SPOROČILA

Sporočilo naše Gospe dne 06.01.2013

Mir, dragi otroci!

Jaz, Kraljica miru in Rožnega venca vas kličem k molitvi za dobro sveta in za spreobrnjenje grešnikov.

Moji otroci,  molitev je pomembna in dragocena v Božjih očeh, zato vas vabim, da molite vsak dan, z ljubeznijo in s srcem. Ko molite, se velike milosti izlijejo iz neba na cel svet. Ko molite, se studenec žive vode izlije na vas in na vaša življenja.  Z molitvijo lahko ustavite zlo ljudi, ki ga povzroča hudič in lahko uničite moč pekla. Z molitvijo zaprete vrata pekla za mnoge moje otroke, ki so bili obsojeni na večno pogubljenje in jim odprete nebeška vrata, da bi našli ljubezen Boga in Mir.

Ljubim vas in vas dajem v svoje Brezmadežno Srce. Moje Srce je vaše varno zatočišče. To Srce je Bog pripravil, da prejmete milosti, ki so potrebne za zveličanje. Združite se v mojem Srcu, da se naučite biti z Bogom.

Tukaj sem, da vam pomagam in vas blagoslavljam. Sprejmite moj blagoslov in mojo Materinsko ljubezen in vaše družine bodo duhovno ozdravljene. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILA

 

Sporočilo naše Gospe z dne 05.01.2013 

 

 

Mir, dragi otroci!

Jaz, vaša Brezmadežna Mati in Kraljica Rožnega venca in Miru vas vabim, da molite s srcem in z mirom.

Otroci, če želite, da je vaša družina od Boga, morate moliti in se spreobrniti. Če ne morete spreobrniti vaše družinske člane in se vaše družine ne spreobračajo, boli Srce mojega Sina Jezusa in moje Materinsko Srce.

Odprite svoja srca Bogu in Njegovi Ljubezni. Ljubezen, otroci moji, je skrivnost svetosti. Zatorej, otroci, ljubite, da bi postali sveti in širili svetost v svetu.

Bog vas ljubi in jaz vas ljubim. Danes vas blagoslavljam in vam podeljujem mir. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO 30.12.2012

Sporočilo Matere Božje Kraljice Rožnega venca in Miru dne 30.12.2012 Edsonu Glauber

 

Mir, dragi otroci!

Sem vaša nebeška Mati in prihajam, da prinesem mir vašim družinam.

Moji otroci, posvetite vaše družine moji družini: Sveti družini in našim Trem Svetim Srcem in bo vedno sijala svetloba v vaših domovih, ljubezen in Božji mir.

Molite skupaj kot prava družina! Hvala vam, ker sprejemate moja sporočila z ljubeznijo v srcu. Dosegli boste zmago proti silam pekla in postali zmagovalci v vsaki bitki.

Danes jaz, moj Sin Jezus in sv. Jožef blagoslavljamo vse človeštvo in dajemo mir vsem mojim otrokom, po vsem svetu.

Molite, molite rožni venec za mir. Molite za svoje brate, ki so daleč od Boga in jih bo spreobrnil. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO 29.12.2012

 

Sporočilo Božje Matere, Kraljice Rožnega venca in miru  29/12/2012

 Mir, dragi otroci!

Danes sem prišla iz nebes, s svojim Sinom Jezusom, da  blagoslovi vse človeštvo in vaše  družin.

Moji otroci, to je čas vrnitve k Bogu. Pokesajte se! Spreobrnite se! Spreobrnite se!

Dala sem vam veliko sporočil in bilo vam je dano na tisoče milosti, kaj pa vi? Kaj počnete z milostmi in blagoslovi, ki jih Bog daje po meni? Spremenite svoje življenje. Znebite greha. Greh ne sme vladati v življenju Božjih otrok. Bodite Božji možje in žene!  Živite moja sporočila, ki vsebujejo resnično popoln mir mojega Sina Jezusa za vaša življenja.

Ljubim vas in  skupaj z mojim Sinom Jezusom blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

http://www.ustream.tv/channel/tv-itapiranga