SPOROČILO NAŠE GOSPE 06.07.2019 -MANAUS-AM

SPOROČILO NAŠE GOSPE 06.07.2019 Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati, Kraljica Rožnega venca in miru vas kličem k Bogu, toda mnogi me še vedno ne poslušajo in ne želijo sprejeti Gospodovega klica k spreobrnjenju.

To je ura odločitve za Boga in za hojo po sveti poti, ki vam jo kaže po meni in vodi v nebesa.

Ljubljeni otroci, ne pustite se prevarati od hudiča, ne zavajajte se s posvetnimi stvarmi, odstranite vse tisto, kar vas oddaljuje od Boga, ker čas za spreobrnjenje mineva in za tolike se ne bo več vrnil.

Bodite močni, borite se proti skušnjavam in grehom in  trudite se živeti življenje, ki je celovito in ugodno Bogu, daleč od greha.

Jaz sem tu, da vas vodim v nebesa, ker nebesa so vaš končni cilj. Nič na tem svetu se ne more primerjati s slavo Nebes. Svet in njegove stvari minejo, toda nebo ne bo nikoli minilo, nebo je kraj, ki ga je Bog pripravil za vsakega izmed, otroci moji, in ta kraj je večen.

Ljubim vas in vam povem, da vas sprejemam notri v moje Brezmadežno Srce in vas bom vodila v Srce mojega Sina Jezusa.
Molite veliko Rožnih vencev za svet, za mir, za spreobrnjenje grešnikov, ker malo manjka, zelo malo, ko bodo velike preizkušnje padle na grešno človeštvo, da ga prečisti njegovih krivic.

Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem in vas v tem trenutku blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja