SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.04.1995 MARIJI DO CARMO V ITAPIRANGI

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 23.04.1995 MARIJI DO CARMO

Moja mama je bila v Itapirangi z mojim očetom. Bil je praznik Božjega Usmiljenja. Mama je videla Jezusa na nebu Itapirange, blizu doma, zelo sijočega, ki je sipal žarke na Itapirango in na ves svet.

Jezus ji je dejal: Od tega mesta Itapiranga, kjer Jaz razlivam žarke mojega usmiljenja za ves svet. Gorje tistim, ki prepovedujejo molitev mojim malim. Gorje tistim, ki učijo narobe moje male. Udaril jih bom nekega dne!

Nato je s prstom pokazal na križ, ki se nahaja na Hribu, blizu kapele in je rekel:

Tam je Sveti Kriz, ki ga morajo vsi ljudje slaviti in prositi. Nikomur ne bom ničesar odrekel. Molite rožni venec in molitev tudi rožni venec usmiljenja. Ni samo za vas temveč za vse ljudi, vse kar vam Jaz govorim.

Moja mati je dejala, da je bilo to prikazovanje zelo lepo. Nikoli še nisem videla Jezusa tako lepega in sijočega. Reka, drevesa in vse hiše so bile razsvetljene z žarki, ki so prihajali od Jezusa.

SPOROČILO  10.01.95 – EDSONU V ITAPIRANGI

Dragi otroci, ljubim vas in vas čuvam v svojem Srcu. Ko vas tu gledam moliti je moje Srce radostno. Sem Kraljica Miru, Kraljica Sveta, Zavetnica vašega mesta, Devica iz Nazareta.
Dragi otroci, moje Srce se trga v bolečini za vse tiste moje otroke, ki so brezbrižni do mojih klicev, ki jih dajem vsemu svetu sedaj, tu v tem mestu.

Dragi otroci, vsak dan molite rožni venec za spreobrnjenje grešnikov in za mir na vsem svetu. Odprite svoja srca Gospodu, izročite mu svojo preteklost, potem se spovejte. Vsem tu zbranim dajem moj velik klic: spreobrnite se čim prej, ker čas s katerim razpolagate se bliža koncu.

Otročiči moji, molite za duhovnike. Oni so moji izbrani sinovi. Vedite otroci moji, da kdor ne spoštuje duhovnika zelo žali mojega Sina Jezusa Kristusa.

  1. Dragi otroci, en sam Bog je in ena sama vera. Ne varajte se z zvijačami in lažnimi religijami, ki jih je ustanovil satan. Resnična Cerkev postavljena od mojega Sina Jezusa Kristusa in vredna vere je Rimo-katoliška apostolska Cerkev, katere predstavnik mojega Sina Jezusa je Sveti Oče Janez Pavel II. Bodite poslušni njegovim naukom z živo vero in boste rešeni.

Želim reči posebno sporočilo mladim. Odpovejte se stvarem, ki vam jih ponuja svet in, ki vam ne dajo resničnega veselja in resničnega miru. Dragi mladi, ljubite mojega Sina Jezusa, ker vas on ljubi s posebno ljubeznijo.

Otročiči, satan vas poskuša na vse načine oddaljiti od mojega Sina Jezusa tako, da vam daje veselje, ki mine, kot so diskoteke, droga in nečistost. Oblecite se proti satanu z molitvijo rožnega venca. Z molitvijo rožnega venca ga premagajte in samo tako vam bom lahko pomagala. Vse tu zbrane vas blagoslavljam in to družino, ki me sprejema. Njim pravim: molite rožni venec, berite Sveto Pismo in razširjajte moja sporočila.

Ljubite z vsem srcem mojega Sina Jezusa. Bodite popolnoma Kristusovi. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO 10.01.1995 – EDSONU  V ITAPIRANGI

Mir z vami!

Dragi otroci, hvala, da ste prišli tu na molitev v tej noči. Pridružujem se vaši molitvi in prosim za vse vas mojega Sina Jezusa. Dragi otroci, malo časa vam ostaja, da se spreobrnete, zaradi tega pohitite s svojim spreobrnjenjem. Gospod me pošilja na mnoge kraje sveta, s povabilom, da sledite poti molitve, posta, žrtve in pokore.

Dragi otroci, bodite popolnoma Gospodovi. Popolnoma se mu izročite. Otročiči, svet se mora spreobrniti kakor hitro je mogoče, ker ni več časa, da bi ga izgubljali. Mnoge žalostne stvari bodo prišle med vas in še niste pripravljeni, da bi jih prenesli. Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu. Kdor se mi posveti mu obljubim, da bo v mojem Srcu in pod mojim plaščem njegova večna tolažba v žalostnih časih, ki prihajajo. Dragi otroci, sprejemam vaše prošnje in jih prinašam Gospodu, proseč za vsakega izmed vas. Imejte vero in zaupanje v moje izredno varstvo.

Od Fatime, ko sem se prikazala mojim trem pastirčkom, do danes prihajam na svet prosit, da molite rožni venec vsak dan za spreobrnjenje grešnikov, za mir v svetu in za konec vojne, toda moji klici niso bili upoštevani. Torej bolj kot kdaj koli prej vas prosim: molite za mir. Nikoli ne žalite Boga Našega Gospoda, ker je že mnogo žaljen. Otročiči, naj bo vaše življenje resnični pogovor z Bogom. Pripravite na prihod moje podobe (Kraljice Miru) v to mesto. Obljubim, da bom tega dne podelila obilje milosti v v srca, ki so najbolj trda zaradi greha.

Jaz sem Kraljica Miru, Kraljica Svetega Rožnega venca. Pohitite z gradnjo moje kapele. Vse vas blagoslavljam in varujem. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Tudi Jezus je v tem popoldnevu dal sledeče sporočilo:

Dragi otroci, ljubim vas in vas imam vedno v tem mojem Svetem Srcu. Jaz sem Pot, Resnica in Življenje. Zelo sem srečen, ko vas vidim moliti. Ljubite mojo Mamo kot jo ljubim jaz. Hvala za vaše molitve. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.01.1995 –  ponoči Edsonu

Mir z vami!

Drago otroci. Sem Gospa Rožnega Venca, Božja Mati in vaša Mati. Danes, mali otroci, vas Gospod kliče k čuječnosti v molitvi.

Otročiči, koliko vas ljubim. Moja ljubezen do vas presega vsako oviro, ki jo hoče sovražnik postaviti na vaši poti. Moje Brezmadežno Srce se ponovno razveseljuje, ko vas gledam moliti tu v tej noči. Hvala otročiči, da molite. Vaše molitve so potrebne, ker tako morem osvoboditi mnogo duš mojih otrok, ki ne poslušajo in ne ubogajo Boga, temveč so na poti zla v poslušnosti sovražnika.

Izročam Bogu vaše molitve za vse te duše, da bi se rešila in tudi srečale luč.
Otroci, molimo sveti rožni venec vsak dan. Vsaka molitev rožnega venca je zame razlog velikega veselja, ker je za dušo, ki jo rešujete za Boga in zame. Otročiči, molite, molite, molite. Ne pustite molitve ob strani. Bodite trdni v vsakodnevnih težavah. Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu in Svetemu Srcu mojega Sina Jezusa. Jezus vas danes prosi:

V tem trenutku je govoril Jezus:

Izročite se mi z vsem srcem. Bodite čuječi! Tisti, ki bodo vztrajali do konca bodo prejeli obljubljeno plačilo mojega Očeta: Večno Življenje.

Potem je Devica nadaljevala:

Pojdimo otroci naproti Jezusu, ki vas čaka z odprtimi rokami. Izročite mu svoja življenja, svoje delo, svoje vsakodnevne težave. Bodite trdni. Bodite pripravljeni vsak dan, vsak trenutek, s čistimi dušami, brez greha. Spovejte se ko je potrebno! Ne živite brez spovedi, kajti Bog želi, da ste čisti, vsak dan ki mine. Otročiči, molite in delajte pokoro za uboge grešnike, ker se lahko mnoge duše pogubijo za večnost v peklu, ker ni bilo nikogar, ki bi se žrtvoval zanje. Molite, molite več!

Ko sem se prikazala v Fatimi trem pastirčkom: Luciji, Jacinti in Frančišku, sem prosila, da molijo rožni venec vsak dan za svet in za konec vojne in, da se posvetijo mojemu Brezmadežnemu Srcu. Danes, mnogo let je minilo, mnogi ne želijo poslušati moj klic. Zaradi tega so številne vojne, kuge in velik ateizem, kot ga še obličje zemlje ni videlo od začetka časov.
Otroci malčki molite za ljudi, ki ne verujejo in ki se oddaljujejo od Boga. Kako moje Srce trpi zaradi teh mojih otrok.

Pomagajte mi rešiti te duše. Danes na poseben način blagoslavljam s posebnim blagoslovom, ki mi ga je Bog Naš Gospod dovolil, da vam ga dam. Blagoslavljam moje hčere in mojega sina, ki je prišel tu prvič v ta Cenacolo in vse vas, ki že sodelujete nekaj časa. Pravim vam: pripravite se za moj velik praznik, ker bom delila vsakemu izmed vas milosti, ki bodo mnogo proslavite mojega Sina Jezusa do konca vašega življenja. Danes vam bom dala posebno sporočilo. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.02.1995 EDSONU

Mir z vami!

Dragi otroci mojega Brezmadežnega Srca, molite, molite, molite. Sem Kraljica Miru, Božja Mati in vaša Mati, ki vas toliko ljubim.

Otročiči, neskončna je moja Ljubezen za vsakega izmed vas. Če bi ne bilo tako, bi ne bila ponovno tu, da vam še enkrat dam moje materinsko sporočilo.

Molite, dragi otroci, molite!
Bog, naš Gospod nenehno potrebuje vaših molitev. On ima namen poslati veliko kazen za greh, zaradi tega, trudite se bolj kot morete z vsakodnevno molitvijo rožnega venca. Moje Brezmadežno Srce trpi, zaradi tega kar vas čaka.

Otroci, poslušajte moje materinske klice! Ti klici so bitje ljubezni mojega Brezmadežnega Srca, ki vas želi vse zavarovati in privesti v varno zavetje, kjer boste obvarovani vsega zla.
Otroci, kdor moli rožni venec mi daje veliko veselje. Vedite otroci, da se z molitvijo svetega rožnega venca morete izogniti velikemu zlu, ki bi moglo pasti na vas. Zato vas vse kličem, da ga molite vsak dan.
Ko sem se prikazala v Lurdu, moji hčerki Bernardki, sem neprenehoma prosilo molitev rožnega venca. V Fatimi, ko sem govorila pastirčkom, sem vztrajno prosila, da molijo vedno bolj.

V Montichiari sem mnogo bolj prosila, da se ga moli in sedaj tu v Itapirangi ponovno prosim, da se moli, ne samo en del rožnega venca, temveč cel rožni venec, veseli del, žalostni del in častitljivi del.
Molite, dragi otroci, molite! Če bi moje prošnje bile poslušane, bi svet v kratkem dokončno našel mir!

Moje Brezmadežno Srce zahteva pokoro zaradi tolikih žalitev in prekletstev, ki se vsakodnevno storijo proti meni, vaši nebeški Materi! O, kako trpim zaradi tega. Pomagajte mi moji mali otročiči! Opravljajte pokoro v spravo mojemu  Brezmadežnemu Srcu in Svetemu Srcu mojega Sina Jezusa.

Jezus močno trpi za vse kar je groznega izrečeno proti meni, njegovi Materi!

V tej noči izlivam na vsakega izmed vas,  moje blagoslove in moj Mir,  ker sem Kraljica Miru! Jezus, vas v  tej noči prosi molitve in žrtve za duše ubogih grešnikov. Žrtve so tisto, kar se mu je najbolj všeč. Darujte jih mojemu Sinu Jezusu v spravo za vse žalitve prejete od nehvaležnih grešnikov.
Bežite od vsake nečistosti, dragi otroci!

Še posebno bi želela, da ne gledate televizije v teh dneh, ker se prikazujejo grešne in nečiste podobe. Posebno sedaj, ko se približuje karneval.
Bežite od karnevala kot se beži iz satanovih rok, ker je prav karneval pravi hudičev praznik! Pojdite v teh dneh veliko več v Cerkev in molite v zadoščevanje Jezusu za vaše grehe in grehe vaših bratov. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 18.02. 1995 – EDSONU

Moji otroci, recite ljudem naj molijo in delajo pokoro. Ponovno prihajam vam povedat, kot sem že rekla v Lurdu, Fatimi in Garabandalu: če se ne spreobrnete bo prišla kazen! Ljubim vas in ne želim vašega pogubljenja. Sem Kraljica Miru, Božja Mati in vaša Mati. Vse vas blagoslavljam : v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Naša Gospa je bila zelo zaskrbljena za vse nas. Kazni, ki jih svet zasluži so strašne: so stvari, ki se jih nikoli ni videlo v človeški zgodovini. Svet bo trpel za tisto, kar je grešil, zaradi upora proti Bogu. Če ne sprejmemo sporočil Device in ne sledimo njenim navodilom, bomo morali prenašati strašno kazen, ker človeštvo zavrača ta sporočila in zavrača pomoč in priprošnjo Božje Matere, raje kot da bi našli varno zavetje v njenem Materinskem Srcu.

Zjutraj dne 18.02.95, ob 1.30 zjutraj sem se zbudil. Nekaj groznega me je davilo in stiskalo. Imel sem občutek, da ta nevarnost obkroža moj dom. Pogledal sem naokrog in videl, da so stene prozorne. Ob strani zunaj satan, grozen, ki me je gledal in se smejal, se norčeval iz mene, rekel, da me bo pobral in uničil. Molil sem k Svetemu Nadangelu Mihaelu in je odšel.
Šel sem spet spat. Ob 3.30 ponovno. Satan je bil notri v tem prostoru. Bil je ob vznožju postelje in me potegnil za nogo. Hotel me je odnesti v pekel in je kričal s tolikim sovraštvom: Sovražim te in te bom uničil. Prisežem, da bom to storil. Vsega te bom razbil in bom storil, da boš trpel v peklu vso večnost, neumnež, neumen, idiot! Sovražim te, kar delaš ljudem, da verjamejo tej umazaniji in neumnosti neumnih prikazovanj! Sedaj te bom peljal z menoj, pridi!…

Potegnil me je za nogo in takoj sem zakričal in klical Svetega Mihaela Nadangela in mojega Angela Varuha. Čutil sem, da me nekdo vleče za ramena in roke, medtem ko me je hudič vlekel na drugi strani za noge. Klical sem Jezusovo Kri in Svetega Mihaela in on je kričal obupan.

Zatem sem imel videnje mladenke, ki je prihajala od strani roba postelje. Bila je obupana, v tesnobi in agoniji, toda nisem vedel kdo je. Ko je to videnje izginilo sem videl grozno in ogabno mesto. Bil je pekel. Videl sem duše, ki so padale v peklenski ogenj. Gorele so in obupno vpile. Padale so v velikem število. Bilo je nemogoče šteti kolike so padle in trpele v tistem kraju. Bilo je kot roj čebel, mnogo čebel, toda bile so človeške duše, ki so trpele in padale in ki so se spreminjale v odvratne pošasti, z glavami in organi spačenimi, ob dotiku tistega groznega ognja, ki je prihajal s tega kraja. Vedel sem, da so te duše preklete. Sredi teh duš sem videl grozne demone, ki so jih mučili in zasmehovali. Bili so polni sovraštva in se veselili, da jih kruto mučijo. Tresli so se, kadar je duša prišla v ta kraj. Ko sem to videl, se mi je zdelo, da je moje srce zmrznilo, čutil sem se, da se bom zadušil. Bilo je videnje zelo grdo in močno. Nikoli še nisem videl kaj tako groznega v vsem svojem življenju. Kako so hudiči grdi, pošastni in temni. Videl sem enega, ki je hotel priti kjer sem bil, a ni mogel, ker sem bil na vrhu velike kamnite stene, čisto na vrhu. V rokah je imel kot koso in je poskušal priti do mene, da bi me potegnil v pekel.

Rekel mi je:

Naredil bom vse kar je mogoče, da prideš z nami. Uničil te bom in razrezal na tisoč koščkov!

Ta zid, na katerem sem se nahajal je delil dva prostora. Eden je bil pekel, drugi je bil velik prepad, globok črn in temen. Vedel sem, da kdor pade tja se nikoli ne vrne, ostane tam za vedno uničen. Razumel sem da, ko bo Bog prišel na svet ob koncu časov, bodo tja vrženi vsi hudiči pekla skupaj z Luciferjem in s tistimi, ki se bojujejo proti Bogu, ker bodo kaznovani in vrženi tja, kjer ni vrnitve nikoli, da bi delali škodo Cerkvi in tistim, ki so bili zvesti Bogu.

Nenadoma sem sredi tistega ognja zagledal veliko ostudno kačo. Bila je velika. Pred njo ni bilo ničesar. Vedel sem, da je satan, Lucifer, ki se je pokazal v peklu bolj grd kot kdaj. Gledal me je z grozečimi očmi, kot bi govoril. Dvomim, da boste hoteli nadaljevati s to neumnostjo prikazovanj in sporočil tiste…(rekel je slabo besedo proti Naši Gospe).

Rekel sem mu: Bog je z menoj in jaz sem z Bogom in z njegovo Materjo, Devico Marijo. Prosil sem Devico: Mati moja, pomagaj mi. Ne želim ga gledati. Želim iti domov! Ko sem se začel vračati in videl, da sem spet v mojem domu na postelji.

Po vsem tem kar sem videl, zaslišim, da nekdo trka na hišna vrata. Bil je gospod, ki je prosil mojega očeta za pomoč. Njegovi hčeri je slabo jo je treba takoj odpeljali v Bolnico v Itacoatiari. Njen oče je prosil mojega očeta, da mu pomaga nesti njegovo hčer v pristanišče Itapirange, ker sama ni mogla iti in se premikati. Moj oče je takoj pomagal. Spomnil sem se vizije mladenke, ki je trpela in bila v agoniji. Razumel sem, da če bi ta mlada umrla se ne bi rešila, šla bi v pekel, v tisti kraj ki sem ga pravkar videl. Začel sem moliti zanjo, za njeno zveličanje. Kasneje sem zvedel, da mlada ni umrla in da je imela v preteklosti slabost in agonijo, ker je naredila splav in je otrok bil mrtev v njej. Bog je imel milost z njeno dušo in ni dovolil, da bi umrla s tako velikim grehom.

 

NAŠA GOSPA 18.02.1995 – EDSONU

 

Mir z vami !

Dragi otroci, ljubite, ljubite, ljubite mojega Sina Jezusa, ker Jezus potrebuje danes mnogo ljubezni. On je vaš najboljši prijatelj. Računajte nanj v svojih največjih stiskah. Jaz sem Kraljica Miru, Gospa Svetega Rožnega Venca in Gospodarica Brazilije. Otročiči, svet potrebuje takojšnje spreobrnjenje! Mnogi ne želijo vedeti za Gospoda in ga zatajijo vsak trenutek. Vsak trenutek satan vodi mnoge duše mojih malih otrok na pot, ki vodi v pekel. Kako trpim zaradi tega, moji otroci! Kakšna je reakcija Matere, ko vidi svoje male otroke goreti v velikem ognju, ne da bi mogla ničesar narediti? Pomislite moji otroci, kako velika je moja bolečina gledati moje male otroke, ki padajo v peklenski ogenj. Mnogi ne verujejo, da pekel obstaja, toda jaz vam pravim otročiči, pekel obstaja in je strašen! Mnogi tisti, ki zavračajo vse tisto, kar sem govorila v teh zadnjih časih so tam, ker se niso zanimali za vse, kar sem govorila in tako izgubili številne milosti mojega Brezmadežnega Srca.

Dragi otroci, molite, molite, molite. Ne zaničujte vse kar vam pravim, spreobrnite se! Sem vaša Mati in vas ljubim mnogo. Prosite me pomoči in takoj bom prišla, da vam pomagam. Želim, da molite vsak dan sveti rožni venec, ker je rožni venec orožje, ki sem vam ga dala v teh zadnjih časih za boj proti hudiču, ki vas tako preganja! Molite rožni venec in boste premagali satana. Jaz sem tu ob vaši strani, da vam pomagam. Ne obupujte. Imejte zaupanje v mojo izredno varstvo. Moji otroci, ljubim vas mnogo in vas dajem pod svoj plašč. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

NAŠA GOSPA 04.03.95 – EDSONU

Mir z vami!

Dragi otroci, danes je prva sobota v mesecu. V tem dnevu razlivam številne milosti mojega Brezmadežnega Srca, kot sem obljubila moji hčeri (Irma) Lucija pred mnogimi leti.

Dragi otroci, pet prvih sobot v mesecu vas veliko varuje pred satanom, ker vsi, ki se odločijo izpolniti, kar sem prosila v Fatimi, bodo prejeli milosti mojega Brezmadežnega Srca in ocenitev na dan njihove smrti ter prejeli od mojega Sina Jezusa večno življenje. To je najbolj učinkovit način, ki ga moj Sin Jezus daje, da bi mogli se prejeti za sidro odrešenja v zadnjem trenutku.
Otročiči, spovejte se, molite skrivnost mojega rožnega venca, premišljujte, prejmite spravno obhajilo v zadoščenje za žalitve mojega Brezmadežnega Srca, ki ga tako žalijo nehvaležni ljudje, in tako v zadnjem trenutku vašega življenja boste prejeli potrebne milosti za večno zveličanje.

Sem Gospa Rožnega venca in Kraljica Miru, Zavetnica Brazilije. Molite moji otroci za Brazilijo in pripravite se na velike dogodke, ki so pred vrati, da se začno na vsem svetu. Tisti, ki molijo in naredijo vse kar sem prosila v teh zadnjih časih, bodo obvarovani na dan kazni in bodo znali prenašati z veliko močjo in pogumom. Vedno molite sveti Rožni venec, otročiči. Neprestano molite rožni venec, ker je to vaše orožje proti satanu. Hvala za vaše molitve. Veliko molite za mojega izbranega sina, Svetega Očeta Janeza Pavla II, ker se približuje njegovo mučeništvo. Ne zaspite moji otroci, bodite budni, kajti Gospod, Moj ljubljeni  Jezus Kristus se obrača k vam in gleda kako molite; sprejeti boste in blagoslovljeni pred Gospodom. Molite, molite, molite. Živite moja sporočila. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

NAŠA GOSPA 25.02.1995

Mir z vami

Pohitite dragi otroci! Pomagajte mi rešiti duše, ki so v nevarnosti, da gredo v pekel, zaradi odvratnega praznika, ki je pust. Morate mi pomagati, otročiči, toda vi malo molite. Malo jih je, ki molijo s srcem. Vsak dan se morate bolj poglabljati v sveti rožni venec.

Otroci, prihajam vsak dan na svet, da vas kličem k spreobrnjenju in kesanju, ker se vi nočete iskreno kesati svojih grehov, ne morete preprečiti velikih žalosti, ki bodo mogle prizadeti ves svet, posebno tu Brazilijo, kot sem razodela skrivnost mojemu malemu sinu, ki mi služi za orodje. Otroci, spreobrnite se. Odprite svoja srca Gospodu, mojemu Božjemu in Ljubljenemu Sinu Jezusu Kristusu. Molite, molite, molite! Morate veliko moliti, veliko, veliko. Svet mnogo žali Gospoda in mene, njegovo Mater, sicer ne bi vam govorila in klicala k spreobrnjenju.

Na toliko načinov se prikazujem po vsem svetu. Po Lurdu, ko sem se prikazala moji hčerki Bernardki, sem bila neutrudno na svetu, da vas prosim pokore za spreobrnjenje ubogih grešnikov, toda nisem bila sprejeta. Potem sem se prikazala v tolikih krajih:
¹Fátima, Montichiari, Ghiaie di Bonate, Amsterdam, Banneaux, Fontanelle, Akita, Kibeho in še veliko bolj v
Medjugorju, kjer se odkrivam več kot trinajst let. Čemu to, moji otroci? Da bi vas rešila umazanije greha. Da bi bas pripravila za sprejem mojega Sina Jezusa, ki bo prišel. Toda zakaj ste tako gluhi za moje materinske klice. Zakaj zavračate vse kar vam govorim. Sem Božja Mati, Čista, Neomadeževana, moje spočetje je Brezmadežno brez greha, vam pravim. Sedaj živim pri Bogu. Bog je zame vse. Moj Sin Jezus je moje življenje in moje vse. In vi otroci, ki ste grešniki in padate lahkotno v greh, mislite, da lahko živite brez Boga, ki je vaše Vse. Ne moji otroci! Nihče ne more živeti brez Boga.  Tisti, ki se obrnete proč od mojega Sina Jezusa, Kristusa, ki je vaš Bog, bodite prepričani, da ste na poti večnega pogubljenja. Molite otročiči, za osebe, ki ne verujejo v Boga in, ki zavračajo Njegovo Ljubezen in njegovo Usmiljenje. Otroci, ne nehajte ljubiti mojega Sina Jezusa, ker vas on ljubi z brezmejno ljubeznijo. Jezus močno želi rešiti ta svet greha, toda vi Mu morate prvi reči, da potem on lahko deluje v vaših življenjih.

Otročiči, danes vas Jezus prosi, da ste zelo vztrajni. Ne žalostite se, ko vidite mnogo mojih dragih otrok, oseb v vašem življenju, izdajati mojega Sina Jezusa. Vedite da se to dogaja, ker živite v odločilnih trenutkih velike bitke med Ženo obdano s Soncem, ki se bojuje proti rdečemu zmaju, ki je naš sovražnik. Zato se mnogi oddaljijo od prave vere, potem je odpad od vere vstopil v notranjost Cerkve. Mnogi tisti, ki so šibki v molitvi se pustijo prevarati satanu. Ne popustite otročiči! Molite rožni venec in premagali boste vse preizkušnje in skušnjave. Bodite trdni v  tem kar verujete. Jaz, Kraljica Miru in Gospa Rožnega Venca vam pravim, da sem ob vas, da vam pomagam v vseh težavah, ki jih boste srečali  vsakodnevno na zemlji. Sprejemam vse vaše prošnje in jih prinašam v današnji noči mojemu Sinu Jezusu, da odgovori in da razlije na vsakega izmed vas svoje Milosti. Hvala otroci moji za vaše molitve.

Dragi mladi, vse vas ljubim in vas imam v svojem Brezmadežnem Srcu.

Dragi mladi, veliko računam na vašo pomoč. Želite mi pomagati, meni, ki sem vaša Mati?

Če želite in je vaš odgovor da, vam pravim: molite rožni venec vsak dan in ljubite mojega Sina Jezusa in po meni bo storil velike čudeže. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

(1) To je bilo drugič, da je Devica omenjala to ime: Ghiaie di Bonate in mi rekla, da se je prikazala v tem kraju. Nisem vedel kaj ona želi, toda to mesto mora biti vedno bolj poznano, ker taka je Božja volja in volja Device.

Kibeho (1981 -1989) v Áfriki, mesto v prefekturi Mubuga, 30 kilometrov Butare in 35 kilometrov od Gikongoro, v Ruandi. Do leta 1981 ni bilo znano po videnjih Device Marije v Afriki. Kibeho objavi prvi prikazovanja, javna in pomembna ter uradno priznana.

Kraji, kjer so se začele marijanska prikazovanja 1981 so sedaj cilj narodnih romanj, pa tudi mednarodnih.

 Po poročilu vidcev se Devica predstavi v lokalnem jeziku kot “Nyina wa Jambo”, kar pomeni “Mati Besede”, vabi k spreobrnjenju, molitvi in postu.

Ob priliki je pokazala pretresljive slike: reko krvi, ljudi, ki so pobijali drug drugega, zapuščena trupla in ni bilo nikogar, da bi jih pokopal. V naslednjih letih je pretresljiva vizija bila povezana z genocidom, ki je zajel Ruando med 1994 in 1995; Kibeho je bil najbolj krvavi  scenarij tiste tragedije. Prikazovanja so se začela 28. Novembra 1¸981 in zaključila 28 novembra 1989. Oba datuma se štejejo za zgodovinsko pomembna za vse, ki se hočejo spoznati s prikazovanji v Kibehu in njihovimi sporočili, je zapisal v podpisani izjavi oče Eugène Dushimurukundo, oče te škofije iz Ruande. Katoliška Cerkev je uradno priznala prikazovanja 29. Junija 2001, po letih preverjanja s strani dveh komisij – zdravstvene in teološke – ki jo je določil lokalni škof, opozarja Misijonska Kongregacija pri Svetem Sedežu:

“Da, Devica Marija se je prikazala v Kibehu dne 28. Novembra 1981 in v naslednjih mesecih. Obstajajo boljši razlogi, da verjamemo kot zavračamo .” je potrdil lokalni škof. Razglašam za veljavna prikazovanja treh vidcev: Alphonsine Mumureke, Nathalie Mukamazimpaka e Marie Claire Mukangango.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.03.1995 EDSONU V INAJATUBA

Bili smo v skupnosti v Inajatuba, ki je ddaljena od Itapirange eno uro in pol z ladjo, na reki Uatumã.

Jaz, mama in moj oče smo šli govorit o sporočilih Naše Gospe in o prikazovanjih ljudstvu. Bilo je prvič, ko sem videl reko Uatuma. Kako je velika in neskončna. Bili smo na mali ladji in smo jo želeli prečkati. Spominjal sem se da je Jezus šel s svojimi apostoli po vaseh v Galileji. Med potjo smo molili rožni venec z ljudmi in Naša Gospa je prišla v ta kraj in nam dala sporočilo:

Mir z vami!
Dragi otroci, sem vaša Mati, sem Blažena Devica Marija, Božja Mati in Kraljica Miru.

Otročiči, molite, molite, molite. To vas prosim v tem lepem dnevu. Jaz vaša Mati vas prosim, da poslušate in živite vse tisto, kar vam govorim, kajti časi so nujni.
Otročiči, satan poskuša za vsako ceno peljati največje število duš v pekel. Molite malčki, molite, molite, molite! Molite posebno sveti rožni venec. Rožni venec vas odstrani od vsake nevarnosti in satanove zvijače.

Obrnila se je k ljudem skupnosti v Inajatubi in Devica je rekla:
Tu, vsi ki ste se zbrali k molitvi prosim: da se posvetitev vsak dan mojemu Brezmadežnemu Srcu in Srcu mojega Sina Jezusa. Odprite svoja srca in hodite po poti svetosti. Želim, da berete Sveto pismo vsak dan in imate globoko ljubezen do mojega Sina Jezusa. Blagoslavljam še posebno vse otroke. Naj matere učijo svoje otroke moliti rožni venec in naj se moji sinovi (očetje) posvetijo več za molitev. Posebno želim, da bi molili rožni venec. Združite se. Ne dovolite, da satan povzroča med vami razdore. Molite, molite, molite. Sem Devica Miru, Gospa Rožnega Venca in Roža Skrivnostna. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Ko smo se vrnili v Itapirango smo naleteli na močno nevihto na reki Uatuma, prav ko smo se nahajali na njeni sredini. Vse je bilo polno megle in nismo mogli videti obale, kje je zemlja. Mož, ki nas je peljal je dejal, da moramo stati na sredini ladje, v nasprotnem primeru se lahko potopimo v reko Uatumã. Videl sem, da je to bil napad satana, ki nas je v tistem trenutku hotel uničiti. Ladja se je premetavala na vodi. V sredi nje je voda oblikovala valove. Moja mati je bila zaskrbljena in prestrašena in da bi jo pomiril sem ji rekel: Mama, spomni se apostolov, ki so bili prestrašeni, ko so bili na ladji z Jezusom in ga prosili, da pomiri vihar. Imejmo vero in zaupajmo v varstvo Jezusa in Device in nič hudega se nam ne bo zgodilo.

Prosil sem Jezusa:
Jezus, glej, da smo bili govorit o sporočilih tvoje Matere ljudstvu v Inajatubi, da smo pomagali širiti sporočilo o njenih prikazovanjih. Gospod, pomagaj nam v tem težkem času?

Ko sem to rekel, se je nevihta umirila i vse je postalo mirno in normalno.


SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.03. 1995 EDSONU

Sem Kraljica Miru. Molite, molite, molite. Molite vsak dan rožni venec za mir v svetu in konec vojne. Ponavljam tu v Itapirangi enako prošnjo, ki sem jo dala ob prikazovanju trem pastirčkom.

Fatima: ne žali več Boga Našega Gospoda, ker je že mnogo žaljen. Kesaj se svojih grehov. V tem postu se prečistite svojih grehov in se spovejte.

Otroci, molite rožni venec. Vsaka Zdrava Marija je močan udarec proti satanu. Naj duhovniki molijo rožni venec. Mnogi ne molijo. Zakaj? Morate pomagati. Pomagajte svoji Nebeški Materi, otročiči. Poslušajte moje klice. Živite moje klice. Če ljudstvo ne bo prisluhnilo mojim klicem bo veliko trpelo, ker komur je veliko dano njemu se bo veliko računalo.
Molite za Amazonijo, za Brazilijo in za ves svet. Ne prfezirajte klicev, ki vam jih dajem, če ne bo morala Amazonija veliko trpeti. Nesite moja sporočila vsem mojim otrokom v Amazoniji. Ne ustavite se. Pomagajte mi. Mnogo računam na vašo pomoč. Širite moja sporočila čim hitreje morete. Moje Brezmadežno Srce je neprestano žaljeno in prebodeno s trni, zaradi tolikih grehov, ki jih danes dela svet. Glejte moje Brezmadežno Srce!… Naša Gospa je pokazala svoje Srce polno trnja. Je vaše zatočišče in varna pot, ki vas vodi k mojemu Sinu Jezusu. Imejte več ljubezni za to Boleče in Brezmadežno Srce. Tolažite moje Brezmadežno Srce in Sveto Srce mojega Sina Jezusa. Več premišljujte  v tem postnem času njegov Križev pot, ker on je veliko trpel, umrl na Križu iz ljubezni do vas, da vas reši umazanije greha.

Po kratkem premoru je Devica nadaljevala govor, kot bi videla dogodek v prihodnosti:
Kmalu tu v tem mestu bom dala znamenje moje materinske prisotnosti, da bodo vsi verovali. Mnogi se bodo kesali in se spreobrnili. Kličem vse moje otroke, da poslušajo tožbe mojega Srca in živijo v praksi vse kar prosim.

Pojdite k Sveti Maši. Ne zapuščajte mojega Sina Jezusa, ki je sam v Najsvetejšem Oltarnem Zakramentu. Zakaj moji otroci ne poslušajo resno mojega klica. Zakaj so tako indiferentni za ta Nebeška sporočila, ki vam jih prinašam? Molite z menoj Oče…

Naša Gospa je molila sedaj Oče naš in nas povabila, da molimo z njo. Kako me boli Srce, ko vidim, da so vrata Cerkve zaprta ves dan in da je malo tistih, ki gredo v Očetovo Hišo moliti z ljubeznijo. Imejte več ljubezni do mojega Sina Jezusa. Ne bodite tako brezbrižni. Ne želim, da ste taki. Gospod vas vabi, da greste in ga častite v Najsvetejšem Oltarnem zakramentu in da bolj ljubite Sveto Evharistijo.

Ne prezirajte tolikih milosti. Kmalu, bodo mnogi prišli moliti v to mesto in Cerkve se bodo polnile. To je moja želja, ker ne želim, da je moj Sin Jezus sam v Tabernaklju in vas pričakuje. Pojdite in ga častite. Molite, molite, molite. Spreobrnite se. Živite moja sporočila. Sem Kraljica Miru, Božja Mati, Gospa Svetega Rožnega venca in Roža Skrivnostna. Dajem vam svoj mir in vas vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

SPOROČILO 24.03.1995 EDSONU

Sem Kraljica Miru. Molite, molite, molite. Svet mora veliko moliti, delati veliko žrtev in pokore. Molite rožni venec vsak dan za svet in za konec miru. Bog Naš Gospod je namenjen poslati poplavo kazni.

Jaz sem Kraljica Miru, Mati stiskanih in Mati Zdravja. Ne dvomite in ne bodite nejeverni. Poslušajte vse kar vam govorim. Če svet ne bo poslušal moja sporočila,  ga bo udarila velika kazen.

Če svet ne bo uvidel važnosti teh nebeških opozoril, potem bo udarila strašna vojna, kjer bodo mnogi trpeli. Strašno bo! Mnogi bodo umrli, če ne bodo poslušali mojih žalostnih materinskih klicev. Kako trpim zaradi tega! Kako boli moje Srce Matere, ko gledam vas, moje otroke, ki ne čutijo in ne  poslušajo kar jih prosim.

V Fatimi, ko sem se prikazala trem pastirčkom sem prosila neprekinjeno molitev rožnega venca. Sedaj, tu v Itapirangi vam pravim: cel rožni venec vsak dan za spreobrnjenje grešnikov, za mir v svetu in za konec vojne.  Dajem nujno in zaskrbljujoče sporočilo za ves svet: ne žalite več Boga Našega Gospoda, ker je že dovolj žaljen!

Zakaj moji otroci ne poslušajo teh mojih sporočil? Zakaj ne slišijo? Zakaj se delajo gluhe za klice Nebeške Matere, ki vam jih dajem? Vi ne veste kaj bo lahko udarilo ves svet. Zaradi tega prihajam, poslana od mojega ljubljenega Sina, našega Gospoda Jezusa Kristusa, da vas kličem k spreobrnjenju, molitvi in postu, pokori in še posebno k Sveti Maši. Pojdite k Sveti Maši, otročiči! Tam boste prejeli številne milosti mojega Brezmadežnega Srca in Presvetega Srca mojega Sina Jezusa.

Bolj ljubite mojega Sina Jezusa, ki se osamljen nahaja v Sveti Evharistiji. Zakaj resnično ne ljubite mojega Sina Jezusa kot bi morali? On je vaše vse. Ljubite ga.

Bog naš Gospod me pošilja, da vam govorim o njegovi veliki Ljubezni in da vam podeljujem milosti brez števila.

Otroci, bežite od nečistosti. Ne živite v grehu, ker greh podivja. Spovejte se. Spovejte se svojih grehov. Ne glejte televizije. Preko televizije greh vstopa v vaše domove, po takih nečistih in nemoralnih podobah.

Bežite od vsake nečistosti! Veliko molite za konec abortusov. Mnoge matere ne ljubijo več svojih otrok in jih ubijejo. Kako to boli moje Srce Matere!
Mnoge te osebe sodelujejo pri tem grehu se sedaj nahajajo v peklu, ker so umrle s tem težkim grehom. Jezus je dejal: vse kar boste storili mojim najmanjšim, ste meni storili! Abortus je velika žalitev proti Bogu.

Moje Brezmadežno Srce je popolnoma pokrito s trnjevo krono, zaradi tolikih grehov, ki jih nehvaležni ljudje storijo vsak trenutek. Ranite moje Brezmadežno Srce in Sveto Srce mojega Sina Jezusa. Sem vaša Mati in vas mnogo ljubim. Molite, molite, molite. Želim, da boste nekega dne vsi z menoj v Nebesih. Molite za Brazilijo. Če Brazilci ne bodo prisluhnili mojim opozorilom in ne bodo poslušali mojih klicev, bo v krakem kazen prišla na Brazilijo. Zelo bo žalostno! Mnogi bodo trpeli. Točim krvave solze za vse tisto kar se bo zgodilo… Naša Gospa gledajo pred seboj, v določen kraj, mi reče:

Ubogi Rio de Janeiro!… Molite, molite, molite!… Ubogi San Paulo! Zares ne poznate vrednosti velikih milosti, ki jih naš Gospod Bog ti daje z mojo materinsko prisotnostjo v tvoji sredini, v mojem velikem svetišču!

Spreobrnite se, spremenite življenje, odpovejte se lažnemu veselju in še posebno nečistosti.

Ponovno se je usmerila v vse nas, ki smo bili na njenem prikazovanju v Itapirangi, reče:
Naj vsi vsak dan molijo sveti rožni venec v zadostitev za grehe storjene proti Bogu našemu Gospodu.

Kadar bo naš Gospod Bog poslal znamenje vsemu svetu, mnogi bodo verjeli in se kesali, toda bo prepozno. Spreobrnite se sedaj. Ne pustite, da bi se spreobrnili kasneje.

Imejte vedno v svojih domovih blagoslovljene sveče, blagoslovljeno vodi, sliko Svetega Srca Jezusovega in mojega Brezmadežnega Srca, potem bo svet imel tri dni teme in to bo zelo kmalu.

Obljubim tistim, ki so ob moji strani, svoj blagoslov in varstvo. Jaz vas bom varovala! Moje Brezmadežno Srce je vaše varno zatočišče in dom, ki vas bo vodil k Bogu. Sem Kraljica Miru, Mati stiskanih in Mati trajne Pomoči in Mati zdravja. Poslušajte vse, kar vas prosi moj Sin Gospod. Danes, Bog naš Gospod me pošilja da razlijem nad vas posebne milosti. Živite moja nebeška sporočila: sporočila, ki jih pošilja moj Sin Jezus Kristus.
Nesite jih vsem mojim otrokom. Pomagajte mi. Računam na vašo pomoč. Hitro bo močno deloval v Itapirangi s temi mojimi nebeškimi sporočili. Izročite Jezusu svoja življenja in svoja srca. Odprite svoja srca. Ne zaprite jih. Imejte več ljubezni do molitve. Berite Sveto Pismo. Živite kar vas prosim. V tem postu se spovejte in delajte pokoro za uboge grešnike. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Nasvidenje kmalu!

 

SPOROČILO 24.03. 1995 EDSONU

Mir z vami!

 Dragi otroci, sem Kraljica Miru, Božja Mati in vaša Mati. Otročiči mali, odprite svoja srca mojemu Sinu Jezusu. Bežite od vsakega greha. Jezus je vse za vas. On je Pot, Resnica in Življenje.

Otroci, prihajam danes tu, da vas kličem k spreobrnjenju. Tu v Itapirango me je poslal naš Gospod Jezus Kristus, da vam dam nujno in zaskrbljujoče sporočilo: spreobrnite se brez odlašanja! Veliko zlo se bo udarilo to ubogo grešno človeštvo.

 Vzemite svoje rožne vence in molite z veliko ljubeznijo, darujte mojemu Sinu Jezusu, v zadostitev za grehe sveta.

Želim, da molite rožni venec vsak dan za mir v svetu in konec vojne. Kmalu bom delovala močneje tu v Itapirangi,  po mojih nebeških sporočilih, potem želim, da vsi moji otroci najdejo luč in, da se nihče ne izgubi na pot v pekel. Imejte vero v to kar me prosite. Ne dvomite. Izročite mi svoje probleme in svoje stiske. Jaz sem vaša dobra Nebeška Mati, ki vas mnogo ljudi in daje v svoje Srce.

Prosila bom svojega Sina Jezusa, da razlije na vas milosti njegovega neskončnega Usmiljenja in da vas vse blagoslovi z veseljem in velikim mirom, da bo v vas mogel se naseliti globok mir.

Otroci, molite, molite, molite. Z molitvijo boste dosegli vse kar prosite. Potrebna je vera. Povečajte svojo vero. Molite rožni venec in obljubim, da se bom pridružila vaši molitvi in prosila svojega Sina Jezusa, da usliši vaše prošnje, po Njegovi Sveti Volji.

Jaz, Kraljica Miru, vam dajem svoj mir in moje blagoslove. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Se kmalu vidimo!

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 23.04.1995 MARIJI DO CARMO

Moja mama je bila v Itapirangi z mojim očetom. Bil je praznik Božjega Usmiljenja. Mama je videla Jezusa na nebu Itapirange, blizu doma, zelo sijočega, ki je sipal žarke na Itapirango in na ves svet.

Jezus ji je dejal: Od tega mesta Itapiranga, kjer Jaz razlivam žarke mojega usmiljenja za ves svet. Gorje tistim, ki prepovedujejo molitev mojim malim. Gorje tistim, ki učijo narobe moje male. Udaril jih bom nekega dne!

Nato je s prstom pokazal na križ, ki se nahaja na Hribu, blizu kapele in je rekel:

Tam je Sveti Kriz, ki ga morajo vsi ljudje slaviti in prositi. Nikomur ne bom ničesar odrekel. Molite rožni venec in molitev tudi rožni venec usmiljenja. Ni samo za vas temveč za vse ljudi, vse kar vam Jaz govorim.

Moja mati je dejala, da je bilo to prikazovanje zelo lepo. Nikoli še nisem videla Jezusa tako lepega in sijočega. Reka, drevesa in vse hiše so bile razsvetljene z žarki, ki so prihajali od Jezusa.