POVABILO NA MOLITVENO SREČANJE Z EDSONOM 2016

EDSON GLAUBER SPET SREČANJA V SLOVENIJI

Três Sagrados Corações

12345518_1137730526261612_3928794410784262032_n-11

 

3. JANUAR – RAKOVNIK V CERKVI MARIJE POMOČNICE OB 14.30 uri

4. JANUAR – KRKA    PRI NOVEM MESTU – V CERKVI SV. KOZMA IN DAMIJANA ob 14.30 uri

5. JANUAR – BREZJE –KAPELA PRI SESTRAH FRANČIŠKANKAH BREZMADEŽNE OB 9.30 URI

ZA DUHOVNIKE IN POSVEČENE  TER ANIMATORJE MOLITVENIH SKUPIN. Animatorji molitvenih skupin – povabite svoje duhovnike na to srečanje.

SRČNO VABLJENI !

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.12.2015 CASTELLUCCHIO (MN)

c6415e2bf588f1187c0b29aadcdb5753

SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.12.2015 – CASTELLUCCHIO (MN)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz sem vaša Nebeška Mati in prihajam podariti vam svojo materinsko ljubezen. Molite veliko, da bi pripadali Gospodu, mojemu Božjemu Sinu.

Moji otroci, svet potrebuje veliko molitve in pričevalcev, ki živijo in izpolnjujejo Božjo voljo.

Jaz vas kličem in nikoli se ne bom utrudila vas klicat: pripadajte Bogu, vrnite se k Bogu, moji otroci!

Sprejmite moja sporočila v svoja srca in bodite poslušni temu kar vam pravim. Jaz vas ljubim in nikoli vas ne pozabim. Vi vsi ste moji otroci in želim vas nekega dne z menoj, ob strani mojega Sina v nebesih.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.12.2015 SOLOTHURN – ŠVICA

de194d463dd17ddaab180d0d200cc823

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.12.2015 SOLOTHURN – ŠVICA

Ljubljena Mati se je prikazala z Malim Jezusom in Svetim Jožefom. Vsi trije so bleščali v zlatih oblekah, v močni svetlobi, svetlejši od sonca. Pokazali so svoja Sveta Srca in Mali Jezus je imel razprostrte ročice da nas sprejme v svoje Božje Srce. Sveta Mati je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati  vas ljubim in sem vesela, da vas vidim v hiši Nebeškega Očeta, da poslušate sporočilo mojega Božjega Sina, ki me je poslal, da vam ga povem.

Otroci, skrbite za svoje družine in molite, da vas Sveti Duh razsvetljuje na vsakem koraku in odločitvah, ki jih morate sprejeti v vaših življenjih.

Jezus, moj Sin  in  Kralj Miru vas sprejema v svoje Božje Srce in želi vas vžgati s svojo ljubeznijo. Odprite svoja srca Jezusu otroci moji in se ne boste kesali. Bog je pozoren na glas vaših prošenj in molitev.

Če vi sprejmete Božjo ljubezen v svoja življenja se bo vse spremenilo. Ne izgubljajte poguma za pričevanje prisotnosti mojega Sina svojim bratom. Jaz vam bom pomagala, da boste zvesti Bogu do konca.

Posvetite se našim trem Svetim Srcem združenim in velike milosti bodo podeljene vam in vašim družinam. Kličite nas vedno in prišli bomo vam v pomoč, otroci moji.

Vrnite se v svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.12.2015 SOLOTHURN – ŠVICA

 

528c71f62c0d9075edbcd66f0c1cdce9

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.12.2015 SOLOTHURN – ŠVICA

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Brezmadežna Mati, prihajam, da vam povem, da vas moj Sin Jezus klice k spreobrnjenju.

Čas je, da odprete svoja srca Bogu in posredujete za spreobrnjenje človeštva. Ne dovolite, da se vaša srca zaprejo za Božjo ljubezen zaradi posvetnih stvari in greha. Odprite svoja srca Bogu in prosite odpuščanja za svoje grehe.

Naj v vaših družinah vedno kraljuje Božji mir in ljubezen. Naj bo moj Sin Jezus vedno v vaših družinah, da vam lahko da svoj mir.

Sprejmite mojo materinsko ljubezen v svoja srca in nesite jo svojim bratom, da bi oni prejeli željo pripadati Bogu in Božjemu kraljestvu.

Jaz sem vedno ob vaši strani in vas nikdar ne zapustim. Naj bodo vaša življenja vsa polna luči in Božje milosti, da boste pričevali njegovo prisotnost vsem in se nikdar ne bi utrudili.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO DEVICE MARIJE 25.12.2015-BOŽIČ – VIGOLO(BG)

 

947392_1148945738473424_2058520795549841563_n

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2015 – VIGOLO (BG)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, v tej noči miru, ko zbrani v molitvi praznujete rojstvo mojega Božjega Sina, jaz vaša Mati s  svojim Ženinom Jožefom prinašava Jezusa, Kralja Miru, da blagoslovi vaše družine.

Otroci moji, tu je moj Sin Jezus…

Sveta Mati nam je pokazala Jezus. Dete Jezus je imel svoje ročice odprte in nas je gledal z neizmerno ljubeznijo… Mali Jezus nas je blagoslovil tri krat z znamenjem Križa nad nami in nad vsem svetom.

Ko nas je Jezus blagoslavljal je luč sijala iz njegovih rok. Razumel sem, da nam je dajal svojo milost in svojo moč, da bi vztrajali in ostali trdni in močni v veri v težkih časih in preizkušnjah, ki bodo v kratkem prišle nad svet.  Bog je z nami in nas ne zapusti nikoli. Mati Božja je nadaljevala:

On je vaše življenje, vaš mir, vaša luč. Bodite Jezusovi in razveseljujte njegovo Božje Srce, tako da živite v milosti Božji, daleč od greha.

Molite za svet, ki ne želi živeti po besedi Resnice, ki jo je moj Sin prišel oznanit svetu. Mnogi moji otroci so brez življenja in brez luči. S svojimi molitvami darujte Nebeškemu Očetu zadoščevanje in ga prosite usmiljenja za nehvaležni svet, ki ga tako žali.

Posredujte moji otroci, Kmalu bodo mnogi jokali zaradi izgube tolikih milosti in  ker so živeli daleč od Boga.

Bog je usmiljen tistim s katerimi želi biti usmiljen. Bodite pokorni temu, kar vas moj Sin uči, da bi zaslužili Očetovo usmiljenje.

Neposlušne duše  Bogu niso všeč, ampak povzročijo, da njegova pravičnost udari tolikokrat na mnogih krajih sveta.

Sodoma in Gomora sta kot znamenje sedanjemu svetu, da Božja pravičnost deluje in udari po upornih, nehvaležnih in neposlušnih.

Želim narediti v Vigolu sveti kraj molitve in miru. Molite za mlade, ki nočejo vedeti za Gospoda. Molite za družine brez miru. Molite za tiste, ki ne verujejo več in pustijo, da jih zadušijo preizkušnje in težave življenja.

… Imejte vero!

Jaz, moj Božji Sin in moj Ženin Jožef vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

V tem prikazovanju so prišli vsi trije Jezus, Marija in Jožef, da nas blagoslovijo in pokažejo svoja srca in nam dala blagoslov ob tem Božiču. Jezus nas je blagoslovil 3x in nam podaril svoje varstvo.

PRIKAZOVANJE DEVICE MARIJE 24.12.2015- VIGOLO (BG)

1930494_506473822866922_5272985596123199313_n

(slika videnja)

Prikazovanje Device Marije dne 24.12.2015 – Vigolo (BG)

Danes, ko sem bil v hiši mojih prijateljev in malo počival, sem videl ljubljeno mater in Dete Jezusa. Naša Gospa je držal v roki majhno roko Deteta Jezusa. Ona je zelo prisrčno prišla do mene in mi s svojim materinskim pogledom, polnim ljubezni rekla:

Tu, vzemi mojega Božjega Sina v svoje naročje!

Ona mi je izročila Jezusa ,da ga sprejmem v svoje srce. Ko sem ga sprejel svoje naročje je moja vizija končala in sem bil tam v sobi, meditiral v svojem srcu o veliki milosti in ljubezni, ki sem je pravkar bil deležen. Spomnil sem se Njenih besed, ki jih je dan prej dejala: da je Jezus, On moja moč, moja luč in moj mir. Dojenčku Jezusa, sem ponudil svoje življenje in ponovno obnovil svojo odločitev, da mu služim in ljubim za vedno v vseh okoliščinah ali preizkušnjah, ki bi se pokazale, v mojem življenju.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.12.2015- TAVERNOLA (BG)

Na dan rojstva mojega Sina Jezusa, bo on prišel in blagoslovil ves svet z blagoslovom miru in ljubezni. Jaz te blagoslavljam, kot tudi cel svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

hqdefault (1)

SPREJMITE MILOSTI, KI JIH NEBO DAJE, ZAČNITE Z MOLITVIJO , SPREMENITE ŽIVLJENJE IN ZAPUSTITE POT POGUBLJENJA – KOT NAS MARIJA PROSI V TEM SPOROČILU.

 

 

Our Lady1

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.12.2015 TAVERNOLA (BG)

 

Mir moji ljubljeni sin, mir!

Moj sin, jaz sem tu tvoja Mati, ki te ljubi. Prihajam, da ti povem moje sporočilo ljubezni, sporočilo miru, ki mnogokrat ni sprejeto in se po njem ne živi, ker mnogi nočejo vedeti za nebeško kraljestvo.

Srca in misli mnogih mojih otrok prevladuje greh. Tolike duše so črne in umazane, ker jih je greh uničil.

Sin, moli za spreobrnjenje tvojih bratov in daruj sebe vsega, da bi moja sporočila dosegla veliko src.

Vem, da si utrujen, toda daruj se do svoje utrujenosti Gospodu za rešitev grešnikov.

Moj Sin je tvoja moč, tvoja luč in tvoj mir.

Nauči brate pripadati Bogu, tako se bo mnogo žalostnih stvari preprečilo, če bi vsi začeli moliti, spremeniti življenja in zapustili pot pogubljenja.

Položi v moje Brezmadežno Srce po tvojih molitvah in darovanju svojo družino in vse tiste, ki potrebujejo mojo materinsko pomoč: vse tiste! Položi v moje Srce čim hitreje moreš in Bog bo izlil dež velikih milosti na vse, spremenil njihova življenja in srca.

Jaz sem tu, vedno ob tvoji strani in te nikoli ne zapustim. Na dan rojstva mojega Sina Jezusa, bo on prišel in blagoslovil ves svet z blagoslovom miru in ljubezni. Jaz te blagoslavljam, kot tudi cel svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

MOLITEV O, Marija, sveta in Brezmadežna Devica, blagoslovi nas,

 

Virgem Assunta1

O, Marija, sveta in Brezmadežna Devica, blagoslovi nas, varuj nas pred vsem zlom. V tem trenutku resnično predajamo tebi, svoja srca, svoje duše in svoje telo. O, Božja Mati, sedež naše rešitve, sedaj in ob naši smrtni uri. Dvigni nas k Jezusu in prosi za nas Gospoda, da nam da svoj mir in svojo ljubezen. Amen. (Sveti Mihael 14. 4. 1997)