POSVETITEV BREZMADEŽNEMU MARIJINEMU SRCU

 

MarijaPomagaj01s

 

MOLITEV IZROČITVE SLOVENSKEGA NARODA DEVICI MARIJI

Sveta Devica Marija! Ti si Jezusova Mati: ti si ga pod srcem nosila, ga rodila in si z njim pod križem trpela. Ti si tudi naša Mati: tvoja materinska roka nas je varovala skozi vso zgodovino. Tebi izročamo sami sebe, da bi v molitvi in pokori spreminjali svoja srca. Tebi izročamo naše družine, da bi bile odprte za življenje in bi mladim odkrivale duhovne vrednote. Tebi izročamo Cerkev na Slovenskem, da bi v zvestobi evangeliju gradila edinost. Tebi izročamo slovensko domovino, da bi napredovala v luči vere in krščanskega izročila. Tebi izročamo naše rojake po svetu, da bi ostali zvesti Bogu in svoji domovini. Tebi, naša Mati, se danes vsi skupaj posvetimo. Sprejmi nas v svoje varstvo in nas izroči svojemu Sinu Jezusu, Amen

LJUBA MATI, NE SAMO IZROČAMO, TEMVEČ TEBI SE POSVETIMO, VZEMI NAS POD SVOJ PLAŠČ, DA BOMO ZA VEDNO TVOJI. NAJ SLOVENSKI NAROD ŽIVI V LUČI TVOJEGA BREZMADEŽNEGA SRCA.

031

SVETA GEMMA, SVETI GABRIJEL 27.02.15

gabriele_gemmaSveta Gemma Galgani, sveti Gabrijel od Žalostne Matere Božje, prosita za nas in za vse mlade sveta, posebno za tiste najbolj oddaljene od Jezusovega Srca, za upornike, za tiste, ki ne verujejo, za nečistnike in nezveste, da bi se spreobrnili in sprejeli Božjo milost , da postanejo veliki veliki svetniki za nebeškem Kraljestvu in tako spreobračali mnoge mlade za nebesa. Amen!

  1. Posvetitev Mariji, Kraljici Mladih

O Marija, Kraljica Mladine, tvojemu Brezmadežnemu Srcu se danes posvetimo. Želimo biti vedno zate tvoji zvesti služabniki.

Ljubljena Mati, reši vse mlade, ki so na poti pogubljenja. Obljubimo ti, da bomo pričevali Jezusa Kristusa vsem mladim, ki ne poznajo njegove Ljubezni in tvoje Materinske Ljubezni. Božja Mati, bodi naša vodnica. Tvoji otroci smo, krhki in majhni, ki še ne vedo kako hoditi in živeti pravo ljubezen.

Bodi naša vodnica k Jezusu. Mi te ljubimo in se ti zahvaljujemo, ker si naša Mati in Kraljica vseh mladih. Kraljuj s svojim Sinom nad svetom in med vsemi mladimi. Amen! (24.11.98)

 

 

DELO SVETIH TREH SRC-JEZUSA,MARIJE IN JOŽEFA

DELO SVETIH TREH SRC

DSC_0010

 

KAKO SODELOVATI V TEM DELU

Delo Svetih Treh Src je usmerjeno k družinam in mladim, kakor tudi vsem tistim, ki želijo slediti tej poti vere, odgovarjajoč na Božji klic, po naukih, ki so jih Jezus, Marija in Jožef prenašali preko vseh teh let. Ta duhovna pot nam bo pomagala, da se utrdimo v veri in ljubezni.

Po treh združenih Svetih Srcih Jezusa, Marije in Jožefa se nebo dotika zemlje. Čas milosti! Bog je Ljubezen in čaka name, nate, na našo ljubezen. Čaka in upa na našo posvetitev Njemu po treh Svetih Srcih. To je naše največje darilo, posvetiti se po spontani odločitvi Bogu zaradi ljubezni, ker to mora biti naš odgovor nanjo. Poslanstvo Svetih treh Src je sveto poslanstvo, ki nas vodi v svetost, v popolno realizacijo Božje volje, ki spreminja naše življenje in naše bitje, ga blagoslavlja in obnavlja Kristusovo žrtev ob vsakem obhajanju Svete Maše. (P.Leopold Grčar, frančiškan,Slovenija 2013)

To je duh, ki bi nas moral motivirati, da živimo to delo. Bog nas kliče k svetosti, da se borimo vsak dan za našo lastno posvečenje in posvečenje naših bratov. Da bi mogli živeti naše poslanstvo v svetosti, h kateri nas kliče Gospod, moramo slediti tem ciljem:

  1. Imeti namen slediti Božjemu klicu, oblikovati skupino mladih  ali skupino družin.
  2. Kako se to zgodi? Tako, da sebe pripravljaš po katekizmu, molitvi, prejemanju zakramentov, posebno zakramenta spovedi in evharistije;
  3. Kot prvo, da bi se pridružili temu delu začnemo obhajati prvih devet petkov, prvih sobot in prvih sred,  vsak mesec. To bo znamenje našega da, da bi vstopili v to delo.
  4. Da bi uveljavili ta klic začnite s svojimi prijatelji, domačimi ali s tistimi ki želite se družiti in molite rožni venec v vztrajni molitvi. Izberite primeren dan, da bi mogli vsi vztrajno sodelovati.
  5. Imejte skupni cilj, lahko mesečni ali letni, in si prizadevajte, da ga zvesto izpolnite, da bi se skupina učila hoditi in opravljati naloge treh Svetih Src.
  6. Vsak član te skupine mora razumeti, da je to v tolažbo in zadoščevanje  ZDRUŽENIM Svetim Srcem.  Duh, ki ga živimo v tem delu je: »Posvečevati se in posvečevati bližnjega v ljubezni do konca!« To je naš moto, naše stremljenje, ki nas privlači, da bi se čim bolj  združili s Srci Jezusa, Marije in Jožefa in da bi bila ta Srca vedno bolj poznana, ljubljena in klicana, da bi vsi trije iz predanosti njihovih treh Src, lahko podelili izliv globokih milosti, blagoslovov in kreposti na duše in na ves svet.
  7. Podelitev škapulirjev Svetega Jožefa bo po opravljenih devetih mesecih priprav. Ta podelitev je med obhajanjem Evharistije, v prisotnosti duhovnika, ki predstavlja Cerkev in Kristusa osebno, je velik korak h Gospodu in mu povemo, da želimo vedno ostati na tej duhovni poti, dokler bomo živeli na tem svetu in bili del te velike družine, ki ima Sveto Družino za zgled in vzor  ljubezni.
  8. Teh devet mesecev so razdeljeni na tri dele:

–          Prvi trije meseci so posvečeni osebi Svetega Jožefa

–          Drugi trije meseci so posvečeni osebi Presvete Marije in

–          Zadnji trije meseci so posvečeni Jezusu Kristusu. Začnemo z Jožefom in Marijo, ker sta ona, ki nas dvigata h Kristusovemu Srcu, ki je Luč sveta.  Zadnji trije meseci bodo meseci naše odločitve za posvetitev svojega življenja združenim Svetim Trem Srcem za vedno, pri čemer bomo zvesti željam Najsvetejših in najbolj ljubečih Src.

  1. Prisotnost duhovnika je zelo pomembna. Vsaka skupina mora imeti duhovnega očeta, ki vodi in je oporni steber v veri. Če je sprva težko je skupina, ki pomaga, da člani razumejo da morajo moliti in izprošati od Gospoda milost za to oblikovano skupino.
  2. Vse oblikovane skupine imajo kot svete zavetnike: Sveto Gemmo Galgani, Svetega Gabrijela od Žalostne Matere Božje, Sveto Terezijo Deteta Jezusa, Sveto Ivano Arško  in Svetega Janeza Evangelista. Ti svetniki spremljajo na duhovni poti svoje varovance in neprestano prosijo pred tremi Svetimi Srci potrebnih milosti za dušo in telo.NAMENI MOLITEV PREKO TEDNASveta Devica je priporočila, da se udeležimo (če je mogoče dnevno) Svete maše in meditiramo Božjo Besedo vsak dan.

    PONEDELJEK

    Namenjeno Svetemu Duhu

    Našemu Svetemu Zavetniku in Božjim svetnikom

    Za duše v vicah

     

    TOREK

    Namen Svetemu Obličju

    Sveti Mihael, Sveti Gabrijel in Sveti Rafael

    Angel varuh

    Za posvečevanje družin

    Za Svetega Očeta in za Cerkev

     

    SREDA

    Namenjeno Svetemu Jožefu in njegovemu Prečistemu Srcu

    Za mlade in za duhovne poklice

    Za bolnike in umirajoče

    Moliti rožni venec svetega Jožefa. Če je prva sreda moliti ves rožni venec

    7 žalosti in radosti  z 1x Oče naš, 10 Pozdravljen sveti Jožef in 1x Slava Očetu.

    Ostale srede moliti rožni venec sedmih žalosti in radosti  z 1x Oče naš, 1 Pozdravljen sveti Jožef in 1x Slava Očetu.

    Litanije svetega Jožefa in molitev posvetitve Prečistemu Srcu svetega Jožefa.

     

     ČETRTEK

    Naj bo namenjena Evharistiji

    Adoracija Jezusa v Evharistiji

    Zadoščevati in prositi Božjega usmiljenja za nas in za grešnike vsega sveta

    Nočno bedenje v družini in/ali sveta ura od 23 do 00h

     

    PETEK

    Namenjeno Presvetemu Srcu Jezusovemu in post ob kruhu in vodi

    Meditacija Križevega pota

    Čaščenje Predragocene Jezusove Krvi in njegovih Svetih ran

    Če je mogoče opraviti Križev pot

    Litanije k Predragoceni Jezusovi Krvi

     

    SOBOTA

    Namenjena Naši Gospe in njenemu Brezmadežnemu Srcu

    Biti 20 minut v družbi Naše Gospe s premišljevanjem 20 skrivnosti rožnega venca na prvo soboto vsakega meseca in darovati zadostilno obhajilo.

    Molitev Litanij in obnoviti Posvetitev Materi Božji

     

    NEDELJA

    Namenjena Bogu Očetu

     

    RAZPOREDITEV DNEVNE MOLITVE

     

    JUTRANJA URA

    06h Angel Gospodov in molitev k sv. Nadangelu Mihaelu

    Darovanje dneva in posvetitev Svetemu Jezusovemu Srcu

    09h ura Svetega Duha (Himna in molitve k Svetemu Duhu

    Rožni venec

    Premišljevanje Božje Besede

    Rožni venec Svete Družine

    Posvetitev Združenim trem Svetim Srcem

     

    DNEVNA URA

    12H Angel Gospodov in molitev k sv. Nadangelu Mihaelu

    Rožni venec

    Sedem x Vera za ateiste, za neverujoče in za utrjevanje naše vere

    Posvetitev Brezmadežnemu Marijinemu Srcu

     

    VEČERNICE

    Premišljevanje enega sporočila Naše Gospe

    Rožni venec in posvetitev Združenim trem svetim Srcem

    Posvetitev Prečistemu Srcu svetega Jožefa

    18h Angel Gospodov

     

    ZAKLJUČEK

    Rožni venec

    Petkrat Pozdravljena Kraljica da bi se odprla zaprta srca

    Rožni venec Odpuščanja

    21h Ura svetega Jožefa (molitev sedem žalosti in radosti z 1x Oče naš, 1x Pozdravljen sveti Jožef in 1x Slava Očetu

    Posvetitev Združenim trem svetim Srcem

    Molitev Sveti angel varuh moj in molitev svetemu Nadangelu Mihaelu.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.02.2015

22aec96185f62a77d58feb4ca36ed1ed

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.02.2014

Mir bodi z vami!

Otroci moji, jaz vaša nebeška Mati vas vabim k spreobrnjenju. Spreobrnite se in pripadajte mojemu Sinu Jezusu, izročite se njegovi roki in njegovemu Božanskemu Srcu. Darujte svoje molitve za spreobrnjenje svojih bratov, ki živijo ločeni od Gospodove poti, ki vodi v nebesa.

Moji otroci, Bog ne želi vaše nesreče in trpljenje, ampak rešitev vaših duš, da boste nekega dne ob njegovi strani v nebeški slavi.

Molite, molite, molite da pripadate nebeškemu Kraljestvu. Molite, da bi bili svobodni od vseh nevarnosti, za dušo in telo, ki vodijo v večni ogenj. Ne zanemarjajte vašega odrešenja in ne odstopajte od poti molitve, ki sem vam jo pokazala.

Odpovejte se svetu in grehu in tako bodo nebeška vrata vedno bolj odprta, da vas sprejmejo. Ljubim vas in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

KRISTUSOVA KRI IN SVETI ZAKON

10653781_975653079136025_5735451734615971650_n

KRISTUSOVA KRI IN SVETI ZAKON

Sveti zakon je podoba zaveze med Kristusom in Cerkvijo. To mu daje posebno dostojanstvo. Skupnost ljubezni zakoncev se realizira po krepostih in milostih Jezusovih zasluženj na križu. Prav tako bi lahko rekli, da je Kristusova kri vez, ki ohranja združeno krščansko poroko; je toplota, ki daje zrelost tej zvezi.

Kristusova Kri, kot izraz Božje ljubezni, očiščuje zakonsko zvezo v napetostih in stiskah vsakdanjega življenja in daje zakoncema moč, da sta popolnoma zvesta njuni ljubezni.

Iz pisma Efežanom (Ef 5, 25-33)

25 Možje, ljubíte svoje žene, kakor je Kristus vzljubil Cerkev in dal zanjo sam sebe, 26 da bi jo posvetil, ko jo je očistil s kopeljo vode z besedo, 27 tako da bi sam postavil predse veličastno Cerkev, brez madeža, gube ali česa podobnega, da bo sveta in brezmadežna. 28 Tako so tudi možje dolžni ljubiti svoje žene kot svoja lastna telesa. Kdor ljubi svojo ženo, ljubi sebe. 29 Saj vendar ni nihče nikoli sovražil svojega mesa,

temveč ga hrani in neguje, kakor Kristus Cerkev: 30 smo namreč deli njegovega telesa.

31 Zaradi tega bo mož zapustil očeta in mater in se pridružil svoji ženi in bosta oba eno meso.(1Mz 2,24)   32 Ta skrivnost je velika; jaz pa pravim: glede Kristusa in glede Cerkve.33 Zato naj tudi vsak med vami tako ljubi svojo ženo kakor sebe, žena pa naj spoštuje moža.
MOLIMO

Bratje, dvignimo naše molitve h Križanemu Gospodu in recimo: GOSPOD, USLIŠI NAS !

Za vse krščanske družine, da bi znale vedno bolj razumeti Kristusovo ljubezen…GOSPOD, USLIŠI NAS !

Da bi Kristusova Kri združila vse družine…GOSPOD, USLIŠI NAS !

Da bi Božja Cerkev našla vedno večjo izpolnitev in zavezo v družinah….GOSPOD, USLIŠI NAS !

Za vse družine na zemlji, še posebno za naše družine, da bi jim Gospod pomagal biti priče žive vere v svetu…GOSPOD, USLIŠI NAS !

Gospod, naš Bog, poslal si nam Jezusa, ki je Luč, Sol in Pravičnost:

Združeni kot ena sama družina te prosimo, da bi se čutili vedno bolj predani nalogi za prenovo sveta. Podari nam milost, da bi vse družine posnemale zvezo, ki je med Teboj, Očetom in Svetim Duhom, na vekov veke. Amen!

BOG ŽELI ZDRUŽITI SVOJE SRCE Z NAŠIM SRCEM

18.02.2015

Sagrado Coração 2

Kadar ponižna duša globoko ljubi Jezusa postane eno z njim. To je milost, ki jo Bog podeli svojim izbranim, ki mu služijo in ga ljubijo.

Poglejmo kaj se je zgodilo svetemu Patru Piju iz Pietralcine; tako piše njegov duhovni vodja v svojem pismu z dne 18. Aprila 1912:

Srce Jezusovo in moje, dovolite mi izraz, sta se združila. Nista obstajali dve srci, ki bijeta, ampak eno. Moje srce je bilo kot kapljica vode, ki se izgubi v morju. Jezus je bil Raj, Kralj. Radost v meni je bila tako močna in tako globoka, da se nisem mogel več zadržati;  najslajše solze so preplavile moj obraz.

BOG ŽELI ZDRUŽITI SVOJE LJUBEČE SRCE Z NAŠIM, TAKO DA POSTANE ENO Z NJIM. POBOŽNOST ZDRUŽENIM SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA, KI JE BILA RAZODETA V ITAPIRANGI, NAM POKAŽE TO RESNIČNOST IN NAM POMAGA ŽIVETI TO GLOBOKO ZDRUŽENJE V LJUBEZNI Z GOSPODOM, V NAŠIH DNEH.

ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA JE IZVOR MILOSTI IN ZNAMENJE NAŠE POSVETITVE BOGU.  PO TEH TREH NAJSVETEJŠIH SRCIH, KI SO ŽIVELA ZDRUŽENA V NAJPOPOLNEJŠI LJUBEZNI NA ZEMLJI.

escapulário 003

 

Z razkritjem tretjega srca v prikazovanjih v Itapirangi, Gospod podeljuje nove nebeške milosti v teh naših težkih časih, v katerih se moška osebnost uničuje s podobo greha, ki ga vodi k poženščenosti, perverznosti in moralnemu in duhovnemu razpadu in uničenosti. Poleg tega  podoba očeta in moža strašno nazaduje, postane kar najbolj nečist človek, neodgovoren in grešnik pred svojimi obveznostmi kristjana in do družine.

Škapulir Svetega Jožefa nas spodbuja, da živimo naše duhovno življenje v združenosti z Bogom, z večjo vero in ljubeznijo. Poleg tega je znak zaščite proti silam zla razširjenim po vsem svetu.

Posvetitev, ki nas jo je naučila Sveta Devica v Itapirangi, je močno cepivo proti zlu in grehu, nam pomaga, da moč, dejanja in volja naše duše so popolnoma usmerjene k Bogu.

Ta posvetitev je strah vseh demonov, ki izgubijo moč nad tistimi, ki so vstopili v službo Bogu in tistimi, ki praktično niso imeli nobene pomoči in možnosti, da bi bili odrešeni. Ta posvetitev nas zdravi in osvobaja vseh moči hudega.

 POSVETITEV ZDRUŽENIM SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA

Presveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino, Prečisto Srce sv. Jožefa.  Danes (nocoj) vam posvetim svoje misli+, svoje besede+, svoje telo+, svoje srce+, in svojo dušo+, da se v tem dnevu (v tej noči) po meni izpolnjuje vaša sveta volja Amen.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

To posvetitev naredimo trikrat dnevno,: zjutraj, popoldne in ponoči. Pomembno je, da naredimo znamenje križa ( +) na mestu, kot izgovarjamo besede.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.02.2015 (pustni torek)

10847861_10203941243024870_7724951548105054180_n

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.02.2015  (pustni torek)

Mir z vami!

Moji dragi in ljubljeni otroci, danes moj Sin Jezus izteguje svojo roko  v blagoslov in svoj usmiljeni pogled na vas in na vaše družine, kakor tudi na Sveto Cerkev in svet.

Moj Božji Sin Jezus vas ljubi in vsak dan daje  velike milosti ubogemu in grešnemu človeštvu- po Njegovi Sveti Žrtvi na križu, ki se daruje na številnih oltarjih sveta v Sveti Maši.

Ne oddaljujte  se od Jezusovega Srca, temveč se mu izročite – brez pridržkov, da bodo vaša življenja razsvetljena in vaša srca vneta z Božjo Ljubeznijo.

Mnogo nehvaležnih in grešnih ljudi veliko žali mojega Sina Jezusa s svojimi strašnimi grehi. Nikoli prej kot sedaj se kazniva dejanja vedno bolj slabšajo. Satan vžiga mnoga srca s puščicami užitka, čutnosti in nečistosti.

Darujte Nebeškemu Očetu zasluge mojega Sina Jezusa, njegovo trpljenja na Križu in prosite odpuščanja in usmiljenja za svet, da se popravijo strašni grehi in se Božja pravičnost odvrne.

Najbolj me boli in joka Srce od brezbrižnosti mnogih vernikov in včasih celo služabniki Cerkve mojega Sina Jezusa se ne bojujejo več proti strašnim grehom in žalitvam povzročenim proti mojemu edinorojenemu Sinu, temveč jih spodbujajo in sprejemajo kot normalne stvari.
Ne, moji otroci!… Grehi pritegujejo velike kazni na ves svet. Če se ne popravi in Božja pravičnosti ne zadosti z molitvami, posti in žrtvami , bo svet strašansko udarjen in celo škofijam, župnijam ne bo prizanešeno, ker so bili kraji težkih kaznivih dejanj, bogoskrunstva in skrunitev, storjenih proti Bogu.

Dela nebes ne mešajte z deli mesa in sveta. Vendar božja luč razkriva temo in se bori. Bodite Božja luč v življenju svojih bratov, ki so slepi in v temi.  To je čas velikega dela, ki poteka, velik boj proti zlu, da rešimo kar največ duš za nebesa.

Vzemite vaše rožne vence in molite, molite, molite. Ta bitka se zmaga samo z molitvijo. Pridružite se vaši Nebeški Materi, vedno se posvečujte mojemu Brezmadežnemu Srcu  in boste imeli moč, luč in milost, da premagate vse zlo in greh.

Blagoslavljam vas in vam dajem svoj mir: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

rozni-venec

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.02.2015

0eedb0cc33130c38708fc005de8c3a58

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.02.2015

Mir, moji ljubljeni otroci, mir mojega Sina Jezusa z vami vsemi!

Moji otroci, izročite se popolnoma Srcu mojega Božjega Sina. Bog vas ljubi in vas želi rešiti vsega zla in greha.

Njegovo Božje Srce bije z ljubeznijo za vas in za vaša srca. Želite biti ob njegovi strani v nebesih?… Morate moliti in žrtvovati svojo voljo, da bi bili bolj odprti za sprejemanje Božje ljubezni v vašem življenju.

Ne odstopite od svete Gospodove poti. Moje materinsko srce gori vsak dan za vas in vam daje velike milosti. Ne pustite molitve ob strani. Molite vedno bolj. Molitev spreminja vaša življenja in vas osvobaja satanove teme. Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.02.2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.02.2015

Virgem de Lourdes1

Danes je Sveta Mati prišla z odprtimi rokami in dlanmi obrnjenimi navzdol. Oblečena je bila v belo obleko in belo tančico; okrog pasu je imela lep moder trak in na nogah rumene vrtnice. Bila je lepa, okrog nje luč, ki je sijala in razsvetljevala mesto, kjer smo bili. Počasi je spustila in svoj ljubeči pogled, poln miru, ki me je kot močna luč preplavil in začutil sem veliko veselje. Ljubljena Mati je dejala:

Mir z vami!

Ljubljeni moji otroci, tukaj sem vaša Brezmadežna Mati, ki vas tako ljubim. Želim vas voditi k Srcu mojega Sina, da se vaša življenja ogrejejo in napolnijo z njegovo ljubeznijo .

Moji otroci, moj Božji Sin vas neizmerno ljubi. Kaj ste naredili, da bi bili hvaležni to tako čisto in sveto ljubezen? Ne popuščajte v veri in molitvi. Če želite nekega dne biti z Bogom v nebesih, se morate začeti bojevati za svoje zveličanje že na zemlji.

Nič kar je na svetu vas ne boste nesli v nebesa, ničesar ne morete vzeti s seboj, ne biti navezani na nič, ker je  vse uničljivo in minljivo. Jaz vas ljubim in s svojo priprošnjo pred Božjim prestolom prosim za blagoslove in milosti, da vam pomagajo biti dobri kristjani, zvesti in poslušni Božji volji.

Očistite svoja srca s spovedjo, kadar je potrebno. Srca umazana z grehom, žalijo in ranijo Srce mojega Božjega Sina.

Molite, molite, veliko molite, ker vas molitev osvobaja od mnogega zla in vas vodi v nebesa. Prejmite moj blagoslov in mir: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!