SPOROČILA 2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 05.01.2018

Mir moji otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit molitve in zaupanja, molitve in zaupanja, molitve in zaupanja.

Molitev je mogočna in spremeni vse stvari. Zaupajte v ljubezen mojega Sina, ki vas nikoli ne zapusti. Jezus je vedno z vami in želi vaše večno zveličanje.

Naj bo vsako darovanje Svete Maše vaše srečanje z njegovo ljubeznijo, ki zdravi vaša ranjena srca, ki velikokrat ne vedo moliti, ljubiti in odpustiti.

Obrnite se k Bogu, moji otroci, obrnite se Bogu. Jaz sem tu, da vas vodim k njemu. Jaz sem tu, da vas sprejmem v svoje Materinsko Srce, ki vas ljubi in vam želi dobro, Srce, ki vedno posreduje pred Bogom za vas.

Dajem vam moj materinski blagoslov. Zahvaljujem se za prisotnost mojih sinov duhovnikov in jim dajem svojo ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem Miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

1.1.2019 SVETI JOŽEF

To leto je označeno z mojo očetovsko zaščito. To leto mi je Bog izročil v roke, mojemu Prečistemu Srcu, da pomagam vsem mojim otrokom, ki se k meni zatekajo z vero in ljubeznijo! (Sveti Jožef, 1.1.2019)

S 1. Januarjem 2019 začenjamo nov dan leta pod varstvom Božje Matere in Slavnega Svetega Jožefa, da nas bosta vodila v Presveto Srce Jezusa Kristusa.
Sveti Jožef, to leto posvetimo tvojemu varstvu, saj je v znamenju 19. Naj bo to tvoje leto, leto, ko bomo videli čudeže in delovanje tvojega Prečistega Srca v svetu, v družinah in v Cerkvi.

 

SPOROČILO SVETE DRUŽINE 29.12.2018

Danes se je prikazala Sveta Družina: Jezus, Marija in Jožef. Mali Jezus je izgledal starosti 5 let in je bil na vrhu oblaka, med Sveto Devico in Slavnim Svetim Jožefom. Njegovo oblačilo je bilo svetlo modro z malimi zlatimi zvezdicami, ki so močno sijale. Pred njim je bil globus, ki je predstavljal svet. Dvignil je svoje male roke da bi blagoslovil, a takoj so se roke zdele pretežke do te točke, da bi padle z vso močjo na globus in ga z vso silo udarile. Mali Jezus me je resno gledal in mi dejal:

Moje roke so težke nad človeštvom, zaradi njihovih groznih grehov, da ne zasluži mojih blagoslovov ampak zasluženo kazen in mojo Božjo Pravičnost.

Naša Gospa in Sveti Jožef sta hitro prijela roke Malega Jezusa, da ne bi udaril sveta. Razumel sem da so grehi, zaradi katerih Jezus bi Jezus udaril svet s svojimi rokami so grehi nečistosti, posebno grehi proti nravnosti, strašni grehi prešuštva in grehi droge. Naša Gospa mi je z žalostnim a usmiljenim pogledom dejala:

Prosite mojega Božjega Sina odpuščanja, da ste ga žalili s strašnimi grehi. Pokesajte se svojih grehov!

Potem mi je Sveti Jožef dejal:

Pravičnost mojega Božjega Sina želi kaznovati nehvaležne grešnike in Božje Srce mojega Sina Jezusa zahteva pokoro, kesanje in spreobrnjenje, v nasprotnem primeru bo svet veliko trpel, ker je bil neposlušen Bogu.

Moj sin, sprejmi naše nujno sporočilo v svoje srce in povej vsem tvojim bratom, da pohitijo s svojim osebnim spreobrnjenjem in src k Bogu, da zapustijo ob strani napačne stvari in grešno življenje.

Naj vsi upognejo svoja kolena na tla, se ponižajo pred Božjim Veličastvom Boga, se pokorijo za njihove žalitve in nehvaležna dejanja, ker so toliko ranili Božje Srce mojega malega in ljubljenega Jezusa, ki goreče želi rešitev človeštva, a od njega ne prejema njegove ljubezni, časti in zaslužene slave, ker se mnogi nahajajo daleč od Boga, zaslepljeni od satana.

Glej moj sin, jaz in moja Nevesta, Sveta in Brezmadežna Devica, držimo božje roke našega Božjega Sina, da ne bi kaznoval svet kot si zasluži.

Darujte vaše molitve Očetu, Sinu in Svetemu Duhu in bodite poslušni njegovi Božji Volji ter spremenite smer vaših življenj.

Svet bo šel skozi velika trpljenja in bolečine, če bo nadaljeval v gluhoti za božje klice, ki jih moj Sin Jezus daje na mnogih krajih, a ni poslušan niti slišan.

Molite, molite, molite in božje usmiljenje vas bo objelo. Molite velikokrat:

Božje Srce Jezusovo, usmili se nas ubogih grešnikov!

Gospod bo imel usmiljenje do vas, do vaših družin in sočutje do vseh. Vrnite se na svoje domove z mirom naših Svetih Src. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2018

Danes se je prikazala Sveta Družina vsa sijoča: Jezus, Marija in Jožef. Obdani so bili v tisto svetlo luč, bolj sijočo kot kdaj prej. Njihova Presveta Srca so razlivala žarke luči, ki so bili za posvečenje in spreobrnjenje družin, da bi vse pripadale Bogu. Sveta Mati je dala sledeče sporočilo:

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas kličem k Bogu, ker želim vaše dobro in vašo srečo. Bog vas ljubi in želi prebivati v vaših srcih, da vas njegov mir osvobodi vsake žalosti in greha. Ne živite v grehu. Ne oddaljite ljubezni mojega Božjega iz svojih življenj, ker samo On vam more dati večno življenje.

Naj v vaših domovih kraljuje ljubezen naših Najsvetejših Src, da razsvetljuje in blagoslavlja vaša življenja. Jaz sem tu, da vas vodi po varni poti, ki vodi v nebesa, ker mnogi so na nevarnih poteh, ki se vam ponujajo v tem svetu, a nobena od teh ne vodi k Srcu mojega Sina Jezusa.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, pripravite vaša življenja in vaša srca za večnost, ker to je edini smisel na koncu vaših življenj, kajti Bog želi, da ste nekega dne ob njegovi strani, v slavi njegovega kraljestva in sodelujete v čudesih njegove ljubezni.

Ljubim vas in združeni z mojim Sinom in mojim Prečistim Ženinom Jožefom vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

IZREDNO SPOROČILO JEZUSA DNE 23.12.2018

Ob 05.20 je Gospod prišel pogovarjat se z menoj in mi prenesel njegovo sveto sporočilo za vse človeštvo. Z menoj se je pogovarjal do 06.30.

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, s teboj sem ko me pokličeš naj bom s teboj, kadar želiš biti v mojem Svetem Srcu, združen z mojo voljo. Jaz te nikoli ne zapustim.

Bog išče duše pripravljene za delo v njegovem vinogradu, a jih najde malo, ki imajo odprto srce.

Mnogi tvoji bratje in sestre so slepi zaradi satana. V mnogih srcih ni več spoštovanja in ljubezni zame, ampak v mnogih vidim prevelike skrbi in  nebrzdano iskanje moči, poželenja in bogastva.

Človeštvo je padlo tako nizko in se ne more dvigniti brez Boga iz duhovne bede življenja, ker hudiči iz pekla lahko uničijo in povzročajo, da nenehno pada, zaradi tolikih razvad in grehov.

Ljudje so me pozabili!…Nič več ne poznajo moje ljubezni, zato sem te poklical in izbral, da jih vse spomniš, da jih Bog ljubi in jih želi rešiti.

Prenašaj preizkušnje in križe za mojo ljubezen. Samo jaz vem, kaj vse prenašaš in trpiš za to delo, toda ne obupaj, ne izgubi poguma niti takrat, kadar se pojavijo Judeži, ki jih pošlje satan.

Sledi tvoji poti, glej vedno v moje Božje Srce, ne glej nazaj, ne na levo in ne na desno.

Ničesar se ne boj. Vedno sem s teboj. Tisti, ki dovolijo, da jih uporablja satan, ki storijo vse, da ustvarjajo ovire, da bi uničili moje delo, so že prejeli nagrado s svojimi najbolj zlobnimi deli. Niti s prekletstvom in željo videti  tvoj padec in neuspeh, tega ne bodo dosegli, ker sem jaz tisti, ki ve ponižati nizke in dvigniti ponižne v času določenem po moji volji, da v celoti izpolnim moje delo ljubezni, ki bo izšlo močnejše in bleščeče za dobro in odrešenje mnogih duš.

Tega kar tvoj omejeni pogled ne vidi, lahko vidi moj neskončen in večen pogled in nič mu ne uide: vidi dober boj in zlo, ki ga izvajajo tisti, ki zavajajo sebe in mislijo, da lahko se bojujejo proti Bogu.

Kolikor bolj se boš posvetil služenju in pomoči svojim bratom, ki toliko potrebujejo tolažbe, vere, ljubezni in miru, noseč jim vsem moje besede in mojo luč, tisočkrat več te bom blagoslavljal in uničil vso zlobo proti tebi, z namenom da ti škodijo, se bo vrnilo in udarilo samo tiste, ki se niso hoteli pokesati in vztrajajo v njihovih grešnih in napačnih dejanjih.

Jaz sem Luč za tvoje omejene oči. Jaz sem Večno življenje za tvoje omejeno življenje, a tudi v tvojih omejenostih morem storiti, da izvira reka žive vode, reka milosti in blagoslovov, za dobro tvoje duše in vseh tvojih bratov.

Izroči mi vse tvoje omejenosti in deležen boš, da še bolj neskončnega bogastva mojega Usmiljenega Srca, ki sem te izbral, pripravil in poslal, da poveš človeštvu da ga BOG LJUBI.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.12.2018

Mir tvojemu srcu, ljubljeni moj sin!

Prihajam iz nebes, da ti podelim svojo ljubezen. Prihajam iz nebes, ker moje Brezmadežno Srce hrepeni po tvojem odrešenju in odrešenju vsega človeštva.

Mnogi moji otroci želijo mir, a ne iščejo in ne ljubijo mojega Sina Jezusa, njega, ki je resnična ljubezen in edini vam more dati resnični mir; nasprotno, iščejo laži in iluzije satana, tistega, ki želi pogubljenje in nesrečo vsega človeštva.

Ljubezen mojega Sina Jezusa je sveta, a malo jih je, ki jo spoštujejo in razumejo, ker so slepi zaradi grehov, zavračajo kar je najbolj dragoceno, kar bi jih moglo ozdravili, rešiti in narediti srečne, v svoja življenja pa sprejemajo prekletstva, žalosti in smrt.

Ne utrudi se pisati mojih besed Matere in govoriti mojim otrokom o vseh teh mojih usmeritvah, izrečenih s toliko ljubeznijo in skrbjo. Bog je svet in želi videti sij svetosti v vaših življenjih. On želi videti popolno podobo njegove ljubezni odsevati v vaših dušah.

Sprejmite ljubezen mojega Božjega Sina, odločite se, da sledite njegovi poti svetosti in nikoli se ne boste kesali.

Daruj vso tvojo utrujenost in trpljenja za spreobrnjenje in rešitev duš. Človeštvo je toliko propadlo in samo velika zadoščevanja in žrtve ga lahko dvignejo iz blata, v katero je potopljeno. Tebi in vsemu človeštvu dajem ljubezen in milosti mojega Materinskega Srca.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.12.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit za molitev, spreobrnjenje in zadoščevanje za strašne grehe, ki jih stori veliko mojih otrok, v mnogih krajih sveta.

Veliko molite, ljubljeni otročiči, da potolažite Sveto Srce mojega Sina Jezusa in moje Materinsko Srce. Neizmerno vas ljubim, a toliki moji otroci zavračajo mojo ljubezen in se pustijo preslepiti hudiču, ki želi večno pogubljenje za vsako dušo in vsako družino.

Varujte na svoje družine z vsakodnevno molitvijo k Bogu, naučite se reči grehu ne in Božji milosti recite da.

Moji otroci, ne izgubljajte časa. Vedno se trudite živeti v Božji milosti, ker časi so hudi. Mnogi moji otroci žalostijo moje Brezmadežno Srce tako, da delajo strašne grehe in se tako hitro prepustijo satanovim krempljem, ki jih hoče čim hitreje spraviti v peklenski ogenj. Bežite od greha in zbežali boste od satana.

Ljubite Boga. Bodite od Boga, ker vas je on ustvaril, da bi bili nekega dne ob njem v nebeškem kraljestvu. Molite, molite, molite, ker bodo v zelo kratkem velike žalosti dosegle Brazilijo in toliko mojih otrok bo trpelo. Spremenite življenje sedaj, moji otroci: sedaj je čas in ne jutri. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Presveta Mati je danes molila, da bi vedno ohranili vero, ostali vedno zvesti na poti svetosti k Bogu, naj se zgodi karkoli, da nas nič ne bi omajalo, da bi se oddaljili od Gospoda. Molila je za spreobrnjenje nevernikov in za tiste, ki preganjajo Božja dela in jih satan uporablja.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 9.12.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes, da vas prosim za spreobrnenje srca in življenja. Molite, da bi pripadali Bogu. Čas hitro mineva in Gospod bo kmalu prečistil vse človeštvo.

Tu sem, da vam rečem da vam že veliko časa dajem številne milosti in blagoslove, toda toliki jih prezirajo in pustijo ob strani zaradi svojih src, ki so otrdela od greha in življenja brez Boga. Na prvo mesto so postavili svet.

Odprite svoja srca, da vam Božja milost pride na pomoč in na pomoč vsem, ki se izgubljajo v grešnem življenju.

Mir, mir, mir. Brez Jezusa v vašem življenju ne bo nikoli mir kraljeval po vsem svetu.

Gledam človeštvo in vidim tolike moje otroke daleč od Božjega Srca mojega Sina Jezusa. Tu sem, ker želim vaše večno zveličanje in srečo v vaših družinah.

Ljubim vas in se vam zahvaljujem, da ste tu in za vašo odločitev, da boste sledili Gospodovi poti, navkljub vsem preizkušnjam in težavam, ki jih srečate v vaših življenjih in vas hočejo uničiti.

Pogum, moč! Pomagala vam bom in dala moj blagoslov in varstvo. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je molila za spreobrnjenje grešnikov in Božjih služabnikov:

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo!

Trikrat poljubi tla za spreobrnjenje nehvaležnih grešnikov, ki žalijo Boga s strašnimi grehi!

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo!

Ponovno poljubi tla za spreobrnjenje vseh mojih otrok, ki ne verujejo v Boga in, ki žalostijo Srce Mojega Božjega Sina Jezusa!

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo

Še enkrat poljubi tla v zadoščenje za grehe Božjih služabnikov, ki škandalizirajo zveste in podobo Svete Cerkve, Neveste mojega Sina Jezusa Kristusa!

KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 8.12.2018

Danes je blagoslovljena Mati prišla v spremstvu številnih Angelov. Bila je sijoča, znotraj v tej lepi luči nebeškega sijaja. Ni imela tančice, v beli obleki in nebeško modrem plašču. Njeni lepi lasje

so padali po njeni levi in desni rami pa tudi po hrbtu. Njene roke so bile razprostrte kot bi nam dajala milosti. Dala nam je sledeče sporočilo:

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in prihajam iz nebes, da vas prosim odpret svoja srca za sveti Gospodov klic. On vas kliče k spreobrnjenju. On vas kliče k spremembi življenja.

Ne bodite gluhi, trdih src in neposlušni. Odločite se sedaj za Božje kraljestvo, ker bodo veliki dogodki za vedno spremenili življenje človeštva in mnogi ne bodo pripravljeni, ker se pustijo preslepiti od satana.

Karkoli se zgodi ne opustite pot spreobrnjenja, ne bojte se preizkušenj in preganjanj. Vedno bom ob vas, da vas vodim in pomagam. Zaupajte v moje materinsko posredovanje in varstvo.

Mnoge žalostne stvari se bodo dogodile v Cerkvi in v svetu, ker bodo spremenjene večne resnice za laži, ki prihajajo iz pekla in bodo povzročili, da bodo mnogi izgubili vero.

Molite velikokrat Vero, kot sem vas naučila, da bi premagali napake in herezije, ki se bodo širile med mnogimi verniki in povzročile, da toliki bodo ostali brez Božje luči.

Molite, molite, molite Rožni venec v zadoščenje za strašne žalitve mojemu Sinu, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov.

Sem z vami, ker vas ljubim in vam želim dobro in večno srečo. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca in spomnite se, da vsaka beseda, ki sem vam jo povedala bo za vas moč in tolažba v težkih časih in velikih preizkušnjah.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.12.2018

Moji otroci, Bog vas kliče preko mene k bolj svetemu življenju. Zapustite grešno življenje in se iskreno kesajte svojih napačnih dejanj. Greh vas ne osrečuje ampak uničuje vse kar je dobrega v vas.

Molite, da bi bili osvobojeni in ozdravljeni po milosti Svetega Duha od vsega tistega, kar vam preprečuje, da bi pripadali Bogu. Jaz vas ljubim in se neutrudno posvečam za vaše spreobrnjenje. Molite z večjo vero in ljubeznijo in velike milosti bodo bodo podeljene vsakemu izmed vas.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam z mojo Materinsko ljubeznijo ter sevam iz mojega Brezmadežnega Srca kreposti, milosti in blagoslove, ki vam pomagajo biti od Boga.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.12.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da obnovite svojo vero in svoje dobre sklepe. Sedaj Bog kliče k spreobrnjenju. Ne čakajte na jutršnji dan, da bi spremenili življenje, ker mnogi ne vedo ne dan ne ure, ko jih bo Bog poklical. Mnogi zapirajo svoja srca za Božjo milost.

Prihajam iz nebes, da pomagam družinam v Amazoniji in po vsem svetu, a mnogi mi ne želijo odpreti, zavračajoč moj materinski klic. Molite, da bi se odprla srca, ki so uničena od grehov nečistosti.

Bog bo kmalu prečistil svet vseh nečistosti in žalitev, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov. Jaz še vedno prosim odpuščanja in usmiljenja.

Združujte se vedno bolj,da bi skupaj in dobro molili, naredite močno verigo molitve v zadoščevanje in posredovanje za dobro človeštva.

Družine so pokvarjene in brez svetlobe zaradi številnih grehov, ki jih delajo.

Mnoge družine nimajo časa za Boga ampak samo za posvetne stvari. Bojujte se za dobro in za svetost svojih družin.

Skrbite za svoje domove, vedno jih blagoslavljajte z blagoslovljeno vodo in prosite varstva Svetih Angelov in Nadangelov, da vas branijo pred vsemi duhovnimi in telesnimi nevarnostmi.

Gospodovi angeli so vedno ob strani tistih, ki delajo za Božje kraljestvo in služijo Gospodu. Molite in zaupajte. Bog vam bo pomagal in vas blagoslavljal. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Dragi otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da ljubite Gospoda in, da mu  izročite svoja življenja in svoja srca.

Bog vas neizmerno ljubi, otroci moji, in ne želi vašega večnega pogubljenja, ampak vašega zveličanja. Človeštvo je  vedno bolj slepo in pokvarjeno zaradi satana in zaradi greha.

Bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo, postom in vsakodnevnim prejemanjem Telesa in Krvi mojega Sina Jezusa in bodite vedno v posvečujoči milosti.

Jaz sem tu, da vas vodim po poti spreobrnjenja in svetosti, ki jo je Bog pripravil za vsakega izmed vas.

Ne obupujte, ne izgubljajte vere tudi če se zdi, da zlo zmaguje.

Zaupajte, zaupajte, zaupajte, Bog bo vedno zmagal nad vsakim zlom in ničesar na tem svetu ni večjega kot je On.

Bodite vedno združeni s Srcem mojega Sina Jezusa in prosite ga z mnogo ljubezni in vere in prejeli boste številne velike milosti

Bog želi, da njegova sporočila sprejme in jih živi vsako srce, vsaka duša.

Molite, molite, molite Rožni venec in mnoge milosti bodo dane v vaših življenjih in veliki blagoslovi se bodo spustili na vas in na vaše družine.

Na poseben način se zahvaljujem vsakemu, ki je pripravljen, ki je prišel v tej noči molit za dobro človeštva in poslušat moje materinska povabila k spreobrnjenju.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO JEZUSA DNE 25.11.2018

NA PRAZNIK KRISTUSA KRALJA

Moj mir naj bo z vami!

Moji otroci, sem Resnično Življenje za vaša življenja. Sem Večna Luč, ki razsvetljuje vaše korake za varno pot, ki vodi v nebesa.
Izročite mi svojo voljo, svoja življenja, vaše skrbi in žalosti in jaz bom posušil vaše solze in vam dal moč, tolažbo in mir.

Odprite svoja srca za nebeške klice. Temni in težki časi so za tiste, ki se ne odločijo iskati to kar je  zgoraj. Mnogi so v nevarnosti da se za večno pogubijo, ker satan bolj kraljuje v njihovih življenjih in družinah, kot moja ljubezen in božja milost.

Jaz sem Kralj, Kralj vseh src, a mnogi me ne sprejmejo v svoja življenja, še manj mojo ljubezen.

Jaz želim kraljevati v vaših srcih, a najdem tolika zaprta srca, polna razvad in grehov, ki se ne želijo spreobrniti in niti ne želijo biti ozdravljena.

Danes je Praznik v nebesih, a na zemlji, v mnogih Cerkvah je dan velike žalosti in bolečine, zaradi tistih duš, v gnilem grehu, brez življenja, ki pridejo in me prejmejo v groznih grehih in brez vere.

Gledam na mnoge, ki stojijo pred mojimi oltarji, in toliko jih je resničnih trupel brez svetlobe in brez Boga. Molite, molite, molite za spreobrnjenje grešnikov, da bi se hoteli spreobrniti in pripadati nebesom, se izročiti moji Božji volji, ne iz obveze ampak iz ljubezni.

Ljudem sem dal svobodno voljo in želim čisto in iskreno ljubezen, da s svobodno voljo sprejmejo mojo voljo.

Srca, ki se izročijo moji ljubezni posvečujem kot želim. Tu pustim vso svojo božansko ljubezen in svoj blagoslov. Vse je blagoslovljeno!

Dajem vas v svoje Božje Srce, v Brezmadežno Srce moje Svete Matere in Prečisto Srce mojega Deviškega Očeta Jožefa.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem sta Sveta Devica in Sveti Jožef z menoj govorila o drugih stvareh, ki se nanašajo na Cerkev, na svet in moje življenje. Usmerjala sta me kaj moram storiti, da se realizira Božja volja in njegovo božje delo. Ko nam je Jezus dal svoj blagoslov so nas vsi trije skupaj blagoslavljali. Med odhajanjem so iz Jezusovega Srca izhajali žarki, ki so se usmerili na vsakega izmed nas, iz rok Naše Gospe milosti in Sveti Jožef je vzel nekaj lističev lilije, ki je bila v njegovih rokah in vrgel na vsakega od nas, kot milosti in blagoslovi.

 

Zato piše: 14Kajti vse, kar se razodeva, je luč. Zato je rečeno:

»Prebúdi se, ki spiš,

in vstani od mrtvih

in razsvetlil te bo Kristus.«

15Skrbno torej pazíte, kako živite, ne kot nemodri, ampak kot modri16Skrbno izrabljajte čas, kajti dnevi so hudi. (Ef 5,14-16)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, še enkrat sem tu, vaša Nebeška Mati, ki vas toliko ljubi in želi vaše večno zveličanje.

Ne grešite več. Ne živite v grehu.

Bodite Bogu prijetni, poslušni njegovim Svetim Zapovedim, ljubite, odpuščajte in služite svojim bratom, ki potrebujejo toliko ljubezni mojega Sina in moje materinske ljubezni.

Bodite pričevalci naše ljubezni vsem. Bodite sinovi in hčere, ki se darujejo tistim, ki toliko potrebujejo ljubezen, mir in tolažbo.

Prihajam iz nebes, da napolnim vaša srca z ljubeznijo in mirom, da vas ni nič strah pred križem in preizkušnjami.

Bog je z vami in on je vaša moč. Bog vas nikoli ne zapusti. On vas ljubi in poslal me je tu, da vas vse vodim k njemu.

Molite veliko Rožnih vencev, z ljubeznijo in vero, ne pustite se premagati od utrujenosti.

Molitev more umakniti velike žalosti in nesreče, ki bi kmalu lahko padle na Cerkev in na ves svet.

Otroci moji, ne opustite molitve. Pravim vam: molite bolj intenzivno, ker bo sovražnik močno napadel proti veri in proti Božjim Delom, kar bo mnoge oddaljilo od poti svetosti k Bogu.

Kdor se dnevno izroči mojemu varstvu in se posveti mojemu Brezmadežnemu Srcu, kot sem vas prosila, bo ostal zaščiten pod mojim Materinskim plaščem.

Jaz vas ljubim in sem tu, ker vam želim pomagati in ščititi, v teh težkih časih.

Pogum, moji otroci! Pričujte vsakemu o mojih sporočilih in o moji Brezmadežni ljubezni in velike milosti, ki bodo uničile moč teme in vsega zla,  bodo podeljene vam in vašim družinam.

Blagoslavljam vas in vam dajem mir s katerim je polno moje Materinsko Srce. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Kmalu bo prišlo veliko prečiščenje sveta, ker svet potrebuje to Božje prečiščenje, da bi se mogel odločati med dobrim in zlom.
V tem tednu, ko sem se vračal domov sem videl na nebu precizno narisan Hrib, Križ in drevesa iz Itapirange. Bil je dobro viden, jasno izrisan. V svojem srcu sem slišal glas Gospoda: Znak, ki ga bo Marija dala v Križu, njeno znamenje, bo kmalu dano v Križu. Pripravite se. Bodite pripravljeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA 18.11.2018

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo!

Mir tvojemu srcu in vsemu človeštvu!

Moj sin, glej vedno v moje Božje Srce. Tu v mojem Srcu se boste ti in tvoji bratje naučili ljubiti, odpustiti, se darovati za rešitev duš in vsega človeštva. Svet rani moje Srce s strašnimi grehi in žalitvami, a jaz prihajam iz nebes pokazat grešnikom, da je moje Srce polno najbogatejših milosti in blagoslovov za vsakega, da jih koristi in ima moč osvoboditi se vsega zla in greha.

Moli, moj sin, za nehvaležne grešnike. Moli za tiste, ki so postali neverni, ki te preganjajo, kakor tudi to delo, ki sem ga zaupal v tvoje roke. Oni ne preganjajo tebe, ampak Mene in mojo ljubezen.

Do kakšne stopnje je prišla trdota mnogih src, da preprečujejo, Bogu da bi govoril?

Spreobrnite se, spreobrnite se, vsi, ki hodite po napačnih poteh brez cilja. To je ura, da se vrnete k meni, predno pride moj veliki dan, ker bom očistil človeštvo na način, ki se ga še nikoli ni videlo in vse kar je impregnirano z grehom bo padlo na tla.

Povej vsem tvojim bratom, da kličem človeštvo na dobro pot. Ne izgubljajte časa!

Blagoslavljam vas in vam dajem moje varstvo in milost. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.11.2018

Sveta Mati je še enkrat prišla z nebes, da nam da njeno materinsko sporočilo. Danes je prišla potolažit moje srce, me spodbuditi in opogumiti, da nadaljujem moje poslanstvo. Da bi mogli reševat duše za nebeško kraljestvo moramo vse prenašati iz ljubezni do Boga. Ni lahko, a ona nam bo prišla vedno pomagat in nikdar ne bo nas zapustila na naši duhovni poti.

Ko sem jo danes gledal, kako me gleda z njenimi čistimi modrimi očmi in njenim jasnim nasmehom, polnim ljubezni in miru, je postalo vse bolj lahko in bolj enostavno za prenašat. Prosil sem jo za vse, za njeno delo, zato da bi zmagalo dobro nad vsakim zlom.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da imate potrpljenje in pogum ob preizkušnjah življenja.

Že mnogo let je, kar vam Gospod podeljuje velike milosti in blagoslove, preko mojih prikazovanj in sporočil; sedaj vas prosi malo vaše predanosti in ljubezni pri nošenju vašega križa, da znate prenašati nasprotovanja in trpljenja, biti zvesti njegovemu božjemu klicu, darovati se kot duša žrtev, za spreobrnjenje človeštva, združeno s Srcem mojega Sina in njegovimi božjimi zaslugami.

Moji otroci, ničesar ni izgubljeno. Posredujte za spreobrnjenje in za dobro človeštva, ki je nehvaležno in nezvesto. Ne spite, ne pustite se premagati spancu greha. Vstani, zbudi se!…  Bodite budni, da boste lahko videli pasti in prevare, ki jih pripravlja satan, da vas ne ujame nepripravljene in vas preslepi zaradi vaših slabosti in napak. Prosite luč Svetega Duha, da vas vedno vodi in razsvetljuje na vaši poti, spreobrnjenja, proti nebu.

Veliko molite Rožni venec, da boste imeli milost od Boga da premagate vsako zlo in greh.

Naj vaša življenja pripadajo samo Gospodu in njemu pripadajte za vedno. Nič se ne boj! Jaz sem vedno tu, da vam pomagam, blagoslavljam in vodim v Srce mojega Sina Jezusa. Vedno bom z vami ob vaši strani, vse dokler mi Bog dovoli. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in vas neizmerno ljubim ter prihajam iz nebes vas prosit, da vaše življenje postane nenehna molitev in darovanje ljubezni za Boga.

Ne grešite, ne žalite Gospoda. Bodite sveti, bodite od mojega Božjega Sina. Naučite se poslušati Božji klic in mu biti poslušni.

Molite, da bi imeli moč odreči se greha in tako živeli novo življenje v ljubezni mojega Sina Jezusa.

Moji otroci, Bogu se mudi. On vas kliče k spreobrnjenju že veliko časa. Spreobrnite se in spremenite življenje. Prihajam iz nebes na mnoge kraje sveta, ker vas ljubim.

Itapiranga je za vse moje otroke varno zatočišče, kjer  morete srečati ljubezen in varstvo naših treh Svetih Src.

Osvobodite se greha. Ne živite v grehu. To je vaša ura, da se osvobodite in očistite v spovedi in z božanskim očiščenjem, ki bo v kratkem prišlo na svet.

Bodite vedno pripravljeni z vašimi dušami očiščenimi vsega greha in s srci polnimi Božje ljubezni. Ljubite, ljubite in delite ljubezen kjerkoli ste.

Jaz vas ljubim in vam sedaj  dajem svojo ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji ljubljeni otroci, sem vaša Mati, neskončno vas ljubim in prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev, spreobrnjenje in zadoščevanje zaradi številnih grehov, ki se delajo po vsem svetu.

Bog goreče želi vaše spreobrnjenje a vi se oddaljujete od poti svetosti ter sledite poti, ki ne vodi v večno srečo.

Bojujte se, da bi bili od Boga. Naučite se odpovedi samemu sebi, svoji človeški in grešni volji, da bi mogli živeti po Božji Volji Boga.

Ne oddaljite se od Gospoda z grehi. Bodite poslušni in iskreni, živite daleč od greha, spovejte se in se osvobodite napačnih in grešnih stvari, ki uničujejo čistost in svetost vaših duš.

Sprejmite mojo brezmadežno ljubezen v vaša življenja, dnevno molite moj Rožni venec, da bi prejeli milost in Božjo Luč zase in za vaše družine.

Otroci, ne izgubljajte časa. Odprite svoja srca Gospodu in ne dovolite, da zlo kraljuje v vaših družinah, zaradi pomanjkanja molitve in vaše neposlušnosti. Molite, molite, vedno molite, da bi v vaših življenjih vedno imeli luč in milost od Boga.

Jaz vas ljubim in vam podeljujem moje materinske milosti…

V tem trenutku je Sveta Devica usmerila svoje roke proti nam in iz njenih rok so izhajali različni žarki, ki so nas objeli in osvetlili.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 9.11.1918

Sveta Mati je prišla v spremstvu Nadangela Rafaela. Prišel je po naročilu Gospoda, da blagoslovi bolnike in prisotne ter nas zaznamuje s križem na čelu. Deviška Mati nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes vas tolažit in lajšat vaša trpljenja. Popolnoma vse izročite Božjemu Srcu mojega Sina Jezusa, v zadoščenje za vaše grehe in grehe vsega sveta.

Ali vi ljubite Jezusa? Potem delajte pokoro za svoje grehe in opustite napačne stvari in sveti poti Boga, ki vas vodi v nebesa.

Otroci moji, svetost se ne pridobi brez križa in trpljenja. Naučite se  biti v svojem življenju z mojim Sinom Jezusom po križu, ga sprejeti z vero in ljubeznijo.

Tolažiti in olajšati vaša trpljenja ne pomeni vam odvzeti trpljenja v vaših življenjih. Kot sem stala ob strani mojemu Božjemu Sinu na dan njegovega mučeništva, tako sem ob strani vsakemu izmed vas, da vam pomagam z ljubeznijo vse darovati Nebeškemu Očetu.

Molite, molite, veliko molite Rožni Venec za grešni in nehvaležni svet, ki noče vedeti za Boga. Kadar vi molite se mnoge milosti in blagoslovi spustijo iz nebes na vas in na vaše družine.
Bog vas kliče k spreobrnjenju vsak dan a najde mnogo zaprtih in zakrknjenih src.

Ustanovite molitvene skupine, da bi prosili za dobro človeštva. Blagoslavljam vse skupine, ki so se ustanovite v mojo čast in, ki živijo moja sporočila ter sledijo moje nasvete in navodila, ki jih dajem v vsakem mojem sporočilu. Te skupine so vedno v mojem Brezmadežnem Srcu in ne bodo nikoli odšle. Pogum, ne obupujte! Vaša Mati sem tu, da vam pomagam.

Srečna sem z vašo prisotnostjo in vse prosim, da se vsak dan spomnite prositi posredovanje Svetega Rafaela, kajti on vam bo pomagal v tem težkih časih premagati napade hudobnih duhov, ki vas napadajo preko malignih in duhovnih bolezni, vas uničujejo, da bi izgubili moč in duha za molitev.

V tem trenutku je Nadangel Gabrijel zaznamoval z znamenjem križa vsako prisotno osebo na prikazovanju. Vsakemu romarju je ostal svetleči križ na čelu.
Prosite njegovega varstva in posredovanja in Gospod vam bo podelil velike milosti in blagoslove. Molite, molite, veliko molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 8.11.2018

Sveta Devica se je prikazala z Malim Jezusom v naročju. Bila sta oblečena v belem Prišla sta nas blagoslovit in nam dati njuno ljubezen. Devica nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit iskreno spreobrnjenje vaših src k Bogu. Ne ostanite gluhi za Božji klic, ki vam ga daje po meni.

V tem trenutku je obraz Device postal žalosten in nam je rekla:

Zlobni ljudje bodo delovali in mnogo bolečin in krvi bo doseglo Brazilijo. Pokora, pokora, pokora! Da bi se izognili velikim žalostim, ki bodo kmalu dosegle Brazilijo. Veliko molite, veliko, veliko!

Poljubi tla kot pokora za spreobrnjenje grešnikov…

Trikrat sem poljubil tla in prosil odpuščanje za uboge grešnike, za vse nas tu prisotne, za Brazilijo in ves svet.

Prosite odpuščanje za svoje grehe. Ne grešite nikoli, ker bodo velika trpljenja in bolečine dosegle v kratkem Brazilijo. Bodite dobri! Ljubite Boga! Prihajam iz nebes, da vam pomagam in vas tolažim s svojo ljubeznijo in varujem s svojim varovalnim plaščem.

Pridite, moji otroci, pridite, vstopite v moje Srce. Moj Sin Jezus vas ljubi in vas želi rešiti velikih žalosti. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu in on vam bo dal večno življenje. Samo on lahko spremeni in ozdravi vaša srca in vaše duše, nihče drug. Izročite se njegovem Božjemu Srcu in mir bo kraljeval v vaših življenjih.

Jutri bom prišla s Svetim Rafaelom, po ukazu mojega Sina Jezusa, ki vas bo blagoslovil in zaznamoval z znamenjem križa, da prejmete olajšanje vaših telesnih in duhovnih bolezni.

Molite, veliko molite, veliko, veliko, ker čas mineva za mnoge in tisti, ki se ne bodo odločili hoditi za Gospodom bodo mnogo trpeli.

Ne želite si trpljenja, spremenite življenje. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 4.11.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati se neutrudno posvečam za spreobrnjenje in zveličanje vsakega izmed vas. Poslušajte me, poslušajte moj klic k molitvi, spreobrnjenju in kesanju. Vrnite se h Gospodu. On kliče vse vas vsak dan na dobro pot, a mnogi izmed vas so gluhi in brez vere.

Naučite se darovati in žrtvovati za človeštvo. Odločite se živeti za Božje kraljestvo.

Govorim vam, a mnogi me ne slišijo. Blagoslavljam vas, a mnogi ne sprejmejo moje materinske ljubezni in zavračajo moje milosti.

Ne dovolite, da vas satan zaslepljuje. Naučite se poslušati Božji klic, da bo njegova Božja milost prenovila vaše duše. Verujte, verujte, verujte in Gospod bo vedno ob vas in obnavljal vaša srca v njegovi ljubezni.

Molite, molite, veliko molite. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE MIRU IN ROŽNEGA VENCA 3.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da del svojega časa namenite Bogu in molitvi.

Pripadajte Gospodu, poslušajte njegov Božji klic za dobro in rešitev vaših duš. Ne bodite gluhi za njegov glas.

Gospod želi vašo pripravljenost in poslušnost v sprejemanju in življenju njegovih sporočil, ki vam jih dajem, v teh časih, kjer je vera in molitev skoraj izginila iz življenja mnogih mojih otrok.

Otroci moji, bodite iskreni in iščite Gospoda s skesanim in čistim srcem. Ne bodite gluhi za moje materinske besede. Jaz sem tu, ker vas ljubim. Jaz sem tu, ker moje Brezmadežno Srce želi vaše zveličanje in trpi, ko vas vidim, da se oddaljite od Gospoda in ga žalite s strašnimi grehi.
Postite, postite, postite, da bo vse zlo izgnano iz Cerkve daleč proč in od vsega sveta.

Sprejmite moje materinske besede z resnostjo, ker tisto, ki bo padlo na vse človeštvo je boleče in strašno in ko bo prišlo bodo mnogi jokali zaradi njihovega življenja brez luči in brez Božje milosti.

Sprejemam vaša srca v svoje materinsko Srce in vas bom predstavila pred Božjim Prestolom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da živite in poslušate moja materinska sporočila z vero, ljubeznijo in s srcem.

Že veliko sporočil sem vam dala in podelila veliko milosti.

Kdaj se boste odločili, da jih boste živeli z zavzetostjo? Kdaj se boste odločili slediti sveti Gospodovi poti ?

Kdaj se boste naučili poslušati njegov glas, ki vas nenehno kliče k spreobrnjenju?

Moji otroci, bodite poslušni klicu Gospoda. Poslušajte njegov glas in ne glas sovražnika vaših duš: hudiča. Ne pustite se premagati skušnjavam in ne poslušajte tiste, ki imajo trdo srce kot kamen, ki vas hočejo zmesti in oddaljiti od poti, ki vam jo kažem. Ne ostanite gluhi za moj materinski glas. Jaz vam ne želim slabega ampak samo dobro vašim dušam.

Ponovno sem prišla tu, ker želim napolniti vaša srca z mojo brezmadežno ljubeznijo in mojimi materinskimi milostmi, da bi pripadali Bogu s srcem, mišljenjem in dušo.

Ljubite, moji otroci, ljubite, da bi pripadali Bogu in nebesom, ker v nebesih se živi samo od ljubezni Boga. Jaz vas ljubim in naj se vaša srca vnamejo z božjo ljubeznijo, s katero zahrepenite po nebeškem kraljestvu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko je Sveta Devica dejala:« Jaz vam ne želim slabega ampak samo dobro vašim dušam.«, sem razumel, da mnogi govorijo, da njena prikazovanja in sporočila ne prihajajo od Boga temveč od hudiča in da ta sporočila nas ne vodijo v nebesa ampak na pot v pekel. Mnoge te ljudi, so zaslepljeni od hudiča, ker so se pustili premagati od skušnjav in greha, ker ne molijo kot nas Naša Gospa prosi in niso zvesti Bogu.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.11.2019

Sveta Mati je še prišla z nebes, da nam da njeno sveto sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam z nebes, da vas prosim za molitev, zadoščenje in ljubezen, da tolažimo Srce mojega Božjega Sina, ki je zelo užaljen. Zapomnite si, moji otroci, kadar vi zadoščujete za grehe sveta dosežete milost od Boga, da se postavi red in harmonija vseh stvari, uničenih zaradi greha, na prvem mestu src in duš nehvaležnih grešnikov in jim s tem pomagate, da se pokesajo in spreobrnejo.

Kadar vi posredujete za spreobrnjenje sveta kot sem vas prosila, velike milosti in blagoslovi se spustijo z nebes na človeštvo, ki noče vedeti za Boga in tako jim dovolite, da se odločijo slediti njegovi poti.
Bojujte se za rešitev duš, bojujte se za nebeško kraljestvo.
Satanu je uspelo zaradi greha oddaljiti mnoge duše od svete poti k Bogu. Pomagajte svojim bratom, da se osvobodijo sveta in življenja v grehu; molite, žrtvujte se, delajte pokoro za spreobrnjenje grešnikov.
Težki časi se zgrinjajo na Cerkev, svet in duše. Veliko molite rožni venec, da prejmete od Jezusovega Srca moč in milost, da vztrajate v teh slabih temnih časih, ki povzročijo, da mnogi izgubijo vero in se oddaljijo od Boga.

Jaz sem tu, da vas blagoslavljam in vam pomagam. Ne žalostite se, ne izgubljajte vere, ne obupujte. Na koncu bo Bog ZMAGAL in vsi, ki so združeni z njim bodo prav tako zmagali. Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.10.2018

Danes je Sveta Mati še enkrat prišla iz nebes, da nam da svoje sporočilo namenjeno vsemu človeštvu:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite živeti po mojih materinskih sporočilih, da spremenite smer vašega življenja, objamete pot spreobrnjenja, ljubezni in odpuščanja, ki ozdravlja vaša srca in vaše duše.

Bog je zelo žaljen, moji otroci in on prosi velika zadoščevanja vsega človeštva. Ne zanemarjajte vašega spreobrnjenja in ne dovolite, da so moje besede prezirane zaradi trdote vaših src.

Prihajam z nebes klicati vse človeštvo k Bogu, kajti čas beži in mnogi so v nevarnosti, da se za večno izgubijo na poti, ki vodi v peklenski ogenj.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, bojujte se za vaše mesto v slavi mojega Sina Jezusa.

Molite, molite, veliko molite in Bog vas bo blagoslavljal vedno bolj in vam dal njegov božji mir.

Jaz nosim pred Boga v nebesa vaše prošnje. Hvala za vašo prisotnost, moji otroci, da ste prišli obiskat vašo Mater iz Nebes. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Sveta Mati je molila za vse družine v Braziliji in za naš brazilski narod. Bog želi kraljevati v vsakem srcu, v vsaki družini, a zato moramo odpreti naša srca njegovemu Božjemu klicu, ki nam ga daje po Naši Gospe. Sprejmimo njegovo ljubezen in bojujmo se za naše mesto v slavi njegovega kraljestva.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.10.2018

Sveta Mati je prišla še enkrat iz nebes, da nam da njeno nebeško sporočilo. Ona se bori za našo srečo in zveličanje, a ni slišana in niti je ne ubogajo in njeno Brezmadežno Srce trpi zaradi naše upornosti. Kruti časi so pred vrati, ko bodo velike bolečine in trpljenja zadele celotno človeštvo, na način, ki se še ni videl na obličju zemlje. Sedaj je ura naše odločitve, ker tako v Cerkvi in v svetu se je začelo prečiščenje in vse kar je gnilo ne bo dolgo ostalo skrito in na nogah za veliko časa, ker  Angel Božje Pravičnosti, po naročilu Boga bo jasno razkril vse napačne stvari kakor tudi vse laži.

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati Kraljica Rožnega venca in Miru prihajam vas prosit, da se odločite za nebeško kraljestvo in se vse bolj oddaljite od človeškega kraljestva, sveta in njegovih prevar. Ne padajte v pasti peklenskega sovražnika. On želi večno pogubljenje vaših duš in vsak dan napada s tolikimi skušnjavami in grehi, da bi izgubili milost in svetost vašega srca, telesa in duš.

Veliko molite, moji otroci, da bi pripadali Bogu. Ne izgubite vero in poguma. Bodite močni in zaupajte v Božjo pomoč mojega Gospoda, ki vas tako ljubi in vam želi dobro. Moji otroci, želim vas voditi k visoki svetosti, toda mnogi izmed vas me ne poslušajo in ubogajo kot Gospod želi.

Naučite se ubogati, da bi zaslužili Gospodovo dobrohotnost in blagoslov. Molite, veliko molite s srcem, ker molitev more spremeniti vse stvari.  Velika trpljenja se približujejo. Posredujte vedno bolj, da bi bilo vse zlo oddaljeno daleč od vsega človeštva.

Sem vaša Brezmadežna Mati in se neutrudno posvečam vsakemu izmed vas za zveličanje. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.10.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Brezmadežna Mati prihajam iz nebes vas prosit  za molitev, spreobrnjenje in iskreno kesanje vaših grehov.

Spremenite življenje, moji otroci. Naš Gospod, moj Božji Sin, želi vašo iskreno spreobrnjenje od vsakega izmed vas, ker mnogi se res ne odločijo zapustiti napačnih stvari in grešnega življenja.

Ne zanemarjajte vaše spreobrnjenjE temveč z vztrajnostjo se bojujte za odrešenje in vaše mesto v nebeškem kraljestvu. Molite veliko rožnih vencev za Brazilijo in ves svet. Molite za tiste, ki vas preganjajo in kritizirajo in prosite Boga luč zanje, da bi se pokesali, dokler lahko še vedno popravijo svoja srca njihovih napak, ker čas mineva za vsakega izmed vas.

Jaz sem tu, da vam pomagam pripadati Bogu. Naj bo v vaših domovih Gospodovo ime spoštovano. Živite Zapovedi v praksi. Ne dovolite, da vas hudič oddalji od molitve. Da bi mogli zaslužiti nebesa morate moliti, živeti v praksi po Zapovedih in naukih mojega Božjega Sina.

Jaz sem tu, da vam pomagam in da vas vodim po varni poti, ki vodi v Srce mojega Sina Jezusa. Mnogi se oddaljijo od mene in mojega Sina Jezusa, ker niso vztrajni, da bi živeli njegove nauke in nimajo korenin v veri in ljubezni.

Verujte, verujte, verujte in nikoli ne dvomite in tako bo Gospod pokazal in storil čudeže njegove ljubezni v vaših življenjih. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.10.2018

Bodimo previdni s komunisti in njihovimi sledilci. Molimo, molimo, molimo! Danes je Sveta mati še enkrat prišla iz nebes. Spremljala sta jo Sveti Mihael in Sveti Gabrijel, ki sta imela zastavo Brazilije. Dala nam je njeno sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes in vas prosim intenzivne molitve za uboge grešnike, ki se pustijo zavesti prevaram hudiča.

Molite za vaš narod, ki bo doživljal trenutke bolečine, trpljenj in preganjanja. Hudič hoče nasilje in kri, a jaz prihajam prosit Božje usmiljenje miru za brazilski narod.

Molite, postite, molite in postite, molite in postite, ker samo tako boste lahko uničili vse zlo in ga premagali.
V tem trenutku so izginili Naša Gospa in Nadangeli in pred menoj je bila samo Brazilska zastava. Nenadoma so nastajale luknje na več mestih, kot bi jo prestrelila strojnica.Razumel sem, v Božji luči, da je to pomenilo velike konflikte in trpljenja za brazilski narod. Naša Gospa se je po tej viziji ponovno pojavila z Nadangeli in mi rekla:

Katere se mi bodo posvetili obljubim, da jih bom dala v svoj Brezmadežni Plašč in jih varovala s svojim zaščitnim plaščem.

Moj sin, povej tvojim bratom naj ne obupujejo ampak naj se napolnijo s pogumom, močjo in korajžo. Bog vas ljubi in prosi, v teh časih, vero in ljubezen do njegovega klica in njegove Božje ljubezni.

Bodite zvesti Gospodu. Naj se zgodi karkoli, ne odtrgajte se od njegovega Božjega Srca, ker tisti, ki bodo ostali zvesti do konca bodo prejeli krono slave. Ne tisti, ki pravijo Gospod, Gospod bodo vstopili v nebeško kraljestvo, ampak samo tisti, ki bodo v praksi živeli kar vas je moj Božji Sin naučil in mu bodo ostali zvesti do konca.

Ljubim vas in dajem vam mojo Brezmadežno ljubezen. V tem trenutku pošiljam na ves Brazilski narod slap milosti in blagoslove in na vse vas, ki prihajate me obiskat in častit. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 6.10.2018

Sveta Mati je še enkrat prišla iz nebes, da nam da njeno materinsko sporočilo. Ona, Milosti polna, goreče želi naše spreobrnjenje in nas kliče k poslušnosti in zvestobi, da živimo njena materinska sporočila. Naša Gospa trpi kadar grešimo, ker ranimo Božje Jezusovo Srce. Časi so resni in slabi in svet je vstopil v popolno noč in izgubil občutek za večne krščanske vrednote, z začetkom znotraj Svete Cerkve in znotraj mnogih družin, ki izjavljajo, da so krščanske.
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, Kraljica Rožnega venca in Miru. Prihajam iz nebes prosit vas, da nadaljujete z molitvijo mojega Rožnega venca vsak dan, za dobro ranjenega človeštva, ki je daleč od Boga, zaradi grehov, ki jih dela, ker se je pustilo preslepiti pastem in zapeljevanju hudiča.
Otroci moji, Bog vas preko mene kliče k spreobrnjenju. Že veliko časa prihajam vas klicat k Bogu a mnogi izmed vas me ne slišijo in ne živijo, kar vam pravim ter ranijo moje materinsko Srce s svojimi nezvestobami.
Molite za Brazilijo, da bi brazilsko ljudstvo znalo ceniti Srce mojega Sina Jezusa in živeti najbolj sveto življenje, daleč proč od greha.
Mnogi moji otroci ne vršijo Božje volje in moje Srce se žalosti. Bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo in postom ter pokoro, v nasprotnem primeru bodo velika trpljenja padla na brazilsko ljudstvo, zaradi krivde tistih, ki jih satan uporablja za prelivanje krvi in bodo povzročili mnogo trpljenja mojih otrok.
Molite, veliko molite. Upognite svoja kolena na tla in se bolj žrtvujte za spreobrnjenje grešnikov.
Perverzni ljudje, brez Boga, pripravljajo velike pasti in bolečine, da bodo povzročili veliko trpljenja mnogim mojim otrokom. Prosim vas: molite in živite združeni z Bogom in on vas bo blagoslavljal in uničil namene hudobnih.
Ljubim vas in vas pokrivam in varujem s svojim Brezmadežnim plaščem, da bi imeli mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 3.10.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes blagoslovit vaše družine in vam podeliti mojo ljubezen, moje milosti in moj blagoslov.

Molite, veliko molite za rešitev sveta, ki potrebuje spreobrnjenje, ker težko žali Gospoda, mojega Božjega Sina Jezusa.

Moji otroci, brez molitve vaše družine ne morejo biti ozdravljene in obnovljene. Brez molitve ne morete razumeti veliko Božjo ljubezen za vsakega izmed vas. Odprite svoja srca za vsako besedo ljubezni, ki vam jo rečem. Prihajam iz nebes za dobro vsega človeštva, a mnogi moji otroci me ne želijo slišati in tudi ne sprejeti v svoje družine, ker jih je satan oslepil s tolikimi napakami in lažmi.

Kličem vas k darovanju molitev, žrtev, pokore za tolažbo Srca Jezusovega v zadoščenje žalitev, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov. Ne obupujte in izgubite vere. Sem vedno ob vas in sprejemam vaše molitve, da jih prinašam pred Božji Prestol. Molite, molite, molite in svet se bo odprt in sprejel ljubezen Boga.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Natu se je prikazala nesoč Malega Jezusa v svojem naročju. Dete Jezus je odprl plašč njegove Brezmadežne Matere. Dal mi je razumeti, da želi, da se vse človeštvo zateče pod varovalni plašč njegove Matere. Med prikazovanjem sem videl žalostno sceno: videl sem veliko ulic, v njih veliko teles ljudi, ki so padli na tla, mrtvi, notri v črnih vrečah. Naša Gospa mi je pokazala njen žalostni obraz in mi dejala: Veliko moli, da se to ne zgodi!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.10.2018

Sveta Mati je prišla danes v spremstvu Svete Faustine in mnogih Angelov. Molila je večkrat Slava Očetu, da bi ostali zvesti Bogu in njegovi sveti poti, živeli njene materinske klice z ljubeZnijo, vero in zavzetostjo. Dala nam je sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da poslušate moj materinski klic k molitvi in spreobrnjenju.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu z odprtim srcem in skesanostjo ter odločitvijo, da boste popravili svoja pretekla dejanja.

Ne grešite. Ne opuščajte molitve, ker ona rešuje in osvobaja vsega zla, zla, ki vas želi oddaljiti daleč od Srca mojega Božjega Sina.

Veliko molite Rožni venec za vaše družine in za dobro vsega človeštva. Bog vas ljubi in ne želi vaše nesreče ampak večno zveličanje. Molite, da bi imeli luč, moč in milost Svetega Duha, ki vam bo pomagala razumeti Božjo voljo. Jaz sem ob vas, da vam pomagam in vas vedno blagoslavljam. Ne obupujte, temveč nadaljujte na poti spreobrnjenja, ki vam jo kažem.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in nesite  vsem svojim bratom moje materinska povabila, da bi bili srečni in imeli mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.10.2018

 

Sveta Mati je prišla v spremstvu Svete Terezije iz Lisieuxa in Svete Terezije Avilske. Okoli nje je bila množica angelov: naši Angeli varuhi. Ljubljena Mati nam je dala njeno sporočilo:

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da poslušate in živite moja sporočila z ljubeznijo, spoštovanjem in vero.

Ne prihajam iz nebes za šalo. Kar vam govorim je zelo resno in pomembno za rešitev vaših duš. Spreobrnite se in odločite se, da boste sledili sveto pot k Bogu, kjer boste srečali mojega Božjega Sina z vso njegovo ljubeznijo.

Veliko molite moj Rožni venec za spreobrnjenje grešnikov. Mnogo duš slepo sledijo poti, ki vodi v pekel. Mnogi moji otroci se pustijo prevarati od satanovih laži, ki hoče uničiti vaše duše in vaše družine. Ne dovolite, moji otroci. Bojujte se proti vsem zlu in živite vedno združeni s Svetim Jezusovim Srcem, darujte se mu z vsem svojim bitjem.

Časi so težki in videli boste, da se bodo zgodile težke stvari notri v Sveti Cerkvi in v svetu. Mnogi so brez luči, brez vere in brez ljubezni do svetega, opuščajo resnico, ki prihaja od Gospoda zato, da sledijo in živijo laži, ki prihajajo od hudiča.

Bojujte se za nebesa, prizadevajte si biti dobri vsak dan in dajte dober zgled. Kadar grešite in ste neposlušni povzročite, da moje Srce Matere toliko trpi, da krvavi.

Ne ranite mojega Srca z nehvaležnostjo in grehi. Bodite dobri in prijetni Gospodu. Jaz vas ljubim in dajem moj materinski blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.09.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit molitve, spreobrnjenja in pokore. Bog me pošilja na mnoge kraje sveta, da zberem moje otroke v njegovi ljubezni, v eno resnično družino.

Mnogo teh mojih otrok ne sprejema mojega klica, ga zavrača. Moje Brezmadežno Srce trpi zaradi teh mojih otrok, ki s svojimi zakrknjenimi srci za moj glas se zaprejo moji ljubezni Matere. Za tolike moje otroke nisem ljubljena in spoštovana in moje Srce je zaskrbljeno in  polno bolečine, za srečo in večno zveličanje za vsakega. Molite za nevernike, molite za tiste, ki imajo srce trdo kot kamen, moji otroci, da se spreobrnejo in odprejo svoja srca Gospodu.

Veliko trpljenja bodo udarilo različne narode, ki so se odločili živeti brez Boga in ne spoštovati njegovih Zapovedi. Ne ostanite gluhi na njegov Sveti klic, ki vam ga pošilja po meni. Bog goreče želi vašo srečo za vsakega izmed vas.

Nič na tem svetu se ne more primerjati s slavo, ki jo bo Bog podelil tistim, ki so zvesti in poslušni njegovemu glasu. Bojujte se za nebeško kraljestvo, prenašajte preizkušnje, bolečine in trpljenja tega sveta zaradi Božje ljubezni in za rešitev duš.

Bog je srečen z vašo vztrajnostjo, da ostajate na njegovi sveti poti, kljub vsem trpljenjem in bolečinam, ki jih prenašate iz ljubezni do Njega.

Vse je uporabljeno za realizacijo njegovih božjih planov in veličino njegovega dela v ljubezni do duš, za zmago nad vsem zlom.
Jaz vas nikoli ne zapustim in vas nikoli ne bom zapustila. Sprejmite moj blagoslov in mojo Materinsko ljubezen: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

OVIRE PRI PRIZNAVANJU PRIKAZOVANJ

PATER GABRIEL AMORT JE ZAPISAL

1 Tes 5

20 Preroštev ne zaničujte. 21 Vse preizkušajte in kar je dobro, obdržite. 22 Zla, pa naj bo kakršno koli, se vzdržite.

Pater Gabriel Amorth je ocenil, da ukrepi, ki so bili sprejeti na Lateranskem Konciliju in Konciliju v Trentu, se niso nanašali na prikazovanja ampak na nove čudeže in nove relikvije.

Obžaloval je pravno praznino, nedoslednost in negovotovost, ki je prevladovala na tem področju, medtem ko je bil postopek kanonizacije izjemno točen. Zaključil je:

“Takoj takoj rečem, da ni natančnih določb za odobritev ali zavrnitev prikazovanj.

V preteklih stoletjih niti ni mislil, da bi dobili izjavo o pristnosti. Ko je bilo prikazovanje sprejeto s pravo vero s strani ljudi in duhovščine prejela s prave vere s strani ljudi in duhovščine, so bili hvaležni nebu , da se je rodil kult, ki v mnogih primerih traja še vedno. «(SM, marec 1988).

Pred petnajstimi leti, je monsignor Laurentin imel pogum napisati:

»Priznanje ni zelo pomembno spominjajoč se primera Čudodelne Svetinje Rue du Bac, nikoli ni bilo uradno priznano in vendar Papež je bil tam, je molil s škofi in veroval… Torej pobožnost je nadaljuje.

In zato uradno priznanje ni bistveno. Škofom svetujem naj ne iščejo »priznanja«, ampak naj iščejo pobožnost ljudi.

Če so sadovi dobri in če ljudje molijo, škofje ne bi smeli postavljati ovire, ampak jih opogumljati, tako kot je storil škof Nicolas iz Argentine…«(SM320)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.09.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da odprete svoja srca ljubezni mojega Božjega Sina, ker vas on mnogo ljubi in vam želi dobro.
Bodite Jezusovi, odpovejte se vsemu zlu in grehu. Pogosto se spovejte, pokesajte se svojih grehov, ker ste  bili nezvesti in neposlušni. Greh uničuje čistost in svetost vaših duš.

Bodite močni v preizkušnjah in skušnjavah. Molite moj rožni venec z ljubeznijo in vero in premagali boste satana in njegove napade.

Ne žalostite se in ne izgubljajte poguma. Bog vas more rešiti vsega sedanjega zla in spremeniti še najbolj težke situacije, ki so v svetu in v Sveti Cerkvi, in zato, bodite ponižni, bodite poslušni, skesajte se svojih grehov, delajte pokoro njegovemu Božjemu Srcu in pojdite pred njega s skesanim in iskrenim srcem z odločitvijo, da boste zapustili vse napačne stvari, da  začnete novo življenje v njegovi ljubezni.

Zapomnite si moji otroci: ljubezen mojega Božjega Sina je Sveta in Čista in če živite v svetosti vas Jaz ljubim in blagoslavljam, da bi mogli biti napolnjeni z mirom in Božjo ljubeznijo v vaših življenjih, da bi bile vaše duše in vaša srca ozdravljena  in osvobojena vsake slabe volje, ki je velikokrat v vas, zaradi tega ker me ne poslušate in me ne ubogate. Molite, molite, veliko molite, da bi se naučili pripadati Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavjam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.09.2018

Danes je Blagoslovljena Mati prišla iz nebes nesoč Dete Jezusa v svojem naročju. Oba v tisti lepi luči, sta sevala ljubezen in mir na vse nas. Naša Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam nesoč svojega Božjega Sina Jezusa v mojem naročju, da vas blagoslovi in vam podeli mir.

Molite, da bi bili od Boga. Molite, da bi imeli moč in milost premagati vse zlo in greh. Molite, da bi zaslužili nekega dne Nebeško Kraljestvo.

Jaz sem tu, ker vas želim voditi v nebesa. Želim vas dvigniti v slavo mojega Sina. Ne izgubljajte svojega časa s tem, da želite pripadati svetu. Posvetite vaš čas, da bi nekega dne pripadali Gospodu v nebesih. Bog vas ljubi in vam danes daje poseben blagoslov za vas in za vaše družine.

Hvala ker poslušate moj klic k molitvi. Danes, moj Božji Sin, daje v vaša srca in vaše duše  njegovo Božjo ljubezen in usmiljenje. Pripadajte Jezusu, mojemu Sinu, bodite od mojega Sina in njegova Božja ljubezen bo ozdravila vaše duše, vaše družine in prejeli boste resničen mir.

Hvala za vašo prisotnost v tej noči. Jaz vas bom vedno spremljala in vas ne bom nikoli zapustila na tem svetu. Zaupajte v ljubezen mojega Sina Jezusa, v ljubezen mojega Brezmadežnega Srca in Bog vam bo podelil velike milosti in vam bo pomagal rešiti še najbolj težke probleme, ki izgledajo nerešljivi; zato, moji otroci, zaupajte, zaupajte, zaupajte. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Blagoslovljena mati je danes molila Slava Očetu in prosila Malega Boga, da napolni naša srca z njegovo božjo ljubeznijo in usmiljenjem, njegovim odpuščanjem, da bi postali njegove resnične priče v svetu, našim bratom, ki so oddaljeni in duhovno slepi.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.09.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite za pot spreobrnjenja, ki vam jo kažem in da živite za Boga.

Jaz vas ljubim in moj Božji Sin vas prav tako ljubi in vam želi dati njegovo Sveto in Božjo ljubezen. Prosite za Božjo moč, da bi bili močni in vztrajni v vaših življenjih.

Jaz sem tu, da vam dam svojo milost in blagoslov. Moje Brezmadežno Srce je varno zavetje proti vsemu zlu in grehu.

Molite, veliko molite, da bi mogli potolažiti Srce mojega Sina Jezusa, ki je močno žaljeno.

To so težki časi, o katerih sem vam govorila v preteklosti. Molite za Sveto Cerkev in za Božje služabnike, ki niso več zvesti in žalijo Gospoda z groznimi grehi. Naj bodo vaše molitve, žrtve in pokora namenjene njim, da bi se jih dotaknila Božja milost in bi se pokesali za nezvestobo Gospodu.

Zahvaljujem se vam, da ste tu in da poslušate moje povabilo k molitvi. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes, med prikazovanjem, mi je Sveta Mati pokazala podobo: videl sem veliko ladjo na sredi oceana, razumel sem, da je bila Sveta Cerkev. Naenkrat, mnoga manjša plovila so se ji približevala z vseh strani, da bi jo uničila in potopila v tistem ogromnem oceanu.

Bilo jih je mnogo, polno mož in žena  jeznih na vse kar spominja na Boga in na Sveto. Ta plovila so začela streljati proti veliki ladji in ko so jo zadeli, so številni škofje in duhovniki padli v ocean in jih je pogoltnilo razburkano morje.

Spoznal sem, kako velika je bitka katero preživlja Sveta Cerkev, s tolikimi nevarnostmi in sedanjimi grožnjami, tolikimi škandali, napakami, duhovno zmedo, kar povzroča, da mnogi Škofje in duhovniki zaradi moči, poželenja in denarja živijo napačno življenje, daleč od Boga,. Mnogi izmed njih, ki so potonili in jih je pogoltnica voda oceana, ko je bila velika ladja zadeta, so se pustili premamiti zapeljevanjem in napakam sveta, ki so jih ta majhna plovila usmerila proti njim.
Nenadoma se je na nebu na čelu velike ladje pojavila Sveta Devica in Slavni Sveti Jožef, sijoč tako močno luč, da je osvetlila in oslepila tiste može in žene, ki so hotele uničiti veliko ladjo. Samo Oni nam lahko pomagajo ostati na sveti poti h Gospodu, ostati zvesti Bogu in pravi veri, ki jo izpovedujemo v Katoliški Cerkvi, v težkih trenutkih prečiščevanja in preizkušenj, ki jih preživlja, da ne izgubimo nikoli upanja in poguma. Izročimo se brez pridržkov in z vero trem združenim Svetim Srcem Jezusa, Marije in Jožefa in vsak dan se jim posvetimo.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.09.2017  (NI V CELOTI)

Moramo moliti za Božje služabnike. Satan divja in njegovi napadi bodo povzročili, da se bodo mnogi oddaljili od služenja Gospodu. Zgodilo se bo zelo hitro, tv kratkem času, v svetu, mnoge stvari še bolj strašne, ki bodo povzročile, da bodo mnogi duhovniki preganjani in peljani v smrt. Molimo, molimo, molimo in POSVETIMO CERKEV IN SVET MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU.
Cerkev bo preganjana do krvi in mnogi Božji služabniki, ki ne znajo biti poslušni Gospodu in ki ga strašno žalijom z groznimi grehi bodo umrli, prelili mnogo krvi v Cerkvah in ulicah (Naša Gospa Edsonu 26.09.2017)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01. 09. 2018

Sveta Mati je danes prišla iz nebes sijoča, bolj svetleča od sonca, s svojimi odprtimi rokami, tako kot je na čudodelni svetinji. Imela je dolg bel plašč in obdana z mnogimi Angeli. Danes je bil ob njej moj bratec Quirino, ves oblečen v belem. Nekega dne kot danes, pred 29 leti je odšel v nebesa. Danes ga je naša Gospa pripeljala s seboj, ker moj brat prosi pred Božjim prestolom za njeno delo in za mojo družino.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in vas neizmerno ljubim in neutrudno kličem k Bogu, ker želim vaše spreobrnjenje in srečo.

Molite, otroci moji, veliko molite za svoje družine, za ves svet za rešitev duš. Časi, ki sem jih prerokovala v preteklosti se odvijajo v današnjih dneh, ko mnogo Božjih služabnikov hodijo po poti neposlušnosti in zavračanja Boga, ter tako odpeljejo mnoge duše na pot, ki vodi v pekel.

Molite za Sveto Cerkev, molite za tiste, ki jih je moj Sin poklical, da sledijo poti svetosti, za rešitev njegovega človeštva. Bog je zelo žaljen, ljubljeni otroci. Darujte mnoge molitve in opravljajte žrtve in pokoro v zadoščenje za mnoge grehe, ki so storjeni v svetu.

Poslušajte moj materinski klic. Ne zakrknite in ne zaprite svojih src mojemu glasu. Jaz vas ljubim in ne želim vas videti trpeti, ampak se bojujem vsak dan za vašo srečo in srečo vaših bratov na vsem svetu. Obrnite se k Bogu skesanim in iskrenim srcem in on vam bo odpustil. Ne bojte se. Jaz sem tu, da vam pomagam, da vas blagoslavljam in usmerjam v vsem. Veliko molite k Svetemu Duhu, da vam pokaže kaj morate delati, kaj morate govoriti in čemu se morate odpovedati za njegovo božjo ljubezen.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO 30. 08.2018 v povezavi S SPOROČILOM 11.03.2018 – IZREDNO RAZODETJE

IZREDNO RAZODETJE NAŠEGA GOSPODA DNE 30.08.2018

Razkrito po naročilu Gospoda, na današnji dan.

Jezus mi je dal to sporočilo dne 11. Marca 2018. Dejal mi je, da ni za takojšnjo objavo, ker mi bo on rekel dan kadar bo to sporočilo dano na znanje svetu. Naročil mi je kaj naj storim, prosil, da to sporočilo pošljem nekaterim osebam, ki jih je on določil, da ga hranijo in bi bili priče, ter čakali do dne, ki ga bo on določil in dovolil, da ga objavim. Ta dan je danes.

Zgodaj zjutraj sem šel v Cerkev k Sveti Maši. V besedah današnjega prvega berila je Gospod govoril z menoj, me opogumljal:

4 Vedno se za vas zahvaljujem svojemu Bogu za Božjo milost, ki vam je bila dana v Kristusu Jezusu, 5 kajti v njem ste vsestransko obogateli v vsej besedi in v vsem spoznanju. 6 Pričevanje o Kristusu se je namreč med vami utrdilo,7 tako da vi, ki pričakujete razodetje našega Gospoda Jezusa Kristusa, ne pogrešate nobenega daru milosti. 8 On vas bo tudi do konca utrdil, da boste brez krivde na dan našega Gospoda Jezusa Kristusa. 9 Zvest je Bog, ki vas je poklical v občestvo s svojim Sinom Jezusom Kristusom, našim Gospodom.   (1 Kor 4-9)

Besede: BOG JE ZVEST!… so vstopile kot močne besede v moje srce, ker je bil Gospod, ki mi jih je močno govoril. Bilo je, ko mi je dejal: Daj na znanje sporočilo, ki sem ti ga dal 11. Marca tega leta, objavi ga danes!

Moj mir tvojemu srcu!
Ljubljeni sin, dela, ki jih delam imajo vedno moje Sveto Znamenje. Križ je moj znak, da to kar delam prihaja direktno od mene, tvojega Gospoda.

Ne boj se. Sem s teboj. Z Abrahamom sem sklenil zavezo in naredil sem ga za očeta mnogih narodov. Mojzesa sem poklical in poslal, da je govoril mojemu in s palico v roki pokazal moja znamenja. Ker to je tisto, kar ti zdaj govori Gospod: s teboj bom sklenil zavezo po mojih treh združenih Svetih Srcih, sveto zavezo ljubezni in vere. Če sem Abrahama naredil za očeta mnogih narodov, potem, po teh spisih in po moji zavezi, ki jo zdaj sklepam sedaj, boš duhovni oče mnogih duš, ki bodo prebirale, premišljevale, živele, darovale vse združene s tem delom, našim Svetim Srcem.

Ne moreš razumeti kako veliko je to delo in koliko ga satan sovraži. Po tem delu, ki sem ga zaupal v tvoje roke, tako kot sem zaupal Mojzesu palico v njegove roke, boš delal moja znamenja za rešitev mnogih duš, mnogih družin in mnogo, mnogo grešnikov.

Moli, zaupaj, nikoli ne dvomi v moje besede in moje obljube. Izbral sem te in poklical ter pripravil za te težke čase velike duhovne teme, ko mnogi nimajo vere in več ne verujejo.

Bodi mož velike vere, velike ljubezni in zvestobe meni, tvojemu Gospodu in tvojemu Bogu. Govori, govori vsem o moji veliki ljubezni in mojem velikem usmiljenju.

Želim rešiti mnogo duš v mojem kraljestvu ljubezni. Ti, moj sin, pomagaj dušam poiskati varno pot, da neseš vsem njim moje besede in mojo luč.

Predno je obstajal Abraham JAZ SEM,predno je obstajal  Mojzes JAZ SEM. Predno je obstajala ta generacija JAZ SEM.

JAZ SEM te pošiljam, JAZ SEM govorim po tebi. JAZ SEM te izbral med tolikimi, da delaš znamenja in čudeže moje ljubezni med ljudstvom.

Jaz bom s teboj, zdaj in vedno. Imej moj mir!

Blagoslavljam te!

Ko je Jezus rekel, da me je izbral, me poklical in me pripravil, sem se spomnil mojih sanj, ki sem jih imel mnogo prej, predno so se začela prikazovanja. Spomnil sem se besed Naše Gospe, ki mi jih je dejala na začetku prikazovanj: Bog bo od tebe zahteval veliko vero!

Dne 19. marca – praznik sv. Jožefa zjutraj.

Med branjem drugega berila danes, 19. Marca sem se spomnil sporočila, ki mi ga je Jezus posredoval 11. marca. Besede, ki sem jih bral so vstopile v moje srce in odprle razumevanje tega kar mi je razodel in sem se Gospodu zahvalil.

Rim 4, 13.16-18.22

Čakanje proti vsakemu upanju

Berilo iz Pisma apostala Pavla Rimljanom

Bratje : 13 Kajti obljuba, ki je bila dana Abrahamu ali njegovemu potomstvu, da bodo dediči sveta, ni bila dana po postavi, ampak po pravičnosti, ki izvira iz vere.  16 Potemtakem postajamo dediči po veri, tako da je dedovanje iz milosti in da je obljuba zagotovljena vsemu potomstvu, ne samo tistemu, ki izvira iz postave, ampak tudi tistemu, ki izvira iz vere Abrahama, ki je oče nas vseh,17 kakor je pisano: Postavil sem te za očeta mnogih narodov, pred Bogom, kateremu je verjel, in ki oživlja mrtve in kliče v bivanje stvari, ki jih ni. 18 Na osnovi upanja je proti upanju veroval, da bo postal oče mnogih narodov, kakor je bilo rečeno: Takó bo s tvojim potomstvom.  22 Zato mu je tudi bilo to šteto v pravičnost.

-.-

Gospod mi je rekel, da eno razodetje, en klic, eno delo in eno določeno sporočilo namenjeno svetu in izhaja iz izrednega daru je edinstveno, začne in konča to sporočilo s tisto osebo, ki jo je poklical in izbral. Svet in ljudje lahko želijo spremeniti to kar Bog dela in vse stvari, želijo dati svoja pojasnila, za njihova storjena dejanja, ampak končni odgovor bo vedno od Boga.

Ko se eno delo kot tudi eno  sporočilo, ki ga želi sporočiti dušam, zasleduje in preganja na enem kraju, ga potrdi na drugem mestu in če se to potrdi, je znak, da je to prejšnje delo realno in resnično.

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.08.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da molite z ljubeznijo in  predanostjo za spreobrnjenje in rešitev družin vsega sveta.

Družina, ki ne moli skupaj ne more ostati mnogo časa na sveti poti k Bogu.

Veliko molite, moji otroci, ker satan uničuje mnoge družine zaradi pomanjkanja molitve in ljubezni znotraj njih.
Jaz sem tu, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce, kakor tudi vaše družine tako, da so varne pred nevarnostmi za dušo in telo.

Molite k Svetemu Duhu, da vas razsvetljuje vedno bolj in vam pokaže resnično pot, kateri  morate slediti in, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Jaz vas ljubim in vam dajem svojo ljubezen in blagoslov. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je bila v tišini nad vsakim izmed nas in prosila Gospoda za nas in naše družine. Govorila je z menoj nekatere osebne stvari za moje življenje, o Itapirangi in o delu (poslanstvu Itapirange*) S svojim materinskim pogledom mi je dajala zaupanje in upanje v Božjo ljubezen in njeno materinsko ljubezen. Ko nas je blagoslovila in dvigala v smeri neba, kjer je šla mimo, je za seboj pustila  pot iz luči in se pojavila na vrhu, na desni in levi strani Jezusovega Srca, njenega Brezmadežnega Srca in Srca Sv. Jožefa, ki je sijalo v obliki luči.

Razumel sem, da se moramo vedno posvetiti Svetim trem Srcem Svete Družine : nas, naše družine in naučiti to posvetitev tudi vse družine vsega sveta.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.08.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes prosit vas molitve, spreobrnjenja, odpuščanja in zaupanja. Ne imejte strahu pred preizkušnjami in križem. Po njima Gospod pripravlja nove milosti, ki jih vi sedaj ne morete razumeti, a jih boste razumeli kasneje.

Bog vas nikoli ne zapusti. On je bližje ob vas s svojo ljubeznijo, kot si lahko predstavljate. Imejte vero. Imejte zaupanje. Na koncu bodo naša tri Sveta Srca zmagala.

To je čas, ki ga popolnoma darujte Gospodu za odrešenje duš, ki so v nevarnosti, da se pogubijo za večno.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, bojujte se, da bi bili nekega dne ob strani mojega Sina Jezusa, v slavi njegovega kraljestva.

Premišljujte življenje svetnikov in preizkušnje, ki so jih morali prestati v imenu Boga in našli boste odgovore, moč in luč, da nadaljujete svojo duhovno pot.

Moj sin je danes ob tvoji strani postavil Sveto Gemmo, Sveto Tereziko iz Lisieja, Sveto Ivano D’Arc. One ti bodo pomagale v najbolj težkih časih tvojega življenja in te vodile, da boš vedel kaj moraš storiti v imenu mojega Sina Jezusa. Uči se od njih pripadati Bogu.

Jaz sem vedno ob tvoji strani s svojo ljubeznijo Matere in te nikoli ne zapustim. Dajem ti svojo ljubezen in dajem jo vsem mojim otrokom, ki se zatekajo k mojemu Materinskemu posredovanju.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.08.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, ne boj se nič. Jaz, tvoja Mati sem s teboj. Nikoli te ne zapuščam in te nikoli ne bom. Dajem ti nekoliko moje moči, da nadaljuješ tvoje poslanstvo – biti pričevalec mojih besed in moje Materinske ljubezni.

Moli za nehvaležne otroke, ker jih je toliko tistih, ki s strašnimi grehi ranijo Srce mojega Božjega Sina

Sen tu, pred teboj z vso mojo Materinsko prisotnostjo, da bi ti imel gorečo željo po Bogu in nebesih. Bodi od Gospoda, izroči sebe, svoje življenje in svojo  voljo v njegove roke.

Dovoli, da te Božja ljubezen popolnoma objame in nič več v tvojem življenju ne bo težko in oteženo, ker ljubezen mojega Sina poravna in olajša še tako težka bremena.

Moj Sin te sedaj prečiščuje bolj kot kdaj koli po križu in trpljenjih, toda ne skrbi, ker kadar minejo, če se pustiš napolniti z Božjo ljubeznijo in milostjo, boš prenašal vse v velikem miru in spokojnosti in boš dosegel velike zasluge, ki jih je Gospod pripravil tistim, ki jih je poklical in izbral..

Pred leti sem ti dejala, da te bom postavila ob stran mojega Sina Jezusa. Kar sem ti dejala v preteklosti se ni spremenilo. Naj te besede te napolnijo z veseljem, korajžo in naj potolažijo tvoje srce. Jaz te ljubim in ti dajem mojo Materinsko ljubezen. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.08.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit za molitev, ljubezen, kesanje in vero, da bi mogli imeti moč in milost slediti Bogu, ne da bi kdajkoli obupali na poti spreobrnjenja in svetosti, ki vam jo kažem. Veliko molite, da se bo vse zlo oddaljilo od sveta in vaših družin. Bog je žaljen na mnogih krajih sveta, zaradi tistih, ki imajo svoja srca trda in zaprta za njegovo Božjo ljubezen, zato, moji otroci, molite, darujte žrtve in zadostitve v spravo za grehe sveta; prav tako prosite za spreobrnjenje grešnikov.

Prišla sem, ker vas ljubim in vam želim dati svojo ljubezen, da bi pripadali Bogu.

Videli boste mnogo žalostnih stvari, ki bodo prišle na svet, ker so mnogi moji otroci slepi, ničesar ne vidijo in ničesar ne slišijo. Ne obupujte in ne izgubljajte poguma. Bodite močni. Jaz sem ob vas, da vam pomagam in vas vedno blagoslavljam.

Izročite  svoje skrbi in stiske Gospodu in on bo poskrbel za vas in vas blagoslavljal. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 5.08.2018

(Marijin rojstni dan 2034 let kot je povedala v Itapirangi in tudi v Medjugorju – op. Nevenka)

Naša Gospa je bila lepa, z obleko in pokrivalom iz luči, z malimi zlatimi zvezdicami ob robu pokrivala, ki ji je pokrival njene dolge valovite lase spuščene spredaj. Bila je srečna v prisotnosti vseh njenih otrok, ki so bili v Itapirangi, da bi jo počastili. Blagoslovila je svete predmete, vsakega izmed nas in naše družine in tudi vse človeštvo, da bi dobilo moč zapustiti greh in se iskreno spreobrniti k Bogu.

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati. Prihajam iz nebes vas prosit, da ne izgubljate časa ampak odprete svoja srca, da živite svetost in spreobračanje v vašem življenju.

Bog vas želi rešiti in varovati pred vsem zlom in nevarnostmi, ki vas ogrožajo v teh groznih in težkih časih. Mnogi moji otroci živijo oddaljeni od Boga in delajo grozne grehe in ga strašno žalijo.

V Fatimi sem vas prosila, moji otroci: nikoli ne žalite Našega Gospoda, ki je že mnogo žaljen. Skesajte se svojih grehov. Mnogi gredo skozi boleče križe, ker ne poslušajo mojega klica in ostajajo gluhi. Molite rožni venec, hranite se s telesom in krvjo mojega Sina Jezusa, da dobite moč premagati greh in vse zlo. Kličem vas k Bogu, ker me skrbi vaše zveličanje. Ne oddaljite se od ljubezni mojega Sina Jezusa, ker samo on vas more rešiti in dati večno življenje.

Vrnite se h Gospodu, med tem, ko mi še vedno dovoljuje dajati sporočila vsem vam, ker se približujejo bolj kot kdajkoli prej velika trpljenja na mnogih krajih sveta in Brazilija ne bo puščena ob strani, če me ne boste poslušali in vztrajali s svojimi zakrknjenimi in zaprtimi srci.

Sprejmite moj klic Matere in pomagala vam bom biti od Boga. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 4.8.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas želim voditi k Bogu. Gospod vas ljubi in želi vaše spreobrnjenje. Molite, molite, veliko molite, da bi mogli odpreti svoja srca njegovi božanski ljubezni in tudi sprejeti njegovo voljo v vaših življenjih.

Ne živite v grehu. Osvobodite se greha, ker so časi težki in mnogi so v nevarnosti, da ne bodo rešili svojih duš, ker hudič uničuje čistost in svetost mnogih mojih sinov s številnimi in groznimi napakami preko medijev, ki ne učijo več Božjih del ampak samo grehe.

Bojujte se, moji otroci ne obupujte, nikoli ne izgubite vere in z rožnim vencem v roki posredujte, da bi se tolika zla oddaljila daleč od vas in od vaših družin, pomagajte mnogim dušam najti ljubezen in luč mojega Sina Jezusa.

Zahvaljujem se vam, da ste tu in povem vam, da vas pokrivam vsakega posebej s svojim Brezmadežnim plaščem. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO JEZUSA 02.08.2018

Danes me je Jezus naučil molitev. Dal mi je sledeče besede iz Sv. Pisma, da jih premišljujemo:

»21Pri sebi je namreč rekla: »Če se le dotaknem njegove obleke, bom rešena.« (Mt 9,21)
36Prosili so ga, da bi se samo dotaknili roba njegove obleke, in tisti, ki so se ga dotaknili, so bili rešeni.
(Mt 14,36)

19Vsa množica se ga je poskušala dotakniti, kajti iz njega je izhajala moč in ozdravljala vse. (Lk 6,19)

Gospod, dovoli mi, da se smem dotakniti, ne samo tvoje obleke, ampak tudi tvojega usmiljenega Srca, ker vem, da če mi dovoliš bom ozdravljen, bom svobodna oseba, polna miru in veselja, ker tvoja ljubezen ne ozdravlja samo telesa temveč tudi globine duše. Operi me s tvojo predragoceno Krvjo, da bom imel milost in moč, da te ne bom nikoli žalil z grehom. Jezus, ljubim te, ljubim te, ljubim te. Amen!

Deus não está indiferente a toda forma de abuso de poder e de mentiras que os seus filhos sofrem no Amazonas!…Uma carta que chegou na hora certa!…Não foi à toa que a Mãe Santíssima pediu-nos para fazermos meses atrás, jejum três vezes na semana: segunda, quarta e sexta, dizendo que Deus agiria.

«Quanta sujeira há na Igreja, e precisamente entre aqueles que, no sacerdócio, deveriam pertencer completamente a Ele! Quanta soberba, quanta autossuficiência!… A traição dos discípulos, a recepção indigna do seu Corpo e do seu Sangue é certamente o maior sofrimento do Redentor, o que Lhe trespassa o coração. Nada mais podemos fazer que dirigir-Lhe, do mais fundo da alma, este grito: Kyrie, eleison – Senhor, salvai-nos (cf. Mt 8, 25)» (Cardeal Joseph Ratzinger, Nona Estação).

Eu estou purificando a minha Igreja e o mundo, e a purificarei mais ainda, pois o meu braço forte vai limpar toda sujeira e destruirá tudo aquilo que está cegando muitos de meus filhos prediletos, que esfriaram na fé e se deixaram levar por ideias humanas e um pensar perigoso que não são de acordo com a minha vontade. Vivam os meus Mandamentos e ensinamentos.

A mulher vestida de sol está lutando contra o dragão vermelho. Ela está brilhando no mundo, preparando os corações para mim o Senhor. (Jesus a Edson Glauber, em 27.10.2015 )

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.07.2018

Sveta Mati je še enkrat prišla, da nam da nebeško sporočilo. Ona, Brezmadežna, je stala pred menoj z vso svojo Materinsko ljubeznijo. S pogledom nam je govorila: Ne skrbite. Ne bodite žalostni. Ali nisem jaz vaša Mati tu pred vami? Čemu toliko skrbite? Dovolj je, da  izročite vse, Srcu mojega Sina in mojemu Materinskemu Srcu, z nekoliko več zaupanja in vse se bo spremenilo!… Razumel sem te besede v svojem srcu iz njenega pogleda, ko je zrla na nas. Ona, polna ljubezni nam  je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in s svojim Brezmadežnim srcem, polnim ljubezni in nebeških milosti, želim dobro vsakemu izmed vas.

Poslušajte moj materinski klic, ker vas kličem k spreobrnjenju in k Bogu, da bi sledili sveti Gospodovi poti, ki vodi v nebesa.

Ne zaprite svoji src s tem, ko grešite. Imejte moč, da premagate greh in vedno recite »Gospod naj se zgodi tvoja volja v mojem življenju!«

Satan hoče vojno, nasilje in smrt mnogih mojih otrok. Molite z ljubeznijo in vero Rožni venec. Ne dovolite, da se vaša srca žalostijo in vznemirjajo (8.7.2018). Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem in vam dajem poseben blagoslov.

Molite, molite, veliko molite in Bog vam bo vedno naklanjal mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.07.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, stalno vas kličem k Bogu, ker želim vašo večno srečo.

Nikoli ne zapustite svete poti h Gospodu, vedno živite v milosti, prosti vsakega greha, da bi lahko vedno razveseljevali Sveto Srce mojega Sina Jezusa.

Želim vam pomagati, da bi pripadali Bogu. Želim vam podeliti mnoge milosti, da bi imeli moč do konca vztrajati na poti spreobrnjenja in svetosti.

Ne skrbite in ne izgubite upanja. Vaša Mati je tu, da vam pomagam, vas vodim za roko, da vas pripeljem k Srcu mojega Sina Jezusa.

Otroci, časi so slabi. Bodite previdni! Skrbite za svoje duhovno življenje, utrdite svojo vero in ljubezen, kajti satan želi voditi mnoge duše na napačno pot in zanikanje Boga.

Videli boste, da bodo mnogi ljudje izgubili vero in sledili strašnim stvarem, ki zelo žalijo Gospoda. Mnogi možje in žene bodo menjavali večne resnice, da bi sledili lažem in zapeljevanju hudiča. V mnogih cerkvah Gospod ne bo več ljubljen in spoštovan kot si zasluži.

Vedno bolj molite Rožni venec, ki vas bo varoval pred vsemi nevarnostmi za dušo in telo.

Molite, molite, veliko molite, moji otroci. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.07.2018

Manaus-AM, Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim, da posredujete za mir v vaših družinah, za mir v vaših srcih in srcih vaših bratov.

Svet je bolan zaradi grehov, ki jih dela in potrebuje veliko miru. Satan želi uničiti mir v svetu z nasiljem, vojnami in z velikim prelivanjem krvi.

Posredujte moji otroci, posredujte, da boste vse zlo in nevarnosti premagali in uničili.

ODLOČITE SE ŽIVETI MOJA SPOROČILA, ŠIRITE JIH VSEM SVOJIM BRATOM, KER MOJA SPOROČILA VODIJO MNOGE DUŠE K SRCU MOJEGA SINA JEZUSA.

Po mojih sporočilih vam Gospod deli velike milosti in blagoslove, zato ne bodite zaskrbljeni in ne bojte se ničesar. Vsako moje sporočilo je ljubezenski klic, ki prihaja iz Božjega Srca mojega Sina Jezusa.

On je tisti, ki mi dovoljuje, da vam govorim in vas kličem k spreobrnjenju.

Bojujte se, bojujte se za nebeško kraljestvo, bojujte se proti vsakemu zlu z molitvijo, dnevnim obhajilom Božjo Besedo in postom.

Zahvaljujem se vsem mojim otrokom, ki živijo v praksi moja povabila k molitvi in postu. Z vašimi molitvami in žrtvami dosežem velike milosti pri Božjem Prestolu.

Nadaljujte, moji otroci, nadaljujte in žrtvujte se za dobro sveta in za dobro duš.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 15.07.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, veš zakaj trpi moje Srce? Možje niso več možje in ženske so izgubile svojo ženskost. Duhovna zmeda je uničila ves svet in propad človeštva je dosegel strašne razsežnosti, veliko slabše je od Sodome in Gomore.

V preteklosti, sta Sodoma in Gomora, zaradi njune nezvestobe in groznih zločinov, zaslužili kazen in božjo pravičnost, a danes, sin moj, jo zasluži večino človeštva. Nič nečistega ne more vstopiti v slavo mojega kraljestva.

Mnogi možje in žene so izgubili sijaj svojih duš. V številnih mladih in otrocih ne najdem več deviškosti in čistosti, ker jih je satan pokvaril s knjigami, video, slikami preko televizije, filmi, internetom in mobilnimi telefoni.

Ker ne najdem več čistih in deviških duš sem primoran očistiti svet s svojo pravičnostjo, kajti nečistost in umazani grehi kličejo kazen.

Bodite sveti, bodite čisti, pravični in iskreni. Iščite svetost, da bi vedno bolj pritegnili moje usmiljenje in dobrohotnost.

Vsak dan prosite za čisto, skesano in skrušeno srce in Sveti Duh vam bo dal to milost.

Ne žalite mojega Duha, ki prebiva v vas. Vrnite se dokler je še čas za usmiljenje in odpuščanje. Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 14.07.2018

Moj mir tvojemu srcu!

Čas beži in mnogi so slepi in gluhi na klic mojega Svetega Srca in klic moje Brezmadežne Matere.
Mnogi so zaspali v grehu, a zelo kmalu bom stresel ves svet, ker ostaja ravnodušen in ne veruje v besede moje Svete Matere. Mnogi bodo drhteli in se hoteli skriti zvoku mojega glasu in mojemu velikemu znaku, a nihče ne bo zbežal od moje pravičnosti, ker niso hoteli sprejeti mojo usmiljeno ljubezen v času, ki ga je določil moj Večni Oče. Če so bežali od moje ljubezni, ne bodo mogli zbežati od moje pravičnosti.

Spreobrni-se, o človeštvo, ker veliki in strašni dan prihaja, ko bo vsa nečistost in umazanija izbrisana z obličja zemlje. Nihče ne bo obstal ob zvoku trobente. Prosim kesanja vsa srca, da bi mogla zaslužiti božje odpuščanje in biti ozdravljena duhovne slepote. Vsem govori o mojem Srcu, ki je ranjeno in jih najde tako malo, ki bi ga tolažili. Sem tu, da bi jih ozdravil, obnovil s svojo ljubeznijo. Sem tu, da bi jim dal mojo ljubezen, ki daje moč v preizkušnjah in skušnjavah. Ljubite, ljubite, ljubite, da bi bili vredni nebeškega kraljestva. Dajem vam svoj blagoslov!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.07.2018

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, žrtvuj se vedno bolj za rešitev duš. Žrtve darovane z ljubeznijo in v duhu zadostitve tolažijo Božje Srce mojega Sina Jezusa in moje Materinsko Srce, prav tako rešijo veliko število duš za nebesa.

Reci mojim otrokom naj molijo, postijo in pokorijo za svoje grehe in grehe sveta. Samo tako bodo mogli zaslužiti in doseči Božje usmiljenje, v teh težkih časih, ko je Bog postavljen ob stran in ne obstaja v srcih mnogih mojih Sinov, ki so postali hladni, nehvaležni, indiferentni za njegovo Božjo Ljubezen.

Moli, moli, moli za spreobrnjenje grešnikov in tako boš vedno razveseljeval moje Materinsko Srce. Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 7.7.2018

Sveta Mati je prišla še enkrat, da nam da njeno sveto sporočilo. Ona nam govori o njenem Brezmadežnem Srcu, polnem ljubezni do vsakega od nas. Njeno Srce Matere hrepeni po naši sreči in zveličanju, a mnogi ne vedo, kako naj odgovorijo njenemu materinskemu klicu.

Neutrudno se bori za našo srečo in nas želi naučiti, kako premagati hudiča, svet in njegove laži: molitev in post, post in molitev! Danes nas je ponovno prosila, naj ta teden postimo v ponedeljek, sredo in petek in zmolimo ves rožni venec (4 dele) in darujemo za njen načrt v Itapirangi, da se izpolnijo njeni materinski plani in nameni.

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vam povem, da se odločite stopiti na pot molitve in spreobrnjenja, ki vam jo kažem.

Bog želi spreobrnjenje vsakega srca k njegovi ljubezni.

Molite vedno, da bi imeli moč premagati hudiča, greh in vse tisto, kar vas oddaljuje od svetega druženja z Bogom.

Tukaj sem, da vas vodim z ljubeznijo in milostmi mojega Brezmadežnega Srca. Ljubim vas in se vsak dan neutrudno posvetim za vašo srečo in odrešenje vsakega izmed vas.

Vsak dan v svojih molitvah prosite za luč Svetega Duha, ker bo on delal in oblikoval vaša srca, vaše duše in vam pomagal živeti sveto življenje, v skladu z Božjo Voljo.

Molite Rožni venec za vaše družine in za družine vsega sveta, kajti mnoge so ranjene z grehom in so v nevarnosti, da bodo uničene za vedno.

Molite in postite še bolj, da vam bo Božja milost prišla na pomoč in boste vedeli kaj storiti, kako govoriti in kako živeti. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Prikazanje Svetega Jožefa 1.07.2018

Medtem, ko sem z romarji molil Rožni venec 7 žalosti in radosti Svetega Jožefa, na Hribu Svetega Križa v Itapirangi, se je prikazal sv. Jožef z malim Jezusom v naročju. Bila sta tam, pred nami, sijoča in polna ljubezni. Sveti Jožef nas je ljubeče gledal in pokazal, da je srečen, ko se je lepo nasmejal, ker smo molili Rožni venec v njegovo čast. Blagoslovil  nas je in izginil z Jezusom v nebeško svetlobo.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.6.2018

Danes je Sveta Mati še enkrat prišla z nebes. Kdo more razumeti toliko milost? Ko jo gledamo čutimo upanje in zaupanje, da ji povemo vse kar doživljamo in se počutimo v našem srcu. Danes sem ji odprl moje srce in kot pozorna Mati me je pazljivo poslušala in gledala z očmi polnimi ljubezni in nežnosti. Danes nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati vas kličem k Bogu in vabim k spreobrnjenju, a prejmem od mnogih src samo nehvaležnost in hladnost, ker mnogi ne verjamejo v moja materinska sporočila.

Ne zaprite svojih src za Božji klic, ki vam ga daje po meni. Časi so resni in povem vam, da ne zanemarjajte svojega spreobrnjenja in odrešenja, ker hudič želi peljati v pekel vse tiste, ki živijo daleč od Boga, v grešnem življenju in iskrenega kesanja.

Spreobrnite-se, spreobrnite-se, spreobrnite-se. Bog vam daje veliko milosti in toliko luč, da morete razumeti in razločiti dobro od zla. Ne pustite se zaslepiti od satana, ki uporablja svoje laži, da zavede celo izbrane in goreče.

Kdor ni ponižen in majhen pred mojim Sinom Jezusom in pred menoj, ga bo odnesle nevihte napak in herezij in laži, ki bodo vedno bolj preplavile svet.

Vzemite svoje Rožne Vence in molite z večjo vero in ljubeznijo, samo tako boste imeli moč premagati vsako zlo in boste od Boga.

Zahvaljujem se vam, da ste prišli po moj materinski blagoslov. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2018

Sveta Mati je spet prišla iz nebes, da nam sporoči svoje materinske besede. Njena Brezmadežna prisotnost med nami je veliko znamenje, da nas Bog ni pozabil. Ljubezen Brezmadežne device je odsev velike ljubezni Svetega Jezusovega srca za nas. Bog nas ljubi in nam po Mariji daje blagoslove in milosti, ki nas zdravijo in spreminjajo naša srca.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas ljubim in sem vesela vaše prisotnosti in ljubezni, ki mi jo dajete.

Z vašo molitvijo sestavljate duhovno pregrado, ki preprečuje napredovanje zla, napak in herezij v svetu. Večkrat se združujte v molitvi, ker so časi težki in resni, v katerih je ogroženo večno odrešenje in sreča mnogih duš.

Bog vas po meni kliče, da ste apostoli teh časov in da se bojujete proti zlu z rožnim vencem, postom in Svetimi Zakramenti.

Ne prestrašite se in ne opustite vaše duhovne poti. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Naredite vse kar je mogoče, da ste na svetu v milosti Božji in Bog bo storil nemogoče stvari, da bi bili nekega dne v nebesih.

Ne utrudite se moliti. Molitev je dragocena v teh dneh, ker po molitvi vam Bog deli mnoge milosti, luč in blagoslove, da bi razumeli kako morate živeti in ravnati, v teh mučnih časih, ko je njegovo Sveto Ime in njegovo Božje Srce žaljeno. Zahvaljujem se vam, da ste prišli, da ste poslušali moje povabilo k molitvi in klicu mojega Brezmadežnega Srca. Molite, molite, molite vsak dan bolj, ker bo Bog naredil velike stvarem  svojim otrokom, ki so poslušni in ponižni njegovemu Božjemu Srcu.

Molite, molite, molite in bodite vsak dan vedno bolj od Boga kajti po njegovih otrocih, po tistih, ki so poslušni in ponižni pred njegovim Božjim Srcem, bo on storil velike stvari. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 23.06.2018

Danes se je prikazal Jezus, veličasten in sijoč, z resnim pogledom, vendar izredne lepote. Jezusove oči so gledale v moje in dejal mi je z avtoritetnim tonom:

Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!

Moj sin, prihajam prosit od tebe in od vseh zadoščenje in iskreno kesanje,  ker je moje Sveto Srce ranjeno in krvaveče zaradi trdote src, hladnih in nevernih src, ki zaničujejo sporočila in prisotnost moje Brezmadežne Matere tukaj in na mnogih krajih sveta.

Gorje ljudem, če bi moja Mati ne prihajala na svet, da vas zbira v molitvi. Že pred veliko časa bi bil kaznovan po moji pravičnosti, ki velika in težka visi nad svetom. Moli, moj sin, moli in zadoščuj za strašne grehe in žalitve, s katerimi me nehvaležni

žalijo in ranijo vsak trenutek v številnih Cerkvah, pred mnogimi oltarji, ko me sprejmejo v smrtnem grehu. Duše črne in umazane zaradi strašnih grehov, ker se ne kesajo, se nikoli ne spovedo po krivdi mnogih Ministrov, ki niso več svetlost za mnoge ampak so razlog za škandale, zmede in mnoge druge grehe.

Moli za nezveste in arogantne služabnike, ki ne skrbijo več za dobro svojih ovac ampak samo za telo, za želje in nebrzdane strasti, za denar in njihove grešne namene. Sprejmi mojo ljubezen v tvoje srce in jo daj tistim, ki jo želijo in tistim, ki jo potrebujejo. Sem vedno ob tebi, da ti pomagam, te razsvetljujem s svojo milostjo in lučjo.

Časi so težki in videli boste temo in greh, ki bo sprejeta v moji Cerkvi kot stvar dobra in sveta. Naj te to ne zavede, odpri usta, prijavi, uči vseh, da sem Jaz edini Gospod Nebes in Zemlje in da moje Zapovedi in učenje se ne spreminjajo in se ne bodo nikoli spremenile.

Vsem povej, da bom nekega dne prišel, da bom sodil vsakega po njegovih delih, odprl bom knjigo življenja, da sodim za storjeno in za opustitve. Bojuj se, moj sin, za nebeško kraljestvo, bojuj se in delaj, da bo moje Kraljestvo ljubezni in miru zmagalo v življenjih in srcih mnogih tvojih bratov.

Jaz Ljubezen te ljubim, te blagoslavljam in ti dajem svoj mir, kakor tudi vsemu svetu: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ponovno me je Jezus pogledal in mi rekel:

Poklical sem te, izbral sem te, da govoriš, da bi bil vsem priča moje ljubezni in moje prisotnosti. Ne molči, govori brez strahu in pogumno. S teboj sem in samo jaz bom tvoja moč, tvoja tolažba in stalno zatočišče.

Jezus mi je naročil na preberem

Iz 41, 10-13

10 Ne boj se, saj sem s teboj, nikar se plaho ne oziraj, saj sem jaz tvoj Bog. Okrepil te bom in ti pomagal, podpiral te bom z desnico svoje pravičnosti. 11 Glej, sramovali se bodo in zardevali vsi, ki so razdraženi proti tebi, postali bodo kakor nič in bodo propadli, tisti, ki se pravdajo s teboj. 12 Iskal jih boš, pa jih ne boš našel, tistih, ki se prepirajo s teboj. Postali bodo kakor nič in kot praznina, tisti, ki se spopadajo s teboj. 13 Kajti jaz sem GOSPOD, tvoj Bog, ki te držim za desnico in ti pravim: »Ne boj se, jaz ti bom pomagal.«

in Apd 18, 9-11

9 Neke noči pa se je Gospod prikazal Pavlu in mu rekel: »Ne boj se! Govôri in ne mólči! 10 Zakaj jaz sem s teboj. Nihče se te ne bo dotaknil, da bi ti storil  kaj zlega , kajti v tem mestu imam veliko svojih ljudi.« 11 Ostal je tam eno leto in šest mesecev ter med njimi učil Božjo besedo.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.06.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, sem tvoja Mati in še enkrat prihajam iz nebes, da kličem tebe in tvoje brate k spreobrnjenju. Prosim spreobrnjenja vseh src k Božji ljubezni, ker grehov je toliko, kakor tudi toliko žalitev proti Svetemu Srcu mojega Božjega Sina, ki je ranjen zaradi tolikih žalitev, splavov in droge, ki uničujejo milost in svetost mnogih duš, da zaslužijo peklenski ogenj.

Moj sin moli, moli moj rožni venec in prosi tvoje brate, da ga molijo, da bi se zlo odstranilo za vedno iz njihovih vseh drugih domov. Hudič želi uničiti družine, želi uničiti mnoge duše in jih voditi v pekel. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Bojujte se, da boste nekega dne ob moji strani in ob mojemu Sinu Jezusu v nebeškem Kraljestvu.

Postite, postite, postite.  V tem tednu, ki prihaja postite v ponedeljek, sredo in petek. Darujte post s celim Rožnim vencem Srcu mojega Sina Jezusa in prosite za moj načrt, za spreobrnjenje ponosnih in nevernih src, ki so se pustili preslepiti satanu, in v zadoščevanje za vaše grehe in grehe vsega sveta.

Povej to vsem mojim otrokom. Kot je moj Sin Jezus dejal: so nekatere vrste hudičev, ki jih je mogoče premagati le z molitvijo in postom, zatorej postite, postite, postite. Žrtvujte se in vedno bolj se odpovedujte in naučite se biti z Bogom po molitvi in postu. Blagoslavljam te in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14.06.2018

Mir moj dragi sin!

Moj sin, zavist, ponos in pomanjkanje ljubezni so uničenje za mnoge duše. Ne prenehaj s tvojim poslanstvom, ampak razširjaj vsem veliko ljubezen Boga do človeštva, evangeliziraj, da se srca odpro in da se bodo duše prečistile.

Čas, ki ga nameniš za pisanje teh sporočil, sporočil, ki jih daje nebo, je dragocen in svet. Četudi se ti zdi nemogoče, to naše srečanje je bilo v Božjem načrtu, za dobro in rešitev mnogih duš.

Dovoli, da te nebesa uporabijo, da bi mogle pokazat svojo ljubezen in skrb za človeštvo. Mnogi bodo imeli koristi, ko bodo brali te besede, ko zvedo za nežnost in ljubezen naših Svetih Src.

Moli za ponosne in neverne, ker jih je veliko. Upočasnjuj Božjo Pravičnost, ki tehta nad njimi, drugače za mnoge ne bo odrešenja. Daruj za spreobrnjenje grešnikov in Bog te dvigoval vedno bolj, da boš premagal vsako zavoro in oviro, ker On je vedno zvest v njegovih Božjih obljubah tistim, ki mu služijo in so mu zvesti.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 13.06.2018

Mir  dragi moj sin, mir tvojemu srcu!

Moj sin, bodi potrpežljiv in čakaj. Zlo se uničuje z potrpežljivostjo in ljubeznijo. Vse daruj mojemu Srcu, ker vse kar doživljaš in trpiš  jaz darujem pred Božjim prestolom, da se preoblikuje v tolike milosti in blagoslove za duše.

Daruj vse kar doživljaš za spreobrnjenje napuhnjenih in nevernih, ker za mnoge od njih prihaja zadnja ura in so v nevarnosti, da za vedno izgubijo večno slavo. Ljubi, moli, trpi in zadoščuj.

Bog pripravlja veliko milost, ki bo razveselila mnoga srca. Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.06.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, tu sem s teboj, da ti podelim svoj mir in moč. Daruj mojemu Srcu v zadoščenje za grehe sveta vse kar delaš. Svet gre slabo, ker se je pustil preslepiti Satanu. Mnogi Božji služabniki hodijo po poti pogubljenja in s seboj vodijo množico duš. Kdo jih lahko reši pred norostjo, v katero so zabredli zaradi navezanosti na denar, moč in poželenje? Samo duše, ki poslušajo Gospodov glas in se darujejo kot duše žrtve, bodo mogle doseči odpuščanje in Božje usmiljenje za nezveste in nehvaležne Služabnike, ki križajo in grdo ravnajo z našim Gospodom, mojim Božjim Sinom, z njihovimi strašnimi grehi.  .

Moli, veliko moli in prosi, da vsi postanete močna molitvena zveza za Sveto Cerkev in za spreobrnjenje grešnikov. Hudič se posmehuje mnogim mojim otrokom, ki me ljubijo in častijo, a jaz kot Mati Cerkve se še bolj manifestiram v svetu, da pokažem vsem mojim otrokom, da Bog hoče spreobrnjenje od vseh in da se odprejo vsa srca, ker je čas kratek. Gospod bo veliko naredil v korist vseh njegovih, vseh tistih, ki sedaj trpijo s potrpežljivostjo v molitvi in tišini. Končno bo moje Brezmadežno Srce zmagalo in moč pekla bo poražena.  Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 02.06.2018 Itapiranga-AM 

Po molitvi rožnega venca je kip Kristusa Križanega oživel. Glava se je premaknila in obrnila k meni in Jezus na križu se je prikazal z ranami in izranjen. Iz njega je izhajala zelo močna luč, bolj svetla kakor sonce. Jezus me je gledal in dejal:

Sin moj, glej na moje rane, rane ljubezni in bolečine. Moje telo je bilo ranjeno in prebito zaradi grešnikov, toda grešniki se nočejo skesati. Trpim, jokam zaradi njihovih grehov, toda mnoga srca so trda, brezčutna do mojih solz in solz moje Svete Matere.

Brazilsko ljudstvo je postalo nehvaležno, neposlušno in hladno z mojim Božanskim Srcem. Pravim ti: jaz bom prečistil Brazilijo intenzivno, ker me Brazilija neprestano žali s toliko nezvestobo, nečistostjo, kriminalom in žalitvami.

Uporni in nepošteni ljudje, ki želijo maltretirati, krasti, lagati in izkoriščati. Ljudstvo, ki se ne upogne, ki se ne očiščuje in ki me ne sliši in niti ne sliši moje Svete Matere.

Z bolečino, s krvjo in z jokom  bom prečistil brazilsko ljudstvo, ki živi samo za minljive radosti, kakor neumni ljudje, ki zanemarjajo rešitev lastne duše.

Molite, molite, molite, da bi se mogla srca čim prej odpreti, da bi ljudstvo postalo lačno za Božjo Besedo, sicer bo lakota minila dokler me ne bodo iskali in me želeli z ljubeznijo.

Prejmite moj blagoslov in moj klic v svoja srca in moje usmiljenje vas bo objelo. Mnogi bodo želeli priti na to mesto v času žalosti in obupa, vendar ne bodo, ker so bili uporni, neverniki in trdega srca.

V tem trenutku sem videl, da se je prikazalo ob vznožju križa veliko, veliko ljudi. Jokali so, bili prizadeti in trpeli. Ti ljudje, ki mi jih je Gospod v tistem trenutku pokazal ob vznožju križa so bili iz mnogih krajev,  a oni so bili na svojih domovih in govorili Gospodu: Odpusti mi Gospod, ker sem dvomil, ker nisem verjel, ker te nisem poslušal!… Vse je bilo res in jaz sem te zapustil in zapustil Našo Gospo, zaprl moje srce za tvoj glas in njen glas!… Jezus je s križa gledal te ljudi z resnostjo in strogostjo. OnI so želelI iti v Itapirango a niso moglI!

Moli, moli, samo tako morem oddaljiti žalost in trpljenje, ki bo kmalu prišlo. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.05.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas kličem, da živite z Bogom, da bi mogli spremeniti vaša življenja in vaša srca  v njegovi ljubezni in postanete priče njegove Božanske prisotnosti in miru vašim bratom.

Posredujte za mir, mir v Braziliji je v nevarnosti. Hudič  želi uporabiti tiste, ki imajo srca polna napuha, laži, pohlepa po denarju in moči, da bi prelili mnogo krvi in nasilja, ki bo spremenil svet mnogih mojih otrok.

Molite vsak dan rožni venec in prosite za spreobrnjenje src in mir brazilskemu ljudstvu.

Bodite od Boga ne od sveta, kesajte se svojih grehov in živite vedno v Božji milosti. Tisti, ki žalijo Gospoda in so neposlušni njegovim Svetim zapovedim bodo mnogi trpeli. Gospod bo uporabil moč svojega lakta in bo dovolil bolečino in trpljenje za prečičenje upornih in neposlušnih, ki se nočejo spreobrniti.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se. Častite najsvetejše, postite za dobro in rešitev duš.

Jaz sem vedno ob strani in vseh mojih otrok, ki sprejemajo z ljubeznijo moja sporočila , jih živijo ter dajo vrednost mojim besedam Matere.

Moje Srce trpi za tisto, kar bo prišlo, če se ne skesate in ostanete neposlušni. Mnogi bodo zamenjali noč za dan in dan za noč. Ne bodite gluhi za moj glas. Želim vam pomagat, zato živite kar sem vas že prosila in Bog se bo usmilil vas in vaših družin.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru z mojim materinskim varstvom Pokrivam vas s svojim plaščem in vam danes dajem blagoslov Matere, ki vas ljubi in jo skrbi za vaše dobro. Dajem vam poseben blagoslov, da se vse zlo odžene daleč od vas in vaših domov. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.05.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, ljubim vas in vam dajem mojo ljubezen, da bi bili srečni in se bojevali vedno bolj za Nebeško kraljestvo.

Otroci moji, Bog želi vaše večno zveličanje in da odprete svoja srca, da vas naredi priče njegove Božje prisotnosti in miru vašim bratom. Ne bojte se preizkušenj življenja.

Bog vedno daje velike milosti in me pošilja na mnoge kraje sveta, da kličem k molitvi in spreobrnjenju.

Prikazujem se na mnogih krajih, ker vas želim voditi h Gospodu. Mnogi moji otroci me ne poslušajo in ne želijo sprejeti mojo Materinsko ljubezen.

Bodite vi otroci, ki vedno tolažijo Srce vaše Nebeške Matere in ki govorijo vsem svojim bratom o mojem velikem klicu k spreobrnenju, ker moje Srce trpi, ko mnogi neposlušneži žalijo Gospoda s strašnimi grehi.

Vedno molite Rožni venec, ker vam Bog po njem daje mir in milost, da rečete grehu ne, in da svetosti in Božji milosti.

Zahvaljujem se vsakemu za vašo prisotnost tu. Hvala, da ste tu. Hvala, da ste prišli, da ste poslušali moje povabilo k molitvi in spreobrnjenju. Nič ne me more odvrniti od vas in niti od vaših družin.

Nosim v nebesa vaše prošnje in jih prikažem pred Božjim Prestolom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.05.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati sem tu. Prihajam iz nebes, da vam pomagam in vas tolažim s svojo materinsko ljubeznijo. Ne izgubite vere in upanja. Zaupajte v moje posredovanje Matere pri Srcu mojega Sina Jezusa.

Časi so težki in polni nevarnosti za vašo vero in proti čistosti vaših duš. Bojujte ta boj, h kateremu vas Bog klice po meni, z Božjo Besedo v srcu in na ustnicah, držeč Rožni venec v rokah ter ga molite z ljubeznijo in s srcem. Kesajte se svojih grehov. Iščite Gospoda s svobodnim in nenavezanim srcem. Osvobodite se vsega kar vas oddaljuje od njegove ljubezni.

Srečna sem, ko vas vidim zbrane okrog vaše Nebeške Matere, da me obiščete in prejmete blagoslov, katerega Gospod dovoljuje, da vam ga dam. Pravim vam: pogum! Bog je z vami in vas nikoli ne zapusti. On vam v tem dnevu daje tolike milosti. Naj ljubezen, mir, odpuščanje zdravijo v vaših domovih vaša srca in duše, da bi mogli pripadati Bogu.

Veliko molite, ker svet potrebuje veliko molitve in Božjega usmiljenja. Kličem vas, da posredujete za dobro človeštva. Molite, molite, molite.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Predno je odšla mi je Sveta Mati dejala:

Moj sin, reci vsem: molitev dela čudeže. Molitev spreminja najbolj težke situacije in vse stvari. Molitev zdravi vaša srca in jih osvobaja vsega zla. Naj nikoli ne manjka molitve v vaših domovih. Veliko več molite in Gospod vas bo vedno blagoslavljal!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13. MAJA 2018

 Edsonu Glauber  – 101 obletnica fatimskih prikazovanj

Sveta Mati je prišla in spet pokazala njeno Brezmadežno Srce, ki je močno svetilo in razsipavalo svetleče žarke na vse nas in na ves svet. Dejala je:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša  Mati, Gospa Rožnega Venca in Miru se že mnogo časa se posvečam vaši sreči, spreobrnjenju in odrešenju. Kličem vas k Bogu, a toliki od vas mi nočejo odpret. Moji otroci, poslušajte klic mojega Brezmadežnega Srca, poslušajte glas vaše Matere iz Nebes.

Velike duhovne zmede, bolečine in trpljenja bodo uničile ubogo grešno človeštvo, ki je zavrnilo Boga. Poskušala sem pridobiti milost od Božjega Srca mojega Sina Jezusa, vsak dan darujoč pred njegovim Prestolom, molitve, žrtve, pokore, ki so jih delali moji otroci, ki poslušajo moja sporočila in jih živijo v praksi.

Bog ne prenaša tolikih grehov. Mnoge družine so zrušene, ker jim manjka molitev, odpuščanje in ljubezen.

Moji otroci, spremenite življenje sedaj. Vzemite vaš Rožni Venec in molite z veliko vero in ljubeznijo. Jaz sem tu, da sprejmem vaše molitve, da jih spremenim v milosti in blagoslove za vaša življenja.

Hvala za ljubezen, ki  jo dajete vaši Nebeški Materi. Molite, molite, molite veliko rožnih vencev in svet bo prejel mir in se bo spreobrnil.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.05.2018

Danes sta Sveto Mater spremljala Mali Jezus in Sveti Jožef. V tej noči nam je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes.  Povem vam, da vas Bog kliče k spreobrnjenju in molitvi. Pripadajte Bogu, otroci moji, da bi mogli zaslužiti mir. Ne živite v grehu, pokesajte se. Prosite odpuščanja mojega Sina Jezusa, ker ste ga žalili z vašo nezvestobo in hladnostjo.

Tu sem, ker želim da hodite po poti, ki vodi v nebesa. Ne oddaljujte se od mene, vaše Matere. Pustite, da vas vodim k Bogu. Ljubim vas in dajem vam svojo materinsko ljubezen. Bodite pogumni. Bojujte se za nebeško kraljestvo, ker ste bili ustvarjeni za nebesa.

Molite vedno več, da vas Sveti duh razsvetljuje in vam da modrosti za razločevanje kje je dobro in kje je zlo. Bojujte se z molitvijo, s postom in z zakramenti pred vsem zlom, ki vam hoče uničiti čistost in svetost vaših duš. Sprejmite moj klic v vaša srca in hodili boste po varni poti, kjer boste srečali ljubezen mojega Sina Jezusa.

Molite za Sveto Cerkev in za duhovnike. Oni potrebujejo veliko vaših molitev, da bi zvesti svoji poklicanosti in poslanstvu. Hudič hoče uničiti moje ljubljene sinove z močjo, poželenjem in nečistostjo. Več se posvetite molitvi za duhovnike, da bi mogli tolažiti Božje Srce mojega Sina Jezusa. Sem vedno ob vas in v tej noči vas blagoslavljam, združena s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.04.2018

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas kličem k spreobrnjenju in kesanju. Bog vas sedaj kliče in kliče. Ne zavračajte njegovega klica ljubezni, da ne boste kasneje trpeli.

Zbrala sem vas tu, da bi bili pod mojim Varovalnim Materinskim plaščem, ker ne želim vaše žalosti ampak zveličanje vaših duš.

Ne oddaljite se od Srca mojega Sina Jezusa zaradi upornosti in neposlušnosti. Odprite sedaj svoja srca. Če boste dovolili, da vas Gospod izpolnil z njegovo ljubeznijo se bo vse spremenilo v vaših življenjih in vaših družinah.

Moji otroci, poslušajte me: to je ura da se posvetite nebeškemu kraljestvu in se ne pustite odvesti zaradi težkih napak in lažnivosti sveta.

Bodite ponižni, bodite tisti, ki prinašajo mir svojim bratom. Ne uporabljajte svoja usta zato, da ranite in zadajate rane svojim bratom, ampak jih uporabljajte za govor o veliki Božji ljubezni.

Vedno sem ob vaši strani, da vas vodim v vsem kar mi Bog dovoljuje.

Molite, veliko molite rožni venec z živo vero in prejeli boste velike milosti po Srcu mojega Sina Jezusa. Zahvaljujem se vam, da ste tu. Molite za tiste, ki ne molijo in mnoge duše se bodo vrnile k Bogu. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, sem tvoja Mati, prihajam iz nebes prosit za molitev, odpuščanje, mir in spreobrnjenje. Moli za človeštvo, ki noče vedeti za Boga in niti za Nebeško kraljestvo.

Vse moje otroke kličem k spreobrnjenju, a oni me ne poslušajo. Prosim, da mi odprejo svoja srca, a oni se ne želijo odpreti Božji milosti.

Nekega dne, ki ni tako daleč, se bodo mnogi kesali, da so ostali gluhi za Božji klic. Želeli bodo moliti in spremeniti življenje, a bo pozno, ker so zamudili čas Gospodovega mimohoda, ki jih je klical, da mu sledijo. Reci mojim otrokom naj ne bodo neposlušni. Bog ne mara neposlušnosti njegovim Zapovedim in njegovemu nauku.

Zelo kmalu bodo mnoge napake vedno bolj razglašene kot resnica in zlo in greh bo v Božji hiši, kot če bi bile normalna stvar.

Bori se za božje kraljestvo. Nosi tvojim bratom mojo Materinsko ljubezen. Moja ljubezen ni sprejeta kot bi morala biti.

Moli, moj sin, da tolažiš Srce tvoje Matere. V tem Srcu boste ti in tvoji bratje našli mir in Boga. Jaz vas ljubim in vam želim vedno dati moč, pogum in luč, da z zaupanjem in vero sledite Gospodovi poti. V tej noči dajem tebi in vsem tvojim bratom velike milosti, da bi vedno ostali zvesti Gospodu, do konca.

Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA 28.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, jaz tvoja Mati sem spet tu, da podarim vsem mojim otrokom mojo materinsko ljubezen. To ljubezen, moj sin, hočem dati vsem tistim, ki še ne znajo ljubiti mojega Sina Jezusa. Ljubite, da bi pripadali Bogu. Ljubite, da bi pripadali Nebeškemu kraljestvu. Ljubite, da boste imeli moč premagati vsako zlo in greh.

Molitev ima sposobnost spremeniti najbolj težke situacije v svetu. Toliki moji otroci nimajo vere, ker malo molijo in ne odprejo svojega srca Bogu. Pomagaj tvojim bratom pripadati Bogu, ne utrudi se in ne imej strahu vsem govoriti   o mojih sporočilih. Ne boj se tistih, ki ti postavljajo ovire ali, ki želijo ti preprečiti, da bi govoril. Moj Sin Jezus je vedno ob tebi, da te varuje in razsvetljuje v vsem in jaz, tvoja Mati, te pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem, da bi ti in tvoja družina bili vedno združeni z mojim Brezmadežnim Srcem. Moli, moli in uči moliti, ker se velika kazen približuje svetu in bo za vedno  spremenila življenje in obličje zemlje.

Vsem govorim: molite, molite, molite, ker to je čas spreobrnjenja. Blagoslavljam tebe in vse moje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, ne utihni! Razširjaj moja sporočila, da bi jih spoznalo čim večje število mojih otrok.

Odpri usta in govori o veliki Božji ljubezni, čisti in sveti ljubezni, resnični ljubezni, ki spreminja življenja, duše in srca.

Uči moje otroke naj se ne utrudijo moliti. Mnogi ne razumejo velike moči molitve pred Božjim Prestolom, pred Božjim Srcem mojega Sina Jezusa.

Tisto srce, ki moli, ki prosi, ki posreduje za dobro človeštva, je srce odprto za ljubezen Boga ima resnično upanje na spreobrnjenje mnogih otrok, ki bodo mogli biti duhovno ozdravljeni, spreobrnjeni in posvečeni po Božji ljubezni.

Vedno glej na moje Materinsko Srce, Sveto in Brezmadežno in naučil se boš pripadati Bogu in izvrševati njegovo-Božjo Voljo.

Sem vedno ob tebi, da ti dajem potrebne milosti za nadaljevanje tvojega poslanstva. Četudi te bodo vsi zapustili in zavrnili, jaz, tvoja Mati, te ne bom nikoli niti zapustila niti zavrnila.

Nadaljuj in dajaj tvoje pričevanje vere, bodi Božji mož, nosi Gospodovo luč in ljubezen vsem, ki jo potrebujejo. Moj Sin Jezus je vedno s teboj in po tebi bo deloval, naredil velike stvari, kadar boš govoril o naših sporočilih ljubezni tvojim bratom.

Korajžo, moj sin, sprejmi mojo ljubezen in moj blagoslov Matere, ki te toliko ljubi in ti želi dobro. Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.04. 2014

Mir tvojemu srcu!

Moj ljubljeni sin, še enkrat tvoja Brezmadežna Mati prihajam na srečanje s teboj, da bi rekel mojim otrokom naj živijo spreobrnjenje s srcem in z odločitvijo, da bodo popolnoma pripadali mojemu Sinu Jezusu.
Čas mineva in mnogi ne želijo poznati in slišati za klice, ki vam jih dajem v teh težkih časih. Mnogi imajo svoja srca zaprta za Božjo milost, ker živijo v grehu in žalijo Gospoda.

Sin, reci mojim otrokom, da grehi, ki jih delajo pritegnejo velika trpljenja in preizkušnje nanje, na njihove družine in na ves svet.

Gospod bo naredil konec grehom. On vabi, vabi, vabi, a ni sprejet v mnogih srcih kot zasluži.

Mnogi moji otroci so srca zatemnili in zamazali z najbolj strašnimi grehi. Ljubite, ljubite, ljubite, da bi imeli moč pripadati Bogu in mu bili zvesti do konca.

Preizkušnje, ki bodo prišle na svet bodo prinesle tolikim neposlušnim obup in ne bodo vedeli kako moliti in niti kaj storiti. Moli moj sin, moli in Srce mojega Sina Jezusa se bo odprlo in bo izlilo na vas in na svet njegovega usmiljenja.

Prosite odpuščanja za vaše grehe. Prosite za  odpuščanja in ljubezni Srca mojega Sina in on vam ne bo odklonil.

Blagoslavljam te in blagoslavljam vse moje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.04. 2018.

Mir tvojemu srcu!

Moj ljubljeni sin, sem tvoja Mati, vabim tebe in tvoje prijatelje k miru. Molite za mir, ki je ogrožen.

Veliki konflikti se približujejo vedno bolj, če ne bodo moji otroci poslušali in živeli v praksi moja sporočila. Zaradi teh konfliktov so mnogi moji mali in nedolžni v veliki nevarnosti, da izgubijo svoje življenje zaradi ponosa in egoizma velikih.

Vzemite vaš Rožni Venec in molite z največjo vero in ljubeznijo. Ne ostajajte gluhi za glas Neba, ne bodite gluhi za klic Boga.

Jaz sem tu, da sprejmem v svoje Brezmadežno Srce vse moje majhne otročiče, ki se mi izročajo z zaupanjem in ljubeznijo. Moj sin, reci tvojim bratom: ura je za molitev, za čuječnost, za zadoščevanje in čas za prosit odpuščanja za grehe. Naš Gospod je zelo užaljen.

Prihajam vas prosit ta mir, mir za vse človeštvo, ki se je oddaljilo od Boga in od nebes. Živite spreobrnjenje, naučite se odpovedati vsakemu   zlu, sprejmite namen, da boste spremenili vaša dejanja in vaša srca. Nehajte grešiti, nehajte grešiti, nehajte grešiti.

Blagoslavljam tebe in blagoslavljam vse moje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.04.2014

Moj  sin, svetost pomeni učiti se in delati vse združeno z Bogom. Pomeni dovoliti, da ljubi po vas, dovoliti, da deluje po vas kot On želi.
Svetost je pot ljubezni in odpuščanja, je tista pot, ki kjer boste vedno srečali Srce mojega Sina Jezusa, ki vas vedno čaka, da vas vodi preko preizkušenj in težav življenja.

Srce mojega Sina je krotko, potrpežljivo, vam odpušča in vas uči, da bi videli svoje duše ozdravljene vseh ran, sijoče v luči milosti.

Mnogi od vas se ne zanimajo za iskanje duhovnih dobrin ampak samo materijalnih stvari.
Mnoga srca se ne odprejo življenju v Božji milosti, ker so obtežene s praznimi skrbmi tega sveta.

Mnogi moji otroci odidejo s tega sveta ne da bi okusili globoko ljubezen Boga, ker jih je sovražnik napolnil in zadušil z veliko nečimrnostjo, pohlepom, poželjenjem zlobnimi željami.

Uspelo mu je, da je ljubezen Boga bila izgnana iz teh src kot tista želja in upanje, da doseže nebesa in večno življenje.

Vsaka jutranja zora je nenehni klic Boga k spreobrnjenju vsake duše in vsakega srca.

Ne zapravite  vašega  časa ko grešite in se odvračate od Gospoda.

Ne izgubite možnosti, za spreobrnjenje in posvečenje svojih duš, ki vam jo On daje z vsakim novim dnem.

Duša polna ponosa ne bo nikoli razumela Božjih skrivnosti, niti ne nečista duša.
Bodite sveti, bodite čisti, pripadajte Bogu, ki je Večna Čistost in Neskončno Veličastvo. Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.04.2018

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, glej me še enkrat tu, tvojo Brezmadežno Mater, ki prihajam klicati človeštvo k spreobrnjenju.

Govorim ti in govorim mojim otrokom, a najdem mnoga srca gluha za moj klic. Mnogokrat trkam na vrata vaših src z mojimi sporočili, a mnogi mi ne odprejo, ne sprejmejo me z ljubeznijo.

Sin, časi so težki. Mnogi moji otroci ne želijo vedeti ne za Boga ne za nebesa. Mnogi moji otroci so duhovno mrtvi in ne želijo prositi odpuščanja za njihove grehe in strašno žalijo Gospoda.

Zberi moje otroke k molitvi, reci vsem, da bo kmalu velika kazen padla na grešno človeštvo in da čim prej vsi združeni prosite Božjega usmiljenja zase in za svet, spremenite življenje.

Sem žalostna, ker ne verujejo v moje materinske besede in se oddaljijo od mojega Brezmadežnega Srca. Molite, veliko molite, moj sin.

Prosim tebe in vse tvoje brate, da molite sveti Rožni Venec, ker ta molitev oddaljuje Božjo Pravičnost daleč od vas, vaših družin in človeštva.

Pomagajte vaši Materi z molitvijo Rožnega venca in prejela bom od Božjega Srca mojega Sina Jezusa njegovo usmiljenje za vse moje otroke, ki zaupajo v mojo Materinsko varstvo.

Ljubim te sin moj in mojo ljubezen dajem tebi in vsem tvojim bratom. Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Mati Božja je molila Slava Očetu,da bi se moja družina resnično spreobrnila,  da se  noben član, nobena oseba iz moje družine ne obsodi na pekel, ampak doseže spreobrnjenje in zveličanje.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, prihajam vabi vse moje otroke k molitvi za mir. Sem Kraljica Rožnega Venca in Miru in za mir vseh mojih otrok prosim pred Prestolom mojega Sina Jezusa, in prosim tudi, da bi ti otroci bili nositelji miru, da bi živeli v molitvi in spreobrnjenju, da bi mogli zaslužiti mir, ki vam ga lahko samo moj Sin more dati.

Molite, veliko molite za mir, kajti mnoga srca ga resnično nimajo, ker so ranjena zaradi greha. brez molitve in kesanja ni spreobrnjenja in moje Srce ob vsaki molitvi vam pravi: vrnite se k Bogu. Spremenite življenje!

Jaz sem tu, da sem vaša srednica in Mati, ki vam pomaga in tolaži v večjih preizkušnjah življenja. Blagoslavljam te in vse tvoje brato s svojim materinskim blagoslovom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem me je danes Sveta mati prosila, da poljubim podobo Usmiljenega Jezusa. Naj z vso svojo ljubeznijo in tem gibom darujem zadoščevanje  in naj vsi prisotni naredijo enako.

Ona je šla pred vsako srce, potrkala na vsako posebej s svojim klicem ljubezni: povabila vsakega posebej k spreobrnjenju in spremembi življenja, toda med mnogimi najde trdoto, hladnost in zaničevanje, toda če bomo posredovali in prosili zanje, molili in se žrtvovali, kot nas Ona prosi, mnogi se bodo vrnili k Bogu.

SPOROČILO NEŠE GOSPE  01.04.2010

Danes sem videl Našo Gospo, ki je nosila temno model šlašč in vijolično obleko, podobno Žalostni Materi Božji. Naša Gospa mi je pokazala različna trpljenja njenega sina Jezusa : ko so ga prijeli, bili po licu, ko je bil bičan, s trnjem kronan; ko je nosil križ in bil križan. Mati Božja mi je pokazala te vizije, da bi mi predstavila sedanjo sramotno situacijo, v kateri so mnogi duhovniki, ki delajo strašne grehe nečistosti proti Bogu in težo njihove neposlušnosti Papežu in Cerkvi. Ko sem videl to vizijo, ki mi jo je Naša Gospa pokazala, sem razumel, da ti škandali škofov in duhovnikov preganjanje in kritiziranje, da Papež trpi, zelo žalijo Našega Gospoda, da joka. Naša Gospa je z žalostnim glasom polnim bolečine dejala: Moj sin, veliko moli za duhovnike, veliko moli zanje. Duhovniki so padli tako globoko, da so sužnji najbolj umazanih in ogabnih grehov.Koliko grehov storijo, da povzročijo mojemu Sinu Jezusu krvaveti in jokati od bolečine. Pomagaj tvoji Materi peljati te tako dragocene duše k Bogu.Reci svojim bratom naj molijo za duhovnike, kot te prosim v tem trenutkom. Potrebne so molitve, globoka zadoščevanja, da potolažijo mojega Sina Jezusa, v nasprotnem primeru velika trpljenja so namenjena upornim duhovnikom in grešnikom, ki se ne pokesajo svojih grešnih in umazanih dejanj. Cerkev bo mnogo napadena in mnogi bodo izgubili vero, toda nič ne ne more primerjati s strašnimi trpljenji, skozi katere bodo morali iti neposlušni in nezvesti duhovniki.Moli moj sin, veliko moli, da se to ne zgodi. Moli za Cerkev in za mojega Papeža. Moj Papež veliko trpi. Koliko trpljenje bo moral nositi za rešitev mnogih duš in Cerkve. Posreduj, ti in tvoji bratje neprestano za Papeža in Cerkev. Vse vas blagoslavljam, v imenu Očet in Sina in Svetega Duha. Amem

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.03.2018

Mir tvojemu srcu in tvoji družini!

Moj sin, sem tvoja Mati, tu sem , da ti dam moč in pogum. V mojem Brezmadežnem Srcu moreš jemati potrebne milosti za nadaljevanje, ne da bi obupoval v tvojem poslanstvu, za katerega te je Gospod poklical in pripravil.

Bogu se mudi. Mnoge duše so duhovno slepe in sledijo poti, ki vodi v peklensko brezno, zato Bog prosi tebe in vse tiste, ki verujejo v to delo, da nosite križ z ljubeznijo, da se učite  žrtvovanja in darovanja za spreobrnjenje in rešitev nehvaležnega sveta.

V kolikor  boste ti in tvoji bratje znali nositi križ z ljubeznijo in potrpežljivostjo, bodo mnoge duše rešene iz satanovih krempljev in bodo ozdravljene v Gospodovi ljubezni.

Grehov je mnogo  a mnogo večji sta Božje usmiljenje in ljubezen do človeštva, ki je resnično nehvaležno.

Moli, veliko moli moj sin in stori, da bodo združeni s teboj molili moji otroci in prosili milosti in blagoslove iz nebes za uboge grešnike, da se pokesajo in spreobrnejo.

Mnogo je tistih, ki so se oddaljili od Gospodove poti in ne verujejo več, a ne skrbi, kmalu bodo prišli mnogi drugi, ki bodo verjeli in naredili kar Gospod želi, in ti boš videl velika dela, ki jih bo Bog nadaljeval po posredovanju mojih prikazovanj in sporočil.

Moli za tiste, ki so zaradi njihovih grehov izgubili luč in sijaj svojih duš . Jaz sem tu, da vam podelim mojo ljubezen in milosti. Ta ljubezen in te milosti so za vse moje otroke, ki želijo izpolnjevati Gospodovo voljo,  tako, da živijo pot spreobrnjenja, združeni v ljubezni mojega Božjega Sina.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes mi je Sveta Mati dala razumeti, da nobeno trpljenje, noben križ nam ne sme preprečiti, da nadaljujemo z bojem in se žrtvujemo za spreobrnjenje duš, ki so tako dragocene in vredne za Boga.

Gospod računa z nami in mnogokrat nam dovoli poskusiti križ, ker po njem, če ga znamo nositi s potrpežljivostjo in ljubeznijo, prihaja upanje in luč za tolike duše zaslepljene od hudiča, da bodo mogle prepoznati nevarnost v kateri so, ko hodijo po poti  teme in greha, da se bodo skesale in vrnile na pot svetosti h Gospodu. 

 Nositi križ pomeni kompromis ljubezni z Jezusom. Nositi križ pomeni dovoliti Kristusu, da zdravi in rešuje mnoge duše z njegovo ljubeznijo. Nositi križ pomeni pomagati mnogim dušam, da vstanejo iz grešnega življenja v življenje v milosti.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, jaz, tvoja Mati, še enkrat prihajam iz nebes s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom. Moli, moj sin, moli in pripravi moje otroke k molitvi, ker časi so težki.

Mnoge duše so v nevarnosti večnega pogubljenja, ker manjka molitve, manjka spreobrnjenja v življenju mnogih mojih otrok. Vi morate biti luč vsem, noseč jim ljubezen naših Svetih Src.

Sin, hudič je pridobil mnogo prostora v mnogih družinah. Mnogi krščanski domovi so postali mesto razkristjanjenja in žalitev mojega Božjega Sina Jezusa. Mnoge družine so duhovno mrtve, ker so nasedli stanu, da jih je uničil z grehom.

Molite mnogo Rožnih vencev, delajte pokoro za grešnike, odpovejte se lastni volji da izvršujete Božjo voljo.

Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce in moj Ženin Jožef vas sprejema v svoje Prečisto Srce in oba vas polagava v Presveto Srce mojega Sina.

Hvala za vašo prisotnost. Spremljala vas bom do vaših domov z mojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom. Slap milosti pada iz nebes na vas in vaše družine. Blagoslavljam te moj sin in vse tvoje brate: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je ta večer prišla v spremstvu Malega Jezusa, ki je bil v naročju Svetega Jožefa. Med prikazovanjem me je Mali Jezus ponovno prosil, da poljubim ŠKAPULIR njegovega očeta Jožefa. Enako me je prosil, pred kratkim, ko sem bil v Italiji, v Vigolu in sedaj me je ponovno prosil, da ga poljubim tu v Itapirangi. Jezus mi je dal razumeti, kako je ŠKAPULIR pomemben in je znamenje varstva proti močem pekla. Ta ŠKAPULIR       nam pomaga prejeti velike milosti Jezusovega Božjega Srca, kadar ga nosimo z ljubeznijo in vero. Ne zametujmo tako dragocenih milosti, blagoslovov in varstva, ki nam ga nebo želi dati.

Potem je Mali Jezus pogledal Svetega Jožefa in ga prosil, naj blagoslovi nas in vse človeštvo. Sveti Jožef je ubogal naročilo Malega Jezusa, iztegnil svojo desno roko v znamenju blagoslova in varstva vsega človeštva, ter naredil znamenje križa nad nami.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, jaz, tvoja Mati, ponovno prihajam, da vas povabim k molitvi in spreobrnjenju, ker molitev in spreobrnjenje manjka v svetu in v mnogih družinah.

Reci tvojim bratom naj ne izgubljajo časa. To je ura, da poslušate Gospodov klic, živite kar vas On prosi, da bodo mnoge duše rešene duhovne slepote. Mnogi mojih otrok ne vidi in ne sliši trpljenja mojega Brezmadežnega Srca.

Srečna sem za vašo prisotnost na tem mestu, ki ga je izbral in blagoslovil Gospod po moji prisotnosti.

Moj sin, reci vsem naj mnogo, mnogo, mnogo ljubijo Jezusa, ker je moj Božji Sin zelo užaljen, da grehi sveta privlačijo njegovo Božjo Pravičnost in veliko trpljenj, ker ni dovolj zadoščevanj, da bi se umirilo ogorčenje Večnega Očeta.

Prosi Boga usmiljenja za grešni svet. Bog vam še daje čas. Izkoristite ta čas, da se naučite biti njegovi.

Jaz te ljubim, moj sin in vse tvoje brate in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, sem tvoja Mati, sem tu ponovno, da podelim tebi in tvoji družini moj blagoslov. Polagam vas v moje Brezmadežno Srce in polagam tudi vse tiste, ki sprejemajo moja sporočila z ljubeznijo in in jih resnično živijo tako kot želi moj Sin Jezus.

Mnogi so tisti, ki  zapuščajo Gospodovo pod zaradi strahu, sramu, zaradi pomanjkanja zaupanja v mojega Sina Jezusa in vame, tvoje Brezmadežne Matere.

Ne bodi žalosten. Bog ločuje »ovce od kozlov«1, ločuje tiste, ki se ne pustijo premakniti v njihovi veri in nikoli ne izgubijo zaupanja.

Kot je moj Sin dejal v njegovi Besedi, ne tisti, ki pravi »Gospod, Gospod, bodo vstopili v Nebeško Kraljestvo!«2

Reci svojim bratom naj pomnožijo vero z molitvijo,  s postom, naj živijo v milosti Božji, naj pogosto prejemajo Svete Zakramente. Vedno sem tu v tem kraju, kot sem tudi v Itapirangi, čakajoč na vsakega izmed vas, da vas varujem, blagoslovim in sprejmem pod moj Brezmadežni plašč.

Moli, upaj in uči tvoje brate moliti, čakati in zaupati. Bog bo naredil velike stvari tistim, ki vedno zaupajo in nikoli ne dvomijo. Blagoslavljam te in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

(1) 31 »Ko pride Sin človekov v svojem veličastvu in vsi angeli z njim, takrat bo sédel na prestol svojega veličastva. 32 Pred njim bodo zbrani vsi narodi in ločil bo ene od drugih, kakor pastir loči ovce od kozlov. 33 Ovce bo postavil na svojo desnico, kozle pa na levico. (Matej 25, 31-33)

(2) 21 »Ne pojde v nebeško kraljestvo vsak, kdor mi pravi: ›Gospod, Gospod,‹ ampak kdor uresničuje voljo mojega Očeta, ki je v nebesih. (Matej 7,21)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.03.2018

Mir tvojemu srcu, ljubljeni sin!

Sedaj vi nosite težki križ in točite solze, a nobena bolečina in nobena solza se ne more primerjati s slavo prihodnjega življenja, ki pride kadar vas bo Gospod poklical k sebi. Ne odreci se namenu, da mu služiš, ga ljubiš, častiš in narediš, da je ljubljen na tem svetu. Izpolnjuj tvoje poslanstvo do konca, ne oziraj se nazaj, ne na desno ne na levo. Jaz sem tu, vedno ob tebi, da te blagoslavljam in ti dajem svojo materinsko ljubezen. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.03.2018

Mir tvojemu srcu!
Časi so slabi in temni. Naš Gospod, moj Božji Sin, je zelo užaljen. Njegova Božja pravičnost bo kaznovala človeštvo na način, ki se ga še ni videlo. Pridruži se mojemu materinskemu Srcu in skupaj prosiva usmiljenja za uboge grešnike. Moli, moli, moli rožni venec. Povej vsem naj ga molijo z veliko vero, saj se svet še more rešiti in osvoboditi teme, ki ga obdaja. Blagoslavljam te.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Zaupaj moj sin, tu sem, da ti dam moč in spodbudo. Vse izroči mojemu Materinskemu Srcu, vsako preizkušnjo, vsako bolečino, vsako solzo. Bog te pripravlja in prečiščuje za večje milosti, ki si jih sedaj ne moreš predstavljati . Moli, upaj in zaupaj. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.03.2018

Mir tvojemu srcu!
Moje srce gori za dobro in odrešenje grešnega človeštva. Mnogo je grehov, tako  je mnogo mojih sinov s svojo nehvaležnostjo, nespoštovanjem in žalitvami ponovno križajo mojega Božjega Sina, izkrivljajo in izničujejo večne resnice, stopajo po poti pogube, ki vodi v pekel.

Moli, zadoščuj, daruj se in trpi za spreobrnjenje grešnikov. Ustavi Božjo pravičnost Večnega Očeta. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 03.03.2018

Mir tvojemu srcu!
Vstopi v srce tvoje Matere, ki te ljubi i n daj mi vso tvojo utrujenost. Dala vam bom tolažbo, moč in mir.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Sem tvoja Mati, sem vedno s teboj in vsemi tistimi, ki v praksi živijo moja sporočila. Nikoli te ne zapustim. Imej pogum. Z vero, molitvijo, zaupanjem in ljubeznijo boš zmagal.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.03.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da živite spreobrnjenje v svojih življenjih. To je ura, ko morate živeti združeni z Bogom, ker težki časi bodo prinesli bolečino in trpljenje na svet.

Sprejmite moja sporočila v svoja srca. Že mnogo časa vam govorim, toda moja sporočila mnogokrat niso sprejeta z ljubeznijo kot želi moj Sin Jezus.

Govorim vam, otroci moji za dobro vaših duš. Poslušajte klic mojega Srca. Mnoge napake oddaljujejo moje otroke od varne poti, ki vodi v nebesa.

Gospodove besede se nikoli ne spremenijo, njegov nauk in njegove Zapovedi so vedno iste. Mnoge resnice in mnoge dogme so napadene in jih štejejo za nepomembne, ker mnogi želijo biti všeč bolj ljudem kakor Bogu.

Veliko molite, ker kar sem povedala v preteklosti v mojih prikazovanjih, boste živeli vsak dan na bolj intenziven način. Močna Gospodov roka bo padla na ubogo človeštvo. Rešite se greha in sprejmite življenje v Božji milosti.

Moji otroci, ne delajte smrtnih grehov, bežite od greha, da ne bi padli v peklenski ogenj. Pekel obstaja in satan dela vse mogoče, da bi mnoge duše oddaljil proč od Boga, da zavrnejo njegovo božjo ljubezen.

Bojujte se proti hudiču z molitvijo Rožnega Venca in vedno se izročajte v roke mojega Sina Jezusa. Molite, molite, molite moji otroci. Naš Gospod me pošilja na svet, ker želi, da se vsi rešite grehov,  da bi mogli živeti v svetosti, miru in ljubezni z vsemi vašimi brati.

Če se ne boste naučili ljubiti ne boste nikoli od mojega Sina Jezusa. Če se ne boste naučili odpustiti, ne boste mogli zaslužiti Božje odpuščanje. Če se ne boste popolnoma izpraznili, se osvobodili greha, ne boste mogli zaslužiti blagoslove in nebeških milosti.

Jaz vas ljubim in vam dajem mojo Materinsko ljubezen. Ljubim vas in z mojo Brezmadežno ljubeznijo vas obdajam, vodim in pomagam, da bi pripadali Bogu.

Hvala, da ste prišli. Hvala za vse kar storite za mojega Sina Jezusa in zame. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, Kraljica Rožnega Venca in Miru, prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev z vero in s srcem, za dobro sveta in za mir.

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. V tem postnem času naj bodo vaša srca odprta za njegovo ljubezen. Pokesajte se svojih grehom in živite novo življenje združeno z Bogom.

Naj se v vaših domovih premišljuje Križev pot mojega Sina in častite njegov križ. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca, ljubljeni moji. Govorim vam, ker vas želim voditi po varni poti, ki vodi v nebesa.
Mnogi vaši bratje me ne poslušajo, ne želijo se spreobrniti in moje Srce Matere veliko trpi, ker mnogi ti otroci hodijo po poti, kjer se sreča hudič, ki želi požreti njihove duše.

Zbudite se, moji otroci. Predramite se za Božje milosti. Sprejmite z ljubeznijo moja sporočila v vašem življenju. Svet bo kmalu utrpel veliko, strašno kazen. Povem vam, da bo velika svetloba prišla na svet in prišla bo z neba.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se. Kličem vas k Bogu sedaj, v tem trenutku, za vaše dobro, za dobro vaših družin. Poslušajte me! Molite vsak dan Rožni Venec in živite kar vas je naučil moj Sin Jezus, izročite se vsak dan njegovemu Svetemu Srcu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.02.2018 (Vigolo)

Mir z vami !

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes prosit vas, da se odločite moliti vedno bolj, sprejemajoč z ljubeznijo in vero klic, ki ga Gospod daje po meni.

Moji otroci, časi so težki. Manjka vera in molitev v življenju mnogih vaših bratov, ker mnogi nimajo moči, da bi se osvobodili greha. Nesite Božjo ljubezen svojim bratom, ki ne znajo odpustiti. Bodite združeni. Živite v svojih domovih v ljubezni in odpuščanju.  Če se ne boste naučili odpuščati ne boste mogli zaslužiti nebeško kraljestvo.

Molite rožni venec v svojih družinah, ker po posredovanju te molitve vam Bog daje velike milosti in oddalji toliko zla daleč proč od vaših družin.

Jaz sem tu, ker vas ljubim in me skrbi za vsakega od vas. To je čas, v katerem se storijo velike žalitve znotraj Božje hiše in moj Božji Sin je zelo užaljen.

Ljudje izgubljajo občutek za zvestobo Bogu in ne vedo razločevati kaj je narobe in kaj je prav, ne razločiti laži od resnice. Molite za luč Svetega Duha, da vas vodi po varnih poteh.

Samo On vam more dati luč, moč in pogum za življenje v teh težkih in temnih časih, ko hudiči iz pekla povzročajo veliko škode dušam

Bojujte se proti vsakemu zlu z Božjo Besedo, spovedjo, Evharistijo, z ljubeznijo in poslušnostjo Gospodu, ker on je Zvest, nikoli nas ne zapusti.

Molite, molite, veliko molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2018 (Finska)

Pozno nocoj se je Sveta Devica prikazala z Malim Jezusom v njenem materinskem naročju. Mali Jezus je odprl svoje ročice tako, da nas sprejema v svoje Sveto Srce. S prošnjo je dejal, da naj njegov oče Jožef postane poznan in ljubljen, ker po Svetem Jožefu, njegovemu posredovanju, nam želi podeliti velike milosti. To je globoka želja njegovega Božjega Srca: da bo Sveti Jožef ljubljen, čaščen in da se obračamo nanj.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, prihajam iz nebes s svojim Sinom Jezusom, da vas blagoslovim in podarim svojo ljubezen.

Jezus je tu, ker vas ljubi in želi vaše večno zveličanje. Moj Božji Sin je vedno prisoten v tem prostoru, da ozdravlja vaša srca. Tu sem vedno z njim, čakam vsakega od vas, da vas prejmem pod svoj Materinski plašč.

Želim vas voditi po poti spreobrnjenja in svetosti, zato vas prosim: poslušajte moje klice Matere. Dajem vam toliko sporočil za dobro vaših duš, ker ne želim, da ste nesrečni ampak srečni in, da imate mir v vaših domovih.

Ljubljeni otroci, prihajajo kruti in težki časi. Svet propada, ker je pozabil na Boga in ga ne ljubi več.

Delovanje hudiča je preslepilo toliko Božjih služabnikov katerim  sledi množica duš, ki so brez vere in brez upanja.

Pomagajte svojim bratom, da bodo pripadali Bogu. Jaz želim varovati vaše družine tolikega zla.

Prepustite se mojemu Materinskemu varstvu. Moj Sin me je izročil vam za Mater in mi je izročil vašo deželo, da skrbim zanjo. Vedno se posvetite mojemu Brezmadežnemu Srcu, obnavljajte svojo ljubezen in obljubo, da boste vedno pripadali mojemu Sinu Jezusu, zvesti njegovemu učenju in njegovim Zapovedim.

Tu sem vedno ob vaši strani in vam dajem v tem trenutku moj materinski blagoslov, združena s svojim Sinom Jezusom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Na koncu prikazovanja je Mali Jezus objel Sveto Devico s toliko ljubeznijo in se stisnil k njej, naša Sveta Mati je svojega Božjega Sina stisnila k sebi z veliko ljubeznijo in naklonjenostjo  in tako sta v tej Sveti Ljubezni vstopila kot luč v Sveto Evharistijo in pustila v mojem srcu ljubezen in mir njunih Presvetih Src.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.02.2018 (zvečer)

Moji otroci, sem vaša Mati in vas močno ljubim in ter dajem milosti in blagoslove mojega Brezmadežnega Srca. Molite, moji otroci, molite da prejmete mir in da premagate vsako zlo.

Moj Sin vas ljubi. Sprejmite ljubezen naših Svetih Src v svoja življenja in prejeli boste mir in moč, da premagate hudiča, ker Bog je z vami, da vam pomaga, vas blagoslavlja in osvobaja nevarnosti za dušo in telo.

Moji otroci, moje Brezmadežno Srce je vaše varno zatočišče. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Molitev dela čudeže v vaših življenjih in spreminja vse stvari. Svet je v velikih nevarnosti zato vas združujem v molitvi, da skupaj z menoj prosimo Gospodovo usmiljenje za nehvaležne grešnike, ki se nočejo spreobrniti in pokesati svojih grehov.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu in On vam bo dal mir. Njegova ljubezen ozdravlja, njegova ljubezen rešuje, njegova ljubezen spreminja in posvečuje. V ljubezni vas Bog posvečuje vedno bolj, da bi že tu na zemlji okušali nebesa; On je prisoten kjer sta dva ali trije združeni v njegovem imenu.

Jaz sem tu, da vas sprejmem pod moj Brezmadežni plašč. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 24.02.2018 (zjutraj)

Zjutraj se je Jezus prikazal v spremstvu Svete Device. Dal mi je sledeče sporočilo:

Moj sin, moje Svete Rane so življenje za duše. Dajejo vam moč in korajžo, da premagate greh. Blagor mu, ki se vanje zateka. Srečen tisti, ki se vedno spominja nanje in ve kako naj  jih časti in slavi. Moj Večni Oče ne more ostati ravnodušen in neobčutljiv v vaših trenutkih preizkušenj in bolečin, temveč se razodene z vso svojo ljubeznijo tistim, ki po mojih zaslugah prosijo njegovo pomoč, ljubezen in odpuščanje.

Oh, če bi duše znale jih ceniti Svete Rane bi se nikoli ne oddaljile od mojega Srca, zaradi greha, temveč bi ostale še bolj združene z njim in prejele luč in svetost, ker bi bile eno z menoj.

Pridruži se mi po Ranah, ki so razmrcvarite in ranile moje telo in moje Srce in jaz ti bom razkril, da boš sodeloval pri čudežih moje ljubezni, razkril ti bom najglobja čutenja mojega Srca, ki goreče želi rešitev vsake duše.

Prejmi moj blagoslov, ki te bo poživil v veri in te podpiral v katerikoli preizkušnji. Tu sem vedno s teboj in z vsemi tistimi, ki v praksi živijo zdihljaje ljubezni do mojega Svetega Srca. Jaz te ljubim in moja ljubezen je večna. Ostani v mojem miru!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, Kraljica Rožnega venca in miru. Prihajam iz nebes in vas prosim, da bi popolnoma pripadali mojemu Sinu Jezusu in se mu darovali z vsem svojim bitjem, brez pridržkov.
Naučite se pripadati Jezusu, sprejemati in nositi svoj križ z ljubeznijo, potrpežljivostjo, ne da bi se ozirali na pot spreobrnjena in ne da bi zanikali njegovo Božjo ljubezen.

Zadoščujte za grehe sveta. Kadar ste združeni z mojim Sinom Jezusom v njegovi Sveti Evharistični daritvi, lahko dosežete velike milosti spreobrnjenja in miru za vse človeštvo.

Moji otroci, bodite Gospodovi, bodite Gospodovi, ker bo on realiziral velike načrte v vaših življenjih. Vsak izmed vas je pomemben v Božjem načrtu. Bodite tisti, ki s svojo ljubeznijo in poslušnostjo njegovi volji brišejo Obličje mojega Božjega Sina.

Pojdimo, moji otroci, pojdimo reševat duše za Jezusa.

Hudič hoče uničiti vse tisto, kar spominja na Boga in name, ampak jaz vam pravim, da zaradi vaše zvestobe in ljubezni bo Gospod realiziral velike  čudeže in bo storil veliko stvari, da bo strmoglavil in zmedel ponosne.

Molitev spremeni vse stvari. Molite, molite, molite in dež milosti se bo z nebes spustil na vas in vaš kraj: milosti vere, spreobrnjenja, svetosti, srca prenovljena v Božji ljubezni, vneta z ognjem njegovega  Svetega Duha.

Sem vedno ob vas in vas nikoli ne zapustim. Moje Brezmadežno Srce je vedno tu, v tem prostoru, blagoslovljenem od Božje prisotnosti mojega Sina Jezusa, kakor tudi z mojo ljubeznijo Matere. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

22.02.2018

Danes me je Jezus naučil to molitev. V mojem srcu sem začutil veliko željo biti popolnoma njegov in v celoti izpolniti Njegovo voljo, čeprav je moje srce tako ubogo in moja volja še vedno nepopolna, toda poslušati te besede vstopi zaupanje, upanje in če se Mu pustim voditi vse bo postalo možno in posvečeno z Njegovo ljubeznijo:

Dovoli tudi meni Gospod, da sem ob tvojih nogah, obupan in ponižan, da jokam nad mojimi grehi, da bi mogel resnično zaslužiti tvojo Sveto Ljubezen in odpuščanje. Dajem ti svoje srce, svojo dušo in svojo voljo. Stori, da bom vedno tvoj, sedaj in vedno in za vso večnost. Naj  popolnoma pripada vsaka sekunda, minuta in ura mojega življenja. Amen!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 21.02.2018

Nocoj je prišel Sveti Jožef z Malim Jezusom, da blagoslovi vse človeštvo. Vsak blagoslov je velika milost, ki more spremeniti življenje mnogih ljudi, kakor tudi težkih in bolečih situacij, ki jih mnoge osebe doživljajo. Sveti Jožef je dal sledeče sporočilo:
Mir z vami vsemi in z vašimi družinami!

Moji otroci, veliko molite, da bi se naučili pripadati Bogu. Naj bo v vaših družinah Sveto Gospodove ime spoštovano in čaščeno.

Prihajam iz nebes, da obogatim vaša srca z ljubeznijo mojega Sina in z nebeškimi milostmi. Bog daje čas milosti vsemu človeštvu, toda človeštvo vztraja v gluhoti in upornosti.

Zbudite se, spremenite življenje dokler vam Bog daje možnost, da se osvobodite greha in vsega tistega, kar vas ločuje od njegove ljubezni.

Želim vam pomagati, dovolite mi, da vam pomagam. Vstopite v moje Prečisto Srce, da se vnamete v ljubezni do Gospoda.

Peklenski sovražnik želi povzročiti velike bolečine in trpljenja Cerkvi in svetu, toda z mojo ljubeznijo in mojim Prečistim Srcem prosim usmiljenja pred Gospodovim Prestolom za mnoge nehvaležne sinove in hčere, ki se ne želijo pokesati in se spreobrniti.

Sveti Jožef je gledal name in na vse s toliko ljubezni in mi je dejal:

 Govori, govori vsem o ljubezni mojega Srca, ker te Gospod za to prosi. To moje Srce je zate in za tiste, ki ga ljubijo in častijo kot želi moj Sin Jezus.

Jaz prosim in prejemam v tej noči velike milosti in blagoslove za vas in vaše družine. Živite molitev, spreobrnjenje in svetost v vaših domovih in Gospod vas bo obdal s svojo lučjo, milostjo in veličastnostjo. Jaz vas ljubim in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.02.2018 (Vigolo)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, govorim vam, a mnogi me ne slišijo in ne verjamejo. Prihajam iz nebes s toliko ljubeznijo, a mnogokrat sem sprejeta s tolikšno brezbrižnostjo hladnih, trdih src, ki ne verjamejo v mojo materinsko prisotnost med vami.
Ali lahko Nebeška Mati pozabi na svoje otroke, ki so v nevarnosti, da bi se za vedno pogubili?

Ne, moji otroci, nikoli ne bom pozabila boriti se za vašo srečo in večno zveličanje.

Prišla sem v ta mali, preprosti kraj, ki je na visokem, da vas dvignem k Bogu, da bi zahrepeneli po nebesih.

Svet je na poti propada in mnogi moji otroci so slepi, z življenjem polnim grehov. Moji otroci, greh vas vodi proč od Boga. Ne živite v grehu, osvobodite se ga čim prej, ker bodo veliki dogodki za vedno spremenili življenje Cerkve in sveta.

Vrnite se k Bogu s skesanim srcem z odločitvijo, da boste dobri, s čistim in drugačnim srcem.

Delajte pokoro, postite, bodite Božji možje in žene, molite in sveto bo resnično našel Božjo ljubezen in odpuščanje.

Naučite se delati pokoro, žrtve, da bi se svet osvobodil norosti, duhovne smrti, pomanjkanja vere, zaradi česar so mnogi zavrnili Gospoda in njegovo ljubezen.

Italija, Bog bo od tebe veliko zahteval in ko bo njegov laket padel nate bodo mnogi jokali, od severa do juha, od vzhoda do zahoda. Molite, molite, moli Italija. Moli veliko.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

JEZUSOVO SPOROČILO 16.02.2018 (Vigolo) ***

Danes se je prikazal Jezus v spremstvu Naše Gospe. Nosil je velik križ iz lesa in kazal na svoje Svete Rane, ki so sijale. Naša Gospa je bila v tišini, v molitveni drži, pozorna na to kaj bo njen Božji Sin povedal svetu. V tej noči je Jezus dal njegovo sporočilo:Moj mir naj bo z vami, moj mir vam dajem, da bi se spreobrnili, spremenili življenje in bili srečni!

Moj sin, še enkrat prihajam iz nebes, da se združim s teboj in vsemi, ki želijo pripadati meni in,  ki so poslušni mojemu klicu k svetosti, ki ga dajem toliko krat po moji Brezmadežni Materi.

Iščem duše za zadoščevanje, a jih najdem malo. Mnogi se ne vedo odločiti za nebeško kraljestvo in so zasužnjeni s svetom, zaradi tolikih grehov, ki jih storijo.

Povej vsem, da bo Bog prihaja uveljavljat njegove pravice, prosi za čast, ljubezen in dolžno spoštovanje, a ni tega v mnogih družinah, v mnogih srcih pa tudi v mnogih Cerkvah, s čimer je mojemu Božjemu Srcu prizadeta največjo bolečina.

Hladna srca, otrdela brez življenja so tisto kar vidim. Prihajajo k Sveti maši kot živa trupla, ker jih je satan zapeljal in uničil s tolikimi strastmi in grehi.

Brez zadoščevanja človeštvo ne bo moglo nikoli zaslužiti moje usmiljenje. Duša, ki zna popraviti svoje grehe ne bo nikoli ločena od moje ljubezni in ne od mojega Božjega Srca.

Naj bo vsak prvi petek v mesecu dan, ko se boste učili biti moji, darovati hvalo Večnemu Očetu, slavo, hvaležnost in zadoščenje po mojem Božjem Srcu.

Tukaj je moj križ, tukaj so moje Svete Rane, odprte iz ljubezni do vsakega izmed vas, da bi pritegnile blagoslov in milosti, ki vam bodo prislužile nebesa, da bi bili združeni s Sveto Trojico.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca, sprejmite z vero moje božje besede, resnično mano iz nebes, ki daje moč in hrani vaše duše, zdravi rane vaših src in vam daje mir.

Molite, molite, molite Rožni venec moje Brezmadežne Matere. Še enkrat vas prosim in vam povem, da tisti, ki molijo Sveti Rožni venec z zvestobo in ljubeznijo bodo v globini spoznali sladkost mojega Svetega Srca.

Ljubim vas in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.02.2018

Sveta Devica se je danes prikazala z belo tančico, belo obleko in modrim pasom okrog pasu,ob njenih nogah pa je bilo veliko rumenih vrtnic. Spominjala je na prikazanje Lourdes v Franciji. Bila je zelo lepa pred nami in  je izžarevala čistost in svetost na vse nas. Sveta Mati je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas ljubim ter vam želim dobro. Prihajam iz nebes in vam prinašam ljubezen mojega Božjega Sina Jezusa, da njegova ljubezen in moja Materinska ljubezen ozdravi vaša srca, ozdravi vaše duše in vaša telesa.

Ljubezen mojega Sina je čista, sveta in mogočna. Verujte v ljubezen in varstvo mojega Sina Jezusa. Sem tu, da vam dam moje Materinsko varstvo, ker vas nočem videti žalostne, ampak vesele.

Moji otroci, prosim vas: bolj kot boste ljubili in se posvetili za nebeško kraljestvo, bolj boste svobodni od vseh hudobij in nevarnosti za dušo in telo.

Otroci moji, najdite v molitvi zmago nad vsem zlom, ker v molitvi je moj Sin prisoten in vas blagoslavlja, ozdravlja in osvobaja od vsega zla.

Jaz vas ljubim in cenim vašo prisotnost tu v tej noči. Vse vas blagoslavljam, da bi imeli moč od Boga v vaših življenjih in ta moj blagoslov naj se razširi na vse vas, na vaše družine in na vse vaše prihodnje generacije.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14.02.2018

Danes, nam je sveti Jožef njegovo sporočilo vsemu človeštvu. On dal je bil oblečen v bež obleko in zelenim plaščem. V njegovem naročju je bil Mali Jezus v bež obleki z malimi zlatimi zvezdicami. Mali Jezus je držal v svoji roki križ iz temnega lesa in z njim nas je blagoslovil.

Mir moji ljubljeni otroci, Jezusov mir vsem vam!
Moj sin, moj Božji Sin me pošilja k tebi, da povem: Bog je zelo užaljen in hoče začeti s svojo Pravičnostjo nad vsem človeštvom, ki nikoli ne misli na nebesa, ampak samo na posvetne stvari, ki mu ne dajo večno življenje.
Sin moj, temni dnevi bodo prišli na svet, na može, na žene, mlade in otroke, ki ne molijo in ne delajo pokore.
Reci vsem naj zadoščujejo za strašne grehe, delajo pokoro, adoracijo in vse kar delajo naj darujejo v duhu zadoščevanja in prošnje za spreobrnjenje grešnikov.
Bog je ogorčen na mnoge krščanske družine, ki ne živijo svetniško in ne dajejo dober zgled. Moli, moli, moli, da bi imeli moč reči ne grehu in preizkušnjam.
Ne izgubite večno življenje za minljivo veselje tega sveta. Ne izgubite svojega mesta v nebesih. Pekel je grozen, bolečine s trpljenjem brez konca. Ne želite iti v pekel.
Satan hoče uničiti mnoge duše in izvršuje svoj namen s tistimi, ki so šibke vere in ga ne poslušajo.
Prihajam, da vam dam varstvo in mir. Prihajam in vas sprejemam pod moj sveti plašč. Moje Prečisto Srce je vaše varno zatočišče. Zaupajte v moje priprošnje in vas bom varno vodil k Jezusu.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUSOVO SPOROČILO 13.02.2018

Danes se je prikazal Jezus v spremstvu naše Gospe in Svetega Jožefa, ob strani vseh treh še Sveti Rafael in Sveti Mihael.

Mir z vami!

Moj sin, tu sem ker želim potolažit vaša srca in vaše duše. Želim dati olajšanje vašim telesom uničenim in izmučenim od tolikih bolezni.

Jaz sem Večno Življenje in popolno Zdravje, ki ga potrebujete. Dovolite, da moja ljubezen objame vaše bitje, da bi se opomogli in prejeli mir.

Prosim vas: odpuščanje, ljubezen, spreobrnjenje, svetost.  Mnoga srca so ranjena, a jaz prihajam razliti balzam, ki mehča in zapira rane.

Prosite z vero in boste prejeli. Ne razumete še, da bi verovali? Verujte, verujte, verujte, ker se Tisti, ki je vse v vaših življenjih. Tisti, ki spreminja bolečino v veselje; nikoli ne zapustite mojih besed, naj moje besede in moja ljubezen vstopijo v vaša srca, da bi bile vaše duše svobodne duhovnih verig greha, ki jih pogublja.

Pokesajte se svojih grehov. Dejanje ljubezni in kesanja lahko veliko doseže pri mojem usmiljenem Srcu. Molite kot vas je prosila moja Mati in vse v vaših življenjih bo imelo moj blagoslov in mojo luč. Blagoslavljam vas in vas sprejemam v moje Sveto Srce. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Med prikazovanjem so Naša Gospa in  Sveti Jožef skupaj z Nadangeloma molili Oče naš in Slavo, proseč po Jezusovih ranah za naše ozdravljenje in osvoboditev. Nadangeli so po Jezusovem naročilu označevali pri prikazovanju prisotne osebe tako, da so naredili znamenje križa na čelu vsakega, kjer je ostal svetal križ. Ta križ je znamenje blagoslova, osvoboditve, znamenje ne samo telesnega ampak tudi duhovnega ozdravljenja. Je balzam za rane naše duše in srca.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.02.2018

Moji ljubljeni otroci, molite, zadoščujte za strašne grehe, ki se delajo v svetu. Je čas vrnitve k Bogu. Je čas odločitve za nebeško kraljestvo.

Ubogi Rim!… Ubogi Neapelj!… Pokora, pokora, pokora. Še vedno je čas!… Spreobrnite se in obrnite k Bogu, ker je preveč žaljen.

Jaz sem tu s svojim Srcem v rokah, da vsem ponudim ljubezen, varstvo in milost, da bi tako pritegnili usmiljeni pogled mojega Sina Jezusa. Italia, dovolj grehov. Dovolj žalitev Gospoda. Bog te kliče k sebi.

Vrnite se na svoje domove z odločitvijo, da spremenite življenje in želite biti resnično Božji. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je bila zelo žalostna in mi je pokazala žalostne dogodke, ki so se zgodili v Italiji in povzročili toliko trpljenja mojemu srcu.

Zadoščujte, zaduščujte, zadoščujte.

Pokora, pokora, pokora! To je njena materinska zahteva, njena boleča prošnja. Da bi mogli resnično njeni sinovi in hčere poslušati ta proseči klic in ga sprejeti z vero, ljubeznijo, v duhu spreobrnjenja in spremembi življenja.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU (Vigolo) 11.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša nebeška Mati in vas ljubim ter kličem k Bogu. Poslušajte moje povabilo k spreobrnjenju  in molitvi. Bog vas kliče po meni. To je čas, da odprete svoja srca njegovi Božji ljubezni, da bi mogli prejeti v globine luč in milost, mir in ljubezen.

Moji otroci, ne obupujte. Ne oddaljite se od mene in mojega Božjega Sina. Že veliko časa trpim za vsakega izmed vas, za vaše dobro, za vašo srečo in se ne naveličam vas klicati na pravo pot, ki vodi v nebesa.

Veliko molite, otroci moji, da bi pripadali Bogu. Brez molitve ne morejo vaša srca popolnoma pripadati mojemu Sinu Jezusu. Brez molitve v vašem in življenju vaše družine ne morete imeti moči, da premagate temo, s katero vas satan ovija vsak dan in vas poskuša oddaljiti od Boga.

Veliko molite, da premagate vsako zlo in lastno voljo. Molite, da bi z vsem vašim bitjem pripadali mojemu Sinu.

Težki časi bodo prišli močneje in mnogi se bodo oddaljili od poti resnice, ker mnogi slepi vodijo slepe, kot je dejal moj Sin Jezus, in oboji sledijo poti, ki vodi v peklenski ogenj.

Prosite Boga milosti za nehvaležno človeštvo. Prosite odpuščanja za svoje grehe. Kdor ne želi odpreti svojega srca je v nevarnosti, da ga odnese val napak in pomanjkanje vere, ki bo mnoge odnesla zelo daleč od Boga.

Odprite ušesa in srca, da bi razumeli čase in dogodke, ki vam jih je pred veliko časa Bog razodel v njegovi Večni Besedi.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja življenja in tako se bodo mnoge milosti spustile iz nebes na vas in na vaše družine.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Sveta Mati dejala, da na Praznik Svetega Obličja, sreda po pustu, bo njen Božji Sin prišel blagoslovit svet in na poseben način vse njegove sinove in hčere, bolne na duši in na telesu in naj molimo za njihovo ozdravljenje.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vas prosim za ljubezen, spreobrnjenje, odpuščanje in pokoro.

Otroci, odprite svoja srca ljubezni, večni ljubezni mojega Sina Jezusa. On more ozdraviti vaša srca, vaše duše in vaša življenja.

Ta ljubezen vse spreminja in vse rešuje, rešuje tiste, ki se podarijo z namenom, da zapustijo vse kar je narobe, da bi sledili njegovemu klicu svetosti.

Moji otroci, molite, molite, veliko molite. Molitev more spremeniti vse, more oddaljiti toliko zla in nevarnosti daleč od vas in vaših družin.

Jaz vas kličem k Bogu. Poslušajte sedaj moj Materinski klic. Dovolite mi, da sem vaš vodič, tako da poslušate in živite kar vam govorim. Obnovite svoje dobre namene s spovedjo in kesanjem za svoje grehe.

Jaz sem tu in bom vedno ob vas, da vam pomagam slediti varni poti, ki vodi k mojemu ljubljenemu Sinu.

Otroci, zapomnite si: jaz vas ljubim, jaz vas ljubim, jaz vas ljubim. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.02.2018 (Vigolo)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit za molitev, spreobrnjenje in mir. Ne dovolite, da so vaše družine oddaljene od Boga zaradi pomanjkanja molitve in iskrenega kesanja svojih grehov.

Sprejmite moj klic k ljubezni in spremembi življenja. Sprejmite v svoja srca mojo materinsko ljubezen in jo nesite vsem svojim bratom.

Moji otroci, svet hodi v smeri velikega brezna večnega pogubljenja. Posredujte za spreobrnjenje svojih bratov, ki se še vedno nočejo odločiti za spremembo življenja in vsakodnevno spreobračanje.

Mnoge duše se nahajajo v duhovni slepoti ker so zanemarile Gospoda in njegove Svete Zapovedi. Sveto Obličje mojega Sina je ponovno oskrunjeno in ranjeno zaradi nezvestobe in hladnosti mnogih mojih sinov.

Otroci moji, sprejmite moj klic k molitvi in zadoščevanju. Učite se združevati se z mojim Božjim Sinom in pred njegovim križem prosite odpuščanja in usmiljenja za nehvaležne grešnike.

Vrnite se, vrnite se k Bogu. Odprite svoja ušesa in poslušajte besede, katere moj Sin dovoljuje, da vam povem. Odprite svoja srca za sprejem njegove Božje ljubezni, ki vam jo On daje po mojem Brezmadežnem Srcu.

Moji otroci, zapomnite si: nič na tem svetu ni primerljivo z večnim življenjem. Ne pustite se preslepiti. Ne pustite se zavesti od tistega, kar vam ne more dati miru. Samo Bog, moji otroci, samo Bog in njegova ljubezen nikoli ne mine. Hvala da ste še enkrat tu prisotni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUSOVO SPOROČILO 08.02.2018 (Vigolo)

Moj mir bodi z vami!

Moji malčki, prihajam iz nebes s svojo Sveto Materjo, da vam povem: Ne grešite več. Ne grešite več. Ne grešite več. Ne grešite več!

Vrnite, vrnite se na mojo sveto pot, če želite nekega dne večno življenje. Opustite vse tisto, kar mojemu Božjemu  Srcu ni všeč. Naučite se odpovedovati se svetu, da bi bili popolnoma moji.

Jaz vas že dolgo časa kličem preko moje Presvete  Matere, toda še me niste slišali.  Moja ljubljena Mati pogosto ni dobro sprejeta in poslušana, ker so mnoga srca postala trda kot kamen in brez življenja. Kdor se sedaj ne odloči za življenje v svetosti morda ne bo imel enake priložnosti jutri.

To je čas za spreobrnjenje in učenje za dobro. Odpovejte se svoji volji, da bi vas moja Božanska Volja popolnoma objela in postanete eno z menoj, združeni v mojem Srcu.

Molite kot vas moja velikokrat prosi. Ona vas bo vedno vodila k meni. Naučite se biti z mojo Materjo in nikoli ne odstopajte od moje Božanske ljubezni.

Vigolo, Vigolo, zbudi se! Nekega dne te bom vprašal račun za vsak obisk moje Svete Matere in za vsako sporočilo, ki vam ga je dala tu na tem mestu, ki sem ga jaz izbral. Ne bodite brezčutni in gluhi za njen glas.

Spreobrnite se, molite in zadoščujte, kajti težki časi so blizu. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.02.2018 (Vigolo)

Danes se je prikazala Sveta Družina. Spremljali so jo nadangeli Sveti Mihael, Sveti Gabrijel in Sveti Rafael; Sveti Gabrijel od Žalostne Matere Božje, Sveta Gemma Galgani in Sveta Terezija Deteta Jezusa. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim. Tu sem s svojim Božjim Sinom in Sveti Jožefom, da blagoslovim vaše družine in vam podelim mir.

Moji otroci, čas mineva. Vaša življenja na tem svetu morajo biti večno slavljenje Boga, vašega Očeta. Odprite svoja srca njegovi sveti ljubezni, ker ta ljubezen ozdravlja vaša srca, vaše duše in vam prinaša mir. Posvetite se za nebeško kraljestvo, kraljestvo, ki ga je moj Sin pripravil za vsakega izmed vas. Naj bo vsak vaš dih, vsako utrip vaših src vedno v slavo in čast Bogu, zahvala za njegovo večno usmiljenje, ki vam dovoljuje biti tu in poslušati moja materinska sporočila ter prejeti moj blagoslov. Zapomnite si, otroci moji vse na tem svetu mine, le Bog in njegova ljubezen ostane za vedno.

Molite vsak dan rožni venec, mogočno in učinkovito orožje proti moči teme, po katerem zaslužite milosti iz nebes in vstopiti vedno bolj v globine Presvetega Srca mojega Sina Jezusa.

Zahvaljujem se za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2018 (Vigolo)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji ljubljeni otroci, prihajam iz nebes vas prosit, bodite zvesti Božjemu klicu, ki vam ga daje po meni, svoji Nebeški Materi.

Odprite svoja srca za ljubezen Boga, ker vas ona kliče k spreobrnjenju, življenju v največji svetosti in k molitvi. Ne bodite nezvesti Gospodu zaradi svojih napak in grehov. Opustite napačne stvari in resnično sledite poti, ki vam jo kažem.

Vi ne morete želeti pripadati Bogu in ne opustiti greh in svet. Zapustite greh in svet, da bi bili popolnoma od Boga. Bog ne želi, da ste polovičarski temveč  vas želi v celoti, kajti on se je v celoti predal za vsakega od vas.

Vrnite, vrnite se k Bogu. Hudič hoče uničiti vsa Božja dela, toda moji otroci, ki me poslušajo, ki molijo in živijo moje klice so tolažba mojega Srca, ki bodo s svojimi z žrtvami in pokoro uničili njegove laži in pasti.

Vse zlo se uniči z molitvijo, žrtvijo in pokoro. Bog ne mara laži ampak resnico. Vsa laž bo uničena z njegovo božjo lučjo, ki je večna. Molite, zaupajte in dobro bo zmagalo nad zlom, Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.01.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas prosim: ljubite Gospoda, živite v ljubezni, bodite dobri, združeni in veliko molite, darujoč vaša srca in voljo Bogu, da vas On lahko uporabi v Njegovem delu ljubezni za odrešenje duš.

Bodite tisti, ki rešujejo Duše za Boga in ne tisti, ki jih odvračajo od svetega druženja z Njim. Bodite luč za tiste, ki so daleč od Boga in njegove Božje milosti.
Posvetite se za nebeško kraljestvo, ker mnogi moji otroci nočejo vedeti za Gospoda. To so časi, ko satan povzroča veliko škodo dušam in mnoge se pustijo preslepiti njegovim lažem.

Molite vsakodnevno rožni venec z vero in ljubeznijo, tako satan ne bo imel moči nad vami in Gospod, moj Božji Sin, bo vse kar bi vam škodovalo, odgnal daleč stran od vas in vaših domov.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILA KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02. 01. 2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim za molitev, spreobrnjenje in mir.

Odprite svoja srca za ljubezen mojega Sina Jezusa. Dovolite, da vas moj Sin spremeni v resnične apostole in da postanete pričevalci njegove prisotnosti tistim, ki potrebujejo.

Od mojega Božjega Sina se učite krotkosti in ponižnosti srca. Bodite pričevalci Božjega miru. Naredite iz svojih življenj posode, ki vedno prejemajo milosti nebes.

Ljubite, moji otroci, ljubite, ker v ljubezni boste našli polnost svetosti Boga. Jaz vas ljubim in vam dajem svojo ljubezen, da bi se vse zlo oddaljilo daleč od vas in vaših družin.

Molite, molite rožni venec, sprejmite z veliko vero mojega Sina Jezusa v Evharistiji, da bo vsako slavje Svete Maše srečanje ljubezni z Bogom.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ARRPI-Associação Rainha do Rosário e da Paz de Itapiranga

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.01.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in vam podelim mir. Bodite od mojega Sina Jezusa, ki je resnični in popoln mir. Odprite svoja srca ljubezni mojega Sina, ker njegova ljubezen ozdravlja vaša srca in da moč vašim dušam, da pričujete moja sporočila svojim bratom z novim namenom.

Moji otroci, kličem vas še enkrat k Bogu, kajti mnogi moji sinovi ne slišijo mojega klica in niso poslušni mojim klicem.

Spremenite življenje in sprejmite sklep, da boste popravili svoja napačna stališča, zapustili grešno življenje in vse kar ne razveseljuje Srce mojega Sina.

Ne obupujte. Ne bodite žalostni. Sem vaša Mati in sem tu, da potolažim vaša srca, da bi veselje in mir kraljevala v vaših življenjih. Storite vse, da bi živeli moja sporočila, tako kot se jaz popolnoma razdajam za odrešenje vaših duš in vaših družin.

Naj molitev rožnega venca nikoli ne manjka v vaših domovih. Dovolite mi, da velikokrat prisluhnem Zdravim Marijam, ki se molijo v vaših domovih z veliko ljubeznijo in veliko vero.

Ljubim vas, moji ljubljeni otroci, neizmerno vas ljubim in blagoslavljam z vso ljubeznijo mojega Brezmadežnega Srca.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.07.2011

Sporočilo kraljice rožne vere in miru je poslala Maria do Carmo, ob 03h, 07.30.2011.

Maria do Carmo, reci … da se katoliška poroka konča šele, ko umre mož ali žena, eden od obeh.

Če je ločitev bila pred smrtjo ali pred odhodom v večno življenje, tisti, ki razdeli trpijo veliko v posmrtnem življenju po letih živela narazen tu na zemlji, saj je dal lažno prisego pred Bogom, ko sta se poročila v katoliški Cerkvi.

Civilna poroka pred Bogom ne velja.

Tisti, ki imajo sinove in hčere, bodo kasneje veliko trpeli zaradi slabega primera, ti otroci pa bodo močno trpeli zaradi ločitve obeh: od očeta in od matere.

Naredite vse, da rešite vaš zakon. Amen! Amen! Amen!

Ko je Marija dejal, da civilna poroka ne velja za Boga, je rekla tistim, ki mislijo, da je dovolj to in nič drugega, ne da bi se potrudili  prejeti zakrament poroke v Cerkvi, pred duhovnikom. Veliko ljudi se danes poroči le civilno in ne v Cerkvi. Ti ljudje živijo v grehu in žalijo Boga. Drugi zahtevajo razveljavitev svoje zakonske zveze in celo lažejo, da to dosežejo, ne da bi bili iskreni pred Bogom in Cerkvijo, prikrivajo pravi razlog, zakaj je  bila njihova poroka uničena. Ti ljudje, če se ne pokesajo in ne zapustijo življenja v grehu, ne bodo šli v nebesa. In otroci teh ljudi, ki so ločeni močno trpijo zaradi slabega zgledu in grehov svojih staršev nezvestih Bogu in zakonske zveze, ker za njih je to strašna travma. Starši ne morejo videti resnost svojih grehov zdaj, ko pa se pojavi kasneje, v času, ki ga je Bog določil, kaj so naredili s svojimi otroki, ker so mislili samo na sebe, da zadovoljijo svoje lastne strasti in želje.

ARRPI-Associação Rainha do Rosário e da Paz de Itapiranga