SREČANJE V GROSUPLJEM 22. JUNIJA 2014

slika3

SREČANJE  V NEDELJO 22. JUNIJA 2014 OB 15.OO URI V CERKVI SVETEGA MIHAELA V GROSUPLJEM.

VABLJENI VSI ČASTILCI NAJSVETEJŠIH SRC JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA IN VSI, KI SE ZANIMATE ZA TO POBOŽNOST.

15.00 URA BOŽJEGA USMILJENJA

16.00 OGLED DVD O PRIKAZOVANJU  NA KUREŠČKU

16.30  EDSONOVO PISMO ČASTILCEM IN DRUŽINAM  SVETIH TREH SRC.

OSEBNO SPOZNAVANJE, PRIČEVANJA POSAMEZNIKOV IN MOLITVENIH SKUPIN, PRIGRIZEK IZ POPOTNE TORBE

18.00 SVETA MAŠA (G. JANEZ ŠKET)

BLAGOSLOV IN PREJEM ŠKAPULIRJEV TER POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM

NA RAZPOLAGO BODO DVDji O PRIKAZOVANJIH, KNJIGE O ČEŠČENJU PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA, PODOBA SVETIH TREH SRC, KNJIGA S SPOROČILI V SLOVENIJI  2013, ŠKAPULIRJI, 30-DNEVNICA, ZGIBANKE, ROŽNI VENCI ….

PRIDITE ! 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 28. MAJA 2014

08a13c63fa3d83eade3e9be856b6c017

Naša Gospa je prišla v spremstvu nadangelov Mihaela in Gabrijela in nam je dala sledeče sporočilo.

Mir z vami !
Moji otroci, Bog me je poslal iz nebes, da vam povem da vas ljubi in da in želi vaše odrešenje .
Jaz sem Jezusova mati in vaša Nebeška Mati. Sem Kraljica nebes in zemlje. Pridite, tukaj sem z odprtimi rokami , da vas sprejmem v moje Brezmadežno Srce.
Ali trpite? Ne obupajte. Vaša mama je tukaj, da posredujem za vas .
Verujte, verujte, verujte. Z molitvijo lahko spremenite vse v svojih življenjih. Molitev vam daje moč in zmago nad Satanom in vsem zlom. Uničite moč teme, ljubite in bodite zvesti Bogu!
Ljubim vas in vam v tej noči podeljujem tisoče milosti. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha . Amen !

Pred odhodom je sveta Mati dejala:

Bog želi, da bi ponovno v družini združeno molili rožni venec v ljubezni in odpuščanju. Bog želi združitev vaših družin …
Moji otroci , hvala za vašo navzočnost . Nebeški Mati je zadovoljen s častjo ki ste mi jo izkazali in z ljubeznijo, ki ste mi jo posvetili. Povem vam, Ribeirão Pires* bo prizaneseno … spomnite se, kaj sem vam povedala! Nekega dne boste razumeli, zakaj te moje besede .

*kraj v državi Sao Paulo, Brazilija

SPOROČILO 27. MAJA 2014

Holy Family

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz, vaša Mati prihajam iz nebes, da vas prosim, da nadaljujete z molitvijo za mir v svetu in za vaše brate, ki imajo srca polna sovraštva.
Molite, otroci moji! Molitev menja srca in spreminja svet. Ne bodite leni za molitev, vzemite rožni venec in molite z vero in ljubeznijo. Jaz vas sprejemam v moje materinsko srce in nosim vaše prošnje v nebesa.

To je čas vaše vrnitve k Bogu. To je trenutek spremembe vašega življenja. Ne oddaljite se od mene, vaŠe nebeške Matere, ampak bodite vedno v mojem Srcu, posvetite se mojemu Srcu vsak dan in jaz vas bom nosila mojemu Sinu Jezusu, ki je Luč vaših življenj in rešitev vaših duš.

Odprite svoja srca. Odprite vrata svojih domov, da bo lahko Bog vstopil vanje s svojo ljubeznijo. Vi želite toliko stvari v svojih domovih, toda ne želite imeti vsakodnevne molitve, ki je življenje vaših duš. Molite, molite vedno bolj. Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.5.2014

3383133082_9d6603b07f

Devica se je nocoj prikazala z odprtimi rokami, kot da nas sprejema, in nam pokazala svoje Brezmadežno Srce, ki je močno sevalo in je ta luč prišla na vse nas.

Njeno sporočilo:

Mir z vami!

Otroci moji, tukaj je vaša Brezmadežna Mati, pred vami. Tukaj je moje Brezmadežno Srce. Je polno ljubezni do vas. To je Božja ljubezen, ki vam jo želim dati. To je Božja ljubezen s katero želim napolniti vaša srca.

Ljubite, moji dragi otroci, ljubite in razširjajte ljubezen, ker vas posvečuje in osvobaja vsakega greha. Bodite v Jezusovi ljubezni!

Za rešitev duš za nebesa, morate znati sprejemati svoj križ z ljubeznijo in potrpežljivostjo in znati izpolnjevati Gospodovo voljo.

Ne bodite hladni za Boga, kot je hladno nocoj, ampak imejte svoja srca ogreta s plamenom vere in molitve. Ne odvrnite se od poti spreobračanja temveč pojdite vedno naprej sledeč Gospodovemu klicu.

Jaz vas ljubim in vas vsak dan prosim, da bi mogla po vaših domovih  slišati iz vaših ust molitev Zdrava Marija z mnogo ljubezni, ker ta molitev, ki jo molite k meni, svoji Materi, odstrani zlo daleč proč od vas in vaših družin.

Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25. MAJA 2014

 

53117947

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25. MAJA 2014

Danes se je naša sveta Mati prikazala v spremstvu Frančiška Asiškega in sv.patra Pija iz Pietralcine. Sveta Mati nam je dala sledeče sporočilo:

Mir z vami!

Moji otroci, sem vaša nebeška Mati in prihajam, da vam podelim mojo sveto in Brezmadežno ljubezen. Ljubiti pomeni pripadati nebeškemu kraljestvu. Ljubiti pomeni biti združeni z Božanskim                                                                  Srcem mojega Sina Jezusa.

Kdor ljubi in živi ljubezen že okuša nebesa na tem svetu, ker Bog v njegovem življenju lahko naredi velike stvari. Prosim vas molite rožni venec in ostanite združeni in boste nabrali velike milosti in nebeški blagoslov.

Hvala, ker ste prišli tukaj, da bi molili in izkazali spoštovanje vaši nebeški Materi.

Božja Mati se je užalostila v tem trenutku in z dvignjenim pogledom rekla sledeče besede:

São Paulo , São Paulo, pokesaj se! Bog ti daje še časa za spreobrnjenje, ker boš mnogo trpel in bo mnogo padlo na vas. Vrnite se k Bogu in ubogajte vašo nebeško Mater!

Blagoslavljam vas sv svojim materinskim blagoslovom, blagoslovom miru in ljubezni: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24. MAJ 2014

 

2cc8e67f8b88defaa178bed2fa3b0499

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24. MAJA 2014

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Jaz, vaša nebeška Mati, prihajam, da vam dam ljubezen mojega Brezmadežnega Srca in mojo materinsko pomoč.

Otroci moji, ne bojte se! Vedno sem tu z vami s svojim sinom Jezusom in svetim Jožefom. Molite z zaupanjem in Bog bo odprl vrata in poti, da se bo Njegova sveta volja izpolnjevala vsak dan.

Kdor zaupa bo vse dosegel pri mojem Sinu Jezusu. Jaz vas ljubim in vam dajem svojo ljubezen, da bodo vaša srca zagorela in se spremenila kot Bog želi. Hvala za vse kar naredite zame in za mojega Sina.

Naj  vam Bog podeli njegovo moč, njegov mir, njegovo ljubezen in zmago nad vsem zlom. Vedno vas pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem in vam pravim, da boste vedno v mojem srcu in nikoli ne boste ga zapustili. Blagoslavljam vas vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUSOVO SPOROČILO Z DNE 2.MAJA 2014

SONY DSC

Moj mir naj bo z vami!

Pridite, približajte se mojemu Svetemu Srcu. Nočete pripadati nebeškemu kraljestvu? Ne želite mojega miru, da lahko potolaži vaše bolne in utrujene duše? Zakaj ste še vedno upornih in trdih src? Zakaj ne molite, kot sem naročil preko moje svete Matere.

Želim zveličanje vseh, zato kličem vse k spreobrnjenju! Ne bodite neverni. Nevera vas vodi daleč proč od mojega usmiljenega Srca. Ne želite si živeti za svet, temveč živite za Nebeško kraljestvo, ker nebesa so kraj, ki sem vam ga pripravil ob moji strani.

Svet duši vaše duše in uničuje v vas vse tisto kar je dobro, zaradi česar si zaradi svojih grehov zaslužite žalost, bolečine in stiske. Ne pustite se prevarati: Satan je zvit in prebrisan in ve, kako vas pretentati. Prosite svetega duha, da boste vedeli vedno ločiti dobro od zla, resnico od laži. Trda in zaprta srca ne morejo zaslužiti mojih milosti in blagoslove. Še vedno ne zaupate in verjamete kot bi morali. Osvobodite se greha tako, da bo vaša vera očiščena in spremenjena po moji luči.

Mnogo let je minilo odkar se jaz in moja sveta Mati manifestiramo tukaj v Amazoniji. Veliko sporočil vam je bilo dano za vaše dobro in posvečenje vaših duš. Poslušajte moj glas, ki vas kliče k preobrnjenju. Ne zakrknite in zaprite  svojih src za moj glas.

Vrnite se sedaj, preden gre svet skozi velike preizkušnje. Amazonija… Kesaj se!… Mnogo ti bo zaračunano Amazonija, zaradi milosti, ki sem ti jih dal preko Itapirange. Brazilija, Brazilija, križ bo velik za mnoge, ker so želeli le greh; Niso hoteli storiti ničesar za slavo mojega kraljestva. Postali so gluhi in brezbrižni do mojega glasu. Tisti, ki je na oblasti bo padel! Tisti, ki nočejo narediti ničesar za nebeško kraljestvo bodo potolčeni z bolečino in solzami. Tisti, ki prelivajo nedolžno kri bodo morali skozi bolečino in kri razen, če  se ne pokesajo.

Rekel sem vam: Ljubi Gospoda svojega Boga z vsem srcem, z vso svojo dušo in z vso svojo močjo… Toda mnogi me ne ljubijo in zaničujejo mojo Božansko ljubezen…

Ljubi svojega bližnjega kakor samega sebe!…in ubijajo, kradejo, preganjajo, obrekujejo, smejejo, posmehujejo, lažejo, simulirajo (za finto), grozijo in zlorabljajo najšibkejše, preproste in vse tiste, ki bi jih morali ljubiti, sprejeti in jim služiti. Moje svete oči vse vidijo in poslušam noč in dan krik mojega ljudstva!…

Gorje zlobnim vladarjem!… Gorje tistim, ki so mogočni!… Gorje bogatim, egoistom in tistim, ki hočejo obogateti na račun svojega bližnjega!… Zanje je pripravljen peklenski ogenj, če se ne popravijo in delajo pokoro.

Satanov dim je vstopil  znotraj Cerkve in v mnoge družine. Mnoga srca gnijejo zaradi satanovega strupa in mnogi posvečeni so zapustili služenje moji Hiši, da služijo glasu posvetnosti in hudičevim skušnjavam. Posredujte za posvečenje Cerkve. Posredujte za duhovnike. Ne morete si predstavljati kako dragoceni so duhovniki. Ne dotikaj se mojih posvečenih!  Ne uniči mojih maziljencev.! Kajti moja sveta roka je stegnjena nad njimi in moje močno naročje jih obdaja. Kdor jih uničuje ga bom uničil jaz. Kdor povzroči, da zapustijo mojo službo, ga bom zapustil in ne bom slišal krik njegovih prošenj  v času stiske. Kdor se dviga proti njim nasprotuje Vsemogočnemu, tistemu,ki jih je ustvaril in jih lahko z enim dihom uniči v prah. Spremenite smer svojega življenja! Zavedajte se… da ste bili ustvarjeni za ljubezen in za življenje v ljubezni. Jaz sem Ljubezen in ta moja božanska Ljubezen je za vse vas. Naj se vaša srca odprejo, da jih lahko napolnim s svojo ljubeznijo.  Ne grešite več!…Prosite odpuščanja za svoje grehe. Zadoščujte za svoje grehe, da bo moji pravičnosti zadoščeno in da se moje usmiljenje razširi na tiste, ki so duhovno slepi in uporniški.

Darujte Očetu pravično zadoščenje po zaslugah mojega trpljenja, smrti in vstajenja in tako bodo mnoge duše popeljane na sveto pot k Bogu. Vsaka molitev, žrtev in pokora, narejene z ljubeznijo in v duhu zadoščevanja, pritegnejo iz nebes zadovoljstvo Očeta, njegovo ljubezen in odpuščanje.

Človeštvo se potaplja v blato greha, lahko pa jim mi pomagamo vstati z našim darovanjem, predanostjo in da posredujemo vedno bolj zanje. Bojujte se za odrešenje duš. Pridružite se moji sveti Materi in svetemu Jožefu, ker njune molitve in darovanja imajo vrednost pred menoj. Ona sta priprošnjika pred mojim Božjim prestolom in poslal sem jih v Amazonijo, da vam pomagajo pripadati meni.  Ne morete si predstavljati, koliko moja sveta Mati in moj oče Jožef posredujeta in prosita za spreobrnjenje in zveličanje vaših družin. Ljubite jih, bodite jim hvaležni in jim dajte čast, kot jo želim.

Čas mineva, dnevi so krajši in meseci minevajo hitro. Vse se izpolnjuje. Prerokbe se izpolnjujejo in kmalu bodo vse razkrite in izpolnjene. Na tem mestu sem pustil svoj blagoslov in varstvo tistim, ki so vzeli resno moje klice, tistim, ki so živeli in živijo moje klice kot vas je moja sveta Mati učila in tistim, ki nikoli niso dvomili  in ostanejo zvesti v veri do konca. Nikoli ne dvomi ampak veruj!… Vera vam bo vedno dala moč, da nadaljujete pot in ostanete vedno zvesti. Sveti Duh deluje močno na tem mestu in vam daje potrebno milost, potrpežljivost in vztrajnost vsem vam.

Ko bo svet žaloval in jokal, ob videnju kamna, ki bo postal rdeč in padel na tla, mnogi bodo potem želeli priti do tega rdečega kamna, kjer se je prikazala moja sveta Mati, ker je prišla ura bolečine!

Ulice Brazilije bodo polne krvi in solz; slišalo se bo krike in stokanje. Divje živali niso tako nevarne kot tisti, ki imajo srca polna krvi in sovraštva. Mnogi živi bodo zbežali v sredino gozda, da bi ubežali nevarnosti nenadne smrti. Trpeli bodo, ker me niso slišali, ker če bi poslušali ne bi trpeli.

Dovolj grehov!…Dovolj nečistosti in neskončne nezvestobe. Dovolj prešuštva in splavov. Popravite, popravite, popravite se! Pokesajte se svojih grehov in spremenite svoje življenje!

To je moje sporočilo danes. To je moje naročilo vsakemu srcu, vsaki družini, vsakemu duhovniku!

Cenim prisotnost vsakega izmed vas, ki je prišel resnično častiti naša tri sveta Srca. Njim podeljujem svoje milosti; milosti, ki jim bodo pomagale ostati na moji sveti poti. Pogum, zaupanje, vera, ponižnost, da bodo mogli hoditi in vztrajati v preizkušnjah.

Kdor zaupa in ljubi doseže vse od mojega Srca; kdor živi in spodbuja pravičnost bo vedno imel moj mir in mir bo kraljeval v njegovem domu.

Kdor govori resnico vedno časti Boga, ker sem Večna Resnica in to so pravi častilci, ki jih Oče išče in ljubi. Odstrani laži iz svojega srca, odstrani  lažnost,  ker nič ne ostane skrito dolgo časa.

Ljubite, ljubite, ljubite, da zaslužite nebeško kraljestvo, predvsem pa razširjajte ljubezen in ostanite vedno združeni z mojim Srcem. Če želite mir, bodite prvi nosilci miru; če želite blagoslove iz nebes, bodite prvi da vsakega sprejmete z ljubeznijo in usmiljenjem. Sveti Duh ne prebiva v hudobnem srcu, ki je poln greha, temveč v tistih, ki ljubijo mojo Besedo in jo izvršujejo.

To je čas spremembe vašega obnašanja, to je čas mimohoda in vas kličem, da mi sledite. Pridite! Pusti vse in hodi za menoj. Veliko dela je treba opraviti, ker je veliko zlomljenih src, ki jih je treba rešiti; Obstaja veliko nemirnih duš, ki potrebujejo mojo tolažbo in mir.

Delujte in bodite luč za vaše brate in razveseljujte moje sveto Srce. Vsem podeljujem svoj blagoslov in svojo luč: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23. MAJA 2014

0984c052309ee2c5115866084fb15722

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mir z vami!
Otroci moji, jaz sem vaša nebeška Mati in sem prišla nocoj, da blagoslovim vaše družine in vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce.
Ljubim vas in želim napolniti vaša srca z Božjo ljubeznijo. Molite, veliko molite otroci moji, ker svet potrebuje veliko molitve. Približajte se mojemu materinskemu Srcu in jaz vas nesem mojemu Sinu Jezusu. Ne izgubljajte časa! Spremenite življenja.
Mladina, moji mladi, ki vas tako zelo ljubim, pomagajte svoji nebeški Materi in učite svoje prijatelje moliti rožni venec in molite z njimi.Nesite mojo materinsko ljubezen in Jezusovo ljubezen vsem vašim bratom.
Očetje in matere, nosite Božjo ljubezen drugim očetom, ki ne molijo in drugim mamam, ki so daleč od Boga. Vsakdo mora nekaj storiti za Božje kraljestvo.
Ne bodite praznih rok, kadar se boste morali nekega dne predstaviti pred Gospodom. Nesite, nesite ljubezen in svet bo prenovljen. Dajem vam svoj blagoslov, blagoslov miru in ljubezni: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22. MAJA 2014

23c389de132e8ccb8617e9fadaabf354SPOROČILO NAŠE GOSPE
Danes je prišla Sveta Družina. Naša Gospa je imela belo ogrinjalo in modro obleko. Sveti Jožef je bil oblečen v svetlo-rjav plašč in obleko bež barve. V naročju je imel otroka Jezusa, oblečenega v svetlo-zeleno obleko z zlatimi zvezdami.

Mati Božja je dala sporočilo;

Mir z vami!
Sem tu pred vami s svojim Sinom Jezusom in svetim Jožefom in vas prosim, da nadaljujete molitev za svet, za družine in za mir. Ne puščajte ob strani molitev, temveč mora molitev sijati v vaših domovih kot velika luč, ki spreminja vaša življenja.
Bog vas ljubi in vas hoče rešiti.
Pustite, da Njegov blagoslov vstopi v vaša srca in da je Njegova Ljubezen moč in življenje vaših duš. Otroci moji, pomagajte svojim bratom do Boga. Pomagajte svojim bratom, da vstanejo za življenje v milosti, zanje posredujte in nesite jim vsem moja sporočila.
Jaz vas ljubim in skupaj s svojim Sinom Jezusom in svetim Jožefom vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Edson:
Sveta Devica in sveti Jožef sta molila Slavo in prosila malega Jezusa za njegov mir in njegov blagoslov, ter da bi vedno kraljeval v naših domovih in da bi ga vedno postavljali na prvo mesto, kot center naših življenj.