RAKOVNIK DOBIVA PONOVNO ROMARSKO PODOBO – KLEMENTINSKE SVETE MAŠE

 

SPOZNAVANJE ZAKLADOV MILOSTI

KLEMENTINSKE SVETE MAŠE  

Klementinske svete maše ali maše Jezusovega trpljenja

Poročilo o šestih svetih mašah, ki se lahko darujejo za žive in pokojne v največjo Božjo hvalo, Njegovo čast in zahvalo ter v zasluženje, korist in uteho ubogim dušam v vicah, kakor je razbrati iz sledečega.

Neki zelo učen in pobožen duhovnik iz Jezusove Družbe, učitelj Svetega pisma, je razsvetljen od razodetja ljudem pogosto pridigal, da bo duša pokojnika, za katero se da darovati šest svetih maš, v trenutku rešena iz vic, čeravno bi ji bilo gotovo trpeti do sodnega dne.

Dve ženi, ki sta bili pri pridigi in sta to slišali, sta si obljubili, da bo takoj, ko prva umrje, preživela dala darovati teh šest svetih maš, kar se je tudi zgodilo. Ko je ena od teh dveh žena umrla, je druga spričo te obljube dala zanjo darovati šest svetih maš, nakar se ji je ponoči umrla prikazala v tako neizrekljivi lepoti in čistosti, da je bila od veselja in očaranosti povsem iz sebe in je še tri dni po tem zaradi bruhanja jemala zdravilni napitek. Ko si je opomogla, je bila njena edina želja, da bi tudi sama umrla. Naročila je, naj se tudi zanjo daruje šest svetih maš ter je, ko se  je to zgodilo, vesela in blažena umrla na sedmi dan.

Duša, ki bi morala trpeti v vicah do sodnega dne, se je prikazala nekemu pobožnemu duhovniku in mu dejala, naj zanjo daruje teh šest svetih maš. Ko jih je duhovnik z veliko zbranostjo opravil, je duša prišla k njemu in rekla: “Jaz sem duša, za katero ste darovali teh šest svetih maš. Največja zahvala Bogu in vam, da sem bila odrešena najhujših muk, ki bi jih sicer morala trpeti do sodnega dne.”

Ko človek da darovati šest svetih maš posvečenemu duhovniku za žive ali pokojne po sledečem vrstnem redu, bo prav gotovo duša tiste osebe, za katero se bodo svete maše darovale, takoj odrešena bolečega ujetništva vic. Pripomniti je potrebno, da mora duhovnik opraviti teh šest svetih maš v sledečem vrstnem redu:

1. sveta maša naj se daruje v čast krivičnemu prijetju našega ljubega Gospoda Jezusa Kristusa, da bi bila duša, ki jo človek namerava osvoboditi, rešena ujetništva in bolečih muk v vicah, povzročenih z grehi, storjenimi na svetu.

2. sveta maša naj se daruje v čast krivični obsodbi, ki jo je naš ljubi Gospod Jezus Kristus potrpežljivo prenašal, da bi bila uboga duša oproščena težkih muk, na katere je bila obsojena po ostri Božji pravičnosti zaradi svojih storjenih grehov.

3. sveta maša naj se daruje v čast krivičnemu zasmehovanju našega ljubega Gospoda Jezusa Kristusa, ki ga je prestajal vse svoje življenje, posebno pa v svojem zadnjem bolečem trpljenju na lesu svetega križa, da bi On blagovolil odvezati ubogo dušo vseh mučnih preganjanj in vseh kazni, ki jih je pravično zaslužila s svojimi grehi.

4. sveta maša naj se daruje v čast svetim ranam in bolečinam našega ljubega Gospoda Jezusa Kristusa, kakor tudi ponižanju in smrti, ki jo je pretrpel na svetem križu, da bi On blagovolil ozdraviti ubogo dušo vseh smrtnih ran, ki si jih je zadala s svojimi velikimi grehi in jo oprostiti zaslužene kazni.

5. sveta maša naj se daruje v čast pokopu našega ljubega Gospoda Jezusa Kristusa, da bi Ga prosili, naj v svojem neskončnem usmiljenju za vekomaj pokoplje vse grehe in hudodelstva, ki jih je storila uboga duša ter jo odveže zaslužene kazni.

6. sveta maša naj se daruje v čast vstajenju in vnebohodu našega ljubega Gospoda Jezusa Kristusa, da bi On privedel ubogo dušo iz sence smrti v večno svetlobo in ji podelil skorajšnje vstajenje in hitro vnebovzetje.

Ob tem gre pripomniti, da nihče ne more izraziti tega, kako veliko zasluženje si pridobi pri Bogu tisti, ki oznanja koristi zgoraj omenjenih svetih maš in način, kako naj se darujejo.

O tem je rečeno: če človek roma po celem svetu od enega svetega mesta do drugega, si ne more pridobiti toliko zaslug, kot kadar poziva druge, naj uporabljajo teh šest svetih maš, saj bodo po tem razveseljene in rešene številne uboge duše.

Tudi se ne sme pozabiti povedati, kako veliko dobrobit si pridobi vsak človek, ki daruje teh šest svetih maš zase še v času svojega življenja. Kajti tako ne doseže le odpuščanja svojih grehov, temveč pride po moči teh šestih svetih maš, celo če je v nemilosti pri Bogu, do spoznanja in miru ter uide večnemu pogubljenju. (Imprimatur)

Iz nekega starega molitvenika, odobrenega od papeža Klemna XII. Omenjenih šest svetih maš imenujemo tudi “Maše trpljenja”. Odobril in priporočil jih je papež Klemen XII (1730 – 1740). Šest svetih maš se daruje na šest zaporednih dni, “Gregorijanske maše” pa na 30 zaporednih dni.

Več v knjigi: “Molitve z obljubami”, strani 114 – 119

Izvirnik: “Gebete mit Verheißungen”, Seite 114-119

ISBN: -3929170-14-0

Prevedeno iz nemškega jezika.

 

Klementinske svete maše: izvirno besedilo je na spletni strani: http://www.barrierefrei.kreuz-jesus.de/verheissungen/messen-feiern-lassen/leidensmessen/index.php

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2020 – MANAUS/AM  – Edsonu Glauber

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2020 – MANAUS/AM  – Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

 Otroci moji, vaša Mati prihajam iz Nebes, da vam podarim mojo ljubezen in materinski blagoslov, da bi imeli globok mir in pripadali Bogu, živeli njegovo Božjo voljo na tem svetu.

Molite, molite, da bi vedno bolj razumeli mojo prisotnost med vami. Bog vas ljubi in jaz vas ljubim, otroci moji, zato sem prišla, da vas tolažim in opogumljam na vaši duhovni poti.

Pogum, vero in ljubezen. Z Rožnim vencem v rokah boste zmagali vse preizkušnje in viharje, še najbolj težke, ki vas hočejo potlačiti in oddaljiti od Boga. S svojim plaščem vas varujem in pod njim boste varno hodili v Srce mojega Sina Jezusa.

Danes vam dajem poseben blagoslov, kakor tudi vsem bolnikom v vaših družinah. Verujte, verujte, verujte. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha Amen!

Ko je govorila, da bomo hodili  varno v Sveto Srce njenega Sina Jezusa, se je prikazal Naš Gospod, doprsna podoba, v belem oblačilu in z rdečim plaščem ter nam pokazal svoje Sveto Srce.  Naš Gospod je razprostrl svoje roke kot, da nas  sprejme. V njegovem pogledu sem razumel, da nam je govoril. : Pridite k meni! Pridite k mojemu Srcu!

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 24.06.2020 Edsonu Glauber, Manaus/AM, Brazilija

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 24.06.2020 Edsonu Glauber, Manaus/AM, Brazilija

Danes je prišel Sveti Jožef z Detetom Jezusom v naročju. Spremljala sta ga Sveti Janez Krstnik in Sveti Nadangel Gabrijel.
Mir tvojemu Srcu, moj ljubljeni sin!
Sin moj, prihajam iz Nebes, da podarim tebi in vsemu svetu ljubezen mojega deviškega Srca, tega Srca, ki je na tem svetu tako ljubilo Jezusa in njegovo Brezmadežno Mater.
Moje srce vas vse ljubi in želi odrešenje za vaše družine.
To je čas, ko so Svete zakramente mnogi napadajo in skrunijo z napakami, grešnimi dejanji in s pomanjkanjem vere. Vseh Sedem Zakramentov je bilo žaljeno in skrunjeno v teh zadnjih letih, kar je povzročilo žalost in bolečino Srcu mojega Sina Jezusa. Mnogi več ne verujejo v Sveti Krst in pravijo, da vse religije vodijo k Bogo in da so mu všeč.
Danes tisti, ki živijo drugo zvezo, so bili vključeni v Cerkev in mnogim med njimi je bilo dovoljeno prejemati Telo in presveto Kri mojega Božjega Sina. Nikoli kot sedaj ni bilo, zaradi pomanjkanja vere, duhovništvo tako poteptano in zaničevano. Hladnost mnogih Božjih služabnikov, zaradi njihovih posvetnih strasti po moči in denarju, je potonilo v jamo greha in tako so postal nezvesti svojemu klicu in Božjemu poslanstvu.
Moj Sin Jezus je v Evharistiji zanikan tistim, ki ga želijo prejeti dostojno in sveto na pravi način. Mnogim je bila vzeta milost,da bi prejeli Zakrament Svete Birme, Spovedi in mnogi moji otroci so umrli, ne da bi prejeli poslednje Maziljenje.

Sin moj, časi so kruti, časi, v katerih satan hoče prevladati svetu s temo, smrtjo in obupom. Mnogi so izgubili vero, ker niso molili tako kot jih je Nebo prosilo, in niso se posvetili našim Svetim Srcem, ker nimajo več zaupanja v delovanje Boga.

Reci svojim bratom naj se približajo mojemu Svetemu Srcu, ki jih tako ljubi in ljubi Boga. Prejeli bodo velike blagoslove in milosti, ki jih moj Sin Jezus želi podariti vsem tistim, ki me bodo častili in z zaupanjem in vero klicali moje pomoči.
Naj se vsak dan posvetijo mojemu Srcu in prišel bom iz Nebes, da jih sprejmem z veliko ljubeznijo, stisnem k srcu, jim dam moč, pogum in luč za zmago vseh strašnih bitk, s katerimi se bodo morali soočati in prenašati iz ljubezni do mojega Sina Jezusa.
Ne bojte se ničesar. Pričujte vsem besede večnega življenja mojega Božjega Sina in vaša življenja se bodo po njegovi luči in njegovi veliki ljubezni spremenila. On gre in išče izgubljeno ovco, ki se je izgubila in oddaljila od poti resnice. Vedno sem ob tebi in ob vseh mojih otrocih, ki so mi predani in so se izročili pod moj plašč in očetovsko varstvo.
Blagoslavljam te, sin moj, kakor tudi Sveto Cerkev in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem mi je Sveti Jožef govoril o Svetih zakramentih, ki so napadeni in skrunjeni. Sveti Janez Krstnik in Nadangel Gabrijel sta pokleknila in sklenila njuni roki v molitev ter molila Fatimsko molitev skupaj s Svetim Jožefom. Vsi trije so molili to molitev trikrat in jo darovali Detetu Jezusu v spravo za grehe in žalitve, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov.

Moj Bog, verujem, častim, upam in Te ljubim. Prosim te odpuščanja za tiste, ki ne verujejo, ne častijo, ne upajo in Te ne ljubijo.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.06.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.06.2020 – Manaus-AM.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, danes bodo mnoge duše prejele koristi kot so blagoslovi in milosti naših Svetih Src. Mnogi

vaši sorodniki so potolaženi in olajšani trpljenj v vicah in mnogi bodo osvobojeni na praznik Prečistega Srca mojega Ženina Jožefa, zaradi vaših molitev v tem dnevu.

Duhovniki bodo prejeli poslanstvo, da postanejo luč dušam, zato jim vsem dajem mnoge milosti, da bi vodili in osvetljevali vse duše, ki so jim bile zaupane v teh težkih in temnih časih, ko hočejo peklenske moči zmagovalno kraljevati zaradi grehov, skrunitev in pomanjkanja vere v tolikih, ki več ne verujejo v ljubezen in moč mojega Božjega Sina.

Ne izgubite vere, verujte vedno bolj. Spomnite se besed, ki jih je moj Sin rekel Petru, ko mu je ponudil roko: »Malovernež, zakaj si podvomil?« (Matej 14,31)

Sin moj, danes Jezus ponuja svojo roko vsem duhovnikom in vsakega posebej prosi za vero, vero, vero, ker kdor ima vero kot gorčično zrno more premikati gore in delati velike stvari v njegovem svetem imenu.

Moji sinovi duhovniki bodo preganjani, a ne bojte se ničesar, ker Gospod bo pokazal neverujočim in po njih svoj močni laket, da bo podelil duhovnikom moč njegovega Duha, kakor je Jeremija prejel Gospodovega Duha, da je pričeval njegove božje besede ljudem zakrknjeni in nevernih src tistega časa.

Besede, ki vam jih govorim niso zato, da bi bile skrite in utišane, so za to da so prenesene in kar najhitreje sprejete od vseh mojih otrok.

Zlobni ljudje delujejo, toda vsa njihova zlobna dela bodo postala jasna po Božji luči. Ne dvomite, ker Satan hoče uničite mnoge med vami, ki spijo in  pustijo, da jih premaga, ker nimajo močnega zaupanja v Srce mojega Sina in ne molijo kot sem jih toliko krat prosila skozi vsa ta leta.

Ne izročite se na lahek način v roke sovražnika, bojujte se proti vsemu zlu, kajti vi ste postali Tempelj Svetega Duha, ko je Gospod položil v vas njegov Duh in vas zaznamoval s pečatom njegove ljubezni.

Vsi vi in vaše družine boste sveto ljudstvo, kot Izraelovi rodovi, v novih dneh, ki jih pripravlja moj Sin. Kraji zatočišč bodo sveti kraji, sveti Božji vrt, kjer bo on hodil sredi med njegovim ljudstvom, ki ga resnično ljubi in živi njegove Zapovedi in božjo besedo. Svet, ki ga danes vidite in življenja, ki ste ga navajeni ne bo več v prihodnjih dneh, vse se bo spremenilo po delovanju zlobnih ljudi. Ne imejte strahu, na koncu bo Gospod dal zmago pravičnim, njegovim otrokom, ki zaupajo v njegovo ljubezen.

Zmaga mojega Brezmadežnega Srca bo prišla in moja zmaga bo radost vseh otrok moje ljubezni.

Blagoslavljam te in dajem moje materinsko varstvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 21.06.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 21.06.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, ljudje, ki uporabljajo usta, za preganjanje, blatenje in žaljenje tebe in sporočil, ki jih prejemaš, preganjajo mene, tistega, ki ti je dal ta dar, ki je v tebi.

Greh, ki ga oni delajo proti tebi bo vedno pred njimi in jih obtoževal, če se ne spreobrnejo in kesajo njihovih dejanj. Kot sem nekega dne rekel tvoji materi; jaz sem potrpežljiv in znam čakati, a pohitite možje in žene na zemlji, ker čas beži in v zelo kratkem času ne bo več mojega usmiljenja, da bi ga prejeli, ampak mojo pravičnost, ki bo prišla nad vas vse.

Prejmi moj mir in moj blagoslov!

 

 

 

 

 

 

ITAPIRANGA – DOGODKI IN DEJSTVA – PRED 12 LETI

 

ITAPIRANGA

DOGODKI IN DEJSTVA, ZARADI KATERIH NE MORE CERKEV ZANIKATI VERODOSTOJNOSTI PRIKAZOVANJ!!!!
Pokojni škof Dom Carillo Gritti je izdal DOKUMENT O VERODOSTOJNOSTI PRIKAZOVANJ NAŠE GOSPE EDSONU GLAUBER IN NJEGOVI MAMI MARIJI DO CARMO. DEKRET O ČEŠČENJU. IZDAL DEKRET O POSTAVITVI IN POSTAVIL JE TEMELJNI KAMEN ZA SVETIŠČE TREH SRC,
NAŠO GOSPO JE PRED 12 LETI OKRONAL IN SVOJO ŠKOFIJO POSVETIL NJENEMU BREZMADEŽNEMU SRCU.
Vsi ti sokmenti so objavljeni v knjigi Češčenje Prečistega Srca Svetega Jožefa.
 
 
ITAPIRANGA
DOGODKI IN DEJSTVA
V Itapirangi se dogajajo dobre stvari… zelo dobre.
Ne vidim histerije, ne vidim norosti, a vidim, da je veliko vere: vera v Jezusa in vera v njegovo Mater, v Jezusovo Mater. Torej, vse to ne more biti drugače, kot dobra stvar, ki prihaja od Boga. ” (Škof Carillo Gritti, Homilija, 02.02.2014)
 
Ni argumentov proti dokumentiranim dejstvom!
28. junij 2020:
12. obletnica kronanja podobe Naše Gospe iz Itapirange, ko je Dom Carillo Gritti posvetil svojo škofijo njenemu Brezmadežnemu Srcu.
27. junij 2020
BOGA NE MOREMO UTIŠATI ! (Don Carillo Gritti)
Vsi dokumenti so objavljeni v knjigi Češčenje Prečistega Srca Svetega Jožefa (Brozina N.)

 

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 24.06.2020  Edsonu Glauber, Manaus/AM, Brazilija na praznik Prečistega Srca Sv.Jožefa

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 24.06.2020  Edsonu Glauber, Manaus/AM, Brazilija

Danes je prišel Sveti Jožef z Detetom Jezusom v naročju. Spremljala sta ga Sveti Janez Krstnik in Sveti Nadangel Gabrijel.

Mir tvojemu Srcu, moj ljubljeni sin!

Sin moj, prihajam iz Nebes, da podarim tebi in vsemu svetu ljubezen mojega deviškega Srca, tega Srca, ki je na tem svetu tako ljubilo Jezusa in njegovo Brezmadežno Mater.
Moje srce vas vse ljubi in želi odrešenje za vaše družine.

To je čas, ko so Svete zakramente mnogi napadajo in skrunijo z napakami, grešnimi dejanji in s pomanjkanjem vere. Vseh Sedem Zakramentov je bilo žaljeno in skrunjeno v teh zadnjih letih, kar je povzročilo žalost in bolečino Srcu mojega Sina Jezusa. Mnogi več ne verujejo v Sveti Krst in pravijo, da vse religije vodijo k Bogo in da so mu všeč.

Danes tisti, ki živijo drugo zvezo, so bili vključeni v Cerkev in mnogim med njimi je bilo dovoljeno prejemati Telo in presveto Kri mojega Božjega Sina. Nikoli kot sedaj ni bilo, zaradi pomanjkanja vere, duhovništvo tako poteptano in zaničevano. Hladnost mnogih Božjih služabnikov, zaradi njihovih posvetnih strasti po moči in denarju, je potonilo v jamo greha in tako so postal nezvesti svojemu klicu in Božjemu poslanstvu.

Moj Sin Jezus je v Evharistiji zanikan tistim, ki ga želijo prejeti dostojno in sveto na pravi način. Mnogim je bila vzeta milost,da bi prejeli Zakrament Svete Birme, Spovedi in mnogi moji otroci so umrli, ne da bi prejeli poslednje Maziljenje.

Sin moj, časi so kruti, časi, v katerih satan hoče prevladati svetu s temo, smrtjo in obupom. Mnogi so izgubili vero, ker niso molili tako kot jih je Nebo prosilo, in niso se posvetili našim Svetim Srcem, ker nimajo več zaupanja v delovanje Boga.

Reci svojim bratom naj se približajo mojemu Svetemu Srcu, ki jih tako ljubi in ljubi Boga. Prejeli bodo velike blagoslove in milosti, ki jih moj Sin Jezus želi podariti vsem tistim, ki me bodo častili  in z zaupanjem in vero klicali moje pomoči.

Naj se vsak dan posvetijo mojemu Srcu in prišel bom iz Nebes, da jih sprejmem z veliko ljubeznijo, stisnem k srcu, jim dam moč, pogum in luč za  zmago vseh strašnih bitk, s katerimi se bodo morali soočati in prenašati iz ljubezni do mojega Sina Jezusa.

Ne bojte se ničesar. Pričujte vsem besede večnega življenja mojega Božjega Sina in vaša življenja se bodo po njegovi luči in njegovi veliki ljubezni spremenila. On gre in išče izgubljeno ovco, ki se je izgubila in oddaljila od poti resnice. Vedno sem ob tebi in ob vseh mojih otrocih, ki so mi predani in so se izročili pod moj plašč in očetovsko varstvo.

Blagoslavljam te, sin moj, kakor tudi Sveto Cerkev in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem mi je Sveti Jožef govoril o Svetih zakramentih, ki so napadeni in skrunjeni. Sveti Janez Krstnik in Nadangel Gabrijel sta pokleknila in sklenila njuni roki v molitev ter molila Fatimsko molitev skupaj s Svetim Jožefom. Vsi trije so molili to molitev trikrat in jo darovali Detetu Jezusu v spravo za grehe in žalitve, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov.

Moj Bog, verujem, častim, upam in Te ljubim. Prosim te odpuščanja za tiste, ki ne verujejo, ne častijo, ne upajo in Te ne ljubijo.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2. MAJA 1998 V ITAPIRANGI -ZADNJI DAN V ITAPIRANGI

2. MAJA 1998 JE BILO ZADNJE PRIKAZOVANJE NAŠE GOSPE V ITAPIRANGI.
Tega dne je bilo prisotnih tisoče ljudi iz različnih krajev. Nikoli ni bilo videno toliko ljudi na takem odročnem kraju kot ta dan. Do Cerkve si prišel le s težavo, ker je bila cesta polna ljudi.
Edson pove: Ko sem tega dne šel v kopalnico me je satan napadel. Bil sem bolan in sem imel hepatitis, hodil sem s težavo in čutil sem močne bolečine. Ob vstopu v kopalnico je hudič s svojim orodji me začel stiskati nasilno trebuh. Dušil sem se in nisem mogel dihati, ker je bila tako močna
bolečina
Hudič mi je rekel: Idijot! Neumnež! Sovražim te, ker po tvoji krivdi so vsi ti ljudje tu in molijo. Sedaj te uničim!
 
Prosil sem Boga in Devico Marijo za pomoč in odšel je jezen proč ter kričas tolikim sovraštvom. Potem nisem slišal ničesar več. Zahvalil sem se Gospodu in Naši Gospe, da sta mi pomagala.
Ko se je tega dne Naša Gospa popoldne prikazala je bila zelo lepa. Spremljala sta jo njen Sin Jezus in Sveti Jožef. Vsi trije v zlatih oblekah, v spremstvu mnogih svetnikov in angelov. Zdelo se je, kot bi se Nebo spustilo na zemljo v Itapirangi v tistem popoldnevu. Bilo je čudovito prikazovanje, nepopisno lepo.

Naša Gospa mi je dala sledeče sporočilo:

Mir z vami! Dragi moji otroci, sem Kraljica Miru, sem Božja Mati in vaša Mati.

Ostanite v miru, živite v miru. Molite, molite, molite. Otroci moji, jaz vas ljubim vsakega posebej. Ponovno prihajam iz Nebes, da vam podarim mir in ljubezenm mojega Sina Jezusa Kristusa. Kako se raduje moje Brezmadežno Srce, ko vas vidim tu!

Sprejemam vsakega v moje materinsko naročje. Otroci moji, še enkrat vas prosim: ljubite Jezusa? Otroci moji, izročite se mu. On je vse v vašem življenju. Brez njega vi niste nič. Brez njega ne boste nikoli srečni ne na tem svetu in niti na drugem.

Zapomnite si, otroci moji, da vas čaka Raj. Bojujte se za Nebesa. Sem Kraljica Rožnega Venca. Sem Mati vsega človeštva. Naš Gospod vas blagoslavlja in skupaj s Svetim Jožefom blagoslavlja ves svet, moji ljubljeni otroci. Spreobrnite se!

Otroci moji, časi so zelo težki, a če boste živeli iz Božje Besede in mojih svetih sporočil, bodite prepričani, da ste na pravi poti. Kesajte se vaših grehov! Ponovno vam pravim: Brazilijo, Brazilijo želim rešiti. Brazilija, Brazilija, Brazilija mojega Brezmadežnega Srca. Brazilija, ki si v Božjih načrtih.

Gorje hudobnim voditeljem, gorje tistim, ki izkoriščajo Božje ljudstvo, gorje tistim, ki povzročajo trpljenje in trpinčijo moje najmanjše. Božja pravičnost bo zelo velika za tiste, ki se ne bodo kesali. ZBogom se ne heca in še manj se tisti, ki mu služijo, kajti Bog jih gleda dobrohotno in z ljubeznijo. Zato, moji ljubljeni otroci, spoštujte vse vaše brate in sestre.

Otroci moji, še enkrat vam rečem: moje Srce prekipeva od sreče. Kolika srca se odpirajo za Boga! Otroci moji, bodite zvesti Bogu. To je moja prošnja, otroci moji. To je moja Materinska prošnja. Zahvaljujem se mojim sinovom duhovnikom, ki so tu prisotni.

Zapomnite si, sinovi moji-duhovniki, da ne bom pozabila tega dne, tega 2. maja.

Otroci moji, spet vam pravim: kadar se boste želeli spomniti moje prisotnosti poglejte na Luno, ker Jezus je Sonce, ki sije podnevi in jaz sem Luč, ki razsvetljuje noč, da vam pokažem, da je Bog z vami, ker imam Luno pod mojimi nogami. Sem Žena obdana s Soncem.

Bog mi je dal poslanstvo zdrobiti satanovo glavo. Otroci moji, prihajam zadnji krat a vam pravim: ne bom vas pustila nikoli same. Vedno bom z vsakim, z vsakim mojim sinom in vsako mojo hčerko, ki se bodo k meni zatekli, v moje Brezmadežno Srce.

Otroci moji, kadar sem se prikazala v Fatimi mojim trem pastirčkom, Luciji, Frančišku in Jacinti, sem prerokovala, da bodo prišli za Cerkev težki časi, kakor tudi za svet, toda naj vas ne bo strah. Tisti, ki zaupajo vame se nimajo česa bati. Božji sinovi bodo znali prenašati trdno težke trenutke.

Kmalu bo človeštvo prečiščeno zaradi njegovih grehov; Bog bo poslal veliko očiščenje vsemu svetu, toda otroci moji, to prečiščenje bo za vaše dobro. Tako boste vi slavili Boga in boste znali častiti njegovo Sveto Ime.

Vedno bom prisotna tu v Itapirangi. Bog mi je  iz ljubezni dovolil priti sem v Itapirango, ker vas on mnogo, mnogo, mnogo ljubi. Živite v ljubezni. Bodite vedno bratski in pravi bratje v Kristusu, mojem ljubljenem Sinu.

Po tem, ko je rekla te besede je Naša Gospa govorila, kot bi se pogovarjala s Papežem osebno, dejala je v tem delu sporočila:

“Moj ljbljeni Papež, koliko trpiš, a jaz sem vedno s teboj, da te tolažim. Moj ljubljeni papež, ne boj se. Tvoja tzrpljenja bodo kmalu minila in prejel boš veliko plačilo mojega Sina Jezusa. Nosi vsem Jezusovo ljubezen in mojo Ljubezen Matere.”

Ko me je gledala je Naša Gospa edejala:

SE NADALJUJE!

 

PRED 7 LETI – 23.JUNIJ 2013 SLOVENIJA BLAGOSLOVLJENA PO TREH SVETIH SRCIH – JEZUSOVO SPOROČILO V STIČNI-OPATOVA KAPELA

 

SLOVENIJA – BLAGOSLOVLJENA PO SRCIH JEZUSA,MARIJE IN JOŽEFA

 PRED 7 LETI 23. JUNIJA STIČNA – OPATOVA KAPELA
SPOROČILO STIČNA 23.6.2013
Sporočilo našega Gospoda Jezusa Kristusa na 2013/06/23
Stična 23.6.2013 Jezus
Danes se je veliko ljudi, po treh dneh duhovnih vaj, posvetilo Jezusovemu in Marijinemu Srcu ter prečistemu Srcu svetega Jožefa. V Stični so bili prisotni ljudje iz različnih delov Slovenije, Hrvaške in Italije, skupaj z nekaterimi duhovniki. Jezus se je prikazal z našo Gospo in svetim Jožefom. Vsi trije so pokazali svoja Najsvetejša Srca, ki so izžarevala žive plamene na vse prisotne. Naš Gospod je bil tisti, ki je dal svoje sporočilo.
Mir naših Najsvetejših Src vam vsem!
Moji duhovniki in moji ljubljeni sinovi, glejte moje srce, živo ognjišče ljubezni, vir življenja in milosti za mnoge duše. To srce toliko ljubi svet, da daruje, v teh časih, izvire tako svetih in tako čistih milosti, po brezmadežnem Srcu moje svete Matere in po prečistem Srcu mojega »očeta« Jožefa.
Jezus je z rokama pokazal na Srce naše Gospe in Srce svetega Jožefa.
Ti najsvetejši Srci sta združeni v mojem Srcu v ljubezni. In tako, kot smo mi združeni v ljubezni, ste tudi vi, ki ste se nam pridružili, združeni z nami v ljubezni. Moje Presveto Srce je potolaženo z vašo posvetitvijo in izročitvijo našim najsvetejšim Srcem.
Moj sin (Jezus Edsonu), poglej kako dragoceno je se žrtvovati za zveličanje duš. Poglej si, kako dragoceno je sodelovati za Božje kraljestvo. Tukaj, v tej državi, tako daleč od tvoje domovine, ko si zapustil svoj dom, svojo družino, ki jo tako ljubiš, da bi razširjal ljubezen naših Src do duš, ti pravim, da si našel svoje brate, svojo družino: novo družino, ki bo sestavljala krono iz vrtnic in lilij okrog naših Najsvetejših Src.
Duše bodo goreče hrepenele po Bogu in Bog bo prebival med njimi, ker je našel počivališče v njihovih srcih. Danes ste tukaj videli vžgati plamen ljubezni naših treh svetih Src v svetu in ta plamen bo vžgal ogenj povsod na vseh krajih, čist in sveti ogenj, ki bo uničil kraljestvo teme Satana v mnogih dušah, da bodo sprejele Božji klic in izvrševale Njegova sveto voljo.
Zahvaljujem se vsem duhovnikom, da zaupajo v naša najsvetejša Srca in se niso menili za napore, da se je vse izvršilo. Njim pravim, da bodo sijali v slavi mojega Kraljestva vso večnost. To je moja velika obljuba v teh sedanjih časih.
Blagoslavljam vas v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!
Ko je Jezus izrekel te besede, jih je govoril vsem škofom in duhovnikom po vsem svetu, za sedanji čas in za čas v prihodnosti, da sprejmejo sporočilo o tem Delu ljubezni treh združenih svetih Src.V Božji luči sem razumel, da bo Jezus podelil milost vsem škofom in duhovnikom, ki se bodo osebno posvetili trem združenim svetim Srcem da se mnogo zavzamejo za širjenje te predanosti in ljubezni v svojih škofijah, v svojih župnijah, v družinah in vsemu človeštvu, zaradi zveličanja mnogih duš.
Med tem, ko nas je blagoslavljal, sem videl veliko src, ki so vstala in so vstopila v brezmadežno Marijino Srce in v prečisto Srce svetega Jožefa. Devica Marija in sveti Jožef sta sprejela ta srca v svoji najbolj sveti Srci in potem vsa srca s svojimi rokami položila v Jezusovo Srce, ki je sijalo bolj kot sonce. Marijino Srce je bilo obdano z vrtnicami in z mečem bolečin in Jožefovo Srce je bilo obkrožen z belimi lilijami. Jezusovo Srce je danes imelo odprto rano in nad srcem križ, vendar je bilo brez trnove krone, ker ga je potolažila naša Posvetitev.

ZASLUŽNI PAPEŽ BENEDIKT XVI. SE VRAČA V VATIKAN DANES 22.06.2020 BOGU HVALA

PAPEŽ BENEDIKT JE NASMEJAN, BREZ MASKE.

ON VE, DA ČE UMRE GRE NARAVNOST V NEBESA.

VELIKO JE V SVOJEM ŽIVLJENJU NAREDIL ZA JEZUSA, MARIJO IN JOŽEFA IN V CELOTI IZPOLNJEVAL BOŽJO VOLJO V VSAKEM TRENUTKU NJEGOVEGA ŽIVLJENJA.

 

PRESENEČENJE NAD ENERGIJO IN ČILOSTJO PAPEŽA BENEDIKTA XVI – DANES SE VRAČA V RIM.

Benedikt XVI. v Nemčiji obiskal družinski grob

22. 6. 2020 | Mojca M. Štefanič
Presenečenje nad »energijo in čilostjo« upokojenega papeža med obiskom v domovini.

Upokojeni papež Benedikt XVI., ki je minulih nekaj dni preživel v svoji domovini Nemčiji, kjer je predvsem preživel nekaj skupnega časa s hudo bolnim starejšim bratom, 96-letnim Georgom, je v Regensburgu med drugim obiskal tudi družinski grob in svoj nekdanji dom v Pentlingu. Na pokopališču v kraju Ziegetsdorf so pokopani njegovi starši in sestra Marija. Benedikt XVI. je na družinskem grobu zmolil Očenaš in Zdravamarijo ter grob poškropil z blagoslovljeno vodo.

Hišo na obrobju mestnega predela Pentling v Regensburgu pa je dal leta 1969 zgraditi tedanji profesor teologije Joseph Ratzinger, ko je prevzel mesto predavatelja na tamkajšnji univerzi. Po imenovanju za münchenskega nadškofa in po odhodu v Rim je »hiško« uporabljal kot svoje počitniško rezidenco. Upokojeni papež je med tokratnim obiskom 45 minut preživel na vrtu svojega nekdanjega doma, nato pa so ga prenesli v prvo nadstropje v nekdanjo delovno sobo, kar je 93-letnega cerkvenega dostojanstvenika globoko ganilo. Obiskala sta ga tudi nekdanja soseda Rupert in Therese Hofbauer.

V soboto je upokojenega papeža v domovini obiskal tamkajšnji papeški nuncij nadškof Nikola Eterović. Cerkvena dostojanstvenika sta se srečala v regensburškem bogoslovnem semenišču, njuno srečanje pa gre razumeti tudi kot znamenje, da se je papež Frančišek strinjal z obiskom svojega predhodnika pri bolnem bratu. Benedikt XVI. in nadškof Eterović sta stara znanca, saj je bil nadškof med njegovim pontifikatom pristojen za organizacijo škofovskih sinod v Vatikanu.

Cerkveni predstavniki v Nemčiji so »presenečeni nad Benediktovo energijo in čilostjo«, je v pogovoru za medije dejal tiskovni predstavnik regensburške škofije Clemens Neck in obenem potrdil, da so tamkajšnji mediji sicer spoštovali željo upokojenega papeža po zasebni naravi obiska v domovini.

Benedikt XVI. se danes vrača v Vatikan.

HVALA BOGU!

Foto: Vatican Medi