SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.05.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.05.2019

V tej noči je Sveta Mati molila za vse bolne očete in matere, ki prosijo od Boga milost za zdravje telesa in duše, da bi mogli skrbeti za svoje domove in svoje otroke. Naša Gospa je podelila tem očetom in materam svoj materinski blagoslov in svojo brezmadežno ljubezen, da bi imeli več zdravja in moči za vodenje njihovih družin. Dala nam je sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša mati  vas brezmejno ljubim. Tu sem, ker vas želim voditi k Bogu k Božjemu Srcu mojega Sina Jezusa.

Molite vedno bolj ljubljeni otroci, molite kot še niste nikoli v vašem življenju, z več ljubezni, z več vere in več zaupanja.

Bog, Naš Gospod vas prosi molitve za vse človeštvo, z iskrenim kesanjem vaših grehov, da bi se omilile strašne kazni, ki bodo kmalu padle nanj.

Otroci, moje Srce trpi, kadar vi ne zaupate v moje materinsko posredovanje pri Svetem Srcu mojega Sina Jezusa. Ne izgubljajte poguma ampak vedno bolj obnavljajte vašo vero.

Bog ni vesel z grehi sveta. Njegov božji laket visi nad nehvaležnimi grešniki, ki se ne želijo pokesati in tudi ne slediti poti svetosti.

Prihajam, da vas pokrijem s svojim materinskim plaščem, da bi bili zavarovani pred vsem zlom. Vse kar vi izročite mojim rokam bom poskrbela kot za svojo lastnino. Kjer sem prisotna, tudi preko moje podobe, prihajajo Gospodovi blagoslovi in milosti. Nisem neobčutljiva na molitve mojih otrok, ki prosijo za mojo pomoč in mojo materinsko ljubezen

Hudič želi kraljevati v Braziliji z grehom in nasiljem, s krvjo in smrtjo, a ne bo uspel. Vi, moji otroci, poslušajte in živite moja sporočila, molite vedno bolj in posredujte za dobro vašega naroda.

Prosite pomoči Svetega Mihaela, Svetega Gabrijela in Svetega Rafaela in oni vam bodo vedno ob strani, da vam pomagajo, po Gospodovem naročilu.

Hvala za vaše molitve v tej noči za dobro sveta in za mir. Danes blagoslavljam vaše družine in jih polagam v moje Srce, da bodo vzplamtele v ljubezni do Boga, da se odločijo zapustiti vsako zlo in greh in dovolijo, da Božja ljubezen zmaga v njihovih življenjih. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.05.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.05.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim, da iz vaših življenj in življenj vaših družin naredite neprekinjeno darovanje ljubezni Bogu, proseč za spreobrnjenje grešnikov in proseč božje usmiljenje za nehvaležno človeštvo, ki je zapustilo Gospodovo ljubezen in ga ne ljubi več.

Otroci moji, časi so težki. Mnogo mojih otrok se je pustilo preslepiti od hudiča, zaradi nečistosti, pohlepa po denarju in moči.

Posredujte za zdravljenje in osvoboditev mnogih mojih otrok, ki toliko propadajo, uničujejo čistost in svetost svojih duš, zaradi njihove neposlušnosti Bogu.

Molite neprenehoma Rožni Venec za mir in za rešitev duš. Bojujte se za nebeško kraljestvo, služeč Gospodu z veseljem in z vašimi srci polnimi njegovega božanskega miru.

Jaz sem tu, da oddaljim strašna zla, ki morejo pasti zelo kmalu na Cerkev in svet.

Molite za družine, moji otroci. Mnoge družine povzročajo Srcu mojega Sina trpljenje, zaradi grešnega življenja, ki ga dandanašnje živijo. Mnoge družine so bolne, brez luči in brez življenja.

Naredite vse kar je mogoče, da vsakodnevno posvečujte svoje domove s predano molitvijo, ljubeznijo in vero. Molitev je močna in zaslužni prejmejo luč in milosti Božjega Srca mojega Sina Jezusa.

Molite, molite, molite in Bog bo imel usmiljenje z vami in vašimi brati, ki so daleč od odrešenjske poti.

Otroci, prebudite se. Ne spite. Živite v tem svetu s svojimi srci usmerjenimi v nebesa. Hrepenite biti z Bogom. Hrepenite popolnoma pripadati Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sv. Jožef je dobro poznal starševske skrbi in slovi kot priljubljen priprošnjik staršev

Sv. Jožef je dobro poznal starševske skrbi in slovi kot priljubljen priprošnjik staršev

Starševstvo pomeni številne radosti, pa tudi veliko križev. Eden izmed teh je nenehna zaskrbljenost staršev za svoje otroke, še posebej ko odrastejo in začnejo sami skrbeti zase. To je lahko zelo stresno, vendar si tesnobo lahko olajšamo z vero in zaupanjem v Boga.

Mogočen priprošnjik

Sv. Jožef, Jezusov krušni oče, je prav tako poznal zaskrbljenost staršev. Ni vedno povsem razumel svojega sina in njegovega poslanstva, s katerim je bil poslan na zemljo. Jožef je moral preprosto zaupati, da se bo vse uredilo.

Ravno zato so se mnogi starši skozi stoletja zatekali k sv. Jožefu in ga prosili za posebno varstvo svojih otrok. Jožef velja za mogočnega priprošnjika in lahko zagotovi, da bo Bog slišal krike slehernih staršev, ki ga kličejo v veri.

S spodnjo molitvijo boste svoje otroke posvetili sv. Jožefu in jih zaupali njegovemu ljubečemu varstvu.

O sveti Jožef, mogočni priprošnjik, tebi je Bog sredi vseh nevarnosti tega sveta zaupal skrb za svojega edinorojenega Sina. Prihajava k tebi in te prosiva, da v svoje ljubeče varstvo sprejmeš otroke, ki nama jih je zaupal Bog. S svetim krstom so postali Božji otroci in člani Njegove svete Cerkve. Danes ti jih posvečava, da bi s to posvetitvijo postali tvoji krušni otroci. Varuj jih, vodi njihove korake v življenju, njihova srca oblikuj po Jezusovem in Marijinem srcu.

Sv. Jožef, ki si občutil stiske in skrbi starševstva, ko se je deček Jezus izgubil, obvaruj najine drage otroke za vekomaj. Bodi njihov oče in svetovalec. Naj kakor Jezus rastejo v modrosti in milosti pred Bogom in ljudmi. S svojo mogočno priprošnjo jih obvaruj pred pokvarjenostjo tega sveta in nama nakloni milost, da bova nekoč za vedno združena z njimi v nebesih. Amen.

PROŠNJA SVETEMU JOŽEFU ZAVETNIKU UMIRAJOČIH

 

Oh, Sveti Jožef, ki je tvoje varstvo tako veliko, tako močno in tako hitro, pred Božjim Prestolom, tebi zaupam vse moje namene in želje.

Pomagaj mi, Sveti Jožef, s svojo mogočno priprošnjo prejeti vse duhovne blagoslove, po posredovanju pri tvojem posvojenem Sinu, Jezusu Kristusu, našem Gospodu in da bom zaupal tu na zemlji v tvojo nebeško moč, kar te hvalim in se ti spoštljivo zahvaljujem.
O Sveti Jožef, nikoli se ne utrudim te častiti z zaspanim Jezusom v tvojem naročju. Ne upam se približati, ko je On blizu tvojega Srca. Objemi ga v mojem imenu, poljubi v mojem imenu njegovo nežno obličje in ga prosi, naj mi vrne ta poljub, ko bom v zadnjih zdihljajih.
Sveti Jožef zavetnik umirajočih, prosi zame! Amen.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.05. 2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.05.2019

Sveta Mati je prišla v spremstvu Svetega Mihaela in Svetega Rafaela. V tej noči nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati vas zbiram v ljubezni in imenu mojega Božjega Sina. Že mnogo let prihajam pripravljati srce vsakega izmed vas za veliko bitko, s katero se boste morali soočiti.

Pripravljala sem vas z mojo ljubeznijo, mojimi milostmi, podelila sem vam tolike blagoslove, da bi imeli vero, moč in pogum  bojevati se proti vsemu zlu, lažem in grehu in da bi nikoli  zapustili sveto Gospodovo pot.

Otroci, ne bojte se. V tej moji bitki proti Rdečemu Zmaju, ki je satan, boste zmagali vsako zlo in napade z molitvijo Rožnega venca, z Zakramenti, z Božjo Besedo, poleg vaših žrtev in  pokore darovane Gospodu s pravim in svetim namenom srca.

Bojujte se, otroci moji, proti vsemu zlu in nesite moje Materinske besede in mojo luč tistim, ki so duhovno slepi.

Hudič je povzročil veliko škode dušam. Postal je hujši in krvoločnejši, ker ve, da se je njegov čas skoraj končal in hoče s seboj vzeti v ogenj pekla vse tiste, ki se pustijo, da jih premagajo njegove skušnjave  in zapeljevanja zla.

Bodite močni, ljubljeni otroci, v boju zoper moč pekla z molitvijo in postom. Bodite evharistične duše in duše zadoščevanja in hudič vas ne bo mogel  nikoli premagati.

Vi še niste razumeli moč milosti, ki jo duša prejme, ko  časti in se izroča Srcu mojega Sina Jezusa pred Zakramentom Ljubezni.*

Bodite duše, ki znajo častiti, se žrtvovati in zadoščevati za grehe sveta in Bog bo imel usmiljenje z grešnim svetom.

Bog se želi vedno bolj združiti z vami po njegovem Zakramentu Ljubezni*, toda mnogi od vas se ne želijo  združiti z njim v Evharistiji, ker mnogi ne gredo k Sveti Maši, kot bi morali.

Združite se z mojim Božjim Sinom in skupaj z njim boste zmagali. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

*Evharistija

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.05.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.05.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša mati in vas vabim k intenzivni molitvi za rešitev duš. Mnogi so v nevarnosti za večno pogubljenje, ker nihče zanje ne moli.

Pomagajte svojim bratom srečati luč in Božje usmiljenje, darujoč dnevne molitve, žrtve in pokore za spreobrnjenje grešnikov in za njihovo večno odrešenje.

Otroci, tu sem, da vas zbiram v molitve, ker svet bo v zelo kratkem šel skozi strašne in težke trenutke, ko bo Božja pravičnost padla nanj.

Posredujte, da bi se vse zlo oddaljilo od človeštva, ki je slepo in brez miru. Jaz sem tu, da vas varujem Brezmadežnim plaščem in vas sprejemam v moje Materinsko Srce.

Otroci, bodo dnevi velikih trpljenj in stisk, kot se še ni zgodilo v zgodovini človeštva. Prikazala sem se na mnogih krajih in vam dala mnoga sporočila, mnoga znamenja, toda mnogi med vami me še ne poslušajo in ne živijo mojih klicev.

Brazilija bo prečiščena vse nečistosti in nezvestobe s krvjo in bolečino. Bog ne prenaša več toliko prešuštev in grehov splava. Prosite po vaših molitvah njegovo Božje usmiljenje za nehvaležne grešnike.

Vrnite se, moji otroci, vrnite se čim hitreje na pravo in dobro pot in Bog vas bo gledal z usmiljenjem in vas blagoslovil. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

4. NADALJEVANJE: STRAŠNI GREHI ČLOVEŠTVA: PREŠUŠTVO, SPLAVI, DROGA

 

V drugem sporočilu, ki je bilo dano Mariji do Carmo 13.01.2006, ko je bila v Trstu – Italija, pred njeno podobo v Svetišču Monte Grisa s svojim sinom Edsonom in možem Gabrijelom, je Naša Gospa v hudi stiski jokala in ji rekla:
“Hvala moja hči, da si prišla tu k meni. Pomagaj mi moja hči, pomagaj mi. Moli veliko rožnih vencev za spreobrnjenje grešnikov. Moli za konec prešuštva, konec splavov in konec drog. Svet se onesnažuje z temi tremi grehi. Pomagaj mi. Veliko moli!

3. NADALJEVANJE : NEPOSLUŠNOST, UPORNOST, POGANSKO ŽIVLJENJE

3. NADALJEVANJE :

GREHI DUHOVNIKOV IN CERKVENIH KONGREGACIJ : NEPOSLUŠNOST, UPORNOST IN POGANSKO ŽIVLJENJE

V nekem drugem prikazovanju je Edson videl žalostno in strašno sceno: videl sem mnogo duhovnikov, ki so imeli svoje oči zavezane in so hodili po temni težko dostopni poti, ki jih je naprej do velikega, globokega kraterja, polnega ognja.

Jezus je bil zelo žalosten in je jokaje prosil Edsona, da moli molitev, ki ga je naučila Brezmadežna Mati dne 25. Oktobra 2003.

Usmiljenje Gospod za neposlušne škofe. Usmiljenje Gospod za uporne duhovnike. Usmiljenje Gospod za posvečene, ki živijo kot pravi pogani.

To molitev, ki jo je Edsona naučila Devica in katero je Jezus prosil naj se moli velikokrat za vse tri vrste tako njemu ljubih duš, nam pokaže v kakšnem stanju se mnoge nahajajo danes, ko delajo tri vrste grehov: neposlušnost, upornost in pogansko življenje ter tako ranijo njegovo Božje Srce in Brezmadežno Srce njegove Svete Matere, kakor tudi Prečisto Srce Svetega Jožefa, kar je Edsonu povedal v sporočilu od 4. Februarja 2003, ko je bil v Italiji:

“Satan ne bo mogel uničiti prikazovanj Svete Device v Itapirangi in niti uničiti to delo v srcih njenih otrok, ker jih bom branil in pomagal tistim, ki zaupajo v mojo zaščito.

Itapiranga bo taka kot Gospod želi. Ljudje ne bodo preprečili širitve Gospodovega dela, kajti Gospod je Vsemogočni in pred njim bodo vsi padli na tla. Moli za duhovnike. Nadaljuj vedno z molitvijo  za duhovnike, ker Bog jih bo kaznoval.. Koliko nezvestobe in grehov s strani duhovnikov.. Koliko kaznivih dejanj proti  Gospodu, zaradi duhovnikov, ki niso zvesti svojemu poslanstvu, posebno v tem mestu. Zelo pomembno je moliti za posvetitev duhovščine, kajti Gospod je zelo žalosten zaradi svojih služabnikov.

Kaj bi lahko rekli za verske kongregacije? To je epidemija nezvestobe brez konca! Kako so mogli pasti tako nizko in doseči tako strašno stanje?!..Molite in prosite luč in milost Svetega Duha za duhovnike in verske kongregacije, kajti hudič dela vse več škode dušam izbranim od Gospoda. Molit zanje, in Bog jim bo po tvojih molitvah pomagal ponovno dobiti božansko milost. Približal  se bo doktorjem znanosti (v teologiji) in tistim z globokimi učenji, vendar tudi te bo Gospod Bog učil in, po tebi, spomnil na pravo znanje in modrost nebes. Vedno ostani preprost, ponižen in poslušen v vsem in Bog bo po tebi govoril modrim in razumnim. Spomnite se svojih sanj: to so vizija prihodnjega časa. Kaj se bo zgodilo en dan in kaj je Gospod pripravil zate, da izpolniš. Bog te bo razsvetlil in te vodil.

 

 

CERKVI IN DUHOVNIKOM – STANJE CERKVE DANES – MAJ 2019 – 2. NADALJEVANJE

 

2. NADALJEVANJE

Kot sem že rekla, tam je mesto, kjer delim številne milosti. Prihajam po tem prikazovanju vas opozoriti, da ne razpršite tolike milosti. Nikoli se ne smemo strinjati z deli zla, ampak moramo vedno živeti v skladu z Božjo voljo.

Želim vam povedati, da bo Bog vedno zmagal, On je Gospod. Ne more se služiti Bogu in hudiču, ampak se mora vedno živeti tisto, kar je Gospod dal v Njegovem Evangeliju in sedaj po Mojih Svetih Sporočilih, če hočete mu popolnoma pripadati in biti nekega dne v slavi Nebeškega kraljestva.

Poslušajte kaj vas Moj Papež uči. On vam kaže svetlobo Boga. Svet se mora spremeniti v zelo kratkem. Bodite pripravljeni. Jaz sem z vami in posredujem za vas pred Bogom. Ljubim vas.

Ne ranite več Mojega Materinskega Srca, ki trpi za vas. Poslušajte moj klic in boste srečni. Živite sporočila miru, ki vam jih predlagam.

Bodite v miru z vsemi in nosite Božjo ljubezen temu svetu, ki danes ne živi v miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen«

21.10.1997« Duhovniki naj bodo vedno zvesti Bogu in meni, ker jih ljubim kot prava Mati. Naj oni ne spregledajo moje Brezmadežno Srce z njihovim pomanjkanjem razumevanja in ljubezni, ter s svojo neposlušnostjo pred predstavnikom Boga v svetu, papežu Janezu Pavlu II. Ostanite v Mojem Miru!«

Dne 20. 0ktobra 1997je zaupnik prejel pomembno Jezusovo sporočilo, ki opominja in kliče k pozornosti za duhovnike, ki so nezvesti poklicu in, ki ga žalijo s težkimi grehi:

»Danes, moji duhovniki so kot da spijo. Gosta tema obkroža mnogi mojih ljubljenih sinov. Nekateri so pustili, da jih je zaobjela, ker niso imeli intimnega življenja združenega z menoj, čeprav so bili duhovniki moje Cerkve. Glej kako je v moji Cerkvi. Iz nebes vidim mojo Cerkev tako opustošeno, ki živi trenutke velike zmede in tudi velikega upora. Mnogo je tistih, ki nimajo vere. Imajo srca tako hladna kot ledeni kamen. Nikogar ni, ki bi bil pripravljen mi prisluhniti, po moji Cerkvi in posebno po glasu mojega predstavnika v svetu, Papeža Janeza Pavla II.

Sinovi duhovniki poslušajte glas vašega Boga. Ostanite vedno zvesti Papežu. Vi morate biti za moje ovce, ki so vam zaupane, znamenje in sveti vzor poslušnosti.

Gorje duhovnikom, ki niso znali skrbeti za čredo, ki jim je bila zaupana. Gorje slabemu duhovniku, tistemu, ki je bolj skrbel za svoje interese in stvari v svetu, kot za moje lastne interese in stvari v nebesih. Tistim duhovnikom je moja Božanska pravičnost težka, če se ne iskreno pokesajo svojih napak. Tem duhovnikom bo moja Božja Pravičnost težka, v primeru, da se ne iskreno pokesajo svojih napak«.

Edson je zaskrbljen odgovoril: Toda Gospod, če se pokesajo jim bo odpuščeno? Jezus mu je odgovoril: »da, če se pokesajo bodo prejeli moje odpuščanje. Vendar je potrebno, da vsi prisluhnete mojemu pozivu, ki ga dajem. Mnogi so gluhi, zapirajo svoja srca, ker se ne želijo osvoboditi posvetnih stvari in njihovih napačnih dejanj in tako dušijo moj glas, ki jih kliče k vrnitvi in kesanju. Utišajo moj glas, ki jim govori v njihovih srcih.

Ljubljeni sinovi, ali niste spoznali, da se z menoj združeni po duhovništvu? Zakaj me potem tako trpinčite s svojimi izdajami, kot me je Juda izdal, da storite velikokrat grozne grehe?

V mojo tolažbo imam še vedno število duhovnikov, ki ostajajo zvesti mojim pravilom in učenju, ki so poslušni mojemu glasu in glasu mojega dragega Papeža.

S tem sporočilom pozivam vse duhovnike naj se zvesto vrnejo k meni in obnovijo obljubo, da bodo ostali zvesti svojemu apostolskemu poslanstvu. Vsem mojim ljubljenim sinovom dajem  moj sveti blagoslov in prosim po posredovanju Brezmadežnega Srca moje Svete Matere in Prečistega Srca mojega Deviškega Očeta Svetega Jožefa za milost, da bi mogli biti

resnični vzor svetosti za vse vernike.«

V nekem druge prikazovanju je Edson videl žalosten in strašen prizor: videl je mnogo duhovnikov, ki so imeli svoje oči pokrite in so hodili po temni poti