SPOROČILA 2003

SPOROČILO NADANGELA MIHAELA 24.08. 2003 – PASSO VALLES, MALGA VALLAZZA (TN) Italija

Sveti Mihael
Božji Sin, Jezus in Presveta Devica me pošiljata sem, da ti posredujem pomembno sporočilo: to je kraj, kjer se bodo zgodili veliki dogodki. Tisti, ki bodo prihiteli v ta od Boga blagoslovljen kraj, kjer je On želel, da se prikažem, bodo prejeli velike duhovne in telesne milosti. Tukaj bodo vsi, ki so stiskani, preskušani in napadani od sovražnika, osvobojeni in potolaženi v svojih bridkostih, če bodo imeli vero in zaupanje v Gospoda, v njegovo Presveto Mater in tudi v mojo priprošnjo, preko katere mi Bog dovoli, da jim pomagam.
Jaz, Sveti Mihael, prihajam povedat svetu, da vsa Nebesa z grozo gledajo kako ljudje zelo močno žalijo Gospoda v teh poslednjih časih. To so časi velike bitke in velike zmede. Bog se pripravlja, da bo kaznoval (1) ljudi in njihove grozljive zločine.
Nebeški angeli so začeli strašno bitko proti duhovom zla. Vse angelske hierarhije, na poveljstvo Nje, Vzvišene Kraljice in Vladarice Angelov, ki je strašna v poveljevanju, prihajajo pomagat vsem ljudem, ki jih brez usmiljenja napadajo duhovi pekla, ki želijo uničiti njihove družine, njihova življenja, njihove duše in ves svet. Srečen tisti, ki je pozoren na glas iz Nebes in je čuječ v teh dneh velike duhovne teme: zlo ga ne bo premagalo.
(…) Želim te obvestiti, da se bo 29. septembra Najsvetejša Devica prikazala tu, v tem kraju, da ti posreduje pomembno sporočilo za svet. Gospod Jezus je, ki me prosi, da te obvestim o prihodu njegove Matere sem, v ta kraj. Jaz, Sveti Mihael Nadangel, vas blagoslavljam v Gospodovem imenu in vam posredujem vso njegovo ljubezen in ljubezen Njegove Najsvetejše Matere, ker sta mi onadva to naročila. Blagoslavljam vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!
(1) Kazen kot odrešenjsko sredstvo, ne kaznovalno

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.09.2003  – PASSO VALLES, MALGA VALLAZZA (TN), ITALIJA

Mir z vami!

Dragi otroci, jaz sem Kraljica nebes in Zemlje, Kraljica vseh nebeških angelov in svetnikov. Danes prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in vas sprejmem svoje Brezmadežno Srce. Danes prejemate številne milosti mojega Sina Jezusa, ki je živo prisoten s svojo božjo navzočnostjo v Evharistiji. Častite Ga in se boste lahko vsak dan odprli Božjim milostim in boste spremenjeni. Moj Sin Jezus me pošilja v ta kraj, da vam posredujem pomembno sporočilo za svet: spreobrnite se brez odlašanja, spremenite življenje, dovolj je z mnogimi grehi in številnimi žalitvami Gospodu. Svet je poln zla in hodi proti lastnem samouničenju. To je trenutek v katerem se morate odločiti za Boga, za nebeško kraljestvo ali za satana in njegovo kraljestvo teme. Komu želite služiti otroci moji? Odpovejte se vsakemu grehu, da hudič ne bo imel moči nad vami in vašimi družinami in bosta tako lahko vedno prevladovala Bog in njegova ljubezen. Otročiči, močno vas ljubim in vam želim pomagati. Spreobrnite se takoj. Spreobrnite se zdaj. Bojujte se za nebeško kraljestvo, malo manjka do vaše dokončne osvoboditve in osvoboditve sveta od vsega zla. Bog me pošilja, svojo Najsvetejšo Mater, da vas pripravi na veliko končno bitko proti vsakemu zlu. Kdor bo zvest in bo ostal trden na svoji poti spreobrnjenja, bo prejel nagrado mojega Sina Jezusa, krono slave, večno življenje. Bodite nosilci božje luči vsem vašim bratom. Pogum! Ne izgubite poguma! Tukaj sem s Svetim Mihaelom, Svetim Gabrielom in Svetim Rafaelom, da vas branijo proti vsemu zlu in nevarnostim. Mir, mir, mir. Molite za mir, molite za svet, molite za Cerkev in za družine. Bog želi vedno bolj blagoslavljati vse človeštvo. Če bo svet, če bodo vsi moji mali otroci poslušali moje materinske klice, bo zlo kmalu uničeno. Vi ste že v času velikih sprememb v svetu in Gospod Bog že označuje svoje izvoljene, te ki so poslušni glasu iz nebes. Ne izgubljajte časa. Pripravite se. Jaz bom posredovala pred svojim Sinom Jezusom za vas in za vaše družine. Hvala vam za vašo prisotnost, za vaše molitve in vašo sinovsko ljubezen. Vsem moj materinski blagoslov in moje današnje povabilo: molite vedno rožni venec in svet bo našel mir. Blagoslavljam vse: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NADANGELA MIHAELA  22.01.2003 – BRESCIA, Italija

Gospodov Sin, sem Sveti Nadangel Mihael. Presveta Devica me pošilja sem, da vam posredujem pomembno in nujno sporočilo: Svet potrebuje spreobrnjenje; Božja kazen se približuje svetu.

Ljudje ne vedo kaj jih čaka. Potrebno je vedno moliti rožni venec pobožno in predano.

Kako žalostna je Presveta Devica, kadar so ljudje gluhi za njene klice in ne poslušajo! Ubogi grešniki! Ona prosi, roti, ponižno prosi, joče a ljudje nadaljujejo in so gluhi, počenjajo velike grehe, ki žalijo Gospoda.

Ne živijo se Njena sporočila, ne verjame se v Njeno materinsko navzočnost, v Njena prikazovanja, zanika se Gospodovo ime in se počenjajo mnoge bogokletne stvari.

Duhovniki, duhovniki, bodite pozorni na glas iz Nebes! Bog bo zahteval veliko od vas ki pustite, da so nebeške milosti zavrnjene in zavirate, da bi tolike milosti prišle do vernikov. Zakaj tolika trdota srca? Zakaj velika nejevernost? Zakaj tolika  hladnost za klice iz Nebes? Devica je zelo v skrbeh za vaše odrešenje in vas želi rešiti pred veliko katastrofo.

Italija, Italija, zbudi se, vstani in moli, ker je čas zelo kratek. Nato bodo le jok, preganjanja in trpljenje.

Devica je preprečila večje zlo s svojimi prikazovanji v Ghiaie di Bonate leta 1944, a danes bo lahko veliko huje, če bodo ljudje gluhi še naprej in imeli zakrknjena srca.

Ti, ki bodo prvi preganjani bodo škofje in duhovniki, ker poznajo dejstva, poznajo sadove in milosti in se obnašajo kot da ne bi vedeli.

Pokora, pokora, pokora kajti to, kar je Devica naznanila v svojih prikazovanjih v Garabandalu prihaja.

Molite in Bog bo imel usmiljenje do vas in vaših družin. Jaz bom mnogo posredoval in prosil Gospoda za vas.

Jaz vas blagoslavljam : v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!