SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA 28.04.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA 28.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, jaz tvoja Mati sem spet tu, da podarim vsem mojim otrokom mojo materinsko ljubezen. To ljubezen, moj sin, hočem dati vsem tistim, ki še ne znajo ljubiti mojega Sina Jezusa. Ljubite, da bi pripadali Bogu. Ljubite, da bi pripadali Nebeškemu kraljestvu. Ljubite, da boste imeli moč premagati vsako zlo in greh.

Molitev ima sposobnost spremeniti najbolj težke situacije v svetu. Toliki moji otroci nimajo vere, ker malo molijo in ne odprejo svojega srca Bogu. Pomagaj tvojim bratom pripadati Bogu, ne utrudi se in ne imej strahu vsem govoriti   o mojih sporočilih. Ne boj se tistih, ki ti postavljajo ovire ali, ki želijo ti preprečiti, da bi govoril. Moj Sin Jezus je vedno ob tebi, da te varuje in razsvetljuje v vsem in jaz, tvoja Mati, te pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem, da bi ti in tvoja družina bili vedno združeni z mojim Brezmadežnim Srcem. Moli, moli in uči moliti, ker se velika kazen približuje svetu in bo za vedno  spremenila življenje in obličje zemlje.

Vsem govorim: molite, molite, molite, ker to je čas spreobrnjenja. Blagoslavljam tebe in vse moje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

DANES MOLIMO SKUPAJ Z EDSONOVO MOLITVENO SKUPINO

 

DANES 29.04. 2018 LAHKO MOLIMO Z EDSONOVO MOLITVENO SKUPINO

” MARIJA KRALJICA MLADIH”

PRIČETEK OB 00.00 URI  – MOLITEV ROŽNEGA VENCA

PO KONČANEM ROŽNEM VENCU PRIPOROČITE VAŠE PROŠNJE MARIJI IN SVETIM TREM SRCEM. PROSITE TUDI ZA DOMOVINO.

 

“z Slovenije bo tema segala daleč naokoli.”

Marija očetu Špeliču na Kureščku, 8. februar 1992.

Naš narod je na zgodovinski prelomnici, še težji kot je bil odločitev za samostojno državo. Molimo, darujmo svete maše za domovino, postimo se, delajmo dobra dela, naj bo rožni venec vsak dan naša najljubša sprostitev. Z duhovno močjo, zdaj ali pa nikoli več. Za preživetje naroda gre, vsak bo za (ne)storjeno delo polagal račune pred Gospodom!

Izročimo Slovenijo našemu državnemu zavetniku, svetemu Jožefu. Prizadevajmo si, da se obnovi posvetitev Slovenije svetemu Jožefu!

SPOROČILO KRALJICE MIRU IN ROŽNEGA VENCA 22.04.2011

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.04.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, ne utihni! Razširjaj moja sporočila, da bi jih spoznalo čim večje število mojih otrok.

Odpri usta in govori o veliki Božji ljubezni, čisti in sveti ljubezni, resnični ljubezni, ki spreminja življenja, duše in srca.

Uči moje otroke naj se ne utrudijo moliti. Mnogi ne razumejo velike moči molitve pred Božjim Prestolom, pred Božjim Srcem mojega Sina Jezusa.

Tisto srce, ki moli, ki prosi, ki posreduje za dobro človeštva, je srce odprto za ljubezen Boga ima resnično upanje na spreobrnjenje mnogih otrok, ki bodo mogli biti duhovno ozdravljeni, spreobrnjeni in posvečeni po Božji ljubezni.

Vedno glej na moje Materinsko Srce, Sveto in Brezmadežno in naučil se boš pripadati Bogu in izvrševati njegovo-Božjo Voljo.

Sem vedno ob tebi, da ti dajem potrebne milosti za nadaljevanje tvojega poslanstva. Četudi te bodo vsi zapustili in zavrnili, jaz, tvoja Mati, te ne bom nikoli niti zapustila niti zavrnila.

Nadaljuj in dajaj tvoje pričevanje vere, bodi Božji mož, nosi Gospodovo luč in ljubezen vsem, ki jo potrebujejo. Moj Sin Jezus je vedno s teboj in po tebi bo deloval, naredil velike stvari, kadar boš govoril o naših sporočilih ljubezni tvojim bratom.

Korajžo, moj sin, sprejmi mojo ljubezen in moj blagoslov Matere, ki te toliko ljubi in ti želi dobro. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.4.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.04. 2014

Mir tvojemu srcu!

Moj ljubljeni sin, še enkrat tvoja Brezmadežna Mati prihajam na srečanje s teboj, da bi rekel mojim otrokom naj živijo spreobrnjenje s srcem in z odločitvijo, da bodo popolnoma pripadali mojemu Sinu Jezusu.
Čas mineva in mnogi ne želijo poznati in slišati za klice, ki vam jih dajem v teh težkih časih. Mnogi imajo svoja srca zaprta za Božjo milost, ker živijo v grehu in žalijo Gospoda.

Sin, reci mojim otrokom, da grehi, ki jih delajo pritegnejo velika trpljenja in preizkušnje nanje, na njihove družine in na ves svet.

Gospod bo naredil konec grehom. On vabi, vabi, vabi, a ni sprejet v mnogih srcih kot zasluži.

Mnogi moji otroci so srca zatemnili in zamazali z najbolj strašnimi grehi. Ljubite, ljubite, ljubite, da bi imeli moč pripadati Bogu in mu bili zvesti do konca.

Preizkušnje, ki bodo prišle na svet bodo prinesle tolikim neposlušnim obup in ne bodo vedeli kako moliti in niti kaj storiti. Moli moj sin, moli in Srce mojega Sina Jezusa se bo odprlo in bo izlilo na vas in na svet njegovega usmiljenja.

Prosite odpuščanja za vaše grehe. Prosite za  odpuščanja in ljubezni Srca mojega Sina in on vam ne bo odklonil.

Blagoslavljam te in blagoslavljam vse moje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

IZ SPOROČILA V ŽUPNIJI GROSUPLJE 19.06.2013 – ZA MEDITACIJO – VERUJ SVETO BOŽJE LJUDSTVO

 

IZ SPOROČILA  V ŽUPNIJI  GROSUPLJE DNE 19.6. 2013

Jaz sem zaščitnik svete Cerkve in zaščitnik vaših družin! …

Jezus prosi duhovnike za več ljubezni do mojega Srca in tako bodo kot zvesti ministri, ki bodo vedeli kako  braniti in živeti večne resnice.

Danes vam povem, da vas ščitim, sveto Božje ljudstvo, da branim sveto Cerkev in bom mnogo prosil zanjo pred Gospodom nebes in zemlje, tako, da bo močna v preizkušnjah in soočanjih  z nevarnostmi, ki jo ogrožajo, da močno sijala in  uničevala temo, ki jo obdaja,  v ponižanje Satana in njenih sovražnikov, v teh časih velike duhovne bitke.

Bodite zvesti Bogu. Bodite resnični pričevalci mojega  »sina« Jezusa Kristusa. Bodite  tisti, ki  v praksi živijo  po nauku Jezusa in Cerkve.

Bog ne želi več grehov nečistosti, ampak želi sveto življenje v njegovi ljubezni, ki se prostovoljno daruje noč in dan za odrešenje sveta. Sprejmite v  vaša srca te moje besede, sprejmite v  svojem življenju nauk,  ki vam ga Bog sporoča že vrsto let, preko prikazovanj moje Brezmadežnega neveste, na  mnogih krajih po svetu.

To je čas za vrnitev k Bogu in da ste mu resnično zvesti. Ne bodite boječi, ampak zelo močni  in pogumni, ker je Bog  z vami! Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

JEZUSA NI BREZ KRIŽA (Joseph Ratzinger, “ Guardare a Cristo, p.76, Jaca Book 1986)

 

Jezus, ki soglaša z vsem in z vsemi, Jezus brez Njegove svete jeze, brez trdnosti resnice in resnične ljubezni, ni pravi Jezus kot ga prikaže Pismo ampak le njegova nesrečna karikatura… Jezus, ki sprejme vse je Jezus brez križa, ker tako ni potrebe po bolečini križa za zdravljenje človeka (Joseph Ratzinger, “ Guardare a Cristo, p.76, Jaca Book 1986)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.04.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.04.2014

Moj  sin, svetost pomeni učiti se in delati vse združeno z Bogom. Pomeni dovoliti, da ljubi po vas, dovoliti, da deluje po vas kot On želi.
Svetost je pot ljubezni in odpuščanja, je tista pot, ki kjer boste vedno srečali Srce mojega Sina Jezusa, ki vas vedno čaka, da vas vodi preko preizkušenj in težav življenja.

Srce mojega Sina je krotko, potrpežljivo, vam odpušča in vas uči, da bi videli svoje duše ozdravljene vseh ran, sijoče v luči milosti.

Mnogi od vas se ne zanimajo za iskanje duhovnih dobrin ampak samo materijalnih stvari.
Mnoga srca se ne odprejo življenju v Božji milosti, ker so obtežene s praznimi skrbmi tega sveta.

Mnogi moji otroci odidejo s tega sveta ne da bi okusili globoko ljubezen Boga, ker jih je sovražnik napolnil in zadušil z veliko nečimrnostjo, pohlepom, poželjenjem zlobnimi željami.

Uspelo mu je, da je ljubezen Boga bila izgnana iz teh src kot tista želja in upanje, da doseže nebesa in večno življenje.

Vsaka jutranja zora je nenehni klic Boga k spreobrnjenju vsake duše in vsakega srca.

Ne zapravite  vašega  časa ko grešite in se odvračate od Gospoda.

Ne izgubite možnosti, za spreobrnjenje in posvečenje svojih duš, ki vam jo On daje z vsakim novim dnem.

Duša polna ponosa ne bo nikoli razumela Božjih skrivnosti, niti ne nečista duša.
Bodite sveti, bodite čisti, pripadajte Bogu, ki je Večna Čistost in Neskončno Veličastvo. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.04. 2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.04. 2018.

Mir tvojemu srcu!

Moj ljubljeni sin, sem tvoja Mati, vabim tebe in tvoje prijatelje k miru. Molite za mir, ki je ogrožen.

Veliki konflikti se približujejo vedno bolj, če ne bodo moji otroci poslušali in živeli v praksi moja sporočila. Zaradi teh konfliktov so mnogi moji mali in nedolžni v veliki nevarnosti, da izgubijo svoje življenje zaradi ponosa in egoizma velikih.

Vzemite vaš Rožni Venec in molite z največjo vero in ljubeznijo. Ne ostajajte gluhi za glas Neba, ne bodite gluhi za klic Boga.

Jaz sem tu, da sprejmem v svoje Brezmadežno Srce vse moje majhne otročiče, ki se mi izročajo z zaupanjem in ljubeznijo. Moj sin, reci tvojim bratom: ura je za molitev, za čuječnost, za zadoščevanje in čas za prosit odpuščanja za grehe. Naš Gospod je zelo užaljen.

Prihajam vas prosit ta mir, mir za vse človeštvo, ki se je oddaljilo od Boga in od nebes. Živite spreobrnjenje, naučite se odpovedati vsakemu   zlu, sprejmite namen, da boste spremenili vaša dejanja in vaša srca. Nehajte grešiti, nehajte grešiti, nehajte grešiti.

Blagoslavljam tebe in blagoslavljam vse moje otroke: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

URA PREIZKUŠENJ – ( MARKO 8,35)

Kdor želi rešiti svoje življenje, ga bo izgubil; kdor koli izgubi življenje zaradi mene in zaradi evangelija, ga bo rešil! (Marko 8:35)

Če se ljudje oddaljujejo in obupujejo, izgubljajo vero sedaj, v majhnih križih, kaj bo z njimi v času, ko se bodo odkrile skrivnosti in se dogajale druga za drugo?

Gospod, naj nikoli ne izgubim svoje vere v strašnih trenutkih preizkušenj, ki bo kmalu prišle na svet!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.04.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.04.2018

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, glej me še enkrat tu, tvojo Brezmadežno Mater, ki prihajam klicati človeštvo k spreobrnjenju.

Govorim tebi in govorim mojim otrokom, a najdem mnoga srca gluha za moj klic. Mnogokrat trkam na vrata vaših src z mojimi sporočili, a mnogi mi ne odprejo, ne sprejmejo me z ljubeznijo.

Sin, časi so težki. Mnogi moji otroci ne želijo vedet ne za Boga ne za nebesa. Mnogi moji otroci so duhovno mrtvi in ne želijo prositi odpuščanja za njihove grehe in strašno žalijo Gospoda.

Zberi moje otroke k molitvi, povej vsem, da bo kmalu velika kazen padla na grešno človeštvo in da čim prej vsi združeni prosite Božjega usmiljenja zase in za svet, spremenite življenje.

Žalostna sem, ker ne verujejo v moje materinske besede in se oddaljijo od mojega Brezmadežnega Srca. Molite, veliko molite, moj sin.

Prosim tebe in vse tvoje brate, da molite sveti Rožni Venec, ker ta molitev oddaljuje Božjo Pravičnost daleč od vas, vaših družin in človeštva.

Pomagajte vaši Materi z molitvijo Rožnega venca in prejela bom od Božjega Srca mojega Sina Jezusa njegovo usmiljenje za vse moje otroke, ki zaupajo v mojo Materinsko varstvo.

Ljubim te sin moj in mojo ljubezen dajem tebi in vsem tvojim bratom. Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Mati Božja je molila Slava Očetu,da bi se moja družina resnično spreobrnila,  da se  noben član, nobena oseba iz moje družine ne obsodi na pekel, ampak doseže spreobrnjenje in zveličanje.