SPOROČILO 29.9.2012

SPOROČILO DEVICE MARIJE NA PRAZNIK SVETIH NADANGELOV, MIHAELA, GABRIJELA IN RAFAELA DNE 29.9.2012


Presveta Mati je prišla v spremstvu Svetih Nadangelov in molila nocoj pred Bogom za vse nas, da bi živeli v praksi njena sporočila, na način, da bi se mnogi ljudje  zavedali njenih klicev, se spreobrnili in vrnili k Bogu. (Edson G.)

Mir, moji ljubljeni otroci!

Prihajam iz nebes, da bi vam rekla, ne zavračajte in ne prezirajte  moje materinske milosti, ki vam jo dajem s svojimi prikazovanji. Moji otroci,  milosti so znak moje materinske ljubezni do vas. Kadar vam delim svoje milosti izlivam ljubezen Matere v vaša življenja. Sprejmite jih na način,  da se boste naučili ljubiti Boga in vaše brate in pričevali, da življenje v miru  spreminja in rešuje. Molite rožni venec za dobro sveta. Veliki spori in velike preizkušnje se približujejo človeštvu. Kličem vse vas, da moji klici pridejo čim prej do mnogih src.

Jaz, vaša nebeška Mati vam želim pomagati, toda želim pomagati tudi vašim bratom, ki potrebujejo mojo Materinsko ljubezen in pomoč. Otroci, bojujte se za mesto v nebesih. Mnogi živijo brezskrbno, ne zmenijo se za svoje spreobrnjenje in se dajejo v kremplje hudiču. Božji otroci, moji otroci niso zanemarili spreobrnjenja ampak so pozorni in neomajni v veri in molitvi. Molite in bedite, ker je bitka velika.

Prosite varstva Svete nadangele Mihaela, Gabrijela in Rafaela, prosite z vero, saj so oni tu po Božjem ukazu, da vam pomagajo. Ne pozabite moliti za vašega Angela varuha, otroci moji. Mnogi še vedno  ne molite kot sem prosila. Vprašajte za zaščito njega, ki bedi nad vašo dušo in  vašim odrešenjem. Pokličite Luč in milost Svetega Duha v vaša življenja in Bog vam bo dal velike milosti.

Ljubim vas in vam pravim, da sem na vaši strani in vas želim voditi k Srcu mojega Sina Jezusa. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO 22.9 2012

Sporočilo Matere Božje  22.09.2012

Danes je ponovno Sveta devica prišla z materinskim klicem. Njen obraz je bil žalosten, ko pa je govorila o znaku je njen obraz postal resen, saj je zaskrbljena za usodo tistih, ki ne naredijo ničesar, da bi spremenili svoje življenje.

Mir, dragi otroci!
Jaz sem vaša Nebeška Mati in prihajam s prošnjo, da posredujete za spreobrnjenje vaših bratov, ki so duhovno slepi in ne vidijo prepad, ki je pred njimi in jih vodi v pekel.
Mnogi zgrešijo in ne uničijo Satana ker ne molijo in ne živijo resnično po sporočilih, kot sem jih prosila.
Moji sinovi, bojujte se za nebesa. Ne grešite več, ker zaradi greha zaslužite pekel.
Pekel je kraj strašnega trpljenja in kdor pride tja trpi tam za vedno.
Jaz se borim za vaše odrešenje, ampak je veliko mojih otrok, ki so uporni, neposlušni in nehvaležni. Molite za spreobrnjenje mladih. Mlade čaka  veliko trpljenja,  ker v zadnjem času hudo žalijo mojega Sina Jezusa. Jezus želi od mladih ljubezen, svetost in čistost.
Moji otroci, podelila sem vam velike milosti. Sprejmite z ljubeznijo moje materinske milosti v vaših življenjih. Bodite Božji in živite ljubezen in mir najprej v vaših družinah.
Naj vaš dom postane mesto molitve. Bog hoče rešiti svoje družine tolikega zla.
Molite rožni venec z vero in ljubeznijo in moč teme bo uničena. Ko molite rožni venec Satan izgubi moč in oblast nad dušami, zato moji otroci,  s svojimi molitvami rešujete veliko duš iz krempljev Satana in jih vodite k Bogu.
Hvala za vašo prisotnost na tem mestu, ki je blagoslovljeno z mojo materinsko prisotnostjo.
Ko pride znak na svet, se bo veliko mojih otrok grenko kesalo, da so zapravljali čas za spreobrnjenje.  Kadar bom dala znak v Križu v Itapirangi,  bo padlo na tla vse tisto, kar ne prihaja od Boga in ne pripada Bogu.
Tisti, ki niso izpolnjevali Božje volje bodo obupovali in bodo želeli spremeniti svoje življenje, vendar bo zelo težko potem, ko bo znak dan svetu.

Spremenite svoje življenje sedaj, otroci moji, da ne boste kasneje trpeli. Sedaj sem z vami in vas zagovarjam pred prestolom mojega Sina Jezusa za spreobrnjenje vsakega izmed vas.
Iskreno se pokesajte svojih grehov, da si zaslužite milost. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sporočila 2012

 

Sporočilo Matere Božje 15.09.2012

 Praznik Žalostne Matere Božje

Danes sem znova videl Presveto Mater. Oblečena je bila tako kot jo vidim vedno, v beli obleki in belem plašču. Njen obraz je odseval veliko žalost. Naša Gospa me je pogledala in mi rekla:

Mir moji ljubljeni otroci!
Otroci, še vedno ste daleč od poti spreobrnjenja, toda ne utrudim se in vas kličem k Bogu in svetosti.
Živite moja sporočila. V njih boste našli milosti in blagoslov od Boga, ki vam želi pomagati, da postanete možje in žene vere in molitve da spremenite svet, ki je obdan z gosto temo satana.
Otroci moji, molite, imejte vero. Berite Sveto pismo. Postavite Božjo besedo na vidno mesto v svojih domovih tako, da bi želeli nenehno iskati svete Gospodove besede.
Niste prebrali Sveto pismo, kot bi morali in ne živite mojih sporočil kot vas prosim.
Tako gre svet skozi velike preizkušnje. Zato ne morete nositi težave in križe, ki se pojavijo v vašem življenju, ker imate še vedno premalo ljubezni do tega kar je Božje in nebeško; dovoljujete, da so vaša srca polna idej in posvetnih misli, ki vam jih svet ponuja kot resnico.
Opustite posvetne stvari, ki vam ne morejo dati večno življenje.
V Cerkvi in pri Sveti Maši postanete obnovljeni in polni ljubezni. Ko zmolite 1000 krat Zdrava Marija lahko dejansko spreobrnete svoje srce. Osvobodite se vseh napačnih stvari, sicer niste storili ničesar.
Ko častite mojega Sina Jezusa naj bodo vaša srca polna ljubezni in miru, bratske dobrote in želje, da bi se vsi bratje spreobrnili in postali Božji. Kajti če ne ljubite, če ne odpuščate, če ne živite v ljubezni do vseh, potem niste storili ničesar, da bi se ti spreobrnili.
Ne uporabljajte besed, ki prizadenejo brata, potem ko govorite da živite moja sporočila , ker lažete in niste iskreni pred Bogom in pred menoj, Njegovo Materjo.
Vedno govorite resnico in ne laži. Vodite in učite tiste, ki so v zmoti. Bodite potrpežljivi s tistimi, ki nimajo moči, da bi znova vstali, ko so padli v globoko jamo, ki vodi v pekel, kajti če ne boste vi posredovali zanje, kdo bo posredoval? Če jim vi ne boste pomagali kdo jim bo pomagal?
Mnogi so v nevarnosti, da gredo v pekel, ker so neposlušni in še vedno živijo v grehu.
Osvobodite se greha. Poišči duhovnika in opravi sveto spoved, da se vaša duša očisti vseh grehov. Delujte moji otroci, delujte! Svet bo šel skozi velik križ in moji otroci, ki ostajajo gluhi in ne spremenijo svojega življenja, bodo zelo trpeli na tem svetu in na drugem, ker živijo v nevarnosti večnega pogubljenja.
Veliko jih prejme številne milosti iz nebes, ampak luč se umika od njih. Vsako dodeljeno
milost jim bo Bog zaračunal. Vsaka milost, ki je nekoristno zapravljena bi lahko rešila številne duše.
Ne bodite nehvaležni otroci, ampak Božji otroci, resnični in poslušni. To je moj klic. Spremenite svoja življenja, dokler še lahko, kajti kmalu bo Bog dal svoje znamenje svetu in zemlja bo gorela in se bo majala, kot se še ni nikoli zgodilo v zgodovini človeštva.
Molite, molite, molite !
Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILA 2012

SPOROČILO DEVICE MARIJE 8.SEPTEMBRA 2012

Mir, moji dragi otroci.

Moji otroci, ali ljubite vašo Nebeško Mater? Ste prepričani, da želite živeti moja sporočila? Ali res želite z vsem srcem pomagati vaši Nebeški materi v tem planu ljubezni, ki sem ga začela tu v Amazoniji (v Manausu) in Itapirangi?

Torej, zakaj se ne ljubite in živite spreobrnjenje? Zakaj uporabljate jezik in besede, da govorite slabo o vaših bratih. Dejansko  se s tem ne bojujete proti  resničnemu zlu in grehu, kar bi lahko storili, pa ne storite? Otroci moji, zakaj se še vedno obnašate tako? Vi ne želite iti v nebesa? Bojuj se za nebesa, zapusti greh in skušnjave sveta. Molite za svet in za mir.Ne pustite da vas hudič zavede in uniči. Hudič lovi tiste, ki so ponosni in arogantni, da jih uniči za vedno, ker se ne želijo spreobrniti in se pokesati svojih grehov. Proč od vsakega greha. Bodite preprosti in ponižni.

Kmalu bo svet pretresen, a vi ne molite in se ne spreobrnete, kot sem vas prosila. ZBUDITE SE! . V nasprotnem primeru bodo mnogi trpeli, ker so prejeli zelo veliko in  naredili zelo malo za svoje  spreobrnjenje in spreobrnjenje svojih bratov.

Bog jim bo zaračunal ves  čas izgubljen zaman in vse priložnosti, ki jim jih je dal, da bi lahko spremenili svoje življenje a ga niso spremenili; čase, ko bi lahko dajali dober zgled a ga niso dali; čase, ko bi lahko pomagali svojim bratom, da popravijo svoje napake in se spreobrnejo a  jim niso pomagali, ker niso storili ničesar. Dovolili so, da sva jaz in moj Sin Jezus ogorčena in užaljena ker  ne zagovajate in zadoščujete  za strašne grehe, ki  nam jih zadajajo grešniki. Spreobrnite se, otroci moji, spreobrnite se sedaj!

Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Marijo sta spremljala Sveta Nadangela Mihael in Gabrijel. Njen obraz je bil žalosten skoraj jokajoč. Mati Božja je prosila zadoščevanja in veliko molitve za spreobrnjenje sveta in naše spreobrnjenje. Čas beži! Sveta Devica trpi za vse, ki so ponosni in se nočejo kesati svojih grehov, kajti doletelo jih bo veliko stvari, ko se bodo dogajale  skrivnosti, ki mi jih je razkrila o svetu in so na tem, da se zgodijo.