I T A P I R A N G A

gesc3b9-splendente1

 

 

 

Nekega dne je bila moja mama v katedrali v Manausu. Cerkev je bila nabito polna z ljudmi in mnogi ljudje so peli glasno, dvigali roke, in petje je bilo tako glasno, da se je zdelo, da je bolj kričanje. Gibali so se in plesali. Moja mama je slišala Jezusov glas, ki ji je rekel:

Maria do Carmo, a je to tisto, kar si želite v Itapirangi?

Moja mama je odgovorila Jezusu:  Gospod, hočem kot želiš ti, ne kot želim jaz!

Tedaj je Gospod rekel moji mami z močnim in veličastnim glasom:

Itapiranga bo kot JAZ ŽELIM!

Kaj lahko razmišljamo ob vsem tem? Itapiranga je DANA svetu, da nauči kako ima Bog rad svoje stvari v Cerkvi in kako želi kakšni bi bili ljudje. Ljudje lahko želijo ustvariti svoje načrte, želijo, da njihova volja prevlada v tem svetem in blagoslovljenem kraju, morda želijo spremeniti stvari, vendar močna Jezusova beseda je nespremenljiva., bo za vedno in bo trajala večno. Mi bomo nekega dne umrli, a Itapiranga bo obstajala vedno in bo kot Jezus želi.

Kako se varajo ljudje, ki mislijo, da lahko spremenijo delovanje Boga. Čeprav jaz in moja mama ne bova mogla iti v Itapirango iz neznanega razloga ali bolezni,  bo Itapiranga vedno tako kot Jezus želi in ne kot želijo drugi.  Vedno se tega zavedajmo. Mi, ki verjamemo Jezusovim besedam vemo, da so mogočne  in vsi tisti, ki ne živijo sporočila Naše Gospe kot ona želi, ne bodo mogli ostati na tem svetem kraju za dolgo, če se ne odločijo, spremeniti svojo voljo in se spreobrniti ter vključiti v Božji načrt, ker Itapiranga je posvečena z izredno karizmo. Božja Luč deluje in razkriva vso temo, zlo in greh v srcih, na tem mestu, kjer se je Devica Marija prikazala za odrešenje in spreobračanje duš in ta luč izžareva na Amazonijo in ves svet, da premaga satana.

POSVETITEV – NAVODILA

DA BI SE SPOMNILI IN RAZMIŠLJALI O SPOROČILU NAŠE SVETE MATERE Z DNE 6.6.2015

Družine naj se posvetijo našim Trem Svetim Srcem, ker samo družine, ki bodo sledile vzoru in krepostim Svete Družine, moje družine, bodo mogle izpolniti Božjo voljo do konca. Kar je Bog združil naj človek ne loči. Kar je Bog ustvaril naj človek ne uniči. Naj človek ne spreminja tisto, kar je Božja volja, ker vsaka sprememba ne prinaša večnega življenja, temveč ogenj pekla.

Sporočilo z dne 6.6.2015 je v celoti objavljeno pod junij 2015. Je pomembno, kar tam piše se bo tudi zgodilo (Edson 24.8.2015)

Molitev posvetitve:

Svetim Srcem Jezusa, Marije in Jožefa

Večni Oče, v Svetem Duhu posvetim in izročam svojo družino:

Priimek in imena članov: ……………………………………….………………………………..

………………………………………………………………………………………………………………

Jezusovemu Srcu, Marijinemu Srcu in Srcu Svetega Jožefa, da bi bili vedno bolj

zvesti in predani tvoji otroci in v z vsem svojim bitjem goreče iskali in izpolnjevali

Tvojo voljo.

Jaz ………………in moja družina se hočemo učiti in posnemati kreposti in svetost

Src Svete Družine, se po njih upodabljati ter živeti v sveti čistosti duše in telesa.

Pri tem naj nam bodo za vzor kreposti prečistih in deviških Src Jezusa, Marije in

svetega Jožefa.
Obnavljam svojo krstno posvetitev Troedinemu Bogu, odpovem se grehu,

zapeljivosti zla in hudemu duhu. Verujem vse, kar nam je Bog razodel in kakor
nas uči katoliška Cerkev. Obljubljam, da bom izpolnjeval zapoved ljubezni do
Boga in do bližnjega, Božje in Cerkvene zapovedi ter se ravnal po nauku cerkvenega učiteljstva pod vodstvom Petrovega naslednika in s tem prispeval k edinosti in rasti svete Cerkve. Rad bom molil rožni venec osebno in v družini. S pobožnostjo prvih
petkov, prvih sobot in prvih sred častil sveta Srca Jezusa, Marije in Jožefa in
tako zadoščeval za svoje grehe in grehe človeštva.

Poln zaupanja pristopam v Družino Združenih Svetih treh Src. Sebe in svojo družino  izročam pod njihovo zavetje in varstvo in z gorečo ljubeznijo sprejemam škapulir svetega Jožefa, da po končanem zemeljskem romanju srečno prispem v večno domovino. Amen.

Dnevna molitev posvetitve:                                    Ime in priimek:

Presveto Srce Jezusovo,Brezmadežno

Srce Marijino, Prečisto Srce sv.Jožefa,                  Naslov:

danes (nocoj) vam posvetim

svoje misli*, svoje besede*,svoje telo*,                  E-naslov  ali telefon (kdor želi)

svoje srce* in svojo dušo*,

da se v tem dnevu (v tej noči)

po meni izvrši vaša sveta volja.  Amen                     Podpis:

Kraj in datum……………………….

3.SRCA POSVETITEV DRUŽIN

ŠE NAVODILA

Sprintaj obrazec 2x, izpolni ga s priimki in imeni izpolni vse podatke. Če nekaterih ne želiš ni nujno, vendar naslov je potreben.

Zmoli molitev posvetitve.

En izvod obrazca ohrani zase in svojo družino.

Drugi izvod obrazca mi pošlji na naslov:
Brozina Nivea (ali Nevenka), Cesta I.Istrske brigade 79, 6276 Pobegi.

Po prejemu obrazca ti bom poslala posvetilno podobo in kartonček posvetilne molitve. 

Če pa ne moreš sprintati, mi piši na : nevenka_si@yahoo.com in ti bom poslala posvetilni kartonček po pošti.

Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas. Vam posvetim vse slovenske družine. Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše, rešite Bogu posvečene!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.8. 2015 Edsonu

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.8. 2015 Edsonu

33490a18e9a3cc736ba5062ea0697256

Mir z vami!

Moji otroci, ki vas toliko ljubim, bodite od Boga z vsem svojim bitjem. Učite se biti Gospodovi tako, da vsak dan molite z ljubeznijo moj rožni venec.

Bog me pošilja z nebes, da vam podeli svoj mir in svojo ljubezen. Odprite svoja srca in sprejmite njegove besede, ki vam jih povem z ljubeznijo in vero. Ne žalostite se in ne bojte se preizkušenj življenja. Jaz, vaša Nebeška Mati sem ob vaši strani, da vam pomagam in vas vedno bolj blagoslavljam.

Hudič hoče da ste nesrečni, toda jaz želim vašo radost, zato prihajam z nebes, da vam pomagam.

Molite, molite  vedno  bolj.  Molitev spremeni vse in spremeni vse stvari v milosti in blagoslove. Spremenite srca svojih bratov, bodite moji sinovi in hčere, ki živijo kar vas prosim vsak dan z vztrajnostjo. Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Edson: Naša Sveta Mati nas neutrudno kliče k spreobrnjenju. Njena Materinska ljubezen je naša moč in tolažba v tem težkem svetu polnem preizkušenj. Ona, Kraljica kraljic, najbolj ljubeča, pozna naša  trpljenja in kot Mati prosi, ker goreče želi našo srečo in zveličanje. Naša Gospa mi je pokazala nekatere stvari, ki se bodo v kratkem dogodile v svetu. Nekatere teh stvari se bodo zgodile v Braziliji. Brazilija bo pila kelih trpljenja in solz, ker je nezvesta in neposlušna Bogu. Naša Gospa posreduje, proseč svojega Božjega Sina, da bi se mnoge stvari odstranile. Moramo moliti vedno več in naj bo rožni venec naša vsakodnevna molitev. Samo z molitvijo rožnega venca bomo imeli moč prenašati, kar bo prišlo.

2013_40-3

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.8.2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.8.2015

11899797_1076340035733995_829383070994231203_n

Mir moji ljubljeni otroci, naj bo mir z vami vsemi!

Jaz, vaša Brezmadežna Mati vas neizmerno ljubim in sem prišla iz nebes, da vam povem, da vas Bog po meni kliče k spreobrnjenju in svetosti.
Brez molitve ne boste mogli hoditi v tem svetu, ki se vedno bolj pusti ovijati  v satanovo temo, ker ne moli.
Bodite močni v veri in zvestobi Bogu. Ne dvomite, temveč bodite poslušni sporočilom, ki vam jih Bog daje po meni. 
Moj Sin Jezus me ne pošilja iz nebes, da vam govorim nesmiselne stvari, ampak svete besede, ki vas vodijo v njegovo Božje Srce. To je čas za vašo vrnitev k njemu, ki vas čaka s svojim odpuščanjem in ljubeznijo.
Moji otroci, zapustite posvetnih stvari, ker pretirane navezanosti  vas vodijo stran od nebes in od Boga. Bodite preprosti, ponižni in prijazni drug do drugega. Ne želite imeti in posedovati veliko, ker imeti veliko vam mnogokrat ne more pomagati izpolnjevati Božjo voljo  in bo lahko razlog  zaradi katerega se boste vedno bolj oddaljevali od Njega. 
Želite imeti nebeških milosti. Hrepenite  pripadati popolnoma Bogu in imeli boste resnični mir, ki vse spreminja in preoblikuje. Jaz vas ljubim in s svojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni vas vabim, da mi sledite po poti molitve, ki bo rešila svet in veliko duš za nebesa. 
Molite, molite za Cerkev. Molite za Božje služabnike (duhovnike), ki bodo mnogi  zelo preganjani in mnogo bodo trpeli. Blagoslavljam vas z blagoslovom miru in ljubezni. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Edson: Ko je Naša Gospa govorila o Božjih služabnikih, da bodo zelo preganjani in mnogo trpeli sem razumel, da bodo mnogi zaradi njihove nezvestobe Bogu in storjenih grehov, drugi pa bodo krivično in mučeniško napadeni po zlobnih ljudeh, ki bodo kruto napadli sveto Cerkev. 
Molimo torej mnogo za sveto Cerkev, ki bo šla skozi čas najbolj grozljive bolečine in križa, saj bo pretresena v svojih temeljih in trpela strašne napade temnih sil. V tem napadu bodo  mnoge duhovniške duše uničene, če ne poslušamo klicev svete Matere.

 

BRAZILIJA – MOLIMO ZA MIR

Brazilija je na tem, da bo trpela posledice zaradi svojih številnih grehov, kot se še ni zgodilo. Samo Evharistija in Rožni venec lahko odstranijo solze, kri in trpljenje, ki pridejo zelo kmalu.  Molite, molite, molite! Bog želi miru, zato je poslal svojo presveto Mater v Amazonijo, da nam ga podeli. Hudič hoče kri in naše trpljenje. Bodimo bolj poslušni Bogu, ker poslušnost uničuje satanove načrte. Molimo pred križem v naših domovih in prosimo z večjo vero in ljubeznijo za Božji mir.

11816897_861600933917165_560914186697040564_n823vonco1377171826

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 8.8.2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 8.8.2015

3-La Vergine Immacolata

Mir z vami!

Jaz vaša Mati vas ljubim in prihajam iz nebes da vam rečem, nadaljujte z molitvijo za dobro sveta in za mir.

Satan želi uničiti Cerkev  od mojega Sina Jezusa, najprej uničuje duše mnogih Božjih duhovnikov z željo za močjo, bogastvom in za posvetnimi poželenjem.

Hudičeva jeza proti Božjim duhovnikom postaja močnejša in bolj konstantna, kajti ti njegovi napadi in končni napad so zato, da uniči čim večje število duš, da jih vodi v pekel.

Molite, moji otroci, molite, veliko molite. Molitev zatre delovanje hudega duha in vam daje moč, da premagujete njegove napade in skušnjave in osvobodi mnoge duše od moči pekla.

Bog je vaša moč in vam želi pomagati in vas blagoslavljati po mojem Materinskem Srcu. Odprite svoja srca Bogu, odpovejte se svetu in grehu.

Svet in njegove lažne radosti vam ne morejo dati resnični mir in večno zveličanje, ampak samo Bog, otroci moji.

Jaz vas ljubim in vam povem da se vam ob strani in posredujem za zveličanje vaših duš in vaših družin. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

BLAGOSLOVLJENO NEDELJO

823vonco

 

BLAGOSLOVLJENO NEDELJO VSEM LJUDEM DOBRE VOLJE!
KAJ DANES BOG PRIČAKUJE OD NAS?
NE PRAV VELIKO IN VENDAR VSE. PRIČAKUJE, DA GA POSTAVIMO NA PRVO MESTO V SVOJIH MISLIH, BESEDAH IN DEJANJIH.

To pomeni, da bomo znali danes dati prednost času, namenjenemu za sveto mašo, za družino. Pazili bomo na naše obnašanje, govorjenje, vzeli čas za molitev.

Tako je za nas kristjane nedelja svet dan, blagoslovljen dan, izreden dan, dan milosti in veselja nad Kristusovim trpljenjem, smrtjo vstajenjem. Veselja nad tem, da hoče Jezus postati del našega vsakdana, Jezus gre še dlje, hoče postati del našega bitja…
ALI TI JE TAKO TEŽKO PRIZNATI SVOJO GREŠNOST, SVOJO UPORNOST, SVOJO TRDOTO SRCA?
KO BOŠ TI STORIL PRVI KORAK BO GOSPOD RAZLIL BLAGOSLOV NATE, NA VSE KAR SI IN NA VSE KAR IMAŠ IN TUDI TVOJE IMETJE BO BLAGOSLOVLJENO.

Tvoj prvi korak je tvoja svobodna volja!

MOJ GOSPOD IN MOJ BOG, DANES KLIČEM NAD VSE NAS, NAD VSO NAŠO DOMOVINO IN VES SVET TVOJO SVETO VOLJO, DA BOŠ TI VSE V VSEM.

96. Heb 4,13

Ni je namreč stvari, ki bi bila nevidna pred njim. Pred njegovimi očmi je vse razgaljeno in odkrito. Njemu bomo dajali odgovor.

10155912_1032691410098858_5477399694493949984_n

BRATJE IN SESTRE, MOLIMO, DA BOŽJE

USMILJENJE PREHITEVA BOŽJO

PRAVIČNOST, DA BI SE NAS SRCE

NEBEŠKEGA OČETA USMILILO IN IZLILO

REKE MILOSTI NA VSE ČLOVEŠTVO.

EVHARISTIJA JE VIR USMILJENJA!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU dne 1.8. 2015

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU dne 1.8. 2015

Mir z vami!24450AC

Moji otroci, če želite biti od Boga mora biti molitev luč za vaše duše in dnevna hrana za rast v veri in ljubezni.

Ne oddaljujte se od poti spreobračanja, ki vam jo kažem, temveč bodite poslušni otroci, ki živijo z ljubeznijo in predanostjo, kar vam rečem.

Moji otroci, mnogi moji otroci me žalijo s tolikimi kletvinami in žalitvami in moje srce krvavi in je ranjeno z meči bolečin.
Molite za svoje brate, ki me ne poslušajo in nočejo sprejeti moje materinske ljubezni. Posredujte, posredujte za rešitev duš. Pomagajte svojim bratom najti pravo pot, tako da se žrtvujete in darujete svoje molitve Gospodu, da bi se njegova Božja milost razlila na ves svet, ki je ranjen zaradi greha in zavit v temo, ki želi uničiti družine, družbo in Cerkev.
BOJUJTE SE ZA MIR, BOJUJTE SE ZA SPREOBRNJENJE. BOJUJTE SE ZA VAŠE MESTO V NEBESIH. Nebesa so kraj, ki ga je Bog pripravil vsakemu izmed vas in je tam, kjer vas bolj kot kdaj želi pripeljati, preko mojih materinskih prikazovanj in sporočil ljubezni.

SPREOBRNITE SE IN BOG VAS BO BLAGOSLOVIL IN REŠIL VAŠE DRUŽINE VSEGA ZLA.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!