SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.06.2016 – FATIMA

igr019_Sacram

 

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, tu si na tem mestu, blagoslovljenem z mojo materinsko prisotnostjo. Pred mnogimi leti sem stopila z nebes, da vas kličem k Bogu, a človeštvo me ne posluša. Mnogi so oddaljeni od Gospoda, ker so navezani na svet, ki vodi v greh.

Koliko bolečino čutim v svojem Brezmadežnem Srcu. Razžalostim  se, ker vidim mnoge moje otroke na poti pogubljenja. Ne želim njihovega pogubljenja marveč da vsi imajo življenje v izobilju.

Daruj Bogu svoje molitve v teh dneh za dobro človeštva. Bog je pozoren iz nebes in te blagoslavlja.

Pomagaj tvoji Materi reševati duše za božje kraljestvo. Pridi jutri k mojim nogam prosit mir za tvoj Narod in svet. Odpiram svoje srce, da sprejmem vse tiste, ki se k meni zatekajo.

Jaz sem Devica Bolečega in Brezmadežnega Srca. Mati Božje Besede, Kraljica Rožnega Venca in Miru. Blagoslavljam te, kakor tudi ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.06.2016

 

Immaculate-Conception3

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.06.2016

Praznik Svetega Janeza Krstnika

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša mati vas ljubim in prihajam z nebes vas prosit, da nadaljujete molitev za spreobrnjenje sveta. Molite moji otroci; vaša Mati vas prosi za vsakodnevno molitev, ker po njej vam Bog podeljuje velike blagoslove in milosti.

Svet gre narobe, toda če boste vi živeli v praksi moje klice, se bodo mnogi vaši bratje lahko vrnili na dobro pot ter ljubili in služili Gospodu.

Molite za tiste, ki ne ljubijo Boga. Pomagajte tistim, ki so brez moči in brez vere, nesite jim upanja v njihova srca.

Moji otroci, ljubim vas in vas pokrivam s svojim plaščem, da vas varujem pred vsem zlom. Ljubim in varujem vaše družine. Vedno sem ob vas, ob vaši strani, da vas dvigam k Bogu.

 

Hvala, da ste tu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.06.2016

Chiesa di Sant'Ulrico e dell'Epifania del Signore - Sagrado Cora__o de Ludwig Moroder - Imaculada - Ortisei na Italia
SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes prosit vas, da izpolnjujete Božjo voljo znotraj vaših domov, da bi potem nosili luč tistim, ki jo potrebujejo.

Bodite znotraj v vaših domovih združeni z Bogom preko molitve: očetje, matere in otroci naj bodo Božja družina, ki moli združena.

Ne dovolite, da se hudič približa vašim domovom, moji otroci. On vam ne želi dobrega, temveč uničenje vaših duš, zato se osvobodite greha, ker greh da satanu moč nad vašimi življenji, kadar ste neposlušni Bogu.

Širite moja sporočila vsem vašim bratom. Bodite združeni, bodite združeni, bodite združeni. Bog vas blagoslavlja po meni, vaši Brezmadežni Materi.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Sveta Mati dejala:

Molite za svet, ki z groznimi grehi žali Srce mojega Sina Jezusa. Naj bodo vaša življenja dar ljubezni za zveličanje vaših bratov, ki so daleč od poti, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Molite več, naj bo vaša molitev vaše vsakodnevno srečanje z Bogom in naj znotraj vaših družin kraljuje s svojo ljubeznijo.

Ne pozabite na Božjo navzočnost temveč ga častite in spoštujte znotraj svojih domov, ker vas blagoslavlja vsak dan a mnogi se ne zavedajo, ker imajo svoja srca trda kot kamen. Molite, molite, molite!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.06.2016

 

queen-of-heaven

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam in vas kličem k spreobrnjenju. Ali ste pripravljeni sprejeti Božji klic in slediti njegovi poti svetosti?

Zapomnite si moji otroci, vse na tem svetu mine, samo večnost traja za vedno in mnogi je ne želijo, ker so slepi.

Mnogi moji otroci ne želijo odpreti Bogu svojih src. Raje verjamejo satanovim lažem namesto večnim resnicam, ki prihajajo od Boga.

Veliko molite moji otroci, ker zveličanje mnogih je odvisno od vas in  Boga in vaše pripravljenosti ga poslušat in živeti v praksi moje klice. Ali ne želite tolažiti Brezmadežno Srce vaše matere, ki vas toliko ljubi?
Moji otroci, poslušajte moje klice, poslušajte me!… Moj Božji Sin je prelil svojo predragoceno kri in trpel v bolečinah križev pot za ljubezen vsakega izmed vas, ker je goreče želel zveličanje vaših duš.

Tolažite in ljubite Jezusovo Srce. On je vaše varno pribežališče in ščit, on je izvir žive vode, ki vam daje nebeško moč in milost, da bi imeli mir v svojih življenjih. Prepustite se rokam mojega Sina in boste varno hodili po poti do nebes.

Otroci, prosite božjega usmiljenja za Cerkev in za svet. Temni časi se približujejo in tistim, ki zvesto služijo Gospodu govorim: on bo storil čudeže in deloval z močjo in slavo v korist tistih, ki ga ljubijo. Jaz sem ob vaši strani, da vas sprejmem pod svoj brezmadežni plašč.

Prosite varstva Svetega Mihaela Nadangela. Bog ga pošilja na svet, da brani in vodi njegove. Sveti Mihael vam pomaga izpolnjevati Božjo voljo v slabih dneh, v Gospodovem imenu, se bo slavno prikazal, da bi mnoge varoval in vodil po varni poti, ker je tako Bog določil za tiste, ki me poslušajo in me ljubijo.

Ne bojte  se. Izročite se in zaupajte. Danes vas blagoslavljam, da bo vse zlo pregnano daleč od vas in vaših družin.

Blagoslavljam vas, da se vaša srca napolnijo z Božjo ljubeznijo. Blagoslavljam vas, ker vas ljubim in vas moja ljubezen varuje in vas bo vedno varovala. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.06.2016

cadidopozo

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.6.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes, da vas prosim kako ravnati s svojim življenjem, ki je od Boga.

Izročite se v Gospodove roke. Dovolite mu, da lahko kraljuje v vaših domovih, kjer sta  njegova ljubezen in njegove besede živete v praksi.

Otroci ne opustite poti k Bogu temveč pohitite, ker vas on kliče. Bog je pripravil prostor za vsakega izmed vas v slavi njegovega kraljestva.

Želite biti ob njegovi strani v nebesih nekega dne?

Torej se naučite biti bolj usmerjeni v dela z višav kot v posvetna dela.

Nič na tem svetu se ne primerja z večnostjo, s slavo, ki jo bo Bog dal tistim, ki mu služijo in ki so mu resnično poslušni.

Bojujte se za nebeško kraljestvo. Jaz sem tu, da vas vodim v Srce mojega Sina, ki je resnični mir in resnična sreča.

Prosim vas: naj se v vaših domovih moli moj rožni venec z večjo ljubeznijo in vero.

Otroci, poslušajte me, poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu. Obrnite se h Gospodu. On je vedno odprtih rok, da sprejme vsakega posebej z veliko ljubeznijo.

Molite za svet, molite za Sveto Cerkev. Svet je v duhovni slepoti, toda z molitvijo in Evharistijo mu morete prinesti Božjo luč, ki ga bo ozdravila in spremenila vse stvari. Veliko molite, vztrajajte in Bog bo poslušal moje otroke.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

IZROČITEV IN POSVETITEV SLOVENSKEGA NARODA MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU 24.06.2016

 

Izročitev in posvetitev slovenskega naroda Marijinemu brezmadežnemu Srcu

Objavljeno: 16.06.2016 | Dogodek: 24.06.2016 ob 16:00: Cerkev na Slovenskem

Slovenski škofje so sprejeli sklep, da bodo posvetili slovenski narod Marijinemu brezmadežnemu Srcu v petek, 24. junija 2016, ob 16. uri med sveto mašo za domovino ob dnevu državnosti v ljubljanski stolnici. Ta dan bo v stolnici med sveto mašo navzoč tudi kip fatimske Marije Romarice.

Posvetitev na tak način se bo prvič izvršila v slovenski zgodovini. Papež Pij XII. je posvetil ves svet njenemu Srcu oktobra 1942, sveti papež Janez Pavel II. pa je obnovil posvetitev 25. marca 1984 in v jubilejnem letu 2000. Podobno posvetitev sta opravila tudi papež Benedikt XVI. in papež Frančišek.

V slovenski zgodovini poznamo posvetitev škofa dr. Gregorija Rožmana 30. maja 1943. Tokrat bodo slovenski škofje prvič vsi skupaj posvetili ves slovenski narod Marijinemu brezmadežnemu Srcu. Ostanejo vsakoletne posvetitve 15. avgusta posameznih škofov svojih vernikov v zahvalo za osamosvojitev in kot prošnja za varstvo še naprej.

Dodatne informacije lahko dobite pri msgr. dr. Alojzu Snoju (Združenje posvečenih Jezusovemu in Marijinemu Srcu) na e-naslovu: alojz.snoj@rkc.si ali na tel. 04/512 12 06.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.06.2016

 

a26f0fc6f8e17e4083a5c140d44ca56c

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.06.2016

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas kličem k Bogu. Mnoga sporočila sem vam dala. Tudi mnoge milosti in blagoslove.

Vse dajajte za nebeško kraljestvo, darujoč Gospodu svojo ljubezen, da bi mogel kraljevati v vaših srcih.

Časi bolečine in solz bodo prekrili ubogo človeštvo. Molite moj rožni venec, ker s to molitvijo bo Gospod poslal velike milosti na vas in vaše družine.

Mnogi moji otroci nočejo vedeti sedaj za Gospoda, toda kaj bo s temi mojimi otroci na dan, ko bo Gospodov roka udarila svet?

Prosite Boga odpuščanja za svoje grehe. Bodite poslušni klicem Boga, ki vam jih daje po meni.

Jaz vas ljubim in ne želim vaše nesreče. Bojujte se za dobro, da bi bili otroci, ki so všeč Nebeškega Očeta.

Ostanite vedno na svoji sveti poti, v težkih časih, ki so pred vrati. Resnica, moji otroci, branite resnico, četudi vas stane mnogo. Bog ljubi resnico in vsi tisti, ki spreminjajo tisto kar je zapustil, nekega dne bodo stali pred njim, ob uri velike sodbe. Gorje tistim, ki so učili narobe njegove otročiče, ki so hoteli  biti na sveti poti, a so bili odstranjeni.

Bog ne mara neposlušnosti, temveč v zvestobi, poslušnosti, ponižnosti   živeti in slediti njegove Zapovedi in učenje. Bodite zvesti Bogu. Poslušajte njegov glas preko mojega klica, ki vam ga dajem, ko prihajam z nebes.

Cerkev bo šla skozi najbolj kritične čase in bo velika zmeda in ločitev,  kardinali proti kardinalom, škofje proti škofom, duhovniki proti duhovnikom in pomanjkanje vere in velike zmote se bodo branile kot če bi bila resnica, toda na koncu Bog bo deloval z močjo svojega lakta, da naredi konec toliki nepokorščini, zmotam in grehu.

Ne bojte se!…. Kdor me posluša bo vedno hodil po varni poti, ki vodi v nebesa. S svojim plaščem ga bom branila in ga že položila v svoje Brezmadežno Srce, da  pripada in je blagoslovljen od mojega Sina Jezusa!… Pogum.Jaz vas blagoslavljam in varujem.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.06.2016 – LUKSEMBURG

06-Sacro_Cuore-3

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.06.2016 – LUKSEMBURG

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam z nebes s svojim Sinom Jezusom, da blagoslovim vaše družine, da bi pripadale Bogu, živele ljubezen, mir in odpuščanje.

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. On želi zdraviti vaša srca in vaše duše. Vrnite se h Gospodu po poti spreobrnjenja, ki vas vodi v nebeško kraljestvu.

Brez Boga in njegovega blagoslova človeštvo ne bo moglo nikoli biti priča resničnega miru, ki ga lahko samo ON daje.

Molite rožni venec v družini. Naučite se biti moji otroci in se posvetiti za božje kraljestvo, živeti v praksi besede in nauk mojega Sina Jezusa.

Jaz vas blagoslavljam in vam danes dajem svojo ljubezen in moj Sin vas blagoslavlja in podarja svoj mir. Vse vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Sveta Mati se je prikazala z Malim Jezusom v naročju. Mali Jezus je gledal vse z veliko ljubeznijo in čeprav majhen, njegov pogled je mogočen pogled, ki zmaga in uniči vse zlo. Prisotnost Svete Matere z Malim Jezusom je znamenje blagoslova in milosti, za to mesto, kjer se želela govoriti v teh dneh, da bi vam pokazala, da je prišla z nebes, sprejema vaše prošnje, da jih predstavi Bogu ter da podari vsem svojim otrokom svojo materinsko ljubezen združeno z ljubeznijo njenega Božjega Sina.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 18.06.2016 – LUKSEMBURG – Cerkev Svetega Srca Jezusovega

36f2666c26dfa78b0064a9486675b73d

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 18.06.2016 – LUKSEMBURG –

Cerkev Svetega Srca Jezusovega

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da molite za svoje družine in za dobro človeštva.

Tu sem, da vas vodim k Srcu mojega Sina Jezusa. Sprejmite klic, ki vam ga Bog daje. Bodite mu poslušni in obnovite svojo ljubezen in odločitve, da boste sledili sveti poti na tem svetu. Mnogi moji otroci ne želijo vedeti za Gospoda in moje Srce trpi.

Bog vam želi podeliti velike milosti, zato moji otroci, odprite svoja srca. Vse, ki me ljubite blagoslavljam, prav tako tudi moje otroke, ki me ne ljubijo, da bi prejeli v globino ljubezen mojega Sina in se spreobrnili.

Blagoslavljam vas s svojo materinsko ljubeznijo in vam pravim: verujte vedno bolj. Vodite vse svoje brate k ljubezni mojega Sina Jezusa in k moji Materinski ljubezni.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Sveta Mati dejala:
Molite, mnogo molite za vse, ki so na poti greha. Molite, molite, molite!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.06.2016

450px-Igreja_da_Conceição_06

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Nebeška Mati prihajam prosit vas, da molite rožni venec v družini za vaše spreobrnjenje in spreobrnjenje sveta.

Bog želi spreobrnjenje človeštva, toda mnogi moji sinovi mu niso poslušni in ga žalijo s težkimi grehi. Bodite moji otroci, ki molijo za zveličanje duš.

Moji otroci, koliko bolečine čutim ko je duša obsojena na pekel. Pomagajte svojim bratom pripadati Bogu. Nesite vsem mojo Brezmadežno ljubezen in moj blagoslov. Jaz vas ljubim in se bojujem vsak dan za vašo srečo in za dobro vaših družin.

Žalostni dnevi pridejo za Cerkev in svet. Ostanite zvesti Bogu. Jaz sem tu, da vam pomagam v tem, kar mi moj Božji Sin dovoljuje.

Molite za duše, ki so se oddaljile od Srca Mojega Sina Jezusa, ker živijo v grehih nečistosti sveta. Mladi so razlog moje bolečine.

Prosim vsakega izmed vas za: molitev, žrtev in pokoro da bodo mnogi grehi zadoščeni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!