BOJUJ SE PROTI KORONAVIRUSU https://www.cardinalburke.com/presentations/combat-against-coronavirus

PISMO KARDINALA BURKE ZA BOJ PROTI KORONAVIRUSU !
zadnji stavek  Prosim vas, da se me spomnite v vaših dnevnih molitvah. In še:

Ostajam z vami v Svetem Jezusovem Srcu in Brezmadežnem Srcu Marijinem in Najčistejšem Srcu Svetega Jožefa.

Celo pismo je v angleščini na tej povezavi!

https://www.cardinalburke.com/presentations/combat-against-coronavirus

I ask you please to remember me in your daily prayers.

I remain yours in the Sacred Heart of Jesus and the Immaculate Heart of Mary, and in the Purest Heart of Saint Joseph,

Raymond Leo Cardinal Burke

Moji bratje in moje sestre, molim za vse vas in vaše družine.

 

Moji bratje in moje sestre, molim za vse vas in vaše družine. Ne popustite v veri, ne obupujte, ampak zaupajte se v varstvo treh združenih Svetih Src, Jezusa, Marije in Jožefa. Molite Rožni venec in Naša Gospa bo naredila čudeže v vaših domovih z božjo previdnostjo. Verujte, verujte, verujte,  to je ura da ne nikoli dvomite v njeno materinsko delovanje med nami, je čas verovanja njenim materinskim pesedam, ke kdor se njej izroči, njenemu Materinskemu varstvu, mu ne bo ničesar manjkalo. Začnite se deliti za post v družini, če vas je veliko. Ena oseba se hrani, ostali postijo. Starejši imajo prednost zaradi prehrane, saj ne morejo postiti. Tisti, ki so bolj zdravi in mlajši, bi morali postiti. Gospa nas je naučila postiti v ponedeljek, sredo in petek, se spomnite? Ona nas je pripravljala na te dni. Tako smo se že učili od nje, zato ne izgubite miru. Ona nas nikoli ne zapusti. Naj vas vedno blagoslavljajo tri Združena Sveta Srca Jezusa, Marije in Jožefa!

GOSPOD, RAZJASNI SVOJ OBRAZ NAD NAMI IN BOMO REŠENI!

 

GOSPOD, RAZJASNI SVOJ OBRAZ NAD NAMI IN BOMO REŠENI!

Zanima me, kaj bi se lahko zgodilo svetu,če bi bilo odobreno, da poročeni moški so duhovniki in ženske duhovnice? Mislim, da zemlja ne bi več obstajala!
Po paktu v katakombah sklenjenem na Amazonski sinodi, ki je želel spremeniti Cerkev s Kristusovim obrazom v amazonski obraz, se vse to dogaja v svetu, tako hitro, brez predaha za nikogar.  Bog nam je zelo močno povedal kaj on misli. NE? (Edson 28.03.2020)

GOSPOD, RAZJASNI SVOJ OBRAZ NAD NAMI IN BOMO REŠENI!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.12.2019 – ČAS, KO NISMO PRISOTNI IN NE PREJMEMO EVHARISTIJE, JE TU

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.12.2019 Manaus-AM – zjutraj

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, za trenutek še imaš mojega Sina, še vedno imaš Evharistijo: njegovo Telo, Kri, Dušo in Božanstvo.. za trenutek!…Kmalu pride gnusoba, veliko splošno opustošenje v Cerkvi mojega Božjega Sina: v tajnosti bodo darovali, da bi ga resnično našli in ga sprejeli, hodili bodo skozi bolečine in trnje preganjanj in ponižanj. Vse to se bo zgodilo zaradi lažnega občestva in bratstva, brez mojega Sina med vami. Upognite svoja kolena na tla, prosite Božje odpuščanje in usmiljenje, ker bo nehvaležno človeštvo strašno kaznovano, ko pridejo ti dnevi, ker privlačijo strašno kazen, ki bo prišla iz nebes in nihče ne bo ušel, ne dobri ne hudobni,  ne Božji služabniki in ne verniki: vsi bodo padli na tla in trpeli, nekateri za slavo, drugi za večno sramoto, saj jih bo uničila mogočna roka Božje Pravičnosti.

Blagoslavljam te.

Nekaj minut kasneje, ko sem premišljeval o besedah Blažene Matere, sem zaslišal Jezusov glas, ki mi je rekel:

 ..KAJTI BREZ MENE NE MORETE NIČESAR STORITI (Janez 15, 5)

Nadškof Zore se je odzval pozivu očeta Jamesa Manjackala Evropi Molitev bo vodil v ponedeljek, 30.marca ob 21. uri. Prenašal jo bo Radio Ognjišče.

Molitev bo vodil v ponedeljek, 30.marca, ob 21. uri. Prenašal jo bo Radio Ognjišče.

Tridnevna priprava na posvetitev bo skupna in sočasna molitev preko Radia Ognjišče.

Nadškof Zore se je odzval pozivu očeta Jamesa Manjackala Evropi

Avtor: Niko Rupnik -27. marca 202007

James Manjackal: ”Otroci moji, skrajni čas je, da se zbudite iz spanja, nezainteresiranosti, mlačnosti, ravnodušnosti, sebičnosti in lenobnosti! Prepoznavajte znamenja časa! Zato: Evropejci, prebudite se in se dvignite v boj za vero v Gospoda Jezusa Kristusa, ki je temeljni kamen Evrope in njene kulture!”
»Evropejci, prebudite se! Posvetite svoje dežele Jezusu Kristusu!«
Tako je znan indijski katoliški duhovnik in karizmatik James Manjackal na svoji uradni spletni strani, ki je dostopna tudi z medžugorske spletne strani, goreče spodbudil narode vseh evropskih držav k skupni molitvi v obliki molitvene verige.

Oče James nas vse želi opozoriti, da ima satan uničujoč načrt pustošenja po evropskih državah, in nas z vsem srcem spodbuditi, da bi se vsi posvetili Jezusu Kristusu, da bi nas branil in bi tako ohranili življenje in vero.

Oče James posebej poudarja, da je skrajni čas, da se zbudimo, preden bo satan uresničil svoj uničujoči načrt. Oče James Manjackal ima močan dar preroštva in od Boga prejema jasne spodbude, ki so namenjene vsem ljudem.

Prišel je čas za vztrajno molitev in posvetitev Kristusu
»Posvetite svojo državo in svoj narod Jezusu Kristusu! Prišel je čas, da prebivalci vseh evropskih držav organizirajo skupno verižno molitev, t. i. jerihonsko molitev, ki vključuje molitev rožnega venca in podobne molitve. Pomembno je, da bi tudi državniki (predsedniki držav, vlad, parlamentarci) posvetili svoje države na podoben način, kakor so to nekateri že storili, saj je satanov načrt jasen: da uniči evropske države!

Še posebej naj sprejmejo ta močan klic vsi verniki, ki so člani karizmatičnega gibanja ali kateregakoli gibanja v katoliški Cerkvi ali so vključeni v marijansko pobožnost, in naj odgovorijo nanj. Molitev in post premikata gore!

Otroci moji, skrajni čas je, da se zbudite iz spanja, nezainteresiranosti, mlačnosti, ravnodušnosti, sebičnosti in lenobnosti! Če tega ne boste storili, bo satan zasužnjil vaše potomce in bo njihove duše potegnil v temo ter jih zapeljeval v vse vrste greha, na koncu pa bo uničil telo in dušo, ki se bo pogreznila v pekel! Prepoznavajte znamenja časa! Zato: Evropejci, prebudite se in se dvignite v boj za vero v Gospoda Jezusa Kristusa, ki je temeljni kamen Evrope in njene kulture!

Zgled vam dajejo naslednje države: Zambija, Peru in Poljska! Podvizajte se in začnite moliti, da ne bo prepozno!«

Vaš brat oče James Manjackal, ki vas ljubi in deluje v vaši sredi!«

Bilo je že veliko pozivov …
Jerihonska molitev ali jerihonsko bedenje pomeni neprekinjeno sedemdnevno molitev na določeni lokaciji pred Najsvetejšim. Lahko se moli rožni venec, poje in slavi Boga, bere in premišljuje Sveto pismo …

Marija je že v Fatimi med prvo svetovno vojno pozivala državne in cerkvene voditelje, naj posvetijo posamezne države in ves svet njenemu brezmadežnemu Srcu, ker bo sicer svet doživel še eno, hujšo vojno. Tega si takratni voditelji niso upali. Papež pij XII. je svet leta 1942 posvetil Marijinemu brezmadežnemu Srcu. Škof Gregorij Rožman je Slovenijo posvetil Marijinemu brezmadežnemu Srcu leta 1943. Zdaj se spet vrste pozivi, kakršnega je poslal Evropi p. James Manjackal.

Nadškof bo v ponedeljek posvetil Slovenijo
Ljubljanski nadškof Stanislav Zore jih je tudi slišal. Odločil se je, da bo med molitvijo Slovenijo posvetil presvetemu Srcu Jezusovemu in brezmadežnemu Srcu Marijinemu. Molitev bo vodil v ponedeljek, 30. MARCA ob 21. uri. Prenašal jo bo Radio Ognjišče. Vse Slovence vabi, da se na to dejanje pripravljamo z molitvijo rožnega venca in litanij Srca Jezusovega in Marijinih litanij.

Molitev za posvetitev naroda presvetemu Srcu Jezusovemu in brezmadežnemu Srcu Marijinemu:
Posvetitev lahko molimo kot posamezniki ali v skupini, zato jo navajamo v ednini in množini.

POSVETILNA MOLITEV

Vsemogočni večni Bog, zahvaljujem/o se Ti in Te slavim/o! Ustvaril si me/nas po svoji podobi in me/nas daroval tej prečudoviti državi. Izročil si me/nas Svojemu Sinu, našemu Gospodu Jezusu Kristusu. On mi/nam je prinesel odrešenje v svojem trpljenju in smrti na križu. Gospod Jezus Kristus, Sin živega Boga, zahvaljujem/o se Ti, ker si mi/nam poslal svojega Svetega Duha, ki bedi nad menoj/nami, ki me/nas vodi in usmerja moje/naše življenje, da bi se uresničil Božji načrt! Bog, Sveti Duh, verujem/o, da se povezuješ z vsemi ljudmi na tem svetu!
Goreče Te prosim/o: prenovi obličje zemlje tako, da razsvetljuješ moje srce/naša srca s svojo modrostjo, da bi živel/i v skladu z Božjo voljo, v ljubezni do Boga in bližnjega! Gospod Jezus Kristus, naš Odrešenik in naš Odkupitelj, tukaj in sedaj te skupaj z našimi državniki, vlado in državljani Slovenije, sprejemam/o za Gospoda in Kralja naše dežele in države ter posvečujem/o sebe in svojo državo Tvojemu presvetemu Srcu in Marijinemu brezmadežnemu Srcu! Prosim/o Te, vladaj nad nami in nad našim narodom z močjo Svetega Duha, da bodo v našem narodu vladale pravičnost, modrost, edinost, sprava …! Skupno si bom/o prizadevali za zvestobo Božjim zapovedim, za spoštovanje naravnega in moralnega življenja v skladu z Božjo Besedo, ki je zapisana v Svetem pismu!

Potem zmolimo očenaš, zdravamarija, slava Očetu.

ITALIJA, ITALIJA, BERGAMO, BERGAMO – SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU TER JEZUSA 6.2.2007

 

 

MNOGI ŠE DANES, KO JE BILO PREROKOVANO TOLIKO TRPLJENJA PO EDSONU GLAUBER ŽE LETA 2007, ČE SE BERGAMO IN ITALIJA NE SPREOBRNE, ŠE NE VERJAMEJO V RESNIČNOST PRIKAZOVANJ DEVICE MARIJE, JEZUSA IN SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER. NE VERJAMEJO NITI TO, DA SE JE MARIJA-KRALJICA DRUŽINE PRIKAZOVALA V GHIAIE DI BONATE BERGAMO IN NITI TO, DA SE JE MARIJA ROŽA SKRIVNOSTNA- MATI CERKVE PRIKAZOVALA V MONTICHIARI-FONTANELLE BRESCIA, ITALIJA. JEZUS JE GLOBOKO UŽALJEN, DA SVET NE SPREJEMA SPOROČIL, KI JIH DAJE PO NJEGOVI SVETI MATERI. TUDI V SLOVENIJI JE MARIJA DALA VELIKO SPOROČIL, NE SAMO VERNIKOM, TUDI DUHOVNIKOM. V VIŠNJI GORI JE DEJALA, DA SE BO DUHOVNA PRENOVA DRUŽIN V SLOVENIJA ZAČELA PO DUHOVNIKIH. KADAR NEBO GOVORI MORAMO BITI POSLUŠNI!

 

 

 

SPOROČILOKRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU in JEZUSA 6. FEBRUAR 2007 MARTINENGO (Bergamo) Italija vidcu Edsonu Glauber.

Mir z vami!

Dragi otroci, sem Jezusova Mati in Mati vseh vas. Prihajam iz Nebes vas prosit s svojim Srcem v rokah: vrnite se k Bogu, spreobrnite se. Bog želi vaše iskreno spreobrnjenje. To je čas vaše vrnitve k Bogu, dragi otroci.

Pogledate okrog sebe in vidite kam gre svet: koliko nasilja, kolikega pomanjkanja miru in ljubezni. Molite, molite rožni venec, da premagate sedanja hudodelstva sveta.

Ljubim vas in nočem, da trpite; hočem, da bi mogli živeti v miru in v Božji ljubezni.

Mnogi niso poslušni Bogu in ne poslušajo mojih klicev. Prebudite se! Bedite in molite, ker hudič hoče prinesti v Italijo velika trpljenja in preganjanje. Dovolite, da vam pomagam na vaši poti v tem svetu, da premagate vse zlo.

Delujte, storite na način, da bo Bog od vseh ljubljen tako, da pričujete vašim bratom o Njegovi neizmerni ljubezni.

Italija, Italija, ponovno pravim: vrnite se k Bogu, ker bo križ pretežak in Bog je že zelo užaljen.

Bergamo, Bergamo, veruj, veruj, veruj, kajti v preteklosti sem resnično prišla z nebes in sem te varovala, a nisi znal dati vrednosti Moji materinski prisotnosti in glej kaj pravi Gospod:

(Jezus govori)) ker me niste poslušali po Moji Sveti Materi, bom storil na način, da boste močno prečiščeni in se naučili biti poslušni glasu Nebes in ne boste več prezirali Mojih milosti!

(Marija je ponovno govorila): Molite, otročiči, molite in bodite poslušni Bogu.

Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ČAS V KATEREM ŽIVIMO – PREMIŠLJEVANJE – NAŠA GOSPA 20.03.2020

SVETA CERKEV IN AMAZONSKO LJUDSTVO, PROSIM VAS: PROSITE ODPUŠČANJA ZA SVOJE GREHE IN SE JIH ISKRENO KESAJTE, DA STE DISKREDITIRALI PRISOTNOST KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU V ITAPIRANGI, POTEM, KO JE BILA SPREJETA IN POTRJENA OD ŠKOFA CARILLA GRITTI IN STE MNOGE ODDALJILI OD SVETE POTI K BOGU IN POVZROČILI IZGUBO VERE.

ŠE JE ĆAS! JAVNO IN HITRO RAZKRIJTE ZLO, KI STE GA STORILI IN BOG BO IMEL MILOST DO SVETE CERKVE V AMAZONIJI IN DO VSEH LJUDI! V NEVARNOSTI JE VELIKO ŽIVLJENJ!

NAŠA GOSPA NAS BO ZAGOVORILA PRED SVETIM BOŽJIM PRESTOLOM IN NAREDILI BODO VELIK ČUDEŽ.

V IMENU JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA, ODPUŠČAM VSEM LJUDEM, KI SO GOVORILI LAŽI PROTI MENI IN MOJI DRUŽINI, KI SO NAM NAREDILI ZLO IN SE POSMEHOVALI, KI SO SLABO UPORABILI VERO, KI SO GOVORILI ŽALJIVE BESEDE, KI SO SE POSMEHOVALI, KI SO KLICALI NAŠO GOSPO ZA LAŽNO, LAŽNIVKO. PROSIMO SKUPAJ BOGA USMILJENJA IN DELAJMO POKORO V NAŠIH DOMOVIH, DA BI SE VSE UNIČILO PO POSREDOVANJU KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU IN PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA. MISLITE NA ČLOVEŠKA ŽIVLJENJA, NA DRUŽINE, KI BODO VEDNO TRPELE SIROMAŠTVO, KI BODO ŠLE SKOZI TRPLJENJA V ŽIVLJENJSKIH POTREBAH, MISLITE NA OTROKE, NA MLADE NAŠE AMAZONIJE, RAZMISLITE O ODREŠENJU VSEH DUŠ. PROSIM VAS, PROSIMO ODPUŠČANJA NAŠIH GREHOV IN JEZUS BO IMEL USMILJENJE Z NAMI IN NAS BO REŠIL TEGA SMRTONOSNEGA VIRUSA. AMEN!

KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU, PROSI ZA NAS IN PODELI NAM MIR.

Naša Gospa je naročila vidcu Edsonu Glauber naj reče Cerkvi in Amazonskemu ljudstvu dne 20.03.2020.

 

TEŽKI ČASI – NAJ GOSPOD NE IZGUBIM SVOJE VERE !
20 Pojdi, moje ljudstvo, stopi v svoje hrame
in zakleni vrata za seboj,
skrij se za kratek čas,
dokler ne mine togota.
21 Kajti glej, GOSPOD prihaja s svojega mesta,
da bo kaznoval krivdo prebivalcev na zemlji.
Zemlja bo odkrila svojo kri
in ne bo več zakrivala svojih pobitih.
IZAIJA 26, 20-21

15 »Ko boste torej na svetem kraju videli
stati gnusobo opustošenja, o kateri govori prerok Daniel – kdor bere, naj razume –, 16 takrat naj bežijo v hribe tisti, ki so v Judeji. 17 Kdor je na strehi, naj ne hodi dol, da bi vzel stvari iz svoje hiše, 18 in kdor je na polju, naj se ne vrača, da bi vzel svoj plašč. 19 Gorje pa nosečim in doječim v tistih dneh! 20 Molíte, da vam ne bi bilo treba bežati pozimi ali na soboto. 21 Takrat bo namreč velika stiska, kakršne ni bilo od začetka sveta do zdaj in je tudi več ne bo. 22 In če tisti dnevi ne bi bili skrajšani, ne bi bilo rešeno nobeno meso; toda zaradi izvoljenih bodo ti dnevi skrajšani.
MATEJ 24, 15-22

EDSONOVA PROŠNJA CRKVI IN LJUDSTVU AMAZONIJE – PO NAROČILU KRALJICE MIRU 20.03.2020

SVETA CERKEV IN AMAZONSKO LJUDSTVO, PROSIM VAS: PROSITE ODPUŠČANJA ZA SVOJE GREHE IN SE JIH ISKRENO KESAJTE, DA STE DISKREDITIRALI PRISOTNOST KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU V ITAPIRANGI, POTEM, KO JE BILA SPREJETA IN POTRJENA OD ŠKOFA CARILLA GRITTI IN STE MNOGE ODDALJILI OD SVETE POTI K BOGU IN POVZROČILI IZGUBO VERE.

ŠE JE ĆAS! JAVNO IN HITRO RAZKRIJTE ZLO, KI STE GA STORILI IN BOG BO IMEL MILOST DO SVETE CERKVE V AMAZONIJI IN DO VSEH LJUDI! V NEVARNOSTI JE VELIKO ŽIVLJENJ!

NAŠA GOSPA NAS BO ZAGOVORILA PRED SVETIM BOŽJIM PRESTOLOM IN NAREDILI BODO VELIK ČUDEŽ.

V IMENU JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA, ODPUŠČAM VSEM LJUDEM, KI SO GOVORILI LAŽI PROTI MENI IN MOJI DRUŽINI, KI SO NAM NAREDILI ZLO IN SE POSMEHOVALI, KI SO SLABO UPORABILI VERO, KI SO GOVORILI ŽALJIVE BESEDE, KI SO SE POSMEHOVALI, KI SO KLICALI NAŠO GOSPO ZA LAŽNO, LAŽNIVKO. PROSIMO SKUPAJ BOGA USMILJENJA IN DELAJMO POKORO V NAŠIH DOMOVIH, DA BI SE VSE UNIČILO PO POSREDOVANJU KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU IN PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA. MISLITE NA ČLOVEŠKA ŽIVLJENJA, NA DRUŽINE, KI BODO VEDNO TRPELE SIROMAŠTVO, KI BODO ŠLE SKOZI TRPLJENJA V ŽIVLJENJSKIH POTREBAH, MISLITE NA OTROKE, NA MLADE NAŠE AMAZONIJE, RAZMISLITE O ODREŠENJU VSEH DUŠ. PROSIM VAS, PROSIMO ODPUŠČANJA NAŠIH GREHOV IN JEZUS BO IMEL USMILJENJE Z NAMI IN NAS BO REŠIL TEGA SMRTONOSNEGA VIRUSA. AMEN!

KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU, PROSI ZA NAS IN PODELI NAM MIR.

 

Naša Gospa je naročila vidcu Edsonu Glauber naj reče Cerkvi in Amazonskemu ljudstvu dne 20.03.2020.

PISMO EDSONA GLAUBER VSEM ČASTILCEM JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA 21.03.2020

Moji bratje in sestre, molim za vse vas in vaše družine. Ne izgubite vere, ne obupujte ampak zaupajte v varstvo treh Združenih Svetih Src Jezusa, Marije in Jožefa. Molite Rožni Venec in Naša Gospa bo z Božjo previdnostjo naredila čudeže v vaših domovih! Verujte, verujte, verujte to je ura, da ne dvomite več o njenem materinskem delovanju med nami, je čas, da verujete njenim materinskim besedam, ker kdor se izroči njenemu Materinskemu  varstvu mu ne bo manjkalo nič. Če vas je veliko v družini se razdelite kdo bo postil. Na dan, ko se vsi postijo naj se ena oseba hrani. Glede prehrane imajo starejši prednost, saj se ne morejo postiti. Tisti, ki so bolj zdravi in mlajši bi morali postiti. Naša Gospa nas je učila postiti v ponedeljek, sredo in petek, se spomnite? Pripravljala nas je na te dni. Tako nas je učila, zato ne izgubite miru. Nikoli nas ne zapusti. Naj vas tri Združena Sveta Srca Jezusa, Marije in Jožefa, vedno blagoslavljajo!

Edson Glauber z družino

 

OP. Nekateri so me spraševali, če je Edson poročen? Ne, ni poročen. Živi s starši in bratom. Mama ima parkinsonovo bolezen, očeta pa je prizadela kap, mlajši brat pa je po cepljenju zbolel za poliomelitisom. Tako Edson sedaj skrbi za nepokretne starše, saj brat ne zmore takih naporov. Molitev zanje je dragocena, da bi zmogli v polnosti sprejemati, prenašati in izpolnjevati Božjo voljo. Tako Edsonu kot Edsonovi mami Mariji do Carmo je Mati Božja obljubila, do bodo imeli prikazovanja do svoje smrti, ko pridejo k njej.

Želim vam blagoslovljen postni čas. Četudi smo v preizkušnjah je to milostni čas za ves svet.

Blagoslov – Nevenka

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA,  VARUHA SVETE CERKVE IN VSEH DRUŽIN 19.03.2020 – MANAUS/AM

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA,  VARUHA SVETE CERKVE IN VSEH DRUŽIN 19.03.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!

Tu sem, Varuh Svete Cerkve in vseh družin. Nič se ne bojte, ubogi ranjeni otroci. Izročite se božanski Volji Boga, izročite se njegovim rokam. Bog pometa stran umazanijo in zlobo na mnogih krajih tako, da toliki, ki so bili slepi in gluhi za njegov klic, upognejo svoja kolena na tla in prosijo odpuščanja za svoje grehe. Bog deluje, ruši mogočne z njihovih prestolov, ločuje ljuljko od pšenice, ločuje mali ostanek, da bi se mogel svet prenoviti  in odločiti, da bo spoštoval njegove zakone in svete nauke; da bo njegovo Božansko Veličanstvo, ki je tako žaljeno na mnogih krajih sveta, prepoznano in spoštovano, da bo utišal in ustavil delovanje zlobnih proti in znotraj njegove Svete Cerkve.

Strašno zlo je bilo vrženo v svet po človeških rokah. Bog je to dopustil, da popravi slepe, gluhe in tiste, ki so polni napuha in niso hoteli poslušati klicev moje Svete Neveste. Že veliko let vabi svet k molitvi, k spreobrnjenju,  a mnogi niso dali pozornosti njenim besedam, mnogi so hoteli nadaljevati in slediti napačnim potem, uresničevati in  živeti dela greha in teme. Veliko molite molitev, ki jo je naučila moja Brezmadežna nevesta: »Gospod, naj nikoli ne izgubim moje vere v časih strašnih preizkušenj, ki so prišle na svet!« Molite večkrat to molitev. Gospod ob njegovi vrnitvi bo iskal še malo vere v svetu. Vstopite v moje Prečisto Srce, da vas nič ne zmoti in da ne boste kolebali v veri. Verujte! Verujte! Verujte! Vera in zaupanje v Boga sta veliko bolj dragoceni kakor dobrine tega sveta, ki se vse porabijo in končajo. Naj bo Bog edino dobro in  ljubezen vaših src! On sam je dovolj! Razumite, da je to čas molitve skupaj s svojo družino in odkritja resničnega Božjega klica v vašem življenju. Odločite se enkrat za vselej, da boste sledili njegovi poti svetosti, združeni z njegovim Srcem. Pokleknite pred križem v vaših družinah in prosite odpuščanja za svoje grehe. Molite Rožni venec z novim srcem, skesajte se in spreobrnite v Božji Ljubezni. Berite in meditirajte besede mojega Božjega Sina, ki je luč vaših duš, tolažba in moč v teh časih preizkušenj. Danes prosim pred njegovim Božjim Prestolom za vsakega od vas. Molite in prosite odpuščanja za svoje grehe in vaše molitve bodo v kratkem uslišane in vaše solze bolečin se bodo spremenile v solze veselja, ker iz roda v rod traja njegovo usmiljenje tistim, ki se ga bojijo.

Dajem sedaj svoj blagoslov in varstvo Sveti Cerkvi in vsem družinam vsega sveta: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!