Kanon 215 – VERNIKI IMAJO NEOKRNJENO PRAVICO

 

Kanon 215: Verniki imajo neokrnjeno pravico svobodno ustanavljati in voditi združenja, katerih namen je ali krščanska dobrodelnost ali pobožnost ali pospeševanje krščanske poklicanosti v svetu, in za skupno uresničevanje teh namenov prirejati shode.

Cân. 215 — Os fiéis têm o direito de fundar e dirigir LIVREMENTE associações para fins de caridade ou de piedade, ou para favorecer a vocação cristã no mundo, e de se reunir para a consecução comum dessas finalidades.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.01.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.01.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas prosim: ljubite Gospoda, živite v ljubezni, bodite dobri, združeni in veliko molite, darujoč vaša srca in voljo Bogu, da vas On lahko uporabi v Njegovem delu ljubezni za odrešenje duš.

Bodite tisti, ki rešujejo Duše za Boga in ne tisti, ki jih odvračajo od svetega druženja z Njim. Bodite luč za tiste, ki so daleč od Boga in njegove Božje milosti.
Posvetite se za nebeško kraljestvo, ker mnogi moji otroci nočejo vedeti za Gospoda. To so časi, ko satan povzroča veliko škodo dušam in mnoge se pustijo preslepiti njegovim lažem.

Molite vsako dan rožni venec z vero in ljubeznijo, tako satan ne bo imel moči nad vami in Gospod, moj Božji Sin, bo vse kar bi vam škodovalo, odgnal daleč stran od vas in vaših domov.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUSOVO SPOROČILO MARIJI DO CARMO DNE 23.04.1995 – ZA MEDITACIJO

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 23.04.1995 MARIJI DO CARMO

Moja mama je bila v Itapirangi z mojim očetom. Bil je praznik Božjega Usmiljenja. Mama je videla Jezusa na nebu Itapirange, blizu doma, zelo sijočega, ki je sipal žarke na Itapirango in na ves svet.

Jezus ji je dejal: Od tega mesta Itapiranga, kjer Jaz razlivam žarke mojega usmiljenja za ves svet. Gorje tistim, ki prepovedujejo molitev mojim malim. Gorje tistim, ki učijo narobe moje male. Udaril jih bom nekega dne!

Nato je s prstom pokazal na križ, ki se nahaja na Hribu, blizu kapele in je rekel:

Tam je Sveti Kriz, ki ga morajo vsi ljudje slaviti in prositi. Nikomur ne bom ničesar odrekel. Molite rožni venec in molitev tudi rožni venec usmiljenja. Ni samo za vas temveč za vse ljudi, vse kar vam Jaz govorim.

Moja mati je dejala, da je bilo to prikazovanje zelo lepo. Nikoli še nisem videla Jezusa tako lepega in sijočega. Reka, drevesa in vse hiše so bile razsvetljene z žarki, ki so prihajali od Jezusa.

 

 

KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.10.97 – MOLITEV ZA DUHOVNIKE

 

 

Gospod, posveti vse duhovnike zaradi zaslug tvojega Svetega Križevega pota, da bi postali v svetu Tvoja resnična podoba, čista in sveta. Amen!

MOLITEV:

Zaradi grenkobe, ki si jo občutil ob poljubu izdajalca Juda, vrni  posvečujočo milost vsem duhovnikom, ki so ti bili nezvesti in v svoji poklicanosti  trdovratno vztrajajo v grehih sveta. Prosimo te po posredovanju Marijinega Brezmadežnega Srca in Prečistega Srca Svetega Jožefa. Amen! (Molitev, ki jo je naučila Kraljica Rožnega Venca in Miru dne 20.10. 1997 Itapiranga/Am)

KRALJICA DRUŽINE GHIAIE DI BONATE 31.05.1944

 

Tisti, ki bodo ti hote povzročali trpljenje ne bodo šli v Nebesa, če ne bodo prej zadoščevali za kar so storili in se globoko kesali.

(besede, ki jih je izrekla Kraljica Družine mali deklici Adelaide Roncalli v Ghiaie di Bonate na dan 31 maja 1944)

Mnogi ljudje bodo trpeli za kar so grešili, če ne bodo popravili veliko napako in greh ter prosili odpuščanja! Ne želite iti v pekel! Še vedno je čas!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.05.2017

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.05.2017

Moj sin, danes je ves pekel zaskrbljen, ker so se mnogi moji otroci združili v molitvi in živeli moja sporočila. Kadar ogromne množice ljudi molijo se pekel trese.

Kako želim, da bi moji otroci razumeli kako pomembna je združena molitev, ne samo na spominski dan ampak vedno, vsak dan. Potrebno je prenesti moje sporočilo vsem mojim otrokom in jih vse to poučiti.

Mnogi duhovniki izgubijo veliko priložnosti, da bi razsvetlili številne duše, ker se ne pripravijo dobro in so njihove homilije brez luči in brez Božje milosti, ker se ne dotaknejo src in v mnogi verniki ne doživijo spremembe.

Te duše se vrnejo na svoj dom prazne in brez sijaja, ker so bili ti duhovniki oteženih src, polni posvetnih stvari namesto večnih resnic,  poznajo Besedo a jo sami ne živijo. Tega dne je bila tista ura brez sadu in z veliko izgubo.

Molite in prosite luč Svetega Duha za duhovnike, da bi bili močni v veri in zvesti mojemu Božjemu Sinu vedno bolj.

Duhovniki brez luči povzročajo dušam veliko škodo. Molite, darujte in zadoščujte zanje, da bi bili ozdravljeni duhovne slepote, ki jih obdaja. Sprejmi moj blagoslov in moj mir!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.05.2017

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.05.2017

Moj sin, nikoli ne opusti dragoceni čas za molitev. Živi jo intenzivno, sveto in globoko, kot nebeško darilo dano od Boga, tebi in vsem tvojim bratom.

Molitev je sveta in dragocena. Razumi, da je prav Bog prisoten tam, kjer sta dva ali trije združeni v Njegovi intimni ljubezni. Naučite se posvečevati molitev vedno bolj, da bi vas Bog vedno bolj posvečeval. Jaz te ljubim in blagoslavljam. Prejmi moj mir.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.05.2017

SPOROČILO 06.05.2017

Moj sin, uči se stati zraven mojega Sina, da bi mogel vstopiti v intimnost njegovega Božjega Srca. Glej na križ in uči se z mojim Sinom Jezusom izpolnjevati Božjo voljo: brez zadržkov, brez egoizma, brez lastne želje po osebni volji, samo z željo, da vi bidel Očetovo voljo proslavljeno in čaščeno. Tako boš mogel mnoge duše privesti v slavo Božjega kraljestva, tako in samo tako bo njegova luč svetila vedno bolj v tvojem življenju in v življenju tistih, ki želijo slediti tej duhovni poti spreobrnjenja, po kateri vas vodim preko mojih sporočil.

Čutil sem v svojem srcu, da me je Ona blagoslavljala.

DEVICA UBOGIH 1933 – BANNEAUX 1933 – BELGIJA

 

Danes je obletnica prikazovanj Device Ubogih iz leta 1933, v kraju Banneaux, Belgija. Marija se je prikazala deklici Mariette Beco, ki je imela komaj 11 let. Deklica je skozi okno zagledala na vrtu lepo gospo, ki jo je vabila naj pride ven.  Prvi dan se je zbala in ni šla, naslednje dni pa je  odšla ven z očetom.

Marija ji je dala sporočila. Peljala jo je k  studencu in ji dejala, da je to Njen studenec za bolnike vsega sveta.

Mariette se poročila, 2 hčerki sta ji prezgodaj umrli.

Škof iz Liege je potrdil avtentičnost prikazovanj in nekatere čudeže. Banneaux je postal milostni kraj prikazovanj kamor ljudje romajo.  Mariette je umrla pri 90.letih. Zase je dejala, da je bila poštar, ki je izvršil svojo nalogo in, ki potem ni več pomemben.

Molitev:

Marija, Devica Ubogih, blagoslovljena si med ženami in blagoslovljen Bog in naš Oče, ki te je poslal.  Ti boš za nas vedno, kar si razodela v Banneuxu: srednica vseh milosti, Mati Odrešenika, Mati Boga, mogočna Mati, ki ljubi uboge in vse človeštvo. Tista, ki lajša trpljenje in rešuje posameznike in njihova dela. O Kraljica in Mati vseh narodov, ki si prišla k nam, da vodiš tiste, ki se pustijo voditi k Jezusu, Resničnemu in Edinemu Izviru Večnega Življenja.

Zato te prosimo, Sveta Devica Ubogih: vodi nas k Jezusu, izviru vseh milosti. Reši narode, lajšaj trpljenje bolnikom, lajšaj bolečine. Prosi Boga za vsakega izmed nas. Napolni naša življenja s polnostjo miru duha. Blagoslovi nas, o Devica Ubogih z znamenjem križa. 

Mati Odrešenika, Božja Mati, hvala  ti! Amen!