SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.11.2015

 

32732cfdd7e702eb494a52d3c214509a (1)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.11.2015  (Mozzo BG)

Danes je Sveta Mati prišla spet, da nas blagoslovi in da svoje sporočilo svetu. Njen obraz je bil žalosten in nekoliko resen. Njene besede so bile besede Matere, ki nam svetuje in je zaskrbljena v upanju, da jo bomo poslušali v najkrajšem možnem času in naredili to kar nas prosi. Ona je govorila v tej noči o enem delu devete skrivnosti in pokazala podrobnejšo usodo Cerkve in kaj se bo zgodilo v bližnji prihodnosti.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Prihajam z nebes zato da vam povem, da brez spreobrnjenja, brez molitve, brez zadoščevanja, svet se ne more spremeniti in vrniti k Bogu.

Če se bo greh še naprej rastel v groznih razsežnostih, bo človeštvo šlo skozi najhujše in veliko trpelo.

Moji otroci, poslušajte me. Bodite vi prvi, ki so poslušni Bogu in ga ne ranijo z groznimi grehi. Bodite prvi in razveseljujte Srce mojega Sina in ne žalite ga. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca in on bo gledal na svet in resnično dodelil svoje usmiljenje.

Spremenite življenje in začnite živeti z več zavzetosti to kar sem vam povedala. Če ne bi že prej prišla do vas, da vas blagoslovim, že mnogo časa Italija bi nosila težak križ, toda moja materinska prisotnost je odvrnila od vas veliko nadlogo. Toda jaz vam pravim, vrnite, vrnite se k Bogu in ne bodite gluhi in naj vam ne bo vseeno za kar vam rečem. Spremenite se, glede na to da imate še vedno čas obnoviti svoja srca v ljubezni do Boga. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

https://youtu.be/gehcf4Pr2I4

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja