OBLJUBE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

 

12923253_1226029700765027_1509723504366226671_n

OBLJUBE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

 

Skozi vsa ta leta v različnih sporočilih je sveti Jožef objavil obljube njegovega prečistega Srca.
1.) Obljubim vsem tistim, ki bodo častili to moje prečisto Srce in bodo tu na zemlji izvrševali dobra dela v korist najbolj potrebnim, posebno bolnikom in umirajočim, katerim sem tolažba in varuh, bodo prejeli v zadnjem trenutku njihovega življenja milost srečne smrti. (2.marec 1998)

 

2.) Obljubim vsem vernim, ki bodo častili to moje prečisto Srce z vero in ljubeznijo, milost da bodo živeli v sveti čistosti duše in telesa in moč ter vse potrebno za zmago vseh satanovih napadov in skušnjav.
Jaz sam jih bom branil kot moj dragoceni del. Ta milost ni namenjena samo tistim, ki bodo častili to moje Srce, temveč tudi njihovim družinskim članom, ki so potrebni moje nebeške pomoči.(3.marec 1998)
3.)Obljubim, da bom prosil pred Bogom, za vse tiste, ki se bodo k meni zatekli s češčenjem tega Srca, milost, da bodo rešili tudi najbolj težke probleme in najbolj nujne potrebe, ki se v očeh ljudi zdijo nemogoče za rešitev, ki pa bodo z mojim posredovanjem pri Bogu postali rešljivi. (4.marec 1998)

 

4.)Obljubim da bom vsem, ki bodo imeli zaupanje v to moje neomadeževano in čisto Srce in ga vdano častili, podelil milost moje tolažbe v njihovih najtežjih dušnih bridkostih in v nevarnosti pogubljenja, v primeru da bi po nesreči izgubili Božjo milost, zaradi svojih težkih grehov. Ti grešniki, ki se bodo k meni zatekli obljubim milosti mojega Srca z namenom kesanja in iskrenega kesanja svojih grehov.(5.marec 1998)

 

5.) Povej vsem tistim, ki bodo častili to moje Srce in bodo imeli polno zaupanje vame in v mojo priprošnjo, mojo obljubo, da jih ne bom zapustil v njihovih težavah in preizkušnjah življenja, ker bom prosil Gospoda, da jim pomaga z njegovo Božjo previdnostjo, tako v materialnih kot v duhovnih problemih. (6.marec 1998)
6.) Očetje in matere, ki se bodo posvetili mojemu Srcu s svojimi družinami, bodo imeli mojo pomoč v njihovih stiskah in problemih pri vzgoji in skrbi za svoje otroke, tako kot sem vzgajal Sina Najvišjega po Svetih Božjih Zakonih, tako bom pomagal očetom in materam, ki mi bodo posvetili svoje otroke, pri vzgoji v ljubezni in v Svetih Božjih Zakonih, da bi našli varno pot odrešenja. (6.marec 1998)

7.) Sin moj, povej vsem tistim, ki bodo častili to moje prečisto Srce, da bodo prejeli milost in varstvo pred vsem zlom in vsemi nevarnostmi. Tisti, ki se mi bodo izročili, jih nesreče, vojne, lakota, kuga in druge ujme ne bodo prizadele, temveč bodo imeli v mojem Srcu varno zatočišče. V tem mojem Srcu bodo vsi varovani pred Božjo Pravičnostjo v dneh, ki pridejo. Tiste, ki se bodo posvetili mojemu Srcu, ga častili jih bo moj sin Jezus gledal v luči usmiljenja. Jezus bo razvnel svojo ljubezen in bo vse, ki jih bom dal v svoje Srce, dvignil  v slavo Božjega kraljestva. (7. Marec 1998)
8.) Moj dragi sin, vsi tisti, ki bodo razširjali češčenje mojega Srca in ga bodo z iskreno ljubeznijo tudi sami častili, naj bodo prepričani, da bodo njihova imena vtisnjena v njem, kot sta križ mojega sina Jezusa in črka M – Marija vtisnjeni v njem v obliki ran. To velja tudi za vse duhovnike, kajti ljubim jih s posebno ljubeznijo. Duhovnike, ki bodo gojili in širili češčenje mojega Srca, bo Bog obdaril z milostjo, da bodo lahko ganili še tako zakrknjena srca in spreobrnili tudi najbolj trdovratne grešnike. (8.marec 1998)

9.) Devica Marija: Nebeški Oče mi v tej noči dovoljuje, da razkrijem obljubo mojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo pobožno častili in ljubili Srce mojega ženina Jožefa. Sin moj povej vsem, ki bodo častili njegovo prečisto Srce, da bodo deležni na poseben način moje materinske navzočnosti v njihovih življenjih, ker bom jaz stala ob strani vsakemu sinu in vsaki hčeri, jim pomagala in tolažila z mojim Materinskim srcem, kot sem pomagala in tolažila v zemeljskem življenju svojega prečistega ženina Jožefa. Za vse, karkoli bodo z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bomo posredovala pred Večnim Očetom, pri mojem Božjem Sinu Jezusu in pri Svetem Duhu. Izprosila jim bom milost za dosego popolne svetosti in milost, da bodo posnemali kreposti mojega ženina Jožefa, s tisto dovršeno ljubeznijo, s katero je bilo prežeto njegovo življenje. (9. Marec 1998)

10.) Gospod Jezus: sin moj, vsi, ki bodo častili prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa, bodo prejeli milost zadnji dan svojega življenja in v uri svoje smrti, da bodo premagali prevare sovražnika odrešenja in dosegli zmago in zasluženo poplačilo v Kraljestvu mojega Nebeškega Očeta.

Tisti, ki bodo pobožno častili to Prečisto Srce na tem svetu naj z gotovostjo vedo, da bodo prejeli veliko slavo v Nebesih, milost, ki je ne bodo deležni tisti, ki ga ne bodo častili kot prosim.
Duše, predane mojemu deviškemu očetu Jožefu bodo blaženo zrle Presveto Trojico in bodo v polnosti poznale Troedinega Boga, trikrat Svetega. V Nebeškem kraljestvu bodo uživale prisotnost moje Nebeške Matere in mojega deviškega očeta Jožefa, ter vseh nebeških čudežev, ki jih od večnosti hranim zanje. Te duše bodo dragocene Sveti Trojici in moji Materi, Presveti Mariji in bodo kot najlepše lilije obkrožale prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa.

To je moja VELIKA OBLJUBA VSEM LJUDEM SVETA, KI SO PREDANI MOJEMU DEVIŠKEMU OČETU JOŽEFU. (10. MAREC 1998)

2 thoughts on “OBLJUBE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA”

 1. Je stric, ki ga imam zelo rad, obolel za rakom,
  bil je že v bolnici. Da bi bilo še huje, so
  se mu tudi čreva zavozlala.

  Pa mama kot zdravnica pride od njega
  in je rekla, da mu zelo slabo kaže.
  Da samo medli.
  Grem v svojo sobo in gledam kako bi mu lahko pomagal?
  Naletim na litanije Svetega Jožefa in jih začnem molit.
  Sredi litanij me objame, toplota, ki jo ne morem opisati.
  Velika močna, po vseh udih (od znotraj?)
  Takrat sem začutil, da bo stric ozdravil.

  Slučajno zvečer vprašam kako je kaj z njim?
  Odgovor je bil, da spet normalno deluje.

  Nobenemu nič jasno! Jaz pa sem bil sam vesel,
  ker sem vedel od kje!

  Tega nisem še nobenemu povedal, razen spovedniku in gospe Nevenki, ki me je spodbudila, naj to napišem.

  Stric normalno funkcionira. Ko sem spraševal, če mu je še kaj,
  naj bi imel še vedno “markerje” raka, ampak ko ga vidim
  je čisto isti, kot je bil. Prijazen vesel in veliko bi naredil, da
  drugim pomaga. Kar se trudi od srca.

  To je hitro poročilo o ozdravitvi na priprošnjo po svetega Jožefa!

  Tudi sam sem se velikokrat zatekel k njemu.
  Uslišan sem bil v popolnoma vsaki prošnji!

  Priporočajte se Svetemu Jožefu, zakaj
  Jezus hoče, da se ga ponovno začne častiti
  z vsem srcem!

  Sveti Jožef je zaščitnik vseh slovenskih dežel!
  Dragi Slovenci, sam Jezus Kristus, Sveta Trojica
  en sam Bog, hoče da ga ponovno začnemo častiti!

  V nemogočih stiskah, se zatečite k Svetem Jožefu,
  vrata milostih Božjih so odprta na stežaj,
  zaprosite Svetega Jožefa in dobili boste!

 2. Dragi Peter!
  Hvala za pričevanje! Srčno upam, da bo ta objava opogumila še druge, ki prav tako potrebujejo čas, da se odločijo.

  Z veseljem pa pričujem, da sem prosila svetega Jožefa naj prijateljico, ki je zapustila moža (dobrega, zvestega, vernega moža) vrne na pravo pot. In bila sem uslišana. Danes je prišla k meni, me objela in se mi opravičila za žalitve, ki mi jih je izrekla, ko sem jo opomnila na nezvestobo in grešno stanje. Od januarja živi sama in kot sem razumela z možem imata lepe odnose. Čas prinese svoje, z darom odpuščanja pa bo sv.Jožef obdaril njenega moža, da bosta spet skupaj! Svetemu Jožefu in Sveti Družini hvala!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja