ZDRUŽENA SVETA TRI SRCA

35b123d0e1909c2abf4801a449ceb5b5 (1)

To so dnevi milosti in blagoslovov, ker smo vključeni v plamen ljubezni Združenih svetih treh Src. Ta milostni tok se močno izliva in vključuje vse ljudi v teh dneh, ko častimo Srca Jezusa, Marije in Jožefa, nas spreobrača in osvobaja  mnoge duše od satana, uničuje moč teme po celem svetu in prinaša zmago nad vsem zlom. To so dnevi posebnih milosti! Ne zamudite teh milosti!

SREČANJE – MENGEŠ 2. JULIJA 2014

SREČANJE – MENGEŠ 2. JULIJA 2014

V ŽUPNIJSKI CERKVI

23c389de132e8ccb8617e9fadaabf354

PRVA SREDA V MESECU, KO ČASTIMO PREČISTO SRCE SVETEGA  JOŽEFA IN DAN IZREDNIH IN ŠTEVILNIH MILOSTI, KI JIH PREJEMAMO PO PRIPROŠNJI NJEGOVEGA PREČISTEGA SRCA.

VABLJENI VSI POSVEČENI JEZUSOVEMU IN MARIJINEMU SRCU, DRUŽINE IN POSAMEZNIKI, KI ŽELITE PREJELI ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA IN SE POSVETITI SVETIM TREM SRCEM SVETE DRUŽINE.

19.00

MOLITEV PREMIŠLJEVALNEGA ROŽNEGA VENCA SVETEGA JOŽEFA Z LITANIJAMI –  PRED NAJSVETEJŠIM

20.00

SVETA MAŠA:  SLOVESNOST VODI ŽUPNIK JANEZ AVSENIK

PETJE – DOMAČI PEVSKI ZBOR IN MLADI S KUREŠČKA.

MOLITEV ZA POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM, BLAGOSLOV ŠKAPULIRJEV IN PODELITEV ŠKAPULIRJEV.

PRIDITE !

MENGEŠ

 

Cerkev sv. Mihaela v Mengšu

 

 

SREČANJE V GROSUPLJEM 22. JUNIJA 2014

SREČANJE V GROSUPLJEM 22. JUNIJA 2014

21341

Objavljeno v 5. junij 2014 , Nevenka

SREČANJE  V NEDELJO 22. JUNIJA 2014 OB 15.OO URI V CERKVI SVETEGA MIHAELA V GROSUPLJEM.

VABLJENI VSI ČASTILCI NAJSVETEJŠIH SRC JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA IN VSI, KI SE ZANIMATE ZA TO POBOŽNOST.

15.00 URA BOŽJEGA USMILJENJA

16.00 OGLED DVD O PRIKAZOVANJU  NA KUREŠČKU

16.30  EDSONOVO PISMO ČASTILCEM IN DRUŽINAM  SVETIH TREH SRC.

OSEBNO SPOZNAVANJE, PRIČEVANJA POSAMEZNIKOV IN MOLITVENIH SKUPIN, PRIGRIZEK IZ POPOTNE TORBE

19.00 SVETA MAŠA (G. JANEZ ŠKET)

BLAGOSLOV IN PREJEM ŠKAPULIRJEV TER POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM

PETJE : MLADI IZ KUREŠČKA!

NA RAZPOLAGO BODO DVDji O PRIKAZOVANJIH, KNJIGE O ČEŠČENJU PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA, PODOBA SVETIH TREH SRC, KNJIGA S SPOROČILI V SLOVENIJI  2013, ŠKAPULIRJI, 30-DNEVNICA, ZGIBANKE, ROŽNI VENCI ….

PRIDITE ! joseph10

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.6.2014

 

3d4a333a5fd30c5f7fb8daec87776b16

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Glejte, vaša nebeška Mati, ki vas tako ljubi! Prihajam, da vas kličem k Bogu, prihajam klicat ves svet k spreobrnjenju.

Posredujte za spreobrnjenje grešnikov. Mnogi moji otroci ne sprejmejo in ne verujejo mojim materinskim sporočilom, ker sta satan in svet uničila njihove duše s tolikimi grehi. Molite, molite za rešitev mnogo duš za Nebeško kraljestvo.

Vrnite se k Bogu. Bog čaka, da vas sprejme in blagoslovi. Prosite odpuščanja za svoje grehe in spremenite življenje.

Velika trpljenja se približujejo, toda človeštvo spi, ne sliši in ne vidi.

Sprejmite zatočišče v naših Združenih svetih Treh Srcih, ker kadar bodo velike preizkušnje udarile po celem svetu bodo mnogi jokali in tožili in zamenjali smeh z jokom in veselje z žalostjo.

Sprejmite moje klice in živite vsak dan bolj združeni z Bogom.

Podeljujem vam in vsemu svetu moj materinski blagoslov: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 7. MAJA 2014

10372517_1426263197653207_2510313271009149258_n

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša Nebeška Mati,  prihajam in vas prosim , da nadaljujete hojo po poti svetosti k Bogu, ki vas kliče k spreobrnjenju preko mene.

Ne obupujte, moji otroci, niti v najtežjih preizkušnjah. Nič se ne more primerjati s slavo, ki jo bo dal Bog tistim, ki bodo vztrajali do konca na poti spreobrnjenja in svetosti.

Jaz vas ljubim in posredujem pred prestolom Najvišjega, da vas napolni z močjo in lučjo Svetega Duha in vas naredi korajžne v veri in pričevanju, pred vsemi svojimi brati.

Naj vas Gospod blagoslavlja in vas izpolni z milostmi in nebeškimi blagoslovi. Molite, veliko molite, ker samo takrat, po molitvi, bo Sveti Duh oblikoval vaše duše in osvobajal vaša srca od posvetnih stvari, ki ne vodijo v večno življenje.

Prizadevajte se za Božja dela in ne za stvari sveta. Prizadevajte si postati svetniki: svetniki, ki jih Bog pripravlja preko mojih nebeških prikazovanj na mnogih krajih sveta. Ne dovolite, da zmanjka olja v vaših svetilkah in vaša luč ugasne. Zbudite se! Spreobrnite se k Bogu. Hvala za vašo prisotnost. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Gospa je molila za Sveto Cerkev, še posebno za duhovnike. Danes se je z menoj pogovarjala o skrivnostih, posebno tistih, ki se nanašajo na Cerkev. Prosila me je naj v teh dneh veliko posredujem za duhovnike.

SREČANJE V GROSUPLJEM 22. JUNIJA 2014

SREČANJE  V NEDELJO 22. JUNIJA 2014 OB 15.OO URI V CERKVI SVETEGA MIHAELA V GROSUPLJEM.

VABLJENI VSI ČASTILCI NAJSVETEJŠIH SRC JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA IN VSI, KI SE ZANIMATE ZA TO POBOŽNOST.

15.00 URA BOŽJEGA USMILJENJA

16.00 OGLED DVD O PRIKAZOVANJU  NA KUREŠČKU

16.30  EDSONOVO PISMO ČASTILCEM IN DRUŽINAM  SVETIH TREH SRC.

OSEBNO SPOZNAVANJE, PRIČEVANJA POSAMEZNIKOV IN MOLITVENIH SKUPIN, PRIGRIZEK IZ POPOTNE TORBE

18.00 SVETA MAŠA (G. JANEZ ŠKET)

BLAGOSLOV IN PREJEM ŠKAPULIRJEV TER POSVETITEV SVETIM TREM SRCEM

NA RAZPOLAGO BODO DVDji O PRIKAZOVANJIH, KNJIGE O ČEŠČENJU PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA, PODOBA SVETIH TREH SRC, KNJIGA S SPOROČILI V SLOVENIJI  2013, ŠKAPULIRJI, 30-DNEVNICA, ZGIBANKE, ROŽNI VENCI ….

PRIDITE ! joseph10

SVETI JOŽEF, PRAVIČNI IN ČISTI, 4.JUNIJ 2014

Pomembna je pravičnost, ne dolgo življenje

7 Pravični pa bo počival, čeprav bo prezgodaj umrl…
10 Ker je bil Bogu po volji, ga je vzljubil,

in ker je živel med grešniki, ga je vzel.

11 Vzel ga je, da hudobija ne bi popačila njegove pameti,

da zvijačnost ne bi zapeljala njegove duše…

c3b56dbb8d1c02efcf12f39b39d847cb

13 S tem da v kratkem doseže popolnost, izpolni veliko let…

14 Njegova duša je Gospodu po volji,

zato pohiti

iz hudobnega okolja.

Ljudstva to vidijo, vendar ne dojamejo

in niti pomislijo ne,

15 da je v resnici milosten in usmiljen do svojih izvoljencev

in da skrbi za svoje svete.

13 Po njej bom dosegel nesmrtnost

in zanamcem pustil večen spomin.

7 Ti si me izbral za kralja svojega ljudstva,

za sodnika svojih sinov in hčera.

 

Mt 27, 51-53   51 In glej, zagrinjalo v templju se je pretrgalo na dvoje od vrha do tal. Zemlja se je stresla in skale so se razpočile. 52 Grobovi so se odprli in veliko teles svetih, ki so zaspali, je bilo obujenih. 53 Po njegovi obuditvi so šli iz grobov in prišli v sveto mesto ter se prikazali mnogim.

SREDA 4. JUNIJ, PRAZNIK JOŽEFOVEGA VNEBOVZETJA Z DUŠO IN TELESOM.

joseph (1)

ZA MEDITACIJO

19.03.2010

Danes je praznik svetega Jožefa, praznik milosti in blagoslovov za Cerkev, za družine, za ves svet. Kdo bi si lahko predstavljal kako bo Bog naredil, da bi rešil človeštvo teme Satana? Kdo bi lahko razmišljal, da nam bo Božja previdnost dala tako velikega zavetnika in priprošnjika v nebesih? Sveti Jožef vse prosi in doseže pri Gospodu, kadar se nahaja pred Božjim prestolom. On je eden med svetniki, po Devici Mariji, ki ima prosto dostop pred Božjo Vsemogočnost, proseč Sveto Srce Jezusovo za vse milosti in blagoslove za tiste, ki se k njemu zatekajo po njegovo posredništvo in varstvo. Danes se je sveti Jožef dal čutiti blizu tistim, ki ga ljubijo in častijo dostojno. 

Danes, preden sem šel spat mi je sveti Jožef rekel:

Danes je poseben dan za Cerkev in za svet. Danes prosim najbolj svete milosti za vse človeštvo. Neprestano sem pred prestolom mojega Sina Jezusa in prosim za vas, za Cerkev in za svet. Dajem poseben blagoslov in posebno milost za družine, posebno za družine v Amazoniji, kjer je bilo moje srce razodeto svetu. * Danes je dan, ko sem zapustil svet in predal svojo dušo Gospodu. Ta dan je dan poln najbolj svetih milosti, ker je Bog tako želel in razodel, da bo po meni človeštvo našlo varno pot do rešitve in spreobrnjenja. Želim popeljati vse duše k Bogu, če se bodo zatekali v moje očetovsko varstvo in prosili pomoči moje Srce, ki je tako ljubilo Jezusa na zemlji in ga ljubi vedno v nebesih.

Ne izgubljajte nebeških milosti. Naredite vse kar morete, da bi zmagali in jih prejeli. Danes, bolj kot kdajkoli, Gospod daje grešnemu človeštvu izvor milosti in odrešenja: moje srce je  čisto, sveto in deviško, srce polno njegove ljubezni in miru. Pridite, otroci moji, prejmite milosti iz nebes. Obljubljam, da bom vse delil z vami, ker vas hočem vse popeljati k Jezusu. Dovolite, da vas dvignem k Jezusu in se ne boste nikoli kesali. Jaz vas ljubim in blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

*Sveti Jožef mi je dejal, da je 19. marec dan, ko je zapustil ta svet, umirajoč v svetosti v Jezusovem in Marijinem objemu in da Bog želi razglasiti ta dan kot dan najsvetejših milosti. Sveti Jožef mi je dal razumeti, da če se Cerkev in človeštvo želijo spominjati njegove svete smrti naj bo to 19. marca vsako leto. Dan njegovega Vnebovzetja, je on razodel v ponižnosti, poslušnosti in ljubezni do Boga, naj se praznuje v sredo po Jezusovem vnebohodu. Sveti Jožef mi je tudi dal razumeti, da mu je Jezus dal to čast, da se njegovo Vnebovzetje praznuje na sredo po prazniku njegovega Vnebohoda in da razodene Cerkvi in svetuf4f510cce94b236772f0d3c88e6c5943 zato, ker ga Jezus ljubi in je zelo hvaležen za vse kar je Sveti Jožef storil zanj in za njegovo Sveto Mater Marijo.

Za pobožnost Srca svetega Jožefa, je bil Bog vedno tisti, ki je prosil za razglasitev in  izvršitev. Razkritje njegovega Srca svetu je bilo na dan Jezusovega rojstva. Za praznik njegovega Srca je prosil Jezus na dan njegovega Presvetega Srca v juniju 1997.

Ta pobožnost je bila razodeta ljudstvu Amazonije prvič na en prvi petek v mesecu, ki je posvečen Presvetemu Srcu Jezusovemu. Cerkev v Manausu je sprejela in častila podobo Treh združenih Src v Cerkvi Deteta Jezusa v Barrio de Armando Mendes.

Sedaj je Jezus,  ki prosi za določitev praznika Vnebovzetja svetega Jožefa na Sredo po Njegovem vnebohodu. Tako bodo lahko vsi slavili Boga v večji slavi, s katero je določil svetemu Jožefu, kot velikemu in poveličanemu svetniku , ki je z Jezusom in Devico Marijo v nebeški slavi s telesom in dušo.

096ade9698c60ba19bbf388aaf055a63

 

 

 

 

 

Op.prev.: Cerkev se še ni izrekla o teh izrecnih sporočilih, glede določitve dnevov praznikov Prečistega Srca svetega Jožefa  in Vnebovzetja svetega Jožefa. Takšna sodba pripada Cerkvi in se ji  administrator vnaprej podreja.

MEDITACIJA 2.6. 2014

V TEM TEDNU PONAVLJAJMO VEČKRAT:

42624ec3ad2e0f032500a09c4eed70b8

PRIDI GOSPOD JEZUS!
NAJ BO GOSPOD SLAVLJEN, ČEŠČEN IN LJUBLJEN!

O Vsemogočni Bog, v vstajenju tvojega Sina je naša zmaga. Naredi nas radostne in vesele, goreče ker

smo poklicani v upanju, da sodelujemo v  Njegovi slavi . Jezus se dviga v nebo, da bi nas izročil Očetu

vsega človeštva. Jezus Kristus je pravi Bog in pravi človek. V Jezusu Oče sprejema našo človeškost, vstalo od mrtvih in poveličano vzeto v nebesa. Da, kako veliko dostojanstvo je Jezus podelil človeštvu. Njegov vnebohod je za tiste , ki vanj verujejo, zmaga nad vsem zlom in grehom.

Resnično se radujmo v veselju, ker smo udje vstalega  telesa  Jezusa Kristusa, ki je veličastno šel v nebo in smo poklicani za življenje v nebeški slavi. Amen!

18 naj  razsvetli  oči srca, da bi vedeli, v kakšno upanje vas je poklical, kako bogato je veličastvo njegove dediščine v svetih, 19 kakšna je čezmerna veličina njegove zmožnosti do nas, ki verujemo po dejavnosti njegove silne moč,. ( Ef 1,18-19 )