28. 0KTOBER 2018 – SREČANJE ČASTILCEV SRC JEZUSA, MARIJE IN SV. JOŽEFA

 PO TREH SVETIH SRCIH JEZUSA, MARIJE IN SV. JOŽEFA BOMO SKLENILI ZAVEZO LJUBEZNI Z JEZUSOVIM SRCEM.

SREČANJE ČASTILCEV TREH SVETIH SRC  BO 28. OKTOBRA V GROSUPLJEM.

DANES ALI JUTRI ZAČNIMO S 30 DNEVNICO K SVETEMU JOŽEFU.

PRIČETEK OB 14.OO URI.

 MOŽNOST ZA SV. MAŠO OB 18.OO URI

OB SREČANJU BO PODELITEV ŠKAPULIRJEV SVETEGA JOŽEFA TISTIM, KI SO OPRAVILI 30. DNEVNICO.  POSVETITEV IN OBNOVITEV POSVETITVE ZA TISTE, KI ŽE NOSIJO ŠKAPULIR.

PRIČAKUJEM VAS V VELIKEM ŠTEVILU.  VSAK DAN PROSITE PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA ZA MILOSTI, KI JIH POTREBUJETE OSEBNO, V DRUŽINI…….PAPEŽ FRANČIŠEK PROSI NAJ VSE MOLITVE TEGA MESECA OKTOBRA NAMENIMO ZA CERKEV.

NE POZABIMO IZROČATI SLOVENIJE SVETEMU JOŽEFU IN NJEGOVEMU PREČISTEMU SRCU

 

NEVENKA – INFO +386 31 529 838

PO PO TREH SVETIH SRCIH JEZUSA, MARIJE IN SV.JOŽEFA BOMO SKLENILI ZAVEZO LJUBEZNI Z JEZUSOVIM SRCEM. AMEN

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.5.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.05.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, ljubim vas in vam dajem mojo ljubezen, da bi bili srečni in se bojevali vedno bolj za Nebeško kraljestvo.

Otroci moji, Bog želi vaše večno zveličanje in da odprete svoja srca, da vas naredi priče njegove Božje prisotnosti in miru vašim bratom. Ne bojte se preizkušenj življenja.

Bog vedno daje velike milosti in me pošilja na mnoge kraje sveta, da kličem k molitvi in spreobrnjenju.

Prikazujem se na mnogih krajih, ker vas želim voditi h Gospodu. Mnogi moji otroci me ne poslušajo in ne želijo sprejeti mojo Materinsko ljubezen.

Bodite vi otroci, ki vedno tolažijo Srce vaše Nebeške Matere in ki govorijo vsem svojim bratom o mojem velikem klicu k spreobrnenju, ker moje Srce trpi, ko mnogi neposlušneži žalijo Gospoda s strašnimi grehi.

Vedno molite Rožni venec, ker vam Bog po njem daje mir in milost, da rečete grehu ne, in da svetosti in Božji milosti.

Zahvaljujem se vsakemu za vašo prisotnost tu. Hvala, da ste tu. Hvala, da ste prišli, da ste poslušali moje povabilo k molitvi in spreobrnjenju. Nič ne me more odvrniti od vas in niti od vaših družin.

Nosim v nebesa vaše prošnje in jih prikažem pred Božjim Prestolom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.09.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.09.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da odprete svoja srca ljubezni mojega Božjega Sina, ker vas on mnogo ljubi in vam želi dobro.
Bodite Jezusovi, odpovejte se vsemu zlu in grehu. Pogosto se spovejte, pokesajte se svojih grehov, ker ste  bili nezvesti in neposlušni. Greh uničuje čistost in svetost vaših duš.

Bodite močni v preizkušnjah in skušnjavah. Molite moj rožni venec z ljubeznijo in vero in premagali boste satana in njegove napade.

Ne žalostite se in ne izgubljajte poguma. Bog vas more rešiti vsega sedanjega zla in spremeniti še najbolj težke situacije, ki so v svetu in v Sveti Cerkvi, in zato, bodite ponižni, bodite poslušni, skesajte se svojih grehov, delajte pokoro njegovemu Božjemu Srcu in pojdite pred njega s skesanim in iskrenim srcem z odločitvijo, da boste zapustili vse napačne stvari, da  začnete novo življenje v njegovi ljubezni.

Zapomnite si moji otroci: ljubezen mojega Božjega Sina je Sveta in Čista in če živite v svetosti vas Jaz ljubim in blagoslavljam, da bi mogli biti napolnjeni z mirom in Božjo ljubeznijo v vaših življenjih, da bi bile vaše duše in vaša srca ozdravljena  in osvobojena vsake slabe volje, ki je velikokrat v vas, zaradi tega ker me ne poslušate in me ne ubogate. Molite, molite, veliko molite, da bi se naučili pripadati Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavjam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.09.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.09.2018

Danes je Blagoslovljena Mati prišla iz nebes nesoč Dete Jezusa v svojem naročju. Oba v tisti lepi luči, sta sevala ljubezen in mir na vse nas. Naša Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam nesoč svojega Božjega Sina Jezusa v mojem naročju, da vas blagoslovi in vam podeli mir.

Molite, da bi bili od Boga. Molite, da bi imeli moč in milost premagati vse zlo in greh. Molite, da bi zaslužili nekega dne Nebeško Kraljestvo.

Jaz sem tu, ker vas želim voditi v nebesa. Želim vas dvigniti v slavo mojega Sina. Ne izgubljajte svojega časa s tem, da želite pripadati svetu. Posvetite vaš čas, da bi nekega dne pripadali Gospodu v nebesih. Bog vas ljubi in vam danes daje poseben blagoslov za vas in za vaše družine.

Hvala ker poslušate moj klic k molitvi. Danes, moj Božji Sin, daje v vaša srca in vaše duše  njegovo Božjo ljubezen in usmiljenje. Pripadajte Jezusu, mojemu Sinu, bodite od mojega Sina in njegova Božja ljubezen bo ozdravila vaše duše, vaše družine in prejeli boste resničen mir.

Hvala za vašo prisotnost v tej noči. Jaz vas bom vedno spremljala in vas ne bom nikoli zapustila na tem svetu. Zaupajte v ljubezen mojega Sina Jezusa, v ljubezen mojega Brezmadežnega Srca in Bog vam bo podelil velike milosti in vam bo pomagal rešiti še najbolj težke probleme, ki izgledajo nerešljivi; zato, moji otroci, zaupajte, zaupajte, zaupajte. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Blagoslovljena mati je danes molila Slava Očetu in prosila Malega Boga, da napolni naša srca z njegovo božjo ljubeznijo in usmiljenjem, njegovim odpuščanjem, da bi postali njegove resnične priče v svetu, našim bratom, ki so oddaljeni in duhovno slepi.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.09.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.09.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite za pot spreobrnjenja, ki vam jo kažem in da živite za Boga.

Jaz vas ljubim in moj Božji Sin vas prav tako ljubi in vam želi dati njegovo Sveto in Božjo ljubezen. Prosite za Božjo moč, da bi bili močni in vztrajni v vaših življenjih.

Jaz sem tu, da vam dam svojo milost in blagoslov. Moje Brezmadežno Srce je varno zavetje proti vsemu zlu in grehu.

Molite, veliko molite, da bi mogli potolažiti Srce mojega Sina Jezusa, ki je močno žaljeno.

To so težki časi, o katerih sem vam govorila v preteklosti. Molite za Sveto Cerkev in za Božje služabnike, ki niso več zvesti in žalijo Gospoda z groznimi grehi. Naj bodo vaše molitve, žrtve in pokora namenjene njim, da bi se jih dotaknila Božja milost in bi se pokesali za nezvestobo Gospodu.

Zahvaljujem se vam, da ste tu in da poslušate moje povabilo k molitvi. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes, med prikazovanjem, mi je Sveta Mati pokazala podobo: videl sem veliko ladjo na sredi oceana, razumel sem, da je bila Sveta Cerkev. Naenkrat, mnoga manjša plovila so se ji približevala z vseh strani, da bi jo uničila in potopila v tistem ogromnem oceanu.

Bilo jih je mnogo, polno mož in žena  jeznih na vse kar spominja na Boga in na Sveto. Ta plovila so začela streljati proti veliki ladji in ko so jo zadeli, so številni škofje in duhovniki padli v ocean in jih je pogoltnilo razburkano morje.

Spoznal sem, kako velika je bitka katero preživlja Sveta Cerkev, s tolikimi nevarnostmi in sedanjimi grožnjami, tolikimi škandali, napakami, duhovno zmedo, kar povzroča, da mnogi Škofje in duhovniki zaradi moči, poželenja in denarja živijo napačno življenje, daleč od Boga,. Mnogi izmed njih, ki so potonili in jih je pogoltnica voda oceana, ko je bila velika ladja zadeta, so se pustili premamiti zapeljevanjem in napakam sveta, ki so jih ta majhna plovila usmerila proti njim.
Nenadoma se je na nebu na čelu velike ladje pojavila Sveta Devica in Slavni Sveti Jožef, sijoč tako močno luč, da je osvetlila in oslepila tiste može in žene, ki so hotele uničiti veliko ladjo. Samo Oni nam lahko pomagajo ostati na sveti poti h Gospodu, ostati zvesti Bogu in pravi veri, ki jo izpovedujemo v Katoliški Cerkvi, v težkih trenutkih prečiščevanja in preizkušenj, ki jih preživlja, da ne izgubimo nikoli upanja in poguma. Izročimo se brez pridržkov in z vero trem združenim Svetim Srcem Jezusa, Marije in Jožefa in vsak dan se jim posvetimo.

NAŠA GOSPA 26.09.2017

Moramo moliti za Božje služabnike. Satan divja in njegovi napadi bodo povzročili, da se bodo mnogi oddaljili od služenja Gospodu. Zgodilo se bo zelo hitro, tv kratkem času, v svetu, mnoge stvari še bolj strašne, ki bodo povzročile, da bodo mnogi duhovniki preganjani in peljani v smrt. Molimo, molimo, molimo in POSVETIMO CERKEV IN SVET MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU.
Cerkev bo preganjana do krvi in mnogi Božji služabniki, ki ne znajo biti poslušni Gospodu in ki ga strašno žalijo z groznimi grehi bodo umrli, prelili mnogo krvi v Cerkvah in ulicah (Naša Gospa Edsonu 26.09.2017)

SPOROČILO 30. 08.2018 v povezavi S SPOROČILOM 11.03.2018 – IZREDNO RAZODETJE

IZREDNO RAZODETJE NAŠEGA GOSPODA DNE 30.08.2018

Razkrito po naročilu Gospoda, na današnji dan.

Jezus mi je dal to sporočilo dne 11. Marca 2018. Dejal mi je, da ni za takojšnjo objavo, ker mi bo on rekel dan kadar bo to sporočilo dano na znanje svetu. Naročil mi je kaj naj storim, prosil, da to sporočilo pošljem nekaterim osebam, ki jih je on določil, da ga hranijo in bi bili priče, ter čakali do dne, ki ga bo on določil in dovolil, da ga objavim. Ta dan je danes.

Zgodaj zjutraj sem šel v Cerkev k Sveti Maši. V besedah današnjega prvega berila je Gospod govoril z menoj, me opogumljal:

4 Vedno se za vas zahvaljujem svojemu Bogu za Božjo milost, ki vam je bila dana v Kristusu Jezusu, 5 kajti v njem ste vsestransko obogateli v vsej besedi in v vsem spoznanju. 6 Pričevanje o Kristusu se je namreč med vami utrdilo,7 tako da vi, ki pričakujete razodetje našega Gospoda Jezusa Kristusa, ne pogrešate nobenega daru milosti. 8 On vas bo tudi do konca utrdil, da boste brez krivde na dan našega Gospoda Jezusa Kristusa. 9 Zvest je Bog, ki vas je poklical v občestvo s svojim Sinom Jezusom Kristusom, našim Gospodom.   (1 Kor 4-9)

Besede: BOG JE ZVEST!… so vstopile kot močne besede v moje srce, ker je bil Gospod, ki mi jih je močno govoril. Bilo je, ko mi je dejal: Daj na znanje sporočilo, ki sem ti ga dal 11. Marca tega leta, objavi ga danes!

Moj mir tvojemu srcu!
Ljubljeni sin, dela, ki jih delam imajo vedno moje Sveto Znamenje. Križ je moj znak, da to kar delam prihaja direktno od mene, tvojega Gospoda.

Ne boj se. Sem s teboj. Z Abrahamom sem sklenil zavezo in naredil sem ga za očeta mnogih narodov. Mojzesa sem poklical in poslal, da je govoril mojemu in s palico v roki pokazal moja znamenja. Ker to je tisto, kar ti zdaj govori Gospod: s teboj bom sklenil zavezo po mojih treh združenih Svetih Srcih, sveto zavezo ljubezni in vere. Če sem Abrahama naredil za očeta mnogih narodov, potem, po teh spisih in po moji zavezi, ki jo zdaj sklepam sedaj, boš duhovni oče mnogih duš, ki bodo prebirale, premišljevale, živele, darovale vse združene s tem delom, našim Svetim Srcem.

Ne moreš razumeti kako veliko je to delo in koliko ga satan sovraži. Po tem delu, ki sem ga zaupal v tvoje roke, tako kot sem zaupal Mojzesu palico v njegove roke, boš delal moja znamenja za rešitev mnogih duš, mnogih družin in mnogo, mnogo grešnikov.

Moli, zaupaj, nikoli ne dvomi v moje besede in moje obljube. Izbral sem te in poklical ter pripravil za te težke čase velike duhovne teme, ko mnogi nimajo vere in več ne verujejo.

Bodi mož velike vere, velike ljubezni in zvestobe meni, tvojemu Gospodu in tvojemu Bogu. Govori, govori vsem o moji veliki ljubezni in mojem velikem usmiljenju.

Želim rešiti mnogo duš v mojem kraljestvu ljubezni. Ti, moj sin, pomagaj dušam poiskati varno pot, da neseš vsem njim moje besede in mojo luč.

Predno je obstajal Abraham JAZ SEM, predno je obstajal  Mojzes JAZ SEM. Predno je obstajala ta generacija JAZ SEM.

JAZ SEM te pošiljam, JAZ SEM govorim po tebi. JAZ SEM te izbral med tolikimi, da delaš znamenja in čudeže moje ljubezni med ljudstvom.

Jaz bom s teboj, zdaj in vedno. Imej moj mir!

Blagoslavljam te!

Ko je Jezus rekel, da me je izbral, me poklical in me pripravil, sem se spomnil mojih sanj, ki sem jih imel mnogo prej, predno so se začela prikazovanja. Spomnil sem se besed Naše Gospe, ki mi jih je dejala na začetku prikazovanj: Bog bo od tebe zahteval veliko vero!

Dne 19. marca – praznik sv. Jožefa zjutraj.

Med branjem drugega berila danes, 19. Marca sem se spomnil sporočila, ki mi ga je Jezus posredoval 11. marca. Besede, ki sem jih bral so vstopile v moje srce in odprle razumevanje tega kar mi je razodel in sem se Gospodu zahvalil.

Rim 4, 13.16-18.22

Čakanje proti vsakemu upanju

Berilo iz Pisma apostala Pavla Rimljanom

Bratje : 13 Kajti obljuba, ki je bila dana Abrahamu ali njegovemu potomstvu, da bodo dediči sveta, ni bila dana po postavi, ampak po pravičnosti, ki izvira iz vere.  16 Potemtakem postajamo dediči po veri, tako da je dedovanje iz milosti in da je obljuba zagotovljena vsemu potomstvu, ne samo tistemu, ki izvira iz postave, ampak tudi tistemu, ki izvira iz vere Abrahama, ki je oče nas vseh,17 kakor je pisano: Postavil sem te za očeta mnogih narodov, pred Bogom, kateremu je verjel, in ki oživlja mrtve in kliče v bivanje stvari, ki jih ni. 18 Na osnovi upanja je proti upanju veroval, da bo postal oče mnogih narodov, kakor je bilo rečeno: Takó bo s tvojim potomstvom.  22 Zato mu je tudi bilo to šteto v pravičnost.

-.-

Gospod mi je rekel, da eno razodetje, en klic, eno delo in eno določeno sporočilo namenjeno svetu in izhaja iz izrednega daru je edinstveno, začne in konča to sporočilo s tisto osebo, ki jo je poklical in izbral. Svet in ljudje lahko želijo spremeniti to kar Bog dela in vse stvari, želijo dati svoja pojasnila, za njihova storjena dejanja, ampak končni odgovor bo vedno od Boga.

Ko se eno delo kot tudi eno  sporočilo, ki ga želi sporočiti dušam, zasleduje in preganja na enem kraju, ga potrdi na drugem mestu in če se to potrdi, je znak, da je to prejšnje delo realno in resnično.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01. 09. 2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01. 09. 2018

Sveta Mati je danes prišla iz nebes sijoča, bolj svetleča od sonca, s svojimi odprtimi rokami, tako kot je na čudodelni svetinji. Imela je dolg bel plašč in obdana z mnogimi Angeli. Danes je bil ob njej moj bratec Quirino, ves oblečen v belem. Nekega dne kot danes, pred 29 leti je odšel v nebesa. Danes ga je naša Gospa pripeljala s seboj, ker moj brat prosi pred Božjim prestolom za njeno delo in za mojo družino.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in vas neizmerno ljubim in neutrudno kličem k Bogu, ker želim vaše spreobrnjenje in srečo.

Molite, otroci moji, veliko molite za svoje družine, za ves svet za rešitev duš. Časi, ki sem jih prerokovala v preteklosti se odvijajo v današnjih dneh, ko mnogo Božjih služabnikov hodijo po poti neposlušnosti in zavračanja Boga, ter tako odpeljejo mnoge duše na pot, ki vodi v pekel.

Molite za Sveto Cerkev, molite za tiste, ki jih je moj Sin poklical, da sledijo poti svetosti, za rešitev njegovega človeštva. Bog je zelo žaljen, ljubljeni otroci. Darujte mnoge molitve in opravljajte žrtve in pokoro v zadoščenje za mnoge grehe, ki so storjeni v svetu.

Poslušajte moj materinski klic. Ne zakrknite in ne zaprite svojih src mojemu glasu. Jaz vas ljubim in ne želim vas videti trpeti, ampak se bojujem vsak dan za vašo srečo in srečo vaših bratov na vsem svetu. Obrnite se k Bogu skesanim in iskrenim srcem in on vam bo odpustil. Ne bojte se. Jaz sem tu, da vam pomagam, da vas blagoslavljam in usmerjam v vsem. Veliko molite k Svetemu Duhu, da vam pokaže kaj morate delati, kaj morate govoriti in čemu se morate odpovedati za njegovo božjo ljubezen.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.08.2015

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.08.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da molite z ljubeznijo in  predanostjo za spreobrnjenje in rešitev družin vsega sveta.

Družina, ki ne moli skupaj ne more ostati mnogo časa na sveti poti k Bogu.

Veliko molite, moji otroci, ker satan uničuje mnoge družine zaradi pomanjkanja molitve in ljubezni znotraj njih.
Jaz sem tu, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce, kakor tudi vaše družine tako, da so varne pred nevarnostmi za dušo in telo.

Molite k Svetemu Duhu, da vas razsvetljuje vedno bolj in vam pokaže resnično pot, kateri  morate slediti in, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Jaz vas ljubim in vam dajem svojo ljubezen in blagoslov. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je bila v tišini nad vsakim izmed nas in prosila Gospoda za nas in naše družine. Govorila je z menoj nekatere osebne stvari za moje življenje, o Itapirangi in o delu (poslanstvu Itapirange*) S svojim materinskim pogledom mi je dajala zaupanje in upanje v Božjo ljubezen in njeno materinsko ljubezen. Ko nas je blagoslovila in dvigala v smeri neba, kjer je šla mimo, je za seboj pustila  pot iz luči in se pojavila na vrhu, na desni in levi strani Jezusovega Srca, njenega Brezmadežnega Srca in Srca Sv. Jožefa, ki je sijalo v obliki luči.

Razumel sem, da se moramo vedno posvetiti Svetim trem Srcem Svete Družine : nas, naše družine in naučiti to posvetitev tudi vse družine vsega sveta.

*moj opis zaradi razumevanja