SPOROČILO NAŠE GOSPE 29. MAREC 2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29. MAREC 2014 EDSONU GLAUBER

ImmaculateHeartofMary8018-1-1

Mir, moji dragi otroci, mir !

Jaz vaša Mati vas prosim, da podarite svoja srca Bogu. Bodite Gospodovi in sprejemajte njegovo Božjo ljubezen in vsem pričujte njegovo veliko usmiljenje.

Otroci, mnogi so še vedno šibki v veri in na duhovni poti,  ker ne molijo kot bi morali in ne  zaupajo močno.

Odprite svoja srca mojim materinskim klicem. Položite pod križ mojega Sina Jezusa svoje slabosti, svoje pomanjkljivosti in svoje grehe. Križajte svoje nečimrnosti, osvobodite se posvetnosti in sprejmite Božjo voljo za svoje življenje v Njegovi ljubezni.

Ljubim vas in vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Pred odhodom je Devica dejala:

Naj molitev nikoli ne zmanjka v vaših domovih, kajti molitev je življenje za vaše duše in moč za težke čase. Molite, molite, veliko molite, da bodo srca mnogih mojih otrok sposobna sprejeti  Božjo milost za prenovitev svojih življenj in za pot svetosti. Zaprta srca so srca, ki so bila uničena v grehu. Osvobodite se greha, da boste zmogli popolnoma podariti svoje srce Bogu.

SPOROČILO – BREZJE, KAPELA SRCA JEZUSOVEGA 18.6.2013

BREZJE, KAPELA SRCA JEZUSOVEGA 18.6.2013

TO SREČANJE JE BILO NAMENJENO DUHOVNIKOM, REDOVNIKOM IN REDOVNICAM.

srce-jezusovo1

Mir, moji ljubljeni otroci!

Danes prihajam iz nebes, da vas sprejmem v svoje materinsko Srce. Vesela sem za prisotnost mojih sinov duhovnikov in mojih posvečenih hčera. Blagoslavljam vas in vam povem, da sem tukaj, ker Bog želi, da ste priče Njegove ljubezni mnogim dušam. Naj bodo vaša srca odprta za sprejem tako svete in tako velike ljubezni.

Otroci, ljubezen, Božja ljubezen lahko spremeni vse. Ne obstaja otrdelo srce, ki se ne  bi odprlo  pred to Božjo ljubeznijo, vi  pa pričujte to ljubezen vsem in veliko žalostnih stvari se bo spremenilo. Srca bodo ozdravela, družine se bodo prenovile, poklicanosti se bodo obnovile in veliko duš bo rešenih.

Bog je ljubezen in njegova  ljubezen je večna. Ostanite združeni z njim, ki je Vsemogočni in je večni Oče, lahko nemogoče spremeni v mogoče. Nikoli ne dvomite. Gospodova Beseda se ne bo spremenila nikoli in niti se ne bodo spremenili njegova ljubezen in obljube.

Sprejmite te besede ljubezni v vaša srca in vaša življenja in vi boste priče  čudežev in velikih stvari, ki jih bo Bog po vas naredil v vaši domovini.

Molite, molite in bodite Gospodovi z vsem vašim bitjem. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Edson – kateheza po zvočnem zapisu.

Molila je Oče naš in Slava Očetu za vse duhovnike in za redovnice. Molila je tudi za Božji blagoslov v naših družinah. Mati Božja je bila vesela, da nas je videla tako zbrane in dejala je, da so to velike milosti, ki vam jih Bog daje, da se skupaj zberemo, da poslušamo njeno sporočilo in da to sporočilo pričujemo tolikim drugim ljudem – ljubezen! Ko je govorila o Božji ljubezni je govorila zelo svečano in dejala, da Božja ljubezen lahko spremeni toliko stvari. Pred to Gospodovo ljubeznijo ni srca, ki se ne bi odprlo. Mati Božja pravi, da moramo pričevati in nositi to ljubezen vsem, ker tako bodo srca ozdravljala, družine se bodo obnavljale, duhovni poklici prenovili in duše reševale. Danes nam je Mati Božja dala svoj blagoslov in napolnjevala naša srca z ljubeznijo. Ko je to govorila je iz njenih rok izšla velika luč na vse nas in mi smo bili obdani v tej luči. S tem nam je dala vedeti, da smo bili danes tu mi izbrani, da bi pričevali o sporočilih. Vprašate se lahko zakaj? Bog ne izbira med ljudmi. Tiste, ki Bog  želi, da nekaj naredijo in da pričujejo jih pokliče. To je milost in Bog daje milost tistemu komu hoče. Marija je rekla, Bog je ljubezen, njegova ljubezen je večna in naj bomo združeni v njem, ki je Vsemogočen in naš večni Oče. Mati Božja je rekla, da Božje besede se ne bodo nikoli spremenile in niti njegova ljubezen z njegovimi obljubami. In rekla je, da bodo prišle v naša srca, v naša življenja in videli bomo toliko čudežev od Gospoda, velike stvari, ki jih bo Gospod storil. Ko je Mati Božja govorila te Besede mi je prihajalo besedilo iz Magnifikata »velike reči mi je storil vsemogočni in njegovo ime je sveto« In tako bo Bog delal v našem življenju, da bomo lahko naredili to delo, da bi obnovili tolika srca. Kako lahko to storimo? Pričujmo najprej s svojim življenjem, potem z našimi besedami in potem se obrnimo z dejanji do tistih, ki resnično potrebujejo. Mati Božja pravi v drugih sporočilih, da Bog toliko stori za nas in da on hoče samo eno stvar, da storimo zanj in mi je ne naredimo. Hudič noče, da mi to naredimo in vnese v naša srca strah. In Mati Božja pravi, da kristjan ne sme imeti strahu. Ne sme biti bojazljivec, kot pravi v Razodetju, da strahopetci in bojazljivci ne bodo imeli deleža v nebeškem kraljestvu. In pravi tudi, da če nisi niti topel niti hladen ali mlačen, te izpljunem. Zato se moramo truditi, da naredimo svoj del.

Jaz vidim to tako. Mati Božja v Amazoniji dela tako. Bog nam je poslal škofa, ki je naredil tako velik korak . Naš škof tam v Amazoniji predstavlja Cerkev. Blagoslovil je temeljni kamen svetišča, izdal je dekret o češčenju.. S prisotnostju na tem kraju škof predstavlja Cerkev.  Najvišja avtoriteta v tistem kraju. Če je škof naredil ta korak in tam v imenu vse Cerkve dejal, da moramo nositi sporočila vsem, ki to potrebujejo, ne moremo biti bojazljivci in ne govoriti. Jaz govorim. Mati Božja mi je rekla, da moram govoriti. Tolikokrat, ko grem v nek kraj in vidim ljudi, ki so zaprti ali strahopetci, ne smemo tako ravnati. Če je tam škof prosil, da se o tem govori, ne smemo ostati tako. Mati Božja pravi, da tolikokrat osebe ne razumejo milosti, ki jo je Bog podaril svetu. Satan je tisti, ki preprečuje tem ljudem, da bi razumeli ker noče, da bi ljudje v resnici spremenili življenja. Mati Božja v Amazoniji je dejala, da je toliko dela in da so tolika njena prikazovanja v svetu  zato, da bi usmerili duše na pravo pot, ker so zašle zato, ker toliki duhovniki niso pričevali Božje ljubezni tako kot bi morali. Marija je prišla zato, da bi nam pomagala. Mnogokrat so otroci, ki tega ne razumejo, ker ne vedo kako se obnašati pred takimi Božjim manifestiranjem. Zato mati Božja pravi, da je milost, da duhovnik lahko razume karizmatično dušo. Nekega dne mi je škof dejal in jaz povem vam to tukaj. Dejal je, da če bi oče Omar od začetka prikazovanj (njegov župnik) v resnici videl vse stvari, ki so se dogajale v njegovi župniji, četudi jih Cerkev še ni potrdila, bi danes Itapiranga imela veliko duhovnih  in redovnih poklicev. Njegov župnik je izgubil toliko časa in ni izkoristil trenutek, ko je toliko mladih hotelo slediti Jezusu. Danes bi Itapiranga bila polna duhovnih poklicev, to je rekel škof, in to je bil izgubljen čas in izgubile so se tolike milosti. Duhovniki imajo veliko odgovornost pred Bogom. Bog je dal to razumeti. Ker ali se sprejme milosti ali se jih izgubi. Milosti, ki so izgubljene so izgubljene in se ne vrnejo. Bog daje nove milosti, toda tiste, ki so se izgubile se ne vrnejo več. Zato moramo v naših življenjih izkoristiti vse možnosti, kar nam Bog daje v našem duhovnem življenju. Jezus pravi, da datolikim dušam  svoje darove na različnim krajih sveta, da bi pomagal svoji Cerkvi. In kot sem povedal od začetka,  karizmatik ve, vidi, toda ne more narediti, ker je Cerkev tista, ki mora narediti. Primer je, ko je Jezus vstal od mrtvih. Marija Magdalena je povedala, da je Jezus vstal od mrtvih in gresta sveti Janez in Peter pogledat. Sveti Janez je model mistične, karizmatične duše, on gre, vidi a ne vstopi. Pride Peter, pogleda, vidi in potrdi. To je primer, da je Cerkev tista, ki vidi in potem potrdi. In Mati Božja pravi, da bo Bog dal v našem času še velike darove. Bog se ne izkazuje samo preko videnj, prikazovanj, lokucije. Spoznal sem toliko ljudi z različnimi darovi. Ena oseba v Braziliji…………

SVETI JOŽEF, VNEBOVZETJE IN POVELIČANJE V NEBESIH

SVETI JOŽEF, VNEBOVZETJE IN POVELIČANJE V NEBESIHSt-JosephSaint Joseph 2josephjoseph.jpg2

Prikazovanja v Itapirangi so za pripravo sveta, da bi sprejel veliko milost, za katero Sveta Trojica želi, da jo Cerkev razglasi: da je sveti Jožef bil z dušo in telesom vzet v nebesa in je tam poveličan. Dejansko Jezus želi, da se sreda po prazniku Njegovega Vnebohoda razglasi za praznik Jožefovega vnebovzetja. Pobožnost Prečistemu Srcu svetega Jožefa, ki jo Jezus želi, nam kaže, da je bil sveti Jožef s Srcem in telesom poveličan po vstajenju vzet v Nebesa.

(Iz sporočil Edsonu Glauber)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22. 3. 2014 – MANAUS

074

 

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša nebeška Mati, prihajam in vas prosim molitev za spreobrnjenje tistih bratov, ki so najbolj težki in oddaljeni od Boga. Molite zanje, moji dragi otroci, ker moje Srce trpi za tiste, ki žive v grehu in žalijo Boga. Storite vse kar je mogoče, da ljudje v stiski sprejmejo Božjo luč. Mnogi moji otroci se uničujejo v grehu, ker jih nihče ne vodi in govori o Bogu. Molite veliko za njihove družine, da obstanejo v času preizkušenj. Bodite previdni, da nikoli ne padete v zanko sovražnika. Tukaj sem zato, da vas vodim k Bogu. Z ljubeznijo vas vodim k Božanskemu Srcu mojega Sina Jezusa in s svojim svetim plaščem vas varujem pred vsem zlom. Imejte vero. Bog je z vami. Čeprav se zdi vse izgubljeno, vam Bog daje upanje na zmago. Bog bo zmagal in vse zlo bo razpadlo. Hvala za vašo prisotnost tu na tem mesto, blagoslovljenem po vaši nebeški Materi. Vrnite se na svoje domove z blagoslovom Božjega miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

MOLITEV

EDSON 22. MARCA 2014 

MOLITEV

 Coração de Maria

O presveta Devica, Kraljica Rožnega venca in Miru, pomagaj nam postati last tvojega Božjega Sina sedaj in za vedno. Glej, kako poiščeš srca svojih otrok; mnogokrat ne znamo odpustiti, ljubiti, smo polni žalosti, sovraštva in maščevanja. Podeli nam po tvoji materinski milosti mir in ozdravljenje naših ranjenih src zaradi greha, Mati, vodi nas za roko in ne dopusti, da bi kdaj padli na poti tega sveta, temveč vodi nas po poteh Gospodove svetosti, ki nas vodi v nebesa. Naj vaše roke, čiste in brezmadežne nam podelijo milost, da ostanemo zvesti tudi v najbolj hudih preizkušnjah, četudi bi zahtevale žrtev  lastnega življenja. Naj nikoli ne izgubimo vere in korajže pričevati Jezusovo ljubezen svojim bratom in naj vaše Brezmadežno Srce bo naše pribežališče v smrti in večna tolažba v nebeški slavi. Verujemo v moč tvoje ljubezni in tvojega blagoslova in te prosimo, da se varovalni plašč, ki je tolikokrat pokrival ljubljeno Jezusovo telo, razprostre na vso Cerkev in jo brani pred vsem zlom in poniževanjem njenih sovražnikov. Kraljica nebes in zemlje, poslušaj naše molitve, naše stokanje in trpljenja naše duše.
Mi se ti posvetimo popolnoma. Naj ničesar več ne pripada nam. Obnavljamo obljube svetega krsta, našo zvestobo Bogu in njegovi Cerkvi.

Naj bo Gospod vedno slavljen, čaščen in ljubljen. Amen!

 

KATEHEZA SVETEGA OČETA NA PRAZNIK SVETEGA JOŽEFA, 19. MARCA 2014

19. marca, praznik svetega Jožefa, tisoče vernikov se je zbralo v Areni ljudstev v Amazoniji, za praznik ženina Device Marije, Božje Matere.

São José 1

São José 3 São José 4

 

 

 

KATEHEZA SVETEGA OČETA NA PRAZNIK SVETEGA JOŽEFA.

Dragi bratje in sestre, dober dan!

Danes 19. Marca praznujemo slovesen praznik svetega Jožefa, Ženina Marije in Varuha vesoljne Cerkve. Namenimo torej to katehezo njemu, ki si zasluži vso našo hvaležnost in pobožnost, saj je znal varovati Sveto Devico in Sina Jezusa. Biti varuh je Jožefova značilnost, je njegovo veliko poslanstvo.

Danes bi rad povzel temo skrbništva v skladu s posebno perspektivo, perspektivo vzgoje Glejmo Jožefa kot vzor vzgojitelja, ki varuje in spremlja Jezusa na njegovi poti napredovanja v modrosti, starosti in milosti«, kot pravi Evangelij. On ni bil Jezusov oče; Jezusov oče je bil Bog, toda on je skrbel za Jezusa kot očka, skrbel za Jezusa kot oče,  da bi rastel. In kako ga je vzgajal?  V modrosti, starosti in milosti.

Začnimo s starostjo, ki je najbolj naravna dimenzija, fizična in psihološka rast. Jožef je skupaj z Marijo skrbel za Jezusa predvsem iz tega zornega kota; to pomeni, da ga je ‘redil’, skrbel, da mu ne bi manjkalo potrebno za zdrav razvoj.

Ne pozabimo, da je pozorno skrbništvo Deteta vsebovalo tudi beg v Egipt, težko izkušnjo življenja kot begunci – Jožef je bil begunec, z Jezusom in Marijo – da bi ubežal Herodovim grožnjam. Potem, ko so se vrnili v domovino in se nastanili v Nazaretu, je dolgo obdobje Jezusovega življenja v njegovi družini. V teh letih je Jožef naučil Jezusa tudi svojega poklica, Jezus se je izučil tesarske obrti  s svojim očetom Jožefom. Tako je Jožef vzgajal Jezusa.

Poglejmo drugo razsežnost vzgoje, to je vzgoje v »modrosti«. Jožef je bil Jezusu vzor in učitelj te modrosti, ki se hrani z Božjo Besedo. Moremo misliti, kako je Jožef vzgajal malega Jezusa v poslušanju svetih spisov, posebno, ko ga je ob sobotah spremljal v sinagogo v Nazaretu. Jožef je spremljal Jezusa, da bi poslušal Božjo Besedo v sinagogi.

In na koncu, razsežnost »milosti«. Sveti Luka, nanašajoč se na Jezusa, pravi: »Božja milost je bila z njim«(Lk2,40) Tukaj je bila vloga svetega Jožefa gotovo bolj omejena v primerjavi s področjem starosti in modrosti. A bila bi velika napaka misliti, da oče in mati ne moreta narediti ničesar glede vzgoje otrok, da bi ti rasli v Božji milosti. Rasti v starosti, rasti v modrosti, rasti v milosti: to je delo, ki ga je Jožef opravil za Jezusa, mu pomagal rasti v teh treh razsežnostih, mu pomagal napredovati.

 

Dragi bratje in sestre, poslanstvo svetega Jožefa je zagotovo enkratno in neponovljivo, ker je absolutno enkraten Jezus. In vendarle v svojem varovanju Jezusa, v vzgoji za rast v starosti, modrosti in milosti, je Jožef vzor vsakega vzgojitelja, predvsem za vsakega očeta. Sveti Jožef je vzor vzgojitelja in očeta. Zaupam v njegovo varstvo vse starše in duhovnike – ki so očetje -, in tiste, ki imajo vzgojno nalogo v Cerkvi in družbi.

Na poseben način, želim pozdraviti danes, na praznik očetov, vse starše, vse očete: pozdravljam vas iz srca! Poglejmo: so na trgu nekateri očetje? Dvignite roke, očetje! Koliko očetov! Čestitam, čestitam za vaš praznik! Za vas prosim milosti, da bi bili vedno zelo blizu vašim otrokom in jih pustili rasti! Potrebujejo vas; vas, vašo prisotnost, vašo bližino, vašo ljubezen. Bodite zanje kot sveti Jožef: varuhi njihove rasti v starosti, modrosti in milosti. Varuhi njihove poti; vzgojitelji, spremljajte jih. In s bližino boste resnični vzgojitelj. Hvala za vse kar storite za svoje otroke: hvala. Vsem vam voščim lep praznik očetov in vsem očetom, ki so tu, vsem očetom. Naj vas sveti Jožef blagoslavlja in spremlja. In nekaterim izmed nas je oče že odšel, Gospod ga je poklical: toliki ki so na trgu nimajo očeta. Lahko skupaj molimo za vse očete sveta, za žive pa tudi za pokojne in za svoje, skupaj molimo in spomnimo se svojega očeta, če je živ ali mrtev. In molimo velikega Očeta vseh nas, molitev Oče naš. En Oče naš za vse naše očete: Oče naš………

In čestitke očetom!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.3.2014 OB 20.30

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.3.2014 OB 20.30

Ponoči, med sveto mašo, ko sem prejel sveto obhajilo, sem videl Devico kot Kraljico, oblečeno v zlata oblačila in kronano, bolj sijoča od sonca, ki je bila v nebesih, nad  Apostolskim nuncijem, škofji, duhovniki. Božja Mati je razprostrla svoj brezmadežni varovalni plašč in z njim pokrivala celebrante. Plašč je rastel in se razprostrl tudi na

prisotne ljudi. Devica mi je rekla:

 

Jaz sem Mati Cerkve in Kraljica Družin. Po naročilu mojega Božjega Sina razprostiram svoj varovalni plašč na to Škofijo, na ljudi v tem mestu, dajem jim svoj materinski blagoslov da zavlada mir in ljubezen od Boga.

Naj družine spoznajo milost od Boga, ki jim je dana v tem večeru s prisotnostjo, velikega škofa Cerkve, Papeža med njimi, da zaživijo svetost v njihovih domovih, naj bodo luč, ki sveti v temi, znamenje življenja tistim, ki sedijo v smrtni senci in upanje za srca, ki so trpeča in v stiski. Družine ste od Boga, Bog je z vami in vas nikoli ne zapusti! Ne bojte se temin, ki se hočejo pokazati kot zmagovalci. Nič ni močnejšega od Božje ljubezni in luči.  Od božanskega diha Svetega Duha bo vse zlo razpadlo na koščke in bo uničeno, če bodo ljudje verovali in nikoli dvomili. Molitev, spreobrnjenje, vera in zadoščevanje. Zapustite napačne stvari, odpovejte se krivic in sledite sveti poti Boga, da bi bili osvobojeni od duhovne slepote, kesajte se svojih grehov, imejte srce čisto in sveto, tako, kot je imel čisto moj ženin Pravični Jožef. Samo tako bo Bog dal mnoge nebeške milosti, vas objel zaradi njegovega neskončnega usmiljenja in odpravil vse zlo. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pintura 1

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.MAREC 2014

SPOROČILO NAŠE GOSPE DANO V COARI OB 17.URI

Hermosa Virgen María_thumb

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz sem vaša Mati, ki prihajam iz nebes in vas prosim molitev za spreobrnjenje sveta. Molite v družini. Molitev je sredstvo  za preživetje vaših domov, da bi prejemali luč  in milosti od Boga. Sprejmite Božjo ljubezen v svoja srca. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu, zapustite vse napačne stvari, da bi sledili poti svetosti k Bogu.
Jaz sem tu pred vami, ker me je moj Sin Jezus poslal iz nebes, da vam podeli svoj mir in ljubezen. Ne zaprite svojih src glasu vaše Matere, verujte vedno bolj, spreobrnite se k Bogu in postanite možje in žene vere in molitve.

Svet se pogublja v grehu in moje materinsko Srce trpi, ko vidi, da mnogi moji otroci hodijo po poti pogubljenja.

Pomagajte mi moji otroci. Korajžno, ne bojte se reči svoj DA Bogu. Veliko molite in pomagajte svojim bratom biti od Boga tako, da jim govorite o mojih materinskih klicih.

Ljubim vas in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15. MARCA 2014

 

figli

Sporočilo naše Gospe z dne 15.marec  2014

Sprejeto v Coari, med mojim obiskom v tem mestu.

Danes se je nebeška Mati prikazala v spremstvu nadangelov Svetega Mihaela in Svetega Gabrijela.

Mir moji ljubljeni otroci!

Otroci moji, sem vaša nebeška Mati, ki vas toliko ljubi. Prihajam danes, da vas prosim za veliko molitve in da se spreobrnete. Bog vas k temu kliče. Spremenite življenje in bodite sinovi, ki živijo daleč od greha in blizu Jezusovega Srca. Odprite svoja srca Bogu. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca, da boste v globini prejeli Božjo luč in milost. Molite vedno v družini rožni venec, ker družine, ki molijo rožni venec prejmejo mnogo blagoslovov iz nebes. Satan hoče prelivanje krvi in nasilje med vami, toda če boste poslušni mojim klicem bo z molitvijo in postom, spovedjo in prejemanjem mojega Sina Jezusa v Evharistiji,  izgnan iz vašega mesta in iz vaših družin.  Otroci moji, Bog vedno računa na Cerkev, toda mnogi ne gredo v Cerkev in k Maši, da bi molili. Ne odstopajte od poti k Bogu, ker čas mineva. Vrnite se, vrnite se sedaj!  Ljubim vas in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem je Sveta mati molila večkrat Slava Očetu za nas in za naše družine in prosila Boga, da bi mi vedno živeli na naših domovih v molitvi, ljubezni, miru in odpuščanju. Naša Gospa je zaskrbljena zaradi družin, ki so ranjene zaradi greha, ker se ne ljubijo in si ne odpuščajo.

Neodpuščanje rodi slabe sadove: sovraštvo, nasilje, razdor in prepire in kot  posledica mnogo hujše stvari, ki so nasilja, smrti in uničenja. Bog tega ne želi v krščanskih družinah, ampak zanje želi spreobrnjenje, svetost in spoštovanje življenja.

Ko je Naša Gospa dejala v sporočilu »ker čas mineva«, mi je dala razumeti, da mnogi mislijo, da bodo večno na tem svetu

PODELITEV ŠKAPULIRJA SVETEGA JOŽEFA – SELA PRI PTUJU 19. MAREC 2014

PODELITEV ŠKAPULIRJA SVETEGA JOŽEFA – SELA PRI PTUJU 19.3.2014

Sveti Jožef si je za svoj praznik 19.marec 2014 ponovno izbral Sela pri Ptuju, kjer je škapulir sprejel 55 oseb, od dojenčkov do starih babic in 35 oseb je pristopilo v DRUŽINO ZDRUŽENIH SVETIH TREH SRC, Jezusa, Marije in svetega Jožefa.
Slovesnost in maševanje je vodil župnik g. Jože Petek, pel pa je domači cerkveni pevski zbor. G. Emil Baronik, upokojeni solist Mariborske Opere pa nam je zapel pesel o svetem Jožefu, ki je ganila naša srca.
Sporočila svetega Jožefa, Jezusa in Marije o Jožefovem poslanstvu v teh časih sta prebirala g. Frenk Muzek in ga. Marija Miložič.
Tega slavja so se gotovo veselili tudi v nebesih. Mi smo zaključili z agape.

086