ROŽNI VENEC SVETEGA NADANGELA RAFAELA-prosimo za zdravje

 

 • ROŽNI VENEC SVETEGA NADANGELA RAFAELA

 • (pokrižamo se 5x v čast Kristusovih ran)

 • UVODNA MOLITEV:

 • O PRESVETA DEVICA MARIJA, KRALJICA ANGELOV IN NADANGELOV. PROSIM TE, POŠLJI SVETEGA NADANGELA RAFAELA, DA ME OZDRAVI ali (IME/IMENA BOLNIH). TO TE PROSIM PO JEZUSU KRISTUSU, NAŠEM GOSPODU. AMEN.

 • VERA

 • OČE NAŠ

 • SVETI NADANGEL RAFAEL, BODI MI V POMOČ IN IZPROSI MI PRI BOGU MILOST IN USLUGO ZA  KATERO TE PROSIM.

 • SVETI NADANGEL RAFAEL, BOŽJI ZDRAVNIK IN IMENOVAN TUDI BOŽJE ZDRAVILO. PROSIM,OZDRAVI ME (ime/imena za katere prosimo)

 • SVETI NADANGEL RAFAEL IN ANGEL ZDRAVJA. PROSI ZAME.( za nas). AMEN (13x)

 • na koncu.

 • O SLADKO SRCE JEZUSOVO, vodi nas v odrešenje. Podari mir vsemu svetu, še posebej naši državi. Spreobrni grešnike in naj najdejo pot, ki vodi k Tebi. O, naša Mati, varuj nas s svojim Brezmadežnim Srcem. Amen.

 • O Marija brezmadeža spočeta, prosi za nas, ki se k Tebi zatekamo

 • naša Gospa iz Rosalesa, prosi za nas.

 • SLAVA OČETU N SINU IN SVETEMU DUHU, KAKOR JE BILO V ZAČETKU, TAKO ZDAJ IN VSELEJ IN VEKOMAJ. AMEN…. 3X

MOLITEV ZA OSVOBODITEV in SVEČANA POSVETITEV MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU

MOLITEV ZA OSVOBODITEV

V Jezusovem imenu, v moči Njegovega Križa in Predragocene Krvi vežemo vse hudobne duhove, oblasti in moči na zemlji, pod zemljo, v zraku, v vodi, v ognju, v podzemlju in satanskih močeh narave. Obsojamo zakletve, uroke storjene proti nam in jih pošiljamo naravnost k Jezusu, da On  razpolaga po Njegovi volji. Gospod, prosimo te, da blagosloviš sovražnike in jim pošlješ svojega Sveta Duha, da jih vodi h kesanju.

Vežemo vse medsebojno delovanje, interakcijo in komunikacijo vseh zlih duhov, prosimo varstvo dragocene Krvi Jezusa Kristusa nad nami, našo molitveno skupino in našimi družinami. Hvala za tvoje varstvo Gospod. Amen.

Osvobodi naš um, Gospod, vseh raztresenosti, nepotrebnih in nečistih misli in nam omogoči, da bomo z vero in odprtim srcem v vsakem trenutku molili kot moli tvoja Presveta Mati.

Vsemogočni Oče, zahvaljujemo se Ti za vsakega, ki danes moli z nami. Hvala, ker nas poznaš po imenu in nas vodiš, da hodimo s teboj. Tebi pripadamo, tebi zaupamo. Prosimo te, da prideš po svojem Svetem Duhu v spremstvu blažene Matere,  svetega Jožefa, Nadangelov, Angelov, vseh Svetnikov Nebeške vojske in da molite z nami. To te prosimo, da se razodene tvoj slava in hvala. Amen.

 • SVEČANA POSVETITEV MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU

 • Presveta Devica Marija, nežna Mati človeštva, želimo izpolniti želje Presvetega Srca Jezusovega, zato posvečamo to deželo Slovenijo in ves svet(…*..), sebe in našo družino tvojemu Žalostnemu in Brezmadežnemu Srcu. O Kraljica Vesolja, priporočamo ti vse ljudi vseh držav in sveta. Prosim, sprejmi našo posvetitev, najdražja Mati in nas uporabi kot želiš, da dosežeš svoj načrt za svet.

 • O Žalostno in Brezmadežno Marijino Srce, o Kraljica svetega Rožnega Venca in Kraljica sveta, vladaj nam skupaj s Presvetim Srcem Jezusa Kristusa, našega Kralja. Reši nas pred širšo poplavo sodobnega poganstva. Vžgi naša srca in domove, z ljubeznijo do čistosti in krepostnega življenja, z gorečo vnemo za duše in željo, da bi zvesteje molili ROŽNI VENEC in venec SPOMNI SE. Z zaupanjem prihajamo k Tebi, o Prestol Milosti in Mati Čiste Ljubezni. Vžgi nas z istim božanskim ognjem, ki je vnel Tvoje Žalostno in Brezmadežno Srce. Naj naša srca in domovi postanejo tvoje svetišče in naj Jezusovo Srce skupaj s teboj vlada v vsakem srcu, vsakem domu in vsakem narodu. Amen.

SIRAH 2, 1 Otrok, če se približuješ, da bi služil Gospodu, pripravi svojo dušo na preizkušnjo.

Zaupanje v Gospoda

Sir 2

Otrok, če se približuješ, da bi služil Gospodu,

pripravi svojo dušo na preizkušnjo.

Vzravnaj svoje srce in vztrajaj,

ne prenagli se v trenutku spopada.

Njega se drži in se ne umikaj,

da boš nazadnje povišan.

Vse, kar pride nadte, sprejmi,

potrpi, kadar te doleti ponižanje,

zakaj v ognju se preizkuša zlato,

tisti, ki so Bogu

po volji, v peči ponižanja.

(V bolezni in revščini se zanašaj nanj.)

Zanašaj se nanj, pa se bo zate zavzel,

uravnavaj svoja pota in upaj vanj.

Vi, ki se bojite Gospoda, pričakujte njegovo usmiljenje;

ne oddaljujte se, da ne padete.

Vi, ki se bojite Gospoda, zaupajte vanj

in vaše plačilo ne uide.

Vi, ki se bojite Gospoda, upajte na dobrine,

na večno veselje in usmiljenje.

(Zakaj njegovo povračilo je večen dar,

združen z veseljem.)

10 Ozrite se na prejšnje rodove in poglejte:

Kdo je upal v Gospoda, pa je bil osramočen?

Ali kdo je vztrajal v njegovem strahu, pa je bil zapuščen?

Ali kdo ga je klical na pomoč, pa se ni ozrl nanj?

11 Zakaj milostljiv in usmiljen je Gospod,

odpušča grehe in rešuje v času stiske.

12 Gorje strahopetnim srcem in mlahavim rokam

in grešniku, ki ubira dve poti!

13 Gorje neodločnemu srcu, ker ne zaupa!

Zato ne bo imelo varstva.

14 Gorje vam, ker ste zapravili stanovitnost!

Kaj boste storili, ko vas bo Gospod obiskal?

15 Kateri se bojijo Gospoda, ne bodo nepokorni njegovim besedam,

kateri ga ljubijo, se bodo držali njegovih poti.

16 Kateri se bojijo Gospoda, bodo iskali, kar mu je po volji,

kateri ga ljubijo, se bodo hranili z njegovo postavo.

17 Kateri se bojijo Gospoda, bodo pripravili svoja srca,

in pred njim bodo ponižali svoje duše.

18 Vrzimo se v roke Gospodove,

ne v roke ljudi,

zakaj kakršno je njegovo veličastvo,

takšno je tudi njegovo usmiljenje.

MEDITACIJAOB ROŽNEM VENCU 10.12.2022- ADVENTNI ČAS

 

 1. SKRIVNOST

Več molite. Bog, naš Gospod, potrebuje vaše molitve, da bi rešil svet. Pomagajte mojemu Sinu Jezusu, da reši svet v tem svetu greha, da bo odrešenih čimveč duš. (Devica Marija, 9. januar 1995)

2. SKRIVNOST

Otročiči, molite s svojim srcem. Odprite svoja srca Gospodu, ki vas tako zelo ljubi. Vsak dan molite za mir na svetu. Svet je v krizi in obstaja nevarnost, da se bo zgodila jedrska vojna, kakršne še ni bilo, Za to, otročiči, molite, molite, molite. Veliko molite pred Križem za mir na svetu. (Devica MarIja, 12. januar 1995)

3. SKRIVNOST

Otročiči, berite mojo Besedo. Prisluhnite ji in jo uresničujte v svojem življenju. Berite jo in videli boste, kaj sem pripravila za vsakega od vas: Besede Večnega Življenja, moči in tolažbe za temne čase, v katerih živite. (Jezus, 13. januar 1995)

4. SKRIVNOST

Otroci, molite za vse tiste ljudi, ki prešuštvujejo. Ne vedo, kako nevaren je ta greh. Če se mnogi ne bodo odpovedali temu grehu in iskreno prosili za odpuščanje, bodo v nevarnostivečnega pogubljenja. (Devica Marija, 2. julija 1997)

5. SKRIVNOST

…Čas je za molitev! Čas je za spreobrnjenje! Čas je za vrnitev k Gospodu! Pripravite se, da boste v tem Božiču sprejeli Dete Jezusa. Vi vsi,  v tem Božiču zaupajte svoja srca Detetu Jezusu! (Devica Marija)

MEDITACIJA OB ROŽNEM VENCU 3.12.2022 – IZ SPOROČIL V ITAPIRANGI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napovedano v Fatimi.

Glejte, bližajo se veliki časi, ki sem jih napovedala v preteklosti. V Fatimi, ko sem se prikazala trem pastirčkom, sem razodela velike dogodke za konec časov in velike stiske. Otročiči, vi že živite v koncu časov, zato sem tukaj, da vam pomagam preživeti ta čas brez trpljenja in tesnobe. (Devica Marija, 24. junij 1995)

 

Spominjanje Svete Device

Otroci moji, ponavljam vam, ko se želite spomniti moje navzočnosti, poglejte na Luno, kajti Jezus je sonce, ki sije podnevi, jaz pa sem Luč, ki sveti ponoči, da vam pokažem, da je Bog z vami, ker imam pod nogami Luno.  Jaz sem žena, obdana s soncem. Bog mi je dal poslanstvo, da zdrobim satanovo glavo. Otroci moji, prihajam zadnjič, vendar vam povem, da vas nikoli ne bom pustila samih. Vedno bom z vsakim, z vsakim mojim sinom in hčerko, ki se bo obrnil k meni, k mojemu brezmadežnemu Srcu. (Devica Marija 2. junija 1998)

Zatočišče Vere

Vsako mesto, ki sva ga Jezus in jaz izbrala, bo zatočišče, ker bomo v teh krajih še vedno imeli odprta srca za vse, ki iščejo zatočišče. In tukaj, v zvezni državi Amazonas, je ta kraj v vašem domu (kraj prvega prikazovanja in mnogih drugih) in v mestu Itapiranga, tam pri Svetem križu . (Devica Marija, 23. september 1996)

ODPOVED
Odpovejte se užitkom tega sveta. Odpovejte se gledanju televizije. Izklopite televizor in vstopite v duh molitve. Odpovejte se razvadam tega sveta: tisti, ki pijete, nehajte piti, tisti, ki kadite, prenehajte kaditi. Zasvojenost je greh in greh uničuje vašo dušo. Naredite pokoro za svoje grehe (Devica Marija, 31. oktober 1995)

ODREŠENJE

Ne živite samo z besedami, ampak z dejanji in deli vere, borite se za odrešenje mnogih duš, saj se jaz nenehno borim proti satanu in prosim Boga za vaše odrešenje. Vabim vas: vrnite se k Gospodu, vrnite se k Gospodu, vrnite se k Gospodu. (Devica Marija, 29. januar 1997)