SVETI JOŽEF NE SPI

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA,  VARUHA SVETE CERKVE IN VSEH DRUŽIN 19.03.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!

Tu sem, Varuh Svete Cerkve in vseh družin. Nič se ne bojte, ubogi ranjeni otroci. Izročite se božanski Volji Boga, izročite se njegovim rokam. Bog pometa stran umazanijo in zlobo na mnogih krajih tako, da toliki, ki so bili slepi in gluhi za njegov klic, upognejo svoja kolena na tla in prosijo odpuščanja za svoje grehe. Bog deluje, ruši mogočne z njihovih prestolov, ločuje ljuljko od pšenice, ločuje mali ostanek, da bi se mogel svet prenoviti  in odločiti, da bo spoštoval njegove zakone in svete nauke; da bo njegovo Božansko Veličanstvo, ki je tako žaljeno na mnogih krajih sveta, prepoznano in spoštovano, da bo utišal in ustavil delovanje zlobnih proti in znotraj njegove Svete Cerkve.

Strašno zlo je bilo vrženo v svet po človeških rokah. Bog je to dopustil, da popravi slepe, gluhe in tiste, ki so polni napuha in niso hoteli poslušati klicev moje Svete Neveste. Že veliko let vabi svet k molitvi, k spreobrnjenju,  a mnogi niso dali pozornosti njenim besedam, mnogi so hoteli nadaljevati in slediti napačnim potem, uresničevati in  živeti dela greha in teme. Veliko molite molitev, ki jo je naučila moja Brezmadežna nevesta: »Gospod, naj nikoli ne izgubim moje vere v časih strašnih preizkušenj, ki so prišle na svet!« Molite večkrat to molitev. Gospod ob njegovi vrnitvi bo iskal še malo vere v svetu. Vstopite v moje Prečisto Srce, da vas nič ne zmoti in da ne boste kolebali v veri. Verujte! Verujte! Verujte! Vera in zaupanje v Boga sta veliko bolj dragoceni kakor dobrine tega sveta, ki se vse porabijo in končajo. Naj bo Bog edino dobro in  ljubezen vaših src! On sam je dovolj! Razumite, da je to čas molitve skupaj s svojo družino in odkritja resničnega Božjega klica v vašem življenju. Odločite se enkrat za vselej, da boste sledili njegovi poti svetosti, združeni z njegovim Srcem. Pokleknite pred križem v vaših družinah in prosite odpuščanja za svoje grehe. Molite Rožni venec z novim srcem, skesajte se in spreobrnite v Božji Ljubezni. Berite in meditirajte besede mojega Božjega Sina, ki je luč vaših duš, tolažba in moč v teh časih preizkušenj. Danes prosim pred njegovim Božjim Prestolom za vsakega od vas. Molite in prosite odpuščanja za svoje grehe in vaše molitve bodo v kratkem uslišane in vaše solze bolečin se bodo spremenile v solze veselja, ker iz roda v rod traja njegovo usmiljenje tistim, ki se ga bojijo.

Dajem sedaj svoj blagoslov in varstvo Sveti Cerkvi in vsem družinam vsega sveta: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

MEDNARODNA MOLITEV ROŽNEGA VENCA

Pridružite se mednarodni molitvi rožnega venca vsak ponedeljek ob 21.oo uri. Molitev z  meditacijami sporočil Naše Gospe iz Itapirange EDSONU GLAUBER.

ZOOM ID 895 6817 1921

GESLO 555554

MEDITACIJA ZA DANES 15.1.2024 – Iz sporočil Naše gospe iz Itapirange Edsonu Glauber

5, Popolnoma se izročimo Čistemu, Prečistemu in Deviškemu Srcu svetega Jožefa. Jezus ga je oblikoval, da bi bil  podoben Marijinemu brezmadežnemu Srcu, ki je Posoda milosti za vse grešno človeštvo.

6. Sveta Terezija je dejala: “Sveti Jožef je nežni oče moje duše,  moj ljubljeni zavetnik, ki na čudovit način pospešuje moj duhovni napredek in napredek vseh duš, ki mu zaupajo.

7. Molimo za Cerkev in duhovnike. V imenu celotne svete Cerkve prosimo za varstvo Prečistega Srca svetega Jožefa.

8. Tolažimo Jezusovo Srce s češčenjem Evharistije

Češčenje Treh svetih Src

9. Premagajmo skušnjave hudiča z molitvijo svetega rožnega venca, postom, sveto mašo in žrtvijo

PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

JEZUSOVO SPOROČILO EDSONU GLAUBER 7. JANUARJA 2008 BRESCIA

Jezusovo sporočilo Edsonu Glauberju de Souza Coutinho

SLIKA: Pija Frelih

Brescia, 7. januar 2008

Naj bo moj mir s teboj!

Jaz sem Kralj nebes in zemlje in prihajam k tebi, Moj sin, v tvoji majhnosti in bedi, da bi ti razodel Svoje božanske želje. Danes si z veliko vnemo molil molitev, ki ti jo je pred davnimi leti nakazal Moj ljubljeni oče Jožef. Moj oče, med vsemi ljudmi, ki so kdaj obstajali, je skromen tisti, ki je velik in blagoslovljen, ki ga nebesa slavijo in mu dajejo vse časti in slavo, ker je rasel v milosti in svetosti ob meni in ob moji ljubljeni materi presveti Mariji. Povedal sem vam že, da ga morate ljubiti in spoštovati z vsem srcem, saj boste s tem dali slavo in čast Mojemu Srcu, ki je v ljubezni združeno z Marijinim in Jožefovim Srcem. Cerkev ga je razglasila za zavetnika in zaščitnika in moja volja je, da bi bilo tako in da bi se vsi ljudje zatekali k temu Davidovemu sinu in pravičniku, ki je moj deviški Oče. Zato želim, moj sin, da ga še bolj častiš, ko v njegovo čast izgovarjaš molitev Zdravamarija Jožef, in da jo učiš vse ljudi dobre volje, zveste in poslušne otroke Cerkve. Od danes naprej moli na ta način:

Jožef, Davidov sin, pravični in deviški mož, modrost je s teboj, blagoslovljen si med vsemi ljudmi in blagoslovljen je Jezus, sad Marije, tvoje zveste žene.
Sveti Jožef, dostojanstveni oče in zaščitnik Jezusa Kristusa in svete Cerkve, moli za nas grešnike in nam od Boga pridobi božansko modrost, zdaj in ob uri naše smrti. Amen!

… Tako še bolj častiš mojega deviškega očeta Jožefa, ga poveličuješ in poveličuješ njegovo sveto ime kot zaščitnika svete Cerkve in priprošnjika, ki ti iz mojega Božjega Srca pridobiva potrebne milosti za tvoje odrešenje ter za tvoje telesne in duhovne potrebe, pa tudi Božjo Modrost, ki jo v teh časih potrebujejo mnogi ljudje, da bi bili pravični in sveti; ljubi pravico, kajti Modrost ne bo nikoli vstopila v pokvarjeno dušo in se naselila v telesu, podvrženem grehu. Na ta način želim svetu in Cerkvi pokazati, kako čist in svet je bil moj oče Jožef v mojih očeh, v očeh Očeta v nebesih in pred Svetim Duhom, tako zelo, da smo ga izbrali za tako veliko poslanstvo. Presveta Trojica je svetega Jožefa obdala s svojim blagoslovom in milostjo ter ga posvetila že kot otroka, v telesu njegove matere Rahele, po Svetem Duhu, posvečencu duš. Širi to moje sporočilo Cerkvi in svetu ter bodi pravičen, čist, preudaren, močan, poslušen, zvest in potrpežljiv sin, poln ljubezni, ki sprejema Božje milosti, kakor je to počel moj ljubljeni oče Jožef vse svoje življenje. Posnemajte njegove kreposti, kreposti mojega deviškega očeta Jožefa, in tudi vi in vsi drugi, ki slišite in živite to sporočilo, boste rasli v milosti in svetosti. Blagoslavljam vas in vso Cerkev: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen! (Jezus)

S tem sporočilom želi Jezus poudariti tri vidike z besedami, dodanimi molitvi Zdravamarija

izraz “Davidov sin”: gre za Izraelovo pleme, ki mu je pripadal sveti Jožef in iz katerega je vladal kot patriarh, in gre za Davidovo rodbino, ki naj bi jo dobil Jezus;

“deviški”: Cerkvi in svetu kaže na deviškost svetega Jožefa. Iz tega razumemo, da če ima sveti Jožef čisto Srce, potem je čist in deviški v vsem svojem bitju: v umu, telesu, srcu in duši. Kot nam je Jezus povedal v blagrih: “Blagor čistim po srcu, kajti oni bodo videli Boga” (Mt 5,8), sveti Jožef ni samo videl, ampak se je dotaknil, objel in poljubil Njega, ki ga nebo in zemlja ne moreta zadržati, ga pokril s svojim zaščitnim plaščem in ga branil pred vsem zlom in nevarnostjo;

“zaščitnik svete Cerkve”. Papež Pij IX. je 8. decembra 1870 svetega Jožefa razglasil za zavetnika in univerzalnega zaščitnika Katoliške cerkve. Jezus je na ta dogodek spomnil v istem sporočilu z dne 7. januarja 2008: “Cerkev ga je razglasila za zavetnika in zaščitnika in moja volja je, da bi bilo tako in da bi se vsi ljudje zatekali k temu Davidovemu sinu in pravičnemu človeku, ki je moj deviški Oče.