SPOROČILA 2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.6.2018

Danes je Sveta Mati še enkrat prišla z nebes. Kdo more razumeti toliko milost? Ko jo gledamo čutimo upanje in zaupanje, da ji povemo vse kar doživljamo in se počutimo v našem srcu. Danes sem ji odprl moje srce in kot pozorna Mati me je pazljivo poslušala in gledala z očmi polnimi ljubezni in nežnosti. Danes nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati vas kličem k Bogu in vabim k spreobrnjenju, a prejmem od mnogih src samo nehvaležnost in hladnost, ker mnogi ne verjamejo v moja materinska sporočila.

Ne zaprite svojih src za Božji klic, ki vam ga daje po meni. Časi so resni in povem vam, da ne zanemarjajte svojega spreobrnjenja in odrešenja, ker hudič želi peljati v pekel vse tiste, ki živijo daleč od Boga, v grešnem življenju in iskrenega kesanja.

Spreobrnite-se, spreobrnite-se, spreobrnite-se. Bog vam daje veliko milosti in toliko luč, da morete razumeti in razločiti dobro od zla. Ne pustite se zaslepiti od satana, ki uporablja svoje laži, da zavede celo izbrane in goreče.

Kdor ni ponižen in majhen pred mojim Sinom Jezusom in pred menoj, ga bo odnesle nevihte napak in herezij in laži, ki bodo vedno bolj preplavile svet.

Vzemite svoje Rožne Vence in molite z večjo vero in ljubeznijo, samo tako boste imeli moč premagati vsako zlo in boste od Boga.

Zahvaljujem se vam, da ste prišli po moj materinski blagoslov. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2018

Sveta Mati je spet prišla iz nebes, da nam sporoči svoje materinske besede. Njena Brezmadežna prisotnost med nami je veliko znamenje, da nas Bog ni pozabil. Ljubezen Brezmadežne device je odsev velike ljubezni Svetega Jezusovega srca za nas. Bog nas ljubi in nam po Mariji daje blagoslove in milosti, ki nas zdravijo in spreminjajo naša srca.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas ljubim in sem vesela vaše prisotnosti in ljubezni, ki mi jo dajete.

Z vašo molitvijo sestavljate duhovno pregrado, ki preprečuje napredovanje zla, napak in herezij v svetu. Večkrat se združujte v molitvi, ker so časi težki in resni, v katerih je ogroženo večno odrešenje in sreča mnogih duš.

Bog vas po meni kliče, da ste apostoli teh časov in da se bojujete proti zlu z rožnim vencem, postom in Svetimi Zakramenti.

Ne prestrašite se in ne opustite vaše duhovne poti. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Naredite vse kar je mogoče, da ste na svetu v milosti Božji in Bog bo storil nemogoče stvari, da bi bili nekega dne v nebesih.

Ne utrudite se moliti. Molitev je dragocena v teh dneh, ker po molitvi vam Bog deli mnoge milosti, luč in blagoslove, da bi razumeli kako morate živeti in ravnati, v teh mučnih časih, ko je njegovo Sveto Ime in njegovo Božje Srce žaljeno. Zahvaljujem se vam, da ste prišli, da ste poslušali moje povabilo k molitvi in klicu mojega Brezmadežnega Srca. Molite, molite, molite vsak dan bolj, ker bo Bog naredil velike stvarem  svojim otrokom, ki so poslušni in ponižni njegovemu Božjemu Srcu.

Molite, molite, molite in bodite vsak dan vedno bolj od Boga kajti po njegovih otrocih, po tistih, ki so poslušni in ponižni pred njegovim Božjim Srcem, bo on storil velike stvari. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 23.06.2018

Danes se je prikazal Jezus, veličasten in sijoč, z resnim pogledom, vendar izredne lepote. Jezusove oči so gledale v moje in dejal mi je z avtoritetnim tonom:

Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!

Moj sin, prihajam prosit od tebe in od vseh zadoščenje in iskreno kesanje,  ker je moje Sveto Srce ranjeno in krvaveče zaradi trdote src, hladnih in nevernih src, ki zaničujejo sporočila in prisotnost moje Brezmadežne Matere tukaj in na mnogih krajih sveta.

Gorje ljudem, če bi moja Mati ne prihajala na svet, da vas zbira v molitvi. Že pred veliko časa bi bil kaznovan po moji pravičnosti, ki velika in težka visi nad svetom. Moli, moj sin, moli in zadoščuj za strašne grehe in žalitve, s katerimi me nehvaležni

žalijo in ranijo vsak trenutek v številnih Cerkvah, pred mnogimi oltarji, ko me sprejmejo v smrtnem grehu. Duše črne in umazane zaradi strašnih grehov, ker se ne kesajo, se nikoli ne spovedo po krivdi mnogih Ministrov, ki niso več svetlost za mnoge ampak so razlog za škandale, zmede in mnoge druge grehe.

Moli za nezveste in arogantne služabnike, ki ne skrbijo več za dobro svojih ovac ampak samo za telo, za želje in nebrzdane strasti, za denar in njihove grešne namene. Sprejmi mojo ljubezen v tvoje srce in jo daj tistim, ki jo želijo in tistim, ki jo potrebujejo. Sem vedno ob tebi, da ti pomagam, te razsvetljujem s svojo milostjo in lučjo.

Časi so težki in videli boste temo in greh, ki bo sprejeta v moji Cerkvi kot stvar dobra in sveta. Naj te to ne zavede, odpri usta, prijavi, uči vseh, da sem Jaz edini Gospod Nebes in Zemlje in da moje Zapovedi in učenje se ne spreminjajo in se ne bodo nikoli spremenile.

Vsem povej, da bom nekega dne prišel, da bom sodil vsakega po njegovih delih, odprl bom knjigo življenja, da sodim za storjeno in za opustitve. Bojuj se, moj sin, za nebeško kraljestvo, bojuj se in delaj, da bo moje Kraljestvo ljubezni in miru zmagalo v življenjih in srcih mnogih tvojih bratov.

Jaz Ljubezen te ljubim, te blagoslavljam in ti dajem svoj mir, kakor tudi vsemu svetu: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ponovno me je Jezus pogledal in mi rekel:

Poklical sem te, izbral sem te, da govoriš, da bi bil vsem priča moje ljubezni in moje prisotnosti. Ne molči, govori brez strahu in pogumno. S teboj sem in samo jaz bom tvoja moč, tvoja tolažba in stalno zatočišče.

Jezus mi je naročil na preberem

Iz 41, 10-13

10 Ne boj se, saj sem s teboj, nikar se plaho ne oziraj, saj sem jaz tvoj Bog. Okrepil te bom in ti pomagal, podpiral te bom z desnico svoje pravičnosti. 11 Glej, sramovali se bodo in zardevali vsi, ki so razdraženi proti tebi, postali bodo kakor nič in bodo propadli, tisti, ki se pravdajo s teboj. 12 Iskal jih boš, pa jih ne boš našel, tistih, ki se prepirajo s teboj. Postali bodo kakor nič in kot praznina, tisti, ki se spopadajo s teboj. 13 Kajti jaz sem GOSPOD, tvoj Bog, ki te držim za desnico in ti pravim: »Ne boj se, jaz ti bom pomagal.«

in Apd 18, 9-11

9 Neke noči pa se je Gospod prikazal Pavlu in mu rekel: »Ne boj se! Govôri in ne mólči! 10 Zakaj jaz sem s teboj. Nihče se te ne bo dotaknil, da bi ti storil  kaj zlega , kajti v tem mestu imam veliko svojih ljudi.« 11 Ostal je tam eno leto in šest mesecev ter med njimi učil Božjo besedo.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.06.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, sem tvoja Mati in še enkrat prihajam iz nebes, da kličem tebe in tvoje brate k spreobrnjenju. Prosim spreobrnjenja vseh src k Božji ljubezni, ker grehov je toliko, kakor tudi toliko žalitev proti Svetemu Srcu mojega Božjega Sina, ki je ranjen zaradi tolikih žalitev, splavov in droge, ki uničujejo milost in svetost mnogih duš, da zaslužijo peklenski ogenj.

Moj sin moli, moli moj rožni venec in prosi tvoje brate, da ga molijo, da bi se zlo odstranilo za vedno iz njihovih vseh drugih domov. Hudič želi uničiti družine, želi uničiti mnoge duše in jih voditi v pekel. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Bojujte se, da boste nekega dne ob moji strani in ob mojemu Sinu Jezusu v nebeškem Kraljestvu.

Postite, postite, postite.  V tem tednu, ki prihaja postite v ponedeljek, sredo in petek. Darujte post s celim Rožnim vencem Srcu mojega Sina Jezusa in prosite za moj načrt, za spreobrnjenje ponosnih in nevernih src, ki so se pustili preslepiti satanu, in v zadoščevanje za vaše grehe in grehe vsega sveta.

Povej to vsem mojim otrokom. Kot je moj Sin Jezus dejal: so nekatere vrste hudičev, ki jih je mogoče premagati le z molitvijo in postom, zatorej postite, postite, postite. Žrtvujte se in vedno bolj se odpovedujte in naučite se biti z Bogom po molitvi in postu. Blagoslavljam te in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14.06.2018

Mir moj dragi sin!

Moj sin, zavist, ponos in pomanjkanje ljubezni so uničenje za mnoge duše. Ne prenehaj s tvojim poslanstvom, ampak razširjaj vsem veliko ljubezen Boga do človeštva, evangeliziraj, da se srca odpro in da se bodo duše prečistile.

Čas, ki ga nameniš za pisanje teh sporočil, sporočil, ki jih daje nebo, je dragocen in svet. Četudi se ti zdi nemogoče, to naše srečanje je bilo v Božjem načrtu, za dobro in rešitev mnogih duš.

Dovoli, da te nebesa uporabijo, da bi mogle pokazat svojo ljubezen in skrb za človeštvo. Mnogi bodo imeli koristi, ko bodo brali te besede, ko zvedo za nežnost in ljubezen naših Svetih Src.

Moli za ponosne in neverne, ker jih je veliko. Upočasnjuj Božjo Pravičnost, ki tehta nad njimi, drugače za mnoge ne bo odrešenja. Daruj za spreobrnjenje grešnikov in Bog te dvigoval vedno bolj, da boš premagal vsako zavoro in oviro, ker On je vedno zvest v njegovih Božjih obljubah tistim, ki mu služijo in so mu zvesti.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 13.06.2018

Mir  dragi moj sin, mir tvojemu srcu!

Moj sin, bodi potrpežljiv in čakaj. Zlo se uničuje z potrpežljivostjo in ljubeznijo. Vse daruj mojemu Srcu, ker vse kar doživljaš in trpiš  jaz darujem pred Božjim prestolom, da se preoblikuje v tolike milosti in blagoslove za duše.

Daruj vse kar doživljaš za spreobrnjenje napuhnjenih in nevernih, ker za mnoge od njih prihaja zadnja ura in so v nevarnosti, da za vedno izgubijo večno slavo. Ljubi, moli, trpi in zadoščuj.

Bog pripravlja veliko milost, ki bo razveselila mnoga srca. Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.06.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, tu sem s teboj, da ti podelim svoj mir in moč. Daruj mojemu Srcu v zadoščenje za grehe sveta vse kar delaš. Svet gre slabo, ker se je pustil preslepiti Satanu. Mnogi Božji služabniki hodijo po poti pogubljenja in s seboj vodijo množico duš. Kdo jih lahko reši pred norostjo, v katero so zabredli zaradi navezanosti na denar, moč in poželenje? Samo duše, ki poslušajo Gospodov glas in se darujejo kot duše žrtve, bodo mogle doseči odpuščanje in Božje usmiljenje za nezveste in nehvaležne Služabnike, ki križajo in grdo ravnajo z našim Gospodom, mojim Božjim Sinom, z njihovimi strašnimi grehi.  .

Moli, veliko moli in prosi, da vsi postanete močna molitvena zveza za Sveto Cerkev in za spreobrnjenje grešnikov. Hudič se posmehuje mnogim mojim otrokom, ki me ljubijo in častijo, a jaz kot Mati Cerkve se še bolj manifestiram v svetu, da pokažem vsem mojim otrokom, da Bog hoče spreobrnjenje od vseh in da se odprejo vsa srca, ker je čas kratek. Gospod bo veliko naredil v korist vseh njegovih, vseh tistih, ki sedaj trpijo s potrpežljivostjo v molitvi in tišini. Končno bo moje Brezmadežno Srce zmagalo in moč pekla bo poražena.  Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 02.06.2018 Itapiranga-AM 

Po molitvi rožnega venca je kip Kristusa Križanega oživel. Glava se je premaknila in obrnila k meni in Jezus na križu se je prikazal z ranami in izranjen. Iz njega je izhajala zelo močna luč, bolj svetla kakor sonce. Jezus me je gledal in dejal:

Sin moj, glej na moje rane, rane ljubezni in bolečine. Moje telo je bilo ranjeno in prebito zaradi grešnikov, toda grešniki se nočejo skesati. Trpim, jokam zaradi njihovih grehov, toda mnoga srca so trda, brezčutna do mojih solz in solz moje Svete Matere.

Brazilsko ljudstvo je postalo nehvaležno, neposlušno in hladno z mojim Božanskim Srcem. Pravim ti: jaz bom prečistil Brazilijo intenzivno, ker me Brazilija neprestano žali s toliko nezvestobo, nečistostjo, kriminalom in žalitvami.

Uporni in nepošteni ljudje, ki želijo maltretirati, krasti, lagati in izkoriščati. Ljudstvo, ki se ne upogne, ki se ne očiščuje in ki me ne sliši in niti ne sliši moje Svete Matere.

Z bolečino, s krvjo in z jokom  bom prečistil brazilsko ljudstvo, ki živi samo za minljive radosti, kakor neumni ljudje, ki zanemarjajo rešitev lastne duše.

Molite, molite, molite, da bi se mogla srca čim prej odpreti, da bi ljudstvo postalo lačno za Božjo Besedo, sicer bo lakota minila dokler me ne bodo iskali in me želeli z ljubeznijo.

Prejmite moj blagoslov in moj klic v svoja srca in moje usmiljenje vas bo objelo. Mnogi bodo želeli priti na to mesto v času žalosti in obupa, vendar ne bodo, ker so bili uporni, neverniki in trdega srca.

V tem trenutku sem videl, da se je prikazalo ob vznožju križa veliko, veliko ljudi. Jokali so, bili prizadeti in trpeli. Ti ljudje, ki mi jih je Gospod v tistem trenutku pokazal ob vznožju križa so bili iz mnogih krajev,  a oni so bili na svojih domovih in govorili Gospodu: Odpusti mi Gospod, ker sem dvomil, ker nisem verjel, ker te nisem poslušal!… Vse je bilo res in jaz sem te zapustil in zapustil Našo Gospo, zaprl moje srce za tvoj glas in njen glas!… Jezus je s križa gledal te ljudi z resnostjo in strogostjo. OnI so želelI iti v Itapirango a niso moglI!

Moli, moli, samo tako morem oddaljiti žalost in trpljenje, ki bo kmalu prišlo. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.05.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas kličem, da živite z Bogom, da bi mogli spremeniti vaša življenja in vaša srca  v njegovi ljubezni in postanete priče njegove Božanske prisotnosti in miru vašim bratom.

Posredujte za mir, mir v Braziliji je v nevarnosti. Hudič  želi uporabiti tiste, ki imajo srca polna napuha, laži, pohlepa po denarju in moči, da bi prelili mnogo krvi in nasilja, ki bo spremenil svet mnogih mojih otrok.

Molite vsak dan rožni venec in prosite za spreobrnjenje src in mir brazilskemu ljudstvu.

Bodite od Boga ne od sveta, kesajte se svojih grehov in živite vedno v Božji milosti. Tisti, ki žalijo Gospoda in so neposlušni njegovim Svetim zapovedim bodo mnogi trpeli. Gospod bo uporabil moč svojega lakta in bo dovolil bolečino in trpljenje za prečičenje upornih in neposlušnih, ki se nočejo spreobrniti.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se. Častite najsvetejše, postite za dobro in rešitev duš.

Jaz sem vedno ob strani in vseh mojih otrok, ki sprejemajo z ljubeznijo moja sporočila , jih živijo ter dajo vrednost mojim besedam Matere.

Moje Srce trpi za tisto, kar bo prišlo, če se ne skesate in ostanete neposlušni. Mnogi bodo zamenjali noč za dan in dan za noč. Ne bodite gluhi za moj glas. Želim vam pomagat, zato živite kar sem vas že prosila in Bog se bo usmilil vas in vaših družin.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru z mojim materinskim varstvom Pokrivam vas s svojim plaščem in vam danes dajem blagoslov Matere, ki vas ljubi in jo skrbi za vaše dobro. Dajem vam poseben blagoslov, da se vse zlo odžene daleč od vas in vaših domov. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.05.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati sem tu. Prihajam iz nebes, da vam pomagam in vas tolažim s svojo materinsko ljubeznijo. Ne izgubite vere in upanja. Zaupajte v moje posredovanje Matere pri Srcu mojega Sina Jezusa.

Časi so težki in polni nevarnosti za vašo vero in proti čistosti vaših duš. Bojujte ta boj, h kateremu vas Bog klice po meni, z Božjo Besedo v srcu in na ustnicah, držeč Rožni venec v rokah ter ga molite z ljubeznijo in s srcem. Kesajte se svojih grehov. Iščite Gospoda s svobodnim in nenavezanim srcem. Osvobodite se vsega kar vas oddaljuje od njegove ljubezni.

Srečna sem, ko vas vidim zbrane okrog vaše Nebeške Matere, da me obiščete in prejmete blagoslov, katerega Gospod dovoljuje, da vam ga dam. Pravim vam: pogum! Bog je z vami in vas nikoli ne zapusti. On vam v tem dnevu daje tolike milosti. Naj ljubezen, mir, odpuščanje zdravijo v vaših domovih vaša srca in duše, da bi mogli pripadati Bogu.

Veliko molite, ker svet potrebuje veliko molitve in Božjega usmiljenja. Kličem vas, da posredujete za dobro človeštva. Molite, molite, molite.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Predno je odšla mi je Sveta Mati dejala:

Moj sin, reci vsem: molitev dela čudeže. Molitev spreminja najbolj težke situacije in vse stvari. Molitev zdravi vaša srca in jih osvobaja vsega zla. Naj nikoli ne manjka molitve v vaših domovih. Veliko več molite in Gospod vas bo vedno blagoslavljal!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13. MAJA 2018

 Edsonu Glauber  – 101 obletnica fatimskih prikazovanj

Sveta Mati je prišla in spet pokazala njeno Brezmadežno Srce, ki je močno svetilo in razsipavalo svetleče žarke na vse nas in na ves svet. Dejala je:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša  Mati, Gospa Rožnega Venca in Miru se že mnogo časa se posvečam vaši sreči, spreobrnjenju in odrešenju. Kličem vas k Bogu, a toliki od vas mi nočejo odpret. Moji otroci, poslušajte klic mojega Brezmadežnega Srca, poslušajte glas vaše Matere iz Nebes.

Velike duhovne zmede, bolečine in trpljenja bodo uničile ubogo grešno človeštvo, ki je zavrnilo Boga. Poskušala sem pridobiti milost od Božjega Srca mojega Sina Jezusa, vsak dan darujoč pred njegovim Prestolom, molitve, žrtve, pokore, ki so jih delali moji otroci, ki poslušajo moja sporočila in jih živijo v praksi.

Bog ne prenaša tolikih grehov. Mnoge družine so zrušene, ker jim manjka molitev, odpuščanje in ljubezen.

Moji otroci, spremenite življenje sedaj. Vzemite vaš Rožni Venec in molite z veliko vero in ljubeznijo. Jaz sem tu, da sprejmem vaše molitve, da jih spremenim v milosti in blagoslove za vaša življenja.

Hvala za ljubezen, ki  jo dajete vaši Nebeški Materi. Molite, molite, molite veliko rožnih vencev in svet bo prejel mir in se bo spreobrnil.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.05.2018

Danes sta Sveto Mater spremljala Mali Jezus in Sveti Jožef. V tej noči nam je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes.  Povem vam, da vas Bog kliče k spreobrnjenju in molitvi. Pripadajte Bogu, otroci moji, da bi mogli zaslužiti mir. Ne živite v grehu, pokesajte se. Prosite odpuščanja mojega Sina Jezusa, ker ste ga žalili z vašo nezvestobo in hladnostjo.

Tu sem, ker želim da hodite po poti, ki vodi v nebesa. Ne oddaljujte se od mene, vaše Matere. Pustite, da vas vodim k Bogu. Ljubim vas in dajem vam svojo materinsko ljubezen. Bodite pogumni. Bojujte se za nebeško kraljestvo, ker ste bili ustvarjeni za nebesa.

Molite vedno več, da vas Sveti duh razsvetljuje in vam da modrosti za razločevanje kje je dobro in kje je zlo. Bojujte se z molitvijo, s postom in z zakramenti pred vsem zlom, ki vam hoče uničiti čistost in svetost vaših duš. Sprejmite moj klic v vaša srca in hodili boste po varni poti, kjer boste srečali ljubezen mojega Sina Jezusa.

Molite za Sveto Cerkev in za duhovnike. Oni potrebujejo veliko vaših molitev, da bi zvesti svoji poklicanosti in poslanstvu. Hudič hoče uničiti moje ljubljene sinove z močjo, poželenjem in nečistostjo. Več se posvetite molitvi za duhovnike, da bi mogli tolažiti Božje Srce mojega Sina Jezusa. Sem vedno ob vas in v tej noči vas blagoslavljam, združena s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.04.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas kličem k spreobrnjenju in kesanju. Bog vas sedaj kliče in kliče. Ne zavračajte njegovega klica ljubezni, da ne boste kasneje trpeli.

Zbrala sem vas tu, da bi bili pod mojim Varovalnim Materinskim plaščem, ker ne želim vaše žalosti ampak zveličanje vaših duš.

Ne oddaljite se od Srca mojega Sina Jezusa zaradi upornosti in neposlušnosti. Odprite sedaj svoja srca. Če boste dovolili, da vas Gospod izpolnil z njegovo ljubeznijo se bo vse spremenilo v vaših življenjih in vaših družinah.

Moji otroci, poslušajte me: to je ura da se posvetite nebeškemu kraljestvu in se ne pustite odvesti zaradi težkih napak in lažnivosti sveta.

Bodite ponižni, bodite tisti, ki prinašajo mir svojim bratom. Ne uporabljajte svoja usta zato, da ranite in zadajate rane svojim bratom, ampak jih uporabljajte za govor o veliki Božji ljubezni.

Vedno sem ob vaši strani, da vas vodim v vsem kar mi Bog dovoljuje.

Molite, veliko molite rožni venec z živo vero in prejeli boste velike milosti po Srcu mojega Sina Jezusa. Zahvaljujem se vam, da ste tu. Molite za tiste, ki ne molijo in mnoge duše se bodo vrnile k Bogu. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, sem tvoja Mati, prihajam iz nebes prosit za molitev, odpuščanje, mir in spreobrnjenje. Moli za človeštvo, ki noče vedeti za Boga in niti za Nebeško kraljestvo.

Vse moje otroke kličem k spreobrnjenju, a oni me ne poslušajo. Prosim, da mi odprejo svoja srca, a oni se ne želijo odpreti Božji milosti.

Nekega dne, ki ni tako daleč, se bodo mnogi kesali, da so ostali gluhi za Božji klic. Želeli bodo moliti in spremeniti življenje, a bo pozno, ker so zamudili čas Gospodovega mimohoda, ki jih je klical, da mu sledijo. Reci mojim otrokom naj ne bodo neposlušni. Bog ne mara neposlušnosti njegovim Zapovedim in njegovemu nauku.

Zelo kmalu bodo mnoge napake vedno bolj razglašene kot resnica in zlo in greh bo v Božji hiši, kot če bi bile normalna stvar.

Bori se za božje kraljestvo. Nosi tvojim bratom mojo Materinsko ljubezen. Moja ljubezen ni sprejeta kot bi morala biti.

Moli, moj sin, da tolažiš Srce tvoje Matere. V tem Srcu boste ti in tvoji bratje našli mir in Boga. Jaz vas ljubim in vam želim vedno dati moč, pogum in luč, da z zaupanjem in vero sledite Gospodovi poti. V tej noči dajem tebi in vsem tvojim bratom velike milosti, da bi vedno ostali zvesti Gospodu, do konca.

Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA 28.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, jaz tvoja Mati sem spet tu, da podarim vsem mojim otrokom mojo materinsko ljubezen. To ljubezen, moj sin, hočem dati vsem tistim, ki še ne znajo ljubiti mojega Sina Jezusa. Ljubite, da bi pripadali Bogu. Ljubite, da bi pripadali Nebeškemu kraljestvu. Ljubite, da boste imeli moč premagati vsako zlo in greh.

Molitev ima sposobnost spremeniti najbolj težke situacije v svetu. Toliki moji otroci nimajo vere, ker malo molijo in ne odprejo svojega srca Bogu. Pomagaj tvojim bratom pripadati Bogu, ne utrudi se in ne imej strahu vsem govoriti   o mojih sporočilih. Ne boj se tistih, ki ti postavljajo ovire ali, ki želijo ti preprečiti, da bi govoril. Moj Sin Jezus je vedno ob tebi, da te varuje in razsvetljuje v vsem in jaz, tvoja Mati, te pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem, da bi ti in tvoja družina bili vedno združeni z mojim Brezmadežnim Srcem. Moli, moli in uči moliti, ker se velika kazen približuje svetu in bo za vedno  spremenila življenje in obličje zemlje.

Vsem govorim: molite, molite, molite, ker to je čas spreobrnjenja. Blagoslavljam tebe in vse moje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, ne utihni! Razširjaj moja sporočila, da bi jih spoznalo čim večje število mojih otrok.

Odpri usta in govori o veliki Božji ljubezni, čisti in sveti ljubezni, resnični ljubezni, ki spreminja življenja, duše in srca.

Uči moje otroke naj se ne utrudijo moliti. Mnogi ne razumejo velike moči molitve pred Božjim Prestolom, pred Božjim Srcem mojega Sina Jezusa.

Tisto srce, ki moli, ki prosi, ki posreduje za dobro človeštva, je srce odprto za ljubezen Boga ima resnično upanje na spreobrnjenje mnogih otrok, ki bodo mogli biti duhovno ozdravljeni, spreobrnjeni in posvečeni po Božji ljubezni.

Vedno glej na moje Materinsko Srce, Sveto in Brezmadežno in naučil se boš pripadati Bogu in izvrševati njegovo-Božjo Voljo.

Sem vedno ob tebi, da ti dajem potrebne milosti za nadaljevanje tvojega poslanstva. Četudi te bodo vsi zapustili in zavrnili, jaz, tvoja Mati, te ne bom nikoli niti zapustila niti zavrnila.

Nadaljuj in dajaj tvoje pričevanje vere, bodi Božji mož, nosi Gospodovo luč in ljubezen vsem, ki jo potrebujejo. Moj Sin Jezus je vedno s teboj in po tebi bo deloval, naredil velike stvari, kadar boš govoril o naših sporočilih ljubezni tvojim bratom.

Korajžo, moj sin, sprejmi mojo ljubezen in moj blagoslov Matere, ki te toliko ljubi in ti želi dobro. Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.04. 2014

Mir tvojemu srcu!

Moj ljubljeni sin, še enkrat tvoja Brezmadežna Mati prihajam na srečanje s teboj, da bi rekel mojim otrokom naj živijo spreobrnjenje s srcem in z odločitvijo, da bodo popolnoma pripadali mojemu Sinu Jezusu.
Čas mineva in mnogi ne želijo poznati in slišati za klice, ki vam jih dajem v teh težkih časih. Mnogi imajo svoja srca zaprta za Božjo milost, ker živijo v grehu in žalijo Gospoda.

Sin, reci mojim otrokom, da grehi, ki jih delajo pritegnejo velika trpljenja in preizkušnje nanje, na njihove družine in na ves svet.

Gospod bo naredil konec grehom. On vabi, vabi, vabi, a ni sprejet v mnogih srcih kot zasluži.

Mnogi moji otroci so srca zatemnili in zamazali z najbolj strašnimi grehi. Ljubite, ljubite, ljubite, da bi imeli moč pripadati Bogu in mu bili zvesti do konca.

Preizkušnje, ki bodo prišle na svet bodo prinesle tolikim neposlušnim obup in ne bodo vedeli kako moliti in niti kaj storiti. Moli moj sin, moli in Srce mojega Sina Jezusa se bo odprlo in bo izlilo na vas in na svet njegovega usmiljenja.

Prosite odpuščanja za vaše grehe. Prosite za  odpuščanja in ljubezni Srca mojega Sina in on vam ne bo odklonil.

Blagoslavljam te in blagoslavljam vse moje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.04. 2018.

Mir tvojemu srcu!

Moj ljubljeni sin, sem tvoja Mati, vabim tebe in tvoje prijatelje k miru. Molite za mir, ki je ogrožen.

Veliki konflikti se približujejo vedno bolj, če ne bodo moji otroci poslušali in živeli v praksi moja sporočila. Zaradi teh konfliktov so mnogi moji mali in nedolžni v veliki nevarnosti, da izgubijo svoje življenje zaradi ponosa in egoizma velikih.

Vzemite vaš Rožni Venec in molite z največjo vero in ljubeznijo. Ne ostajajte gluhi za glas Neba, ne bodite gluhi za klic Boga.

Jaz sem tu, da sprejmem v svoje Brezmadežno Srce vse moje majhne otročiče, ki se mi izročajo z zaupanjem in ljubeznijo. Moj sin, reci tvojim bratom: ura je za molitev, za čuječnost, za zadoščevanje in čas za prosit odpuščanja za grehe. Naš Gospod je zelo užaljen.

Prihajam vas prosit ta mir, mir za vse človeštvo, ki se je oddaljilo od Boga in od nebes. Živite spreobrnjenje, naučite se odpovedati vsakemu   zlu, sprejmite namen, da boste spremenili vaša dejanja in vaša srca. Nehajte grešiti, nehajte grešiti, nehajte grešiti.

Blagoslavljam tebe in blagoslavljam vse moje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.04.2014

Moj  sin, svetost pomeni učiti se in delati vse združeno z Bogom. Pomeni dovoliti, da ljubi po vas, dovoliti, da deluje po vas kot On želi.
Svetost je pot ljubezni in odpuščanja, je tista pot, ki kjer boste vedno srečali Srce mojega Sina Jezusa, ki vas vedno čaka, da vas vodi preko preizkušenj in težav življenja.

Srce mojega Sina je krotko, potrpežljivo, vam odpušča in vas uči, da bi videli svoje duše ozdravljene vseh ran, sijoče v luči milosti.

Mnogi od vas se ne zanimajo za iskanje duhovnih dobrin ampak samo materijalnih stvari.
Mnoga srca se ne odprejo življenju v Božji milosti, ker so obtežene s praznimi skrbmi tega sveta.

Mnogi moji otroci odidejo s tega sveta ne da bi okusili globoko ljubezen Boga, ker jih je sovražnik napolnil in zadušil z veliko nečimrnostjo, pohlepom, poželjenjem zlobnimi željami.

Uspelo mu je, da je ljubezen Boga bila izgnana iz teh src kot tista želja in upanje, da doseže nebesa in večno življenje.

Vsaka jutranja zora je nenehni klic Boga k spreobrnjenju vsake duše in vsakega srca.

Ne zapravite  vašega  časa ko grešite in se odvračate od Gospoda.

Ne izgubite možnosti, za spreobrnjenje in posvečenje svojih duš, ki vam jo On daje z vsakim novim dnem.

Duša polna ponosa ne bo nikoli razumela Božjih skrivnosti, niti ne nečista duša.
Bodite sveti, bodite čisti, pripadajte Bogu, ki je Večna Čistost in Neskončno Veličastvo. Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.04.2018

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, glej me še enkrat tu, tvojo Brezmadežno Mater, ki prihajam klicati človeštvo k spreobrnjenju.

Govorim ti in govorim mojim otrokom, a najdem mnoga srca gluha za moj klic. Mnogokrat trkam na vrata vaših src z mojimi sporočili, a mnogi mi ne odprejo, ne sprejmejo me z ljubeznijo.

Sin, časi so težki. Mnogi moji otroci ne želijo vedeti ne za Boga ne za nebesa. Mnogi moji otroci so duhovno mrtvi in ne želijo prositi odpuščanja za njihove grehe in strašno žalijo Gospoda.

Zberi moje otroke k molitvi, reci vsem, da bo kmalu velika kazen padla na grešno človeštvo in da čim prej vsi združeni prosite Božjega usmiljenja zase in za svet, spremenite življenje.

Sem žalostna, ker ne verujejo v moje materinske besede in se oddaljijo od mojega Brezmadežnega Srca. Molite, veliko molite, moj sin.

Prosim tebe in vse tvoje brate, da molite sveti Rožni Venec, ker ta molitev oddaljuje Božjo Pravičnost daleč od vas, vaših družin in človeštva.

Pomagajte vaši Materi z molitvijo Rožnega venca in prejela bom od Božjega Srca mojega Sina Jezusa njegovo usmiljenje za vse moje otroke, ki zaupajo v mojo Materinsko varstvo.

Ljubim te sin moj in mojo ljubezen dajem tebi in vsem tvojim bratom. Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Mati Božja je molila Slava Očetu,da bi se moja družina resnično spreobrnila,  da se  noben član, nobena oseba iz moje družine ne obsodi na pekel, ampak doseže spreobrnjenje in zveličanje.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, prihajam vabi vse moje otroke k molitvi za mir. Sem Kraljica Rožnega Venca in Miru in za mir vseh mojih otrok prosim pred Prestolom mojega Sina Jezusa, in prosim tudi, da bi ti otroci bili nositelji miru, da bi živeli v molitvi in spreobrnjenju, da bi mogli zaslužiti mir, ki vam ga lahko samo moj Sin more dati.

Molite, veliko molite za mir, kajti mnoga srca ga resnično nimajo, ker so ranjena zaradi greha. brez molitve in kesanja ni spreobrnjenja in moje Srce ob vsaki molitvi vam pravi: vrnite se k Bogu. Spremenite življenje!

Jaz sem tu, da sem vaša srednica in Mati, ki vam pomaga in tolaži v večjih preizkušnjah življenja. Blagoslavljam te in vse tvoje brato s svojim materinskim blagoslovom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem me je danes Sveta mati prosila, da poljubim podobo Usmiljenega Jezusa. Naj z vso svojo ljubeznijo in tem gibom darujem zadoščevanje  in naj vsi prisotni naredijo enako.

Ona je šla pred vsako srce, potrkala na vsako posebej s svojim klicem ljubezni: povabila vsakega posebej k spreobrnjenju in spremembi življenja, toda med mnogimi najde trdoto, hladnost in zaničevanje, toda če bomo posredovali in prosili zanje, molili in se žrtvovali, kot nas Ona prosi, mnogi se bodo vrnili k Bogu.

SPOROČILO NEŠE GOSPE  01.04.2010

Danes sem videl Našo Gospo, ki je nosila temno model šlašč in vijolično obleko, podobno Žalostni Materi Božji. Naša Gospa mi je pokazala različna trpljenja njenega sina Jezusa : ko so ga prijeli, bili po licu, ko je bil bičan, s trnjem kronan; ko je nosil križ in bil križan. Mati Božja mi je pokazala te vizije, da bi mi predstavila sedanjo sramotno situacijo, v kateri so mnogi duhovniki, ki delajo strašne grehe nečistosti proti Bogu in težo njihove neposlušnosti Papežu in Cerkvi. Ko sem videl to vizijo, ki mi jo je Naša Gospa pokazala, sem razumel, da ti škandali škofov in duhovnikov preganjanje in kritiziranje, da Papež trpi, zelo žalijo Našega Gospoda, da joka. Naša Gospa je z žalostnim glasom polnim bolečine dejala: Moj sin, veliko moli za duhovnike, veliko moli zanje. Duhovniki so padli tako globoko, da so sužnji najbolj umazanih in ogabnih grehov.Koliko grehov storijo, da povzročijo mojemu Sinu Jezusu krvaveti in jokati od bolečine. Pomagaj tvoji Materi peljati te tako dragocene duše k Bogu.Reci svojim bratom naj molijo za duhovnike, kot te prosim v tem trenutkom. Potrebne so molitve, globoka zadoščevanja, da potolažijo mojega Sina Jezusa, v nasprotnem primeru velika trpljenja so namenjena upornim duhovnikom in grešnikom, ki se ne pokesajo svojih grešnih in umazanih dejanj. Cerkev bo mnogo napadena in mnogi bodo izgubili vero, toda nič ne ne more primerjati s strašnimi trpljenji, skozi katere bodo morali iti neposlušni in nezvesti duhovniki.Moli moj sin, veliko moli, da se to ne zgodi. Moli za Cerkev in za mojega Papeža. Moj Papež veliko trpi. Koliko trpljenje bo moral nositi za rešitev mnogih duš in Cerkve. Posreduj, ti in tvoji bratje neprestano za Papeža in Cerkev. Vse vas blagoslavljam, v imenu Očet in Sina in Svetega Duha. Amem

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.03.2018

Mir tvojemu srcu in tvoji družini!

Moj sin, sem tvoja Mati, tu sem , da ti dam moč in pogum. V mojem Brezmadežnem Srcu moreš jemati potrebne milosti za nadaljevanje, ne da bi obupoval v tvojem poslanstvu, za katerega te je Gospod poklical in pripravil.

Bogu se mudi. Mnoge duše so duhovno slepe in sledijo poti, ki vodi v peklensko brezno, zato Bog prosi tebe in vse tiste, ki verujejo v to delo, da nosite križ z ljubeznijo, da se učite  žrtvovanja in darovanja za spreobrnjenje in rešitev nehvaležnega sveta.

V kolikor  boste ti in tvoji bratje znali nositi križ z ljubeznijo in potrpežljivostjo, bodo mnoge duše rešene iz satanovih krempljev in bodo ozdravljene v Gospodovi ljubezni.

Grehov je mnogo  a mnogo večji sta Božje usmiljenje in ljubezen do človeštva, ki je resnično nehvaležno.

Moli, veliko moli moj sin in stori, da bodo združeni s teboj molili moji otroci in prosili milosti in blagoslove iz nebes za uboge grešnike, da se pokesajo in spreobrnejo.

Mnogo je tistih, ki so se oddaljili od Gospodove poti in ne verujejo več, a ne skrbi, kmalu bodo prišli mnogi drugi, ki bodo verjeli in naredili kar Gospod želi, in ti boš videl velika dela, ki jih bo Bog nadaljeval po posredovanju mojih prikazovanj in sporočil.

Moli za tiste, ki so zaradi njihovih grehov izgubili luč in sijaj svojih duš . Jaz sem tu, da vam podelim mojo ljubezen in milosti. Ta ljubezen in te milosti so za vse moje otroke, ki želijo izpolnjevati Gospodovo voljo,  tako, da živijo pot spreobrnjenja, združeni v ljubezni mojega Božjega Sina.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes mi je Sveta Mati dala razumeti, da nobeno trpljenje, noben križ nam ne sme preprečiti, da nadaljujemo z bojem in se žrtvujemo za spreobrnjenje duš, ki so tako dragocene in vredne za Boga.

Gospod računa z nami in mnogokrat nam dovoli poskusiti križ, ker po njem, če ga znamo nositi s potrpežljivostjo in ljubeznijo, prihaja upanje in luč za tolike duše zaslepljene od hudiča, da bodo mogle prepoznati nevarnost v kateri so, ko hodijo po poti  teme in greha, da se bodo skesale in vrnile na pot svetosti h Gospodu. 

 Nositi križ pomeni kompromis ljubezni z Jezusom. Nositi križ pomeni dovoliti Kristusu, da zdravi in rešuje mnoge duše z njegovo ljubeznijo. Nositi križ pomeni pomagati mnogim dušam, da vstanejo iz grešnega življenja v življenje v milosti.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, jaz, tvoja Mati, še enkrat prihajam iz nebes s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom. Moli, moj sin, moli in pripravi moje otroke k molitvi, ker časi so težki.

Mnoge duše so v nevarnosti večnega pogubljenja, ker manjka molitve, manjka spreobrnjenja v življenju mnogih mojih otrok. Vi morate biti luč vsem, noseč jim ljubezen naših Svetih Src.

Sin, hudič je pridobil mnogo prostora v mnogih družinah. Mnogi krščanski domovi so postali mesto razkristjanjenja in žalitev mojega Božjega Sina Jezusa. Mnoge družine so duhovno mrtve, ker so nasedli stanu, da jih je uničil z grehom.

Molite mnogo Rožnih vencev, delajte pokoro za grešnike, odpovejte se lastni volji da izvršujete Božjo voljo.

Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce in moj Ženin Jožef vas sprejema v svoje Prečisto Srce in oba vas polagava v Presveto Srce mojega Sina.

Hvala za vašo prisotnost. Spremljala vas bom do vaših domov z mojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom. Slap milosti pada iz nebes na vas in vaše družine. Blagoslavljam te moj sin in vse tvoje brate: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je ta večer prišla v spremstvu Malega Jezusa, ki je bil v naročju Svetega Jožefa. Med prikazovanjem me je Mali Jezus ponovno prosil, da poljubim ŠKAPULIR njegovega očeta Jožefa. Enako me je prosil, pred kratkim, ko sem bil v Italiji, v Vigolu in sedaj me je ponovno prosil, da ga poljubim tu v Itapirangi. Jezus mi je dal razumeti, kako je ŠKAPULIR pomemben in je znamenje varstva proti močem pekla. Ta ŠKAPULIR       nam pomaga prejeti velike milosti Jezusovega Božjega Srca, kadar ga nosimo z ljubeznijo in vero. Ne zametujmo tako dragocenih milosti, blagoslovov in varstva, ki nam ga nebo želi dati.

Potem je Mali Jezus pogledal Svetega Jožefa in ga prosil, naj blagoslovi nas in vse človeštvo. Sveti Jožef je ubogal naročilo Malega Jezusa, iztegnil svojo desno roko v znamenju blagoslova in varstva vsega človeštva, ter naredil znamenje križa nad nami.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, jaz, tvoja Mati, ponovno prihajam, da vas povabim k molitvi in spreobrnjenju, ker molitev in spreobrnjenje manjka v svetu in v mnogih družinah.

Reci tvojim bratom naj ne izgubljajo časa. To je ura, da poslušate Gospodov klic, živite kar vas On prosi, da bodo mnoge duše rešene duhovne slepote. Mnogi mojih otrok ne vidi in ne sliši trpljenja mojega Brezmadežnega Srca.

Srečna sem za vašo prisotnost na tem mestu, ki ga je izbral in blagoslovil Gospod po moji prisotnosti.

Moj sin, reci vsem naj mnogo, mnogo, mnogo ljubijo Jezusa, ker je moj Božji Sin zelo užaljen, da grehi sveta privlačijo njegovo Božjo Pravičnost in veliko trpljenj, ker ni dovolj zadoščevanj, da bi se umirilo ogorčenje Večnega Očeta.

Prosi Boga usmiljenja za grešni svet. Bog vam še daje čas. Izkoristite ta čas, da se naučite biti njegovi.

Jaz te ljubim, moj sin in vse tvoje brate in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, sem tvoja Mati, sem tu ponovno, da podelim tebi in tvoji družini moj blagoslov. Polagam vas v moje Brezmadežno Srce in polagam tudi vse tiste, ki sprejemajo moja sporočila z ljubeznijo in in jih resnično živijo tako kot želi moj Sin Jezus.

Mnogi so tisti, ki  zapuščajo Gospodovo pod zaradi strahu, sramu, zaradi pomanjkanja zaupanja v mojega Sina Jezusa in vame, tvoje Brezmadežne Matere.

Ne bodi žalosten. Bog ločuje »ovce od kozlov«1, ločuje tiste, ki se ne pustijo premakniti v njihovi veri in nikoli ne izgubijo zaupanja.

Kot je moj Sin dejal v njegovi Besedi, ne tisti, ki pravi »Gospod, Gospod, bodo vstopili v Nebeško Kraljestvo!«2

Reci svojim bratom naj pomnožijo vero z molitvijo,  s postom, naj živijo v milosti Božji, naj pogosto prejemajo Svete Zakramente. Vedno sem tu v tem kraju, kot sem tudi v Itapirangi, čakajoč na vsakega izmed vas, da vas varujem, blagoslovim in sprejmem pod moj Brezmadežni plašč.

Moli, upaj in uči tvoje brate moliti, čakati in zaupati. Bog bo naredil velike stvari tistim, ki vedno zaupajo in nikoli ne dvomijo. Blagoslavljam te in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

(1) 31 »Ko pride Sin človekov v svojem veličastvu in vsi angeli z njim, takrat bo sédel na prestol svojega veličastva. 32 Pred njim bodo zbrani vsi narodi in ločil bo ene od drugih, kakor pastir loči ovce od kozlov. 33 Ovce bo postavil na svojo desnico, kozle pa na levico. (Matej 25, 31-33)

(2) 21 »Ne pojde v nebeško kraljestvo vsak, kdor mi pravi: ›Gospod, Gospod,‹ ampak kdor uresničuje voljo mojega Očeta, ki je v nebesih. (Matej 7,21)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.03.2018

Mir tvojemu srcu, ljubljeni sin!

Sedaj vi nosite težki križ in točite solze, a nobena bolečina in nobena solza se ne more primerjati s slavo prihodnjega življenja, ki pride kadar vas bo Gospod poklical k sebi. Ne odreci se namenu, da mu služiš, ga ljubiš, častiš in narediš, da je ljubljen na tem svetu. Izpolnjuj tvoje poslanstvo do konca, ne oziraj se nazaj, ne na desno ne na levo. Jaz sem tu, vedno ob tebi, da te blagoslavljam in ti dajem svojo materinsko ljubezen. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.03.2018

Mir tvojemu srcu!
Časi so slabi in temni. Naš Gospod, moj Božji Sin, je zelo užaljen. Njegova Božja pravičnost bo kaznovala človeštvo na način, ki se ga še ni videlo. Pridruži se mojemu materinskemu Srcu in skupaj prosiva usmiljenja za uboge grešnike. Moli, moli, moli rožni venec. Povej vsem naj ga molijo z veliko vero, saj se svet še more rešiti in osvoboditi teme, ki ga obdaja. Blagoslavljam te.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Zaupaj moj sin, tu sem, da ti dam moč in spodbudo. Vse izroči mojemu Materinskemu Srcu, vsako preizkušnjo, vsako bolečino, vsako solzo. Bog te pripravlja in prečiščuje za večje milosti, ki si jih sedaj ne moreš predstavljati . Moli, upaj in zaupaj. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.03.2018

Mir tvojemu srcu!
Moje srce gori za dobro in odrešenje grešnega človeštva. Mnogo je grehov, tako  je mnogo mojih sinov s svojo nehvaležnostjo, nespoštovanjem in žalitvami ponovno križajo mojega Božjega Sina, izkrivljajo in izničujejo večne resnice, stopajo po poti pogube, ki vodi v pekel.

Moli, zadoščuj, daruj se in trpi za spreobrnjenje grešnikov. Ustavi Božjo pravičnost Večnega Očeta. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 03.03.2018

Mir tvojemu srcu!
Vstopi v srce tvoje Matere, ki te ljubi i n daj mi vso tvojo utrujenost. Dala vam bom tolažbo, moč in mir.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Sem tvoja Mati, sem vedno s teboj in vsemi tistimi, ki v praksi živijo moja sporočila. Nikoli te ne zapustim. Imej pogum. Z vero, molitvijo, zaupanjem in ljubeznijo boš zmagal.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.03.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da živite spreobrnjenje v svojih življenjih. To je ura, ko morate živeti združeni z Bogom, ker težki časi bodo prinesli bolečino in trpljenje na svet.

Sprejmite moja sporočila v svoja srca. Že mnogo časa vam govorim, toda moja sporočila mnogokrat niso sprejeta z ljubeznijo kot želi moj Sin Jezus.

Govorim vam, otroci moji za dobro vaših duš. Poslušajte klic mojega Srca. Mnoge napake oddaljujejo moje otroke od varne poti, ki vodi v nebesa.

Gospodove besede se nikoli ne spremenijo, njegov nauk in njegove Zapovedi so vedno iste. Mnoge resnice in mnoge dogme so napadene in jih štejejo za nepomembne, ker mnogi želijo biti všeč bolj ljudem kakor Bogu.

Veliko molite, ker kar sem povedala v preteklosti v mojih prikazovanjih, boste živeli vsak dan na bolj intenziven način. Močna Gospodov roka bo padla na ubogo človeštvo. Rešite se greha in sprejmite življenje v Božji milosti.

Moji otroci, ne delajte smrtnih grehov, bežite od greha, da ne bi padli v peklenski ogenj. Pekel obstaja in satan dela vse mogoče, da bi mnoge duše oddaljil proč od Boga, da zavrnejo njegovo božjo ljubezen.

Bojujte se proti hudiču z molitvijo Rožnega Venca in vedno se izročajte v roke mojega Sina Jezusa. Molite, molite, molite moji otroci. Naš Gospod me pošilja na svet, ker želi, da se vsi rešite grehov,  da bi mogli živeti v svetosti, miru in ljubezni z vsemi vašimi brati.

Če se ne boste naučili ljubiti ne boste nikoli od mojega Sina Jezusa. Če se ne boste naučili odpustiti, ne boste mogli zaslužiti Božje odpuščanje. Če se ne boste popolnoma izpraznili, se osvobodili greha, ne boste mogli zaslužiti blagoslove in nebeških milosti.

Jaz vas ljubim in vam dajem mojo Materinsko ljubezen. Ljubim vas in z mojo Brezmadežno ljubeznijo vas obdajam, vodim in pomagam, da bi pripadali Bogu.

Hvala, da ste prišli. Hvala za vse kar storite za mojega Sina Jezusa in zame. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, Kraljica Rožnega Venca in Miru, prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev z vero in s srcem, za dobro sveta in za mir.

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. V tem postnem času naj bodo vaša srca odprta za njegovo ljubezen. Pokesajte se svojih grehom in živite novo življenje združeno z Bogom.

Naj se v vaših domovih premišljuje Križev pot mojega Sina in častite njegov križ. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca, ljubljeni moji. Govorim vam, ker vas želim voditi po varni poti, ki vodi v nebesa.
Mnogi vaši bratje me ne poslušajo, ne želijo se spreobrniti in moje Srce Matere veliko trpi, ker mnogi ti otroci hodijo po poti, kjer se sreča hudič, ki želi požreti njihove duše.

Zbudite se, moji otroci. Predramite se za Božje milosti. Sprejmite z ljubeznijo moja sporočila v vašem življenju. Svet bo kmalu utrpel veliko, strašno kazen. Povem vam, da bo velika svetloba prišla na svet in prišla bo z neba.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se. Kličem vas k Bogu sedaj, v tem trenutku, za vaše dobro, za dobro vaših družin. Poslušajte me! Molite vsak dan Rožni Venec in živite kar vas je naučil moj Sin Jezus, izročite se vsak dan njegovemu Svetemu Srcu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.02.2018 (Vigolo)

Mir z vami !

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes prosit vas, da se odločite moliti vedno bolj, sprejemajoč z ljubeznijo in vero klic, ki ga Gospod daje po meni.

Moji otroci, časi so težki. Manjka vera in molitev v življenju mnogih vaših bratov, ker mnogi nimajo moči, da bi se osvobodili greha. Nesite Božjo ljubezen svojim bratom, ki ne znajo odpustiti. Bodite združeni. Živite v svojih domovih v ljubezni in odpuščanju.  Če se ne boste naučili odpuščati ne boste mogli zaslužiti nebeško kraljestvo.

Molite rožni venec v svojih družinah, ker po posredovanju te molitve vam Bog daje velike milosti in oddalji toliko zla daleč proč od vaših družin.

Jaz sem tu, ker vas ljubim in me skrbi za vsakega od vas. To je čas, v katerem se storijo velike žalitve znotraj Božje hiše in moj Božji Sin je zelo užaljen.

Ljudje izgubljajo občutek za zvestobo Bogu in ne vedo razločevati kaj je narobe in kaj je prav, ne razločiti laži od resnice. Molite za luč Svetega Duha, da vas vodi po varnih poteh.

Samo On vam more dati luč, moč in pogum za življenje v teh težkih in temnih časih, ko hudiči iz pekla povzročajo veliko škode dušam

Bojujte se proti vsakemu zlu z Božjo Besedo, spovedjo, Evharistijo, z ljubeznijo in poslušnostjo Gospodu, ker on je Zvest, nikoli nas ne zapusti.

Molite, molite, veliko molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2018 (Finska)

Pozno nocoj se je Sveta Devica prikazala z Malim Jezusom v njenem materinskem naročju. Mali Jezus je odprl svoje ročice tako, da nas sprejema v svoje Sveto Srce. S prošnjo je dejal, da naj njegov oče Jožef postane poznan in ljubljen, ker po Svetem Jožefu, njegovemu posredovanju, nam želi podeliti velike milosti. To je globoka želja njegovega Božjega Srca: da bo Sveti Jožef ljubljen, čaščen in da se obračamo nanj.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, prihajam iz nebes s svojim Sinom Jezusom, da vas blagoslovim in podarim svojo ljubezen.

Jezus je tu, ker vas ljubi in želi vaše večno zveličanje. Moj Božji Sin je vedno prisoten v tem prostoru, da ozdravlja vaša srca. Tu sem vedno z njim, čakam vsakega od vas, da vas prejmem pod svoj Materinski plašč.

Želim vas voditi po poti spreobrnjenja in svetosti, zato vas prosim: poslušajte moje klice Matere. Dajem vam toliko sporočil za dobro vaših duš, ker ne želim, da ste nesrečni ampak srečni in, da imate mir v vaših domovih.

Ljubljeni otroci, prihajajo kruti in težki časi. Svet propada, ker je pozabil na Boga in ga ne ljubi več.

Delovanje hudiča je preslepilo toliko Božjih služabnikov katerim  sledi množica duš, ki so brez vere in brez upanja.

Pomagajte svojim bratom, da bodo pripadali Bogu. Jaz želim varovati vaše družine tolikega zla.

Prepustite se mojemu Materinskemu varstvu. Moj Sin me je izročil vam za Mater in mi je izročil vašo deželo, da skrbim zanjo. Vedno se posvetite mojemu Brezmadežnemu Srcu, obnavljajte svojo ljubezen in obljubo, da boste vedno pripadali mojemu Sinu Jezusu, zvesti njegovemu učenju in njegovim Zapovedim.

Tu sem vedno ob vaši strani in vam dajem v tem trenutku moj materinski blagoslov, združena s svojim Sinom Jezusom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Na koncu prikazovanja je Mali Jezus objel Sveto Devico s toliko ljubeznijo in se stisnil k njej, naša Sveta Mati je svojega Božjega Sina stisnila k sebi z veliko ljubeznijo in naklonjenostjo  in tako sta v tej Sveti Ljubezni vstopila kot luč v Sveto Evharistijo in pustila v mojem srcu ljubezen in mir njunih Presvetih Src.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.02.2018 (zvečer)

Moji otroci, sem vaša Mati in vas močno ljubim in ter dajem milosti in blagoslove mojega Brezmadežnega Srca. Molite, moji otroci, molite da prejmete mir in da premagate vsako zlo.

Moj Sin vas ljubi. Sprejmite ljubezen naših Svetih Src v svoja življenja in prejeli boste mir in moč, da premagate hudiča, ker Bog je z vami, da vam pomaga, vas blagoslavlja in osvobaja nevarnosti za dušo in telo.

Moji otroci, moje Brezmadežno Srce je vaše varno zatočišče. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Molitev dela čudeže v vaših življenjih in spreminja vse stvari. Svet je v velikih nevarnosti zato vas združujem v molitvi, da skupaj z menoj prosimo Gospodovo usmiljenje za nehvaležne grešnike, ki se nočejo spreobrniti in pokesati svojih grehov.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu in On vam bo dal mir. Njegova ljubezen ozdravlja, njegova ljubezen rešuje, njegova ljubezen spreminja in posvečuje. V ljubezni vas Bog posvečuje vedno bolj, da bi že tu na zemlji okušali nebesa; On je prisoten kjer sta dva ali trije združeni v njegovem imenu.

Jaz sem tu, da vas sprejmem pod moj Brezmadežni plašč. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 24.02.2018 (zjutraj)

Zjutraj se je Jezus prikazal v spremstvu Svete Device. Dal mi je sledeče sporočilo:

Moj sin, moje Svete Rane so življenje za duše. Dajejo vam moč in korajžo, da premagate greh. Blagor mu, ki se vanje zateka. Srečen tisti, ki se vedno spominja nanje in ve kako naj  jih časti in slavi. Moj Večni Oče ne more ostati ravnodušen in neobčutljiv v vaših trenutkih preizkušenj in bolečin, temveč se razodene z vso svojo ljubeznijo tistim, ki po mojih zaslugah prosijo njegovo pomoč, ljubezen in odpuščanje.

Oh, če bi duše znale jih ceniti Svete Rane bi se nikoli ne oddaljile od mojega Srca, zaradi greha, temveč bi ostale še bolj združene z njim in prejele luč in svetost, ker bi bile eno z menoj.

Pridruži se mi po Ranah, ki so razmrcvarite in ranile moje telo in moje Srce in jaz ti bom razkril, da boš sodeloval pri čudežih moje ljubezni, razkril ti bom najglobja čutenja mojega Srca, ki goreče želi rešitev vsake duše.

Prejmi moj blagoslov, ki te bo poživil v veri in te podpiral v katerikoli preizkušnji. Tu sem vedno s teboj in z vsemi tistimi, ki v praksi živijo zdihljaje ljubezni do mojega Svetega Srca. Jaz te ljubim in moja ljubezen je večna. Ostani v mojem miru!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, Kraljica Rožnega venca in miru. Prihajam iz nebes in vas prosim, da bi popolnoma pripadali mojemu Sinu Jezusu in se mu darovali z vsem svojim bitjem, brez pridržkov.
Naučite se pripadati Jezusu, sprejemati in nositi svoj križ z ljubeznijo, potrpežljivostjo, ne da bi se ozirali na pot spreobrnjena in ne da bi zanikali njegovo Božjo ljubezen.

Zadoščujte za grehe sveta. Kadar ste združeni z mojim Sinom Jezusom v njegovi Sveti Evharistični daritvi, lahko dosežete velike milosti spreobrnjenja in miru za vse človeštvo.

Moji otroci, bodite Gospodovi, bodite Gospodovi, ker bo on realiziral velike načrte v vaših življenjih. Vsak izmed vas je pomemben v Božjem načrtu. Bodite tisti, ki s svojo ljubeznijo in poslušnostjo njegovi volji brišejo Obličje mojega Božjega Sina.

Pojdimo, moji otroci, pojdimo reševat duše za Jezusa.

Hudič hoče uničiti vse tisto, kar spominja na Boga in name, ampak jaz vam pravim, da zaradi vaše zvestobe in ljubezni bo Gospod realiziral velike  čudeže in bo storil veliko stvari, da bo strmoglavil in zmedel ponosne.

Molitev spremeni vse stvari. Molite, molite, molite in dež milosti se bo z nebes spustil na vas in vaš kraj: milosti vere, spreobrnjenja, svetosti, srca prenovljena v Božji ljubezni, vneta z ognjem njegovega  Svetega Duha.

Sem vedno ob vas in vas nikoli ne zapustim. Moje Brezmadežno Srce je vedno tu, v tem prostoru, blagoslovljenem od Božje prisotnosti mojega Sina Jezusa, kakor tudi z mojo ljubeznijo Matere. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

22.02.2018

Danes me je Jezus naučil to molitev. V mojem srcu sem začutil veliko željo biti popolnoma njegov in v celoti izpolniti Njegovo voljo, čeprav je moje srce tako ubogo in moja volja še vedno nepopolna, toda poslušati te besede vstopi zaupanje, upanje in če se Mu pustim voditi vse bo postalo možno in posvečeno z Njegovo ljubeznijo:

Dovoli tudi meni Gospod, da sem ob tvojih nogah, obupan in ponižan, da jokam nad mojimi grehi, da bi mogel resnično zaslužiti tvojo Sveto Ljubezen in odpuščanje. Dajem ti svoje srce, svojo dušo in svojo voljo. Stori, da bom vedno tvoj, sedaj in vedno in za vso večnost. Naj  popolnoma pripada vsaka sekunda, minuta in ura mojega življenja. Amen!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 21.02.2018

Nocoj je prišel Sveti Jožef z Malim Jezusom, da blagoslovi vse človeštvo. Vsak blagoslov je velika milost, ki more spremeniti življenje mnogih ljudi, kakor tudi težkih in bolečih situacij, ki jih mnoge osebe doživljajo. Sveti Jožef je dal sledeče sporočilo:
Mir z vami vsemi in z vašimi družinami!

Moji otroci, veliko molite, da bi se naučili pripadati Bogu. Naj bo v vaših družinah Sveto Gospodove ime spoštovano in čaščeno.

Prihajam iz nebes, da obogatim vaša srca z ljubeznijo mojega Sina in z nebeškimi milostmi. Bog daje čas milosti vsemu človeštvu, toda človeštvo vztraja v gluhoti in upornosti.

Zbudite se, spremenite življenje dokler vam Bog daje možnost, da se osvobodite greha in vsega tistega, kar vas ločuje od njegove ljubezni.

Želim vam pomagati, dovolite mi, da vam pomagam. Vstopite v moje Prečisto Srce, da se vnamete v ljubezni do Gospoda.

Peklenski sovražnik želi povzročiti velike bolečine in trpljenja Cerkvi in svetu, toda z mojo ljubeznijo in mojim Prečistim Srcem prosim usmiljenja pred Gospodovim Prestolom za mnoge nehvaležne sinove in hčere, ki se ne želijo pokesati in se spreobrniti.

Sveti Jožef je gledal name in na vse s toliko ljubezni in mi je dejal:

 Govori, govori vsem o ljubezni mojega Srca, ker te Gospod za to prosi. To moje Srce je zate in za tiste, ki ga ljubijo in častijo kot želi moj Sin Jezus.

Jaz prosim in prejemam v tej noči velike milosti in blagoslove za vas in vaše družine. Živite molitev, spreobrnjenje in svetost v vaših domovih in Gospod vas bo obdal s svojo lučjo, milostjo in veličastnostjo. Jaz vas ljubim in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.02.2018 (Vigolo)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, govorim vam, a mnogi me ne slišijo in ne verjamejo. Prihajam iz nebes s toliko ljubeznijo, a mnogokrat sem sprejeta s tolikšno brezbrižnostjo hladnih, trdih src, ki ne verjamejo v mojo materinsko prisotnost med vami.
Ali lahko Nebeška Mati pozabi na svoje otroke, ki so v nevarnosti, da bi se za vedno pogubili?

Ne, moji otroci, nikoli ne bom pozabila boriti se za vašo srečo in večno zveličanje.

Prišla sem v ta mali, preprosti kraj, ki je na visokem, da vas dvignem k Bogu, da bi zahrepeneli po nebesih.

Svet je na poti propada in mnogi moji otroci so slepi, z življenjem polnim grehov. Moji otroci, greh vas vodi proč od Boga. Ne živite v grehu, osvobodite se ga čim prej, ker bodo veliki dogodki za vedno spremenili življenje Cerkve in sveta.

Vrnite se k Bogu s skesanim srcem z odločitvijo, da boste dobri, s čistim in drugačnim srcem.

Delajte pokoro, postite, bodite Božji možje in žene, molite in sveto bo resnično našel Božjo ljubezen in odpuščanje.

Naučite se delati pokoro, žrtve, da bi se svet osvobodil norosti, duhovne smrti, pomanjkanja vere, zaradi česar so mnogi zavrnili Gospoda in njegovo ljubezen.

Italija, Bog bo od tebe veliko zahteval in ko bo njegov laket padel nate bodo mnogi jokali, od severa do juha, od vzhoda do zahoda. Molite, molite, moli Italija. Moli veliko.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

JEZUSOVO SPOROČILO 16.02.2018 (Vigolo) ***

Danes se je prikazal Jezus v spremstvu Naše Gospe. Nosil je velik križ iz lesa in kazal na svoje Svete Rane, ki so sijale. Naša Gospa je bila v tišini, v molitveni drži, pozorna na to kaj bo njen Božji Sin povedal svetu. V tej noči je Jezus dal njegovo sporočilo:Moj mir naj bo z vami, moj mir vam dajem, da bi se spreobrnili, spremenili življenje in bili srečni!

Moj sin, še enkrat prihajam iz nebes, da se združim s teboj in vsemi, ki želijo pripadati meni in,  ki so poslušni mojemu klicu k svetosti, ki ga dajem toliko krat po moji Brezmadežni Materi.

Iščem duše za zadoščevanje, a jih najdem malo. Mnogi se ne vedo odločiti za nebeško kraljestvo in so zasužnjeni s svetom, zaradi tolikih grehov, ki jih storijo.

Povej vsem, da bo Bog prihaja uveljavljat njegove pravice, prosi za čast, ljubezen in dolžno spoštovanje, a ni tega v mnogih družinah, v mnogih srcih pa tudi v mnogih Cerkvah, s čimer je mojemu Božjemu Srcu prizadeta največjo bolečina.

Hladna srca, otrdela brez življenja so tisto kar vidim. Prihajajo k Sveti maši kot živa trupla, ker jih je satan zapeljal in uničil s tolikimi strastmi in grehi.

Brez zadoščevanja človeštvo ne bo moglo nikoli zaslužiti moje usmiljenje. Duša, ki zna popraviti svoje grehe ne bo nikoli ločena od moje ljubezni in ne od mojega Božjega Srca.

Naj bo vsak prvi petek v mesecu dan, ko se boste učili biti moji, darovati hvalo Večnemu Očetu, slavo, hvaležnost in zadoščenje po mojem Božjem Srcu.

Tukaj je moj križ, tukaj so moje Svete Rane, odprte iz ljubezni do vsakega izmed vas, da bi pritegnile blagoslov in milosti, ki vam bodo prislužile nebesa, da bi bili združeni s Sveto Trojico.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca, sprejmite z vero moje božje besede, resnično mano iz nebes, ki daje moč in hrani vaše duše, zdravi rane vaših src in vam daje mir.

Molite, molite, molite Rožni venec moje Brezmadežne Matere. Še enkrat vas prosim in vam povem, da tisti, ki molijo Sveti Rožni venec z zvestobo in ljubeznijo bodo v globini spoznali sladkost mojega Svetega Srca.

Ljubim vas in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.02.2018

Sveta Devica se je danes prikazala z belo tančico, belo obleko in modrim pasom okrog pasu,ob njenih nogah pa je bilo veliko rumenih vrtnic. Spominjala je na prikazanje Lourdes v Franciji. Bila je zelo lepa pred nami in  je izžarevala čistost in svetost na vse nas. Sveta Mati je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas ljubim ter vam želim dobro. Prihajam iz nebes in vam prinašam ljubezen mojega Božjega Sina Jezusa, da njegova ljubezen in moja Materinska ljubezen ozdravi vaša srca, ozdravi vaše duše in vaša telesa.

Ljubezen mojega Sina je čista, sveta in mogočna. Verujte v ljubezen in varstvo mojega Sina Jezusa. Sem tu, da vam dam moje Materinsko varstvo, ker vas nočem videti žalostne, ampak vesele.

Moji otroci, prosim vas: bolj kot boste ljubili in se posvetili za nebeško kraljestvo, bolj boste svobodni od vseh hudobij in nevarnosti za dušo in telo.

Otroci moji, najdite v molitvi zmago nad vsem zlom, ker v molitvi je moj Sin prisoten in vas blagoslavlja, ozdravlja in osvobaja od vsega zla.

Jaz vas ljubim in cenim vašo prisotnost tu v tej noči. Vse vas blagoslavljam, da bi imeli moč od Boga v vaših življenjih in ta moj blagoslov naj se razširi na vse vas, na vaše družine in na vse vaše prihodnje generacije.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14.02.2018

Danes, nam je sveti Jožef njegovo sporočilo vsemu človeštvu. On dal je bil oblečen v bež obleko in zelenim plaščem. V njegovem naročju je bil Mali Jezus v bež obleki z malimi zlatimi zvezdicami. Mali Jezus je držal v svoji roki križ iz temnega lesa in z njim nas je blagoslovil.

Mir moji ljubljeni otroci, Jezusov mir vsem vam!
Moj sin, moj Božji Sin me pošilja k tebi, da povem: Bog je zelo užaljen in hoče začeti s svojo Pravičnostjo nad vsem človeštvom, ki nikoli ne misli na nebesa, ampak samo na posvetne stvari, ki mu ne dajo večno življenje.
Sin moj, temni dnevi bodo prišli na svet, na može, na žene, mlade in otroke, ki ne molijo in ne delajo pokore.
Reci vsem naj zadoščujejo za strašne grehe, delajo pokoro, adoracijo in vse kar delajo naj darujejo v duhu zadoščevanja in prošnje za spreobrnjenje grešnikov.
Bog je ogorčen na mnoge krščanske družine, ki ne živijo svetniško in ne dajejo dober zgled. Moli, moli, moli, da bi imeli moč reči ne grehu in preizkušnjam.
Ne izgubite večno življenje za minljivo veselje tega sveta. Ne izgubite svojega mesta v nebesih. Pekel je grozen, bolečine s trpljenjem brez konca. Ne želite iti v pekel.
Satan hoče uničiti mnoge duše in izvršuje svoj namen s tistimi, ki so šibke vere in ga ne poslušajo.
Prihajam, da vam dam varstvo in mir. Prihajam in vas sprejemam pod moj sveti plašč. Moje Prečisto Srce je vaše varno zatočišče. Zaupajte v moje priprošnje in vas bom varno vodil k Jezusu.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUSOVO SPOROČILO 13.02.2018

Danes se je prikazal Jezus v spremstvu naše Gospe in Svetega Jožefa, ob strani vseh treh še Sveti Rafael in Sveti Mihael.

Mir z vami!

Moj sin, tu sem ker želim potolažit vaša srca in vaše duše. Želim dati olajšanje vašim telesom uničenim in izmučenim od tolikih bolezni.

Jaz sem Večno Življenje in popolno Zdravje, ki ga potrebujete. Dovolite, da moja ljubezen objame vaše bitje, da bi se opomogli in prejeli mir.

Prosim vas: odpuščanje, ljubezen, spreobrnjenje, svetost.  Mnoga srca so ranjena, a jaz prihajam razliti balzam, ki mehča in zapira rane.

Prosite z vero in boste prejeli. Ne razumete še, da bi verovali? Verujte, verujte, verujte, ker se Tisti, ki je vse v vaših življenjih. Tisti, ki spreminja bolečino v veselje; nikoli ne zapustite mojih besed, naj moje besede in moja ljubezen vstopijo v vaša srca, da bi bile vaše duše svobodne duhovnih verig greha, ki jih pogublja.

Pokesajte se svojih grehov. Dejanje ljubezni in kesanja lahko veliko doseže pri mojem usmiljenem Srcu. Molite kot vas je prosila moja Mati in vse v vaših življenjih bo imelo moj blagoslov in mojo luč. Blagoslavljam vas in vas sprejemam v moje Sveto Srce. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Med prikazovanjem so Naša Gospa in  Sveti Jožef skupaj z Nadangeloma molili Oče naš in Slavo, proseč po Jezusovih ranah za naše ozdravljenje in osvoboditev. Nadangeli so po Jezusovem naročilu označevali pri prikazovanju prisotne osebe tako, da so naredili znamenje križa na čelu vsakega, kjer je ostal svetal križ. Ta križ je znamenje blagoslova, osvoboditve, znamenje ne samo telesnega ampak tudi duhovnega ozdravljenja. Je balzam za rane naše duše in srca.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.02.2018

Moji ljubljeni otroci, molite, zadoščujte za strašne grehe, ki se delajo v svetu. Je čas vrnitve k Bogu. Je čas odločitve za nebeško kraljestvo.

Ubogi Rim!… Ubogi Neapelj!… Pokora, pokora, pokora. Še vedno je čas!… Spreobrnite se in obrnite k Bogu, ker je preveč žaljen.

Jaz sem tu s svojim Srcem v rokah, da vsem ponudim ljubezen, varstvo in milost, da bi tako pritegnili usmiljeni pogled mojega Sina Jezusa. Italia, dovolj grehov. Dovolj žalitev Gospoda. Bog te kliče k sebi.

Vrnite se na svoje domove z odločitvijo, da spremenite življenje in želite biti resnično Božji. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je bila zelo žalostna in mi je pokazala žalostne dogodke, ki so se zgodili v Italiji in povzročili toliko trpljenja mojemu srcu.

Zadoščujte, zaduščujte, zadoščujte.

Pokora, pokora, pokora! To je njena materinska zahteva, njena boleča prošnja. Da bi mogli resnično njeni sinovi in hčere poslušati ta proseči klic in ga sprejeti z vero, ljubeznijo, v duhu spreobrnjenja in spremembi življenja.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU (Vigolo) 11.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša nebeška Mati in vas ljubim ter kličem k Bogu. Poslušajte moje povabilo k spreobrnjenju  in molitvi. Bog vas kliče po meni. To je čas, da odprete svoja srca njegovi Božji ljubezni, da bi mogli prejeti v globine luč in milost, mir in ljubezen.

Moji otroci, ne obupujte. Ne oddaljite se od mene in mojega Božjega Sina. Že veliko časa trpim za vsakega izmed vas, za vaše dobro, za vašo srečo in se ne naveličam vas klicati na pravo pot, ki vodi v nebesa.

Veliko molite, otroci moji, da bi pripadali Bogu. Brez molitve ne morejo vaša srca popolnoma pripadati mojemu Sinu Jezusu. Brez molitve v vašem in življenju vaše družine ne morete imeti moči, da premagate temo, s katero vas satan ovija vsak dan in vas poskuša oddaljiti od Boga.

Veliko molite, da premagate vsako zlo in lastno voljo. Molite, da bi z vsem vašim bitjem pripadali mojemu Sinu.

Težki časi bodo prišli močneje in mnogi se bodo oddaljili od poti resnice, ker mnogi slepi vodijo slepe, kot je dejal moj Sin Jezus, in oboji sledijo poti, ki vodi v peklenski ogenj.

Prosite Boga milosti za nehvaležno človeštvo. Prosite odpuščanja za svoje grehe. Kdor ne želi odpreti svojega srca je v nevarnosti, da ga odnese val napak in pomanjkanje vere, ki bo mnoge odnesla zelo daleč od Boga.

Odprite ušesa in srca, da bi razumeli čase in dogodke, ki vam jih je pred veliko časa Bog razodel v njegovi Večni Besedi.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja življenja in tako se bodo mnoge milosti spustile iz nebes na vas in na vaše družine.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Sveta Mati dejala, da na Praznik Svetega Obličja, sreda po pustu, bo njen Božji Sin prišel blagoslovit svet in na poseben način vse njegove sinove in hčere, bolne na duši in na telesu in naj molimo za njihovo ozdravljenje.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vas prosim za ljubezen, spreobrnjenje, odpuščanje in pokoro.

Otroci, odprite svoja srca ljubezni, večni ljubezni mojega Sina Jezusa. On more ozdraviti vaša srca, vaše duše in vaša življenja.

Ta ljubezen vse spreminja in vse rešuje, rešuje tiste, ki se podarijo z namenom, da zapustijo vse kar je narobe, da bi sledili njegovemu klicu svetosti.

Moji otroci, molite, molite, veliko molite. Molitev more spremeniti vse, more oddaljiti toliko zla in nevarnosti daleč od vas in vaših družin.

Jaz vas kličem k Bogu. Poslušajte sedaj moj Materinski klic. Dovolite mi, da sem vaš vodič, tako da poslušate in živite kar vam govorim. Obnovite svoje dobre namene s spovedjo in kesanjem za svoje grehe.

Jaz sem tu in bom vedno ob vas, da vam pomagam slediti varni poti, ki vodi k mojemu ljubljenemu Sinu.

Otroci, zapomnite si: jaz vas ljubim, jaz vas ljubim, jaz vas ljubim. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.02.2018 (Vigolo)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit za molitev, spreobrnjenje in mir. Ne dovolite, da so vaše družine oddaljene od Boga zaradi pomanjkanja molitve in iskrenega kesanja svojih grehov.

Sprejmite moj klic k ljubezni in spremembi življenja. Sprejmite v svoja srca mojo materinsko ljubezen in jo nesite vsem svojim bratom.

Moji otroci, svet hodi v smeri velikega brezna večnega pogubljenja. Posredujte za spreobrnjenje svojih bratov, ki se še vedno nočejo odločiti za spremembo življenja in vsakodnevno spreobračanje.

Mnoge duše se nahajajo v duhovni slepoti ker so zanemarile Gospoda in njegove Svete Zapovedi. Sveto Obličje mojega Sina je ponovno oskrunjeno in ranjeno zaradi nezvestobe in hladnosti mnogih mojih sinov.

Otroci moji, sprejmite moj klic k molitvi in zadoščevanju. Učite se združevati se z mojim Božjim Sinom in pred njegovim križem prosite odpuščanja in usmiljenja za nehvaležne grešnike.

Vrnite se, vrnite se k Bogu. Odprite svoja ušesa in poslušajte besede, katere moj Sin dovoljuje, da vam povem. Odprite svoja srca za sprejem njegove Božje ljubezni, ki vam jo On daje po mojem Brezmadežnem Srcu.

Moji otroci, zapomnite si: nič na tem svetu ni primerljivo z večnim življenjem. Ne pustite se preslepiti. Ne pustite se zavesti od tistega, kar vam ne more dati miru. Samo Bog, moji otroci, samo Bog in njegova ljubezen nikoli ne mine. Hvala da ste še enkrat tu prisotni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUSOVO SPOROČILO 08.02.2018 (Vigolo)

Moj mir bodi z vami!

Moji malčki, prihajam iz nebes s svojo Sveto Materjo, da vam povem: Ne grešite več. Ne grešite več. Ne grešite več. Ne grešite več!

Vrnite, vrnite se na mojo sveto pot, če želite nekega dne večno življenje. Opustite vse tisto, kar mojemu Božjemu  Srcu ni všeč. Naučite se odpovedovati se svetu, da bi bili popolnoma moji.

Jaz vas že dolgo časa kličem preko moje Presvete  Matere, toda še me niste slišali.  Moja ljubljena Mati pogosto ni dobro sprejeta in poslušana, ker so mnoga srca postala trda kot kamen in brez življenja. Kdor se sedaj ne odloči za življenje v svetosti morda ne bo imel enake priložnosti jutri.

To je čas za spreobrnjenje in učenje za dobro. Odpovejte se svoji volji, da bi vas moja Božanska Volja popolnoma objela in postanete eno z menoj, združeni v mojem Srcu.

Molite kot vas moja velikokrat prosi. Ona vas bo vedno vodila k meni. Naučite se biti z mojo Materjo in nikoli ne odstopajte od moje Božanske ljubezni.

Vigolo, Vigolo, zbudi se! Nekega dne te bom vprašal račun za vsak obisk moje Svete Matere in za vsako sporočilo, ki vam ga je dala tu na tem mestu, ki sem ga jaz izbral. Ne bodite brezčutni in gluhi za njen glas.

Spreobrnite se, molite in zadoščujte, kajti težki časi so blizu. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.02.2018 (Vigolo)

Danes se je prikazala Sveta Družina. Spremljali so jo nadangeli Sveti Mihael, Sveti Gabrijel in Sveti Rafael; Sveti Gabrijel od Žalostne Matere Božje, Sveta Gemma Galgani in Sveta Terezija Deteta Jezusa. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim. Tu sem s svojim Božjim Sinom in Sveti Jožefom, da blagoslovim vaše družine in vam podelim mir.

Moji otroci, čas mineva. Vaša življenja na tem svetu morajo biti večno slavljenje Boga, vašega Očeta. Odprite svoja srca njegovi sveti ljubezni, ker ta ljubezen ozdravlja vaša srca, vaše duše in vam prinaša mir. Posvetite se za nebeško kraljestvo, kraljestvo, ki ga je moj Sin pripravil za vsakega izmed vas. Naj bo vsak vaš dih, vsako utrip vaših src vedno v slavo in čast Bogu, zahvala za njegovo večno usmiljenje, ki vam dovoljuje biti tu in poslušati moja materinska sporočila ter prejeti moj blagoslov. Zapomnite si, otroci moji vse na tem svetu mine, le Bog in njegova ljubezen ostane za vedno.

Molite vsak dan rožni venec, mogočno in učinkovito orožje proti moči teme, po katerem zaslužite milosti iz nebes in vstopiti vedno bolj v globine Presvetega Srca mojega Sina Jezusa.

Zahvaljujem se za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2018 (Vigolo)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji ljubljeni otroci, prihajam iz nebes vas prosit, bodite zvesti Božjemu klicu, ki vam ga daje po meni, svoji Nebeški Materi.

Odprite svoja srca za ljubezen Boga, ker vas ona kliče k spreobrnjenju, življenju v največji svetosti in k molitvi. Ne bodite nezvesti Gospodu zaradi svojih napak in grehov. Opustite napačne stvari in resnično sledite poti, ki vam jo kažem.

Vi ne morete želeti pripadati Bogu in ne opustiti greh in svet. Zapustite greh in svet, da bi bili popolnoma od Boga. Bog ne želi, da ste polovičarski temveč  vas želi v celoti, kajti on se je v celoti predal za vsakega od vas.

Vrnite, vrnite se k Bogu. Hudič hoče uničiti vsa Božja dela, toda moji otroci, ki me poslušajo, ki molijo in živijo moje klice so tolažba mojega Srca, ki bodo s svojimi z žrtvami in pokoro uničili njegove laži in pasti.

Vse zlo se uniči z molitvijo, žrtvijo in pokoro. Bog ne mara laži ampak resnico. Vsa laž bo uničena z njegovo božjo lučjo, ki je večna. Molite, zaupajte in dobro bo zmagalo nad zlom, Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.01.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas prosim: ljubite Gospoda, živite v ljubezni, bodite dobri, združeni in veliko molite, darujoč vaša srca in voljo Bogu, da vas On lahko uporabi v Njegovem delu ljubezni za odrešenje duš.

Bodite tisti, ki rešujejo Duše za Boga in ne tisti, ki jih odvračajo od svetega druženja z Njim. Bodite luč za tiste, ki so daleč od Boga in njegove Božje milosti.
Posvetite se za nebeško kraljestvo, ker mnogi moji otroci nočejo vedeti za Gospoda. To so časi, ko satan povzroča veliko škodo dušam in mnoge se pustijo preslepiti njegovim lažem.

Molite vsakodnevno rožni venec z vero in ljubeznijo, tako satan ne bo imel moči nad vami in Gospod, moj Božji Sin, bo vse kar bi vam škodovalo, odgnal daleč stran od vas in vaših domov.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILA KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02. 01. 2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim za molitev, spreobrnjenje in mir.

Odprite svoja srca za ljubezen mojega Sina Jezusa. Dovolite, da vas moj Sin spremeni v resnične apostole in da postanete pričevalci njegove prisotnosti tistim, ki potrebujejo.

Od mojega Božjega Sina se učite krotkosti in ponižnosti srca. Bodite pričevalci Božjega miru. Naredite iz svojih življenj posode, ki vedno prejemajo milosti nebes.

Ljubite, moji otroci, ljubite, ker v ljubezni boste našli polnost svetosti Boga. Jaz vas ljubim in vam dajem svojo ljubezen, da bi se vse zlo oddaljilo daleč od vas in vaših družin.

Molite, molite rožni venec, sprejmite z veliko vero mojega Sina Jezusa v Evharistiji, da bo vsako slavje Svete Maše srečanje ljubezni z Bogom.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ARRPI-Associação Rainha do Rosário e da Paz de Itapiranga

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.01.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in vam podelim mir. Bodite od mojega Sina Jezusa, ki je resnični in popoln mir. Odprite svoja srca ljubezni mojega Sina, ker njegova ljubezen ozdravlja vaša srca in da moč vašim dušam, da pričujete moja sporočila svojim bratom z novim namenom.

Moji otroci, kličem vas še enkrat k Bogu, kajti mnogi moji sinovi ne slišijo mojega klica in niso poslušni mojim klicem.

Spremenite življenje in sprejmite sklep, da boste popravili svoja napačna stališča, zapustili grešno življenje in vse kar ne razveseljuje Srce mojega Sina.

Ne obupujte. Ne bodite žalostni. Sem vaša Mati in sem tu, da potolažim vaša srca, da bi veselje in mir kraljevala v vaših življenjih. Storite vse, da bi živeli moja sporočila, tako kot se jaz popolnoma razdajam za odrešenje vaših duš in vaših družin.

Naj molitev rožnega venca nikoli ne manjka v vaših domovih. Dovolite mi, da velikokrat prisluhnem Zdravim Marijam, ki se molijo v vaših domovih z veliko ljubeznijo in veliko vero.

Ljubim vas, moji ljubljeni otroci, neizmerno vas ljubim in blagoslavljam z vso ljubeznijo mojega Brezmadežnega Srca.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ARRPI-Associação Rainha do Rosário e da Paz de Itapiranga