Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru Itapiranga Edsonu Glauberju de Souza Coutinhu Vigolo (BG) 27. november 2007

 

DRAGI ČASTILCI TREH SVETIH SRC, PRISRČNO VABLJENI V VIGOL0, BERGAMO, ITALIJA. PRAZNOVANJE 30. OBLETNICE PRIKAZOVANJ KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU V ITAPIRANGI (BR) TISTI, KI POZNAJO ZGODOVINO PRIKAZOVANJ, VEDO, DA JE NAŠA GOSPA POSLALA EDSONA GLAUBERJA V ITALIJO, DA BI POTRDIL RESNIČNOST NJENIH PRIKAZOVANJ – KRALJICE DRUŽINE V GHIAIE DI BONATE – BRESCIA.

VIGOLO

Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru Itapiranga Edsonu Glauberju de Souza Coutinhu

Vigolo (BG)
27. november 2007

Mir naj bo s teboj!
Dragi otroci, tu sem pred vami, da vam podarim svojo materinsko ljubezen. Jaz sem vaša nebeška Mati in vas ljubim. Mojo materinsko ljubezen in mojo materinsko navzočnost med vami boste razumeli le, če mi boste odprli svoja srca.
Molite s srcem, z vero in z ljubeznijo, kajti tako bo Bog s svojimi milostmi preoblikoval vaše življenje.
Jaz sem polnost milosti in Bog mi dovoljuje, da vam podeljujem številne milosti. Vaša srca želim razvneti z ljubeznijo, s katero je Bog napolnil moje srce.
Bodite od Boga, otroci moji, bodite od Boga. Ko me kličete z molitvijo mojega rožnega venca, z velikim veseljem prihajam iz nebes, da vam pomagam, vas potolažim, vam podarim svojo ljubezen in vas položim pod svoj zaščitni plašč. Vedno sem vam blizu in vas božam s svojo materinsko ljubeznijo. Jaz sem vaša Mati in povem vam, da ste moji otroci. Mir, mir, mir, mir. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Delo treh svetih src ❤️❤️❤️

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja