SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 25.04.2020, Manaus-AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 25.04.2020, Manaus-AM

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim moj materinski blagoslov in mojo brezmadežno ljubezen, da bi bila vaša življenja spremenjena kot Bog želi in da bi živeli v njegovi Božji Volji, v slavo njegovega Svetega Imena in njegovega kraljestva ljubezni.

Bog želi posvetiti vaše družine. To je čas za posvetitev in molitev, za ljubezen in odpuščanje v vaših domovih, da bi odkrili Božjo ljubezen v globini vaših življenj.

Ne oddaljite se od molitve in ne dovolite, da hrup tega sveta govori v vaših srcih glasneje kot tišina in premišljevanje.

Prebirajte besede mojega Sina, premišljujte, da one obrodijo v vašem življenju sad spreobrnjenja, da vas osvobodijo enkrat za vselej pretirane navezanosti na svet, da enkrat za vselej postanete bolj duhovni kot meseni možje in žene. Bodite možje in žene vere. V vsakršni preizkušnji vašega življenja bodite sinovi in hčere zvesti Gospodu.

Gospodu se vedno zahvaljujte za vsako preizkušnjo, ki vam jo pošilja, kot zadoščevanje za vaše grehe in za grehe vsega sveta.

Vse kar sprejmete in prenašate v svojem življenju iz ljubezni do mojega Sina, bo po njem spremenjeno v milosti in blagoslove za spreobrnjenje in zveličanje grešnikov.

Svet greši in noče vedeti za Boga. Mnogi v svojih domovih govorijo, da zares nimajo časa ne za Boga ne za molitev. Zapomnite si: otroci moji, zakrknjena srca, zaprta za Božjo ljubezen ne bodo vstopila v nebeško kraljestvo.

Spreobrnite se in razumite, da to je čas milosti, kjer vam Bog govori preko sedanjih dogodkov, da vam pokaže, da je čas vaše odločitve za nebeško kraljestvo in svetost, preden za mnoge mine čas za spreobrnjenje. Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

DEVEDNEVNICA KRALJICI ROŽNEGA VENCA IN MIRU V ITAPIRANGI od 23.4. do 1.5.2016

 

DEVEDNEVNICA KRALJICI ROŽNEGA VENCA IN MIRU V ITAPIRANGI

od 23.4. do 1.5.2016

  1. DEVETDNEVNICA KRALJICI ROŽNEGA VENCA IN MIRU V ITAPIRANGI

(To devetdnevnico  je Edsona Glauber naučila Naša Gospa in jo molimo od 23. aprila do     2. maja  – vsak dan vse tri molitve)

O Marija, Brezmadežna Devica, mi smo tvoji otroci, ki prihajamo k tvojim nogam, da te prosimo za milosti, ki koristne za naše dobro in za dobro sveta. Zaradi tvoje materinske priprošnje nam pomagaj izpolnjevati Božjo voljo, ki nas vodi po poti ljubezni in miru.

Ti si vsa čista, popolna in blagoslovljena med vsemi ženami. Po tvoji deviški čistosti nas osvobodi skušnjav in sedanjega zla, ki nam ga hudič daje vsak trenutek.

O Brezmadežna Mati, Kraljica Nebes in Zemlje, želimo da naše duše svetijo v milostih, ki krasijo tvojo dušo in kot si premagala napade v neomajni veri, pridobi nam čuječnost v vseh preizkušnjah življenja, da vedno pridemo zmagovalci v vseh hudih bojih.

Oče naš. Zdrava Marija, Slava Očetu

 

O Marija, mogočna kot vojska pripravljena na boj,, bodi naša zvesta spremljevalka in vodnica v tem življenju in v tej veliki duhovni bitki. Ti si zora, ki sije v milostih, svetosti in kreposti. Lepa kot luna, Tista obdana s svetlimi žarki Božanskega Sonca, Boga Najvišjega. Glej s svojimi usmiljenimi očmi vse svoje otroke, strahovito napadene od sovražnika odrešenja: koliki so tisti, ki so preiskušani in so v nevarnosti, da izgubijo čistost srca, duše in telesa. Bodi, o Marija varno zatočišče za vse te duše stiskane in krhke, ki se zatekajo v tvoje ljubeče varstvo. Po tvojem Brezmadežnem Spočetju podari moč slabotnim, tolažbo preiskušanim in čistost tistim ki se čutijo vznemirjeni v globini svojega bitja. Bodi zagovornica grešnikov, varno zavetje vseh grešnikov ki želijo pomoč in luč Vsemogočnega. Ti si  Mistična Luna, ki razsvetljuje vse ljudi, ki so v najbolj gosti temi greha in vodi jih po varni poti k milosti, kesanju in večnem zveličanju.

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu

 

Sveta Devica Marija, Brezmadežna Kraljica, zaradi zaslug in milosti s katerimi je Bog okrasil tvojo dušo, čisto in brez madeža, te prosimo, da nam pomagaš v naših najnujnejših težavah in stiskah in nam podeliš milosti, ki so potrebne za posvečenje in večno življenje. O Marija, pomagaj družinam, zakoncem, materam in očetom. Reši Sveto Cerkev in vodi Božje služabnike po poti odrekanja in samoodpovedi, da Kristusova luč sveti kot vir odrešenja in milosti vsem ljudem in vsem narodom.

Prečista Devica, reši vse mlade skušnjav in pasti proti čistosti in navdaj njihova srca z milostmi, ki izvirajo iz tvojega Čistega in Brezmadežnega Srca. Vemo da bo milost Gospodova milost obilna, če se k tebi zatekamo v svojih življenjih in da bo njegova Božanska Luč vedno razsvetljevala našo pot. Samo zaradi ene tvoje prošnje, bo Kralj Nebes in Zemlje, vedno pripravljen razlivati svoje usmiljenje na vse tiste, ki častijo in slavijo tvoje Sveto in Brezmadežno spočetje.
Zaradi tvojega Svetega in Brezmadežnega spočetja, očisti moje srce in sveto mojo dušo.

Oče naš, Zdrava Marija, Slava OčetuVirgem de Itapiranga

ZA ZAKLJUČEK LAHKO DODAMO MARIJINE LITANIJE  IN POZDRAVLJENA KRALJICA! 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.04.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, sem Božje Usmiljenje, a sem tudi Pravičnost, ki vas popravlja z ljubeznijo. Moja Sveta Mati je Večna Sladkost, ki vas tolažeče ljubi; moj Deviški Oče Jožef je Zvest Varuh vaših družin, ki vas ljubi in varuje.

Tri Sveta Srca so živa, slavna, vstala. Tri prestoli milosti, ljubezni, blagoslovov in kreposti za človeštvo. Tri Sveta Srca, ki so na tem svetu častila, ubogala, ljubila, slavila in izpolnila Božjo Voljo Večnega Očeta in, ki sedaj sijejo v slavi ob njem v Nebesih, ekstaza in sladkost vseh Angelov in Svetih v Raju.

Sin moj, izpolnjuj vsa tvoja dejanja in dela združen z Božjo Voljo Očeta in Sina in Svetega Duha in tako bo tvoje življenje, tvoja duša zasijala in se preobrazila v njegovi luči in njegovi božanski milosti, ki te bo popolnoma obdala in po tebi bo izžarevala ljubezen in blagoslove dušam, ki so ujetnice greha, uničene, brez vere in brez življenja.

Izžarevaj božanski plamen mojega Svetega Srca na duše. Ogrevaj jih z mojo ljubeznijo, da bodo ozdravele in oživele v veri in upanju v Boga.

Dovoli, da te uporabljam kot orodje za odreševanje duš v slavo Večnega Očeta z milostjo Svetega Duha.

Bog govori svetu, ker ni več ljubljen ampak zaničevan in prezrt od mnogih nehvaležnih mož in žena.

Tolaži moje Srce s tvojo ljubeznijo in tvojo posvetitvijo za to tako sveto delo, ki rešuje duše. Bodi zvesta priča mojih božanskih besed, izrečenih s tako veliko ljubeznijo v dobro odrešenja človeštva. Te besede spreobrnejo in odprejo še najbolj zakrknjena srca, one odprejo oči in sluh mnogim, zato toliko napadov in preganjan tisti, ki ne izpolnjujejo mojo voljo, ampak so onesnaženi s temo in Satanovimi deli, pokvarjeni v grehu, zaradi njegovih  pasti in zlobnega zapeljevanja.

JAZ SEM, je teboj in te nikoli ne zapustim. JAZ SEM, te ljubi in blagoslavlja. Ostani v mojem miru, miru, ki ti ga dajem!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.04.2020 – MANAUS/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.04.2020 –Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, to je čas za slediti sveti Gospodovi poti v poslušnosti njegovemu Božjemu klicu, ne da bi se kdaj ozirali nazaj. Vedno glej naprej, v Srce mojega Sina, ki gori v ljubezni zate in za ves svet, a ga mnogi ne ljubijo in ne častijo.

Sin moj, prišle bodo velike spremembe znotraj Cerkve, ki bodo povzročile krvavenje Srca mojega Božjega Sina, zaradi napak katere bodo učili duše, da bodo izgubili vero in bodo postali mlačne v ljubezni do mojega Sina Jezusa, ne bodo imeli več spoštovali, ne zanj ne za sveta Božja dela. Ljubezen in spoštovanje do Svetega bosta skoraj izginila s sveta, če Gospod ne bo prizanesel svojemu malemu ostanku, ki Ga bo častil in Mu služil tako, da bo živel svojo vero in zvestobo Cerkvi mojega Sina preko križev, bolečin in preganjanj.

Edinost in molitev mojih sedanjih prerokov so postale potrebne v teh težkih in krutih časih, ko satan po svojih zlobnih agentih vodi vojno proti svetim Božjim delom in poskuša utišati in uničiti vsak kraj mojih nebeških prikazovanj na zemlji za dobro in odrešenje mnogih mojih otrok.

Ne bodi tiho. Povej to tudi drugim tvojim bratom. Resnica se mora oznanjati z močjo in pogumom. Zaupajte  Gospodovim besedam in obljubam, ker se vedno izpolnijo za osvoboditev njegovega ljudstva in za dobro njegovih predanih služabnikov, ki so bili vedno združeni z njegovim Božjim Srcem in so vstopili v njegovo božansko misel, da bi razumeli in uresničili njegovo Božjo voljo na tem svetu.

Tako kot so vode oceanov in morij obilne, tako bodo obilne milosti in darovi Svetega Duha za tiste,ki bodo ostali zvesti Gospodu,njegovim svetim Besedam in večnim Resnicam.

Sveti Duh bo deloval močno v življenju tistih, ki ne bodo izdali mojega Sina, da bi sledili prevaram in herezijam, zaradi katerih so zdaj slepa mnoga srca in zatemnjene mnoge pameti, saj obstaja veliko tistih, ki so izgubili življenje v milosti in žalili Gospoda z izprijenim,  pokvarjenim in nečistim življenjem.

Znotraj teh mnogih src gnezdi hudič, zaradi česar so njihova dela brezplodna in brez vsakršne milosti, ker je bil Sveti Duh izgnan iz njihovih življenj, zaradi mnogih storjenih grehov, ne da bi se niti kanček kesali in niti spreobrnili.

Bodite zvesti Gospodu, da vas bo vedno razsvetljeval in vodil po njegovem Božjem Duhu. Ne žalite in ne žalostite Svetega Duha s svojimi dejanji in grehi. Odločite se za življenje v milosti njegove ljubezni.

Gospod bo veliko storil za tiste, ki so mu zvesti in poslušni njegovim besedam. Ti ne bo nikoli razočarani in zapuščeni. Vedno jih bo podpirala in tolažila božja luč in vedeli bodo, kako govoriti in kako ravnati, v slavo njegovega Svetega Imena.

Kar bo Sveti Duh storil za njegove preroke, njegove učence in zveste njegovi Sveti Cerkvi, Cerkvi, ki je ustanovil in zapustil moj Božanski Sin, še nobeno človeško oko ni videlo ali bilo priča tako velikih darov njegovih milosti. To bo nekaj edinstvenega za uničenje vseh Satanovih mračnih del, za zmedo in uničenje vseh tistih, ki delajo v prid njegovim zlobnim projektom. Bog bo uporabil preproste in najmanjše za uničenje mogočnih tega sveta, ki so preganjali in ranili njegovo ljudstvo in od njihovih hudobnih del ne bo ostal kamen na kamnu.

Moli, moli, moj sin, ko boš sporočil vse te stvari svojim bratom boš rešil sebe njih, kot dober služabnik mojega Sina Jezusa Kristusa, ki te je izbral in poklical za te čase, zadnje čase z velikim očiščevanjem in prenovo vsega človeštva, človeštva, ki je postalo slepo, gluho in nemo za Boga in,  ki sedaj trpi zaradi neposlušnosti in nezvestobe Gospodu.

Blagoslavljam te in ti dajem moje milosti, da bi vedno razumel želje in bolečine mojega Brezmadežnega Srca. Ostani v miru mojega Sina Jezusa  in v mojem!

(1 Tim 4, 6-16)

6 To razlagaj bratom, pa boš dober služabnik Kristusa Jezusa, saj te hranijo besede vere in dobrega nauka, ki si mu sledil. 7 Ogibaj pa se posvetnih in čenčastih bajk. Vadi se v pravi pobožnosti. 8 Urjenje telesa namreč le malo koristi, prava pobožnost pa je koristna v vsem, ker obljublja življenje, sedanje in prihodnje. 9 Zanesljiva je ta beseda in vredna popolnega sprejetja. 10 Zato se namreč trudimo in bojujemo,

ker smo naslonili svoje upanje na živega Boga, ki je odrešenik vseh ljudi, posebno vernih.

11 To zapoveduj in úči. 12 Nihče naj te ne prezira zaradi tvoje mladosti. Bodi pa vernim zgled v besedi, vedênju, ljubezni, veri in čistosti. 13 Dokler ne pridem, skrbi za branje,

za opominjanje

in poučevanje. 14 Ne zanemarjaj milostnega daru, ki je v tebi in ti je bil dan po preroštvu, ko je zbor starešin položil roke nate. 15 Za te stvari se trudi, ves

bodi v tem. Tako bodo vsi opazili tvoj napredek. 16 Pazi nase in na svoje poučevanje. Vztrajaj v tem. Če boš namreč ravnal tako, boš rešil sebe in tiste, ki te poslušajo.

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 13.04.2020- MANAUS/AM – (MOLITEV OTROK)

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 13.04.2020

Sveti Jožef

Mir tvojemu srcu, sin moj!

Sin moj, kadar možje in žene, zaradi njihovih grehov,  niso vredni Božjega pogleda in ne morejo pritegniti njegovo milost pred njegovim Božjim Srcem,  otroci dosežejo vse pri mojem Božjem Sinu z njihovimi prošnjami pred njegovim Prestolom. Tako je bilo v strašnem času Druge svetovne vojne, ko je Papež povabil starše in duhovnike, da pripeljejo otroke okrog oltarja moje Brezmadežne Neveste, ji darujejo rože in molitve, da bi dosegli dar miru za družine in za vse človeštvo. Bog je uslišal molitve otrok in v teh težkih časih ne bo drugače. Reci staršem, naj prosijo svoje majhne otroke, da naberejo rože v njihovem vrtu, če jih imajo in naj jih položijo pred oltar v njihovih hišah, v čast mojega Božjega Sina in moje Brezmadežne Neveste.

Rečejo naj:

MOLITEV OTROK PRED PODOBO JEZUSA IN MARIJE

Jezus in Marija, Sveti Jožef me je prosil, da vama darujem te rože skupaj z mojimi molitvami združenimi z njegovimi sedmimi žalostmi in radostmi, z njegovimi solzami in znojem, ki ga je potil, da vaju je podpiral, pomagal, varoval v težavah, preganjanjih in nevarnostih, katere ste prestajali v času, ko ste živeli v tej solzni dolini; zaradi vsega tega imejta usmiljenje s človeštvom. Združeni z njegovim Prečistim Srcem častimo vajini Sveti Srci in vam darujemo naše molitve v spravo, za naše grehe in grehe vsega sveta s katerimi ste žaljeni, in kot prošnjo  za spreobrnjenje grešnikov. Prosimo vas oddaljite čim prej to strašno nadlogo in pridobite nam milost osvoboditve in zmage nad vsakim zlom. Amen!

Sin moj, če storite tako, bo moja Brezmadežna Nevesta, ki sedi na desnici Nebeškega Kralja, kot Kraljica, v sijočih obleki v zlatu in Ofiru, vedela kaj storit in kaj prosit pred Božjim Srcem mojega Sina Jezusa, za vsakega od vas in za ves svet.

Ukrepajte! To je moje sporočilo, sporočilo življenja in upanja za ves svet, kajti moj Sin je živ in je vstal, premagal greh in smrt, da bi odprl nebeška vrata  in dal večno življenje vsem tistim, ki verujejo v moč njegovih besed in njegovo Božansko ljubezen.

Blagoslavljam te!

JEZUSOVO SPOROČILO 12.04.2020 – MANAUS/AM

 

JEZUSOVO SPOROČILO 12.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, mnoga znamenja so bila dana svetu, a svet se ne želi spreobrniti in odpreti svoje srce za mojo ljubezen.

Najlepše in najbolj veličastno znamenje je bila moja Brezmadežna Mati, ki je toliko let prihajala na svet, da vam prinese njena sveta sporočila. Veliko je tistih, ki so zaprli svoja ušesa za njene materinske besede. Mnogi so bili tisti, ki so se norčevali in posmehovali njeni čisti in sveti ljubezni in se borili proti njeni resnični in sveti prisotnosti na mnogih krajih sveta. Smejali so se, norčevali, preprečevali, da bi mnoge duše slišale, sprejele in živele njene materinske prošnje, ki jih je sporočala s toliko ljubeznijo, bolečino in skrbjo.

 Sin moj, moje Srce je bilo večkrat ranjeno in žaljeno, kadar je bila žaljena moja Mati, kot da je navadna ženska, kot najbolj nepomembna oseba. In še dalje jo delajo nevredno, odvzemajo ji čast, vrline in privilegije, ki sem ji dal zaradi njene velike ljubezni, velike ponižnosti, poslušnosti, sprejemanju in popolni in izročitvi moji Božji Volji. Nobeno drugo bitje, niti angelsko, niti človeško, ni doseglo tako veliko svetost in popolnost, kot jo je Moja Brezmadežna Mati, vsa čista, brez madeža izvirnega greha.  Po moji sveti Materi nobeno drugo bitje ni tako sveto in dragoceno mojemu Božjemu Srcu, me ljubi in tolaži, odišavlja moj Prestol v nebesih, polna vrlin in zaslug, razen  moj Pravični, Deviški Oče Jožef. Za njo je on najbolj mogočna oseba v  nebesih, pred katerim se ves pekel trese in se ga boji. Prosite pomoči Svetega Jožefa, saj še niste spoznali njegove velike pomoči priprošnje pred Sveto Trojico v nebesih. On doseže vse, kadar se pojavi pred mojim Prestolom. Nič mu ne morem odkloniti. Ne morem se upreti njegovim prošnjam, njemu, ki je s toliko ljubeznijo na tem svetu skrbel zame, učlovečeno Besedo, in za mojo Sveto Mater, za njegova dela, njegov znoj, njegove bolečine in solze, ki jih je prelil, da bi nas ščitil pred nevarnostmi v času v katerem smo živeli, da bi se izpolnila Očetova volja.

Zapomni si moj sin: vsaka doba ima svoje krute in grozne nevarnosti, a Bog nikoli ne zapusti svojega ljudstva in zlo ni in ne bo nikoli imelo zadnje besede.

Moli, moli, to je bila prošnja moje Matere in Kraljice,  Kraljice Rožnega Venca in Miru. V molitvi je globoka skrivnost dotika Božjega Srca, Boga, ki se pusti ganiti od prošenj vseh tistih, ki zaupajo v njegovo Božjo Ljubezen in zanje bo storil velike reči.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.04.2020 – MANAUS/AM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, združi se z mojim Bolečim in Brezmadežnim Srcem, ki trpi zaradi izgube tolikih duš. Moj Sin je prišel, da jih reši, a toliki so zavrnili njegovo božansko ljubezen in njegove milosti misleč, da jim svet more dati življenje in srečo.

Čista iluzija, ki jo je hudič položil v njihova srca. Nič ni bolj dragocenega kot je ljubezen mojega Sina, njegova milost in njegovo odpuščanje. Kdor ostane združen z njegovim Božjim Srcem ima resnično življenje in so mu nebeška vrata odprta. Svet vam ne more dati večnega življenja, samo moj Sin vam more dati nebeško kraljestvo. Bojujte se za nebesa ne za imetje stvari tega sveta. Vse mine. Nima smisla imeti materialne dobrine, če so vaše duše gnile, uničene od greha in si zaradi tega zaslužite peklenski ogenj.

Sin moj, za Cerkev bo prišlo veliko preganjanje  in za mnoge moje sinove. Preganjanje bo vidno, zastrašujoče in grozno. Satanovi agenti bodo utišali in vodili do krutega mučeništva veliko ljudi, ki ne bodo zanikali resnic mojega Sina Jezusa. Dnevi bodo velikega preganjanja in bolečin.

A zmaga mojega Sina nad vsem zlom pride in bo deloval v času, ki ga je določil Večni oče za dobro njegove Cerkve in tiste, ki bodo ostali zvesti njegovemu svetemu učenju in mu bodo sledili z vero noseč svoj križ.

Mnogi sodobni mediji bodo postali njihovi sovražniki, kar bo mnoge pripeljalo do krutega mučeništva.

Moli, moli, veliko moli, reci moj sin vsem naj vsak dan posvetijo sebe in svoje družine trem Svetim Srcem in naj prosijo varstvo Svetega Jožefa, varuha Svete Cerkve in njihovih družin.

On, po naročilu Svete Trojice vas bo varoval in vam pomagal v teh težkih časih, ponižal hudiča, uničil vse njegove pasti, laži in napade proti Gospodovim otrokom, ki v teh težkih časih vpijejo po njegovi Božji pomoči.

Vsako noč molite k svojemu Angelu Varuhu. On ima poslanstvo, da vas vodijo, varujejo, upravljajo in razsvetljujejo, po ukazu Gospoda nebes in zemlje, ki s tako ljubeznijo in gorečnostjo skrbi za svoje otroke. Bolj ko bodo časi temni in težki se bodo pokazali vidni in bodo naredili velike čudeže, da vas osvobodijo  nevarnosti za dušo in telo.

Kot je bil Gospodov Angel poslan, da osvobodi Petra, tako bodo vaši Angeli Varuhi naredili toliko stvari za vsakega od vas. Imejte jih za svoje velike in zveste prijatelje, ki jih je Bog dal vsakemu od vas.

Blagoslavljam te, moj sin, kot tudi vse človeštvo!

 

JEZUSOVO SPOROČILO  10.04.2020 – Manaus-AM.

 

 

JEZUSOVO SPOROČILO  10.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, žejen sem duš. Rešuj mi duše s tvojimi molitvami, trpljenji in žrtvami. Stale so me boleče trpljenje in mojo kri, ki se je razlila za odrešenje mnogih, ki naj bi potem verjeli in se žrtvovali za mojo ljubezen.

Številni so neverni, moj sin, gnusijo se mi, ker me žalijo in povečujejo bolečine mojega Srca s svojo nezvestobo in grehi. Molite za spreobrnjenje nevernikov, tistih, ki so zavrnili moje darove, mojo izrednost, jo zanikali, da bi nadaljevali svoje živeti svoje napačno življenje in dodajali greh na greh.

Jaz ti darujem moje Srce, moj sin, moje Srce s sulico prebodeno, ki je v njem pustila globoko rano, znamenje moje ljubezni. Skozi to rano lahko vstopi in si varen pred vsem zlom in temo teh težkih časov.

Izroči se moji ljubezni in izvršuj mojo voljo. Bog govori in želi biti slišan. Ljubezen kliče človeštvo in želi biti sprejeta.

Jaz, Beseda, ki je meso postala, sem bil pribit na križ in na njem sem vas ljubil z ljubeznijo do konca. Ljubite, ljubite s to mojo ljubeznijo, sprejmite jo in živite v svojih življenjih do konca, ker ne greh, ne smrt ne bosta imela moči in  zmage nad vami, ker jaz sem svet premagal.

Blagoslavljam te!

JEZUSOVO SPOROČILO 09.04.2020 – Manaus-AM.

 

JEZUSOVO SPOROČILO 09.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!
V preteklosti sem bil izdan z izdajalčevim poljubom. Danes so mnogi izdajalci znotraj moje Svete Cerkve, ki trgajo moje Božje Srce s svojimi hudobnimi dejanji in dovoljujejo, da se slava in sijaj moje Neveste skruni, zaničuje, zmanjšuje in napada.

Gosta tema jo obdaja, želja da potone v veliki nevihti skozi katero plove in v kateri jo močno zagrinjajo veliki in siloviti valovi, ki niso nič drugega kot lažne ideologije ter doktrinalne in teološke napake. Te se pridigajo dušam, da jih zmedejo in povzročijo, da izgubijo vero in zavrnejo moje pravo učiteljstvo za neresničnosti in laži.

Sovražniki vere v moji Cerkvi delujejo skrito, a jaz bom, v določeni uri, vsem snel maske.

Molite za pravega Pastirja, Pastirja, ki je bil prisiljen odstopiti, po krivdi satanovih agentov, ki so znotraj mojega Svetega Svetišča.

To so volkovi v jagnjetovo obleki, tisti, ki so zaradi denarja, moči in užitka prodali svoje duše hudiču, tako kot me je Judež prodal in izročil za trideset srebrnikov.

Uboge duše, še malo časa in zanje bo vsega konec. Vse hitro mine. Človeško življenje v tem svetu je kratko. Najpomembnejše je odrešenje svoje duše in gorje tistim, ki jih bo ob zadnjem izdihu moja pravičnost našla nepripravljene, daleč od moje milosti.

Moj sin, tolaži moje Srce, ker bo moja pravičnost velika in močna, ko pade na satanske, na odpadnike in nezveste in za njimi ne bo ostala nobena sled.

Blagoslavljam te!