SPOROČILA 2012

SPOROČILO SLOVENIJI 19.05.2012
NE SPREGLEJMO MILOSTI, KI JIH NEBEŠKI OČE ŽELI RAZLITI NA VSO NAŠO DOMOVINO.
 
Ob prikazovanju Svete družine, ki ga je imel Edson Glauber dne 19. maja 2012 v Stični, nam je Marija dala za Slovenijo14225613_618713464976290_2793217029300260357_n
STIČNA
Mir (z vami) moji ljubljeni otroci.
Prihajam iz nebes z mojim Sinom in Svetim Jožefom, da vas blagoslovim in vam podelim mir.
Otroci moji,naj bo vaša ljubezen do naših Presvetih Src globoka, in vaše družine bodo ozdravljene in rešene vsega zla. Bog želi podeliti velike milosti vašim družinam, ampak vi morate moliti, moliti, moliti, kajti v molitvi Bog spreminja vase duše in vas dela može in žene vere.
Otroci moji, imejte vero. Bog je vedno ob vaši strani, da vam pomaga in blagoslavlja.
Jaz, vaša mati sprejemam vaše družine v moje Materinsko Srce. Moj Sin želi, da bi bili vi in vaša srca odprti do ljubezni Svetega Jožefa. Odprite vaša srca, otroci moji.
Bog želi, da se pobožnost do Svetega Jožefa razširi po vseh krajih sveta, kajti on želi rešiti družine. Sveti Jožef me danes spremlja in je ob mojemu Božjemu Sinu, kajti po njegovem posredovanju, bo veliko milosti miru in spreobrnjenja podeljeno svetu.
Zahvaljujem se za prisotnost duhovnikov in vseh vas in vam pravim, da bodo vase družine prejele prav poseben blagoslov.
Blagoslavljam vas vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen
 

Danes nas Naša Gospa prosi za pobožnost do treh združenih Src, da bi bile naše družine ozdravljene in rešene vsega zla. Resnično, Bog želi rešiti družine po posredovanju Presvetih Src polnih ljubezni in miru.

Tisti, ki se bo približal tem Srcem, ne bo obžaloval, ampak bo odkril Bozje usmiljenje. Jezus otrok (Jezušček) je med videnjem kazal svoje Srce in mi dal razumeti, da nas sprejema v svoje Srce. Nato je s svojimi odprtimi ročicami gledal v Nebo, kot, da bi prosil Boga Očeta za nas.

Takoj nato sem videl mapo Slovenije in nad njo Božjo roko, ki jo je blagoslavljala in ščitila.

Iz Božje roke se je nad Slovenijo razlivala velika luč, ki jo je razsvetljevala. Razumel sem, da so bile to milosti, ki jih je Bog podelil slovenskemu ljudstvu, po posredovanju treh združenih Presvetih Src jezusa, Marije in Jožefa.

Naša Gospa mi je dala razumeti, da se je z današnjim dnem za slovensko ljudstvo začel čas milosti in blagoslova in da bo ta čas milosti z vso močjo prišel po pobožnosti do Jožefovega Najčistejšega Srca. Tri združena Presveta Srca bodo v Sloveniji uresničila velike čudeže in velika spreobrnjenja.