SPOROČILO DEVICE MARIJE 23.3.2013

Sporočilo Matere Božje na 23/03/2013

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz sem vaša Mati, ljubim vas in vas želim voditi k Srcu mojega Sina Jezusa, ki je izvir Ljubezni, Življenja in Odrešenja.

Sprejmite moja sporočila v vaša srca in jih prenesite svojim bratom. Kadar moja sporočila in moje prošnje pričujete bratom, razveseljujete moje Materinsko srce, ker omogočate, da se vaši bratje in sestre približajo Bogu in Njegovi ljubezni.

Moji otroci, molite, molite veliko, saj je molitev pot po kateri  pridete v nebesa. Na tej poti bodo ostali zvesti Bogu tisti, ki imajo moč in pogum odpovedati se samemu sebi in posvetnim stvarem iz ljubezni do Božjega kraljestva.

Vse vas blagoslavljam in vam podarjam svojo Materinsko ljubezen. Hvala za vašo prisotnost nocoj. Vrnite se na svoje domove in naj vas spremlja Božji mir. Blagoslavljam vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

SPOROČILO SV. JOŽEFA 19.3.2013

Sporočilo Svetega Jožefa  19.3.2013

Mir vam vsem!

Prihajam po naročilu Gospoda, da vas blagoslovim in vam podelim mir.

Če si želite miru, morate mir pričati z življenjem, odpuščanjem in biti nosilci Božje ljubezni in usmiljenja do vaših bratov.

Če želite biti vi in vaše družine blagoslovljene od Boga, se morate naučiti blagoslavljati svoje bližnje s srcem in ne jih kritizirati ali jih preklinjati. Bog je ljubezen, mir in edinost.

Bog ni v duši v kateri je napuh in ponos. Bogu ni zadovoljen z nepokorščino ampak  s tistimi, ki ga iščejo s ponižnostjo, s svobodnim in nenavezanim srcem, v duhu poslušnosti.

Naučite se biti Božji s posnemanjem mojih kreposti in posvetite se mojemu Prečistemu Srcu, tako da bom  lahko vas in vaše družine izročil pred Božjim prestolom.

So na svetu možje in žene, ki živijo samo za posvetnost. So na svetu možje in žene, ki sprejemajo večne resnice v njihova srca in jih v uresničujejo v življenju.

Molite, molite, molite, kajti brez vere in molitve ne boste mogli biti v Bogu.

Sprejmite nebeške milosti, v teh časih, saj so za vaše posvečenje in posvečenje vsega človeštva.

Blagoslavljam vas in vas dajem pod moj zaščitni plašč. Blagoslavljam papeža in celotno Cerkev. Sem ob strani Papeža, od mojega Božjega Sina, da mu pomagam, ga ščitim in vedno blagoslavljam.

Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO 16.3.2013 IN 17.03.2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.03.2013

Mir,  moji dragi otroci!

Prihajam iz Nebes in  vam povem, da svet in Cerkev potrebujejo mnoge molitve. Bog vas po meni, vaši Brezmadežni Materi, kliče k spreobrnjenju in spremembi življenja .

Molite za Cerkev. Mnogo bo napadena in mnogi Gospodu posvečeni bodo morali nositi težak križ.

Tisti, ki je bil izbran za vodenje Cerkve mojega Sina Jezusa bo potreboval mnogo vaših molitev, da bi nosil do konca z močjo, vero in odstopom poslanstva, ki ga je prejel od Boga.

Kar sem razodela v Fatimi po mojih treh malih pastirčkih: Luciji, Frančišku in Jacinti in kar sem razodela v skrivnostih glede Cerkve postaja konkretno in se izpolnjuje.

Molite, veliko molite, ker po tistih, ki poslušajo moja sporočila in jih živeli v milosti bo Bog svetil in razsvetljeval njihove poti. Sem z vami in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO BOŽJE MATERE 16.3. 2013

Mir, moji ljubljeni otroci!

Otroci moji, danes vas prosim, molite, molite, molite!

Če imate radi vašo Nebeško Mater, bodite poslušni mojemu materinskemu klicu, ki vas vabi k spreobrnjenju, molitvi in miru. Odprite vaša srca in se spreobrnite k Bogu. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Gospa je molila Oče naš in Slava Očetu, za nas, da bi bili poslušni nebeškemu klicu, da bi prejeli moč in očistili naša srca vseh grehov, da bi živeli v Božji milosti. Sveta Mati je bila danes žalostna. Njen žalosten  materinski pogled je povzročil veliko bolečino globoko v  mojem srcu in  bo vedno ostal v mojem spominu.  Materinski pogled Device je bil  poln usmiljenja, kljub temu, da je bil žalosten.

Videnje je trajalo preko 20 minut. Edson prosi za veliko molitve v teh dneh, da se   izpolni  Marijin načrt v Itapirangi.

SPOROČILO 9.3.2013

Sporočilo Matere Božje dne 9.3.2013

 Mir, moji ljubljeni otroci!

Živite mir, da bi lahko prejeli v globine Božjo ljubezen.  Živite v Ljubezni, da bi lahko ozdravili vse rane in rane vaših duš, ki so jih povzročili grehi, storjeni v vašem življenju.

Moji otroci, ki ne znate poslušati in živeti po mojih sporočilih. Govorite o mojih sporočilih, toda jih ne živite, kot si želim.

Bojujte se za svoje mesto v nebesih, spreobrnite se in dajte svoja srca Bogu!  Sprejmite mojo  materinsko ljubezen in pričujte vašim  bratom veliko Božjo ljubezen do vas in do vsega človeštva.

Molite za cerkev, molite  veliko te dni za potrebe Cerkve. Darujte mnoge vaše molitve, Svete Maše, adoracije in post  za Cerkev.

Blagoslavljam vas tako, da bi imeli moč prenesti velike preizkušnje in križe, ki bodo kmalu prišle na svet. Grehi, ki so storjeni danes privabljajo veliko trpljenje na svet. To so grehi številnih posvečenih Gospodu, ki  privlačijo ogenj božje pravičnosti.

Molite, molite, veliko molite rožni venec, da zadostite za te grehe: za neposlušnost, za nečistost in nezvestobo mnogih duhovnikov in vernikov, ker so mnogi, ki  hodijo po poti uničenja in večne smrti.

Otroci, otroci moji!… Kaj vam lahko še povem in vas prosim? Pridite, pridite nazaj k Bogu, obrišite solze, ki pogosto padajo z mojih oči, ko niste združeni in ko dovolite, da pride do nesporazumov in dopuščate, da vas odnesejo pasti in napačne predstave.

Hudič ve, kako vas pretentati s  skušnjavami, hudobnimi mislimi in idejami. Molite, molite Vero, da se odrečete vsemu zlu in skušnjavam, in prosite Luč in milost Svetega Duha.

Jaz sem na vaši strani, da bi vam pomagala in vas  blagoslavljala. Hvala, ker ste prišli sem, da bi molili in želite živeti moje klice. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO BOŽJE MATERE DNE 3.3.2012

Sporočilo Matere Božje na 2013/03/03

To je ura vašega  pričevanja vere, moji otroci!  To je čas za vas, zahteva za odločitev na kateri strani želite biti? Zdaj je čas vaše odločitve in vašega  odgovora na sporočila, sem jih dajala v  vseh teh letih.

Bog je zelo nezadovoljen zaradi grehov sveta in moji otroci ne delajo pokore. Grehi ,ki niso popravljeni, so grehi, ki uničujejo svet zelo hitro. Če se človeštvo ne pokesa, ne spreobrne in ne spokori za grehe, ti grehi privlačijo kazni, ki sem jih razkrila v skrivnostih.

Moje srce žaluje zaradi usode in življenja mnogih mojih otrok, ki so slepi in brez pastirja, da bi jih vodil. Mnogi pastirji duš niso zvesti Gospodu. Veliko jih je pokvaril in uničil greh. Pokvarjeni pastirji čred uničujejo duše, da so brez vere, brez upanja in brez življenja.

Glej, moj sin, bolečino v srcu Matere in koliko trnov ga prebada, zaradi teh grehov, ki niso zadoščeni. Pokora, pokora, pokora! … Poslušajte moj klic bolečine in ljubezni! … Poslušajte moj glas, ki vas kliče k Božji materi! … Poslušajte klic svoje nebeške Matere, ki tako ljubi in se bori za vaše odrešenje . Hvala, ker sprejemate moje materinske besede v vaša srca. Zakaj le otrdelo srce ne sliši glasu tistih, ki mu  žele  dobro? Ne deluje, kot da je odprto,  zato odprite svoja srca meni in postali boste otroci svobode, otroci miru in otroci blagoslova. Blagoslavljam vas : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO MATERE BOŽJE 2.3.2013

Sporočilo Matere Božje na 2013/02/03

Ljubezen premaga zlo in uničuje temo Satana. Združite se v ljubezni mojega Sina Jezusa in bodite z njim združeni – ena oseba v ljubezni, sila, ki  premaga hudiča, svet in meso. Nič ni močnejšega od te Ljubezni! … Z njim boste premagali vse zlo in uničili vse ovire in težave. S to Ljubeznijo je zmaga zagotovljena …!

 

SPOROČILO MATERE BOŽJE DNE 24.2.2013

Sporočilo Matere Božje dne 24.2.2013

Mir, moji ljubljeni otroci

Moji otroci, molite veliko za svet, za Cerkev in za mir.

Bog vas kliče, da živite sveto in v ljubezni. Odprite svoja srca ljubezni, tako da lahko prejmete vse blagoslove in milosti iz nebes, ki so podarjene samo tistim, ki imajo skromno in nesebično srce.

Moji otroci ne bodite neposlušni mojim klicem  k molitvi. Svet je bolan in se bo potopil zaradi številnih grehov, ki vodijo v pekel. Številnih!

Duše so brez vere in življenja, ker jih je Satan  preslepil  s svojimi zapeljevanji  in zli dejanji.

Bodite  otroci vere in molitve, tako, da bo Božja svetloba vedno sijala v vašem življenju, da bo odpravila vso duhovno temo in da bodo vaši bratje mogli biti osvobojeni vsega zla, ko bo viden sijaj  Božje  milosti v vas tistim, ki si želijo živeti v praksi moja sporočila.

Molite rožni venec, molite rožni venec in Satan bo vedno bolj izgubljal moč in oblast nad dušami. Ljubim vas in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO MATERE BOŽJE 23.2.2013

 

SPOROČILO MATERE BOŽJE 23.2.2013

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz se vaša Brezmadežna Mati in vas kličem k spreobrnjenju, ljubezni in miru. Moji otroci, to je čas, da obnovite svoja srca in iz njih odstranite vso umazanijo in greh.

Naj Bog izpolni vaša življenja z Njegovo Božansko Ljubeznijo. Ne živite daleč od Božje ljubezni, temveč hodite po poti, ki vam jo kažem in prišel bo k vam s Svojim Usmiljenim srcem polnim odpuščanja.

Potrpežljivost, potrpežljivost, potrpežljivost, saj nepotrpežljivost in nerazumevanje ne prihaja od Boga, ampak od zlega duha, ki je v vas in hoče uničiti vse, kar je dobro in kar vam Bog daje po moji Materinski priprošnji pred njegovim božanskim prestolom..

Zahvaljujem se vam, da širite mojo materinsko ljubezen, da bi bratje močno vzljubili Boga. Otroci moji, ne izgubljajte časa: posredujem za Cerkev in papeža. Veliko stvari, ki  sem jih v preteklosti prerokovala, v Fatimi in ob mojih prikazovanjih po vsem svetu so tik pred izpolnitvijo. Čas je dragocen in posredujem za vaše odrešenje in spreobrnjenje vaših bratov, sicer bodo mnogi izgubili priložnost, da bi nekega dne videli svetlobo Boga, saj bodo za večno izgubljeni, če ne bo nihče posredoval in molil za odrešenje duš.

Pomagajte svojim bratom, da postanejo Božji, govorite jim o vseh mojih sporočilih in o mojih materinskih prošnjah.

Amazonija, Amazonija, vrni se k Bogu. Prenehaj s prestopki Gospodu. Bog ne dopušča tolike grehe. Spreobrnite se, spreobrnite se dokler je še čas. Jaz, Božja Mati kličem vse otroke k spreobrnjenju. Vrnite se, vrnite se! Posredujem za vas! Hitro opustite življenje v grehu in Bog se vas bo usmilil.

Vse  vas blagoslavljam, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!