SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.12.2019 MANAUS -AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.12.2019 Manaus-AM.

Naša Gospa je prišla z malim Jezusom v naročju, ki nas je blagoslavljal. Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, neizmerno vas ljubim in prihajam iz nebes, da vam podelim svoj blagoslov in mojo brezmadežno ljubezen.

Odprite svoja srca za ljubezen mojega Božjega Sina. Pripadajte Jezusu v resnici, zvestobi in iskrenosti, sprejmite njegove božje besede in jih živite v svojem življenju.

Bojujte se proti vsemu zlu z dnevno molitvijo mojega Rožnega Venca. To je vaše orožje proti moči pekla. Kdor moli moj Rožni Venec ga satan ne bo nikoli premagal. Rožni venec je strašna bolečina za hudiče v peklu, sveti bič, zaradi katerega  Satan kriči, ker izgublja na tisoče duš, ki dobe v milost in življenje.

Molite rožni venec, otroci moji, in zmagali boste v življenjskih bitkah, premagali hudiča in boste pripadali Bogu.

Smo v času bolečin in teme, ki je prišla na Cerkev in svet. Časi so slabi. Ne pustite se prevarati od lažnega videza resnice in miru. Hudič ve kako zamaskirat zlo in prikazati za dobro in ve prevarati tiste, ki pravijo, da so modri in da dobro poznajo resnico.

Bodite ponižni in poslušni Bogu in nihče ne bo prevaran od napak in laži tega sveta.

Jaz sem ob vaši strani, da vam pomagam pripadati Bogu, do konca vašega življenja.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

MOLITEV K SVETI DRUŽINI (1997)

 

MOJA SVETA NEBEŠKA DRUŽINA, VODI ME PO PRAVI POTI, POKRIJ ME S SVOJIM SVETIM PLAŠČEM IN ME VARUJ PRED VSEM ZLOM, V ČASU MOJEGA ŽIVLJENJA NA ZEMLJI, SEDAJ IN ZA VEDNO. AMEN.

OČE NAŠ, ZDRAVA MARIJA, SLAVA OČETU!

JEZUS. MARIJA JOŽEF, REŠITE DUŠE!

Molitev, ki jo je naučila Kraljica Rožnega Venca in miru Edsonovo mamo Mario do Carmo! (Leta l997)
Molimo jo lahko tudi mi!

Minha Sagrada Família do céu, guiai-me pelo caminho reto, cobri-me com o vosso manto sagrado e protegei-me de todo mal, durante a minha vida aqui na terra e para todo sempre. Amém.

Pai-nosso, Ave-Maria, Glória.

(Oração ensinada pela Rainha do Rosário e da Paz à Maria do Carmo, Itapiranga-AM, no ano de 1997)

JESUS, MARIA E JOSÉ, EU VOS AMO, SALVAI ALMAS!

Ko HUDIČ sliši ime “ITAPIRANGA”, z besom bruha in se duši s svojim strupom sovraštva, saj ve, da ga je Gospa, Brezmadežna Devica in KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU, še enkrat premagala na svetu., s svojimi prikazovanji v Amazoniji.

POZDRAVLJENA KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU. BODI VEDNO ZAHVALJENA IN ČEŠČENA ZA VSA PRIKAZOVANJA NA TEM SVETU!
NIČ IN NIHČE NE MORE USTAVITI TVOJEGA MOGOČNEGA POSLANSTVA ZA REŠITEV DUŠ IN SVETA!

SREČEN SEM – 30.12.2019

Veseli me, da so tri sveta srca poznana in ljubljena po vsem svetu. Niti Satan ne bi mogel ustaviti tega Božjega dela, kaj šele ljudje. Bog je večji od vsega in vedno bo zmagal!

Tukaj sem, Gospod, naj bo tvoje božansko storilo v mojem življenju! (Edson)

 

Fico feliz em saber que os três Sagrados Corações estão sendo muito conhecidos e amados pelo mundo inteiro. Se nem satanás conseguiu impedir, quanto mais as pessoas. Deus é maior do que tudo e ele sempre triunfará! (Edson)

Eis-me aqui, Senhor, faça-se a tua divina vontade na minha vida!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2019 – ZVEČER

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2019- Manaus-AM –  ZVEČER

Pozno, je prišla Sveta Družina: Jezus, Marija in Jožef. Dete je bilo v naročju Naše Gospe in Sveti Jožef je bil ob njeni strani. Vsi trije so bili oblečeni v zlato oblačila ter kazali na njihova Sveta Srca. Med prikazovanjem nas je Sveta Družina trikrat blagoslovila. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da odprete svoja srca za ljubezen mojega Božjega Sina. Nosim ga v mojem naročju, da vas blagoslovi in da v popolnosti prejmete njegov mir.

Molite, da bi pripadali Bogu in izpolnjevali njegovo Božjo Voljo v tem svetu. Molite, da prejmete luč, da bi videli prisotnost mojega Sina v vsakem bratu in sestri v potrebi. Molite, da ljubezen mojega Sina napolni vaša srca, ki so mnogokrat ranjena in brez njegovih milosti in blagoslovov, ker grešijo in se ne želijo spreobrniti in spremeniti smer svojih življenj.

Vrnite se na sveto pot k Bogu. Na tej poti boste srečali mojega Božjega Sina z vso njegovo ljubeznijo, ki vas kliče, da sledite njegovim božjim korakom in da bi bili glasniki njegove ljubezni in miru.

Otroci moji, ljubim vas in vas blagoslavljam. Imejte vero. Imejte upanje. Bog je z vami in jaz sem z vami. Sprejmite ljubezen naših Svetih Src v svoja življenja in dane vam bodo velike milosti in ozdravljenja, spreobrnjenja in preobrazbe vaših družinskih članov.

Sprejemam vas pod moj varni plašč in združena z mojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO MALEGA JEZUSA – Manaus-AM – 25.12.2019 ob 00h30.

SPOROČILO MALEGA JEZUSA – Manaus-AM – 25.12.2015 ob 00h30.

Mali Jezus se je prikazal veličasten in sijoč na oltarju. Bil je oblečen v belo tuniko z zlatim pasom okrog pasu. Njegova obleka je bila kot odsev zvezdnatega neba, ki je sijalo in izžarevalo tako veliko lepoto. Zdelo se mi je, da je star 5 let. Gledal me je s toliko ljubeznijo in dal mi je sledeče sporočilo:

Moj mir tvojemu srcu!

Sin moj, moja ljubezen ovija ves svet a mnogi je ne želijo sprejeti v svoja življenja!

Vzemi iz mojega Srca vse milosti in blagoslove zate in za tvoje.

Jaz sem Luč sveta in sijem v temino vaših življenj s svojo ljubeznijo, da razsvetljujem vaše korake in vam pokažem dobro pot, ki jo morate prehoditi za vaše spreobrnjenje in večno zveličanje.

Sem Beseda, ustvarjena in učlovečena, Beseda, ki je postala meso, da bi bila sprejeta in spreminja ljudi v Božje otroke.

Živi v moji ljubezni, bodi moj za ljubezen, ljubezen, ki neskončno ljubi človeštvo in ni od njega ljubljena.

Hudič je uspel pokvariti duše, uničiti v njih ljubezen, zaradi modernizma in nebrzdanih strasti. Mnoge duše so duhovno mrtve, brez vere, brez življenja, ker so se pustile uničiti od grehov, ki se  jih  že mnogo let ne spovedujejo več.

Prosi sin moj, prosi za mojo Božjo milost za uboge grešnike. Prosi moje usmiljenje za vse grešnike. Kadar je nekdo, ki posreduje in prosi za svoje brate grešnike, moje Božje Srce se razneži, preneha nadaljevati svojo strašno pravičnost, ki jo oni vsi zaslužijo in da prostor odpuščanju in usmiljenju, doseženem po tistih, ki se žrtvujejo in molijo.

Zadoščujte za strašne grehe sveta. Vsako dejanje zadoščevanja umiri in skrajša strašno sodbo, ki je nad nehvaležnim človeštvom.

Ljubezen popravlja grehe, ne malo ampak veliko. Spomnite se mojih besed: »Odpuščeni so njeni mnogi grehi, ker je močno ljubila; komur pa se malo odpusti, malo ljubi.« (Lk7, 47)

O ljubezen, skrivnost in bistvo božje Vsemogočnega in Močnega Boga. V ljubezni kristjan najde moč. Nič ni močnejšega in mogočnejšega od nje, ker je ljubezen božji ogenj, ki se ne použije, je življenje za duše, je nova zapoved in oporoka, ki jo je pustil Bog, ker ljubi človeštvo: ljubite drug drugega, kakor sem vas jaz ljubil.

Moja ljubezen nikogar ne razočara. Moja ljubezen ne uničuje ampak dviga duše k najsvetejšim in božanskim hrepenenjem.

Moja ljubezen je sok, ki spreminja in očiščuje vaše duše vsake sledi nepopolnosti in greha. Ljubim vas s svojo ljubeznijo in vas blagoslavljam, z mojo ljubeznijo vas rešujem, z mojo ljubeznijo vam dajem večno življenje.

Ljubite in nebesa bodo prisotna med vami, tukaj in zdaj in vse stvari bodo nove.

Hvala, ker ste me sprejeli. Blagoslavljam te!

MEDITACIJA – ISKANJE BOGA – SV.AVGUŠTIN – IZPOVEDI

 

POZNO SEM TE VZLJUBIL, LEPOTA VEČNO DAVNA, VEČNO NOVA,

 

 

  1. POZNO SEM TE VZLJUBIL, Lepota, večno davna, večno nova, Pozno sem te vzljubil!

Trideset let sem bil odsoten od Boga. Toda v tistem času se je nekaj premaknilo v srcu … Bil sem nemiren, nekdo, ki je iskal srečo, iskal nekaj, česar nisem našel … Ampak Ti si me usmilil in vse se je spremenilo, ker si se mi dal spoznati. Vstopil sem v svoje globine pod Tvojim Vodstvom in uspel sem, ker si bil Ti moja pomoč.

  1. In glej, bil si v meni, in jaz sem bil zunaj…«Ljudje se odpravijo na sprehode, da bi občudovali visoke gore, nenehen hrup morja, čudovit neprekinjen tok rek, veličastna gibanja zvezd. In tako se sami oddaljijo od sebe. Ne podajajte se v avanturo sprehoda v notranjost. ” V letih moje mladosti sem se osredotočal na zunanje stvari, ki so me samo še bolj in bolj oddaljile od “Tistega, po Katerem je srce nevede hrepenelo … Glej, ti si bil znotraj in jaz zunaj! Držale so me stran od tebe stvari, ki ne obstajajo nikjer razen v tebi.. Bil si z mano a ne jaz s Teboj …

  1. A Ti si me klical in Tvoj klic je prebil mojo gluhoto…

»Dal si mi vstopiti v samega sebe.. Da ne bi gledal vase, sem se skril. A Ti si me odtrgal  iz mojega skrivališča in me postavili predse, da sem videl, kako nevreden sem, kako deformiran, zamazan in umazan sem. ” Sredi boja sem se obrnil k svojemu dobrem prijatelju Allipiju in mu rekel: “Nevedni nam ugrabljajo nebesa, mi pa  z vsem svojim znanjem razpravljamo z našim mesom.” Tako sem se nenadoma zjokal, ko sem se vprašal, kdaj bom nehal govoriti: “Jutri, jutri” … Nato sem zaslišal glas, ki je prihajal iz sosednje hiše … Glas, ki je rekel: “Vzemi in preberi. Vzemite in preberi!«

  1. Bliskal in žarel si – in pregnal si mojo slepoto. Tako sem stekel do Svetega pisma, ga odprl in prebral prvo poglavje, na katerega je padel moj pogled. Pripadal je pismu Svetega Pavla Rimljanom in rekel tako: “Ne v orgijah in pijančevanju, ne v razuzdanosti in svobodnjaštvu, niti v prepirih in ljubosumju. Oblecite Gospoda Jezusa Kristusa «(Rim 13, 13f). Te besede so odmevale v meni. Zdelo se je, da jih je napisal nekdo, ki me pozna, ki je vedel za moje življenje.

  1. Sladko si mi dehtel in srkal sem Tvoj vonj- koprnel po Tebi! Bog.. Ločiti se pomeni umreti, Komu približati se pomeni vstati, s Kom živeti pomeni živeti. Bog … Kdo bo pobegnil, in padel, Kdo se bo vrnit, te dvignil, na Koga se je treba nasloniti, da bi bil varen. Bog … Koga pozabiti je izgubiti, Koga iskati pomeni se preroditi, Koga poznati pomeni ga imeti. Tako sem odkril Boga in spoznal, da je globoko v meni on, v globini, je bil On, nevede, On, ki je goreče iskal moje srce.

  1. Okusil sem te in sem te lačen in žejen. Dotaknil si se me in sedaj gorim za Tvoj Mir. »Bog začne živeti v tebi, kadar Ga ti začneš ljubiti!« V sebi sem videl nepremagljivo svetlobo, močno in svetlo! Kdor pozna Resnico, pozna to Luč. O Večna Resnica! Prava Ljubezen! Ti si moj Bog! Za Teboj sem vzdihoval dan in noč, odkar sem Te spoznal. In potem si mi pokazali, Kdo si. In izžareval si name svojo Moč, dajal si mi Tvojo Ljubezen!

  2. Sedaj, Gospod ljubim samo Tebe. Sledim samo Tebi! Tebe samega iščem. Samo Zate gorim..!

  1. Pozno sem Te vzljubil. Pozno sem Te vzljubil,o Lepota, večno davna, večno nova! Pozno sem Te vzljubil! Glej, ti si bil znotraj, in jaz zunaj, sem Te iskal in se metal v brezoblično in nelepo, pred lepoto vsega, kar si ustvaril. Bil si z mano in nisem bil s Teboj … Držale so me daleč od Tebe stvari, ki niso obstajale v tebi. Jokal si, jokal za menoj in razbil mojo gluhoto. Sijal si, sijal in Tvoja Svetloba je pregnala mojo slepoto. Dehtel je Tvoj vonj in srkal sem tvoj vonj, vzdihoval po Tebi in po Tebi koprnel. Okusil sem te, in sedaj sem lačen in žejen po Tebi. Dotaknil si se me in gorim in hrepenim po Tvojem Miru!

Sv. Avguštin  Izpovedi 10,27 – za premišljevanje

 

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 22.12.2019 MANAUS – AM

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 22.12.2019 Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, brez križa ni svetosti in tudi delo ne more biti brez njega sveto. Kjer se resnica zmanjšuje in zanika, postavljena ob stran, da daje prostor napakam in lažem, tam nisem prisoten, ker ne sodelujem z zlom, saj sem neskončna Popolnost.

Kdor ne ljubi in ne živi v resnici, me ni nikoli spoznal niti ni spoznal moje resnične ljubezni in ne poseduje v polnosti moje Luči, ker moja Svetloba sije samo tam, kjer se moja resnica razglaša, spoštuje, ljubi in brani.

Tisti, ki so zaskrbljeni in nimajo miru, vedno delujejo na skrivaj in čakajo, da napadejo in vržejo strup laži, ampak jaz sem Pot, Resnica in Življenje, Jaz sem Luč sveta in kdor mi sledi, ne bo hodil v temi, ker bo ves čas pod zaščito moje Luči in kdor ima mojo Luč, mu nobeno zlo ne bo škodovalo, vedno bo stal na nogah.

Pojdi, moj sin, govori o moji ljubezni, nosi dušam mojo Luč in Resnico. Mnogi so v temi, brez vere in brez življenja.

Poklical sem te pred mnogimi leti, pripravil sem te za to poslanstvo, za to delo reševanja duš, to delo, ki se v tišini širi po vsem svetu, kljub prizadevanjem tolikih ljudi, da bi ga utišali in vse skupaj končali.

Delujem v tišini. V tišini pripravljam nove milosti in čudeže za odrešenje vsega sveta. V tišini moje Srce zmaguje združeno s Srcem moje Svete Matere in Srcem mojega Deviškega Očeta Jožefa.

Zaupaj, vedno zaupaj v mojo ljubezen in moje božje delovanje. Vse se bo izpolnilo kot želim, ker proti moji Božji Volji nihče nič ne more, ker JAZ SEM!
Blagoslavljam te!

JOŽEF NAJPRAVIČNEJŠI

 

Iz svetega evangelija po Mateju (Mt 1,18-24)

Z rojstvom Jezusa Kristusa je bilo takóle: Njegova mati Marija je bila zaročena z Jožefom; in preden sta prišla skupaj, se je izkazalo, da je noseča od Svetega Duha. Njen mož Jožef je bil pravičen in je ni hotel osramotiti, zato je sklenil, da jo bo skrivaj odslôvil. Ko je to premišljeval, glej, se mu je v sanjah prikazal Gospodov angel in rekel: »Jožef, Davidov sin, ne boj se vzeti k sebi Marije, svoje žene; kar je spočela, je namreč od Svetega Duha. Rodila bo sina in daj mu ime Jezus, kajti on bo svoje ljudstvo odrešil grehov.« Vse to pa se je zgodilo, da se je izpolnilo, kar je Gospod rekel po preroku: Glej, devica bo spočela in rodila sina in imenovali ga bodo Emanuel, kar pomeni Bog z nami. Ko se je Jožef zbúdil, je stóril, kakor mu je naróčil Gospodov angel. Vzel je svojo ženo k sebi.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.12.2019 Manaus-AM –zvečer

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.12.2019 Manaus-AM –zvečer

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da odprete svoja srca za ljubezen mojega Sina Jezusa, s spreobrnjenjem, z iskrenim kesanjem svojih grehov in spremembo življenja.

Ne izgubljajte svojega časa s svetom, ker vas svet ne more voditi v nebesa, samo moj Sin vam more dati življenje, milost in večno zveličanje.

Bežite od sveta in od greha in učite se pripadati Bogu sedaj, ker čas mineva in vse v vaših življenjih se bo nekega dne spremenilo, ker bodo veliki dogodki stresli svet, očistili nehvaležno človeštvo njegovih strašnih grehov.

Otroci moji, ne izgubite vere, ne pustite se prevarati od satanovih laži. On uporablja vsa sredstva, da vas oddalji od Boga, toda jaz njegova Mati, sem tu, da vas vodim po dobri poti, ki vas vodi k mojemu Sinu Jezusu.

Molite, molite Rožni venec vse dni in prejeli boste velike milosti, luč in mir in vaše družine se bodo spreobrnile k Bogu. Sem srečna z vašo prisotnostjo tu in vam dajem moj materinski blagoslov.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.121.2019 MANAUS-AM -zjutraj

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.12.2019 Manaus-AM – zjutraj

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, za trenutek še imaš mojega Sina, še vedno imaš Evharistijo: njegovo Telo, Kri, Dušo in Božanstvo.. za trenutek!…Kmalu pride gnusoba, veliko splošno opustošenje v Cerkvi mojega Božjega Sina: v tajnosti bodo darovali, da bi ga resnično našli in ga sprejeli, hodili bodo skozi bolečine in trnje preganjanj in ponižanj. Vse to se bo zgodilo zaradi lažnega občestva in bratstva, brez mojega Sina med vami. Upognite svoja kolena na tla, prosite Božje odpuščanje in usmiljenje, ker bo nehvaležno človeštvo strašno kaznovano, ko pridejo ti dnevi, ker privlačijo strašno kazen, ki bo prišla iz nebes in nihče ne bo ušel, ne dobri ne hudobni,  ne Božji služabniki in ne verniki: vsi bodo padli na tla in trpeli, nekateri za slavo, drugi za večno sramoto, saj jih bo uničila mogočna roka Božje Pravičnosti.

Blagoslavljam te.

Nekaj minut kasneje, ko sem premišljeval o besedah Blažene Matere, sem zaslišal Jezusov glas, ki mi je rekel:

 ..KAJTI BREZ MENE NE MORETE NIČESAR STORITI (Janez 15, 5)