JEZUSOVO SPOROČILO 29.11.2019

 

Manaus-AM. Danes je Jezus spregovoril k mojemu srcu in slišal sem te besede:

Naredite vse, kar lahko, za mojo ljubezen, da jo ozavestite in ljubite in s svojo ljubeznijo bom storil nemogoče za vaše odrešenje in zveličanje vsega človeštva. Blagoslavljam te!

 

Kadar Jezus, Marija ali Sveti Jožef dajejo sporočila, jih dajejo za vse človeštvo, ne samo za vidca ali vidce, ker so izbrani, da posredujejo Božja sporočila človeštvu. To je bilo povedano že v več sporočilih. Ker so zadnji štiri dni dana sporočila vsak dan, to nekaj pomeni. Za nas sprejmimo, da postanemo apostoli Božje ljubezni.

 

(Nevenka)


SPOROČILO JEZUSA 28.11.2019 – MANAUS -AM

 

SPOROČILO JEZUSA 28.11.2019 – Manaus-AM.

Ne obstaja rešitev brez sprejetja lastnega križa. Ne obstaja večno življenje, ne da bi sprejeli moje besede v vaša srca in brez zakramentalnega življenja.

Kdor ne prejme moje sveto telo in ne pije mojo predragoceno, v Evharistiji, ne bo imel deleža v mojem Kraljestvu. Povej to vsem: samo jaz odrešujem, nihče drug! Blagoslavljam te!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER 16.12.2004.

 

ZA MEDITACIJO

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER 16.12.2004.

Jezusov mir bodi z vami.

Jaz sem Pravični od Gospoda, tisti, ki pazi na vsakega izmed vas!

Molite, da vas Božja luč vedno bolj osvetli. Molite, da bi imeli moč prenašati z vero preizkušnje življenja in jih premagati. Molite, da bo vedno Božji blagoslov z vami in vašimi družinami.
Bog me ponovno pošilja danes, da vas blagoslovim. Poskusite se približati Srcu mojega Božjega Sina in on vam bo velikodušno dal veliko milosti.

Sin moj, razširjaj vedno pobožnost mojemu Srcu. Glej v moje Srce.

Danes mi je Sveti Jožef pokazal svoje Srce polno plamenov ljubezni.
…gori od ljubezni za odrešitev duš. Koliko milosti vam želi podariti vsem vam, milosti, ki mi jih moj Gospod dovoli, da jih dam vsem tistim, ki sprejemajo z vero in ljubeznijo pobožnost do mojega Prečistega Srca. Vsem govori o tej pobožnosti.

Dostojno se pripravite na Jezusov Božič. Na dan rojstva mojega ljubljenega Sina je Gospod hotel, da se moje Srce razodene svetu. Vsi, ki prosijo za mojo priprošnjo, bodo prejeli velike milosti in mojo pomoč.

Gospod hoče, da je spoznano in ljubljeno moje ime in moje Prečisto Srce na dan njegovega rojstva, ker je prav ta dan bil tisti, ko sem Ga prvič občudoval in se je moje Srce radovalo v velikem veselju. V tistem trenutku je bilo moje Srce prepravljeno z milostjo Vsemogočnega, ki ga je vnel s svojo Božjo Ljubeznijo.

Koliko veselja sem čutil, ko sem videl mojega Sina Jezusa. Najvišji mi je dovolil biti njegov varuh in zagovornik.

Koliko dostojanstva in časti mi je podelil nebeški Oče. Naj bo njegovo sveto ime blagoslovljeno zdaj in za vedno, za vse večnosti in med vsemi ljudstvi, zaradi velikega usmiljenja, ki ga ima za svoje sinove in hčere.

Sin, moje srce danes izliva številne blagoslove vsem, ki so tukaj. Povej vsem, da jih imam rad in poslušam glas njihovih prošenj. Nocoj vsemogočnemu predstavljam prošnje vsakega od vas.

Blagoslavljam vas, kot vse tiste, ki častijo in prosijo za mojo pomoč: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  23.11.2019 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  23.11.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da živite vsak dan svojega življenja, kot bi bil zadnji pred dokončnim srečanjem z Gospodom.

Bodite pripravljeni: v molitvi, s spovedjo, živite življenje v zadoščevanju in iskrenem kesanju svojih grehov. Skrbite za svoje odrešenje, skrbite, da bodo vaše duše v Božji milosti, proste vsakega greha.

Bog bo očistil svet kot se še nikoli ni zgodilo v zgodovini človeštva. Svet je pozabil na Gospoda, zato bo Gospod pokazal, da On obstaja in da On sam vlada vsem stvarem.

Ne oddaljite se od poti spreobrnjenja, ki vam jo kažem s toliko ljubeznijo in materinsko skrbjo. Jaz vas ljubim, otroci moji; nočem, da sledite poti, ki vodi v večno pogubljenje. Molite, molite, veliko molite, ker kdor moli bo imel moč in milost, da bo lahko prenesel velike dogodke, ki bodo spremenili življenje na obličju zemlje. Veselje se bo spremenilo v jok in mnogi bodo umrli od strahu pred tem kar pride.

Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem in vam dajem svojo ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.11.2019 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.11.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, iz nebes prihajam vas prosit: spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se. To je čas za spreobrnjenje, za kesanje, za odpraviti svoje grehe in za najbolj sveto življenje, združeno z Bogom.

Otroci moji vam govorim, a mnogi med vami me ne poslušate in ostajate neobčutljivi za mojo Materinsko ljubezen.

Ne zakrknite svojih src, ne bodite nehvaležni in neposlušni Gospodu. Neposlušnost prinaša smrt, poslušnost pa življenje.

Postavite Boga na prvo mesto v svojem življenju in nikdar ne boste prevarani od satanovih laži, ki se velikokrat predstavlja kot angel luči, da bi prevaral tiste, ki nimajo korenin v veri in ljubezni mojega Sina. Ti so vodeni od njegovih (satanovih) prevar in pasti, ker so njihove duše polne ponosa, nečimrnosti in poželenja.

Bog se razodeva ponižnim in tistim, ki ljubijo in se borijo za resnico. Laž Gospodu ne bo nikoli všeč.

Molite Rožni venec, ker z Rožnim vencem boste premagali vse napade peklenskega sovražnika in nikoli ne boste v ničemer premagani na tem svetu.

Imejte vero in zaupanje in Gospod vas bo vedno blagoslavljal. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

POSLANSTVO REŠEVANJA DUŠ …POKLICANOST IN PREROŠKA SLUŽBA

 

Marijin in Jezusov namen je rešiti množico od prekletstva pekla! Zato prosita, prosita, da se njihova sporočila razširijo do vseh ljudi. Tako, da tisti, ki imajo videnja se borijo in so zaintersirani za odreševanje duš?

Mnogi se ne popravijo, se ne spreobrnejo, ker ne poslušajo sporočil in sebe obsodijo na pekel. Kdo bo za to odgovoren?

Tu je zelo primerno sporočilo Ezekiela 33,8-9…Če porečem krivičnežu: “Krivičnež, zagotovo umreš!” pa ne govoriš, da bi posvaril krivičneža zaradi njegove poti, umre ta krivičnež zaradi svoje krivičnosti, a njegovo kri bom terjal iz tvojih rok. Če pa posvariš krivičneža, naj se spreobrne od svoje poti, pa se ne spreobrne od svoje poti, umre zaradi svoje krivičnosti, ti pa si si rešil življenje.

Izobražen katoličan, ki je bil krščen je prejel PREROŠKO SLUŽBO. Naloga preroka je oznanjati in poročati. Ali ste to vedeli?

Pripravite se torej, ko vas Bog pokliče, da boste dajali račun za dejanja in opustitve. Na sodni dan zagotovo ne bi želeli biti na levi strani in slišati besede: Proč od mene, prekleti, v večni ogenj! Nikogar ne sodimo, niti ne grozimo z obsodbo. Dejanja vsakega ga obsojajo (iz knjige Gospa Svetega Križa Erehim-RS)

 

 

 

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 03.08.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 03.08.2019

Mir moji ljubljeni otroci ,mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes in vas prosim, da poslušate in živite s srcem moja sporočila. Naj bodo vaša srca vedno odprta za prejem Božje ljubezni. Ne izgubite vere. Verujte, verujte, verujte vedno bolj, tudi če morate velikokrat iti skozi težke in boleče preizkušnje.

Nikoli ne nehajte verjeti v ljubezen mojega Božjega Sina za vas, niti ne v njegovo Božje delovanje, da vam pomaga v vaših potrebah in stiskah.

Moj Sin je vedno zvest in nikoli vas ne bo  pustil same. Kličite ga in on vas bo blagoslovil.

Prihajajo težki časi, časi bolečin in solza, da bi ostali v pravi veri, ki je samo ena in ne tolike, to je tista, ki jo je učil moj Sin Jezus.

Bojujte se za Nebeško kraljestvo in za vaše zveličanje in rešitev vaših bratov.

Sprejemam vas pod moj Brezmadežni plašč in vas za roko vodim po varni poti, ki vodi v Srce mojega Sina Jezusa.

Sprejmite moj blagoslov, mojo ljubezen in moj mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam:  v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 29.10.2015

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 29.10.2015

Moji otroci, ne boste mogli biti luč, kjer je tema. Če ne prejemate Telo in Kri mojega Božjega Sina, ne boste zaslužili nebesa in če ga nevredno prejemate in se ne kesate, proseč odpuščanja, ne boste zaslužili večnosti, ampak pekel.

Ne živite v grehu. Ljubezen je zagrenjena, zavržena in strašno žaljena od mojih nehvaležnih otrok, ki se ne obnašajo kot pravi Božji otroci, temveč kot Judeži, ki pritegnejo in žalijo s tolikimi žalitvami. Molite, molite, molite, naj vaša življenja postanejo vzor, da vi pripadate Bogu in meni.

Živite po naukih mojega Božjega Sina, bodite poslušni njegovim Zapovedim, nosite svoj križ in utihnite, ko je potrebno, da vas ne premaga duh zla in uniči z lažmi v sveta. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca.

Prišli bodo težki časi za vso Cerkev in hudič bo besnel proti duhovnikom,  ki me ljubijo.

Moje sporočilo, ki sem ga dala v Akiti se odvija v teh časih in vi morate v teh časih, da zaustavite zlo, čimprej poiskati pomoč: EVHARISTIJA IN ROŽNI VENEC.

Bojujte, bojujte se za vaše odrešenje. Jaz sem ob vas, da vas varujem in vas pokrivam z mojim varovalnim plaščem in nikoli vas ne zapustim.