SPOROČILO JEZUSA DNE 31.3.2013

SPOROČILO JEZUSA DNE 31.3.2013

Moj mir naj bo z vami!

Ljubezen, ljubezen, ljubezen, da bi pripadali Nebeškemu kraljestvu, kraljestvu Moje ljubezni. Če vas svet sovraži je zato, ker pripadate meni in poslušate moje klice. Svet vam ne bo dal miru, ampak le moje usmiljeno Srce. Svet  vas ne more pozdraviti temveč samo moja ljubezen. Kdo je pripravljen poslušati moj klic po moji Blagoslovljeni Materi, na vseh delih sveta?

Poslal sem jo v Amazonijo, toda Amazonija je še vedno nehvaležna do njenih klicev. Mnogi nadaljujejo svoje grešno življenje; drugi so obrnili hrbet prošnjam Moje Matere in ne poslušajo Njenih materinskih besed. Veliko se jih je ohladilo v veri, v ljubezni in molitvi, ampak glejte, vse bom pretresel, kot nisem še naredil nikoli. Jaz bom pretresel Amazonijo, preden se zgodi najhujše, tako da se bo veliko oči in src odprlo in se napotilo na pot resnice, ker želim spreobrnjenje in zveličanje vseh.

In ti, ki ste danes tukaj, ki ste slišali in čutili moj klic v svojem srcu: nazaj, nazaj, nazaj na pravo pot in vztrajajte! Ne odstopite nikoli, kajti zmaga in milost bo podeljena tistim, ki so zvesti do konca. Ne pustite se prevarati; Božje besede se nikoli ne spremenijo, vedno pa razglašajo resnico v dobro in odrešenje vseh.

Molite, molite, molite in  moj blagoslov bo vedno z vami. Blagoslavljam vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO 30.3.2013

SPOROČILO BOŽJE MATERE DNE 30.3.2013

Mir moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša Nebeška Mati, Kraljica miru in rožnega venca prihajam in vas prosim, da živite združeni v ljubezni mojega Sina Jezusa, da bi bila lahko vaša srca ozdravljena in osvobojena vsega zla.

Otroci moji, če želite biti Božji, se morate naučiti odpovedati se svetu in vsemu kar žali Njegovo božansko Srce.

Odločite se za Nebeško kraljestvo, odločite se za svetost!.. Odprite svoja srca zdaj, kajti tistim, ki odprejo svoje srce Njegovi ljubezni, Jezus pripravlja izvir milosti in blagoslovov. Uživajte vse te milosti za vaše odrešenje in odrešenje vaših družin.

Moj Sin Jezus je veliko trpel, zaradi grehov mnogih mojih otrok in tudi zaradi vaših grehov, dragi otroci. Razveseljujte Srce mojega Sina Jezusa z vsakodnevno molitvijo, kot sem vas naučila in živite po sporočilih, ki vam jih Brezmadežna Mati prinaša z Nebes za vas vse.

Prikazovala sem se in se prikazujem na mnogih mestih, toda mnogo mojih otrok ima še vedno otrdela srca kot kamen. Z rožnim vencem, ki ga molite vsak dan, zmehčajte ta srca, da se odpro Bogu. Ne izgubite poguma, ne izgubite vere, četudi v preganjanju in težkih preizkušnjah. Bog je vedno z vami in vas nikoli ne zapusti.

Molite, molite veliko in Bog vam bo omogočil, da vidite moč in milost vaših molitev, opravljenih z vero in ljubeznijo. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO Z DNE 17.3.2013

SPOROČILO DEVICE MARIJE Z DNE 17.3.1913 MANAUS

Mir, moji ljubljeni otroci!

Prihajam z Nebes da vam povem, da svet in Cerkev potrebujejo mnoge molitve! Bog vas po Meni, vaši Brezmadežni materi, kliče k spreobrnjenju in spremembi življenja. Molite za Cerkev. Cerkev bo zelo napadena in mnogi, Gospodu posvečeni, bodo morali nositi težak križ. Tisti, ki je bil izbran, da vodi Cerkev mojega Sina Jezusa, bo potreboval mnoge molitve, da bo izpeljal do konca z močjo, vero in predanostjo, poslanstvo, ki ga je prejel od Boga.

Otroci, kar sem vam  govorila v preteklosti, se  uresničuje v dneh, ki jih  živite. Kar sem razodela v Fatimi mojim trem malim pastirčkom: Luciji, Frančišku in Jacinti in to kar sem razodela v skrivnostih, ki se nanašajo na Cerkev, se uresničuje in izpolnjuje.

Molite, veliko molite,  kajti tistim, ki poslušajo moja sporočila in jih živijo, bo Božja milost sijala kot luč in jim razsvetljevala pot.

Jaz sem z vami in vas blagoslavljam v imenu Očeta, in Sina in Svetega Duha. Amen.

PRIKAZOVANJA

Prikazovanja v Itapirangi – Brazilija

Objavljeno v 22. Junij 2012 , Nevenka

Od 2.maja 1994 se Presveta Devica Marija prikazuje v Amazoniji, (Brazilija) kot Kraljica Rožnega venca in Miru. Občasno se s prikazovanjem Marije, Jezusa in sv. Jožefa prikaže tudi sveti Nadangel Mihael. Številna so sporočila, ki se nanašajo na mir, na Božjo ljubezen, na ljubezen  do bližnjega, na molitev, na družine in na spreobrnenje vsega sveta.

Prikazovanja v Itapirangi se razlikujejo od drugih prikazovanj zaradi specifičnosti; ta se nanaša na Tri Sveta Srca Jezusa, Marije in Jožefa,  in na pobožnost do Prečistega Srca sv.Jožefa.

Prikazovanja so se odvijala v dveh fazah. Prvi ciklus prikazovanj je trajal od leta 1994 do 1998, in drugi del ki traja še danes. Edson Glauber in njegova mama Marija do Carmo sta dobila vsa prva prikazovanja v Manausu (Amazonija). Zelo hitro so se začela prikazovanja v Itapirangi. Prikazovanja ima Edson tudi ob potovanjih, na katerih pričuje, tako v  Braziliji in Evropi, kamor ga je poslala Devica Marija.

Itapiranga spada v škofijo Itacoatiara, katere škof je  Monsignor Carillo Gritti. Dne 31. januarja 2010 je bil objavljen dekret – dovoljenje o češčenju Kraljice Rožnega venca in Miru in o pobožnosti k Svetim Trem Srcem Jezusa, Marije in Jožefa.

Edson Glauber de Souza Coutinho je v letošnjem letu diplomiral ter kmalu po opravljeni diplomi ga je Marija, Mati Božja poslala v San Paolo. Katerikoli kraj ali dom je obiskal je Marija vedno dala sporočilo za tisto molitveno skupino.

V dneh od 6. maja pa do 14. junija letos je obiskal Italijo, Slovenijo in Francijo. Dne 18. maja je Edson imel prikazovanje v cerkvi v Župnijo Marije Vnebovzete v Bertokih pri Kopru. Marija je tudi dala sporočilo. Edson je bil deležen posebnega videnja, saj je tega dne bil v cerkvi kip Strunjanske Marije od Prikazanja ob priliki 500 obletnice prikazovanj.  Kot je sam Edson povedal gre pri tem videnju za prisotnost Marijine podobe, kot se je zgodilo nekoč Cerkvi tistega časa in nato čez toliko let njena današnja  sporočila. Preberi sporočilo, ki je bilo dano v Bertokih 18.maja 2012 in Edsonovo obrazložitev.

19. je imel Edson srečanje v Stični, kjer je od nebeških gostov dobil sledeče sporočilo, ki daje Sloveniji in Slovencem upanje in usmeritev. Sveti Jožef je zavetnik družin, svete Cerkve in ne nazadnje Slovenije.

 

SPOROČILA ZA SLOVENIJO

 

V okviru njegovega poslanstva je bil Edson Glauber tudi letos v Evropi. Obiskal je Italijo, Francijo in Slovenijo.

 

18.maja 2012 BERTOKI

Župnija v Bertokih je imela ta dan v gosteh kip Strunjanske Marije od Prikazanja, ob njeni 500 obletnici prikazanja. To se je dogajalo prav na dan, ko je Edson  imel pričevanje v  Cerkvi v Bertokih pred kipom Strunjanske Gospe. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

Mir z vami moji ljubljeni otroci!

Jaz sem Kraljica Rožnega Venca in Miru ter vaša Mati!

Moj Sin Jezus me pošilja sem, da vas povabi k ljubezni, molitvi in miru.

Otroci moji, jaz vas ljubim in vam podarjam mir, mir mojega Sina, da bi vase družine pripadale Bogu. Zahvaljujem se vam za vaše molitve za dobro sveta in za mir. Bog vas ljubi in vam podarja posebne milosti. Danes vas polagam v moje Brezmadežno Srce in vaše molitve dvigam v Nebo.

Otroci moji, ljubite, ljubite, ljubite, da bi bili zmožni premagati zlo, ki želi uničiti mir v vaših domovih. Molite rožni venec. Rožni venec je molitev za katero vas prosim, da jo molite vsak dan, kajti z Rožnim vencem bo vsako zlo, ki vam ga hoče hudič povzročiti, premagano!

Danes vam podarjam mojo ljubezen z mojo Materinsko navzočnostjo med vami in vas vabim, da ste Priče Božje ljubezni in mojih sporočil med vašimi brati.

Zahvaljujem se vam za vašo prisotnost.

Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

Edson : Gre za prisotnost njenega kipa, ki predstavlja prikazanje v preteklosti in sporočilo Cerkvi tistega časa,  kot za njena sedanja sporočila.

Ko se je naša Gospa prikazala, se je njena podoba (kip),  ki jo  je gostila cerkev,  začela rahlo premikati in postala je vsa osvetljena. Devica se je veličastno dvignila in začela dobivati obliko. Iz tabernaklja je izšla svetloba, ki se je združila z Njo in takoj nato se je prikazala Devica z malim Jezusom v naročju.

 

Stal sem ganjen, ko sem videl to tako čudovito videnje in način kako se je zgodilo : Mati in Sin, tam v cerkvi pred nami, ki nas blagoslavljata in nam podarjata svojo ljubezen.

Poslušajmo njune klice in spremenimo smer našega življenja in dan nam bo mir.

 

19. 5. 2012  STIČNA

Tega dne se je prikazala Sveta Družina. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

Mir z vami moji  ljubljeni otroci!

Prihajam iz nebes z mojim Sinom in Svetim Jožefom, da vas blagoslovim in vam podelim mir.

Otroci moji,naj bo vaša ljubezen do naših Presvetih Src globoka,  in vaše družine bodo ozdravljene in  rešene vsega  zla. Bog želi podeliti velike milosti vašim družinam, ampak vi morate moliti, moliti, moliti, kajti v molitvi Bog spreminja vaše duše in vas dela može in žene vere.

Otroci moji, imejte vero. Bog je vedno ob vaši strani, da vam pomaga in blagoslavlja.

Jaz, vaša mati sprejemam vaše družine v moje Materinsko Srce.  Moj Sin želi, da bi bili vi in vaša srca  odprti do ljubezni Svetega Jožefa. Odprite vaša srca, otroci moji.

Bog želi, da se pobožnost do Svetega Jožefa razširi po vseh krajih sveta, kajti on želi rešiti družine. Sveti Jožef me danes spremlja in je ob mojemu Božjemu Sinu, kajti po njegovem posredovanju, bo veliko milosti, miru in spreobrnjenja podeljeno svetu.

Zahvaljujem se za prisotnost duhovnikov in vseh vas in vam pravim, da bodo vase družine prejele prav poseben blagoslov.

Blagoslavljam vas vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

 

Danes nas Naša Gospa prosi za  pobožnost do Treh združenih Src, da bi bile naše družine  ozdravljene in rešene vsega zla. Resnično,  Bog želi rešiti družine po posredovanju Presvetih Src polnih ljubezni in miru. Tisti, ki se bo približal tem Srcem, ne bo obžaloval, ampak bo odkril Božje usmiljenje.  Dete Jezus  je med videnjem kazal na svoje Srce in mi dal razumeti, da nas sprejema v svoje Srce. Nato je s svojimi odprtimi ročicami gledal v Nebo, kot, da bi prosil Boga Očeta za nas.

Takoj nato sem videl zemljevid Slovenije in nad njo Božjo roko, ki jo je blagoslavljala in ščitila.

Iz Božje roke se je nad Slovenijo razlivala velika luč, ki jo je razsvetljevala. Razumel sem, da so bile to milosti, ki jih je Bog podelil slovenskemu ljudstvu, po posredovanju Treh združenih Presvetih Src Jezusa, Marije in Jožefa.

Naša Gospa mi je dala razumeti, da se je z današnjim dnem za slovensko ljudstvo začel čas milosti in blagoslova in da bo ta čas milosti z vso močjo prišel po Pobožnosti do Jožefovega Najčistejšega Srca. Tri združena Presveta Srca bodo v Sloveniji uresničila velike čudeže in velika spreobrnjenja.

 

TRIDESETDNEVNICA

 

Da bi se z večjo vero zaupali Sv. Jožefu v zaščito in varstvo, lahko opravimo 30 dnevnico Zaščitnega plašča Sv.Jožefa, sprejmemo škapulir Svetih Treh Src (Jezusa, Marije in Jožefa).

TIDESETDNEVNICA ZAŠČITNEGA PLAŠČA V ČAST OČAKU                                                                             SVETEMU JOŽEFU (glej stran Jožef)