ZDRUŽITEV TREH SVETIH SRC

Santa Margarida 001ZDRUŽITEV TREH SRC – DOGODKI V PARAY LE MONIALU (FRANCIJA)

V zgodovini prikazovanj Jezusovega Srca SvetI Marjeti Mariji Alacoque (Alakok) najdemo sledečo dejstvo:

Nekega dne  oče Colombière, med darovanje Božje daritve v cerkvi Marijinega obiskanja, ob prisotnosti sester, razmišljajoč o Gospodovi dobroti, ki se nam daje po Sveti Daritvi, je doživel nov ogenj in nerazložljivo gorečnost. To razpoloženje duše je bilo razkrito tudi Sveti Marjeti.

Zdaj, ko je bil čas darovanja, je naš Gospod pokazal svoje Srce, ki je bilo videti kot ognjena peč. Drugi dve srci sta prišli do Jezusovega Srca, se mu pridružili in vstopili vanj. Potem se je zaslišal glas, ki mu je rekel:«V MOJI LJUBEZNI SO TA TRI SRCA ZDRUŽENA ZA VEDNO«.

Drugi dve srci sta bili: Marjetino srce in srce Claudia Colombier. Jezus je naročil svoji služabnici, da govori očetu Colombieru o zakladih Božanskega srca, tako da bi se širile vrednote in  blagoslovi in je dodal, da želi, da  vsako sekundo bratje in sestre koristijo ta božanska bogastva.

Zato lahko sklepamo, če je Jezus svoje Božansko srce združil s srcem svete Marjete in sv. Claudia de la Colombiere, kot poročajo dejstva v Paray le Monialu, koliko bolj združena so v njegovem Božanskem Srcu sveti Srci Marije in Jožefa, ki ju je tako ljubil, ju ubogal in častil na tej zemlji.

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA:

Z razkritjem tretjega srca in prikazovanja v Itapirangi, Gospod podeljuje nove nebeške milosti v naših težkih časih, v katerih se moška osebnost uničuje s podobo greha, ki ga vodi k poženščenosti, perverznosti in moralnemu in duhovnemu razpadu in uničenosti. Poleg tega je podoba očeta in moža strašno nazaduje, postane kar najbolj nečisti človek, neodgovoren in grešnik pred svojimi obveznostmi kristjana in do družine.

Posvetitev Prečistemu Srcu svetega Jožefa
Tvojemu Prečistemu Srcu se v tem dnevu posvetimo o slavni sveti Jožef. Posvetimo ti naše družine in vse kar imamo. Kot si varoval Jezusa in Marijo o moj ljubljeni varuh, varuj tudi mojo dušo in moje življenje pred vsemi nevarnostmi, ki me obkrožajo in ogrožajo.
O slavni sveti Jožef, nauči me globoko ljubiti presveti Srci Jezusa in Marije, da bi s tem dosegel njuno globoko ljubezen do tvojega Prečistega Srca in ga oznanjal in častil, kot zasluži da bi ga častili in ljubili za vso večnost. Amen!

Škapulir Svetega Jožefa nas spodbuja, da živimo naše duhovno življenje v združenosti z Bogom, z večjo vero in ljubeznijo. Poleg tega je znak zaščite proti silam zla razširjenim po vsem svetu.

Posvetitev, ki nas jo je naučila Sveta Devica v Itapirangi, je močno cepivo proti zlu in grehu, nam pomaga, da moč, dejanja in volja naše duše so popolnoma usmerjene k Bogu.
Ta posvetitev je strah vseh demonov, ki izgubijo moč nad tistimi, ki so vstopili v službo Bogu in tistimi, ki praktično niso imeli nobene pomoči in možnosti, da bi bili odrešeni. Ta posvetitev nas zdravi in osvobaja vseh moči hudega.

POSVETITEV ZDRUŽENIM SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA

 Posvetitev trem svetim Srcem,Presveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino, Prečisto Srce sv. Jožefa, Danes (nocoj) vam posvetim svoje misli*, svoje besede*, svoje telo*, svoje srce*, in svojo dušo*, da se v tem dnevu (v tej noči) po meni izvrši vaša sveta volja. Amen.

 

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

To posvetitev naredimo trikrat dnevno,: zjutraj, popoldne in ponoči. Pomembno je, da naredimo znamenje križa na mestu, kot izgovarjamo besede.

»Naj bo Gospod vedno slavljen, počaščen in ljubljen!«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja