SPOROČILA EDSONU 19. MAREC 2020

 

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA,  VARUHA SVETE CERKVE IN VSEH DRUŽIN 19.03.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!

Tu sem, Varuh Svete Cerkve in vseh družin. Nič se ne bojte, ubogi ranjeni otroci. Izročite se božanski Volji Boga, izročite se njegovim rokam. Bog pometa stran umazanijo in zlobo na mnogih krajih tako, da toliki, ki so bili slepi in gluhi za njegov klic, upognejo svoja kolena na tla in prosijo odpuščanja za svoje grehe. Bog deluje, ruši mogočne z njihovih prestolov, ločuje ljuljko od pšenice, ločuje mali ostanek, da bi se mogel svet prenoviti  in odločiti, da bo spoštoval njegove zakone in svete nauke; da bo njegovo Božansko Veličanstvo, ki je tako žaljeno na mnogih krajih sveta, prepoznano in spoštovano, da bo utišal in ustavil delovanje zlobnih proti in znotraj njegove Svete Cerkve.

Strašno zlo je bilo vrženo v svet po človeških rokah. Bog je to dopustil, da popravi slepe, gluhe in tiste, ki so polni napuha in niso hoteli poslušati klicev moje Svete Neveste. Že veliko let vabi svet k molitvi, k spreobrnjenju,  a mnogi niso dali pozornosti njenim besedam, mnogi so hoteli nadaljevati in slediti napačnim potem, uresničevati in  živeti dela greha in teme. Veliko molite molitev, ki jo je naučila moja Brezmadežna nevesta: »Gospod, naj nikoli ne izgubim moje vere v časih strašnih preizkušenj, ki so prišle na svet!« Molite večkrat to molitev. Gospod ob njegovi vrnitvi bo iskal še malo vere v svetu. Vstopite v moje Prečisto Srce, da vas nič ne zmoti in da ne boste kolebali v veri. Verujte! Verujte! Verujte! Vera in zaupanje v Boga sta veliko bolj dragoceni kakor dobrine tega sveta, ki se vse porabijo in končajo. Naj bo Bog edino dobro in  ljubezen vaših src! On sam je dovolj! Razumite, da je to čas molitve skupaj s svojo družino in odkritja resničnega Božjega klica v vašem življenju. Odločite se enkrat za vselej, da boste sledili njegovi poti svetosti, združeni z njegovim Srcem. Pokleknite pred križem v vaših družinah in prosite odpuščanja za svoje grehe. Molite Rožni venec z novim srcem, skesajte se in spreobrnite v Božji Ljubezni. Berite in meditirajte besede mojega Božjega Sina, ki je luč vaših duš, tolažba in moč v teh časih preizkušenj. Danes prosim pred njegovim Božjim Prestolom za vsakega od vas. Molite in prosite odpuščanja za svoje grehe in vaše molitve bodo v kratkem uslišane in vaše solze bolečin se bodo spremenile v solze veselja, ker iz roda v rod traja njegovo usmiljenje tistim, ki se ga bojijo.

Dajem sedaj svoj blagoslov in varstvo Sveti Cerkvi in vsem družinam vsega sveta: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILA EDSONU 18. MAREC 2020

 

MOLITEV, KI JO JE SVETI JOŽEF, PO JEZUSOVEM NAROČILU NAUČIL EDSONA GLAUBER, 18.03.2020

Gospod, imej usmiljenje z nami in s celim svetom. Prosimo te po priprošnji Slavnega Svetega Jožefa, Varuha Svete Cerkve in naših družin, da oddaljiš in storiš da v trenutku izgine, kot bi trenil z očesom, ta smrtonosni virus, ki je prišel od Satana, ki žanje veliko človeških življenj, v mnogih krajih sveta.
Podeli nam to veliko milost. Ne glej na naše grehe ampak vero, ki oživlja tvojo Cerkev!… Ponižaj Satana in ves pekel, vedno bolj povišaj Svetega Jožefa in njegovo Prečisto Srce v vsej Cerkvi in vsemu svetu, kot se še ni zgodilo v zgodovini človeštva. Naj se vsi spomnijo moči njegove priprošnje in velike ljubezni njegovega Prečistega Srca, ki nas ne pušča v nevarnostih in stiskah življenja.
Slavni Sveti Jožef, Mogočni varuh in Oče naše duše, spomni se, da so mnogi tvoji častilci molili tvoj Sveti Plašč varstva in tvoj Rožni venec 7 žalosti in radosti in častili tvoje Prečisto srce na prve srede v mesecu. Zaradi vseh molitev, ki so bile s toliko ljubeznijo in vero namenjene tebi in tvojemu Prečistemu Srcu, nam pokaži veliko znamenje tvoje ljubezni za Sveto Cerkev in za ves svet. Izprosi nam od Najvišjega Boga odpuščanje naših grehov in njegovo božansko Usmiljenje, ki smo ga nehvaležni sinovi in hčere mnogi razžalili. Naj nam Gospod odpusti in nas reši. Sedaj stori, da imajo naše molitve vrednost pred Svetim Božjim Prestolom. Mi te z zaupanjem te prosimo: izpolni sedaj tvoje obljube, da te ne bi nihče klical zaman. Posvetimo se tvojemu Prečistemu Srcu in v tem trenutku posvetimo vsako državo, vsako okuženo osebo, vsako ranjeno in s tem zlobnim in smrtonosnim dejanjem prizadeto regijo.
Ko kličemo tvoje Srce in Najsvetejše ime, ves pekel trepeta in beži od strahu. Stori, o Slavni Svetnik, da se ta smrtonosni virus zdrobi pod tvojimi svetimi, čistimi in deviškimi nogami, ko z veliko vero in zaupanjem kličemo:
PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠIH DRUŽIN.

Amén!
Skesajte se svojih grehov in z vero molite večkrat sedaj to molitev, še bolj pa jutri, na praznik Svetega Jožefa.

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 08.03.2020 -Manaus-AM.

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 08.03.2020 -Manaus-AM.

Danes je Sveti Jožef se prikazal z malim Jezusom v svojem naročju. Dal nam je sledeče sporočilo:

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, prihajam iz nebes, da blagoslovim tebe in vse človeštvo. Jezus prosi, da se vsi zatečejo v moje Prečisto Srce in prejmejo iz njega vse milosti, ki jih njegovo Božje Srce želi dati vsem, ki prosijo po mojem posredovanje pred njegovim Prestolom.

Svet se prečiščuje njegovih grehov, ker ne moli, ker se ne kesa svojih napak in zločinov in ne prosi s skrušenim srcem Boga za odpuščanje. Kdaj se bo svet naučil biti poslušen Bogu?

Vrni se h Gospodu, nehvaležno in uporno človeštvo, ker bodo še večje bolečine in žalosti prišle kmalu na svet. Gospod ne prenaša več tolikih grehov: toliko je prešuštev, splavov, zločinov in napadov na nedolžnost, z uničenjem čistosti in svetosti mnogih duš.

Srce mojega Božjega Sina krvavi zaradi groznih nezvestob in grehov Božjih služabnikov, ki ne živijo več prave vere, ampak dušam pridigajo napačno, poučujejo druge stvari, ne pa Gospodovih svetih besed in naukov.

Znotraj Cerkve mojega Sina kraljuje duhovni razpad, ker je hudič vstopil vanjo, preoblečen in prefinjeno želi uničiti sveto in požreti vse duše z velikim besom.

Moj sin, moli, moli, ker bodo prišle na svet močnejše in še večje preizkušnje in blagor tistim, ki ne bodo zanikali svoje vere in ne bodo izdali resnic, ki jih je učil moj Sin Jezus, ter bodo ostali zvesti in trdni do konca.

Prosite za moje varstvo, želite si biti pod mojim svetim plaščem in jaz vas bom vodil k Jezusu in postavil vas bom v njegovo Božje Srce. Dajem svoj blagoslov in varstvo vsem predanim otrokom, ki častijo moje Prečisto Srce in ki se mi vsak dan posvetijo. Po naročilu mojega Božanskega Sina dajem vsem veliko milosti iz nebes.

Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Edsonova obrazložitev sporočila:

Med prikazovanjem je Sveti Jožef, po naročilu Boga Otroka naredil trikrat križ nad vsemi državami in regijami sveta. Ko je zaznamoval svet s Križem so žarku luči padali na svet in ga razsvetljevali.

Spomnil sem se kaj mi je Jezus v preteklosti dejal, ko so se začela prikazovanja. Sveti Jožef bo po Njegovem naročilu rešil Cerkev in svet velike katastrofe. Verujmo v mogočno priprošnjo svetega Jožefa pred Jezusovim prestolom in prosimo blagoslove in milosti iz nebes, tako dnevno molimo sveti Rožno venec 7 žalosti in radosti svetega Jožefa. Poleg tega, da prosimo njegovega varstva se postavimo pod njegov Sveti Plašč z molitvami, ki jih molimo v njegovo čast. Naj bo 21. vsakega večera , ki je ura svetega Jožefa,  ura, ko molimo v svojih domovih k Svetemu Jožefu, kot nas je prosil Jezus, da bi mogli doseči velike milosti za nas, za Cerkev in za svet. Lahko molimo rožni venec Jožefovega Srca ali premišljujemo kratko Jožefove bolečine in radosti z 1 Očenaš, 1x Pozdravljen sveti Jožef in 1x Slava Očetu. Molimo lahko njegov Sveti Plašč ali molitve, ki sta jih naučila v njegovo čast Jezus in Marija. VAŽNO JE MOLITI IN NAREDITI PRVI KORAK VERE V TEJ HOJI

 

MEDITACIJE SPOROČIL EDSONU GLAUBER,OB SKRIVNOSTIH ROŽNEGA VENCA 4.3.2023

1.Imejte vero, zaupajte. Zdaj se morate postiti: postite se!… nikoli se niste postili. Vedno se morate postiti in opravljati mnoga dobra dela. Moliti morate tako, da delate pokoro v svojih domovih: molite, klečite in poljubljate tla. (Devica Marija Mariji do Carmo, 21. januarja 1996)

  1. Posredujte, postite se in se žrtvujte za odrešenje duš. To je čas, ko se morajo tisti, ki sprejemajo sporočila iz nebes, vedno bolj združevati, da bi veliko zlo enkrat za vselej bilo odstranjeno iz Cerkve in od vsega človeštva. Pokrčite kolena do tal in molite, molite, molite. To je Božja prošnja. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen! (Devica Marija Edsonu, 29. novembra 2014)

  2. Pomagaj svoji nebeški materi spreobračati grešnike za Boga. Molite, spreobračajte se, postite se! Prinesite svojim bratom in sestram moje klice, da se jih veliko odloči za Boga in nebeško kraljestvo. Bog si želi spreobrnjenja vsakega svojega otroka. Zato, moji sinovi in hčere, spreobrnite se, da si zaslužite nebesa. Spreobrnite se, da bosta Božja milost in blagoslov vedno z vami in vašimi družinami. Spreobrnite se, da bo svet dosegel mir in se vrnil k Bogu. (Devica Marija Edsonu 16. aprila 2011)

  3. Veliko, veliko molite, kajti svet potrebuje Božjo milost, sicer ga bo utrpelo veliko kazen, zaradi neposlušnosti do Boga. Postite se! Postite se za spreobrnjenje grešnikov, tako bodo rešene tudi vaše družine, če boste vztrajali in poslušali moje klice. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen! (Devica Marija Edsonu 14. avgusta 2011)

  4. Ne nehajte moliti! Molitev reši mnoge duše za Nebesa. Hudič deluje na vse načine, da bi prenehali moliti. Ne vdajte se!… borite se proti vsemu zlu! Zlo se premaga z molitvijo in postom. Ne obupajte. Borite se kot sinovi in hčere vere in molitve, ki zaupajo v Božje usmiljenje in ljubezen. Nikoli ne dvomite v Božjo ljubezen in odpuščanje. On vas ljubi in si goreče želi odrešitve vsakega izmed vas. Njegovo usmiljeno srce je odprto, da vas sprejme in obogati s posebnimi milostmi. Zahvaljujem se vam za vašo navzočnost in za to, da želite živeti moja sporočila ter jih uresničevati v svojem življenju. (Devica Marija Edsonu 11. aprila 2015)