PREMIŠLJEVANJE SPOROČIL KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER DE SOUZA V ITAPIRANGI.

 

PREMIŠLJEVANJE SPOROČIL KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER DE SOUZA V ITAPIRANGI.

1.Dan San Jožefa
Molite k svetemu Jožefu. On je vzor in zgled za vse vas. Sveti Jožef vam pred Bogom pridobiva velike milosti. Zato ga še pogosteje prosite za njegovo močno varstvo. Posvetite svoje družine svetemu Jožefu. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. (Devica Marija Edsonu 13. marca 1995)

2. Dan Fatimske Matere Božje
Danes se spominjate mojega prvega prikazovanja v revni Cova da Iria v Fatimi, ko sem se prikazala svojim trem pastirčkom. Otročiči, sporočilo, ki sem vam ga dala v Fatimi, ni bilo namenjeno samo tistemu majhnemu mestu, ampak vsemu svetu. Tisti dan sem jim rekla, naj vsak dan molijo rožni venec za spreobrnjenje ubogih grešnikov. Molite, otročiči, molite sveti rožni venec vsak dan. Ko se poglobite v molitev, molite celoten rožni venec. Z rožnim vencem bom jaz, vaša Mati in Gospa rožnega venca, uničila satana, ga priklenila in za vedno strmoglavila v brezno. Moj Sin Jezus in jaz bova edina zmagovalca te velike bitke, ki se danes po vsem svetu bije na duhovni ravni (Devica Marija 13. maja 1995).

3. Dan prve obletnice prikazovanj
Mir z vami! Dragi otroci, hvala, hvala, hvala. Hvala vam za veliko čast in spoštovanje, ki ga izkazujete meni, vaši nebeški materi. Moj Sin Jezus vam nocoj izliva obilne nebeške milosti in se veseli, da ste vsi tukaj in molite. Otročiči, danes je velik dan, kajti prav na ta praznični dan (2. maja) sem se vam jaz, vaša nebeška Mati, prikazala, da bi vas povabila k spreobrnjenju. Molite, molite, molite. Za to sem vas prosila in vas prosim tudi nocoj. Dragi otroci, nebesa danes zvečer praznujejo. Hvala vam za vaše molitve. Velikokrat molite, zlasti s srcem sveti rožni venec. (Devica Marija, 2. maja 1995)

4. Dan Device ubogih
Pokora, pokora, pokora! Opravite pokoro za spreobrnjenje ubogih grešnikov. Spreobrnite se brez odlašanja. Pustite za seboj življenje v grehu. Vedno prosim Boga za vsakega izmed vas. Sem Devica ubogih in Mati milosti, mati vseh vas in Kraljica miru. Blagoslavljam vse svoje otroke po vsem svetu: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen! (Devica Marija Edsonu, 15. januarja 1997)

5. Dan Marije Kraljice miru
Jaz sem Kraljica miru in vam prinašam mir, ki je Jezus, da vam podeli vse milosti. Zahvaljujem se vam za vašo navzočnost tukaj in zdaj. Molite, molite, molite. Povem vam, da bo satan kmalu poražen in da bodo tisti, ki bodo ostali zvesti, zasijali v nebeški slavi. Spoštujte sveti kraj, kjer se srečujete. Itapiranga, Itapiranga, poslušajte me. Ne ostanite gluhi, moji otroci, gluhi za moje pozive k spreobrnjenju. Naj bo vse vaše življenje pravi zgled spreobrnjenja za vaše brate in sestre. Ljubim vas in vas trdno držim v svojem Brezmadežnem srcu in v Svetem srcu mojega Otroka Jezusa. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu se vidimo! Devica Marija 25. junija 1997 – ponoči v Itapirangi)

9-DNEVNICA K JEZUSOVEMU OBLIČJU

1958: Njegova svetost papež Pij XII. je 17. aprila 1958 odobril obhajanje praznika Jezusovega obličja na torek pred pepelnično sredo (pustni torek).

Sveta Veronika

 

DEVETDNEVNICA K SVETEMU OBLIČJA

Pobožnost se začne v torek pred pepelnično sredo (dan, posvečen svetemu obličju) in traja devet dni. Imenuje se devetdnevnica k svetemu obličju (sestoji iz malega rožnega venca Kristusovega obličja, molitve k svetemu obličju, molitve zlata puščica in litanij svetega Jezusovega obličja) in se lahko moli kadar koli v letu, zlasti pa jo je dobro moliti v postnem času.

  • Molitev zlata puščica

  • “Naj bo najsvetejše Božje ime, ki je najbolj častitljivo, najbolj vredno češčenja, najbolj nedoumljivo in neizrekljivo, vedno slavljeno, blagoslovljeno, ljubljeno, češčeno in poveličevano v nebesih, na zemlji in pod zemljo po vseh Božjih stvareh in po presvetem Srcu Jezusovem v najsvetejšem oltarnem zakramentu! Amen.”

  • Molitev k svetemu obličju

  • Jezus, ki si v svojem krutem trpljenju postal »zaničevan in zapuščen od ljudi, mož bolečin«, častim tvoje Božje obličje, na katerem je nekoč žarela lepota in nežnost božanstva, zdaj pa je zaradi mene postalo kakor obraz gobavca! V teh iznakaženih potezah kljub temu prepoznavam tvojo neskončno ljubezen in gorim od želje, da bi te ljubil in si prizadeval, da bi te vzljubili vsi ljudje. Solze, ki so tako obilno tekle iz tvojih oči, se mi zdijo kakor dragoceni biseri, ki jih želim zbrati in z njihovo neskončno ceno kupiti duše ubogih grešnikov.

  • O, Jezus, tvoje češčenja vredno obličje je edina lepota, ki očara moje srce! Rotim te, vtisni svojo božansko podobo globoko v moje srce in ga vžgi s svojo ljubeznijo, da bom kmalu zrl tvoje slavno obličje v nebesih. Amen.

  • LITANIJE PRESVETEGA JEZUSOVEGA OBLIČJA.

    Verniki se na omenjeni torek udeležijo svete maše in se tako zedinijo v molitvi. Rožnemu vencu lahko vedno dodamo še druge molitve h Kristusovemu obličju: posvetitev, darovanje, vzklike in podobno, pa tudi molitve k Božjemu usmiljenju ali Kristusovim ranam.

     

     

    »To je primeren trenutek, da spremenite svoje življenje! To je čas, da dovolimo, da so naša srca ganjena! … Vse, kar mora posameznik storiti, je, da sprejme klic k spreobrnjenju … V tem posebnem času usmiljenja …« (Obličje usmiljenja, 19). To pobudo je s cerkvenim dovoljenjem odobril zagrebški pomožni škof msgr. Ivan Šašek.

     

     

    »Veseli se, hči moja, ker se bliža ura, ko se bo rodilo najlepše delo pod soncem.« To so Gospodove besede sestri Mariji od sv. Petra.

     

    Naš Gospod govori o dajanju zadoščenja svetemu obličju, ki je po njegovem razodetju namenjeno, da bo sredstvo zmage nad brezbožnim komunizmom in prostozidarstvom za ponovno vzpostavitev miru na svetu. »Pomislite na žalitve, ki so mi jih zadala komunistična združenja, sovražniki Cerkve in Kristusa. Položili so roke na Gospodove maziljence (duhovnike). Toda njihovi zlobni načrti so zaman in ne bodo uspeli! Želim vzpostaviti delo zadoščenja! Dela zadoščenja svetemu obličju bodo namreč zadržala Božjo pravičnost.« (1843)

     

     

    Pred Fatimo, pred dejansko prošnjo blažene Device Marije trem fatimskim otrokom za posvetitev Rusije njenemu brezmadežnemu Srcu in kasneje sestri Luciji glede pobožnosti prvih sobot, se je gospod Jezus prikazal bosonogi karmeličanki sestri Mariji od sv. Petra v Toursu v Franciji okrog leta 1840, da bi širila pobožnosti do svetega obličja.

     

    Ko je Gospod na mističen način nagovoril pobožno karmeličanko, ji je rekel, da obljublja, zlasti svojim duhovnikom, da jih bo branil pred Očetom v nebesih in jim dal njegovo kraljestvo, če bodo z besedami, molitvami in pisanjem branili njegovo prošnjo s tem delom zadoščenja. Pastirji in duhovniki, ki so se pripravljeni odzvati na ta klic, naj si torej prizadevajo po rednem postopku za ustanavljanje bratovščin svetega obličja v svojih župnijah.

     

     

    Obljube glede pobožnosti do svetega obličja

     

     

    Sveto Jezusovo obličje

    Molitev zlata puščica

    “Naj bo najsvetejše Božje ime, ki je najbolj častitljivo, najbolj vredno češčenja, najbolj nedoumljivo in neizrekljivo, vedno slavljeno, blagoslovljeno, ljubljeno, češčeno in poveličevano v nebesih, na zemlji in pod zemljo po vseh Božjih stvareh in po presvetem Srcu Jezusovem v najsvetejšem oltarnem zakramentu! Amen.”

    Čudovita pobožnost Jezusovega svetega obličja izvira iz samega pasijona, ko je Veronikina tančico ublažila rane na Jezusovem obličju, izmučenem od bolečin. Leta 1843 je imela sestra Marija od sv. Petra videnja Jezusa, ki so zahtevala predanost njegovemu svetemu obličju, imenovano zlata puščica. Poročala je, da je v svojem videnju videla sv. Veroniko, ki s svojo tančico briše pljunke in blato z Jezusovega obličja na poti na Kalvarijo. Dejala je, da današnja bogokletja in preklinjanje pomenijo pljunke in blato, ki jih je Veronika brisala tisti dan. Po besedah ​​sestre Marije od sv. Petra ji je Jezus v njenih videnjih rekel, da želi pobožnost njegovemu svetemu obličju kot zadoščenje za bogoskrunstva in preklinjanje, ki jih je označil za strupene puščice. Napisala je tudi molitev zlata puščica svetega obličja, ki ji jo je narekoval Jezus. Ta molitev je zdaj znano delo zadoščevanja Jezusu Kristusu.

    Če vam vaš dnevni urnik ne dopušča iti k sveti maši ali evharističnemu češčenju, lahko vedno zmolite to kratko, a močno molitev zadoščenja k svetemu obličju, ki jo je Jezus razodel sestri Mariji od sv. Petra: »Naj bo vedno slavljeno neizrekljivo Božje ime«.

    Sveti Janez Pavel II. nam je rekel: »Iščite Kristusa! Glejte Kristusa! Živite v Kristusu!«

    Molite lahko tudi litanije svetega obličja. Sveti Pavel pravi: »Vsi mi, ki z odgrnjenim obrazom motrimo Gospodovo veličastvo – kakor bi odsevalo v ogledalu –, se spreminjamo v isto podobo, iz veličastva v veličastvo, prav kakor od Gospoda, Duha.« (2 Kor 3,18)

    Ko boste v prihodnjih dneh molili k Jezusovemu obličju, bodite podobni Veroniki, vendar ne zgolj v smislu tolaženja, temveč tako, da boste odsevali Jezusovo obličje.

    Kako odličen način za začetek posta!

    Božji služabnik Leo Dupont (1797 – 1876), ‘sveti mož iz Toursa’ je širil češčenje Kristusovega obličja. S tem v smrtnem trpljenju popljuvanim in okrvavljenim obličjem je hotel grešnike spodbuditi k spreobrnjenju in pokori. V svoji hiši je imel sliko Odrešenikovega obličja, pred katero je podnevi in ​​ponoči gorela oljenka. Med ljudstvom se je širil glas, da je olje iz te svetilke zdravilno, zato so se v Dupontovo hišo zgrinjala prava romanja.

    Molitev k svetemu obličju

    Jezus, ki si v svojem krutem trpljenju postal »zaničevan in zapuščen od ljudi, mož bolečin«, častim tvoje Božje obličje, na katerem je nekoč žarela lepota in nežnost božanstva, zdaj pa je zaradi mene postalo kakor obraz gobavca! V teh iznakaženih potezah kljub temu prepoznavam tvojo neskončno ljubezen in gorim od želje, da bi te ljubil in si prizadeval, da bi te vzljubili vsi ljudje. Solze, ki so tako obilno tekle iz tvojih oči, se mi zdijo kakor dragoceni biseri, ki jih želim zbrati in z njihovo neskončno ceno kupiti duše ubogih grešnikov.

    O, Jezus, tvoje češčenja vredno obličje je edina lepota, ki očara moje srce! Rotim te, vtisni svojo božansko podobo globoko v moje srce in ga vžgi s svojo ljubeznijo, da bom kmalu zrl tvoje slavno obličje v nebesih. Amen.

    LITANIJE PRESVETEGA JEZUSOVEGA OBLIČJA

    Gospod, usmili se.

    Kristus, usmili se.

    Gospod, usmili se.

    Kristus, sliši nas.

    Kristus, usliši nas.

    Bog Oče nebeški, usmili se nas.

    Bog Sin, Odrešenik sveta, usmili se nas.

    Bog Sveti Duh, usmili se nas.

    Sveta Trojica, en sam Bog, usmili se nas.

    Sveto obličje Sina živega Boga, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje Jezusa Kristusa, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje našega odrešenika, iz presvete Device Marije rojenega,

                       poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, ogledalo Božjega veličastva, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, ki ga angeli vedno želijo gledati, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje najlepšega od vseh človeških otrok, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, sijajnejše od sonca, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, s krvavim potom v vrtu Getsemani oblito, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, z izdajalskim poljubom ponižano, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, z zaušnicami neusmiljeno udarjano, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, svetoskrunsko opljuvano, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, z vbodi trnja razbrazdano, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, z žaljivkami osramočeno, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, s trstom močno udarjano, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, s smrdljivo krpo pokrito, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, s solzami zalito, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, s številnimi zmerljivkami preklinjano, žaljeno in zmerjano,

                       poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, s krvjo omadeževano, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, na vse načine zlorabljeno, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, na tkanino svete Veronike vtisnjeno, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, v Jezusovi smrti na križu sklonjeno, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje Jezusovo, na svetem platnu čudežno sijoče,

                       poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, radost in zanos nebeškega dvora, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, krepčilo pravičnim na zemlji, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, uteha žalujočim, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, vzor vseh kreposti, poglej nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, sladkost vernih duš, poglej na nas in se nas usmili!

    Sveto obličje, upanje grešnikov, poglej na nas in se nas usmili!

    Jagnje Božje, ki odjemlješ grehe sveta – prizanesi nam, o Gospod.

    Jagnje Božje, ki odjemlješ grehe sveta – usliši nas, o Gospod.

    Jagnje Božje, ki odjemlješ grehe sveta – usmili se nas.

    Pokaži nam svoje obličje, vse ljubezni vredni Odrešenik!

    In rešeni bomo!

    Molimo.

    Jezus, moj odrešenik, pozdravljam te, častim te in te ljubim, vedno znova onečaščenega z bogokletstvi. Po prežalostnem in brezmadežnem Srcu tvoje Božje Matere ti darujem češčenje vseh angelov in svetnikov kot dišečo daritev in te ponižno prosim, da z močjo svojega svetega obličja vzpostaviš in obnoviš v meni in v vseh ljudeh svojo, zaradi naših grehov iznakaženo podobo. Amen.

    Večni Oče, po prečistih rokah brezmadežne Device ti darujem vsakega češčenja vredno obličje tvojega ljubljenega Sina v spravo za preklinjanje tvojega svetega imena in za spreobrnjenje ubogih grešnikov. Amen.

    Mali rožni venec Kristusovega obličja

    (Mali rožni venec, ki ga molimo z vero in ljubeznijo, je napisal bl. Honorat Koźmiński, poljski kapucin. Moli se na navadni rožni venec.)

    Uvodna molitev:

    Oče naš, poglej prežalostno obličje svojega Sina in nam po zasluženjih njegovega trpljenja odpusti grehe in spreobrni naša srca, da bi ti lahko čimbolj goreče služili. Amen.

    Velike jagode:

    Pokaži nam, Gospod, svoje obličje – in rešeni bomo! (prim. Ps 80, 4)

    Male jagode:

    Ozri se, o Bog, na obličje Kristusovo – in se nas usmili! (prim. Ps 84, 10)

    Na koncu: Naj bo vzvišeno Božje ime vedno in povsod hvaljeno in češčeno po vsem stvarstvu in po božanskem Srcu Jezusa Kristusa – navzočem v najsvetejšem oltarnem zakramentu. Amen.

    Glejte moje obličje in svojo ljubezen bom vlival v vaša srca

    Jezus bl. sestri Pierini De Micheli (1890 – 1945), apostolki pobožnosti Kristusovega obličja:

    • »Želim, da bi bilo moje obličje, ki odseva notranjo žalost moje duše ter bolečino in ljubezen mojega Srca, bolj češčeno … Kdor me gleda v češčenju, me tolaži.«

    • »Kdo bo z ljubeznijo poljubil moje obličje, da bi zadostil za Judežev poljub?«

    • »Vsakokrat, ko gledate moje obličje, bom izlil svojo ljubezen v vaša srca in številne duše bodo po češčenju mojega svetega obličja odrešene.«

ČEŠČENJE JEZUSOVEGA OBLIČJA – DEVETDNEVNICA

DEVETDNEVNICA ZA PRAZNIK SVETEGA JEZUSOVEGA OBLIČJA – DAN PRED PEPELNICO (pustni torek)

KRISTUS SAM je prosil za pobožnost k njegovemu Svetemu Obličju, v spravo za mnoga preklinjanja in žalitve, ki jih neprestano prejema. To pobožnost sta uvedle dve redovnici: Marie de Saint Pierre (1816-1848) in blažena Maria Pierina de Micheli (1890-1945). V letu 1958 je Papež Pij XII določil praznik Svetega Jezusovega obličja na dan pred Pepelnico (t.j. na pustni torek)

Pobožnost k svetemu obličju je bila najljubša pobožnost sv. Terezije iz Lisieuxa.

Torinski prt nam kaže, da naš Gospod želi, naj bi bili vdani njegovemu svetemu obličju. Poleg tega je več mistikom naklonil razodetja. Leta 1885 je Papež Leon XIII. uvedel to posebno pobožnost kot nadbratovščino, da bi opozoril na njen pomen; in v nasprotju z navado, jo je takoj uvedel za ves svet. Nekateri papeži so odobrili številne odpustke … Tudi sveta Terezija iz Lisieuxa je bila zelo predana tej pobožnosti, kar jo je nagnilo, da je sprejela ime »Terezija Deteta Jezusa in svetega obličja«. Ta pobožnost se je vsesplošno izvajala pred prvo svetovno vojno, od tedaj pa je komaj poznana.

Zlata puščica (molitev)

»Naj bo najsvetejše Božje ime, ki je najbolj častitljivo, najbolj vredno češčenja, najbolj nedoumljivo in neizrekljivo, vedno slavljeno, blagoslovljeno, ljubljeno, češčeno in poveličevano v nebesih, na zemlji in pod zemljo po vseh Božjih stvareh in po presvetem Srcu Jezusovem v najsvetejšem oltarnem zakramentu! Amen.«

Obljube častilcem svetega Jezusovega obličja

Obljube našega Gospoda Jezusa Kristusa v korist tistim, ki častijo njegovo sveto obličje:

1. Vsi tisti, ki častijo moje obličje v duhu zadoščevanja, bodo s tem opravili delo pobožne Veronike. Skladno s skrbjo glede zadoščevanja mojemu obličju, izmaličenemu od bogokletnikov, bom jaz skrbel za njihove duše, izmaličene zaradi greha. Moje obličje je pečat Boga, ki ima sposobnost v dušah poustvariti Božjo Podobo.

2. Tiste, ki se z besedami, molitvami ali v pisanju zavzemajo za mojo stvar pri tem delu zadoščevanja, bom branil pred svojim Očetom, in jim dal svoje kraljestvo.

3. Pri darovanju mojega obličja mojemu večnemu Očetu ne bo nič zavrnjeno in doseženo bo spreobrnjenje veliko grešnikov.

4. Po mojem svetem obličju bodo delali čudeže, umirili Božjo jezo in priklicali usmiljenje na grešnike.

5. Kakor v kraljestvu lahko pridobijo vse, kar si zaželijo, s kovancem, na katerem je odtisnjena kraljeva podoba, tako bodo v nebeškem kraljestvu pridobili vse, kar želijo, z dragocenim kovancem mojega svetega obličja.

6. Tisti, ki na zemlji premišljujejo rane mojega obličja, ga bodo v nebesih zrli vsega obsijanega s slavo.

7. V svojo dušo bodo prejeli svetlo neprenehno izžarevanje moje božanskosti, in zaradi svoje podobnosti mojemu obličju bodo v nebesih svetili s posebnim sijajem.

8. Branil in varoval jih bom ter jim zagotovil milost stanovitnosti do konca.

Druge molitve k svetemu Jezusovemu obličju

Gospod Jezus Kristus, ko prihajamo pred tvoje oboževanja vredno obličje, da bi te prosili za milosti, ki jih najbolj potrebujemo, te predvsem rotimo, podeli nam notranjo držo, da nikoli ne bi zavrnili tega, kar nas prosiš po tvojih svetih zapovedih in Božjih navdihih. Amen.

O dobri Jezus, ki si rekel: »Prosite in boste prejeli, iščite in boste našli, trkajte in se vam bo odprlo,« podari nam, o Gospod, vero, ki doseže vse, ali pa dopolni v nas, kar je pomanjkljivo; podari nam po čistem delovanju svoje ljubezni in v tvojo večno slavo milosti, ki jih potrebujemo in se jih nadejamo od tvojega neskončnega usmiljenja. Amen.

Usmili se nas, o moj Bog, in ne zavrzi naših molitev, ko v svojih stiskah kličemo tvoje sveto ime in z ljubeznijo in zaupanjem iščemo tvoje čudovito obličje. Amen.

O vsemogočni večni Bog, ozri se na obličje tvojega Sina Jezusa. Darujemo ti za z zaupanjem in te prosimo odpuščanja. Nadvse usmiljeni Zagovornik odpira svoja usta in se poteguje za nas; prisluhni njegovim prošnjam, poglej njegove solze, o Bog, in ga zaradi njegovih neskončnih zasluženj poslušaj, ko posreduje za nas, uboge bedne grešnike. Amen.

Čudovito obličje mojega Jezusa, moja edina ljubezen, moja luč in moje življenje, daj, da bom le tebe poznal, ljubil in ti služil, živel s teboj, iz tebe in za tebe. Amen.

Večni Oče, darujem ti čudovito obličje tvojega ljubljenega Sina v čast in slavo tvojemu imenu za spreobrnjenje grešnikov in za odrešenje umirajočih.

O Jezus, reši nas po svojem obličju in imenu. Naše upanje je v moči tvojega svetega imena.

Molitev “Zlata puščica” temelji na poročilu o videnjih Jezusa, ki jih je leta 1843 doživela sestra Marije od svetega Petra, karmeličanska redovnica iz Toursa v Franciji. Jezus ji je rekel, da je dejanje bogoskrunstva ali preklinjanja kot “strupena puščica”. Ta zadostilna molitev se imenuje “Zlata puščica” in Jezusa prebode na njegovo veselje ter zaceli druge rane, nastale zaradi zlobe grešnikov.

DVAKRATNO KRVAVENJE SVETEGA OBLIČJA

  1. februarja 1995 je v mestu Cotono-u v zahodnoafriški državi Benin (Gvinejski zaliv) krvavela podoba Svetega Jezusovega obličja, uokvirjena pod steklom (18*24 cm). Zdravnik, poklican, da bi sledil dogodku, ni mogel zbrati krvi, ker se je že strdila. Prisotnih je bilo ducat ljudi. Glas je dejal: »Ponovno se bom vrnil in zdravnik bo dokončal raziskavo.« Bile so pripravljene epruvete za morebitno ponovitev pojava. 15. marca 1995, ko se je bližala 17. ura, je ista podoba Svetega Obličja začela obilno krvaveti in sicer tako močno, da so bili obrisi komaj prepoznavni. Ko je bila tedaj ena četrtina epruvete polna, je nek glas dejal: »Dovolj je tako, jaz sam jo bom napolnil«. Zdravnik se je lahko prepričal, da je ena četrtina epruvete polna krvi. Po preteklih 45 minutah je skupaj z dvanajstimi pričami ugotovil, da je epruveta polna, zelo se je čudil in ni uspel razložiti takšnega dejstva. Zbrana kri je bila dana v preiskavo, iz katere izhaja, da se jo obravnava kot človeško kri skupine AB, Rh pozitivno.

RAZODETJA

Poglej Moje Obličje, ki krvavi! Kaj ti hočem povedati? Kaj drugega naj ti še povem? ME zares še poslušaš? Imaš usmiljenje do MENE, ko ME, vidiš tako krvaveti? To sem storil zate!

Večni Oče:

»Otroci moji! V strašnih dneh, ki bodo prišli nad zemljo, bo Sveto Obličje Mojega Božanskega Sina resnična pomoč (»resnično platno, da posuši solze«), da se bodo Moji pravi otroci skrili za njim. Sveto Obličje bo resnična Žrtev, ki bo omilila kazni, ki jih bom jaz dopustil na zemlji.

V Hišah, kjer se bo Obličje nahajalo, bo luč, ki bo osvobajala od moči teme. Mojim angelom bom dal navodila, naj zaznamujejo kraje, kjer je Sveto Obličje in Moji otroci bodo zaščiteni od zla, ki bo prišlo nad to nehvaležno človeštvo. Otroci moji, postanite pravi apostoli Svetega Obličja in ga razširite povsod! Kolikor bolj bo razširjeno, toliko manjša bo katastrofa«.

Presveto Srce Jezusovo:

»Ponudite vedno Nebeškemu Očetu Moje Sveto Obličje in On se vas bo usmilil. Vse vas prosim, da častite Moje Božansko Obličje in da Mu daste častno mesto v vaših prebivališčih, da bi vas Večni Oče napolnil z milostmi in vam odpusil vaše krivde. Dragi Moji otroci, ne pozabite v vaših hišah vsakodnevno nameniti vsaj eno kratko molitev Svetemu Jezusovemu Obličju. Ko vstanete, ne izpustite tega, da Ga pozdravite in preden greste spat, kličite Njegove blagoslove! Tako boste srečno prišli v nebeško domovino.

Zagotavljam vam, da bodo vsi tisti, ki so posebno predani Svetemu Obličju, vedno obveščeni (opozorjeni, posvarjeni), preden bo prišlo do nevarnosti in katastrof!

Svečano obljubljam da bo tistim, ki  bodo širili pobožnost do Mojega Najsvetejšega Obličja, prizanešena kazen, ki se bo spustila nad človeštvo. Oni bodo poleg tega prejeli luč v dneh strašne zmede, ki se bližajo Sveti Cerkvi. Če bodo morali med kaznijo umreti, bodo umrli kot mučenci in bodo dosegli svetost. Resnično, resnično vam zagotavljam: tisti, ki bodo širili pobožnost do Mojega Obličja, bodo prejeli milost, da nihče od njihovih lastnih domačih ne bo obsojen (pogubljen) in da bodo tisti, ki se nahajajo v vicah, brez odlašanja osvobojeni. Vsi se bodo morali zatorej obrniti k Meni po zagovoru Moje Najsvetejše Matere«.

MOLITEV K SVETEMU JEZUSOVEMU OBLIČJU

Naša draga Mati Božja prosi za pomoč, da bi postalo to Presveto Obličje kmalu ponovno čaščeno v vseh hišah preko molitve in premišljevanja. Ona bo lahko na ta način pripomogla, da se izognemo velikemu delu stroge kazni.

Molimo:

O razbolelo in trpeče Obličje Božjega Sina,

O veličastno Obličje Sina Device,

skupaj s Cerkvijo Ti danes in vedno

posvečam vse svoje bitje in vse stvarstvo!

Po najčistejših rokah Brezmadežne Kraljice

Ti ponujam molitve, dejanja in trpljenja vsakega dne,

da zadostim za naše grehe in jih popravim:

usmiljenje za vse duše, usmiljenje za celoten svet!

Hvalim Te, častim Te, ljubim Te,

najsvetejše Obličje mojega milega Odrešenika,

živ in večen izraz božanske ljubezni in mučeništva,

Darovanega za odrešenje človeštva.

Vodi nas k pravi molitvi, pokori, spreobrnenju,

k ljubezni do bližnjega.

Napravi nas za prave apostole,

nauči nas ljubiti Najsvetejši Zakrament

in Ga živeti vsak dan:

da bi bil vedno navzoč Tvoj blagi pogled

in nas osvetljeval z usmiljenjem

v trenutku naše smrti.

Amen.

ČEŠČENJE JEZUSOVEGA OBLIČJA – PREMISLI!!!

 

DVAKRATNO KRVAVENJE SVETEGA OBLIČJA

  1. februarja 1995 je v mestu Cotono-u v zahodnoafriški državi Benin (Gvinejski zaliv) krvavela podoba Svetega Jezusovega obličja, uokvirjena pod steklom (18*24 cm). Zdravnik, poklican, da bi sledil dogodku, ni mogel zbrati krvi, ker se je že strdila. Prisotnih je bilo ducat ljudi. Glas je dejal: »Ponovno se bom vrnil in zdravnik bo dokončal raziskavo.« Bile so pripravljene epruvete za morebitno ponovitev pojava. 15. marca 1995, ko se je bližala 17. ura, je ista podoba Svetega Obličja začela obilno krvaveti in sicer tako močno, da so bili obrisi komaj prepoznavni. Ko je bila tedaj ena četrtina epruvete polna, je nek glas dejal: »Dovolj je tako, jaz sam jo bom napolnil«. Zdravnik se je lahko prepričal, da je ena četrtina epruvete polna krvi. Po preteklih 45 minutah je skupaj z dvanajstimi pričami ugotovil, da je epruveta polna, zelo se je čudil in ni uspel razložiti takšnega dejstva. Zbrana kri je bila dana v preiskavo, iz katere izhaja, da se jo obravnava kot človeško kri skupine AB, Rh pozitivno.

RAZODETJA

Poglej Moje Obličje, ki krvavi! Kaj ti hočem povedati? Kaj drugega naj ti še povem? ME zares še poslušaš? Imaš usmiljenje do MENE, ko ME, vidiš tako krvaveti? To sem storil zate!

Večni Oče:

»Otroci moji! V strašnih dneh, ki bodo prišli nad zemljo, bo Sveto Obličje Mojega Božanskega Sina resnična pomoč (»resnično platno, da posuši solze«), da se bodo Moji pravi otroci skrili za njim. Sveto Obličje bo resnična Žrtev, ki bo omilila kazni, ki jih bom jaz dopustil na zemlji.

V Hišah, kjer se bo Obličje nahajalo, bo luč, ki bo osvobajala od moči teme. Mojim angelom bom dal navodila, naj zaznamujejo kraje, kjer je Sveto Obličje in Moji otroci bodo zaščiteni od zla, ki bo prišlo nad to nehvaležno človeštvo. Otroci moji, postanite pravi apostoli Svetega Obličja in ga razširite povsod! Kolikor bolj bo razširjeno, toliko manjša bo katastrofa«.

Presveto Srce Jezusovo:

»Ponudite vedno Nebeškemu Očetu Moje Sveto Obličje in On se vas bo usmilil. Vse vas prosim, da častite Moje Božansko Obličje in da Mu daste častno mesto v vaših prebivališčih, da bi vas Večni Oče napolnil z milostmi in vam odpusil vaše krivde. Dragi Moji otroci, ne pozabite v vaših hišah vsakodnevno nameniti vsaj eno kratko molitev Svetemu Jezusovemu Obličju. Ko vstanete, ne izpustite tega, da Ga pozdravite in preden greste spat, kličite Njegove blagoslove! Tako boste srečno prišli v nebeško domovino.

Zagotavljam vam, da bodo vsi tisti, ki so posebno predani Svetemu Obličju, vedno obveščeni (opozorjeni, posvarjeni), preden bo prišlo do nevarnosti in katastrof!

Svečano obljubljam da bo tistim, ki  bodo širili pobožnost do Mojega Najsvetejšega Obličja, prizanešena kazen, ki se bo spustila nad človeštvo. Oni bodo poleg tega prejeli luč v dneh strašne zmede, ki se bližajo Sveti Cerkvi. Če bodo morali med kaznijo umreti, bodo umrli kot mučenci in bodo dosegli svetost. Resnično, resnično vam zagotavljam: tisti, ki bodo širili pobožnost do Mojega Obličja, bodo prejeli milost, da nihče od njihovih lastnih domačih ne bo obsojen (pogubljen) in da bodo tisti, ki se nahajajo v vicah, brez odlašanja osvobojeni. Vsi se bodo morali zatorej obrniti k Meni po zagovoru Moje Najsvetejše Matere«.

MOLITEV K SVETEMU JEZUSOVEMU OBLIČJU

Naša draga Mati Božja prosi za pomoč, da bi postalo to Presveto Obličje kmalu ponovno čaščeno v vseh hišah preko molitve in premišljevanja. Ona bo lahko na ta način pripomogla, da se izognemo velikemu delu stroge kazni.

Molimo:

O razbolelo in trpeče Obličje Božjega Sina,

O veličastno Obličje Sina Device,

skupaj s Cerkvijo Ti danes in vedno

posvečam vse svoje bitje in vse stvarstvo!

Po najčistejših rokah Brezmadežne Kraljice

Ti ponujam molitve, dejanja in trpljenja vsakega dne,

da zadostim za naše grehe in jih popravim:

usmiljenje za vse duše, usmiljenje za celoten svet!

Hvalim Te, častim Te, ljubim Te,

najsvetejše Obličje mojega milega Odrešenika,

živ in večen izraz božanske ljubezni in mučeništva,

Darovanega za odrešenje človeštva.

Vodi nas k pravi molitvi, pokori, spreobrnenju,

k ljubezni do bližnjega.

Napravi nas za prave apostole,

nauči nas ljubiti Najsvetejši Zakrament

in Ga živeti vsak dan:

da bi bil vedno navzoč Tvoj blagi pogled

in nas osvetljeval z usmiljenjem

v trenutku naše smrti.

Amen.

  1. MOLITVE Z OBLJUBAMI


ROŽNI VENEC ZADOŠČEVANJA ZA PREKLINJANJE

Moli se na MARIJIN ROŽNI VENEC.

Na Križ se moli:
VERA.

Na velike jagode se moli:
BODI VEDNO HVALJENO, SLAVLJENO, ČAŠČENO,
LJUBLJENO IN BLAGOSLOVLJENO, 
VZVIŠENO IN NEIZREKLJIVO BOŽJE IME,
V NEBESIH, NA ZEMLJI IN POD ZEMLJO,
OD VSEH STVARI, KI JIH JE BOG USTVARIL 
PO PRESVETEM SRCU JEZUSOVEM
V PRESVETEM OLTARNEM ZAKRAMENTU.

Na male jagode se moli:
BOŽANSKO in ČUDOVITO IME JEZUSOVO, SPREOBRNI GREŠNIKE, REŠI UMIRAJOČE, OSVOBODI DUŠE IZ VIC.

Za vsako desetko se moli:
ČAST BODI … in
MOLITEV PRIKAZOVANJA in DAROVANJA JEZUSOVEGA OBLIČJA VEČNEMU OČETU

MOLITEV PRIKAZOVANJA in DAROVANJA OBLIČJA JEZUSA KRISTUSA VEČNEMU OČETU:
Večni Oče, prikazujem in darujem ti presveto Obličje Tvojega ljubljenega Sina.
To Obličje je neizmerna odkupnina, ki edina lahko izbriše naše grehe.
Večni Oče, darujem Ti to Obličje, da ublažim Tvojo jezo.
Ti veš, da je to Obličje nosilo trnje naših grehov in otrdelo pod udarci Tvoje Pravičnosti in ta znamenja še vedno nosi. 
Glej na te božanske Jezusove rane, ki neprestano kličejo
in jaz kličem z njimi: USMILJENJE, USMILJENJE, USMILJENJE za grešnike. Amen.

Jezus in preklinjevalci

Gospod Jezus Kristus je božji služabnici Mariji od Svetega Petra, karmeličanki iz Toursa (1816-1848) dal naslednje sporočilo:
»Moje ime vsi preklinjajo, tudi otroci prelinjajo. KLETEV JE STRAŠEN GREH, ki DIREKTNO IN ODPRTO RANI MOJE SRCE. Preklinjevalec s kletvijo preklinja Boga in sam od sebe izgovarja svojo obsodbo. KLETEV JE STRUPENA PUŠČICA, KI PREBADA MOJE SRCE. Dal ti bom ZLATO PUŠČICO, s katero boš ZDRAVILA RANE, ki mi jih zadajajo PREKLINJEVALCI.
Ponavljaj pogosto naslednjo molitev in vsakič, ko jo boš ponovila, boš »ranila« Moje Srce z LJUBEZNIJO:

ZLATA PUŠČICA ZADOŠČEVANJA
»NAJ BO VEDNO HVALJENO, SLAVLJENO, ČAŠČENO, LJUBLJENO IN BLAGOSLOVLJENO VZVIŠENO BOŽJE IME, V NEBESIH, NA ZEMLJI IN POD ZEMLJO OD VSEH STVARI, KI JIH JE BOG USTVARIL PO PRESVETEM SRCU JEZUSOVEM V PRESVETEM OLTARNEM ZAKRAMENTU.«

Ti ne moreš dojeti zlobe in groze kletvice. Če Moje Pravičnosti ne bi zadrževalo Usmiljenje, bi bil grešnik uničen in bi se mu nerazumne stvaritve same maščevale, vendar imam celo večnost, da ga kaznujem. Oh, ko bi ti vedela kakšna stopnja slave se ti pripravlja v Nebesih, ko v duhu zadostitve za kletvice samo enkrat ponoviš Blagoslovljeno in Čudovito Božje Ime.


Marija in preklinjevalci

Koliko je morala pretrpeti Devica Marija v času Trpljenja svojega Sina, ko je poslušala psovke in kletvice, s katerimi so ga žalili. Zagotovo pa je še bolj boleče, ker Kristjani vsakodnevno neštetokrat izgovarjajo najgrše kletvice Presvetemu Imenu Božjemu in Kritusovemu. Marija bi raje tisočkrat sprejela samo smrt, ko bi tako lahko preprečila to grozo. Nebesa so večkrat vzpodbujala ljudi, da se znebijo kletvic, tega hudičevega poroka. Leta 1846 se je Gospa prikazala v La Salletu v solzah in potožila pastirčkom, da VEČ NE MORE ZADRŽATI ROKE BOŽJE PRAVIČNOSTI DO PREKLINJEVALCEV IN NAPOVEDALA JE TEŽKE KAZNI, ČE SE NE BO PRENEHALO PREKLINJATI IN ŽALITI BOŽJE IME.

Na temeljih objav, ki jih je Jezus povedal sestri Mariji od Svetega Petra je nastal ROŽNI VENEC in ZLATA PUŠČICA ZADOŠČEVANJA (za žalitve Božjega, Jezusovega in Marijinega imena).

Kletev je jezik pekla. Hudič se veseli, ko preklinjaš, saj tedaj on uporablja tvoj jezik.

Pokojni kardinal Franjo Kuharić je rekel:
»Ko bi vse preklinjevalce združili na eno mesto, kakšen grozovit hrup bi to bil.«
Da, resnično bi bila množica nesrečnikov, ki izzivajo Božjo jezo.

Če ljubiš svojo dušo, svojo družino, svoje otroke, domovino in svoje življenje, ne preklinjaj, saj je preklinjanje Boga eden od najtežjih smrtnih grehov!

Kdo ti zagotavlja, da boš jutri ŠE ŽIV? KDO? Če s preklinjanjem Boga izzivaš Božjo jezo na sebe, na svojo družino, na otroke in na vse okoli sebe.

Morda bomo že jutri morali ti ali jaz stopiti pred Božjega Sodnika. Kaj tedaj? Tisti, ki ima oblast vsakega obsoditi ali pomilostiti na sebi vidi vso ostrino tvoje kletvice. Sam sebe boš tedaj obsodil. In ne pozabi, da je SMRT PRESENEČENJE, je NENADNA in se nikomur ne najavlja. Zato ne zaspi v tako strašnem in smrtnem grehu in naj ti bo ta stran vzpodbuda, da se svojega greha izpoveš in se odločiš, da »NIKOLI VEČ, MOJ BOG, TE NE BOM NA TA NAČIN ŽALIL IN TAKO KLICAL PREKLETSTVO NA SEBE, NA SVOJO DRUŽINO, OTROKE IN NA VSE, KI SI MI JIH V SVOJEM USMILJENJU DAL«.
Hodi POGUMNO NAPREJ Z BOGOM, saj TO ZMOREŠ! Naj te Jezusovo Usmiljenje blagoslovi, da za vedno pustiš tako veliko zlo, kot je kletev.

Kletev je atentat na Kralja Kraljev, na Božje Veličastvo…
Preklinjevalec, če govorimo po človeško, pljuva Bogu direktno v obraz. 

Preklinjevalec z svojim ognjenim jezikom ubija lastno dušo!
In bo dvojno odgovoren pred Bogom, če je z svojim poganskim jezikom zgrozil nedolžne duše in navedel tudi ostale, da preklinjajo Tistega, ki jih je ustvaril in jih z Svojo Krvjo odkupil na lesu Križa.

Blaženi Alojzije Stepinac

KATEHEZA OOB SPOROČILU 20. 02.2021 KRALJICE ROŽ.VENCA IN MIRU – ITAPIRANGA

Kateheza Edsona Glauberja Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Manaus, AM, Brsil20. februar 2021

 Moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz, vaša Mati, vam pravim: bodite močni, bodite zvesti Mojemu Sinu Jezusu, ker bo marsikje po svetu prišlo preganjanje za tiste, ki ne sprejemajo zla in laži, ki jih želijo vsiliti v življenja vseh, ki služijo Gospodu. Hudič želi uničiti vaša življenja in vaše družine, vendar vas prosim, da se posvetite našim trem svetim Srcem združeni, da boste v njih in pod našim plaščem zaščite.

Težki in boleči dnevi bodo prišli na svet in veliko bo število tistih, ki bodo zaradi strahu in pomanjkanja poguma izdali Mojega Sina Jezusa. Ne obupajte in ne oddaljite se od poti resnice, kajti ta pot vas vodi v nebesa.

Molite, molite veliko, vsak dan sveti rožni venec in Bog vam bo podelil velike milosti iz nebes in vam dal moč, pogum in svoj božanski mir, ki premaga vse zlo.

 Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

To je sporočilo, ki nam ga je naša Sveta Mati dala danes in vsemu človeštvu.

Blažena Mati nam danes v tem sporočilu pravi, da hoče hudič uničiti naša življenja in naše družine, zato moramo biti budni in se z njimi združiti v molitvi, da bi premagali zlo.
Zakaj blažena mati pravi, da bodo ljudje izdali Jezusa? Zato, ker mnogi, mnogi ne molijo, prej niso molili, niso hodili v Cerkev in niso imeli vere. Ti bodo prvi, ki bodo zaradi strahu pred trpljenjem izdali Jezusa. Mnogi ljudje so navezani na svet, niso hoteli vedeti za Boga, niso se hoteli spreobrniti, zdaj pa se mnogi bojijo umreti. Verjamejo, da jim bodo ljudje tega sveta pomagali, vendar so oni tisti, ki želijo uničiti njihovo življenje in življenje mnogih drugih, ker ne izpolnjujejo Božje volje, in mnogi se bodo izročili v roke teh hudobnežev.
Zato moramo Gospoda vsak dan prositi za milost vere, da bi mu bili zvesti, kajti mnogi, mnogi bodo izgubili vero in se iz strahu obrnili stran od Srca Jezusovega.
Blažena Mati je že v preteklosti dejala, da bo prišlo do preganjanja v svetu, v mnogih krajih sveta. Preganjanje bo na določenih krajih bolj intenzivno, na drugih pa ne tako intenzivno. Vedno bo odvisno od storjenih grehov in iskrenega kesanja vsakega človeka in kraja. Zato moramo vsak dan prositi za luč Svetega Duha, da nam ta podeli milost iskrenega kesanja naših grehov.
Blažena Mati je dejala, da bo tistim, ki resnično/resnično živijo njeno sporočilo, so se pokesali svojih grehov in spremenili svoje življenje, Bog podelil milost, da jih bo vzel s tega sveta veliko prej, preden se bodo zgodili ti žalostni dogodki ter najhujša preganjanja in kazni. Vendar bodo to milost prejeli le tisti, ki se bodo pokesali, ki bodo le izpolnjevali Božjo voljo in zares živeli sporočila blažene Matere. Gospod jih bo vzel s tega sveta in za vedno bodo združeni z njim. Gospod bo to milost podelil le tistim, ki so mu zvesti.
11. februarja 1997, na praznik lurške Matere Božje, se mi je prikazala Blažena Mati in me prosila, naj narišem vse, kar mi je nameravala pokazati med prikazovanjem.
Ena od risb je bila cunami, ki se je zgodil v Indoneziji in je ubil na tisoče ljudi. Druga vizija, ki sem jo narisal, je bila Jezus, ki je prihajal z Blaženo Materjo ob sebi, in Jezus je rekel: “in vsi ljudje, ki so bili pripravljeni, so šli gor. Jezus jih je vzel iz sveta, da bi bili z njim in njegovo Materjo.

Ko bo Blažena Mati dala znamenje, ki ga je obljubila na mnogih mestih svojih prikazovanj po svetu, bo to velika sreča in veselje za vse njene otroke, za satana pa bo to znamenje pogube in ponižanja, saj je to znamenje, ki prihaja od Boga in naše Matere. To bo ponižalo in porazilo hudiča. Pokazalo mu bo, da ne bo nikoli zmagal.
Ko bo Gospod dovolil očiščenje sveta, bo to velika milost za mnoge, ki se bodo pokesali za svoje grehe, saj bodo ljudje videli, da je zelo majhen greh zelo velik. Bog jim bo podelil to milost, da se bodo spremenili in spreobrnili, da bodo živeli združeni z Njim, saj so mnogi šibki, v njihovih dušah je veliko slabosti; ozdravljeni bodo in osvobojeni.
Ko bo Bog človeštvu in svetu podelil očiščenje, bo to milost za ljudi, ker bodo svoje majhne grehe, najmanjše, videli, kot da so veliki, ogromni. Zato se moramo iskreno kesati in biti vedno v Božji milosti, kajti Bog bo to milost podelil svetu, da bodo ljudje bolj povezani z njim, da bodo imeli več moči za premagovanje zla in greha, in mnogi bodo od Gospoda prejeli veliko milosti.
Imamo priprošnjike, ki nam lahko pomagajo, mi pa nanje pozabljamo: duše v vicah. Ne pozabite vedno moliti za duše v vicah, saj te duše izprosijo mnogo, mnogo milosti od Srca Jezusovega za nas, za Cerkev in za svet.
Zdaj opravimo posvetitev trem svetim srcem in jih prosimo za varstvo Svete družine za nas, za naše družine in za vse človeštvo:
Sveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino in Najčistejše Srce svetega Jožefa, ta večer vam posvečam: svoje misli (+na čelu), svoje besede (+na ustnicah), svoje telo (+na prsih), svoje srce (+pod levo ramo) in svojo dušo (+pod desno ramo), da bi se ta večer po meni izpolnila vaša volja. Amen!
Hvaljen naj bo naš Gospod Jezus Kristus, naj bo hvaljen za vedno!
Hvaljen naj bo naš Gospod Jezus Kristus, naj bo hvaljen na veke!
Hvaljen naj bo naš Gospod Jezus Kristus, naj bo hvaljen za vedno!
————–
Vsakič, ko molimo križev pot, prejmemo od Gospoda mnogo, mnogo milosti, mnogi pa tega ne razumejo. Jezusovo trpljenje uničuje mnogo zla v svetu. Rešuje duše. Ponižuje satana. Amen!

Hvala vsem vam, objem. Naj nas Bog še bolj združi v molitvi za odrešenje

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

20. februar 2021 – Kateheza Edsona Glauberja Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Manaus, AM, Brazilija

  1. februar 2021 – Kateheza Edsona Glauberja Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

 Moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz, vaša Mati, vam pravim: bodite močni, bodite zvesti Mojemu Sinu Jezusu, ker bo marsikje po svetu prišlo preganjanje za tiste, ki ne sprejemajo zla in laži, ki jih želijo vsiliti v življenja vseh, ki služijo Gospodu. Hudič želi uničiti vaša življenja in vaše družine, vendar vas prosim, da se posvetite našim trem svetim Srcem združeni, da boste v njih in pod našim plaščem zaščite.

Težki in boleči dnevi bodo prišli na svet in veliko bo število tistih, ki bodo zaradi strahu in pomanjkanja poguma izdali Mojega Sina Jezusa. Ne obupajte in ne oddaljite se od poti resnice, kajti ta pot vas vodi v nebesa.

Molite, molite veliko, vsak dan sveti rožni venec in Bog vam bo podelil velike milosti iz nebes in vam dal moč, pogum in svoj božanski mir, ki premaga vse zlo. Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

To je sporočilo, ki nam ga je naša Sveta Mati dala danes in vsemu človeštvu.Blažena Mati nas danes prosi, da ne izdamo njenega Sina Jezusa, da prosimo Boga v težkih časih bolečine, ki bodo prišli, da ne izdamo Jezusa iz strahu in pomanjkanja poguma, ampak da bi mu bili zvesti. Zato se moramo v teh težkih časih, ki prihajajo, približati našim Angelom varuhom, prositi za njihovo zaščito in njihovo razsvetljenje, da bi lahko vedeli, kaj moramo storiti, kako naj ravnamo, kako naj živimo. Vsak dan moramo veliko bolj moliti naš sveti rožni venec in se vsak dan posvetiti trem svetim Srcem združenim, saj nam bodo vsa tri v teh težkih časih pomagala in nas varovala.

_Jezus Edsonu Glauberju na praznik Srca Jezusovega**6. junij 1997* – 21.00 _

 

V zasebni hiši na, *praznik Srca Jezusovega**6. junij 1997* – 21.00

_Jezus Edsonu Glauberju de Souzi Coutinhu:_

Mir z vami, dragi otroci Mojega Presvetega Srca.
Jaz sem vaša Luč, Luč sveta, prava Luč in Vir Odrešenja. Približajte se Mi, ker vas želim pokriti s svojim Presvetim Plaščem in vam ponuditi vso Ljubezen Mojega Presvetega Srca. Otroci moji, kako zelo vas imam rad! Ljudje še niso razumeli neskončne vrednosti moje ljubezni do njih.
Če bi vedeli, koliko ljubezni imam do vas, bi jokali od veselja.
Jaz sem vaše Večno odrešenje, Vir odrešenja in Milosti.
Otroci moji, vedno iščite, da bi me čutili blizu po vaši iskreni moliti. Po vsem svetu iščem dušo, ki bi mi želela zvesto služiti, in najdem jih zelo malo. Otroci moji, ne zapravite toliko milosti. Prihajam iz nebes, da vas položim  v svoje Sveto Srce. Če želite prejeti milosti, morate neomajno zaupati v Moje Presveto Srce. Prosite v veri in prejeli boste. Ljubezen ljubezen ljubezen. Bolj kot boste ljubili, več boste prejeli od Mene vsega, kar prosite.
Vsem dajem svoj blagoslov in svojo sveto ljubezen.
V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.
Se vidiva kmalu.
Gospa: Dragi otroci, molite z menoj Jezusa s to malo molitvijo, ki vas danes učim: »Presveto Srce Jezusovo, bodi moja edina luč in večni vir odrešenja. Ostani vedno, vsak dan, z mano in z vso mojo družino, da tvoj blagoslov, tvoj mir in tvoja ljubezen spremenijo naša otrdela srca v prave šopke vrtnic za nebesa. Ljubim te. Ljubim te. Slavim te zdaj in vedno. amen”
Molite, molite vedno in vsak dan kot pravi kristjani. Vse vas blagoslavljam v Imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Se vidiva kmalu
Jezus: »Želim, da bi bila prva sreda po prazniku mojega presvetega srca in Marijinega brezmadežnega srca praznik prečistega srca sv. Jožefa«

V TRETJEM LETU PRIKAZOVANJ EDSONU GLAUBER 2.6.1997

SPOROČILA SO VEDNO AKTUALNA. PROSIMO MARIJO, KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU ZA MILOST SPREOBRNJENJA ZA NAŠE DOMAČE.

Sporočilo Kraljice Rožnega venca in miru  Edsonu Glauberju de Souza Coitinho_*2. junij 1997*

Mir z vami!

Dragi otroci, jaz sem Kraljica rožnega venca in Kraljica miru. Prihajam iz nebes s svetim Jožefom in Detetom Jezusom, da vas vse blagoslovim.

Molite, molite, molite.

Tri leta so minila od mojega prvega prihoda med vas. Želim ti pokazati, da sem s teboj ob strani, da ti podelim veliko nebeških milosti. (Marija Edsonu)

Dragi otroci, moj Gospod vam želi dati vso svojo Sveto Ljubezen. Ne žalite več Jezusa, ampak iskreno prosite odpuščanja za svoje pomanjkljivosti.

Ljubim vas! Ljubim vas! Ljubim vas! Moji mali otroci.

Danes na vse vas izlivam dež milosti iz nebes. Prihajam, da vam razodem milost, ki jo je Gospod dal vaši Amazoniji. *Danes prihajava z Jezusom v spremstvu sv. Jožefa, ker želiva, da bi  vsak od vas imel globoko ljubezen in pobožnost: prvih 9 sred gorečega meseca za njegovo Prečisto Srce*. Tisti, ki prosijo za Božji blagoslov po priprošnji Prečistega Srca svetega Jožefa, bodo prejeli vse milosti od Mene in Mojega Sina Jezusa. Svetemu Jožefu se zahvaljujemo za vse, kar je storil zame in za mojega Sina Jezusa, za naju oba.

Jezus in jaz želiva, da bi poleg pobožnosti naših združenih Svetih Src obstajala tudi pobožnost do Prečistega Srca svetega Jožefa in vseh mojih otrok po vsem svetu *počastite prvih devet sred v mesecu z molitvami in posebnimi molitvami*.
*Vsi tisti, ki se spovedujejo in prejmejo sveto obhajilo prve srede v mesecu z molitvijo 7 žalosti in 7 radosti mojega čistega ženina svetega Jožefa, bodo ob uri smrti prejeli potrebne milosti za odrešenje*.

Vsi, ki ste od Gospoda prejeli to poslanstvo, da širite pobožnost do Prečistega Srca svetega Jožefa po vsem svetu, troedina pobožnost, ki si jo je Jezus tako želel, je zdaj popolna.

Zdaj je izpolnjeno vse, kar sva z mojim Sinom Jezusom začela od najbolj oddaljenih prikazovanj.

Zdaj bodo milosti obilne in Sveti Duh se bo močno spustil na površje zemlje. Sveti Duh bo po tej troedini pobožnosti vžgal Amazonijo z ognjem svoje ljubezni.

Dragi otroci, pripravite se in storite vse, kar vas prosiva Jezus in jaz. Kmalu se vrnem, da vam povem več o Gospodovih željah.

Zdaj vas jaz, moj Sin Jezus in sveti Jožef blagoslavljamo v Imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. Se vidiva kmalu.