SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.12.2017

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.12.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vam podelim svojo ljubezen in svoj blagoslov.

Prosim vas, da nadaljujete z molitvijo mojega rožnega venca za odrešenje duš ubogih grešnikov. Molite, da bi imeli moč slediti Gospodovi poti, da nikoli ne izgubite poguma, da bi se vrnili k prejšnjemu grešnemu življenju. Bojujte se za Raj, bojujte se, da boste nekega dne ob strani mojega Sina v nebesih.

Moji otroci, naj vam moj Božji Sin, Bog Miru, podeli vedno svoj blagoslov in varstvo. Ljubite mojega Božjega Sina in On bo vedno ob vas in vas spremljal s svojo Božjo Ljubeznijo.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SVETA DRUŽINA 31.12.2017

POSVETITEV DRUŽINE

O, sveta nazareška Družina; Jezus, Marija, Jožef, v tem trenutku se vam resnično posvetimo z vsem svojim srcem. Varuj nas in brani pred vsem zlom tega sveta, da bodo naši domovi utrjeni v neskončni Božji ljubezni.

Jezus, Marija in Jožef, mi vas ljubimo z vsem svojim srcem. Hočemo biti popolnoma vaši. Pomagajte nam resnično izpolniti Božjo voljo. Vedno nas vodite k nebeški slavi, sedaj in vedno. Amen.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.09.2017

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.09.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in goreče želim, da se vrnete k Bogu. Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu. On vas kliče že mnogo časa a mnogi se ne zmenijo.

Veliko molite, moji otroci, molite, da bi pripadali Bogu. Vse kar delate v vašem vsakdanu naj bo darovano mojemu Sinu kot živa molitev, v zadoščenje za grehe sveta. Brez molitve, žrtve in pokore se svet ne more spreobrniti. To je vaša ura, da se odločite za nebeško kraljestvo.

*Hitro, zelo hitro se bo zgodil velik napad in mnogi moji otroci bodo padli na tla, mokri v krvi. Veliko molite, veliko molite, veliko molite. Ljubim vas in ne želim, da ste nesrečni.

Moji otroci, poslušajte me. Poslušajte klic mojega razbolelega Srca. Dala sem vam že toliko sporočil. Prikazala sem se na mnogih krajih in vas klicala k Bogu, toda niste me slišali tako kot  Bog, moj Božji Sin želi, in to žalosti njegovo Božje Srce in kliče Pravičnost na vas in na ves svet.

Ne živite v grehu. Greh uničuje; uničuje vaše duše, vaša srca in z njim zaslužite pekel. Ne pustite se varati. Bog je resnica, hudič je oče laži. Mnoge laži bodo sprejete kot resnica, toda tisti, ki imajo Svetega Duha za vodnika, njihove duše ne bodo prevarane.

Bojujte se za kraljestvo nebes. Bojujte se v Gospodovem imenu, bojujte se proti vsemu zlu in grehu. Tisti, ki kličejo ime mojega Sina Jezusa, moje Sveto Ime in ime mojega Prečistega Ženina Jožefa ne bodo poraženi od satana in ne od sveta. Bog me je poslal iz nebes, da vam pomagam. Verujte, molite in vedno bom ob vaši strani, da vam pokažem varno pot, ki vodi k Bogu.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

*To sporočilo je dala Sveta Mati ko sem bil v New Yorku. Nekaj dni kasneje, 01. Oktobra, je prišlo do najhujšega napada s strelnim orožjem v ZDA, ki ga je povzročil upokojenec v Las Vegasu. In kmalu kasneje drugega atentata v New Yorku.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2017

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2017

Danes se je prikazala Sveta Družina, sijoča bolj kot sonce. Tako svetla, tako polna milosti, blagoslovov in Božje ljubezni.
Presveta Mati je dala sledeče sporočilo:
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz Nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da podelim mir in blagoslov vašim družinam. Bojujte se za kraljestvo nebes, moji otroci in nikoli ne obupujte. 
Moj Sin je prišel na svet, da bi vam prinesel svojo ljubezen in globoko željo po nebesih, da bi ljubili večnega Očeta, ga slavili na tem svetu in nekega dne večno v slavi njegovega kraljestva.
Odprite svoja srca, moji otroci, odprite svoja srca, kajti mnogokrat jih moj Sin Jezus najde zaprta zaradi vaših grehov in pomanjkanja ljubezni in odpuščanja v vaših družinah.
Svet se uničuje v grehu, ker je pozabil na Boga. Nesite Božjo ljubezen in luč vsem bratom, da bi bili ozdravljeni in videli varno pot, ki vodi v nebo.
Jaz sem tu, da vas vodim po tej poti. Zaupajte mi in mojemu Materinskem posredovanju in nikoli se ne boste oddaljili od te poti. Sprejemam vas pod moj Materinski plašč, tako kot sem mnogokrat sprejela mojega Božjega Sina. Pravim vam: z vašimi molitvami in vašo vztrajnostjo vam bo Bog dal moč in milost, da se borite proti vsemu zlu. Ne obupujte, Pogum. Bog je z vami in z vsemi mojimi otroci, ki sprejemajo in živijo z ljubeznijo moja sporočila.
Te otroke bom nekega dne postavila pred Njegov Prestol in predstavila vsakega posebej mojemu Božjemu Sinu.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Nesite ljubezen naših Najsvetejših Src vsem družinam, ki so žejne Božje ljubezni. Ozdravljajte družine s to ljubeznijo. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

PAPEŽ BENEDIKT XVI O ROŽNEM VENCU 10.10.2010

 

“Rožni venec je biblična molitev, popolnoma stkana po Svetem Pismu. Je molitev srca, kjer se ponavljajo Zdrave-Marije, usmerjajo misli in čustva h Kristusu in postane zaupna prošnja k njegovi in naši Materi.

Je molitev, ki nam pomaga premišljevati Božjo Besedo in jo združevati Evharistično daritvijo, po Marijinem modelu, ki je vse hranila v svojem srcu kar je Jezus delal , govoril in njegovo prisotnost.

Je molitev najbolj priljubljena Božji Materi, ki vodi naravnost h Kristusu.”

(Papež Benedikt XVI, 10. oktober 2010)

TI, KI MISLIŠ DA SI POZABLJEN

 

Ti, ki misliš, da je Marija pozabila nate. Ne, ona ve vse o tebi, o tvojih stiskah in trpljenjih, bojih in zmagah. Ona ve vse. Ona pozna čase tvoje rešitve. Drži obljube in izproša uslišanje prošenj. Njen ljubljeni Sin ji ničesar ne odreče, kar je zate dobro. Ona skrbi, da prideš k njej kot njen ljubljeni sin, njena ljubljena hči.

Naj te blagoslovijo Združena Sveta Srca Jezusa, Marije in sv. Jožefa.