DANES SMO ZAKLJUČILI ….

DANES SMO ZAKLJUČILI Z MOLITVIJO PLAŠČA SV. JOŽEFA (ALI 3O DNEVNICO)

PRIPOROČAM, DA VSAK DAN MOLITE ROŽNI VENEC 7 ŽALOSTI IN RADOSTI SV.

JOŽEFA – SKRAJŠANO, IN SICER:

  1. NAPOVED SKRIVNOSTI, 1X OČE NAŠ, 1X POZDRAVLJEN SV. JOŽEF IN SLAVA OČETU
  2. ZA VSAKO NASLEDNJO SKRIVNOST ENAKO.
  3. NA KONCU MOLIMO POSVETITEV K TEBI O SV. JOŽEF IN POSVETITEV PREČISTEMU SRCU SV. JOŽEFA.
  4. VSAKODNEVNO MOLIMO KRATKO POSVETITEV TREM SVETIM SRCEM- ZJUTRAJ, POPOLDNE IN ZVEČER

KDOR MORE NAJ MOLI OB 21.URI, TO JE URA TRANZITA SV. JOŽEFA, KO SE JE RODIL ZA NEBESA.

BLAGOSLOV SV. TREH SRC.

 

NEVENKA 031 529 838

SPOROČILO NAŠE GOSPE IN SVETEGA JOŽEFA 19.03.2019

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE IN SVETEGA JOŽEFA 19.03.2019

Edsonu Glauber, v Itapirangi-AM

Danes se je Sveta Mati prikazala v spremstvu Svetega Jožefa, ki je imel malega Jezusa v naročju. Sijali so v tej nebeški luči in nam dajali  moč, mir in ljubezen. Blagoslovljena Mati nam je dela sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji jaz, vaša mati in prihajam iz nebes v spremstvu mojega Sina Jezusa in Svetega Jožefa, da vam podelim nebeške blagoslove in milosti.

Ne oddaljite se od Gospodove poti svetosti. Ne izgubljajte poguma in vere. Ne obupajte. Gospod je z vami. On vas nikoli ne zapusti. Njegova ljubezen do vas je večna in brez konca.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, kljub preizkušnjam, ki se pojavijo na vaši poti spreobrnjenja. Vedno nesite Božjo luč svojim bratom, kljub težavam, ki jih morate prenašati. Pogum! Vedno pričujte za resnico, ker kdor brani resnico brani svojega Boga, njegove pravice in njegovo čast. To so težki časi, ki sem vam jih prerokovala v preteklosti. Ljudje se več ne bojijo Boga in ga ne spoštujejo, izgubili so luč svojih duš in svojih src, da bi sledili iluzijam in zablodam sveta.

Ne pustite se premagati zapeljevanjem hudiča, , kajti vse, kar vam predstavlja, je lepo in čudovito, ampak za njim je kislo in grenko in prinaša večno smrt. Bojujte se proti hudičevim napadom z Evharistijo, s spovedjo, z Rožnim vencem, ki ga zbrano molite, in postite  z močno vero.

Jaz sem tu, da vam podarim nekoliko moje moči in moje luči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. S svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveti Jožef je takoj za tem dal njegovo sporočilo: 

Moj dragi sin. Bog je s teboj in te nikoli ne zapusti. Tudi jaz sem vedno s teboj in te pokrivam in varujem s svojim Svetim Plaščem.

Ne boj se tistih, ki ti želijo škodovati in videti svoj padec. Boj se samo tistega, ki lahko škoduje tvoji duši, če se prepustiš njegovim prevaram in lažem.

Tu sem, da sem Varuh tvojega življenja, tvojega telesa in tvoje duše. Bog te ljubi in ti želi dobro in moje Prečisto Srce nenehno bdi nad tvojimi koraki in nad tvojim rešenjem.

Tu, na tem mestu, jaz pustim moj blagoslov in mir, ki ga je polno moje Srce. Razprostiram moj Sveti Plašč nad tem mestom in prosim vsak dan za namene in potrebe tistih, ki pridejo sem, da bi me prosili mojega varstva in posredovanja pri Srcu mojega Sina Jezusa.

Moja Brezmadežna Nevesta je vedno ob strani vsakega izmed vas, da vas vodi za roko po poti, ki vodi v nebesa. Ne bodite ji neposlušni. Poslušajte sporočila, ki vam jih je dala in jih živite, ker za sporočila prihajajo od Boga, Gospoda Nebes in Zemlje.

Sprejemam vas v moje Srce in vam dajem mojo čisto in sveto ljubezen. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes sta blagoslovljena Mati in Sveti Jožef skupaj molila in prosila Malega Jezusa, da bi vsi mi mogli vedno bolj rasti v veri, ljubezni in pogumu, ker to potrebujemo, da bi pričevali Božjo navzočnost in Božje besede našim bratom in sestram, ne da bi se umaknili s poti našega  spreobrnjenja, saj se mnogi zaradi strahu ali sramu umaknejo in dovoljujejo, da se čast Boga in njegovih naukov oskruni in napačno razširja številnim dušam, ne da bi storili karkoli.

KAKO ČUDOVITO SPOROČILO IZ LIBANONA

 

Čudovito sporočilo iz Libanona

Nekateri bratje v Libanonu so napisali in objavili knjigo v čast sv. Jožefa, ki  govori tudi o njegovem Prečistem Srcu, o njegovih sporočilih in obljubah, vse lepo in jasno prevedeno v arabščino.

Knjiga ima velik uspeh saj je bila v enem letu natisnjena v 12.000 izvodih.

Naslov knjige: NEBEŠKI PRINC, PREČISTI SVETI JOŽEF
Mladenič, ki bo postal duhovnik se je odločil, da bo knjigo razdelil na svoji duhovniški slovesnosti.

Duhovnik je začel darovati mašo v čast Srcu Sv. Jožefa, vsako prvo sredo v mesecu.

Mnogi duhovniki so svoje župnije posvetili Prečistemu Srcu Sv. Jožefa.

Žena, ki je prebrala knjigo, sedaj izdeluje škapulirje in jih deli ljudem.

Ljudje nam pošiljajo poročila o mnogih čudežih, ki jih prejmejo po branju te knjige in molitvi k Sv. Jožefu.

To je Božje delo in  je prišlo iz nebes in nihče ne more preprečiti njegovega širjenja po vsem svetu.

Jezus, Marija in Jožef  delujte in delajte vse v prid nevernim ljudem, ki imajo kamnita srca.

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, VODI VARUH NAŠE DRUŽINE

JEZUS, MARIJA IN SV. JOŽEF, LJUBIM VAS, REŠITE DUŠE

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.03. 2019

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.03.2019 Edsonu Glauber, v Itapirangi- AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Sem vaša Mati, prihajam iz nebes po naročilu mojega Sina Jezusa, ki goreče želi rešitve vsakega od vas in vsega človeštva.

Mnogi moji otroci ne verjamejo več in živijo življenje v nezvestobi brez konca, sledeč poti, ki vodi v peklenski ogenj. Žrtvujte se vedno bolj za spreobrnjenje grešnikov tako, da molite za njihovo spreobrnjenje in spreobrnjenje vsega človeštva.

Bog, naš Gospod je zelo užaljen, ker v mnogih krajih ni njegova Božja Beseda oznanjena dostojno.

Mnoge napake vstopajo v Božjo Hišo, da zmedejo um in Srce mnogih vernikov.

Nesite  Božjo luč vsem mojim otrokom. Govorite jim o moji ljubezni Matere in ljubezni mojega Božjega Sina zanje.

Jaz se bojujem za rešitev duš in za vašo srečo. Poslušajte moj glas, Ne zakrknite svojih src, kot so to mnogi storili, temveč bodite možje in žene vere in molitve.

Prejmite moj materinski blagoslov, blagoslov poln ljubezni in miru. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.03.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.03.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša mati in prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite in zapustite napačne stvari in življenje v grehu, da bi sledili sveti poti spreobrnjenja, ki vam jo predlaga moj Sin Jezus.

Bog vas kliče na pot dobrega, ne pustite se premagati skušnjavam in pastem satana. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Bog je z vami ob vaši strani, da vas blagoslavlja in vam pomaga. Zaupajte v Gospoda, izročite njemu vaša življenja, vaša srca in vaše duše.
Časi postajajo temni  in brez luči, mnoge napačne in žalostne stvari bodo opustošile Cerkev in svet.

Sprejmite moj klic k molitvi, žrtvi in pokori, da bi se osvobodili svojih grehov, v nasprotnem primeru bo Bog izbral njegov način, kako se jih boste znebili in popravili.

Spremenite življenje. Bodite poslušni Gospodu in sprejemajte njegove besede in večne nauke v svoja srca, da bi prejeli luč, mir in ljubezen.

Posredujte za Brazilijo in vaše družine, da bi nasilje, smrti in kri izgnane iz vaše Domovine.

Tu sem, da vam pomagam pripadati Bogu. Poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu. On vas ljubi in tudi jaz vas ljubim. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

OBLJUBA – MILOST DOBRE IN SVETE SMRTI – BRESCIA 19. MAREC 2004

Brescia, 19. MAREC 2004

V tej noči je Jezus posredoval njegovo sveto sporočilo:

Mir naj bo z vami!

Sin moj, glej to srce*: to srce je trpelo združeno z mojim Srcem in Brezmadežnim Srcem moje Svete Matere. Je srce Čisto in Sveto in po njem želim dati ljudem številne milosti.

Kdor bo klical mojega deviškega očeta Jožefa, ne bo videl sodbe v zadnjem trenutku njegovega življenja, ampak slavo v Nebesih, ker bo On dosegel pri Bogu, da tisti, ki ga bodo klicali, prejmejo milost dobre in svete smrti.

Jaz, Odrešenik sveta bom prišel skupaj z mojo ljubljeno Materjo in Svetim Jožefom vzeti te duše za slavo mojega Kraljestva. Želim, da svet razume veliko milost, ki mu jo dajem po posredovanju Svetega Jožefa. Pobožnost Njegovemu Prečistemu Srcu, združena z mojim Svetim Srcem in Brezmadežnim Srcem moje Matere je velika milost za odrešitev duš.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

  • Jezus se je približal Svetemu Jožefu in mi je pokazal njegovo Prečisto Srce.

SEDMA OBLJUBA PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA 7.3.1998

7.) Sin moj, povej vsem tistim, ki bodo častili to moje prečisto Srce, da bodo prejeli milost in varstvo pred vsem zlom in vsemi nevarnostmi. Tisti, ki se mi bodo izročili, jih nesreče, vojne, lakota, kuga in druge ujme ne bodo prizadele, temveč bodo imeli v mojem Srcu varno zatočišče. V tem mojem Srcu bodo vsi varovani pred Božjo Pravičnostjo v dneh, ki pridejo. Tiste, ki se bodo posvetili mojemu Srcu, ga častili jih bo moj sin Jezus gledal v luči usmiljenja. Jezus bo razvnel svojo ljubezen in bo vse, ki jih bom dal v svoje Srce, dvignil  v slavo Božjega kraljestva. (7. Marec 1998)

PRETRGAJMO SRCA ZA SLOVENIJO

 

PRETRGAJMO SRCA ZA SLOVENIJO

S svetim Jožefom prenovimo Slovenijo in slovensko Cerkev

Naša srca so otrpnila v odnosu do Stvarnika in pustila, da Božjo njivo zarašča plevel greha, slabosti in ravnodušnosti. Sovražniku smo dopustili, da je zasejal mnogo ljuljke in uničuje najboljšo pšenico. Ne smemo je iztrgati, temveč počakati, da dozorita obe in ju nato ločiti. Pri tem delu nam bo pomagal nebeški vrtnar, ki mu je zaupana skrb za Gospodovo ljudstvo in Njegovo Cerkev.
Sovražnik si je drznil krasti že sama semena pšenice, še preden bi vzklila nova življenja, bi jih je brezsramno uničil. Mnogi otroci ne zagledajo luči sveta, ker so še popolnoma nedolžni v maternem telesu že splavljeni. Mladi so prepuščeni duhu časa, ki je svet spremenil v greznico nečistosti, spolnih zlorab, uničevanje Ljubezni in volje do življenja.
Mladim je sovražnik življenja ukradel najčistejšo vez z Bogom in jih vodi po številnih zasvojenostih v brezno pogube. Čistih src je zaradi lahkega tehnološkega dostopa do pornografije čedalje manj. Otrok, ki ne zna ljubiti, ker dobi napačno predstavo o Ljubezni je čustveni invalid vse življenje. Ne najde smisla življenja, zatava v droge, alkohol, vse vrste zasvojenosti.
Mlad človek se ne zna odločiti ne za zakonski stan, ne za posvečeni stan, ker je njegova najbolj intimna srčika ranjena. Ne pozna pojma družina, ne bo je znal ustvariti. V družini se po zgledu svete Družine zrcali sveta Trojica. Ker je družina prva Cerkev, je tudi čedalje krhkejša zgradba Cerkve, katere posamezni deli smo mi. Sovražnik nam želi ne le uničiti družino, temveč jo povsem razvrednotiti s svojimi strupenimi ideologijami.
Branimo družino, ker je družina osnovna celica Božje prisotnosti v človekovem življenju. Ker so nezdrave družine ali jih ni, posledično tudi ni odločitev za sledenje Bogu v najsvetejših poklicih duhovništva in redovništva. Zaradi sovražnega delovanja in napačnih predstav je mnogo duhovnikov padlo in niso pastirji svojih čred, ki so jim zaupane od Boga. Mnogi padci so zelo boleči, ker so pustili za sabo strahotne rane v Božjem ljudstvu. Mnogi Božji služabniki rabijo našo pomoč, da za njih molimo in skupaj prenavljamo Cerkev ter jim pomagamo, da ponovno postanejo goreči grm za svoje ljudstvo.
Starejši ljudje so postali breme, namesto, da bi nam postali ponos in vir modrosti. Mnogi, ki Boga nočejo sprejeti v svoje življenje, iščejo poti, kako si končati življenje. Samomor, evtanazija in duhovna smrt preko številnih krščanstvu nasprotnih miselnosti in duhovnih gibanj. Če je katero od religij zares ustanovil Bog, je to katoliška vera. Jezus, v podobi živega Boga je naš ustanovitelj in naš vodja. Vse kar ne prihaja od njega, prihaja od sovražnika Življenja.
Slovenijo je ovila huda duhovna tema, ki se kaže v bohotenju množice nekrščanskih ideologij in življenju, ki je čedalje bolj izrinilo iz sebe Boga. Bog nima več svojega bivališča med nami. Po drugi strani pa sovražnik Boga na videz že skoraj kraljuje nad našo domovino. Dovolj je. Dovolj. Enkrat za vselej. Vrnimo Slovenijo Bogu, prebudimo našo Božje ljudstvo in pomagajmo obnoviti našo Cerkev. Pri tem pa brezpogojno zaupajmo nebeškemu Očetu, ki ga je postavil za vrtnarja naše dežele in vesoljne Cerkve. Obrnimo se k svetemu Jožefu, pretrgajmo svoja srca, darujmo se, molimo in goreče prosimo. Bog nam ga je dal, da skupaj z njim damo moč slabotnim in opogumimo močne. Izročimo se mu in po njem pomagajmo k prenovi našega naroda. Ne bojmo se, ker je tema ne bo nikoli zmagala. Jožef se je z njo boril, ko je varoval Božjega Sina, bojeval se bo tudi zdaj, ko mu je zaupana skrb nas, Božjega ljudstva. V zadnjih letih je izprosil brez števila čudežev in milosti za naš narod. Obrnimo se k njemu v vseh stiskah in tegobah, ki tarejo nas, naš narod in našo slovensko Cerkev. Prišel je njegov čas, da pokaže svojo moč in ljubezen do vsakogar od nas.

Molimo vsak dan za Slovenijo, pretrgajmo svoja srca in izprosimo od svetega Jožefa, da nam pomaga v tej prepotrebni narodovi duhovni prenovi.
Priporočam dve molitvi, ki sta najbolj klasični za svetega Jožefa.

Litanije svetega Jožefa ali molitev K tebi o sveti Jožef.

Litanije:
Gospod, usmili se
Kristus, usmili se
Gospod, usmili se
Kristus, sliši nas
Kristus, usliši nas
Bog Oče nebeški, – usmili se nas
Bog Sin, Odrešenik sveta
Bog Sveti Duh
Sveta Trojica, en sam Bog
Sveta Marija, – prosi za nas,
Sveti Jožef,
Slavni Sin Davidov
Luč očakov
Ženin božje Porodnice
Čisti varuh Device
Rednik Sina Božjega
Skrbni branitelj Kristusov
Glavar svete Družine
Jožef najpravičnejši
Jožef najčistejši
Jožef najmodrejši
Jožef najsrčnejši
Jožef najpokornejši
Jožef najzvestejši
Ogledalo potrpežljivosti
Ljubitelj uboštva
Zgled delavcev
Kras domačega življenja
Varuh devic
Steber družin
Tolažnik nesrečnih
Upanje bolnikov
Zavetnik umirajočih
Strah hudobnih duhov
Zaščitnik svete Cerkve
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – prizanesi nam, o Gospod,
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – usliši nas, o Gospod,
Jagnje božje, ki odjemlješ grehe sveta, – usmili se nas.

Ali K tebi sveti Jožef (potrdil papež Leon XIII.)

K tebi, o sveti Jožef, pribežimo v svojih stiskah, in ko smo na pomoč poklicali tvojo sveto nevesto, prosimo zaupljivo tudi tvojega varstva. Pri ljubezni, ki te je vezala z brezmadežno Devico, Božjo Materjo, in pri očetovski ljubezni, s katero si objemal dete Jezusa, te ponižno prosimo, ozri se milostno na delež, ki ga je pridobil Jezus s svojo krvjo, in pomagaj nam v naših potrebah s svojo močjo in priprošnjo.
O skrbni varuh Svete družine, varuj izvoljeno ljudstvo Jezusa Kristusa; odvrni od nas, ljubezni polni oče, vsako kugo zmot in greha. Podpiraj nas milostno iz nebes, o mogočni naš varuh, v tem boju zoper moči teme, in kakor si nekdaj otel dete Jezusa iz smrtne nevarnosti, tako brani zdaj sveto Cerkev Božjo sovražnega zalezovanja in vsakega nasprotovanja. Varuj nas vsekdar, da bomo po tvojem zgledu in s tvojo pomočjo mogli sveto živeti, srečno umreti in doseči večno zveličanje v nebesih. Amen

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.03. 2019 Manaus

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.03. 2019 MANAUS, AMAZONAS, BRASIL, Edsonu Glauber,

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas ljubim ter vam dajem svojo ljubezen, da bi bila vaša življenja polna miru in veselja.

Ne sramujte se vere, ne obupujte in ne izgubljajte poguma, ker je Bog z vami in vas nikoli ne zapusti.

Molite veliko Rožnih vencev za realizacijo mojih materinskih planov in tako vam bo Gospod dajal velike milosti in bo blagoslavljal vaše družine.

Jaz sem tu, da vam pomagam pripadati Bogu in živeti za nebeško kraljestvo. Ne bojte se ničesar. Bog vam bo pomagal, da boste znali premagati vsako preizkušnjo z vedrino, v ravnovesju in z mirom.

Težki in kruti časi se bodo spustili na Cerkev in na svet, kajti veliko mojih otrok morajo biti očiščeni, ker veliko žalijo Gospoda s svojimi strašnimi grehi.

Ne izgubljajte čas. Pomagajte svojim bratom srečati Božjo luč, nosite jim moja materinska sporočila. Jaz sem ob vas s svojim zaščitnim plaščem, da vas varujem pred vsem zlom.

Molite, molite in mnogo duš bo rešenih in se bodo vrnite na sveto pot k Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Kadar se je Naša Gospa pojavila, prihajajoč v tisti svetli luči je vse okrog mene izginilo, ostala sta le Ona in Jezusov Križ, ki je pritrjen na zidu, na mestu prikazovanj. S Križa sem slišal Jezusov glas, ki mi je dejal:

Žejen sem po dušah. Rešuj mi duše. One so me stale mojo predragoceno kri, ki sem jo prelil zanje. Rešuj mi duše v slavo mojega kraljestva.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.03.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.03.2019, ITAPIRANGA, AMAZONIJA

Danes je Sveta Mati prišla v spremstvu Svetega Jožefa, ki je imel Malega Jezusa v svojem naročju. Vsi trije so bili oblečeni v belem. Na obleki malega Jezusa so sijale mahne zlate zvezdice. Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati iz Nebes in vas prihajam prosit, da sporočila, ki vam jih dajem, živite z ljubeznijo, vero in srcem odprtim za Gospoda.

Želim vas napolniti z Božjo ljubeznijo in mirom, a zato izročite Gospodu vaša človeško voljo in dopustite, da prevlada Božja volja v vaših življenjih.

Ne oddaljujte se od poti molitve in spreobrnjenja in ne pustite se prevarati satanovim pastem, ker on uporabi mnoge situacije ljudi, da vas oddalji od resničnih namenom, ki vam jih je Bog za vas pripravil. Veliko molite k Svetemu Duhu in prosite njegovo božansko luč in Gospod vam bo vedno prišel na pomoč v vaši šibkosti.

Mali Jezus, ki je bil v naročju Svetega Jožefa, je gledal v Sveto Mater in z očmi sta se med seboj pogovarjala. On je nekaj rekel Naši Gospe, kar nam je ona potem povedala:


Ne bojte se. Sem vaša Mati, sem tu in vas pokrivam z mojim varovalnim plaščem. Jaz sem vedno na tem mestu izbranem od Boga po Božanski Volji in tukaj Gospod zmaguje z njegovo ljubeznijo.

Ne skrbite kot neverniki, kot tisti, ki se bojujejo zoper Božja dela. Oni ne bodo nikoli mogli preprečiti delovanja Boga v tem kraju, in v zelo kratkem bodo mnogi prišli tu na to mesto v večjem številu, kot se še nikoli ni zgodilo in se ne bo, ker bo Gospod tukaj deloval in bo zaprl usta nevernim, ki imajo srce trdo kot kamen.

Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom sta nas skupaj z Našo Gospo  blagoslavljala Sveti Jožef in Mali Jezus, z znamenjem Križa nad nami.