30.01.2015 – EDSONOVE SANJE

10387299_964742733560393_2291678830760390928_n

30.01.2015

DANES OB 15.URI sem sanjal s Papežem Benediktom XVI. Moram objaviti te sanje, ki so se me zelo dotaknile. Bile so zelo realne in so se živo vtisnile v mojo dušo, um in srce!

Danes, 30. Januarja 2015 ob 15.h sem imel sanje, ki jih je dopustil Gospod in ki so se me zelo dotaknile.
Sanjal sem, da sem znotraj na začetku cerkve blizu vrat, kjer bi morala iti mimo zelo pomembna oseba. Cerkev je bila polna ljudi. Videl sem škofa Carilla, takoj za tem sem videl vstopati papeža Benedikta XVI. Moje srce je plapolalo in bil sem zelo vesel, da ga vidim tako blizu mene. On me ni videl, ker sem bil ob zidu v bližini vrat.

Videl sem svojega škofa Carilla, ki se je približal svetemu očetu in rekel:«Moje pismo«… razumel sem, da je bil to dokument, ki bi ga moral prejeti od sedaj v dveh letih ne bo več škof v Itapirangi, ko se konča čas zaradi starosti. Papež Benedikt XVI. Je pogledal na škofa Carilla, s svojo desno roko premikal prste, dal negativni znak, kot da ne bi. Približal sem se škofu Carillu in rekel! Glej, vse bo v Božjem času, ne v času kot boste želeli… razumel sem, da bo Škof, dokler bo Bog to dopustil…Škof Carillo se je umaknil zamišljen in takoj za tem sem videl papeža Benedikta XVI., ki se je vrnil po isti poti mimo mene, kjer sem bil v bližini vrat. Tokrat me je videl in zelo presenečen, da me vidi, prišel in pokleknil pred menoj. Ostal sem še bolj presenečen brez besed, ko je papež pokleknil pred menoj in moje srce je razbijalo, ker nisem razumel, zakaj to počne.

Papež Benedikt XVI. mi je pokazal, kaj je imel v svojih rokah: to je bil lep rožni venec modrih kroglic, razumel sem, da je to rožni venec Kraljice rožnega venca in miru iz Itapirange, isti kot ga je imela Devica Marija ob prvem prikazovanju 02. Maja 1994. Papež mi je dal ta rožni venec, položil v moje roke. Pogledal me je globoko v oči. Imel je žalosten in trpeč pogled in njegova gesta je bila kot bi položil v moje roke upanje, da Bog  intervenira in pride s svojo božansko pomočjo.

Papež mi je z žalostnim  glasom in počasi dejal: Molite za Kristusovo cerkev!… Te besede so odmevale v meni in se globoko dotaknile mojega srca in duše. Pogledal sem ga globoko v oči in mu povedal zahteve Jezusa, Marije in Jožefa v Itapirangi. V tistem trenutku sem moral povedati glavna sporočila in zahteve, ker sem vedel da ni imel veliko časa za pogovor z mano. Prva stvar, ki sem jo rekel je bila: Sveti Oče izročite Cerkev svetemu Jožefu, njegovemu Prečistemu Srcu. Sveti Jožef bo pomagal in varoval Sveto Cerkev. Ne pozabite!…

In začel sem govoriti hitro tudi druga sporočila. Papež Benedikt XVI. me je pogledal in rekel: Molite, molite, … Rekel je iste besede, ki jih je Naša Gospa rekla moji mami ob prvem prikazovanju 2. Maja 1994. Vstal je in počasi odšel!…Takrat sem se prebudil!… Ko sem odprl oči je moje srce plapolalo v velikem veselju in mir je preplavljal mojo dušo. Papeževe besede še odmevajo v mojih mislih: »Molite za Kristusovo Cerkev… Molite, molite!«…In njegov žalosten in zaskrbljen pogled se me je tako dotaknil in je še vtisnjen v moji duši.

Molimo za Kristusovo Cerkev z veliko ljubeznijo, z večjo vero,več zavzetosti mojih bratov in sester, ker je potrebno in je nujno.

*************************************************

POVEDAL SEM SVOJEMU ŠKOFU MOJE SANJE. POSLUŠAL ME JE POZORNO. TAKOJ NATO MI JE DEJAL: “MOJ SIN, VELIKO MORAMO MOLITI ZA CERKEV!” NAJ BODO TE BESEDE NADŠKOFA CARILLA TUDI SPODBUDA IN MOČ ZA VSAKEGA OD NAS, DA BOMO POSTALI ŽIVA MOLITEV ZA CERKEV, KRISTUSOVO NEVESTO!

 

NUJNA MOLITEV MAGNIFIKAT PO MARIJINI PROŠNJI

(29.01.2014)

MOLIMO MAGNIFICAT-e ZA MLADE – NUJNO  !!!!

Hudič uničuje življenja in duše mnogih mladih. Mladi se uničujejo z nečistostjo, drogo in nasiljem. Molimo zanje. Koliko mladih ubijejo prekupčevalci, skorumpiranci in pogosto policija in razbojniki, ki so obsedeni od hudega, zaradi denarja in moči. Molimo sedaj Magnifikat, da Bog potolaži srca očetov in mater, ki so izgubile svoje otroke na tako nasilen in brutalen način po zlobnih rokah in molimo, da Božja pravičnost z močjo zruši vse tiste, ki se ne kesajo in spreobrnejo, da Bog mogočne vrže s prestola in poviša nizke, in obriše solze, da ne trpijo več. Naj bodo vsi izvori dima, prometna mesta,  uničena z močnim dihom Svetega Duha, ožgani v svetih in močnih plamenih Svetega Srca Jezusovega. Molimo v tem trenutku z vso vero, ljubeznijo in gorečnostjo. Veruj, da ta molitev bo storila mnogo čudežev in prinesla Božjo milost, veselje, tolažbo in mir v življenja tolikih naših bratov. Molite 10 x.

Moja duša poveličuje Gospoda,

moje srce se raduje v Bogu, mojem zveličarju.

Ozrl se je na nizkost svoje dekle,

glej, odslej me bodo blagrovali vsi rodovi.

Velike reči mi je storil Vsemogočni,

njegovo ime je sveto.

Iz roda v rod izkazuje usmiljenje

vsem, ki mu zvesto služijo.

Dvignil je svojo močno roko,

razkropil je vse, ki so napuhnjenih misli.

Mogočne je vrgel s prestola

in povišal je nizke.

Lačne je napolnil z dobrotami

in bogate je odpustil prazne.

Sprejel je svoje izvoljeno ljudstvo,

kakor je obljubil našim očetom.

Spomnil se je svoje dobrote

do Abrahama in vseh njegovih potomcev.

                                         (prim. Lk 1,46-55)

 

Slava Očetu in Sinu in Svetemu Duhu, kakor je bilo v začetku, takoj zdaj in vselej in vekoma. Amen!

Slava Očetu in Sinu in Svetemu Duhu, kakor je bilo v začetku, takoj zdaj in vselej in vekoma. Amen!

Slava Očetu in Sinu in Svetemu Duhu, kakor je bilo v začetku, takoj zdaj in vselej in vekoma. Amen!

 Mati Zmagovalka, Kraljica Sveta, pokaži nam svojo mogočnost!

Reši  naše otroke. Uniči vse zlo in napuh peklenskega duha, ki nas muči in napada. Osvobodi nas vseh pritiskov in nam podari mir!

Edson je danes prosil naj molimo  nujno. Že pred dvema letoma smo veliko molili Magnifikat za mlade, kot je prosila Marija in prepričana sem, da je sedaj isto. Bodite neutrudni!

POMAGAJMO GRADITI SVETIŠČE V ITAPIRANGI

IMG_0139(1)

Te dni se je škof Itacoatiare, kamor spada Itapiranga,  dom Carillo Gritti vrnil  iz Rima  z dobrimi novicami glede gradnje svetišča v Itapirangi. Edson nas vabi, da pomagamo graditi SVETIŠČE NAŠI GOPE V ITAPIRANGI.

Današnje svetišče zgleda tako: Pokriti šotor.

Skrbno so posekali le tista drevesa, kjer bo stalo novo svetišče. Vsa stala okolico bo ostala nedotaknjena.

Načrt svetišča v Itapirangi

templo

V Itapirangi je  sv. Jožef, po Jezusovem naročilu, razodel svoje Prečisto Srce, ki izproša  polno milosti za vse človeštvo.

POMAGAJMO GRADITI SVETIŠČE NAŠI GOSPE V ITAPIRANGI!

19286_963916063643060_3016150652937081219_n

SVETIŠČE BO IMELO OBLIKO TREH SRC, KI SE POVEZUJEJO MED SEBOJ.

GLAVNO MESTO AMAZONIJE JE MANAUS. ITAPIRANGA PA SE NAHAJA 5 UR VOŽNJE Z AVTOBUSOM (ČE JE CESTA V REDU – TOREJ NE V DEŽEVNEM ČASU), SICER PA SE PRIDE TJA IZ MANAUSA PO REKI AMAZONKI, TRAJA PA VELIKO VEČ ČASA.
MATERIAL ZA GRADNJO (beton, železo … razen lesa bo potrebno vse pripeljat iz Manausa v Itapirango.
ČE POŠLJEŠ ZA NEKAJ ZIDAKOV, BO S SKUPNIMI MOČMI SVETIŠČE ZGRAJENO.

MARIJA JE REKLA, DA SI IZBIRA TAKE KRAJE PRIKAZOVANJ, ODROČNE, MIRNE, KER JO SPOMINJAJO NA BETLEHEM IN NAZARET.

10.januarja je bil izbran in potrjen odbor, ki bo vodil in odbor, ki bo nadziral in kontroliral delo in vse v zvezi z gradnjo, ter tudi sproti sporočal o stanju.

Denar pošlješ preko banke!

ŠKOF ŠKOFIJE ITACOATIARE DOM CARILLO GRITTI JE IZDAL DEKRET O ČEŠČENJU IN  POTRDIL NADNARAVNOST PRIKAZOVANJ V ITAPIRANGI

DECRETO BISPODSC_7991

Temeljni kamen za svetišče je bil blagoslovljen 2.maja 2010

063

KAKO PRITI V ITAPIRANGO IZ SLOVENIJE:

Z letalom do Manausa, nato z avtobusom do Itapirange! Mogoče pa bo kdo začutil klic, da bi poromal tja?

Como chegar a Itapiranga

KNIGA O ČEŠČENJU PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA JE NA RAZPOLAGO V SLOVENSKEM IN NEMŠKEM JEZIKU. DOBITE JO PRI ZALOŽBI “SALVE D.O.O.” LJUBLJANA

21. 0BLETNICA PRIKAZOVANJ V ITAPIRANGI

2. MAJA  2015 BO 21. OBLETNICA PRIKAZOVANJ DEVICE MARIJE V ITAPIRANGI, KJER SE JE RAZODELO TUDI PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, TAKO KOT:

PARAY LE MONIAL FRANCIJA PRESVETO SRCE JEZUSOVO

FATIMA – PORTUGALSKA- BREZMADEŽNO SRCE MARIJINO

ITAPIRANGA – PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA 

Priprava na letošnje praznovanje 21. obletnice nosi naslov:

PO MARIJINEM IN JOŽEFOVEM SRCU  BOMO NAREDILI ZAVEZO LJUBEZNI S PRESVETIM SRCEM JEZUSOVIM

Três Corações1 (1)

 

KRISTUS KRALJUJ!

10410885_962543247113675_7509491179946843830_n

Jezus,  ljubim te. Jezus, častim te. Jezus, želim, da si v mojem srcu!

Jezus ljubim te, Jezus, častim te.  Jezus, želim, da si vedno v mojem srcu.
Jezus ljubim te. Jezus, častim te.  Jezus, želim, da kraljuješ mojem srcu, v moji družini in v celem svetu.

Kraljuj Gospod s slavo in močjo, z avtoriteto in veličino, ker si samo ti vreden vse časti in hvale!

10941876_962486667119333_7022402395107510389_n

O najbolj plemeniti princ Nebeške vojske pridi nam na pomoč tam kjer ni Boga, odpodi daleč stran Zlo s svojim mečem in nas brani s svojim ščitom. Naj moč vaše priprošnje pred Prestolom Najvišjega doseže zmago nad vsem zlom in grehom in milost najbolj svetih kreposti, da bi bili sveti v Božjih očeh, ga tolažili, ljubili in se mu kar najbolj darovali za odrešitev duš. Amen

IZREDNO SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.01.2015

 

IMG_0139(1)

24.01. OB 21.45  – zredno sporočilo

Bil sem pri svojih bratrancih in ko sem se vrnil domov sem čez nekaj časa slišal glas Naše Gospe, ki je govorila z menoj in mi je dala še eno sporočilo:

 Moj sin, sad pravičnosti je mir. Le pravični bodo imeli pravi mir, ki ga daje Bog.

Bolj ko bo pravičnih, bolj bo miru: mir, ki ozdravlja; mir, ki vam daje spokojnost, ki vas osvobaja vsakega zatiranja.

Mir, ki vam ga svet ponuja ni mir, ki prihaja od Boga, je lažen mir, ki ne spreobrača.

Mir, ki ga daje Bog spreobrača, osvobaja od greha, obnavlja družine, odpira srce za ljubezen do Boga in ljubezen do bližnjega.

Želite si nebeškega miru; miru, ki prihaja od Boga! Bojujte se z vero in vsem vašim bitjem prosite mir in Gospod vam bo dal.

Bog je usmiljen moji otroci. Kadar se pridružite Gospodu je zadovoljen in premakne nebesa, da vam pokaže svojo ljubezen.

Bog naredi velike stvari tistemu, ki svoje srce odpre iskreno.

Kjer je resnica in iskrenost, tam je Bog. Kjer je ljubezen in odpoved grehu in vsemu zlu je Bog prisoten in deluje s svojo milostjo.

Kadar oseba resnično odpre svoje srce Bogu jo potolaži. Bog nato napolni njeno srce z ljubeznijo, da ostane trdna v svojih svetih namenih, da se upre skušnjavi, nečimrnosti in zapeljevanju hudiča in sveta. Bog želi duše polne ljubezni. Duše, ki znajo biti luč drugim, ki so v temi.  Bolj ko ljubite bolj postajate sveti, ker ljubezen posvečuje in vas globoko združuje z Bogom.

Ljubezen popravi  številne grehe. Ljubezen vam odpira nebeška vrata. Ljubezen je Bog, otroci moji, in Bog vas ljubi neizmerno in za večno. Pripadajte Bogu, ker hoče biti vse v vašem življenju, hoče vam dati resnično ljubezen in srečo brez konca.

Jaz vas ljubim in s to ljubeznijo vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko mi je dala to sporočilo je Naša Gospa napolnila moje srce z mirom in Božjo ljubeznijo. Še sedaj čutim veliko željo po nebesih, ko tipkam to sporočilo. Čutim kot da se bo moje srce razpočilo in vibrira v veliki ljubezni in veliki sreči.  

Vsem vam očem  povedati , ne odpovejte se vašim dobrim namenom za spreobrnjenje, bojujte se, ker Bog nas hoče rešiti in vzeti nekega dne s seboj v nebesa.

Bojujte se za srečo svojih družin in odrešenje sveta. Sami ne moremo storiti ničesar, ampak združeni z Bogom moremo storiti veliko, ker pride dan, ko bo Bog vse v vsem z nami in ob nas.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.01.2015

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, hvala za vašo navzočnost tukaj, na tem mestu blagoslovljenem po vaši nebeški Materi.
Jaz vas ljubim in želim napolniti vaša srca z najsvetejšimi milostmi. Molite vedno rožni venec. Z rožnim vencem se bodo odprla mnoga otrdela in zaprta srca …. In mnogi se bodo vrnili nazaj k Bogu!
Po tej močni molitvi nebo gleda na zemljo z usmiljenjem, hudobni zapustijo svoje krive poti, pravični postanejo vedno bolj sveti; slepi se bodo obrnili in gledali Božjo luč in mnogi bolni bodo našli tolažbo, olajšanje in ozdravljenje njihovih bolezni.
Bog želi pokazati v Amazoniji moč molitve rožnega venca, če ga molimo z ljubeznijo in srcem, da se tako uniči vse zlo in moč pekla, ki mnoge moje otroke zapeljuje in vodi v večno smrt in greh, proč od vere in Cerkve.
Poslušajte moji otroci; molitev odstrani tolika zla in zdravi vaše razdrte družine. To je čas, da dobro izkoristite molitev, ker je vaša Mama tu, da vam pomaga biti od Boga.
V Itapirangi sem se prikazala, da spregovorim o veliki Božji ljubezni do vas, sinovi in hčere. Odprite svoja srca Gospodu in poslal bo Svetega Duha močno, da vas nauči stvari od zgoraj,  da boste resnični učenci mojega Sina Jezusa Kristusa.
Naj vaše družine postanejo kraj, kjer moj Sin Jezus lahko vedno živi s svojo ljubeznijo. Naj bodo vaša srca njegov dom in njegov raj na zemlji.
Hvala, ker poslušate moje klice k molitvi in spreobrnjenju Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.01.2015

stefamille1

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem tukaj, vaša Brezmadežna Mati, ob vaši strani s srcem polnim ljubezni.

Plamen ljubezni, ki gori v  mojem Srcu vas želi razsvetliti, ogreti in napolniti z Božjo ljubeznijo. Molite, molite vedno bolj, ker molitev odpre vaša srca za Boga. Ona razširi vaša srca in jih napolni z najbolj svetimi milostmi.

Molite za svoje družine, da bi bil zveste Bogu do konca, stane kar stane. Ne odstopajte od poti k  Bogu in resnici,  ampak vztrajajte.

Bog me je poslal na svet, da bi vam pomagala, ampak tako veliko je mojih otrok, ki ima svoja srca zaprta za mojo ljubezen in se ne želijo spremeniti. Pomagajte vaši  nebeški Materi spreobrniti te  moje nehvaležne otroke, ki imajo srce trdo kot kamen.

Vedno bolj se darujte kot žrtev ljubezni do Očeta, za spreobrnjenje in zveličanje vaših bratov. Če se vi žrtvujete in se darujete Bogu z ljubeznijo, bodo mnogi osvobojeni teme in slepote in se bodo vrnili k Božjemu Srcu.

Bojujte se, bojujte moji otroci za zveličanje duš. Bog vas sprašuje za večjo obvezo in predanost pri reševanju duš za nebeško Kraljestvo.

Za grešnika Bog naredi veliko stvari, da ga reši. In ti? Kaj si storil za rešitev svojih bratov, ki so se praktično izgubili in so brez vere in upanja?

Ne bodite leni in trdih src vi, ki ste prejeli toliko mojih milost, ampak si bolj  prizadevajte biti dobri, otroci molitve, ki vedo kako posredovati za odrešenje sveta.

Blagoslavljam vse zakonce in njihove družine, da postanejo zgled molitve in svetosti v svojih domovih. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

10801936_961097110591622_3092958241440705120_n

 

Bog delačudeže v svetu po ponižnih in preprostih dušah. Napuhnjeni ne bodo nikoli prejemali najbolj svetih Božjih milosti. To bi se zgodilo samo, če bi priznali svoje napake, se ponižali pred Božjim Veličastvom in resnično prosili odpuščanja.

 

 

10930079_961109503923716_4943443647273262034_n

Zaradi ponižnosti in preprostosti Device, je Bog prinesel Luč in Resnično Življenje na svet.

10931411_961107297257270_1366345950073042320_nimages (18)

ZDRUŽENA SVETA TRI SRCA V ENI LJUBEZNI

Sveta združena Srca Jezusa, Marije in Jožefa, vam se posvetim sedaj. Naj ogenj ljubezni in svetosti vname moje srce, napolni z nebeškimi milostmi, ki prihajajo od vas. Naj bom ves vaš in naj vas slavim brez konca.
Najsvetejša Srca, čista in sveta, naučite nas pot molitve, zatajevanja, zadoščevanja  in iskrenega kesanja za svoje grehe.
Naj vedno slavim in častim Sveto Božje ime, v poslušnosti in ljubezni Božjim zapovedim in naukom, tako, da bodo sadovi spreobrnjenja mir, ljubezen in se bodo razlivali na moje življenje in na ves svet. Dviguj nas na pot odrešenja, ki vodi v nebeško Kraljestvo. Zaupamo vate. Amen!
1925. december 10 Pontevedra (5)
Mati, naj sveti planen vašega Brezmadežnega Srca svetu,  da bi po njem spoznali Božansko Jezusovo Srce, vir življenja in odrešenja!

58056730

Pod zaščitnim plaščem Svetega Jožefa bomo varno prišli k Svetim Srcem Jezusa in Marije.

STRAŠNI GREH BOGOKLETJA

6a2d3c602bd60d77d9c112194c488b7f

10933731_958543224180344_3167824769758842282_n

 

STRAŠNI GREH BOGOKLETJA

V razodetjih je sestra Marija od Svetega Petra prejela Pobožnost Svetemu Obličju. V mnogih pogledih se zdi, da so ta razodetja predhodnica sporočil Fatime:
Dežela je polna zločinov!

Sestra Marija od svetega Petra je bila nuna-karmeličanka v Toursu v Franciji in je živela od leta 1816 do 1848. Dne 24. novembra 1843 ji je naš Gospod dal naslednje besede:

»Dežela je polna zločinov. Kršenje treh Božjih zapovedi žali mojega Očeta. Sveto Božje ime je preklinjano in sveti dan oskrunjen s povečanjem v količini in teži krivde. Ti grehi so dosegli Božji prestol do te mere, da so izzvali Božjo jezo, ki je na tem pade in se njegova pravičnost ne ustavi. Ti zločini niso prišli prej nikoli do te stopnje.”

24. avgusta 1843 je sestra Marija od Svetega Petra  prejela posebno sporočilo od Gospoda: Odprl mi je svoje srce in se z močjo dotaknil moje duše in dejal sledeče besede: ” Moje ime je preklinjano povsod. Tudi otroci me preklinjajo!

Dal mi je razumeti, da je to zelo velik greh, ki hudo rani njegovo Božansko srce, bolj kot karkoli drugega. S preklinjevanjem grešnik preklinja obličje Boga, ga odkrito napada, razveljavi odrešenje in izreče obsodbo in sodbo nad seboj.
Bogokletje je zastrupljena puščica, ki vedno rani njegovo Božje Srce. Rekel mi je, da želi od mene zlato puščico, s katero bi ranila njegovo srce z dobrotami in zdravila te rane, ki jih dobi zaradi zlobnosti grešnikov.

To je izvirna molitev, ki jo skoraj vsi poznate :

ZLATA PUŠČICA

»Naj bo najsvetejše, presveto, ljubljeno, očarljivo, nedojemljivo in neizrekljivo  Božje ime vedno hvaljeno, blagoslovljeno, ljubljeno, češčeno in slavljeno v nebesih, na zemlji in v vesolju od vseh Božjih ustvarjenih bitij in od Presvetega Srca našega Gospoda Jezusa Kristusa v Najsvetejšem Rešnjem Telesu. Amen«

Naš Gospod je rekel, da ta molitev sproži reko milosti za grešnike. Vidimo, da nam nebo pomaga  pri odreševanju duš.

To molitev, ki nam jo dajejo nebesa se lahko naučimo na pamet, za tolaženje našega Gospoda in mu jo podarimo v zadostitev.

V teh sporočilih iz nebes je bila sestra Marija od svetega Petra zaprošena za zadostilna obhajila,  zaradi skrunitve nedelj (greh proti tretji zapovedi).

Spet vidimo povezavo s pobožnostjo prvih petih sobot v Fatimi, kjer so zaprošena zadostilna obhajila .

Sestra Marija od svetega Petra piše:
»… Gospod mi je ukazal, da nedeljsko obhajilo darujem za tri posebne namene :
1)  Duha sprave za prepovedano nedeljsko delo, ker je treba nedeljo upoštevati kot sveti dan.

2) Za umiritev Božje pravičnosti, ki jo je treba sprositi, zaradi neupoštevanja posvečenega dne.

3) Molitev za spreobrnjenje grešnikov, ki so oskrunili nedelje in za preprečitev prepovedanega nedeljskega dela.«

10923393_958543054180361_1691504482646362252_n