DEVETDNENICA K BREZMADEŽNI 8. DECEMBER – SESTAVIL PAPEŽ PIJ X.

1098204_10151894995038185_1668219574_n maria_immacolata2

 

Uporabnik Nevenka Brozina je dodal nove fotografije (2).
9 min ·

devetdnevnica k prazniku brezmadežne 8. december – sestavljena po papežu Piju X.

Je pobožnost starejša od tisoč let tista, ki je v čast Brezmadežni Mariji, katere slovestnost praznujemo 8. Decembra, praznik, ki ga tudi povezujemo z darovanjem rož kipu Marije na Piazza di Spagna v Rimu.

DOGMA, DA JE MARIJA BREZ MADEŽA IZVIRNEGA GREHA SPOČETA JE BILA RAZGLAŠENA 1854. TODA ŽE OD ŠTIRISTO SE JE OMENJEN PRAZNIK VKLJUČIL V LITURGIČNI KOLEDAR. NA PRAZNIK SE ČASTILCI PRIPRAVIJO Z MOLITVIJO VSAKODNEVNE DEVETDNEVNICE. SV. GERTRUDI VELIKI JE SAMA SVETA DEVICA DALA BESEDILO MOLITVE, KI SE MOLI 9 ZAPOREDNIH DNI.
DEVETDNI POVRSTI SE MOLI VSAKODNEVNO 30 ZDRAVIH MARIJ V SPOMIN NA 270 DNI, KI JIH JE MARIJA PREŽIVELA POD SRCEM SVOJE MATERE – SVETE ANE. SLEDIJO MOLITVE Z NEKATERIMI SPECIFIČNIMI VZKLIKI.
PRAZNIK BREZMADEŽNE SE POVEZUJE TUDI S POSVETITVIJO MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU, KATEREMU SE MNOGI IZROČIJO. PRAZNIK IZHAJA IMA KORENINE ŠE V SREDNJEM VEKU, KO SE JE MARIJO KLICALO »GOSPODARICA«
PRAVI ČIN POSVETITVI JE BIL SVETI ALOJZIJ MARIJA GRIGNON DE MONFORT, KI JE V SEDMEM STOLETJU OBJAVIL : RESNIČNA POBOŽNOST K MARIJI.
BESEDILO JE DUHOVNO IN JE ŠE DANES MNOGO CENJENO, V KATEREM JE A.M.GRIGNON PRIPRAVIL PROGRAM 33 DNI KOT PRIPRAVO NA POSVETITEV

PRVIH 12 DNI PREDSTAVLJAJO ČAS ZBRANOSTI, DA BI SE NAUČILI OSVOBODITI SE NAVEZANOSTI NA POSVETNE STVARI.
NASLEDNJI TRIJE TEDNI SO DOLOČENE ZA :
– PODARITEV BOGU,
– KRISTUSU IN
– SVETEMU DUHU
– VSAK TRENUTEK DNEVA.
– MOLITEV POSVETITVE Z
– OBNOV ITVIJO KRSTNIH OBLJUB:«DARUJEM MARIJI SEBE, SVOJE ŽIVLJENJE IN VREDNOST VSEH MOJIH DOBRIH DEL V PRETEKLOSTI, SEDANJOSTI IN PRIHODNOSTI.
MED DEVETDNEVNICO
– VSAK DAN ZMOLIMO DESETKO ROŽNEGA VENCA, ALI BOLJE CEL ROŽNI VENEC
– POJEMO MARIJINE PESMI V ČAST BREZMADEŽNE
– VSAKODNEVNE ŽRTVICE MARIJI V SLAVO
– ŽIVETI DEVETDNEVNICO KOT ČAS OSEBNEGA SPREOBRNJENJA
– -ŽIVETI V TIHOTI

SVETA DEVICA, KI STE BILA LJUBA GOSPODU IN STE POSTALA NJEGOVA MATI, BREZMADEŽNA NA TELESU IN DUHU, V VERI IN LJUBEZNI, SPOČETA BREZ GREHA, POGLEJTE DOBROTLJIVO NA PROŠNJE, IN JIH USLIŠITE, KO VAS PROSIMO VAŠEGA VARSTVA!

HUDIČ ZLOBNA KAČA, PROTI KATEREMU JE BILA VRŽENA PRVO PREKLETSTVO ŠE VEDNO SE BORI PROTI NAM UBOGIM EVINIM OTROKOM. O BLAGOSLOVLJENA NAŠA MATI, NAŠA KRALJICA IN SREDNICA, KI ŽE OB TRENUTKA VAŠEGA SPOČETJA STE STRGLI SOVRAŽNIKU GLAVO, SPREMITE NAŠE MOLITVE, KI JIH SKUPAJ Z VAMI KOT ENO SRCE – PROSIMO, DA JIH PRENESETE PRED BOŽJI PRESTOL. DA NE BI NIKOLI PADLI POD TEŽO PREIZKUŠENJ, DA BI MOGLI PRITI V PRISTAN ZDRAVJA, MED TOLIKIMI NEVARNOSTMI. CERKEV IN VSA KRŠČANSKA SKUPNOST POJE ŠE ENKRAT SLAVOSPEV OSVOBODITVE, ZMAGE IN MIRU. TAKO BODI. AMEN.

O MARIJA BREZ MADEŽA SPOČETA, PROSI ZA NAS, KI SE K TEBI ZATEKAMO. (3x)

Vsa si čista o Marija,brez vsakega madeža, ti slava Jeruzalema in radost Izraela.
Ti si čast našega ljudstva,
Zagovornica grešnikov.
O Marija, O Marija
Devica Najmodrejša
Mati Usmiljenja
Prosi za nas
Posreduj za nas
Pri Gospodu Jezusu Kristusu. Amen
.

KAKO USTANAVLJATI DRUŽINSKE IN DRUGE MOLITVENE SKUPINE SVETIH TREH SRC

sveta_druzina_1-150x150(1)

 

DELO SVETIH TREH SRC

1. ORGANIZACIJA

a) Vsaka skupina, ki se čuti poklicana živeti  sporočila Kraljice Rožnega venca in Miru iz Itapirange in ki želi formalizirati svoj obstoj, da bi bila združeni s svetiščem v Itapirangi, Amazonija, se bo registrirala preko email: itapiranga0205@gmail.com, da more slediti predlaganim smernicam za boljše duhovno pot in vero, kot nas prosi Sveta Devica v svojih sporočilih po njenih zaupnikih.

b) Molitveno skupino  lahko oblikujejo mladi, otroci in družine, vedno ena ali dve osebi, ki sta odgovorni so namenjeni za določitev dneva za molitev, petje, adoracijo, duhovne vaje, vedno ob spremljanju duhovnika, ki bo spremljala duhovna pot skupine in bo vedno v kontaktu z duhovnikom, ki je odgovoren na sedežu ARRPI.

c) Oblikovane skupine ob določenih oravirah in preizkušnjah  poskušajo biti zvesti svoji duhovni poti, zatekajoč se vedno pod zaščito treh združenih Svetih Src Jezusa, Marije in Jožefa, katerim se posvetitev zjutraj, popoldne in zvečer, kot nas je naučila Naša Gospa;

  Posvetitev trem Svetim Srcem

 

Sveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino, Prečisto srce svetega Jožefa,

Danes (nocoj) vam posvetim svoje misli *, svoje besede *, svoje telo *, svoje srce *

in svojo dušo, da se lahko v tem dnevu (noči) po meni izvrši vaša sveta volja. Amen.

(Op.: * naredimo križ na ustreznem delu telesa (na čelu, ustnicah, srcu …)

Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Ta posvetitev se mora opravljati trikrat dnevno: zjutraj, popoldne in zvečer. Važno je, da naredimo znamenje kriza v trenutku ko izgovarjamo besede.

Nikoli ne prosi za svoje pravice (Jezus Mariji do Carmo)

 

 2. KAKO ZAČETI Z MOLITVENO SKUPINO?

a) Prvi korak je umestiti sliko treh Svetih Src v družini, ki želi slediti tej poti predanosti v veri s Sveto Družino. Duhovnik blagoslovi sliko treh Svetih Src, ki bo postavljena na častno mesto v hiši, kjer se bo družina združevala k molitvi in pred sliko se bo družina posvetila skupaj z duhovnikom in prisotnimi pričami. Ta umestitev pomeni večno zavezo ljubezni s tremi združenimi Svetimi Srci, darovanje ljubezni tako za izpolnitev Božjih načrtov v svojem življenju kot tudi v svetu. To je popolna izročitev sebe v Očetove roke po teh Najsvetejših Srcih, ki nas tako ljubijo, nam želijo dobro in se bojujejo noč in dan za našo srečo in svetost. To je zaveza: posvečevati sebe in posvečevati bližnjega v ljubezni do konca.

Družina, ki želi umestiti sliko v svoj dom se lahko mesec prej pripravi z molitvijo Plašča Svetega Jožefa (Tridesetdnevnica), če želi na dan umestitve prejeti škapulir Svetega Jožefa. To bi bilo veliko veselje za Sveta Srca Jezusa, Marije in Jožefa. Dan posvetitve naj se vsako leto spominja kot obletnica posvetitve in izročitve Bogu po treh Svetih Srcih.

 

Želim, da si lepo oblečena, brez greha in želim, da greš k Maši vsak dan. Tako je prav! (Jezus Mariji do Carmo)

b) Dobro se pripraviti za prejem škapulirja Svetega Jožefa s tem, da opravi mesec dni prej Tridesetdnevnico ali Sveti Plašč, tako da bolje spozna osebo Svetega Jožefa, premišljuje o obljubah njegovega  Prečistega Srca. Prejeti Škapulir Svetega Jožefa pomeni biti vedno pod zaščitnim Plaščem treh združenih Svetih Src, ker je Sveti Jožef najtesneje združen z Jezusom in Marijo po sveti vezi ljubezni.

 

c) Ustanovljena skupina ne sme nikoli pozabiti opravljati prve petke, prve sobote in prve srede v mesecu, ker to so dnevi sprave, zadoščevanja in prošenj za spreobrnjenje grešnikov po  združenih Svetih Srcih Jezusa, Marije in Jožefa.

Želim, da moji otroci obiščejo mojega Sina Jezusa v Najsvetejšem Oltarnem Zakramentu in da opravijo uro zadoščevanja Njemu, zaradi toliko zločinov, bogoskrunstev in prezira, ki jih prejema vsak dan od ubogih grešnikov. (Naša Gospa Edsonu)

 

d)     Dobro se organizirati in poromati v Svetišče v Itapirangi, ki je kraj izbran po Devici iz Amazonije, v dneh 1. in 2. v mesecu, ali najmanj 1. in 2. maja, ki so dnevi praznovanja obletnice Njenega prvega prikazanja.

V Sloveniji izberemo kot kraj prikazovanj Kurešček, kjer se je Sveta Družina  prikazala Edsonu Glauber in je dala sporočilo, da je tu mesto ozdravljanja za družine.

 

3.     KAKO TO DOSEČI?

Ljubeče je pogledala mojo mamo in mene in z lepim nasmehom in naju vprašala:

Mi hočeta danes izreči svoj DA, kot odgovor na sodelovanje v vsem kar želim realizirati tu v tem mestu?
DA!, sva odgovorila.

Torej molite, molite, veliko molite. Molite rožni venec vsak dan! Blagoslavljam vse vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. (Marija Edsonu in Mariji do Carmo)

a)     Vsaka skupina bo hodila po poti ob vodstvu Marijine roke in Svetega Jožefa, v molitvi rožnega venca, molitvi v zbranosti, veri in ljubezni. Molitev rožnega venca je  toliko krat, prosila Sveta Devica iz Itapirange, ker je to molitev, ki nas vedno bolj združuje z njenim Brezmadežnim Srcem in, ki nam zagotavlja milost, da odpremo svoja srca za Božjo ljubezen, da  sprejemamo Boga vedno bolj v svoja življenja.

 

Točim solze veselja, ko vas gledam kako molite rožni venec. Kako sem srečna!

Molitev mora biti srečanje z Bogom. Molite s srcem, da bi mogli vedno bolj čutiti radost veselja v molitvi, željo da bi molili več in več in bili vedno z Bogom. To pomeni moliti s srcem! (Naša Gospa Edsonu)

 

b)  Pri vsaki skrivnosti  lahko zmolite katero od molitev, ki jih je Naša Gospa  naučila vidce, ali pa zapojete kakšno pesem.

c) Po končanem Rožnem vencu meditirajte Božjo Besedo tistega dne, ali pa eno sporočilo Naše Gospe, kot majhen delež.

 

d)  Na koncu molimo po namenu Svetega Očeta za Cerkev in se posvetimo trem Svetim Srcem. Na koncu pesem.

 

4.    DRUGA NAVODILA

a)     Na prve srede v mesecu ne pozabimo moliti rožni venec sedmih žalosti in radosti Svetega Jožefa;

b) Jezus in Marija nas prosita, da se spomnimo vsak dan ob 21 uri na uro Svetega Jožefa, ure njegovega tranzita, ko je njegova duša zapustila ta svet. To je ura velikih milosti po njegovi priprošnji za družine, za Cerkev in za svet, ki je razglašen za Zavetnika Svete Cerkve in Družin. V tej uri lahko tudi molite rožni venec sedmih žalosti in radosti Svetega Jožefa, na krajši način z 1x Oče Naš, 1x Pozdravljen Sveti Jožef in 1x Slava Očetu.

c)  Dela usmiljenja morate udejanjiti v praksi in živeti kot prosijo tri Sveta Srca. V raznih sporočilih Jezus, Marija in Jožef neprestano prosijo naj naredimo nekaj za tiste, ki najbolj potrebujejo   luč vere in krščanske pomoči.

Ubogajte Mojo Mamo. Naredite vse kar ona zahteva. Ne ustavite se. Vi ste zelo v udobnosti. Delujte. Biti moraš ponižna, prijazna, sočutna, ljubeča in poslušna. Obiskuj jetnike, bolnike v bolnicah, zapuščene otroke, stare, zaničevane in vdove. Delaj žrtve. Vedeti moraš na kaj moraš biti pozorna. (Jezus Mariji do Carmo)

d)   Priročnik za molitev (molitvenik) se lahko bere in moli kot dodatek, ki nam pomaga pri naši molitvi, vendar ne more zamenjati premišljevanja Božje Besede in katekizma, ki nam pomagata da poglobimo našo vero in zvezo z Bogom.

e)    Vsakdo je odgovoren za svoje spreobrnjenje in zveličanje, kot nam pravi Naša Gospa v svojih sporočilih. Tako je; in vsak naj si prizadeva približevati se in prejemati zakramente, naj živi vedno življenje po poti vere. Da bi zaslužili blagoslove in milosti od Boga moramo vedno bolj hoditi proti njemu in to zahteva truda, vztrajnosti in potrpežljivosti vsak dan, ne da bi se pustili premagati od preizkušenj, ki se pojavijo v naših življenjih.

Ali ne jeste vsak dan?Tako mora biti tudi z molitvijo. Tako kot: kdor dela naj je, kdor ne dela naj ne je. Tako je tudi z odrešenjem. Kdor moli se bo rešil, toda kdor ne moli se ne bo rešil. Odrešenje je odvisno od vsakega posameznika, vsake osebe, toda pomaga molitev žene ali matere, pa tudi prijateljice ali prijatelja je zelo sprejeta. (Naša Gospa Mariji do Carmo)

Prevod Nevenka Brozina.

Vse informacije o tem dobite po telefonu 00386 31 529 838 ali nevenka_si@yahoo.com. Zbira se nove prijave za molitvene skupine na tem meilu, ki se bodo ob primernem času posredovale tudi v Itapirango.   V Sloveniji sodelujemo skupaj, ker so tudi potrebni prevodi v obe smeri. Sodelujmo, da bomo prejeli milosti za nas, naše družine, Cerkev in svet.

 

PREJMITE BLAGOSLOV SVETIH TREH SRC JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA. NEVENKA

www.trisvetasrca.si 

ROŽNI VENEC SVETIH RAN NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA

ROŽNI VENEC SVETIH RAN NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA

1-snyatie111-400

 

 

 

 

24 Sam je na svojem telesu ponesel naše grehe na les,

da bi mi grehom odmrli in živeli za pravičnost. Po njegovih ranah

ste bili ozdravljeni.  (1 Peter 2, 24)

 

 

 

 

 

 

Namesto vere molimo:

O Jezus, Božji Odrešenik, usmili se nas in vsega sveta. Amen.

Sveti Bog, Sveti Močni Bog, Sveti Nesmrtni Bog, usmili se nas in vsega sveta. Amen.

Moj Jezus, Milost in Usmiljenje. Pokrij nas s svojo Predragoceno Krvjo pred sedanjimi nevarnostmi. Amen.

Večni Oče, usmiljenje, po Krvi tvojega Božjega Sina. Prosimo te imej usmiljenje z nami. Amen. Amen. Amen.

 

Namesto Oče naš:

Večni Oče, darujem ti Svete Rane Našega Gospoda Jezusa Kristusa za ozdravljenje ran naših duš!
Namesto Zdrave Marije:

Moj Jezus, odpuščanje in usmiljenje zaradi zaslug tvojih Svetih Ran!

 

Na koncu molimo trikrat:

Večni oče, darujem ti Svete Rane našega Gospoda Jezusa Kristusa za ozdravljenje ran naših duš.

 

Gospod je dejal Irmi Marti Chambon:

 Podelil vam bom vse kar me boste prosili po mojih Svetih Ranah. Vse boste prejeli, ker ima zasluga moje Krvi  neskončno ceno. Po mojem Srcu in po mojih Ranah lahko dobite vse.

Pri vsaki besedi pade kapljice moje Krvi na dušo grešnika.

Milosti, ki jih prejmete po teh vzklikih so milosti ognja… pridejo iz Nebes in zahtevam, da se vrnejo v Nebesa.

Moje rane ozdravljajo vaše rane. Tisti, ki jih častijo bodo prejeli resnično spoznanje Jezusa Kristusa.

Moje rane bodo pokrile vaše napake.

Premišljujte o Njih in boste vedno našli novo hrano ljubezni.

Potrebno je širiti to pobožnost.

Ta rožni venec Usmiljenja  je protiutež moji Pravičnosti.

Pogosto morate ponavljati ta vzklik ob bolnikih: »Moj Jezus, odpuščanje in usmiljenje, po zaslugah tvojih Svetih Ran.«

Ta molitev bo blažila dušo in telo.

Mnogi ljudje so doživeli učinkovitost teh vzklikov.

 

ČAS SVETEGA JOŽEFA ZA POMOČ IN ZAŠČITO KRISTUSOVE CERKVE

 

15079024_1424435287591133_4288058708849063190_n

 

PRIHAJA ČAS VELIKEGA

POSREDOVANJA IN ČUDEŽA SVETEGA JOŽEFA, DA PRISKOČI NA POMOČ IN ZAŠČITI KRISTUSOVO CERKEV PRED NEVARNOSTMI, KI JO OGROŽAJO. MOLIMO, MOLITE, MOLITE!

POZDRAVLJEN SVETI JOŽEF,
MODROST JE S TEBOJ, BLAGOSLOVLJEN SI MED VSEMI MOŽMI IN BLAGOSLOVLJEN JE JEZUS, SAD MARIJE TVOJE ZVESTE NEVESTE.
SVETI JOŽEF, VREDEN OČE IN VARUH JEZUSA KRISTUSA IN SVETE CERKVE, PROSI ZA NAS GREŠNIKE IN IZPROSI NAM OD BOGA BOŽJO MODROST SEDAJ IN OB NAŠI SMRTNI URI. AMEN

Ura svetega Jožefa je 21. ura – to je ura milosti in blagoslovov njegovega Prečistega Srca. Ura, ko se prenovijo mnoga srca; ura spreobrnjenja, v kateri Gospod po posredovanju njegove mogočne priprošnje podeli odrešenje mnogim umirajočim, tolaži bolnike, obriše naše solze, je ura velikih čudežev v korist človeštva. Ne pozabite!

MOLITEV K SVETEMU JOŽEFU

K tebi o sveti Jožef, pribežimo v svojih stiskah, in ko smo na pomoč poklicali tvojo presveto nevesto, prosimo zaupljivo tudi tvojega varstva. Pri ljubezni, ki te je vezala z brezmadežno Devico, Božjo Materjo, in pri očetovski ljubezni, s katero si objemal Dete Jezusa, te ponižno prosimo, ozri se milostno na delež, ki ga je pridobil Jezus s svojo krvjo, in pomagaj nam v naših potrebah s svojo močjo in priprošnjo.
O preskrbni varuh Svete družine, varuj izvoljeno ljudstvo Jezusa Kristusa; odvrni od nas, ljubezni polni oče, vsako kugo zmot in greha. Podpiraj nas milostno iz nebes, o mogočni naš varuh, v tem boju zoper moči teme, in kakor si nekdaj otel Dete Jezusa iz smrtne nevarnosti, tako brani zdaj sveto Cerkev Božjo sovražnega zalezovanja in vsakega nasprotovanja. Varuj nas vsekdar, da bomo po tvojem zgledu in s tvojo pomočjo mogli sveto živeti, srečno umreti in doseči večno zveličanje v nebesih. Amen (pp. Leon XIII.)

NI ŠE KONEC! VSE SE MORA IZPOLNITI! (JER 48, 3-9)

NI ŠE KONEC, VSE SE MORA IZPOLNITI ! MOLIMO ZA ZVELIČANJE DUŠ!

15037352_1420801924621136_1804268492181400111_n (1) 15128824_1420802014621127_6761215701098894564_o 15095633_1420802047954457_9169833774643477912_n

Moji otroci, ne izgubite priložnosti, da bi bile nekega dne z Bogom v nebesih. Bog vas preko mene  kliče na pot svetosti, toda mnogi so zasedeni s svojimi grehi, polni zaskrbljenosti s kompromisi sveta.

Zapomnite si moji otroci, ne svet ne materialne stvari vas ne vodijo v nebesa, samo moj Sin, če ga resnično sprejmete v svoja življenja in sprejmete, da boste zvesto sledili njegovi sveti poti. Pustite svet, da bi pripadali nebesom.

(Sporočilo Kraljice Rožnega venca in Miru 04.12.2015 Itapiranga-AM)

 

Molitev vam da moč, da lahko hodite vedno naprej in vam odpira usmiljeno Srce mojega Božjega Sina in razliva na vas živo vodo, ki vas očiščuje in vas naredi može in žene vere.

Verujte moji otroci, verujte vedno bolj. Tisti, ki zaupa v Boga vse prejme iz njegove ljubezni. Jaz vas ljubim in kot vaša Mati se bojujem za vašo srečo in za vaše zveličanje. Bojujte se vedno bolj in nikoli ne izgubite vere in zaupanja v Boga.

Moji otroci, ustavite se in pomislite malo na nebesa in na večnost. Dajte možnost Gospodu, da  vam On razodene v globini njegovo ljubezen (03.12.2015)

 

SPOROČILO JEZUSA DNE 20.11.2015

Moncalieri (Torino – IT)

Danes je prišel Jezus z Našo Gospo. Oblečena sta bila v belem. Spremljali so jih nekateri svetniki: sveta Marija Marjeta Alacoque, sveta Ivana Arška, sveta Katarina Sienska in sveti Frančišek Asiški. Med prikazovanjem je Naša Gospa skupaj s svetniki prosila za mir v svetu, da bi Jezus podelil svoje odpuščanje, mir in svojo ljubezen. Razumel sem prisotnost svetnic svete Marjete in svete Ivane za Francijo in svete Katarine in svetega Frančiška za Italijo. Jezus mi je dal sledeče sporočilo.

Moj mir naj bo z vami vsemi!

Moji malčki, glejte Sveto Srce, ki tako ljubi ljudi in ki ni ljubljeno.

(Jezus je pokazal svoje Srce polno plamenov in luči)

Jaz sem Kralj nebes in zemlje in prihajam s svojo Sveto Materjo, Kraljico kraljic, da bi vas prosil malo vaše ljubezni.

Ne zakrknite svojih src z grehom. Greh vam ne more dati resnično srečo, temveč samo večno smrt.

Ne želite grešiti, ker greh vas vodi v pogubljenje. Hrepenite po moji ljubezni; ljubezni, ki rešuje in osvobaja. Koliki imajo svoje duše uničene, ker so neposlušni.

Jaz vas prosim poslušnosti temu kar vam sporoča moja Mati, ki prihaja. Ona prihaja k vam z mojim klicem po ljubezni vseh vas.

Jaz sem vas klical k svojemu Srcu že pred mnogimi leti, toda vi se niste zatekli vanj, ker zlahka pozabite to kar vam pravim.

Odpovejte se svetu in grehu in tako bodo vaša srca odprta za prejem mojih milosti, mojega miru in moje ljubezni.

Svet, ki se noče darovati moji ljubezni bo kmalu prečiščen njegove upornosti in neposlušnosti.

Jaz sem usmiljen, toda sem tudi pravičen. Moja ljubezen, za dobro vaših duš, vas zna tudi popravljati, da se ne bi večno pogubili.

Molite, molite rožni venec moje Svete Matere in ona, skupaj s Svetim Jožefom, bo od mojega Božjega Srca dosegla mir in življenje za vaše duše.

Vrnite se na svoje domove z mojim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

POROČILO NAŠE GOSPE 26.11.2015 – CATANIA, SICILIJA (IT)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati, Kraljica rožnega venca in miru vas vabim k spreobrnjenju in miru. Bog vas kliče, otroci moji. Čas je prisluhniti njegovemu klicu in obnoviti svoja srca. Jaz vas prosim, da še več molite za mir. Vi me še niste poslušali in molili, kot sem vas prosila, zato tolike žalostne stvari se dogajajo v svetu. Če bi me vsi moji otroci poslušali tolikim stvarem bi se lahko izognili.

Jaz vas prosim, da rožni venec molite v svojih domovih z večjo zavzetostjo. Rožni venec uniči zlo in osvobodi vaše družine satanovih krempljev. Zahvaljujem se za vašo prisotnost tu v tem trenutku in vam dajem svoj materinski blagoslov.

Molite za Cerkev, molite za Italijo. Težki časi bodo prišli in Italija bo jokala, ker je bila neposlušna Bogu. Morala bi biti vzor a je prva ranila mojega Sina Jezusa s svojimi grehi nezvestobe. Prosite Božjega usmiljenja sedaj, dokler je še njegova roka nad vami kot znamenje blagoslova in varstva, ker jaz vaša Mati prosim pred njegovim prestolom za vsakega izmed vas in za vaše družine. Vrnite se k Bogu. Poslušajte moj klic in se ne boste kesali.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

Mati Božja mi je pokazala Božjo roko nad Italijo. Dokler je Božja roka nad Italijo kot znamenje blagoslova in varstva moramo prositi Gospoda usmiljenja, da se Božja roka ne spremeni v znamenje pravičnosti in kazni. Moramo moliti, moliti, moliti.

 

SPOROČIL0 NAŠE GOSPE Z DNE 28.11.2015

Danes  se je Sveta Mati prikazala z malim Jezusom v naročju. Spremljala sta jo sv. Frančišek in sveta Klara Asiška, ki sta skupaj z Devico molila za svet in za Italijo.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam prosit vas, da združite svoje molitve z mojimi, da bi mogli združeni prositi  Nebeškega Očeta usmiljenja za ta zbegani  in neverni svet.

Moji otroci, svet zanika Odrešenika in vsak trenutek ga mnogi žalijo, ko delajo strašne grehe, zaradi katerih Srce mojega Božjega Sina krvavi.

Premalo spoštovanja se daje Evharistiji in mnogi jo prejemajo brez vere, ker ne verujejo v Jezusovo prisotnost.

Prosim vas posredujte za svet. Naredite iz svojega življenja popolno podaritev, darujoč Gospodu vse kar imate: vašo ljubezen. To je najbolj dragoceno kar imate in jo lahko podarite mojemu Sinu.

Ljubite, da bi pripadali Bogu s telesom, razumom, srcem in dušo. Ljubite, da bi mogli vstopiti v Jezusovo Srce, živa peč ljubezni. Ljubite, da bi bili njegovi večni tolažniki. Častite Gospoda in on vam bo odprl svoje Srce in vam bo dovolil vstop, da bi vas obogatil z najbolj svetimi milostmi.

Strašna vojna se bliža, če se mnogi ne vrnejo skesani h Gospodu. Mnogi bodo dali svoja življenja v bolečinah in solzah, ker niso hotelu poslušati mojih materinskih klicev.

Italija! Italija! Gospod te kliče. Ne greši več! … Italija, tvoja zastava bo raztrgana na dvoje in na tvoje ulice bodo vdrli tisti, ki imajo v svojih srcih polno sovraštva za tisto kar imaš najbolj sveto. Vrni se, vrni se… Čas je, da se ponižaš pred Gospodom in ga prosiš odpuščanja in On ti bo odpustil… Poslušaj-me!

Molite, molite, molite moji otroci. To je moj Materinski klic, klic Matere, ki skrbi za vsakega izmed vas in za vaše družine.

Jaz vas dajem v svoje Srce in vedno blagoslavljam, da bi bili srečni, da bi imeli moč in bi prejeli mir, ki vam ga samo Bog more dati.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 2.12.2015 STELLA MARIS – FINSKA

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, darujte Večnemu Očetu zasluge mojega Božjega Sina za spreobrnjenje in rešitev sveta. Ljubljeno Srce mojega Sina je razžaljeno. Svet se nahaja v veliki duhovni slepoti. Oče je ogorčen zaradi grehov sveta in njegova roka teži nad Cerkvijo in nad nehvaležnim človeštvom. Veliko molite in darujte zadoščevanja, ker mnogi ne verujejo več. Njihova srca so nečista in njihove roke umazane, zaradi njihovih napak. Jaz, vaša Brezmadežna Mati posredujem, da bi še dobila usmiljenje za vas in za svet.  Vrnite se h Gospodu, prosite ga odpuščanja in on se bo usmilil vseh vas.

Veliko zlo bo prišlo in mnogi bodo trpeli in bodo darovali svoja življenja v trpljenju in krvi. Molite otroci moji, to bi vam rada povedala. Bodite zvesti Bogu do konca in verjemite da tistim, ki Gospoda resnično ljubijo smrt ni končna, je srečanje Gospoda z vami za vedno – za večnost. Vrnite se k molitvi in pokori. In tako kot je Gospod imel usmiljenje z Ninivami bo imel usmiljenje tudi z vsakim izmed vas.

Hvala za vašo prisotnost. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem mi je Marija pokazala neke stvari, ki se bodo kmalu zgodile v svetu in v Italiji. Dejala mi je z žalostnim izrazom in potem resnim:

Ljudje mnogo grešijo in ne želijo vedeti za Boga… Rim nečist! Rim umazan!…. Kesaj se!…Bog ti bo odpustil, v nasprotnem primeru bo Bog dovolil, da nate pade uničenje in opustošenje.

Naša Gospa se je prikazala v spremstvu Svetega Mihaela Nadangela, ki je držal meč z živim plamenom in mnogo angelov

ki so imeli posode in trobente. Na znamenje4 Svetega Mihaela so ti Angeli začeli trobentati in se usmerili v različne smeri s posodami.

 

Vizijo sem videl že enkrat v Manausu, toda ta, sem razumel po razodetju Boga, da se nanaša na trpljenja v Italiji. Bog bo očistil Italijo v zelo kratkem, ker bo šla skozi velike preizkušnje, ker je bila zelo neposlušna Njemu.

To bo zelo bremenilo Italijo, ker je bila Gospodu uporna in nehvaležna v teh časih. (22.12.2015)

Italija in Združene Države, v zelo kratkem, bodo kraznovane na način, ki se ga še ni videlo. Velika luč, kot ogenj, bo vidna na nebu Italije. Bolečine in jok bodo velike in ko se bo to dogajalo bo za mnoge samo rožni venec in moje materinsko Srce bilo upanje, zatočišče in varstvo.

Italija bo pretresena, ker ljudje niso znali spoštovati kar pripada Bogu, niso častili njegovo Sveto Ime, niso bili poslušni njegovim Svetim Zapovedim.
Velika bolečina bo tudi hitro dosegla Združene Države, ki bo povzročila, da bo določena regija bila praktično vsa uničena. (13.03.2016)
Italija! Italija! Kličem te k Bogu. Obrni, Italija, ker sedaj je ura, da si poslušna Gospodu in da daš vzor vsem. (04.06.2016)

ZARES NI KONČANO. VSE SE MORA IZPOLNITI.
3 Čuj vpitje iz Horonájima:

»Razdejanje in velik polom!«

4 Moáb je razbit.

Njegovi otročiči so zagnali krik.

5 Da, po vzpetini proti Luhítu

z bridkim jokom stopajo navzgor.

Da, pri sestopu proti Horonájimu

so slišali vpitje zaradi poloma:

6 Bežite, rešite si življenje,

bodite kakor divji osel v puščavi!

 

7 Da, ker si se zanašal na svoja dela

in svoje zaklade,

boš tudi ti osvojen.

Kemoš pojde v izgnanstvo

s svojimi duhovniki in knezi vred.

8 Pokončevalec pride nad vsako mesto,

nobeno se ne bo rešilo.

Uničena bo dolina,

opustošena ravnina,

kakor je govoril GOSPOD.

 

9 Postavite Moábu nagrobnik,

saj bo povsem razdejan.

Njegova mesta postanejo pustinja,

ne bo prebivalca v njih.

(Jer38, 3-9)

(Edson Glauber)

USMILJENJE O JEZUS, USMILJENJE ZA VSE GREŠNIKE, USMILJENJE ZA VSE ČLOVEŠTVO!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.11.2016

 

22f58420eeb572bb89979a1f63b9c2d6

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.11.2016 (Manaus/AM)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in prihajam iz nebes, da vam pomagati izpolnjevati Božjo voljo, voljo, ki jo mnogi od vas ne ubogajo in ne ljubijo.

Na bodite neposlušni do Gospodovih Zapovedi. Prizadevajte si, da bi bili vsak dan boljši, vedno bolj. Pristopajte k zakramentom, da bi dobili moč premagati hudiča in greh.

Ne živite v grehu, temveč v Božji milosti.

Kdor živi v grehu ne izpolnjuje Božje volje in dovoljuje peklenskemu sovražniku, da se približa njemu in njegovi družini.

Sprejmite mojo Materinsko ljubezen v svoja srca, da bi se naučili odpovedati se vsemu  zato, da bi sledili ljubezni mojega Božjega Sina.

LJUBLJENI OTROCI BOG JE MIR. BOG JE LJUBEZEN. BOG JE VEČNO ŽIVLJENJE.

Bodite združeni z Bogom in njegova božanska milost vas bo preplavila in prenovila, da boste postali sinovi in hčere polni Svetega Duha.

Dajem vam svoj materinski blagoslov in mojo ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ROMANJA V ITAPIRANGO – PRVA SKUPINA FRANCOZOV

PRVA SKUPINA FRANCOSKIH ROMARJEV V ITAPIRANGO 8 IN 9. NOVEMBRA 2016

MOGOČE PA BOMO LAHKO NEKEGA DNE VIDELI SKUPINO SLOVENCEV V ITAPIRANGI? ORGANIZATORJI ROMANJ V BRAZILIJO – ZBUDITE SE!

DSC_0435Coração de São José

Sagrado Coração de Jesus, Imaculado Coração de Maria e Coração Castíssimo de São José, eu vos consagro neste dia a minha mente (+), as minhas palavras (+), o meu corpo (+), o meu coração (+) e a minha alma (+), para que a vossa vontade seja feita através de mim, neste dia. Amém!

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

  1. julija 2000 je Edson obiskal  Aylesford z Marino Hoodkin, ki živi v Sao Paulu. To se je zgodilo, ko je bil Edson na obisku v Italiji v Bresci in bil povabljen v Anglijo. Preživel je v Angliji dva tedna in obiskal svetišče Karmelske Matere Božje.

V Angliji je imel nekaj prikazovanj Marije, Jezusa in svetega Jožefa, ki mu je govoril o izročitvi trem svetim Srcem in o prihodnjih dogodkih, žalostnih, ki se bodo dogodili v tej državi.

V Aylesfordu, v svetišču Marije Karmelske, je Edson obiskal kapelo svetega Jožefa .Tu v kapeli je imel prikazovanje Svete družine. To prikazovanje je pritegnilo veliko Edsonovo pozornost.

Edson: »Gospa, ki sta jo spremljala dete Jezus in sveti Jožef, je imela v svojih rokah škapulir, toda ne škapulir Karmelske Matere Božje, temveč drugačen škapulir, bele barve in Edson je na škapulirju jasno razlikoval tri sveta Srca.

Po prikazovanju je Edson omenil prijateljici Marini, kaj se je zgodilo, bil pa je zelo zamišljen in tedaj še ni razumel vsebino tega sporočila, svetih treh Src.

 V Londonu, med sveto mašo, je imel razodetje od Boga, ko mu je bilo pokazano v videnju tri srca Jezusa, Marije in Jožefa združena v eno Srce. To videnje se je ponovilo trikrat, da je ostalo v nepozabnem spominu in nima niti najmanjšega dvoma o edinosti treh Src Jezusa Marije in Jožefa.

Dne 16.07.2001, Edson je v mestu Sciacca, v provinci v Agrigentu na Siciliji, v Italiji, ob obisku skupine mladih, ki je tam  nastala, je Edson  popoldne, med molitvijo rožnega venca imel, po njegovi izjavi,  v cerkvi Marije Rožnovenske prikazovanje Svete Družine pred vsemi prisotnimi ljudmi.. Pri videnju so bili prisotni  tudi kapucinski bratje.

escapulário-003

Prečisto Srce svetega Jožefa, bodi varuh naših družin!

Na tem prikazovanju je Marija dala Edsonu sporočilo, nato pa mu je rekla: . “. Bodi pozoren na to, kar ti bom pokazala;  daj izdelati tak škapulirkot ga vidiš. To bo škapulir svetega Jožefa. Moj Sin Jezus želi da ga vsi uporabljate z vero in ljubeznijo ter globokim spoštovanjem do mojega ženina Jožefa, kot si zasluži. Kdor ga nosi, more prejeti zaščito Boga, Prečistega Srca svetega Jožefa in zaščitnega plašča kot tudi mnoge nebeške milosti, ki so potrebne za odrešenje in posvečenje. Edson je videl Sveto Družino v zlati barvi in  v zlati barvi napis: PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠE DRUŽINE. 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.11.2016 aM

15f8352750a2fb4f3234e695a1f9da29 (1)

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.11.2016

Mir z vami!
Moji otroci, sem vaša Mati prihajam iz nebes ker vas želim obogatiti z Božjimi milostmi. On vas ljubi in želi vaše spreobrnjenje in posvečenje.

Ne bodite neposlušni njegovemu klicu. Ne pustite Gospoda čakati na vaš da. Želim vam pomagati v tem kar mi Gospod dovoli.

Vrnite se k Očetu Nebes s svojim skesanim in ponižnim srcem, da bi mogli biti spremenjeni po njegovi Božji ljubezni.
Moji otroci, kličem vas že mnogo časa, toda mnogi še vedno ne želijo poslušati in ne želijo verjeti mojim materinskim klicem.

Ne čakajte, da vidite kako se skrivnosti izpolnjujejo, zato, da bi verjeli mojim materinskim klicem. Spremenite življenje sedaj, ker je tisto kar bo prišlo na svet zelo žalostno in boleče.

Očistite svoja srca in svoje duše v spovedi da ste vedno pozorni in pripravljeni.

Nikoli ne izgubite vere in ne dvomite. Za tiste, ki poslušajo moj klic in ga živijo v praksi bo Bog podelil mnoge milosti, da boste zmogli prenesti dneve preizkušenj z vedrino in mirom.

Jaz vas ljubim in vas dajem v svoje Brezmadežno Srce. Molite, veliko molite, moji otroci in mir bo kraljeval v življenju vseh vaših bratov in bo spremenil ves svet.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 09.11.2016 – ITAPIRANGA

 

a75c914f07de7f5709dff3044c46fd59

SPOROČILO NAŠE GOSPE 09.11.2016  (Itapiranga)

Mir z vami!
Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite za Nebeško kraljestvo, rekoč iskreni in močni DA klicu, ki vam ga Bog daje.

Vaš Nebeški Oče vas ljubi in želi vaše večno zveličanje. Ne obrnite se nazaj s tem, da opustite pot spreobrnjenja, da bi sledili prevaram sveta.

Moji otroci, ne izgubljajte časa. Ne slepite se s posvetnimi stvarmi. Nič na svetu vam ne more dati večno življenje, edino resnične besede mojega Sina Jezusa in živeti njegov sveti nauk v praksi.

Hranite se s Telesom in Krvjo mojega Božjega Sina. Ne živite v grehu temveč naj bo vsak dan vašega življenja srečanje ljubezni z mojim Sinom Jezusom.  
Jaz vas ljubim in ne želim vaše nesreče temveč, da se vsi rešite in prejmete krono večne slave.

Pridejo dnevi preizkušenj in trpljenja in mnogi moji otroci bodo žalovali in jokali. Nikoli ne izgubite poguma, stojte trdni na poti Boga.

Jaz vas ljubim in sem vedno ob vaši strani, da vam pomagam v vsem. Prejmite moj blagoslov in ljubezen mojega Brezmadežnega Srca. Hvala, da ste prišli obiskati vašo Nebeško Mater. Prosila bom svojega Sina, da vas blagoslovi in podeli milosti njegovega Božjega Srca.

Jaz vas ljubim in vam dajem svoj mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.11.2016 (Itapiranga)

 

IMG_8461

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.11.2016  (Itapiranga)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati, sem tu pred vami, ker vas ljubim in vam želim dobro. Spreobrnite se sedaj, odprite svoja srca Bogu, spremenite smer svojega življenja.

Ne pustite se preslepiti od hudiča in od sveta. Hudič ne želi dobro vašim dušam, temveč hoče njihovo uničenje. Bojujte se proti njemu z molitvijo rožnega venca z vero in ljubeznijo in prejemajte zakramente.

Moji otroci, svet veliko greši in grehi človeštva privlačijo velike nadloge in trpljenja. Nehajte grešiti. Pustite, da moj Sin Jezus ozdravi in osvobodi vaša srca s svojo Božjo ljubeznijo.

Težak križ prihaja na nehvaležno človeštvo, zato prihajam iz nebes da vas združujem v molitvi, da bi imeli moč in milost vzdržati v preizkušnjah, ki vam bodo povzročile velike bolečine.
Molite, molite, molite, ker nasilni ljudje bodo napadli Cerkev in veliko krvi bo prelite na znamenitem trgu, kajti mnogi so slepi in ne želijo zapustiti napačne stvari.
Spremenite življenje. Spremenite svoja srca z Božjo ljubeznijo. Jaz vas ljubim in ščitim pod svojim plaščem. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je sveta Mati dejala:
Za moje otroke, ki poslušajo in živijo moja sporočila ne bo poraza.

 

Prerokbe (profecias) so na tem linku:

http://www.santuariodeitapiranga.com.br/profecias.html (poglej)