SPOROČILA 2007

V sporočilu z dne 15. januarja 2007 je Marija rekla Edsonu naj vedno moli to molitev:
 
JEZUS, PODARI MI SVOJO LUČ, SVOJO MILOST, SVOJO LJUBEZEN.
 
JEZUS OZDRAVI MOJO DUŠO VSEGA ZLA. OSVOBODI ME VSAKE SLABOSTI IN VSEH
NEGATIVNIH STVARI IZ MOJE PRETEKLOSTI. ŽELIM BITI TVOJ IN IZPOLNJEVATI
TVOJO VOLJO. AMEN!
 

Razširjajte to molitev čimveč je mogoče!·

 SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA  Z DNE 4.10.2007

Danes, 27. oktobra 2016, Sveti Jožef praznuje 2046 let.

Sveti Jožef je razodel Edsonu Glauberju 4. oktobra 2007 dan svojega rojstva.

Danes Cerkev praznuje Svetega Frančiška Asiškega. Sam sem bil na nekem kraju, ko sem nenadoma zaslišal glas Svetega Jožefa, ki mi je spregovoril. Tega nisem pričakoval, zato sem bil zelo presenečen. Dejal mi je:

»Danes ti želim predati sporočilo, ki govori o mojem rojstvu. Želim, da bi razumel, kako pomemben si v Božjih načrtih in da sva te z Bogom izbrala, da pod mojim varstvom razširjaš po vseh krajih moje ime in pobožnost mojemu Srcu.

Rodil sem se v mesecu, ki da, če seštejemo mesece od vključno meseca rojstva Device naprej, seštevek tri, in enako, če štejemo od vključno meseca Kristusovega rojstva nazaj, prav tako seštevek tri. Ta številka poudarja pomen Svete Trojice in naših Treh Src, združenih v ljubezni.

Dan rojstva: če seštejemo obe števili, dobimo devet, kar predstavlja devet prvih sred v mesecu,  eno od števil pa predstavlja število mojih žalosti in radosti.

Poleg tega je seštevek prvih dni v mesecu avgustu pred rojstvom Device in zadnjih dni meseca po mojem rojstvu ter tistih po rojstvu Kristusa štirinajst, kar je starost Brezmadežne Device, ko se je poročila z menoj, prav tako pa je to tudi število let, kolikor sem jih imel več od nje, ko sem se poročil z njo, saj sem bil samo štirinajst let starejši od nje, ko je bila ona te starosti.«

Bil sem presenečen nad sporočilom Svetega Jožefa. Vzel sem koledar in se lotil štetja.

Ugotovil sem, da velja za mesec oktober takole:

avgust+september+oktober = 3 meseci in

december+november+oktober = 3 meseci.

Še bolj sem bil presenečen, ko sem ugotovil, da je dan, ki ga navaja, 27. oktober, to pa je dan, na katerega sem se rodil sam.

Nisem se hotel zmotiti, da ne bi slučajno ljudje mislili, da želim pritegniti pozornost nase, toda vse, kar je rekel, se je izšlo: če seštejemo števili 2+7=9 (devet prvih sred v mesecu). Sam sem pomislil na število 18:1+8=9, toda Sveti Jožef je dejal, da eno od dveh števil predstavlja število njegovih žalosti in radosti, torej je to lahko le število 7 od 27. dne.

Če seštejemo dneve pred rojstvom Device v mesecu avgustu: 4, zadnje dni v mesecu po 27. oktobru: 4 in zadnje dni v decembru po rojstvu Jezusa: 6, dobimo 14, kar je starost Device, ko se je poročila s Svetim Jožefom, kot mi je on sam povedal.

Utrnilo se mi je vprašanje: Sveti Jožef, kaj pa število dve od 27. dne?

Zelo ljubeče se je nasmehnil in mi odgovoril:

»Predstavlja osebi, ki sem ju najbolj ljubil, ko sem živel na zemlji: Jezusa in Marijo, ki sem ju posnemal, častil in varoval in od katerih sem prejel veliko milosti in blagoslovov.«

Dvomov ni bilo več, zato sem lahko samo sprejel sporočilo. Nisem pričakoval, da bom slišal Svetega Jožefa, niti si ne bi mogel zamisliti takšnega sporočila. Vse se je razodevalo v tistem trenutku, v zgolj nekaj minutah. Na začetku sporočila je govoril, naj razumem, da sem bil izbran od Boga in od njega in da sem pod njegovim varstvom, kar pomeni, da sem se rodil na dan njegovega rojstva.
Povedal mi je še druge stvari.

Rekel mi je, da sem, ko sem bil mlajši, imel preroške sanje, ki jih imam včasih še zdaj, tako kot sem bil opozorjen po Gospodovem Angelu v sanjah. Ta milost mi je bila podeljena po njegovem posredovanju pri Bogu, ker je izbral mene, da bom govoril o njegovi ljubezni do ljudi.

Povedal je, da sem imel prva prikazovanja pri 21. letih, starosti, ki jo je imel on, ko je prvi krat zrl v svojo nevesto, Presveto Devico, v molitvi v videnju, danem od Gospoda. Kako veliko radost je čutil v svojem Srcu, ko jo je videl v tem tako lepem videnju. Mislil je, da vidi angelsko bitje, nekoga, ki je že v nebesih, v Gospodovi slavi, toda to je bilo videnje, ki mu ga je dal Bog, da bi se njegovo Srce napolnilo z ljubeznijo do tiste, ki je kasneje postala njegova nevesta, a tega v tistem trenutku ni razumel.

To videnje mu je dalo veliko tolažbe in moči, da se je še bolj žrtvoval v ljubezni do Boga in rasel v duhu molitve in vere, kajti to je bilo ravno v času, ko je Gospod poklical njegove starše v slavo svojega kraljestva in je ostal sam doma in opravljal delo mizarja in svoje dolžnosti do Gospoda.