MEDITACIJA SPOROČIL O PREČIŠČEVANJU IN DUHOVNIKOM

Meditacija sporočil Kraljice Rožnega venca in miru Edsonu Glauber in so aktualna  za čas, v katerem živimo.

1.Sporočilo o pripravi na prečiščenje

Pripravite se tako, da priznate in se pokesate svojih grehov. Pripravite si blagoslovljene vžigalice, blagoslovljeno svečo, blagoslovljeno vodo, krpo, svetim križem, Svetim pismom in blagoslovljenim rožnim vencem. Sveto pismo in rožni venec morata biti vedno z vami. Sta vaše orožje. Opozorite vse v svoji skupini. Kmalu bo nastopila velika tema. Bodite pripravljeni. Molite za Brazilijo. (Sporočilo Mariji do Carmo z dne 28. novembra 1995)

 

2.Sporočilo duhovnikom

Preljubi otroci, ljubim vas. Nikoli ne izgubite poguma, ampak pojdite naprej z veseljem. Skrbite za moje mlade. Mladi propadajo in hodijo po napačnih poteh. Vodite jih vse v Gospodovo hišo in k njegovemu Srcu. Preljubi otroci, imam vas v svojem brezmadežnem srcu. Vaša nebeška Mati vam želim povedati, da vam stojim vedno ob strani in vam pomagam v vseh težavah. Sledite don Boskovemu zgledu. Danes je on tukaj in me spremlja, da bi vam dal svoj blagoslov. Jezus vas ljubi, zato ne bodite obupani. (Sporočilo z dne 20. januarja 1997 Edsonu Glauberju)

 

 

  1. Sporočilo duhovnikom

Preljubi otroci, ljubim vas. Nikoli ne izgubite poguma, ampak pojdite naprej z veseljem. Skrbite za moje mlade. Mladi propadajo in hodijo po napačnih poteh. Vodite jih vse v Gospodovo hišo in k njegovemu Srcu. Preljubi otroci, imam vas v svojem brezmadežnem srcu. Vaša nebeška Mati vam želim povedati, da vam stojim vedno ob strani in vam pomagam v vseh težavah. Sledite don Boskovemu zgledu. Danes je on tukaj in me spremlja, da bi vam dal svoj blagoslov. Jezus vas ljubi, zato ne bodite obupani. (Sporočilo z dne 20. januarja 1997 Edsonu Glauberju)

 

4.Sporočilo duhovnikom

Preljubi otroci, vedno govorite Gospodu: Moj Gospod in moj Bog, ljubim te in te častim. Pomagaj mi, da bom novi Kristus, da bom lahko tvojo besedo ponesel svojim bratom in sestram. Pomagaj mi, da bom izpolnjeval tvojo voljo in da bom po zgledu presvete Marije, tvoje matere, v vsem ponižen, preprost in majhen. Gospod Jezus, želim biti popolnoma tvoj in te prosim, da me v tem trenutku blagosloviš. Gospod, tukaj sem, da ti služim. Naj tvoj Sveti Duh z močjo pride name z vsemi svojimi darovi. Razsvetljuj me, usmerjaj  in me vedno vodi. Amen. (Sporočilo z dne 5. februarja 1997 Edsonu Glauberju)

 

  1. Sporočilo duhovnikom

Otroci duhovniki, sem vaša brezmadežna Mati. Naj vas vodim po volji mojega Gospoda. Tukaj sem, da vas sprejmem v svoje brezmadežno srce. Vse vas ohranjam in varujem pred vsem zlom, ki ga moj sovražnik skuša sprožiti proti vam. Ne obupajte na svoji poti proti raju, ampak hodite proti srečanju z Gospodom s srcem, polnim vere in poguma. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu se vidimo. (Sporočilo z dne 5. februarja 1997 Edsonu Glauberju)

KDOR ŽELI SE LAHKO PRIKLJUČI K MEDNARODNI MOLITVI ROŽNEGA VENCA NA ZOOMU

ID 988 196 1278      Geslo : Itapiranga

Info 031 529 838

INTERVJU Z EDSONOM GLAUBER O PRIKAZOVANJIH V ITAPIRANGI -F.Muzek 2013)

NAJ VELIKA BOŽJA MILOST DANA V ITAPIRANGI – BRAZILIJA PO PRIKAZOVANJIH KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER NE GRE NIKOLI V POZABO, ZARADI ČLOVEŠKIH GREHOV IN GREŠNOSTI.

KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU – PROSI ZA NAS. NAJ PRIDE ČIMPREJ ZMAGA TVOJEGA BREZMADEŽNEGA SRCA SKUPAJ S SVETIMI TREMI SRCI:   JEZUSA, MARIJE IN SV. JOŽEFA.

PREDVAJANO NA TV EXODUS EDSON

Dober dan, pozdravljam vas in vesel sem, da sem danes tukaj.

Moje ime je Edson Glauber in prihajam iz Manausa, Amazonija, Brazilija. Tam, v Manausu živim s svojimi starši in brati. Od zmeraj smo katoliška družina. Moja mati je mene in moje brate vedno, že kot majhne otroke učila moliti rožni venec Device Marije. In kot vse družine tam v Amazoniji smo molili rožni venec, kadar smo imeli težave. Ko pa nam je šlo dobro, nismo molili. In tako nismo prav živeli naše vere. V preteklosti mojega življenja, kot vsi mladi, sem se hotel tudi jaz zabavati, biti s prijatelji . Ko odraščaš, tam pri 14, 15 letih, nisem imel interesa, da bi šel v cerkev. Toda Bog nas pokliče in nam pokaže, da se moramo spremeniti in živeti po veri.  In to se je zgodilo meni  in moji družini. Božji klic, v katerem nas Bog jasno pokliče, da živimo našo pot spreobrnjenja z Njim.

 

 

Vse se začelo v letu 1994 v mesecu maju, 2. maja.  Pred temi dogodki sem na svojem domu  prejemal božja opozorila.. Kot sem dejal, Bog je poklical mene in mojo družino k spreobrnjenju. To se je zgodilo s smrtjo mojega brata, ki je bil star 11 let in  mu je bilo ime Quirino. Quirino je bil mlajši od mene. Quirino se je tistega dne, 1. septembra 1989,  takrat  sem jaz  imel 16 let, doma igral. In tedaj se je poškodoval. Bilo je  zelo hudo in v bolnišnici ni preživel. To je bil prvi Božji  klic meni in moji družini, da se moramo približati Bogu. Prej nisem več hotel hoditi v cerkev. Bil sem zelo uporniški. Ko je moj bratec  umrl, sem po enem tednu začel sanjati  Marijo in Jezusa. Ko so ga peljali v bolnico in je potem umrl, sem najprej prosil Marijo. V knjigi sem videl sliko majhnega kipa Fatimske Marije in sem se obrnil k Mariji, ter jo preprosto prosil : » Pomagaj nam!« Moji starši v tistih trenutkih niso bili doma. Bili so v centru Manausa, da bi kupili nekaj stvari za našo družino.  Ko sta starša prišla domov, se je najhujše že zgodilo in veliko smo trpeli. Od tistega 1. septembra je Bog začel svoje delovanje v moji duši. Začel sem se približevati molitvi, začel sem moliti rožni venec, šel sem v cerkev. Začel sem sanjati Jezusa in Devico Marijo, ki sta mi v sanjah pokazala določene stvari. Pravim sanje, vendar so bile resničnost. Bile so sanje, ki niso bile kot sanje, bilo je nekaj kar mi je Bog razodeval. Preden so se začeli dogodki 2. maja, ko se je Marija prikazala na mojem domu, sem začel opravljati prve sobote v mesecu v čast Marijinemu brezmadežnemu Srcu. Moja prijateljica mi je podarila knjižico, v kateri je pisalo, da Marija prosi za opravljanje prvih sobot. In ko sem začel opravljati pobožnost prvih sobot v mesecu, sem sanjal Marijo, ki me je začela pripravljati.  Ker sem bil mlad, nisem razumel, kaj želi Marija od mene. 30. aprila 1994  sem molil na svojem domu s svojimi prijatelji in brati, saj smo se odločili ob sobotah skupaj moliti rožni venec. Med molitvijo sem zaslišal glas, ki mi je govoril. Bilo je med drugo in tretjo skrivnostjo rožnega venca, ko sem slišal glas, ki mi je rekel: » Moli s srcem.« Odprl sem oči, da bi videl, kdo govori z manoj. A nisem videl nikogar. Bil je zelo lep ženski glas. Bili so samo moji bratje in prijatelji. Mislil sem, da ni bilo nikogar in nadaljeval sem z molitvijo. Glas je ponovno spregovoril in dejal: » Moli rožni venec vsak dan.« Odprl sem oči in nikogar nisem videl. Mislil sem, kdo govori? Ko smo končali rožni venec in smo molili Pozdravljena Kraljica, sem slišal glas, ki je prihajal od Jezusove in Marijine slike, ki jer visela na steni v sobi. Glas, ki je prihajal iz Marijine slike  mi je rekel: »Prihajam, čakaj  me!«  Po tem nisem slišal ničesar več. Izgledalo je, kot da Jezus in Marija prihajata iz slike in bila sta kot živa. Bil sem zelo ganjen. Potem je vse izginilo. To je bilo v soboto 30. aprila.

V nedeljo, 1. maja, je v Braziliji umrl zelo poznan dirkač Ayrton Senna, in to so pokazali po televiziji. In ko je to gledala moja mama, se je spomnila svojega sina Quirina, ki je umrl leta l989. Ob tem spominu je tisto nedeljo veliko jokala.

Moja mama je šla spat vsa objokana, pa tudi sicer je zelo veliko jokala za mojim bratom. V jutru,  iz nedelje na ponedeljek,  med 1. in 2. majem, se je   ob 4. uri zjutraj  moja mama prebudila, kot da  bi jo nekdo klical k molitvi. Vstala je, šla v dnevno sobo, da bi molila rožni venec. Zmolila je tri dele rožnega venca; veselega, žalostnega in častitljivega. Ob koncu častitljivega dela rožnega venca se je soba napolnila s čudovito svetlobo in prikaže se ji mlada žena z belim plaščem in belo obleko, ki sta ji segala do tal. Bila je bosa in na oblaku. Mami je pokazala rožni venec. Moja mama je bila ganjena, ko je imela to videnje. V srcu je čutila, da je bila Marija, toda Marija ji ni povedala, da je Ona. Moja mama ji je rekla: »Blagoslovi mene in mojo družino in če je mogoče ves svet. Pomagaj meni in moji družini in če je mogoče, vsemu človeštvu.« In moja mama jo je pogumno vprašala, če je mojemu bratu dobro. Ni imela želje, da bi ga videla, želela je le vedeti, ali mu je dobro. Želela je imeti ta odgovor, da bi se potolažila. In Marija je pokazala moji mami brata. Mama je videla mojega brata Quirina. Moj brat je pogledal mamo, se obrnil k Mariji in ji rekel: »Moja mama me vidi,« ter izginil.

Moja mama je bila zelo ganjena, ker je videla svojega sina, ki ji ga je Marija pokazala. Rekla je Mariji:« Kako se vam lahko zahvalim?« Marija jo pogleda, pokaže rožni venec, ki ga je imela v rokah in ji reče: »Moli, moli!« To je bilo prvo sporočilo prvega prikazovanje 2. maja 1994.

 

 

Prikazali so se Marija, Jezus in sveti Jožef. Prej nisem častil svetega Jožefa, toda Gospod  me je na to pripravljal. Ko sem obiskoval  katedralo v centru Manausa, ki je posvečena Brezmadežnemu  spočetju, so mnogi ljudje hodili tja in molili k Mariji. Tudi jaz sem hodil tja molit k Mariji. Na levi strani, ko vstopiš v katedralo je zelo lep kip svetega Jožefa. V svojem srcu sem čutil, da me vleče molit  k svetemu Jožefu. In ko sem šel k maši v katedralo, sem se vsakokrat ustavil pomolit pri svetemu Jožefu. Čutil sem v svojem srcu, kot da vsi hodijo le k Mariji, k svetemu Jožefu pa  nihče. Nekoč se mi je utrnila misel:« Ubogi, nihče ne moli k njemu.« Ta dan je minil. Vrnil sem se domov. Pozneje sta mi v prikazovanjih Jezus in Marija v svojih sporočilih veliko  govorila o svetem Jožefu. Dejala sta, da moram počakati obisk svetega Jožefa, ki ga bo poslal Gospod. Dal bo pomembna sporočila za svet, za družine in za Cerkev.

To mi je Marija rekla v letu 1995.  Po enem letu, torej od decembra 1995 do decembra 1996, ko sem se že spraševal zakaj Marija govori, da se bo prikazal sveti Jožef, pa se v tem času ni nikoli prikazal, sem si dejal:« Morda ne bo prišel.« Toda, Sveti Jožef je prišel po enem letu od Marijinega sporočila. Govoril je o pobožnosti k Njegovemu prečistemu Srcu.

 

 

Sveti Jožef mi je razkril določene stvari, vendar ne vsega. Povedal mi je da je odšel s tega sveta ob 21. uri. On in Jezus sta mi govorila o tem. Sveti Jožef mi je govoril o Jezusovem rojstvu. Ko je videl Jezusa, ki se je rodil v Betlehemu, je njegovo prečisto Srce doživelo in se napolnilo z veliko radostjo. Takrat je Jožef prejel velike milosti. Sveti Jožef mi je govoril o svoji žalosti, ko je izgubil Jezusa v templju. Ko sta Marija in Jožef našla Jezusa v templju je Marija dala čast svetemu Jožefu. Marija bi lahko poklicala Jezusa, vendar tega ni storila.

Ni dala sebe na prvo mesto, ampak svetega Jožefa. Rekla je: »Glej, tvoj oče in jaz sva te z žalostjo iskala.« Pred vsemi v templju je Marija dala čast svetemu Jožefu. Jezus je vprašal: »Zakaj sta me iskala. Ali nista vedela, da sem v  hiši mojega očeta.«

Marija je dala to čast svetemu Jožefu. On je tam molčal. Sveti Jožef, ki ju ljubi in Jezus in Marija, ki ga ljubita. Jezus in Marija sta hvaležna svetemu Jožefu za vse kar je storil zanju.  Sveti Jožef mi je v videnjih pokazal nekatere dogodke, ko je živel z Jezusom in Marijo. Pokazal mi je, kako  je imel Jezusa v svojem naročju. Eno videnje se me je zelo dotaknilo. Sveti Jožef je gledal malega Jezusa, ko je bil še zelo majhen. Po Božjem razodetju je vedel, kaj se bo zgodilo z Jezusom. Vedel je, da takrat ne bo več ob Jezusu, ker bo odšel. Bog mu je razodel, da bodo mnogi izmaličili Jezusovo obličje in da ga bodo mnogi udarjali s pestmi. Jožef je ljubeče poljubljal Jezuščkovo obličje, ga ljubil in že daroval zadoščevanje za vse žalitve, ki jih bo moral Jezus sprejeti. To se me je zelo dotaknilo, ta velika ljubezen svetega Jožefa do Jezusa. Sveti Jožef je tako zelo ljubil Jezusa in Marijo.

 

 

 

Sveti Jožef  je prejel od Boga veliko slavo. Tako kot je Marija šla v nebesa, je tudi sveti Jožef tam v nebesih in ima za nas pred Božjim prestolom veliko moč priprošnje. Za Marijo je sveti Jožef v nebesih svetnik, ki ga moramo častiti. Toda toliki ljudje ne častijo svetega Jožefa.

Toliki ljudje pozabijo moliti k svetemu Jožefu. Molijo k svetemu Frančišku, sveti Katarini.. Ne spomnijo se pa, da je za Marijo sveti Jožef največji med vsemi svetniki.  Sveti Jožef je tisti, ki kot Marija doseže tolike milosti pred Bogom in posreduje za družine, ker je zaščitnik svete Cerkve in zaščitnik družin. Varuje naše družine, tako kot je varoval Sveto Družino. Sveti Jožef je šel v nebesa in je tam v veliki slavi z Jezusom in Marijo. V Itapirangi so se v enem prikazovanju, ki je bilo pred križem blizu kapele, prikazali vsi trije. Sedeli so na lepih prestolih. Jezus je bil v sredini, Marija na Jezusovi desni strani in sveti Jožef na levi. Vsi trije so imeli na svojih glavah zlate krone, ki so se svetile. Tudi sveti Jožef je imel zlato krono, ki se je slavnostno bleščala. Marija na Jezusovi desni in sveti Jožef na levi. Jezus hoče, da zelo ljubimo svetega Jožefa, tako kot ljubimo Njega in Njegovo Mater, sveto Devico. Svetega Jožefa moramo močno ljubiti!

 

 

Da, sveti Jožef je tisti, ki je varoval Brezmadežno Devico in Božjega Odrešenika Jezusa, Kralja nebes. Nobenemu človek Bog ni dal take slave, kot jo je dal svetemu Jožefu. Sveti Jožef je imel v svojih rokah Božjo Besedo, ki se je učlovečila.

Ko so ljudje  šli tja (v sinagogo) slavit Boga v Pismih, je sveti Jožef  imel s seboj Jezusa, živega Boga. Zahvaljeval se je Bogu Očetu za to veliko čast, ki mu je bila izkazana, da je lahko bil pred vsemi ljudmi Jezusov oče na zemlji. Svetega Jožefa je Bog izbral za to nalogo. Sin je to hotel in Sveti Duh je dopustil, da je bil sveti Jožef Marijin ženin na zemlji. Sveta Trojica je obdala svetega Jožefa z velikimi milostmi in blagoslovi, da bi v polnosti izvršil svoje poslanstvo – nalogo varovanja Svete Družine.

 

 

 

Mati Božja se je v začetku prikazovanj vsak dan prikazovala v hiši ene osebe v Itapirangi, kjer smo molili. Marija se je zmeraj prikazala na koncu molitve rožnega venca, nas blagoslovila in nam dala svoja sporočila. Reči moram, da se je  tam, v Itapirangi, Marija praktično prikazala v vsakem kraju. Hotela nam je povedati, da vsak kraj popolnoma pripada Bogu in Njej. Ko se je prikazovala po družinah, nam je hotela pokazati, da so družine za Boga zelo pomembne. Družine so domače Cerkve. Družinske Cerkve. Mnogi ne razumejo svetosti družine. Ko  mož in žena skleneta sveti zakon, je njuna družina in njuni otroci posvečeni z Božjim blagoslovom. Ljudje sedanjih časov in toliki starši teh stvari več ne razumejo, ker v njihovih domovih ravnajo napačno. Če bi ljudje vedeli, kako pomembna je Božja navzočnost v njihovih domovih, če bi se  zavedali, da je Bog navzoč, se ne bi dogajale tako grde stvari. Otroci in starši, starši in otroci se ne ljubijo. Bog je žalosten, ko vidi uničene družine, ker ne molijo, ker niso v edinosti, ne gredo skupaj v Cerkev k maši, ne znajo slaviti Gospoda in se mu zahvaljevati za vse tisto, kar nam Bog podarja z našim delom; vsakdanji kruh… Vse to je Božji dar.

Če nimamo zdravja ali življenja, umrjemo. Bog nas lahko danes pokliče in moramo oditi s tega sveta. Toliki ljudje se ne znajo niti zahvaliti za življenje, ki so ga prejeli od Boga. Marija in sveti Jožef sta prišla v Amazonijo, da bi nas spomnila tega, da moramo nehati z nehvaležnostjo do Boga. Bogu se moramo zahvaljevati za dar naše družine in posvečevati naše domove z molitvijo, živeti po Božjih zapovedih in postati taka družina, kot jo hoče Bog. Posnemati moramo vrednote Svete Družine; Jezusa, Marije in Jožefa.

 

Mati Božja pokaže, da je cerkev Božja hiša. Najprej se je prikazala na domovih, da bi pokazala, da so družine zelo pomembne. Prikazala se je tudi v cerkvi, da bi nam povedala, da moramo tudi mi iti v Božjo hišo, ker je to najpomembnejše mesto, da se Bogu zahvaljujemo. Ljudje samo hočejo, da Bog blagoslavlja njihove družine, ne znajo pa se Gospodu zahvaljevati in iti v Gospodovo hišo. Ostajajo tam v svojem kraju, kjer živijo. Mati Božja je rekla, da je Gospodova hiša na prvem mestu, ker  nas tam čaka Bog.  Bog je tam vedno navzoč. Mati Božja pravi, da moramo v naših življenjih in našem srcu vedno postaviti Boga na prvo mesto. Ljubiti moramo Boga nad vse. Toliki ljudje govorijo:« Jaz nisem grešil, meni ni treba iti v cerkev. Ne potrebujem, ker nikomur ne delam slabega, ne delam napak.« Toda, ali zares ljubiš Boga popolnoma, z vsem srcem in nadvse? In ljudje ostanejo brez odgovora. Pojdi v cerkev in prosi Boga odpuščanja, prosi njegovega blagoslova, moli in slavi Gospoda, da bi Gospod imel usmiljenja do tebe in tvoje družine. Nihče se še ni naučil popolnoma ljubiti Boga nadvse. Vse do konca našega življenja, dokler bomo dihali, se moramo učiti ljubiti Boga nadvse.

 

 

Mati Božja se je prikazala na pokopališču zato, ker so ljudje govorili: Oseba je umrla in je šla v nebesa. Niso se več spominjali nanjo, niso molili za svoje drage, ker so mislili, da jim je dobro. Mati Božja je rekla:« Ne, moramo se spominjati duš pokojnih, ki so v vicah. Moramo se spominjati ljudi, ker vsem ni dobro, kot nekateri mislijo. Ne vemo kaj so ljudje počeli, ko so bili na zemlji, kater so bile njihove nepopolnosti, napake v življenju. In tolikokrat so osebe v vicah in prosijo za naše molitve. Leta 1997 je bila Mati Božja v Itapirangi. Bilo je mnogo ljudi in Mati Božja je popeljala mojo mamo in mene na pokopališče, da bi molili za duše v vicah. Tolike osebe se več ne spomnijo in ne znajo zadoščevati za svoje pokojne. Ne znajo narediti dejanj usmiljenja., da bi darovali sveto mašo za duše v vicah. Marija me je naučila: »Vzemi blagoslovljeno vodo, daruj za duše v vicah. Videl sem, da je tista kaplja blagoslovljene vode, tudi če je bila tukaj,  padla tam v vice na duše. Bile so srečne, ker so se počutile olajšane in njihove stiske so se odmaknile. Mati Božja pravi, da  če se ona ne bi prikazovala v teh časih, bi bile mnoge duše pogubljene v peklu. Zaradi milosti  tolikih prikazovanj in  molitev so duše, ki bi se morale pogubiti, začele na zemlji pot spreobračanja in tako so šle v vice. Mnogi so zaslužili nebesa, toda tudi mnogi gredo v vice, ker niso opravili vseh stvari, kot bi morali. Spominjati se moramo naših pokojnih in tudi duš v vicah.

Na začetku so bila prikazovanja, ko smo molili rožni venec.

Mati Božja se je prikazala na začetku prve ali druge skrivnosti. Od takrat naprej je spremljala vso molitev, ki sva jo imela z mamo skupaj z ljudmi, ki so bili navzoči ob prikazovanju. Mati Božja nas je spremljala in poslušala našo molitev. Duhovnik, ki nas je spremljal, je dejal, naj prosimo Božjo Mater, da bi se prikazala na koncu rožnega venca. Kajti tolikokrat, ko se je prikazala pri prvi ali drugi skrivnosti, so ljudje, ki so bili navzoči,  postali radovedni in niso zares želeli moliti. Hoteli so le videti, kaj se je dogajalo.Tako je duhovnik dejal, naj prosimo Božjo Mater, da se prikaže na koncu rožnega venca. Tako so vsi molili mirno in počasi rožni venec in na koncu je bilo prikazovanje in sporočilo.

Ko je Mati Božja prišla, sem ji izrazil željo duhovnika in vprašal, če je mogoče. Mati Božja se je nasmehnila in odšla. Drugi dan, ko smo začeli moliti rožni venec, ni prišla. Prikazala se je šele ob koncu molitve. Mati Božja je ubogala. Ni bilo prav, da se je, ko sva z mamo skupaj z vsemi molila rožni venec, molitev ustavila.

Z mamo naju Marija zjutraj velikokrat zbudi, da skupaj z nama moli rožni venec. Ob treh , štirih zjutraj midva spiva in ne moliva, toda Marija naju pokliče z ljubečim, mirnim glasom: »Edson, ali Marija do Carmo, pridita z menoj molit.« In midva vstaneva in greva molit z Marijo. Molimo za stvari, ki se dogajajo v svetu, ali, da bi preprečili nekaj hudega. Midva z mamo moliva z Marijo tako dolgo, dokler naju Ona ne blagoslovi in reče, da se lahko vrneva spat. Tolikokrat so bila prikazovanja pri nas doma, ko sem delal nekaj, za kar me je prosila moja mama. Spomnim se nekega dne, ko sem bil doma in sem čistil dom. Tisti dan je bila nevihta in je bilo mnogo vode. Ko sem doma čistil vodo sem premišljeval, kako bomo lahko ta dan šli na kraj prikazovanj. Razmišljal sem in nenadoma se je Mati Božja prikazala tam pred menoj, ko sem delal. Marija je že bila tam in me je gledala. Govorila je z menoj in mi je dala  sporočilo. So ure, ko ljudje vedo, da bo prikazovanje in pridejo zraven. So pa tudi prikazovanja, ko Marija pride in hoče govoriti z nama. Nisva midva, ki bi hotela, da se nam prikaže, ampak je Ona, ki pride. Taka je Božja volja. Ona naredi, kot sama želi. Če nam želi nekaj sporočiti, pride in nama da sporočilo.

 

 

Mati Božja je 10. oktobra 1996 v Itapirangi blagoslovila izvir vode. Prikazala se je zgodaj zjutraj ob 5 uri. Poklicala je mojo mamo in ji dejala, da moramo jaz,  moj oče in mama iti na kraj, ki nam ga bo pokazala. Tam je izvir in dejala je, da moramo priti tja ob treh popoldne in da moramo moliti rožni venec Božjega Usmiljenja. Moja mama je dejala, da ne ve, kje je ta izvir. Marija je odgovorila: »Tvoj mož ve, kje je, vprašaj njega.« Potem jo je moja mama vprašala, če lahko vzame s seboj svojo hčer. Marija ji je odgovorila: »Ne, samo ti, tvoj mož in Edson, vi trije.« Ubogali smo Marijo. Mama je vprašala očeta, ali ve za ta izvir vode. Oče je dejal: »Da, je na našem posestvu.« Mama je prosila očeta, da naju pelje k studencu in mu povedala, da morava ona in jaz biti pri studencu ob treh popoldne in moliti rožni venec Božjega Usmiljenja, kot je Marija prosila. Prišli smo tja in začeli moliti, ko se je pojavil ptič, ki je letal in se trikrat spustil v vodo. In ves čas molitve rožnega venca Božjega usmiljenja je bil ta ptič pred nami  v zraku, vedno na istem mestu. Oče se je čudil, ker še nikoli ni videl kaj takega. Ptiča, ki je pred nami in leti vedno na istem mestu. Ko smo  končali rožni venec je ptič odletel in prikazala se je Mati Božja. Bilo je prikazovanje, pri katerem je Marija prišla brez oblaka pod svojimi nogami. Bila je v zraku. Nisem videl oblaka, samo Marijo vso svetlečo. Marija stopi v vodo, kjer je studenec, zmoči svoje noge in svoje roke v vodi in trikrat naredi znamenje križa. Rekla je, da jo je Jezus poslal na ta kraj, da blagoslovi vodo tega izvira, ki bo za vse bolne ljudi na telesu in duši. Vsi ljudje, ki bodo prišli na to mesto, morajo priti s skesanim srcem zaradi svojih grehov. Sprejeti morajo odločitev, da bodo spremenili svoje življenje in naj pijejo to vodo in bodo ozdravljeni svojih bolezni. Voda iz izvira je za ozdravljanje vseh vrst bolezni in težav, ki so v svetu. Mati Božja pravi, da je Božja volja, da ljudje pridejo k temu studencu in naj v procesiji romamo k temu izviru in molimo za vse bolnike in trpeče. Razumeli smo, da je želja Marije, da se s tem izvirom spomnimo na bolnike; trenutek spominjanja na naše najbolj trpeče brate, ki toliko trpijo. Samo oseba, ki izkusi  trpljenje, lahko razume. Kdor ne izkusi trpljenja, tega ne razume.

Mati Božja pravi : sočutje, ljubezen, usmiljenje do bolnikov. Nesimo bolniku besedo ljubezni, vero. Bolniki v bolnicah so tolikokrat osamljeni, mogoče nimajo več svojcev. Mi ne vemo, kdo so te osebe. Marija pravi, pojdite obiskovat bolnike, nosite luč mojega Sina, pomagajte najbolj potrebnim. Razumeli smo, da če bolniki ne morejo priti sem k izviru, lahko pridejo njihovi domači in tu zanje molijo, vzamejo vodo in jim jo ponesejo. Marija pravi, da bo prav tako milostno. Bog je usmiljen. Hoče pomagati vsem.

Izvir mora biti znan pod imenom »Izvir usmiljenja in milosti.« Mati Božja je dejala, da je to milost usmiljenega Srca njenega Sina, dana za vse njene otroke, bolne na telesu in na duši.

 

 

Jaz mislim, da tudi, če jo kdo prinese. Mislim tudi, da samo misel na ta studenec v veri je dovolj. Za Boga in Marijo ni razdalje. Če prosiš z vero tam kjer si, Mati Božja lahko podeli milosti. Nekega dne je bila v Amazoniji neka oseba zaskrbljena. Prinesla je tja svoje stvari, rožni venec, kipce… Ta oseba je bila zaskrbljena, ker je mislila, da mora priti čimbolj blizu mesta prikazovanj, če hoče da Marija blagoslovi njene stvari in da prejme milost. Mati Božja je rekla, da je blagoslovila tudi njeno družino, ki je bila zelo daleč od našega kraja. In bila je presenečena, da je Marija blagoslovila njeno družino, ki je bila v drugem kraju. Za  Marijo ni razdalje. Ko Mati Božja blagoslavlja tam v Amazoniji in reče, danes blagoslavljam tudi vse človeštvo, Marija blagoslovi tudi Slovenijo.

 

 

V Amazoniji sta dve realnosti. Manaus, ki je glavno mesto, veliko mesto, kjer je veliko industrije, dela in vse. So pa mesta daleč od Manausa, do katerih prideš z ladjo. Včasih potrebuješ tri, štiri, pet dni, da prideš do njih. To so najbolj revni kraji. Itapiranga je mesto, ki se sedaj razvija, postaja organizirana. Ob začetku prikazovanj je bilo to majhno mesto. Ni imelo ničesar. Zato sem vprašal Marijo, zakaj je izbrala Itapirango. Dejala je, da Bog izbere vedno oddaljene kraje, preproste, skrite, ki spominjajo na Betlehem in Nazaret, kjer je živela Sveta Družina. Za Itapirango je rekla, da je ta kraj tako oddaljen,nepoznan in enostaven, toda tako velik v Božjih očeh. V Amazoniji  je ta realnost. Manaus, to veliko mesto in druga mesta okrog, ki so uboga. Mati Božja je rekla, da se moramo spomniti trpečih oseb, ki nimajo hrane ali obleke in zato je v Itapirangi prosila, da se zgradi ta hiša, kjer se ubogim pomaga s hrano, enolončnico in oblačili, ki jih romarji prinesejo in se razdelijo med najbolj uboge, ki nimajo ničesar. V Amazoniji mnogi ne spijo v posteljah, ampak v amakah, ki se obesijo. Mnogokrat so ljudje prinesli stvari v Hišo dobrote, da bi se razdelile najbolj potrebnim. Ta hiša ni samo za to, ampak  je namenjena tudi temu, da se oznanja, govori o Bogu, da se ljudje naučijo, da je vse kar prejmejo od brata, Gospodov dar. In tako se morajo zahvaljevati Gospodu, slaviti Boga, približati se Bogu, ki je mislil nanje in videl njihove težave in jim je blizu. Ta hiša dobrote ni samo zato, da prejmejo dar, vzamejo in gredo. Ne. Učimo jih, da se morajo zahvaljevati Bogu, zahvaljevati Mariji in svetemu Jožefu. V katehezi jih učimo moliti rožni venec v družini. Učimo jih, katere so prave stvari in mnogi se začno učiti.

 

 

Jezus nam prihaja in nam daje sporočila, ki so namenjena najprej Cerkvi, družinam in vsem nam osebno, pa tudi celemu svetu, vsakemu kraju. Mati Božja je rekla, da sporočila, ki nam jih daje niso samo za nas, ampak za vse človeštvo. So sporočila, ki se nanašajo na Amazonijo, za našo realnost. So sporočila, ki so namenjena celemu svetu in so sporočila, ki so za vso Cerkev.
Mislim, da Bog kot Modrost, daje v sporočilih prave stvari.  Ker če ljudje iz Slovenije berejo sporočila, ki so bila dana za nas, jih ne bodo razumeli. Mi jih razumemo, ker poznamo našo realnost. Ko sem tu, pri vas, Jezus daje sporočila, ki se nanašajo na razmere, ki so v Sloveniji. Torej moramo razumeti, da so sporočila Marije ali Jezusa sporočila vere, molitve in spreobrnjenja. V vsakem kraju, kjer sem bil, je ta problem. Manjka vera, manjka spreobrnjenje, manjka molitev v življenju tolikih ljudi. Toliki ljudje so pozabili Boga, ne molijo in ne gredo v Cerkev. Povsod, bodisi v Sloveniji ali v Italiji, bodisi v Ekvadorju ali drugih krajih, ki so blizu nas je težko, mnogi ljudje so brez vere.

 

 

Zato, ker je oseba svetega Jožefa pomembna. Jezus pravi, da ne more Sveta Družina ostati brez svetega Jožefa. Ker Sveta Družina so Jezus, Marija in Jožef. Kot če bi molili samo k Mariji in pozabili njenega ženina, ki je toliko pomagal Mariji in detetu Jezusu. Zato Jezus hoče to pobožnost k Srcu svetega Jožefa, ker so njihova tri Srca združena v eni sami ljubezni. Sveti Jožef se je ob poroki združil z Marijo in oba sta postala eno, kot pravi sveto pismo. Mož se pridruži in bosta eno. Srce svetega Jožefa in Srce Marijino sta postali eno srce in Marijino Srce, ko je bila noseča z Jezusom, je bilo združeno z Jezusovim Srcem. Torej, če je bilo Marijino Srce združeno z Jezusovim Srcem, in Jožefovo Srce združeno z Marijinim, so bili vsi trije v eni sami ljubezni. To je model družine, svetih družin in za vse družine vsega sveta. Bog hoče pobožnost k trem Srcem, torej ena pobožnost v treh Srcih. Amazonija je tista, ki je prejela to milost, ker je Bog tako hotel. To je Božja volja. Sveti Jožef je prosil Gospoda, da bi se v Amazoniji razodelo njegovo prečisto Srce vsemu človeštvu. To je milost. Amazonija je edina država v Braziliji, ki je prejela to milost. Iz Amazonije se bo razširila ta pobožnost po celem svetu. Mogoče se bo kasneje še govorilo o Srcu svetega Jožefa, ker Materi Božji je vse mogoče. Lahko se prikaže v drugem kraju, toda vse se je začelo v Amazoniji.

 

 

Sporočilo svetega Jožefa. Njegovega  prečistega Srca. Vse kar je Jezus naročil. Da naj opravljamo prvo sredo v mesecu, škapulir svetega Jožefa, rožni venec svetega Jožefa. Vse to je zato, ker bodo prišli težki časi za svet in Cerkev in  Bog daje v ta namen vnaprej zdravilo, da bi ozdravljalo bolezen, ki se pojavi. In v čem je težki čas danes? Družine so v nevarnosti,  tolike ločitve, prešuštvo, mož, ki ni zvest ženi, ki pusti svojo ženo z otroki in gre živeti z drugo osebo. To je sedanja resničnost v tolikih krajih po svetu, tudi v Amazoniji. Mati Božja je dejala za Amazonijo, da je kraj prešuštva, tolikih grehov prešuštva in abortusov. Če je v Amazoniji tako, pomislite kako je v večjih krajih sveta. Mati Božja je rekla, da je treba živeti zvestobo v zakonu in da tolike neveste ne živijo zvestobe v  zakonu. Zakaj? Ker ne prosijo svetega Jožefa zaščite. In možje? Sveti Jožef je vzor za vse poročene može. Možje morajo prositi pomoč svetega Jožefa, da bi ostali zvesti v zakonu, svoji ženi in da bi bili ljubeči do svojih otrok.

Je še drugo zlo, ki se pojavlja v svetu. Danes je človek izgubil svojo identiteto. Moški noče več biti moški in ženska noče več biti ženska. Moški hoče živeti z moškim in ženska hoče živeti z žensko. Bog je rekel, da je milost pobožnosti k svetemu Jožefu, da nam pokaže vzor svetega življenja,  kako  moramo živeti resnično poslušni Bogu v naši resnični identiteti. Živeti kot moški in kot ženska. Sveti Jožef  je pravi mož, deviški, čist (casto, puro), Marija prava žena, brezmadežna, čista in sveta. Model za vse može in žene na celem svetu. Satan skuša može in žene z napačnimi stvarmi.

 

 

Vse je Božje delo. Bog  je storil vse. Nikoli nisem mislil, da bom odšel iz Manausa. V tistih časih je bilo težko iti po Braziliji, pomisliti na drugo državo, Italijo, Slovenijo…  Mati Božja je rekla »Moja sporočila bodo prišla do vseh krajev sveta!« Vprašal sem kako? Dejala mi je, naj se ne vznemirjam. »To je moje delo. Moja sporočila bodo prišla na vse kraje, kjer Bog hoče in ti boš šel in govoril o teh sporočilih.« Sam sem mislil, kdaj se bo to zgodilo. Nekega dne se je Jezus prikazal moji mami. To je bilo v času, ko sem prvič odšel v San Pavlo, ker so me tja povabili, da bi pričeval o Marijinih sporočilih. Bil sem tam v San Pavlu in ko sem se  vračal  v Manaus,  je Jezus dal moji mami sporočilo. Moja mama je šla k maši in Jezus ji je govoril: »Marija do Carmo, poglej v nebo in glej, kam bo šel tvoj sin Edson .« Moja mama je videla modro nebo in Jezusa, ki ji je pokazal pot na nebu kot cesto;  Manaus – San Pavlo, San Paulo – Manaus, Manaus – Rio de Jeneiro, potem San Paulo in dolgo pot – Italija. Moja mama se je začudila: »Kako, moj sin bo šel v Italijo? Toda kako?« Jezus ji je odgovoril:« Ne skrbi, jaz bom vse storil!« Mama je to povedala moji sestri Glejzi. »Moj sin, tvoj brat Edson bo šel v Italijo.« Moja sestra ni verjela. »Ne, to se ne bo nikoli zgodilo, saj niti ne zna govoriti italijansko.« Tisti dan sem se vračal v Manaus in moj oče me je prišel iskat na letališče. Prišel sem domov in rekel: »Mama, spoznal sem duhovnika v San Paulu, ki je Italijan in me je povabil v Italijo.«

Moja sestra je gledala mojo mamo presenečena in rekla: » Res je!« In tako sem šel v Italijo. Tisti duhovnik je šel v Italijo v kraj, o katerem mi je Mati Božja govorila, da se je resnično prikazovala v letu 1945 v Ghiaie di Bonate. Jaz nisem vedel kje so Ghiaie di Bonate.

 

 

 

Nisem vedel, kje so Ghiaie di Bonate. Nisem niti znal reči Ghiaie,

vedel sem le Bonate. Tam se je Marija prikazala leta 1944 deklici

Adelaide Roncalli, stari 7 let in ljudje v tistem letu deklici niso

verjeli. Mati Božja je čakala toliko let, da se prikaže v Amazoniji, da

bi po 50 letih v letu 1995 povedala, da se je resnično prikazala v

Ghiaie di Bonate. Nisem vedel, da je to v Italiji, poznal sem le ime

kraja.

Ko sem bil v Sao Paulu in izgovoril ime Bonate, o katerem sta mi Jezus

in Marija že govorila, je bil duhovnik presenečen. Približal se mi je in

me vprašal: »Ali veš kje je ta kraj?« Rekel sem »Ne, oče.«

»Ničesar ne veš? Zakaj sta govorila o tem  imenu?«

»Ker se je Mati Božja tam prikazovala in niso verjeli.«

Duhovnik je dejal:« Jaz vem kje je, je blizu, te bom peljal v Italijo.

In tako sem šel in prišel sem tudi v Slovenijo.

 

1944

 

Ker oče Vincenzo Savoldi, ta duhovnik, ki sem ga spoznal v Sao Paulu,

je gojil pobožnost do Rože Skrivnostne iz prikazovanj v Montichiari –

Fontanelle. On je osebno poznal vidkinjo Pierino Gilli. In oče Vincenzo

Savoldi je zvedel o mojem prvem videnju, ko se mi je Marija prikazala v

Manausu 31. maja 1994, da se mi je prikazala v belem plašču, beli obleki

in s tremi vrtnicami. Ko sem prvič videl Marijo je bila taka. Po nekaj

letih sem jo vprašal, zakaj se mi je prvič prikazala s tremi vrtnicami?

Dala mi je razumeti, da je škofija, kjer je sedanji škof Itapirange g.

Carillo Gritti, ki je toliko storil za Marijo v Itapirangi, bila

ustanovljena 13. julija 1966 in jo je potrdil papež Janez Pavel II. 13.

julij 1966 pa je tudi dan prvega prikazovanja Rože Skrivnostne vidkinji

Pierini Gilli v Montichiari-Fontanelle.

Zato mi je Mati Božja s prikazovanjem kot Roža Skrivnostna dala

razumeti, ( zakaj se je takšna prvič prikazala v Itapirangi)da bo morala

v Itapirango, kjer je škofija g. škofa Carilla Grittija.

 

 

 

Moji prijatelji so me peljali v Medjugorje in sem bil tam. Obiskal sem

Medjugorje in moram reči, da je to kraj, resnični kraj z Marijo in

Marija je tam z Jezusom. Lahko rečem, da četudi se sveti Jožef ni

prikazal, je on tudi tam vedno.  Prikazovanje Matere Božje je milost za

Bosno, za Medjugorje in tudi za svet. Povsod, kjer se Marija prikazuje,

je to velika milost za človeštvo, bodisi Fatima, Lurd, Bonneaux, Boren..

Mati Božja se je prikazala tudi v Belgiji, v Kibehu v Afriki,

Itapirangi, Medjugorju… Mati Božja gre lahko kamo hoče. Ali v Ghiaie

di Bonate  v Italiji  Adelaidi Roncalli leta 1944. Mati Božja je ena

sama, ista.  To nas spominja na govor preroka Joela, 3. poglavje, ki

pravi: »Po tem bom izlil svojega Duha na vse človeštvo; in vaši mladi

bodo imeli videnja in vaši starčki bodo imeli sanje. Sveti Duh dela v

svetu v našem času. Prikazovanja Device Marije so kot mozaik. Jezus je

rekel, da bo na koncu vsega človeštvo izročil Očetu, in vsak kraj, kjer

se je Marija prikazala, vsak tak kraj bo majhen del, ki oblikuje to

sliko;  Medjugorje, Fatima, Itapiranga, Montichiari sestavljajo

mozaik,ki ga bo Jezus na koncu podaril Očetu.

 

 

Sporočilo, ko je Marija pokazala moji mami mojega brata, je sporočilo

tolažbe materam, ki so izgubile svoje otroke, da naj ne izgubijo poguma,

naj ne izgubijo vere, se ne uprejo Bogu, naj ne preklinjajo. To je bilo

sporočilo, ki je bilo dano moji mami. Ti si bila vedno majhna pred mojim

Sinom Jezusom in nisi nikoli preklinjala. Spraševala si samo, zakaj se

je to zgodilo. Ti nisi nikoli žalila mojega Sina z jezo in nisi nikoli

preklinjala proti mojemu Sinu. Jaz in moj sin Jezus sva te držala v

naročju, da bi te potolažila, da bi ti dala malo najine moči in najine

ljubezni, da bi lahko prenesla bolečino ob izgubi svojega sina. In Mati

Božja (daje to sporočilo vse do danes, sporočilo, ko je pokazala mojega

brata moji mami. Ko se danes spominjamo rojstva mojega brata, nam

Marija, ko se  prikaže na njegov rojstni dan, velikokrat pokaže mojega

brata in on je zelo lep.)  je rekla, da to sporočilo, ko je pokazala

mojega brata moji mami, vse do danes, ko se spominjamo rojstva mojega

brata, na njegov rojstni dan, ko se Mati Božja prikaže, velikokrat

Marija pokaže mojega brata in on je zelo lep. Jezus je rekel, da je moj

brat svetnik in je svetnik naše družine, ki posreduje za nas. Lahko

rečem, da je bil moj bratec, preden je umrl, popolnoma drugačen od

drugih otrok, ki so bili tam v našem sosedstvu. Moj brat je govoril o

nebesih, Jezusu.. Otrok 11 let, kako lahko govori o nebesih, o Bogu tako

lepo. To sem videl sam in moji bratje 1. Septembra. Zgodaj zjutraj, ko

smo se zbudili, da bi šli v šolo, smo videli Quirina, ki je bil zelo

lep, kot če bi imel sijaj okrog sebe. Moj brat je sijal od luči in

klical sem svojo sestro Glayzi. Glayzi, Glayzi, pridi, poglej Quirina!

Kaj vidiš? In moja sestra, ne da bi vedela, kaj vidim jaz, je dejala: »

Izgleda, kot da bi imel luč okrog sebe.«  Tisti (zadnji) dan je bil

okoli doma. Vstopil je v hišo in rekel moji mami: »Mama, slišal sem zelo

lep glas, ki je prihajal iz nebes, kot trobenta, ki je delala  tuuuuuu.

Kot da bi Bog tedaj že klical mojega brata. Moj brat je rekel mami:

»Mama, nisem prišel, da bi bil grešnik, nisem prišel, da bi umrl star.

Hočem postati svetnik in Gospodov angel. Mama ni razumela tega in ga je

vprašala: »To hočeš?«  »Da, mama, jaz hočem postati angel in sveti od

Gospoda.« In ob 3. uri popoldne se je moj brat doma igral, se ponesrečil

in umrl. To je bil Božji klic in tudi klic nam. Tisti dan tega nisem

razumel. Na smrt sem gledal kot na nekaj grdega, kot na stvar s toliko

trpljenja. Odkar se je Mati Božja prikazala meni in moji materi, pa na

smrt ne gledam več tako. Ampak, kot na naš dan, ki pride, kot najlepši

dan, ker bomo gledali Boga za vedno, za vso večnost. Ob uri naše smrti

bo naše srečanje z Gospodom, in če smo izpolnjevali Božjo voljo in

živeli kar nas je Jezus učil, živeli po Božjih zapovedih, se ne smemo

bati ure naše smrti, ker bo to dar naše svobode za vedno.  Vedno bomo z

Bogom in z Marijo. Smrt zame ni več nesreča, temveč Božja milost.

 

Da, Mati Božja nama je pokazala nebesa, pekel in vice. Hotela nama je

pokazati to realnost, v katero toliko ljudi ne veruje več. Ljudje v

današnjem svetu mislijo, lahko živim kot hočem, ker na koncu mojega

življenja ni pekla, torej lahko delam, kar mi je všeč. Pa ni tako. Po

naši smrti je druga realnost. In če smo živeli po Božji volji, gremo v

nebesa. Trikrat mi je Marija pokazala nebesa. Enkrat, bilo je na moj

rojstni dan, sem trikrat prosil Marijo, da me naj vzame s seboj v

nebesa. Pa je rekla ne. » Šel boš takrat, ko boš izvršil poslanstvo, ki

ti ga je Bog zaupal.«

Trikrat sem jo prosil, kot za darilo za rojstni dan: »Zakaj me ne

vzameš s seboj v nebesa?« Marija je rekla ne, in da moram čakati Božjo

voljo. Moj prijatelj, ki je bil zraven me je vprašal, zakaj sem

žalosten, ko pa imam rojstni dan. Povedal sem mu, da sem prosil Marijo,

naj me vzame s seboj v nebesa in me ni vzela. In prijatelj mi je dejal:

»Ne, Edson Glauber, ti ne veš kaj prosiš!« In odgovoril sem mu: »Ti ne

veš kaj govoriš. Če bi ti videl Marijo, bi tudi ti hotel umreti, da bi

šel z njo v nebesa za vedno!«

Mati Božja je pokazala nebesa. To se ne da opisati. Tam ni trpljenja.

Vsi so tam z Jezusom in Marijo. Svetle obleke, svetlo zelene, svetlo

modre, svetlo rumene in razumel sem, da te barve predstavljajo kreposti

vsake duše, kreposti in ljubezen, ki so jih gojile do Boga. Tam ni nihče

zaskrbljen, ni ljubosumja, tam so vsi zato, da se zahvaljujejo Bogu za

njegovo ljubezen. Imeli bomo spoznanje Boga v tolikšni meri, kolikor smo

ga ljubili na zemlji. Če si ti na zemlji ljubil Boga bolj kot jaz, boš

imel več spoznanja Boga od mene. Če sem se trudil na zemlji bolj ljubiti

Boga, bom imel več spoznanja, od tistih, ki se niso trudili. In višje

mesto slave, vendar brez ljubosumja, brez prepirov, v sami ljubezeni.

Vice je Mati Božja pokazala kot kraj poln megle, temen, oblačen, toda

topel, spodaj temnejši in ljudji, ki so jokali, ki so prosili molitev.

Marije je pokazala, da so vice, ki so bolj blizu peklu in vice, ki so

bolj blizu nebes. Tiste duše, ki so v vicah bolj trpeče in v bolečini so

tiste, ki bolj potrebujejo naših molitev. One so tam, toda želijo oditi

od tam. Pa ne zato, ker bi hotele biti z Bogom, temveč zato, ker nočejo

trpeti. Veliko jokajo in trpijo. In Mati Božja je dejala, da ko mi

molimo za te pozabljene duše, ki najbolj trpijo v vicah, jim naša

molitev pomaga, da bi želele biti z Bogom in ljubiti Boga. Z molitvijo

jim lajšamo njihova trpljenja, dobijo olajšanje, razumejo in zahrepenijo

po Bogu, morajo zahrepeneti po Bogu, morejo tudi s potrpljenjem

sprejemati trenutke. Tako so tam in čakajo molitev, da bi se osvobodile.

Marija je rekla, da je moj stari oče, oče moje mame  bil v vicah veliko

let in da je sedaj v nebesih. Po našem času bi rekli da je bil 16 let v

vicah. Majhna trpljenja v vicah so takšna, kot če bi se vsa trpljenja na

svetu dogodila istočasno, kar pomeni, da je tam veliko trpljenje. Nekega

dne se je Jezus prikazal z Marijo, in pred odhodom mi je dejal:

»Ko bom odšel s svojo Mamo proč, boš ti okusil samo majhen del

trpljenja, ki ga čutijo duše v vicah, zaradi moje odsotnosti.« In zdelo

se mi je kot konec. Hotel sem videti Jezusa, a ga nisem mogel. Trpel sem

tako zelo, tako močno. Moji prijatelji so se prestrašili, ker me niso

nikoli videli tako jokati. Tako veliko je bilo moje trpljenje.

Mislili so, le kaj je videl. Potem sem jim razložil, da je bilo to

hrepenenje po Bogu, kajti želel sem biti z Bogom in nisem mogel. Jezus

mi je dal okusiti samo majhen del tistega, kar duše v vicah trpijo

zaradi hrepenenja po Bogu, ker še ne morejo biti z Njim, ker niso

pripravljene. Težko je občutiti to trpljenje.

Pekel je druga realnost. Temen prostor in istočasno ogenj. Tam je

veliko sovraštvo. Duše ne ljubijo več ne Boga ne nobene osebe. Ko sem

videl pekel, ki sta mi ga pokazala Jezus in Marija in ko je to videnje

izginilo, sem bil posebej radosten, da sem na zemlji in imam še možnost

naučiti se ljubiti. Slišati vse tisto sovraštvo, ki je tam v peklu, se

me je zelo dotaknilo. Prestrašilo me je sovraštvo, ki je v peklu.

Največje trpljenje je gledanje hudiča, Satana, ker on je sovraštvo. Bog

je tako lep, lep, lep, da ga ni mogoče opisati, hudič je popolno

nasprotje. Samo gledanje hudiča povzroča trpljenje v peklu. Marijina

bolečina je, ker je toliko mladih v peklu. Marija mi je pokazala mlade,

ki so padli v pekel in bili v peklu. Mati Božja pravi, da hoče Satan

narediti iz današnje generacije mladih najbolj osramočeno in izgubljeno

generacijo v svetu.

 

Težki časi bodo v svetu. Vidimo, da so v svetu že težki časi.

Tudi če bodo velike preizkušnje, ne moremo gledati nanje kot na Božjo

kazen, temveč kot na znamenje osvoboditve, ker Bog deluje, da bi rešil

svoje ljudstvo. Tudi če zlo napolnjuje svet, ko vidimo toliko stvari, ki

se dogajajo po svetu, bo Božja milost večja, njegova ljubezen močnejša

in usmiljena, da bi rešil tiste, ki hočejo. Kajti vsi nočejo sprejeti

Božje milosti. So tisti, ki resnično hočejo prejeti to Gospodovo milost

po posredovanju Marijinih prikazovanj. Marija mi je razodela skrivnosti,

ki se nanašajo na Amazonijo, Brazilijo, Cerkev in svet. To so še vedno

skrivnosti. Teh skrivnosti, o katerih mi je Marija govorila, mi ni

nikoli govorila, ker bi nas hotela ustrahovati, temveč zato, da bi nam

pokazala svojo zaskrbljenost in žalost  in nam dala smer našega

življenja, po kateri moramo hoditi in v trpljenjih spremeniti življenje.

In ko je Mati Božja rekla, da nam bo tam v Itapirani na križu dala

znamenje, je dejala, da je čas spreobrnjenja sedaj in da se moramo

spreobrniti, spremeniti življenje. Veliko ljudi si še vedno upa reči, da

Boga ni, kljub tolikim stvarem, znamenjem in  čudežem, ki jih je Bog

storil. V Italiji je Jezus rekel, da bo Bog od Italije veliko zahteval,

ker je Italiji dal toliko znamenj: evharistični čudeži, veliko

svetnikov. Če bi se ti čudeži dogodili v Amazoniji, bi se vsa Amazonija

spreobrnila. Italija  pa se še ni spreobrnila. Ljudje, ki ne gredo v

cerkev, ljudje, ki ne verujejo v Boga, ljudje ki ne molijo. Samo en

čudež, če bi ga Bog dal v Amazoniji denimo eno Sveto Katarino, bi se vsa

Amazonija spreobrnila. Italija ima svetega Frančiška, sveto Katarino,

svetega Dominika, sveto Gemo in nihče se ne spremeni. Mati Božja pravi:

»Znamenje v Itapirangi bo znamenje, ko ne bo več časa za spreobrnjenje.

Tisti, ki so sprejeli njena sporočila, bodo imeli veliko radost. Tudi

tisti, ki se bodo v zadnjem trenutku kesali svojih grehov, kot piše v

Sv. Pismu, ki bodo v zadnjem trenutku z vsem srcem prosili Gospodovega

usmiljenja in resničnega odpuščanja, tudi tisti bodo prejeli usmiljenje.

 

 

Zahvaljujem se vam v svojem imenu  in v imenu mojega škofa, da sem

lahko govoril o sporočilih tu pri vas. Amen. Hvala.

2013

SPOROČILA PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA – IZBOR

Leta 1998 je Edson od Jezusa in Marije prejel sporočila v zvezi s pobožnostjo k svetemu Jožefu, namenjena pa so bila papežu in Cerkvi. Takole pripoveduje:
»Jezus, naš Gospod, in Devica Marija, njegova Mati, sta mi v zadnjem času razodela pomembne stvari o svetem Jožefu. Njuna volja in obenem prošnja je, naj se človeštvo posveti prečistemu Srcu svetega Jožefa, tako bo lahko sveti Jožef delil svojo milost in blagoslov v korist Svete Cerkve in vsega sveta. S tovrstno posvetitvijo želi naš Gospod Bog počastiti svetega Jožefa, da bi bilo njegovo Srce združeno s Srci Jezusa in Marije, da bi bil naš priprošnjik in varuh v trenutkih preizkušenj za Cerkev in svet ter tako preprečil mnogo gorja, ki lahko v kratkem prizadene svet.«
SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA, 2. marca 1998, ob 21.37
Tokrat se je sveti Jožef prikazal z Detetom Jezusom, ki je sklanjalo glavo kot bi počivalo na njegovem prečistem Srcu. Jezus je v rokah držal nekaj lilij. Sveti Jožef je bil zelo srečen, smehljal se je. Oblečen je bil v rjav plašč in belo tuniko. Ta večer je najprej spregovoril Jezus.
»Dragi moj sin, ozri se na to Moje Srce. Tu, v tem Srcu je Moj dom; Moje Srce je namreč čisto in sveto. Naj bodo taka vsa srca in naj postanejo Moja prebivališča na zemlji. Naj posnemajo Moje Srce, da bodo lahko sprejemala milost in blagoslov, ki ju podeljujem.«
Takoj nato je sveti Jožef podal naslednje sporočilo:
»Bodi blagoslovljen, dragi moj sin. Blagoslavljam tvojo mamo in vso tvojo družino. Predragi sin, Bog, naš Gospod, želi skozi češčenje mojega Srca podeliti človeštvu obilo milosti. Moj nebeški Sin, Jezus in Gospod, ki sem ga na zemlji vzgajal z očetovsko ljubeznijo, želi, da bi vsakdo širil češčenje mojega Srca med vse, ki so potrebni nebeške milosti. Naroča tudi, naj vsak z dobrimi deli in dejanji pomaga pomoči najbolj potrebnim.
Vsem, ki bodo častili moje prečisto Srce in opravljali dobra dela, še posebej tistim, ki bodo služili bolnikom in umirajočim, katerim sem tolažba in zavetnik, obljubljam, da bodo ob koncu svojega življenja deležni milosti srečne smrti. Jaz sam bom njihov zagovornik pred Sinom Jezusom in s svojo Nevesto, presveto Marijo, jih bova z vdano prisotnostjo tolažila v zadnjih urah zemeljskih bridkosti, da bodo lahko počivali v miru naših Src.
Kot si lahko videl mojega Sina Jezusa nagniti glavo na moje Srce, tako bova jaz in moja Nevesta, presveta Marija, pripeljala te duše v nebeško slavo, pred obličje njihovega Odrešenika, mojega Sina Jezusa Kristusa, da bodo lahko počivale sloneč na njegovem Svetem Srcu, svetlem žarišču najsvetejše in najvišje ljubezni.
Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«
Medtem ko sta odhajala, je Dete Jezus na vse nas potreslo lilije iz Svojega naročja, ki predstavljajo milost, ki jo deli po prečistem Srcu svetega Jožefa.
SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA, 3.MAREC 1998 (3. marca 1998, okrog 21.30)
Sveti Jožef se je prikazal v beli tuniki in belem plašču, z lilijo in Detetom v naročju, prav tako oblečenim v belo. Posredoval je sledeče sporočilo:
2
»Dragi moj sin, prisluhni mi in vsem povej o tem, kar ti nocoj razodevam po Božji volji. Še prej pa te blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Vsem vam podeljujem Kristusov mir.
Predragi sin, greh se tako močno širi! Ljudje se pustijo zvabiti v najbolj podle satanove pasti. Zaveznik pogubljenja hoče uničiti vse ljudi, njegov cilj je propad vseh. Ljubosumen je in sovraži vse človeštvo. Mnogi prestajajo številne nadloge in skušnjave, ki jih Božji nasprotnik neprenehoma nastavlja z namenom, da bi uničil neumrljive človeške duše, ki so bile ustvarjene za Boga. Eden od načinov, ki jih uporablja, je greh zoper sveto čistost, krepost, ki je Bogu še posebej všeč. Na ta način si satan prizadeva izmaličiti Božjo podobo, ki je v vsakem človeku. Prav zato Bog vsemu človeštvu naroča, naj se izroči mojemu prečistemu Srcu. Ljudem želi podeliti milost, da premagajo skušnjave in vsakodnevne napade satana.
Ljubi otrok, moj Sin Jezus ti je razodel moč, ki ga ima moje ime, ko ga kličeš. Dovolj je poklicati moje ime, da se razbežijo vsi demoni. Vsem vernim, ki bodo z zaupanjem in ljubeznijo častili moje prečisto Srce, obljubljam, da bodo živeli v milosti svete čistosti duše in telesa ter imeli moč in vse potrebno za premagovanje satanovih napadov in skušnjav.
Varoval jih bom kot dragoceni del samega sebe. Ta milost pa ni namenjena samo častilcem mojega prečistega Srca, temveč vsem njihovim družinskim članom, ki so potrebni moje nebeške pomoči.
Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje.«
SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA 4.MAREC 1998 (4. marca 1998, okrog 21.10)
Kot običajno po molitvi se je sveti Jožef prikazal v moji sobi, da bi mi posredoval svoje sporočilo. Ta večer je prišel v vijoličnem plašču in zeleni tuniki. V desni roki je imel nekaj podobnega palici in kazal je na svoje prečisto Srce, ki je oddajalo izredno močne svetlobne žarke.
»Dragi moj sin, danes je prva sreda v mesecu. Moje prečisto Srce izliva neskončno milost na vse, ki se zatekajo k moji priprošnji. Vsako prvo sredo bodo ljudje prejeli veliko milost, deležni bodo mogočnih studencev izredne milosti.
Z vsemi, ki me častijo in ki se k meni zatekajo, delim vso milost, ves blagoslov, vso ljubezen in vse kreposti, ki sem jih prejel od svojega Božjega Sina in Neveste, Presvete Marije, v času, ko sem živel na zemlji, pa tudi vso tisto milost, ki sem je nadalje deležen v slavi nebes. Predragi sin, kolikšno slavo in čast mi je izkazal Nebeški Oče. Z radostjo je razvnel moje Srce, ko mi je v varstvo zaupal Svojega ljubljenega Sina Jezusa Kristusa in mi tako podelil čast, da ga lahko zastopam v svetu. Ta izjemna čast je moje Srce tako presenetila, da sem se počutil nesposobnega in nevrednega tolikšne naklonjenosti in dobrote. In vendar sem vse prepustil Gospodu ter sem bil kot Njegov služabnik pripravljen izpolniti Njegovo Presveto voljo. Lahko si predstavljaš, otrok moj, kako veselo je bilo moje Srce: Sin Najvišjega je bil v mojem varstvu in pred ljudmi priznan kot moj zakoniti sin! V človeških očeh je to nemogoče, a pri Bogu je mogoče vse, če le hoče tako. Zaradi velike milosti in radosti, ki ju je Bog podelil mojemu Srcu, in zaradi tako velike skrivnosti obljubim, da bom pri Njem posredoval za vse, ki častijo moje Srce in se k meni zatekajo. Podelil jim bom milost, da bodo lahko rešili tudi najhujše težave, in jim priskočil na pomoč v tistih izjemnih potrebah, ki se zdijo v človeških očeh nerešljive.«
SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA, 5. marca 1998, okrog 21.15, prvi petek v mesecu
PRIKAZANJE SVETE DRUŽINE
3
Jezus: »Jaz sem pravi mir. Ta mir podeljujem vsem ljudem. Sem Jezus Kristus, Odrešenik vsega človeškega rodu. Želim, da bi vsi ljudje častili Brezmadežno Srce Moje Matere, Presvete Device Marije, in prečisto Srce svetega Jožefa. Iz ljubezni do grešnikov želi Moje Sveto Srce podeliti nov val milosti. Poglej, Moj sin, skozi ti srci (Jezus pokaže na srca Marije in svetega Jožefa) želim vse pritegniti k sebi, po teh srcih delim svojo milost in blagoslov. Po njiju bodo ljudje hitro prispeli v Moje Sveto Srce.
Ljudem povej, naj ne zapravijo milosti, ki sem jim jo namenil. Če bodo častili omenjeni Srci, bodo častili in slavili Mene. Presveto Mater Marijo in Mojega deviškega očeta Jožefa sem izbral, da sta lahko skrbela zame, Božjega Sina, in mi stala ob strani v času Mojega Božjega poslanstva na zemlji. Kdor ju bo častil, bo častil Mene, počastil bo namreč Mojo odločitev, da sem ju izbral za Svoje zemeljske starše. Znova blagoslavljam vse Svoje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«
Marija: »Dragi otroci, častite Svete rane mojega Sina Jezusa Kristusa, saj vam Bog po njih deli milost, ki jo potrebujete za svoje spreobrnjenje in za spreobrnjenje svojih bratov.
Poskrbite, da boste v tem postnem času premišljevali Sveto trpljenje mojega Sina Jezusa Kristusa in tako doumeli, kaj je moral prestati in pretrpeti, da vas je osvobodil teže grehov. Ta čas vam je namenjen, da se spravite z Bogom in z ljudmi. Živite po svetih Božjih zapovedih. Poskrbite, da boste močni in trdni v preizkušnjah ter zvesti Njegovemu zakonu ljubezni. Bog ljubi zvestobo, zatorej, dragi otroci, čim zvesteje in odgovorneje izpolnjujte obveznosti, ki jih imate kot kristjani, da vam bo dano doumeti Božjo ljubezen in boste lahko deležni Njegove milosti. Z molitvijo posredujem za vas pri svojem Sinu Jezusu in vam stojim ob strani. Ne obupajte torej; le pogumno!
Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«
Sveti Jožef: »Dragi moj sin, znova bi ti rad spregovoril o milosti, ki jo želi moje prečisto Srce razliti na vse človeštvo. Zaradi ljubezni, ki ga žene, si moje prečisto Srce na vse načine prizadeva, da bi ljudi obvarovalo greha. Moj Sin Jezus želi, da bi bili po mojem Srcu vsi ljudje deležni Njegovega blagoslova. Vem, da so mnogi med vami v velikih težavah, saj si zadnje čase ljudje ne izkazujejo več ljubezni in medsebojne pomoči. Njihova srca so polna ošabnosti, dvoličnosti, laži, goljufije, častihlepnosti, prekletstva, bede in vseh drugih zmot, ki so posledica oddaljitve od Boga. Sin moj, glej koliko sem trpel ob svojem Sinu Jezusu in Presveti Nevesti Mariji. Povedal sem ti že, da sem od Nebeškega Očeta prejel poslanstvo varuha in zaščitnika Jezusa in Marije.
Sin moj, moje Srce je bilo v stiski. Bili smo preprosti in s skromnimi sredstvi sem si prizadeval, da bi Sinu omogočil življenje, vredno Sina Najvišjega. Edino možnost za preživljanje družine mi je dajal poklic mizarja. Delo ni vselej nudilo ustreznega zaslužka in tudi v tistem času življenje ni potekalo brez težav. Vendar sem vseskozi zaupal v Božjo previdnost, ki nam je pomagala tako, da nama je z Marijo dala najnujnejše za lastno preživetje in da sva lahko preživljala Božje Dete, najinega ljubljenega Sina Jezusa Kristusa.
Moje Srce je bilo zelo žalostno, mislil sem namreč, da Sinu Jezusu ne omogočam primernega življenja. Bog je vse to dopuščal, da bi napredoval v zaupanju v Božjo previdnost in da bi se moja duša ozaljšala s krepostjo in ponižnostjo, da bi tako postal zgled vsem možem in delavcem. Le ti bi morali svoje delovne zadolžitve izpolnjevati z ljubeznijo in potrpežljivostjo, saj sem vzor vsem, ki delajo. Zatorej, predragi sin, oznani vsem, ki bodo častili moje Srce in imeli popolno zaupanje vame in moje posredovanje, mojo obljubo, da jih ne bom zapustil. Prosil bom Gospoda, naj jim z Božjo previdnostjo pomaga v težavah in življenjskih preizkušnjah, ko se bodo znašli pred problemi, bodisi materialne ali duhovne narave.
4
Očetje in matere, ki se bodo s svojimi otroki posvetili mojemu Srcu, bodo v bridkostih in težavah ter pri vzgoji in skrbi za otroke deležni moje pomoči. Kot sem Sina Najvišjega vzgajal po Svetih Božjih zakonih, tako bom pomagal vsem očetom in materam, ki bodo svoje otroke posvetili meni. Pomagal jim bom, da jih vzgajajo z ljubeznijo in po Svetih Božjih zakonih, da bodo lahko stopili na varno pot odrešenja.
Obračam se na vse ljudi, posvetite se mojemu prečistemu Srcu. Posvetite mi vse: življenje, družine, svoje delo. Moje Srce predstavlja namreč nov vir milosti, ki jih Bog podeljuje vsemu svetu. Moje sporočilo je namenjeno vsemu človeštvu. Čez ves svet in čez celotno Sveto Cerkev razprostiram svoje varstvo. Zaupajte vame in deležni boste vse potrebne milosti.
Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«
SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA 5. MARCA 1998 (5. marca 1998, okrog 21.15)
Nocoj me je obiskala Sveta Družina. Sveti Jožef je nosil plašč bež barve in pepelnatomodro tuniko. V naročju je imel Dete Jezusa, oblečeno v sinjemodro tuniko. Marija je imela belo tančico in pepelnatomodro obleko.
Vsi trije so bili oviti v zelo močno svetlobo. Tokrat je z materinsko ljubečim glasom prva spregovorila Marija.
»Dragi moj sin, po meni nocoj Bog, naš Gospod, podeljuje Svoj mir ljudem vsega sveta. Blagoslavljam tudi vse družine in jih naprošam, naj si prizadevajo za mir v svojih domovih in živijo v tesni povezanosti z Bogom.
Če hočejo biti deležne Božjega miru in blagoslova, morajo živeti v Božji milosti. Za družino, ki ne živi v povezanosti z Bogom, je namreč greh kot nekakšen pritajeni rak. Bog želi, da bi se v teh težkih časih vsaka družina izročila v varstvo Sveti Družini. Jaz, moj Sin Jezus in moj prečisti ženin sveti Jožef želimo sleherno družino obvarovati pred napadi satana. Družine naj živijo po mojih priporočilih in po sporočilu, ki ga danes Bog pošilja po meni.
Blagoslavljam vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«
Ko mi je Marija posredovala sporočilo, je rekla: »Sedaj prisluhni mojemu prečistemu ženinu Jožefu.« Takoj nato je sveti Jožef spregovoril:
»Dragi moj sin, moje Srce želi nocoj ljudem podeliti veliko milost. Srčno si namreč prizadevam, da bi se vsi grešniki spreobrnili in dosegli odrešenje. Naj se ne bojijo približati se mojemu Srcu. Rad bi jih pritegnil k sebi in jih varoval. Veliko je takih, ki zaradi težkih grehov tavajo daleč od Gospoda. Mnogi moji otroci so zašli, ker nasedajo satanovim zvijačam. Zagovornik pogubljenja jih hoče spraviti v obup s prepričevanjem, da ni izhoda. Če namreč obupate in ne zaupate v Božje usmiljenje, postanete za satana lahek plen; zato vsakemu grešniku, tudi če je odgovoren za strahotne grehe, pravim, naj zaupa v Gospodovo ljubezen in odpuščanje in naj obenem upa vame in v mojo priprošnjo.
Vsem, ki se bodo z zaupanjem zatekli k meni, bom zagotovil pomoč, da si bodo ponovno pridobili Božjo milost in Gospodovo usmiljenje.
Poglej, sin moj: Nebeški Oče mi je v varstvo zaupal Svojega Božjega Sina Jezusa Kristusa, Sveti Duh pa Svojo Brezmadežno Nevesto. Skrb za Jezusa in Marijo, ki sta živela ob meni pod isto streho, je moje Srce prežemala z neizmernim mirom in radostjo.
5
Naša Srca so se ljubila. Živeli smo v troedini ljubezni, ki pa je bila združena v enotno daritev Večnemu Očetu. Naša Srca so se stapljala v najčistejšo ljubezen in postala tako eno samo srce, živeče v treh osebah, ki so se resnično ljubile.
Pomisli torej, otrok moj, v kolikšni stiski in žalosti je bilo moje Srce, ko sem videl malega Jezusa, svojega Sina, v življenjski nevarnosti zaradi Heroda, ki je v obsedenosti s hudobnim duhom naročil pobiti nedolžne otroke. Zaradi velike nevarnosti, ki jo je prestajal moj Sin Jezus, je moje Srce utrpelo hudo stisko in bolečino. Nebeški Oče nas tedaj ni zapustil. Poslal nam je Svojega angela glasnika, da nas je usmerjal in mi pokazal, katero odločitev moram sprejeti v težkem in bolečem trenutku.
Moj sin, opominjaj grešnike, naj v hudih življenjskih preizkušnjah in nevarnosti, ki lahko pogubi njihove duše, ne obupujejo. Vsem, ki bodo zaupali v moje neomadeževano in čisto Srce ter ga vdano častili, obljubljam, da bodo deležni milosti moje tolažbe v najtežjih dušnih bridkostih, tudi tedaj, ko bi se zaradi težkih grehov znašli v nevarnosti pogubljenja. Grešnikom, ki se bodo zatekli k meni, obljubim milost svojega Srca, če se bodo odločili za zadoščevanje grehom, se jih kesali in jih resnično obžalovali.
Vsem grešnikom zato danes pravim, naj se ne bojijo satana in naj zaradi težkih grehov ne izgubijo upanja. Raje naj se zatečejo v moje naročje in se privijejo k mojemu Srcu, da bodo lahko deležni milosti in večnega zveličanja.
Sedaj naj ves svet prejme moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«
SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA
(6. marca 1998, okrog 21.15, prvi petek v mesecu)
SVETA DRUŽINA
Jezus: ”Jaz sem pravi mir. Ta mir podeljujem vsem ljudem. Sem Jezus Kristus, Odrešenik vsega človeškega rodu. Rad bi, da bi vsi ljudje častili Brezmadežno Srce moje Matere, Presvete Device Marije, in Prečisto Srce svetega Jožefa. Iz ljubezni do odrešenja grešnikov želi Moje Sveto Srce podeliti nov val milosti.
Poglej, moj sin, preko teh src (Jezus pokaže na srca Marije in svetega Jožefa), želim vse pritegniti k sebi in po teh srcih delim svoje milosti in blagoslove. Po njih bodo ljudje hitro dospeli v moje Sveto Srce. Ljudem povej, naj ne zapravljajo milosti, ki sem jim jih namenil. Če bodo častili omenjeni Srci, bodo častili in slavili mene. Presveto Mater Marijo in mojega deviškega očeta Jožefa sem izbral, da sta lahko skrbela zame, Božjega Sina, in mi stala ob strani v času mojega božjega poslanstva na zemlji. Kdor ju bo častil, bo častil mene, počastil bo namreč mojo odločitev, da sem ju izbral za svoja zemeljska starša.
Znova blagoslavljam vse svoje otroke: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!”
»Želim, da se prvo sredo po prazniku mojega Svetega Srca in Brezmadežnega Srca Marijinega postavi za praznik Prečistega Srca sv. Jožefa.«
6
SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA, (7. marca 1998, okrog 21.20; prva sobota v mesecu)
Sveti Jožef se je prikazal v zelenem plašču in temno sivi tuniki. Za desno roko je držal Jezusa. Marija je bila v sinjemodrem plašču in beli obleki z belo tančico. Dete je nosilo tuniko svetlo rumene barve.
»Dragi moj sin, nocoj vas blagoslavljam skupaj s Sinom Jezusom in svojo Nevesto, Presveto Marijo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.
Predragi, moj Sin Jezus je zelo ogorčen nad grehi človeštva. Rad bi izvršil Božjo sodbo nad vsemi, ki se ne zmenijo za kesanje in trmasto vztrajajo v grehu. Jaz pa, otrok moj, zadržujem Njegovo mogočno roko in mu tako onemogočam, da bi izvršil svojo pravico nad človeštvom. Zaradi milosti svojega Srca in ker mi je bilo dano živeti z njim in ga z očetovsko ljubeznijo vzgajati ter biti deležen njegove sinovske ljubezni, Ga prosim, naj ne kaznuje človeštva zaradi njegovih zločinov. Zaradi vseh, ki v svoji skromnosti častijo in bodo častili moje prečisto Srce, naj blagovoli podeliti svetu svoje usmiljenje. Kako številni so grehi človeštva, otrok moj!
Ljudje se morajo spokoriti za vse, kar so storili napak. Nehvaležneži nenehno žalijo Boga. Veliko je hudih žalitev, bogoskrunstva in ravnodušnosti. Prav zato prihaja do katastrof, kot so vojne, lakota, kuga in mnoge druge nesreče. Človeka doletijo, ker se upira Bogu. Bog daje ljudem svobodo, da si lahko utirajo lastno pot, s tem pa jim dokazuje, da brez Njega ne morejo biti srečni. Dopušča, da veliko trpijo, saj bi jim rad pokazal posledice, ki jih v njihovem življenju povzroča greh. Božja pravičnost tako kaznuje človeštvo, ker noče slediti Božji volji. Dragi moj sin, zadnje čase človeštvo vse bolj vztraja v grehu. Namesto Božje ljubezni in Božjih zapovedi ga zanimajo predvsem posvetni užitki. Bog ne bo prizanašal s sodbo, izvršila se bo iznenada in na način, ki ga svet še ni videl. Sin moj, povej vsem častilcem mojega prečistega Srca, da bodo deležni milosti mojega varstva pred zlom in pred vsemi nevarnostmi. Tisti, ki se mi bodo popolnoma prepustili, jih nesreče, vojne, lakota, kuga in druge ujme ne bodo prizadele. Moje Srce jim bo nudilo varno zatočišče. Tu, v mojem Srcu bodo obvarovani Božje sodbe. Zaradi češčenja in predanosti mojemu Srcu jih bo Jezus gledal v luči Svojega usmiljenja. Razvnel bo Svojo ljubezen in bo vsem, ki bodo v mojem Srcu, omogočil vstop v slavo Svojega Kraljestva.
To je moje nocojšnje sporočilo.
Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«
SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA, 8. marca 1998, okrog 21.20
Sveti Jožef je nosil temno rjavo tuniko in svetlo rjav plašč. Obkrožalo ga je dvanajst angelov z velikimi krili.
”Dragi moj sin, najina srečanja moje Srce napolnjujejo z radostjo, ker želim deliti milosti, kot mi to naroča in dopušča Gospod. Po svojem Srcu hočem namreč vse ljudi pripeljati k Bogu. Tukaj, v mojem Srcu, bodo vsi deležni varstva in preko tega Srca bodo lahko razumeli Božjo ljubezen v svojem življenju.
Predragi, vsi, ki bodo širili čaščenje mojega Srca in ga bodo z iskreno ljubeznijo tudi sami častili, so lahko prepričani, da bodo njihova imena vtisnjena v mojem Srcu tako, kot sta ‘Križ’ mojega sina Jezusa in črka ‘M’ Marija vtisnjena v njem v podobi ran. To velja tudi za vse duhovnike, saj so deležni moje posebne ljubezni.
7
Duhovnike, ki bodo gojili in širili čaščenje mojega srca, bo Bog obdaril z milostjo, da bodo lahko ganili še tako zakrknjena srca in spreobrnili tudi najbolj trdovratne grešnike. Ko bi le vsi širili čaščenje mojega Srca! Sam Bog tako želi. Naj prejmejo moj blagoslov vsi, ki se bodo odzvali temu klicu.”
Zaupno osebno sporočilo: ”Dragi moj sin, razširjaj med vse ljudi to čaščenje. Bogu si namreč zavezan kot apostol mojega Srca. Vsem pripoveduj o moji ljubezni. Kasneje ti bom spregovoril o drugih rečeh, pomembnih za zveličanje mnogih duš. Bog ti je namenil posebno poslanstvo. Zaupaj vame in razumel boš, na kakšen način ga moraš izpolniti.
Blagoslavljam te: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!”
SPOROČILO PRESVETE DEVICE MARIJE, 9. marca 1998, okrog 21.20
Sveti Jožef je prišel v vijoličastem plašču in beli tuniki, Marija pa v modrem ogrinjalu in beli obleki. Dete Jezus je bil v naročju svetega Jožefa, oblečen v belo.
”Dragi moj sin, jaz, moj Sin Jezus in moj Prečisti ženin sveti Jožef v tej noči blagoslavljamo ves svet. Vse pozivam, da prisluhnejo svetim sporočilom našega Gospoda in po njih živijo. Naj se spreobrnejo! Vsak dan naj še naprej molijo Sveti Rožni venec in, ljubi otroci, še posebej sedemkrat ”Vero”. V Amazoniji se bodo ljudje množično odvrnili od vere, ravno zato naprošam vse, naj vseskozi molijo in nadaljujejo s sedemkratno molitvijo ”Vere”. Mnogi bodo namreč v težkih trenutkih, ki prihajajo, izgubili vero in zapustili Sveto Cerkev. Da bi lahko preprečili to zlo in mračne dneve, jih jaz, njihova Mati, pozivam k vztrajnosti v molitvi. Nebeški Oče mi nocoj naroča, da razkrijem obljubo svojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo vdano častili in ljubili Srce mojega Ženina Jožefa.
Otrok moj, vsem častilcem njegovega Prečistega Srca sporoči, da bodo deležni posebnih milosti in moje materinske navzočnosti. Z Materinskim Srcem stojim ob strani sleherni hčeri in slehernemu sinu, jim pomagam in jih tolažim, kot sem v zemeljskem življenju pomagala in tolažila svojega Prečistega Ženina Jožefa. Za karkoli bodo z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bom posredovala pri Nebeškem Očetu, svojem Božjem Sinu Jezusu in pri Svetem Duhu. Izprosila jim bom milost za dosego popolne svetosti in da bodo posnemali kreposti mojega Ženina Jožefa s tisto dovršeno ljubeznijo, s katero je bilo prežeto njegovo življenje. Otrok moj, ljudje se bodo na ta način naučili ljubiti mojega sina Jezusa in mene z ljubeznijo mojega Ženina Jožefa. Tako bodo deležni najčistejše ljubezni naših treh Src.
Jaz, moj Sin Jezus in Prečisti Ženin Jožef stojimo ob strani vsakemu od vas; ničesar se vam ni treba bati, saj vas bodo naša Srca zmeraj varovala. Vse blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!”
Po Marijinem sporočilu je Sveta Družina podelila svoj blagoslov in medtem ko so se dvigovali proti nebu, se je Marija nasmehnila in rekla: ”Na koncu bodo naša združena Srca zmagala!”
SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA, 10. marca 1998, okrog 21.20
Nocoj je sporočilo posredoval Jezus.
»Dragi moj sin, danes pošiljam milost iz Svojega Srca in blagoslavljam vse človeštvo. Želim, da bi vsi ljudje častili prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa. Tisti, ki izkazujejo čast njegovemu Srcu, Me osrečujejo. Naj ti bo dana možnost, da vsem oznaniš to pobožnost. To je poslanstvo, ki ti ga dajem.
8
Povedal sem ti že: ljubi Jožefa, Mojega deviškega očeta, kot ga ljubim Jaz, tako boš izpolnil Mojo voljo in me v vsem posnemal. Moj namen je, da bi se vsi grešniki zveličali. Ljubim vse, sem njihov Bog, ustvaril sem jih in želim, da so ob meni srečni in da so deležni Moje ljubezni in nebeške slave. Ljubi Moj sin, ravno zato bodo vsi, ki bodo častili prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa, prejeli milost za premagovanje ovir, ki jih nastavlja sovražnik odrešenja, in tako dosegli zmago ter prejeli zasluženo plačilo v Kraljestvu Mojega Nebeškega Očeta.
Tisti, ki bodo vdano častili njegovo prečisto Srce, bodo nedvomno deležni velike slave v nebesih. Duše, ki bodo zveste svetemu Jožefu, Mojemu deviškemu očetu, bodo lahko blaženo zrle v Presveto Trojico in bodo v polnosti spoznale Troedinega Boga, Trikrat Svetega. V nebeškem Kraljestvu se bodo veselile prisotnosti Moje nebeške Matere in svetega Jožefa, Mojega deviškega očeta ter vseh nebeških čednosti, ki jih od večnosti hranim zanje. Te duše bodo deležne posebne ljubezni Presvete Trojice in Moje Matere, Presvete Marije in bodo kot najlepše lilije obdajale prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa.
To je moja velika obljuba ljudem vsega sveta in častilcem Mojega deviškega očeta Jožefa. Bodi blagoslovljen, sin Moj. Blagoslavljam vso tvojo družino in ves svet. V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje!«
OBLJUBE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA
Skozi vsa ta leta v različnih sporočilih je sveti Jožef objavil obljube njegovega prečistega Srca.
»Obljubim vsem tistim, ki bodo častili to moje prečisto Srce in bodo tu na zemlji izvrševali dobra dela v korist najbolj potrebnim, posebno bolnikom in umirajočim, katerim sem tolažba in varuh, bodo prejeli v zadnjem trenutku njihovega življenja milost srečne smrti. (2.marec 1998)
Obljubim vsem vernim, ki bodo častili to moje prečisto Srce z vero in ljubeznijo, milost da bodo živeli v sveti čistosti duše in telesa in moč ter vse potrebno za zmago vseh satanovih napadov in skušnjav.
Jaz sam jih bom branil kot moj dragoceni del. Ta milost ni namenjena samo tistim, ki bodo častili to moje Srce, temveč tudi njihovim družinskim članom, ki so potrebni moje nebeške pomoči.(3.marec 1998)
Obljubim, da bom prosil pred Njim, za vse tiste, ki se bodo k meni zatekli s češčenjem tega Srca, milost, da bodo rešili tudi najbolj težke probleme in najbolj nujne potrebe, ki se v očeh ljudi zdijo nemogoče za rešitev, ki pa bodo z mojim posredovanjem pri Bogu postali rešljivi. (4.marec 1998)
Obljubim da bom vsem, ki bodo imeli zaupanje v to moje neomadeževano in čisto Srce in ga vdano častili, podelil milost moje tolažbe v njihovih najtežjih dušnih bridkostih in v nevarnosti pogubljenja, v primeru da bi po nesreči izgubili Božjo milost, zaradi svojih težkih grehov. (5.marec 1998)
Povej vsem tistim, ki bodo častili to moje Srce in bodo imeli polno zaupanje vame in v mojo priprošnjo, mojo obljubo, da jih ne bom zapustil v njihovih težavah in preizkušnjah življenja, ker bom prosil Gospoda, da jim pomaga z njegovo Božjo previdnostjo, tako v materialnih kot v duhovnih problemih. (6.marec 1998)
Očetje in matere, ki se bodo posvetili mojemu Srcu s svojimi družinami, bodo imeli mojo pomoč v njihovih stiskah in problemih pri vzgoji in skrbi za svoje otroke, tako kot sem vzgajal Sina Najvišjega po Svetih Božjih Zakonih, tako bom pomagal očetom in materam, ki mi bodo posvetili svoje otroke, pri vzgoji v ljubezni in v Svetih Božjih Zakonih, da bi našli varno pot odrešenja. (6.marec 1998)
9
Sin moj, povej vsem tistim, ki bodo častili to moje prečisto Srce, da bodo prejeli milost in varstvo pred vsem zlom in vsemi nevarnostmi. Tisti, ki se mi bodo izročili, jih nesreče, vojne, lakota, kuga in druge ujme ne bodo prizadele, temveč bodo imeli v mojem Srcu varno zatočišče. V tem mojem Srcu bodo vsi varovani pred Božjo Pravičnostjo v dneh, ki pridejo. Tiste, ki se bodo posvetili mojemu Srcu, ga častili jih bo moj sin Jezus gledal v luči usmiljenja. Jezus bo razvnel svojo ljubezen in bo vsem, ki jih bom dal v svoje Srce, omogočil vstop v slavo Božjega kraljestva. (7. Marec 1998)
Moj dragi sin, vsi tisti, ki bodo razširjali češčenje mojega Srca in ga bodo z iskreno ljubeznijo tudi sami častili, naj bodo prepričani, da bodo njihova imena vtisnjena v njem, kot sta križ mojega sina Jezusa in črka M – Marija vtisnjeni v njem v obliki ran. To velja tudi za vse duhovnike, kajti ljubim jih s posebno ljubeznijo. Duhovnike, ki bodo gojili in širili češčenje mojega Srca, bo Bog obdaril z milostjo, da bodo lahko ganili še tako zakrknjena srca in spreobrnili tudi najbolj trdovratne grešnike. (8.marec 1998)
Devica Marija: Nebeški Oče mi v tej noči dovoljuje, da razkrijem obljubo mojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo pobožno častili in ljubili Srce mojega ženina Jožefa. Sin moj povej vsem, ki bodo častili njegovo prečisto Srce, da bodo deležni na poseben način moje materinske navzočnosti v njihovih življenjih, ker bom jaz stala ob strani vsakemu sinu in vsaki hčeri, jim pomagala in tolažila z mojim Materinskim srcem, kot sem pomagala in tolažila v zemeljskem življenje svojega prečistega ženina Jožefa. Za vse, karkoli bodo z zaupanjem prosili moje Srce, obljubljam, da bomo posredovala pred Večnim Očetom, pri mojem Božjem Sinu Jezusu in pri Svetem Duhu. Izprosila jim bom milost za dosego popolne svetosti in milost, da bodo posnemali kreposti mojega ženina Jožefa, s tisto dovršeno ljubeznijo, s katero je bilo prežeto njegovo življenje. (9. Marec 1998)
Naš Gospod Jezus: sin moj, vsi, ki bodo častili prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa, bodo prejeli milost zadnji dan svojega življenja in v uri svoje smrti, da bodo premagali prevare sovražnika odrešenja in dosegli zmago in zasluženo poplačilo v Kraljestvu mojega Nebeškega Očeta.
Tisti, ki bodo pobožno častili to prečisto Srce na tem svetu naj z gotovostjo vedo, da bodo prejeli veliko slavo v Nebesih, milost, ki je ne bodo deležni tisti, ki ga ne bodo častili kot prosim.
Duše, predane mojemu deviškemu očetu Jožefu bodo blaženo zrle Presveto Trojico in bodo v polnosti poznale Troedinega Boga, trikrat Svetega. V Nebeškem kraljestvu bodo uživale prisotnost moje Nebeške Matere in mojega deviškega očeta Jožefa, ter vseh nebeških čudežev, ki jih od večnosti hranim zanje. Te duše bodo dragocene Sveti Trojici in moji Materi, Presveti Mariji in bodo kot najlepše lilije obkrožale prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa. To je moja VELIKA OBLJUBA VSEM LJUDEM SVETA, KI SO PREDANI MOJEMU DEVIŠKEMU OČETU JOŽEFU. (10. MAREC 1998)
VELIKA OBLJUBA PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA, 7. 3. 1998
Moj sin, povej vsem, ki bodo častili to Prečisto Srce, bodo prejeli milost, da jih bom varoval pred vsem zlom in nevarnostmi. Tisti, ki se meni posvetijo ne bodo umrli zaradi nesreč, vojn, lakote, kuge in drugih katastrof, ampak jim bo moje srce varno zatočišče. Tu v mojem Srcu bodo vsi zaščiteni pred Božjo pravičnostjo v prihodnjih dneh. Tisti, ki se posvetijo mojemu Srcu in ga častijo, jih bo moj Sin Jezus gledal z usmiljenimi očmi, ker je Jezus razlil svojo ljubezen in jih bo dvignil v slavo svojega Kraljestva, vse tiste, ki so v mojem Srcu (7.3.1998)
10
Posvetitev Mariji, Kraljici Mladih
O Marija, Kraljica Mladine, tvojemu Brezmadežnemu Srcu se danes posvetimo. Želimo biti vedno zate tvoji zvesti služabniki.
Ljubljena Mati, reši vse mlade, ki so na poti pogubljenja. Obljubimo ti, da bomo pričevali Jezusa Kristusa vsem mladim, ki ne poznajo njegove Ljubezni in tvoje Materinske Ljubezni. Božja Mati, bodi naša vodnica. Tvoji otroci smo, krhki in majhni, ki še ne vedo kako hoditi in živeti pravo ljubezen.
Bodi naša vodnica k Jezusu. Mi te ljubimo in se ti zahvaljujemo, ker si naša Mati in Kraljica vseh mladih. Kraljuj s svojim Sinom nad svetom in med vsemi mladimi. Amen! (24.11.98)
Leta 1998 je Edson od Jezusa in Marije prejel sporočila v zvezi s pobožnostjo k svetemu Jožefu, namenjena pa so bila papežu in Cerkvi. Takole pripoveduje:
»Jezus, naš Gospod, in Devica Marija, njegova Mati, sta mi v zadnjem času razodela pomembne stvari o svetem Jožefu. Njuna volja in obenem prošnja je, naj se človeštvo posveti prečistemu Srcu svetega Jožefa, tako bo lahko sveti Jožef delil svojo milost in blagoslov v korist Svete Cerkve in vsega sveta. S tovrstno posvetitvijo želi naš Gospod Bog počastiti svetega Jožefa, da bi bilo njegovo Srce združeno s Srci Jezusa in Marije, da bi bil naš priprošnjik in varuh v trenutkih preizkušenj za Cerkev in svet ter tako preprečil mnogo gorja, ki lahko v kratkem prizadene svet.«
30. novembra 1998 (med obiskom v Italiji, v Brescii) mi je Marija posredovala naslednje sporočilo:
Mt 10,27
Kar vam pravim v temi, povejte na svetlobi; in kar slišite na uho, oznanite na strehah.
IŠČITE IN BOSTE NAŠLI, TRKAJTE IN SE VAM BO ODPRLO, PROSITE IN BOSTE PREJELI….
KDOR IŠČE NAJDE, KDOR TRKA SE MU ODPRE IN KDOR PROSI PREJME ….
»Dragi moj sin, o tem sporočilu govori s Papežem in Sveto Cerkvijo. Moj Sin Jezus Kristus in jaz, njegova mati, želiva, da bi bil ves svet posvečen prečistemu Srcu svetega Jožefa. Naj vsi prisluhnejo najinemu klicu!
Z omenjeno posvetitvijo bo Sveta Cerkev obvarovana pred marsičem hudim. Cerkev naj mojemu prečistemu ženinu Jožefu prizna čast, ki mu jo je podelil Bog! Ta želja naj se čim prej izpolni. Jezus želi slaviti zmago skupaj z mojim Brezmadežnim Srcem in s prečistim Srcem svetega Jožefa.
Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!«
Ne dovolite, da vas Satan oddalji proč od Jezusa s svojimi zvijačami in pastmi, ampak poskušajte biti trdni v molitvi in prinašajte bratom Božji mir. Ne prihajam ta večer da vas obsodim ali vam sodim, ampak jaz vam povem, da moramo spremeniti način svojega življenja, ker je Gospod Bog zelo žalosten zaradi grehov v svetu. V mnogih srcih nocoj še vedno vidim nekaj madežev greha. Vabim vas, da se vedno spoveste in se približate zakramentu Evharistije. Če se prepustite Srcu mojega Sina Jezusa bo storil velike čudeže v vaših življenjih. (Naša Gospa 6.9.1999)
11
SPOROČILA, DANA V SLOVENIJI, VELJAVNA ZA VES SVET:
Sporočilo Device Marije, 19. maj 2012, Stična, Slovenija in prikazovanje svete Družine
»Mir (z vami) moji ljubljeni otroci.
Prihajam iz nebes z mojim Sinom in Svetim Jožefom, da vas blagoslovim in vam podelim mir.
Otroci moji, naj bo vaša ljubezen do naših Presvetih Src globoka, in vaše družine bodo ozdravljene in rešene vsega zla. Bog želi podeliti velike milosti vašim družinam, ampak vi morate moliti, moliti, moliti, kajti v molitvi Bog spreminja vase duše in vas dela može in žene vere.
Otroci moji, imejte vero. Bog je vedno ob vaši strani, da vam pomaga in blagoslavlja.
Jaz, vaša mati sprejemam vaše družine v moje Materinsko Srce. Moj Sin želi, da bi bili vi in vaša srca odprti do ljubezni Svetega Jožefa. Odprite vaša srca, otroci moji.
Bog želi, da se pobožnost do Svetega Jožefa razširi po vseh krajih sveta, kajti on želi rešiti družine. Sveti Jožef me danes spremlja in je ob mojemu Božjemu Sinu, kajti po njegovem posredovanju, bo veliko milosti miru in spreobrnjenja podeljeno svetu.
Zahvaljujem se za prisotnost duhovnikov in vseh vas in vam pravim, da bodo vase družine prejele prav poseben blagoslov.
Blagoslavljam vas vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen«
EDSONOVA KATEHEZA IN RAZLAGA:
Danes nas Naša Gospa prosi za pobožnost do treh združenih Src, da bi bile naše družine ozdravljene in rešene vsega zla. Resnično, Bog želi rešiti družine po posredovanju Presvetih Src polnih ljubezni in miru.
Tisti, ki se bo približal tem Srcem, ne bo obžaloval, ampak bo odkril Bozje usmiljenje. Jezus otrok (Jezušček) je med videnjem kazal svoje Srce in mi dal razumeti, da nas sprejema v svoje Srce. Nato je s svojimi odprtimi ročicami gledal v Nebo, kot, da bi prosil Boga Očeta za nas.
Takoj nato sem videl mapo Slovenije in nad njo Božjo roko, ki jo je blagoslavljala in ščitila.
Iz Božje roke se je nad Slovenijo razlivala velika luč, ki jo je razsvetljevala. Razumel sem, da so bile to milosti, ki jih je Bog podelil slovenskemu ljudstvu, po posredovanju treh združenih Presvetih Src Jezusa, Marije in Jožefa.
Naša Gospa mi je dala razumeti, da se je z današnjim dnem za slovensko ljudstvo začel čas milosti in blagoslova in da bo ta čas milosti z vso močjo prišel po pobožnosti do Jožefovega Najčistejšega Srca. Tri združena Presveta Srca bodo v Sloveniji uresničila velike čudeže in velika spreobrnjenja.
Jezusovo sporočilo, 23.junij 2013, Stična, Slovenija, ob koncu duhovnih vaj
12
Danes se je veliko ljudi, po treh dneh duhovnih vaj, posvetilo Jezusovemu in Marijinemu Srcu ter prečistemu Srcu svetega Jožefa. V Stični so bili prisotni ljudje iz različnih delov Slovenije, Hrvaške in Italije, skupaj z nekaterimi duhovniki. Jezus se je prikazal z našo Gospo in svetim Jožefom. Vsi trije so pokazali svoja Najsvetejša Srca, ki so izžarevala žive plamene na vse prisotne. Naš Gospod je bil tisti, ki je dal svoje sporočilo.
»Mir naših Najsvetejših Src vam vsem!
Moji duhovniki in moji ljubljeni sinovi, glejte moje srce, živo ognjišče ljubezni, vir življenja in milosti za mnoge duše. To srce toliko ljubi svet, da daruje, v teh časih, izvire tako svetih in tako čistih milosti, po brezmadežnem Srcu moje svete Matere in po prečistem Srcu mojega »očeta« Jožefa.
Jezus je z rokama pokazal na Srce naše Gospe in Srce svetega Jožefa.
Ti najsvetejši Srci sta združeni v mojem Srcu v ljubezni. In tako, kot smo mi združeni v ljubezni, ste tudi vi, ki ste se nam pridružili, združeni z nami v ljubezni. Moje Presveto Srce je potolaženo z vašo posvetitvijo in izročitvijo našim najsvetejšim Srcem.
Moj sin (Jezus Edsonu), poglej kako dragoceno se je žrtvovati za zveličanje duš. Poglej si, kako dragoceno je sodelovati za Božje kraljestvo. Tukaj, v tej državi, tako daleč od tvoje domovine, ko si zapustil svoj dom, svojo družino, ki jo tako ljubiš, da bi razširjal ljubezen naših Src do duš, ti pravim, da si našel svoje brate, svojo družino: novo družino, ki bo sestavljala krono iz vrtnic in lilij okrog naših Najsvetejših Src.
Duše bodo goreče hrepenele po Bogu in Bog bo prebival med njimi, ker je našel počivališče v njihovih srcih. Danes ste tukaj videli vžgati plamen ljubezni naših treh svetih Src v svetu in ta plamen bo vžgal ogenj povsod na vseh krajih, čist in sveti ogenj, ki bo uničil kraljestvo teme Satana v mnogih dušah, da bodo sprejele Božji klic in izvrševale Njegova sveto voljo.
Zahvaljujem se vsem duhovnikom, da zaupajo v naša najsvetejša Srca in se niso menili za napore, da se je vse izvršilo. Njim pravim, da bodo sijali v slavi mojega Kraljestva vso večnost. To je moja velika obljuba v teh sedanjih časih.
Blagoslavljam vas v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!«
Ko je Jezus izrekel te besede, jih je govoril vsem škofom in duhovnikom po vsem svetu, za sedanji čas in za čas v prihodnosti, da sprejmejo sporočilo o tem Delu ljubezni treh združenih svetih Src. V Božji luči sem razumel, da bo Jezus podelil milost vsem škofom in duhovnikom, ki se bodo osebno posvetili trem združenim svetim Srcem da se mnogo zavzamejo za širjenje te predanosti in ljubezni v svojih škofijah, v svojih župnijah, v družinah in vsemu človeštvu, zaradi zveličanja mnogih duš.
Med tem, ko nas je blagoslavljal, sem videl veliko src, ki so vstala in so vstopila v brezmadežno Marijino Srce in v prečisto Srce svetega Jožefa. Devica Marija in sveti Jožef sta sprejela ta srca v svoji najbolj sveti Srci in potem vsa srca s svojimi rokami položila v Jezusovo Srce, ki je sijalo bolj kot sonce. Marijino Srce je bilo obdano z vrtnicami in z mečem bolečin in Jožefovo Srce je bilo obkrožen z belimi lilijami. Jezusovo Srce je danes imelo odprto rano in nad srcem križ, vendar je bilo brez trnove krone, ker ga je potolažila naša Posvetitev.
13
Sporočilo svetega Jožefa v cerkvi svetega Mihaela, Grosuplje, Slovenija, 19. junija 2013
Danes je prišel sveti Jožef z detetom Jezusom v naročju. Okrog njega je bilo dvanajst angelov v belih oblačilih, ki so sestavljali harmoničen krog, kot Angelsko krono. Sveti Jožef je posredoval sledeče sporočilo:
»Mir mojega Sina Jezusa vam vsem!
Sveti Jožef se je, po naročilu malega Jezusa, približal spredaj pred Cerkveni oltar. Mali Jezus me vprašal, tako kot v cerkvi Marije Pomočnice kristjanov, da poljubim trikrat tla pred cerkvenim oltarjem. Prosil me je, da z jezikom naredim velik križ v spravo za grehe sveta. Nato se je sveti Jožef z nogami dotaknil tal cerkve. Ko je to storil, je sijal od božanske svetlobe, s katero je bilo obdano dete Jezus in je izhajala iz Njega. Sveti Jožef je dvignil desno roko kot znak zaščite in blagoslova ter dejal:
Jaz sem zaščitnik svete Cerkve in zaščitnik vaših družin! …
Ko je izgovarjal te besede, sem čutil v svojem srcu, da je govoril celotni Cerkvi in svetu, zlasti Papežu.
Moj Božanski »sin« me pošilja iz nebes, da vam podelim svojo ljubezen in mir. Danes me je naredil bolj znanega in ljubljenega v vsej Cerkvi in svetu, saj On prosi vse, da me kličejo in prosijo za mojo priprošnjo.
Ne bojte se, sveto Gospodovo ljudstvo …Glejte, Božje usmiljenje je pripravilo nove čase za svojo Cerkev in za svet, za tiste, ki resnično spoštujejo njegovo sveto ime in ubogajo njegove Svete zapovedi.
Danes še posebej blagoslavljam Svetega Očeta in mu povej, da naj stori hitro in pokaže Cerkvi in svetu ljubezen mojega prečistega Srca, ker je Bog izbral moje Srce kot nov vir milosti za grešno človeštvo, ki je tako ranjeno in potrto zaradi posledic svojih zločinov in svoje neposlušnosti Bogu.
Jezus prosi duhovnike za več ljubezni do mojega Srca in tako bodo kot zvesti ministri, ki bodo vedeli kako braniti in živeti večne resnice.
Danes vam povem, da vas ščitim, sveto Božje ljudstvo, da branim sveto Cerkev in bom mnogo prosil zanjo pred Gospodom nebes in zemlje, tako, da bo močna v preizkušnjah in soočanjih z nevarnostmi, ki jo ogrožajo, da močno sijala in uničevala temo, ki jo obdaja, v ponižanje Satana in njenih sovražnikov, v teh časih velike duhovne bitke.
Bodite zvesti Bogu. Bodite resnični pričevalci mojega »sina« Jezusa Kristusa. Bodite tisti, ki v praksi živijo po nauku Jezusa in Cerkve.
Bog ne želi več grehov nečistosti, ampak želi sveto življenje v njegovi ljubezni, ki se prostovoljno daruje noč in dan za odrešenje sveta. Sprejmite v vaša srca te moje besede, sprejmite v svojem življenju nauk, ki vam ga Bog sporoča že vrsto let, preko prikazovanj moje Brezmadežnega neveste, na mnogih krajih po svetu.
To je čas za vrnitev k Bogu in da ste mu resnično zvesti. Ne bodite boječi, ampak zelo močni in pogumni, ker je Bog z vami! Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!«

MEDITACIJA IN NAVODILA STARŠEM

(1) 26. februar 1997

Moje drage hčere, matere in žene, skrbite za svoje otroke z ljubečim srcem. Vaši otroci so najdragocenejši dragulji, ki vam jih je Bog podaril. Vedno jih blagoslavljajte in nikoli ne dovolite, da bi se jim približalo zlo tega sveta. Kako se to lahko zgodi? Če dovolite, da se vaši otroci učijo najhujših stvari, ki jih zdaj vsem otrokom posreduje televizija.

(2) 26. februar 1997

Televizija je idol zla, ki ga je ustvaril človek, da tako ne služi več Bogu, ampak sovražniku. Če bi vedeli, kako uporabiti medije za gradnjo Božjega kraljestva, bi bilo to odlično. Toda danes ljudje ta sredstva uporabljajo le za napredovanje zla v svetu. Molite za vse tiste, ki učijo grozne in napačne stvari vse otroke, saj ne bodo ušli Božji pravici, ker uničujejo male angele mojega Sina Jezusa na tem svetu. Vrnite se k Bogu. Še enkrat vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen.

(3) 5. marec 1997

Vse vas bom z odprtimi rokami pričakala v hiši svojega Sina Jezusa, to je v Cerkvi, še posebej živo v telesu in duši pri sveti maši. Otroci, želim vam pokazati, da sem pri sveti maši s svojim Sinom Jezusom bolj navzoča kot pri katerih svojih prikazovanj. Če torej želite globlje občutiti mojo navzočnost in mojo ljubezen, pojdite vsak dan k sveti maši. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam s svojim materinskim Srcem, preplavljenim z veseljem.

(4) 6. julij 1997

Drage hčere, matere in žene, še enkrat vam vsem pravim: živeti morate globoko molitveno življenje in se vsak dan posvetiti mojemu brezmadežnemu Srcu ter svojim družinam, da vas bo varoval moj Gospod, ki mi je zaupal, da bom vaša zaščitnica in Kraljica vaših družin. Hčere, ne bojte se me. Tudi če vaš dom nasilno napade moj sovražnik, vam povem: Tukaj sem, da vas vse zaščitim. Prosim vas za brezmejno zaupanje v moje materinsko varstvo.

(5) 19. marec 1998 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Očetje in matere morajo ljubiti svoje otroke tako, da jih vzgajajo v Božjih zakonih in njegovi ljubezni. Veliko mladih je na poti zla, ker jim očetje in matere niso dali pravih naukov in ustrezne ljubezni. Starši morajo z otroki ravnati z ljubeznijo in naklonjenostjo, otroci pa jim morajo biti poslušni. Prav tako jih morajo starši znati voditi z ljubeznijo, ne da bi otrokom vsiljevali stvari, ki jih še niso pripravljeni sprejeti, ampak jih morajo postopoma vzgajati v družinskem življenju.

Praznik Prečistega Srca svetega Jožefa 21. junij 2023

Jezus je vidca Edsona Glauber de Sojuza Coutinho izbral za glasnika Prečistega Srca svetega Jožefa. V  svojih prikazovanjih je razodel, da želi, da se praznik  Prečistega Srca njegovega krušnega Očeta Jožefa določi na sredo po prazniku Jezusovega in Marijinega Srca. Letos je to  21. junija.

Veliko milosti sta tako Jezus, kot sv. Jožef obljubila vsem častilcem Jožefovega Srca. Od leta 2012 se je pobožnost do Jožefovega srca in do Jožefa samega oživila. Ne moremo častiti sv. Jožefa, ne da bi častili njegovo Prečisto Srce, ki je tako ljubilo Jezusa in Marijo in se popolnoma predalo v izpolnjevanju in služenju Božji volji za božji načrt  odrešenja človeštva.
Nešteti so izvori milosti, ki jih nebo deli človeštvu in Jožefovo Srce je izvor posebnih milosti za duhovnike, družine in mlade v teh težkih in bolečih časih Cerkve in človeštva.

Ne utrudimo se, četudi Cerkev še ni dorekla svojega DA in še ni potrdila praznika in še ni priznala milosti po Jožefovem Srcu, naj nas to ne ovira, da sledimo Jezusovemu klicu po češčenju Prečistega Jožefovega srca.

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠE DRUŽINE, NAŠE DOMOVINE IN SVETE CERKVE. Amen.

PRAZNIK MARIJINEGA SRCA 17. junij 2023

Naslednji dan po prazniku Jezusovega Srca častimo MARIJINO SRCE.

Praznik Marijinega brezmadežnega srca Katoliška cerkev obhaja dan po prazniku srca Jezusovega.

Svetopisemski temelji za češčenje Marijinega srca
V drugem poglavju Lukovega evangelija, ki govori o tem, kako so ob Jezusovem rojstvu betlehemski pastirji prihiteli na kraj njegovega rojstva, »našli Marijo, Jožefa in dete, v jasli položeno,« in nato povsod pripovedovali, »kar jim je bilo o tem detetu rečeno«, evangelist značilno pristavlja: »Marija pa je vse te besede hranila in jih premišljevala v svojem srcu« (Lk 2,19). Ob koncu pripovedovanja o Odrešenikovi mladosti pa je nazadnje ob Jezusovem zaostanku v templju – kakor refren ob sklepu speva – še enkrat rečeno: Jezusova »mati je vse to ohranila v svojem srcu« (51). Tako nam je sv. Luka nekoliko odgrnil zaveso iznad globokega Marijinega molka: opozoril je na skrito življenje in misli njenega srca, ki so bile vse posvečene Kristusu in skrivnosti odrešenja. Sv. Janez Eudes (+ 1680 – gI. 19. avgust), ki mu dajejo naziv »oče liturgičnega češčenja Jezusovega in Marijinega Srca«, je zato sv. Luka imenoval evangelist Marijinega srca. Marijino srce je pri Luku označeno kot središče njenega dušnega in duhovnega življenja.

Če je Marija hranila v svojem srcu vse, kar se je nanašalo na Jezusovo detinstvo in deško dobo, je razvidno, da je v svoje srce najprej sprejela spomine, vtise, opažanja, dejanja. Zato smemo reči, da sta po Lukovem gledanju tudi odgovor na angelovo oznanilo Mariji in zato tudi spev »Moja duša poveličuje« (Magnifikat) prihajala iz Marijinega »srca«, iz tistega skrivnostnega jedra Marijinega bitja, od koder izvirajo najgloblje in temeljne človekove življenjske odločitve. Sv. Janez Eudes pravi, da je Magnifikat »spev Marijinega srca«. Torej je Marijino srce izvir njene vere, globoke in čiste, ponižnosti in ljubezni, ki se je pokazala v teh okoliščinah.

Mnogi razlagalci obračajo na Marijino srce tudi Simeonovo napoved: »In tvojo lastno dušo bo presunil meč – da se razodenejo misli iz mnogih src« (Lk 2,35). Res je tukaj govor o duši, vendar se ne oddaljimo od resničnega pomena, če mislimo na Marijino srce. Že Origen (+ 253 ali 254) pravi, da tukaj obstoji naravnost istost »duše« in »srca«.

Po gledanju sv. Luka je torej Marijino srce središče Marijinega notranjega življenja in njenih kreposti; obenem je to srce imelo prvenstveno vlogo pri učlovečenju, ob Kristusovem trpljenju pa je bilo pridruženo odrešilni kalvarijski daritvi.

Marijino vedenje pod križem je nadaljevanje ob angelovem oznanjenju izrečenega »zgodi se« ne le v tem smislu, da se je Marija zavedala, kako zdaj nastopajo posledice njene prve privolitve v učlovečenje, marveč tudi v tem, da je globoka notranja usmerjenost njenega srca ostala ista kakor nekdaj, še več, da je dozorela do zadnje in najgloblje dovršenosti.

Globoka usmerjenost in razpoloženje Marijinega srca se razodeva tudi v njenem govorjenju, o katerem Sveto pismo sedemkrat poroča (dvakrat spregovori Marija z angelom, dvakrat z Elizabeto, dvakrat z Jezusom, enkrat s strežniki v Kani Galilejski). Sv. Bernardin Sienski (+ 1444 – gl. 20. maj) pravi z ozirom na to, da je Marijino srce ognjišče božje ljubezni, od koder prihaja sedem plamenov ljubezni, izraženih v Marijinih sedmih besedah. In zadnje Marijine besede, kolikor Sveto pismo o njih poroča, so kakor testament Marijinega srca nam vsem: »Karkoli vam (Jezus) poreče, storite!« (Jan 2,5).

Če spravimo v zvezo s tem Jezusovo besedo: »Blagor čistim v srcu, zakaj ti bodo Boga gledali« (Mt 5,8), potem moramo reči: Marijino srce je zaradi svoje edinstvene, brezmadežne čistosti zaslužilo (seveda na temelju božje milosti) celo to, da je smelo nuditi svojo lastno kri božjemu Sinu.

PRAZNIK SRCA JEZUSOVEGA 16. JUNIJ 2023

 

Osem dni po prazniku svetega Rešnjega telesa in Rešnje krvi obhaja Cerkev slovesni praznik Srca Jezusovega. Letos je to 16. junija.

Praznik skuša prodreti v globino in notranje jedro Kristusove skrivnosti, v jedro, iz katerega pritekajo vsa velika dela v naše odrešenje, posebno še Kristusova daritev na križu. In to je tista ljubezen, ki je bila od vekov skrita v brezdanjih globinah troedinega Boga, ki pa si je prevzela našo človeško naravo in nas v Kristusu začela ljubiti tudi s človeškim srcem ter dosegla svoj vrhunec v kalvarijski daritvi, ko so iz prebodene Kristusove strani začele teči reke žive vode, ki odslej nikdar več ne bodo usahnile.

Zgodovina češčenja Jezusovega Srca se začenja z apostolom Janezom, ki se je naslonil na Jezusove prsi (prim. Jn 13, 15; 21, 20) in apostola Pavla, ki je svoje vernike imel rad v Ljubezni Jezusa Kristusa (prim. Flp 1, 8). Češčenje Jezusovega Srca so širili srednjeveški mistiki, posebno sveti Bernard, sveti Bonavetura in sveti Bernardin; v tem času so nastale priljubljene pesmi, litanije in podobe Jezusovega Srca. V 14. stoletju je ta pobožnost nekoliko pojenjala. Spet pa se je poživila v 16. in 17. stoletju, za kar ima velike zasluge Janez Eudes, ki ga je papež Pij X. Imenoval začetnika, učitelja in apostola liturgičnega češčenja Srca Jezusovega, ker je leta 1670 napisal besedilo za molitveno bogoslužje (brevir) in za mašo v čast Srcu Jezusovemu.

Papež Leon XIII. je leta 1899 v okrožnici Annum sanctum (Sveto leto) orisal smisel češčenja Srca Jezusovega in vsebino praznika. V okrožnici je tudi napovedal, da bo za začetek 20. stoletja ves svet posvetil Srcu Jezusovemu. Odobril je tudi litanije Srca Jezusovega.

Ob stoletnici, odkar je bil praznik Srca Jezusovega razširjen na vso katoliško Cerkev, je Pij XII. leta 1956 izdal okrožnico Zajemali boste (Haurietis aquas), kjer je podal vsestransko in globoko teologijo Srca  Jezusovega.

Pavel VI. je leta 1965 napisal okrožnico Nedoumljivo bogastvo Kristusovo. V njej je znova naglasil pomembnost Srca Jezusovega. V duhu drugega vatikanskega koncila je močno poudaril zvezo, ki jo ima to češčenje z evharistijo posebej z njenim daritvenim značajem, se pravi z mašo in obhajilom kot daritvenim obredom.

Češčenje Srca Jezusovega se nanaša na tisto, kar je pri Kristusu in sploh pri skrivnosti odrešenja najglobljega, kar zajema iz globin njegove Božje – človeške ljubezni. Častiti Srce Jezusovo torej pomeni častiti Jezusovo osebo s posebnega vidika njegove odrešenjske ljubezni. Zato je jasno, da ta pobožnost nikakor ne nasprotuje drugim zdravim pobožnostim, ki jih Cerkev priporoča.

mmm 

Marija Alacoque, ki je pobudnica češčenja Srca Jezusovega, h kateremu jo je spodbujal sam Jezus v več videnjih, Paray  le Monialu -Francija.

Sv. Marjeta M. Alacoque se je rodila leta 1647. Pri osmih letih ji je umrl oče, zato jo je mati izročila v vzgojo klarisam v Charolles. Ker je v samostanu zbolela, jo je mati po dveh letih vzela domov. Štiriindvajsetletna je vstopila v red sester Marijinega obiskanja v Paray-le Monial, kjer je živela do svoje smrti. Šla je skozi mnogo preizkušenj, a postopoma so jo sosestre vedno bolj cenile in tako je postala celo učiteljica novink. Umrla je leta 1690, stara komaj triinštirideset let.

Za Katoliško Cerkev je sv. Marjeta pomembna kot pospeševalka češčenja Srca Jezusovega. V samostanu je imela mnogo videnj. Leta 1673 je imela videnje Jezusa, v katerem jo je prosil, naj Cerkev počasti njegovo Presveto Srce in se mu posveti. Leta 1675 je prejela tudi Božje obljube in navodila glede obhajanja devetih prvih petkov, na katere naj verniki zapored prejemajo sveto obhajilo. Sv. Marjeta se je z vsem srcem posvetila pobožnosti Srca Jezusovega.

Po njeni smrti se je pobožnost prvih petkov hitro razširila po vsej Cerkvi, njena priljubljenost pa se je pospešila leta 1920, ko jo je papež Benedikt XV. razglasil za svetnico.

V svoji okrožnici o Srcu Jezusovem leta 1956 papež Pij XII. poudarja, da je po zaslugi sv. Marjete Alacoque pobožnost Srca Jezusovega postala splošno razširjena v Cerkvi.

Umetniki sv. Marjeto M. Alacoquejo najpogosteje upodabljajo kot redovnico med videnjem Odrešenikovega Srca.

Je zavetnica sirot, tistih, ki trpijo zaradi otroške paralize in častilcev Srca Jezusovega.

PRAZNIK SVETEGA REŠNJEGA TELESA IN KRVI 8. junij 2023

 

V tem letu 2023 je praznik svetega Jezusovega Telesa in Krvi v četrtek 8. junija. Mnogi se ne zavedajo veličine in svetosti tega praznika. Ne zavedajo pa se tudi, da je Jezusovo telo in Kri v Evharističnem kruhu zelo skrunjeno. Ne samo, da ga mnogi prejemajo nevredno, celo v smrtnem grehu, ali pa brez spovedi, mogoče tudi 3o let in več. Brez kesanje za žalitve, preklinjevanja Boga, opustitve zakramentov, opustitve molitve. In kar je najhujše, mnogi prejemajo Evharistijo (Obhajilo) z rokami in ga tlačijo v usta manj spoštljivo, kot bi bil to navaden kos kruha. Mnogi ga tudi odnesejo za hude namene.

Kaj naj rečem. Res je, naši duhovniki, naši škofje  se ne lotevajo tega problema s svetostjo, ki je bila lastna mnogim duhovnikom pretekle zgodovine. Gotovo niso bili vsi svetniki, a zavedali so se, da je Evharistija vir Božje ljubezni za človeštvo. Zavedali so se, dokler bodo ljudje obhajali in prejemali Evharistijo z dolžnim spoštovanjem in ljubeznijo, tako dolgo bo Cerkev živa.

Seveda se ljudje izgovarjajo, da je Cerkev dovolila prejem Obhajila na roke. Je, ker se je v mnogih rečeh Cerkev počlovečila – sledila željam ljudi.

Marija nas kliče po njenih prikazovanjih na mnogih krajih sveta, naj prejemamo Evharistijo na usta, ženske s pokrito glavo, oblečene, ne razgaljene, kot gredo na plažo. Ženska v Cerkvi, ki je tako pomanjkljivo oblečena privlači nase poglede, tako moških in žensk. Ene za poželjivost, druge za opravljanje. In ta ženska je kriva za pohujšanje mnogih v Cerkvi tistega dne, kriva je tudi za raztresenost teh ljudi za sodelovanje pri Evharistiji.

Jezus, res so težki časi, a če me vprašaš, koga bom bolj poslušal: ljudi ali tvojo Mater, KAJ TI BOM ODGOVORIL? ONA TE JE NAJISKRENEJE LJUBILA NA ZEMLJI IN SEDAJ V NEBESIH, IN ČE BOM V TEM TEBE POSLUŠAL-A NE BOM GREŠIL-A.

Marija, od danes bom poslušal-a tvoje klice in prejemal-a tvojega Sina na usta, po možnosti kleče. Darujem ti vse poglede, omalovaževanja – češ poglej ga, poglej jo. Ti si Jezusova Mati in ti si naša Mati in ti najbolj veš, kaj je dobro za naše odrešenje in za odrešenje človeštva.

“Usmiljenje Jezus! Usmiljenje za vse grešnike, usmiljenje za vse človeštvo” 3x (Sporočilo Edsonu 10.7.2003)