JEZUSOVO SPOROČILO 27.OKTOBER 2015

 

JEZUSOVO SPOROČILO  Z DNE 27.1O.2015 kristus_kralj

Prišel je sveti Jožef z lilijo v desni roki in obdan z 12  velikimi angeli. Na njegovi desni je bila sv. Marija od Jezusa Križanega in na levi strani sv. Jožefa je bila sv. Terezija Avilska. Sveti Jožef je govoril osebno sporočilo zame. Ko je dal sporočilo je izginil in sem mislim, da je konec prikazovanja, a potem je prišel Jezus. Lep, veličasten, kakor kralj, z zlato krono, svetlečo na glavi, zlato pokrivalo, bela obleka in imel je rane na rokah in nogah, ki so polne luči. Sporočilo je dal Jezus. Četudi je bil Jezus malo časa v primerjavi s sv. Jožefom, je dal to sporočilo vsem nam:

Moj mir naj bo z vami!

Jaz sem Luč sveta, ki vas kliče k spreobrnjenju. Ne bodite gluhi za moj glas. Ne bodite uporni temveč bodite poslušni mojemu klicu. Jaz govorim, Jaz kličem, Jaz vam vabim, da ostanete združeni v moji ljubezni. Toda toliki želijo živeti v grehu in sledijo napačnim potem. Vrnite se, vrnite se na pot spreobrnjenja, na katero vas vabi moja Sveta Mati. Posvetite se varstvu mojega deviškega očeta Jožefa. Jaz sem ga poslal v tem času, da vas brani sedanjih nevarnosti. Velika tema hoče potoniti mojo sveto Ladjo, toda hudič ne bo uspel.

Molite rožni venec moji Materi, ker sem v njene roke izročil potrebne milosti, ki vam bodo pomagale živeti v veri, v miru in v varstvu v teh časih hudih preizkušenj, ki se bodo stopnjevale, da bi mogel ločiti pleve od pšenice. Jaz prečiščujem svojo Cerkev in svet in bom prečiščeval še bolj, ker bo moja mogočna roka očistila vso umazanijo in bo uničil vse tisto, ki zaslepljuje moje najljubše sinove, ki so se ohladili v veri in pustili, da jih prevzemajo človeške ideje in nevarne misli, ki niso v skladu z mojo sveto voljo. Živite moje zapovedi in nauke. Žena obdana s soncem se bojuje z rdečim zmajem in sije v svetu in pripravlja srca zame, Gospoda.

Blagor tistim, ki bodo poslušali njene klice in jih živeli. Jaz vam pravim, da tisti, ki bo gluh za Njene klice, ne bo prenesel preizkušnje, ki prihajajo in ne bodo imeli moči za nadaljevanje poti. Bojujte se za vaše odrešenje, izročite se v varstvo mojemu deviškemu očetu Jožefu in naredite, da bo njegovo čisto in sveto Srce poznano in jaz vas bom blagoslavljam tisočkrat več in vam podelil ocean milosti in blagoslovov z nebes, ki bodo za dobro vaših duš in vaših družin, Cerkve in sveta. Vrnite se na svoje domove z mojim mirom. Blagoslavljam vas vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.OKTOBER 2015 MOZZO-IT

SPOROČILO Z DNE 26.1O.2015 MOZZO – IT

10665931_1117569014944430_3696443155452402755_n

Mati Božja je dala to sporočilo.

Otroci moji!

Molite za svet, ki se uničuje v grehu. Toliki se pustijo preslepiti od hudiča in ne vidijo več prave poti, ki ji morajo slediti. Moji otroci so bolni, ne samo v telesu ampak v duši,ki je še hujše kot telesna bolezen. Duše ranjene v grehu ne morejo zaslužiti nebesa. Te duše so uničene, brez luči in brez milosti. Molite, molite za sveto Cerkev, za družine, za moje sinove, ki bi morali biti luč za tolike duše, pa se izgubljajo v teminah in prevarah sveta. Moji izbrani sinovi, sprejmite v globino svojih src moja materinska sporočila, živite to kar sem vam že govorila s toliko ljubeznijo. Vsako sporočilo je znamenje moje materinske ljubezni za vas. Vsako usmerjanje je znamenje moje materinske zaskrbljenosti za vas, otročiči moji, ki vas tako ljubim. Ne želim videti, da se oddaljujete od mojega Božjega Sina. Zaradi tega sem prišla z Nebes, da vas obogatim z milostmi nebes in vam pomagam osvoboditi se zemeljski stvari, ki vam preprečujejo da bi bili vredni nebes. Molite rožni venec, kot ga niste še nikoli molili v svojem življenju. Molite z večjo vero, večjo ljubeznijo, da bi bil vaša moč in vaša luč v bolj žalostnih in bolečih trenutkih, ki prihajajo in ki bodo pretresli ves svet. Ne bojte se, jaz sem z vami in vas nikoli ne bom pustila same v nobenem trenutku vašega življenja. Moje Srce je varno zatočišče, ki vas bo vodilo k Bogu. Molite in zaupajte. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.OKTOBER 2015

https://www.facebook.com/marta.polc.9/posts/960885570616593?from_close_friend=1

prenos (52)

MARIJINO SPOROČILO 25. OKTOBRA 2015 – GROSUPLJE – CERKEV SV.MIHAELA

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz želim voditi vaše družine k Bogu. Prišla sem z Nebes, da vam pomagam. Ne žalujte, kadar se bodo časi zdeli težki in ko bo križ postal v vaših življenjih težak. Bog vas ljubi in vam daje svojo milost, da bi mogli premagati preizkušnjo z vero in ljubeznijo.

Otroci moji, tolike duše so oddaljene od Boga. Toliki moji otroci sledijo napačnim potem, potem teme, greha in smrti. Pomagajte svojim bratom najti Božjo Luč. Ne vračajte se nazaj od poti spreobrnjenja. Ne bojte se. Sporočila, ki vam jih dajem vam pomagajo pripadati Bogu in spreminjajo vaša življenja, in vam pomagajo razumeti kateri poti morate slediti. Molite rožni venec, da boste moji. Molite moj rožni venec in boste vedno združeni z mojim Brezmadežnim Srcem.

Mir, mir, mir. Mir ne kraljuje v tolikih družinah, niti v tolikih srcih, ker toliki moji otroci so odstranili Boga iz svojih življenj. Vrnite se h Gospodu. Bodite poslušni temu kar vas Gospod vpraša. On želi spreobrnjenje vaših src in rešitev vaših družin. To je ura, ko se morate odločiti za sveto pot, ki vodi v nebesa. Molitev je učinkovito sredstvo, ki vam bo pomagalo vsak dan pripadati mojemu Sinu. Hvala za vašo prisotnost tu, v hiši mojega Sina. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

prenos (53)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.OKTOBER 2015

IMG_3551_slovenska_bistrica_trg_alfonza_sarha_zupna_cerkev_sv_jerneja_big

MARIJINO SPOROČILO 24. OKTOBRA 2015 – V SLOVENSKI BISTRICI

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša mati želim napolniti vaša srca z Božjo ljubeznijo in mirom. To je čas milosti, ki ga je Bog pripravil za ves svet za odrešenje vseh mojih otrok. Kdor se z zaupanjem podari mojemu Materinskemu Srcu in mojemu varstvu ne bo nikoli videl večne smrti. Prosila bom pred svojim Božjim Sinom odrešenje vaših duš in vaših družin. Ne oddaljite se od vaše nebeške Matere. Z rožnim vencem v rokah, molite ga z ljubeznijo, bodite moji. Rožni venec je znamenje, da ste vi moji otroci in da sem jaz vaša Mati. Jaz vas ljubim, otroci moji.

Želim vse vas nekega dne z menoj v Nebesih.

Sprejmite moja sporočila v svoja srca. Oni vam bodo dali življenje vašemu življenju, Luč, da bi mogli videti pot kateri morate slediti. Oddaljila bodo od vas vsako napako, da bi mogli videti le Večno Resnico. Moj Sin Jezus je Resnica in njegove svete besede spreminjajo vaša življenja. Bodite Jezusovi, podarite se z zaupanjem v njegove roke, našli boste resnični mir. Bojujte se proti vsakemu zlu s prejemanjem zakramentov z ljubeznijo in vero. Blagoslavljam vaše družine in nesem v Nebesa pred Božji prestol vaše prošnje, Blagoslavljam vse: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Zvočni posnetek :Molitveno srečanje z Edsonom Glauber 24.10.2015
file:///I:/Slo.%20Bistrica%20Sveti%20Jernej%20(24%2010%202015)%20-%20Sporocilo%20Audio.mp3

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.OKTOBER 2015

prenos (50)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU
23.10.2015 V CELJU – CERKEV SV. DUHA

Mir z vami!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas ljubim in vam dajem svojo Materinsko ljubezen, da ogrejem vaša srca, da bi lahko popolnoma pripadali mojemu Sinu Jezusu. Jaz sem tu, da sprejmem vaše družine v svoje Brezmadežno Srce. Hvala za vašo prisotnost in za ljubezen, ki jo namenjate meni, vaši Materi. Naj se vaša srca odpirajo vedno bolj, da sprejmete veliko Božjo ljubezen, ki vas kliče k spreobrnjenju po meni, z vero, z ljubeznijo in odločitvijo da boste možje in žene, ki pripadajo Bogu in ki želijo pripadati mojemu Božjemu Sinu.
Podarite svoj DA Bogu, da bi vas lahko uporabil za apostole miru, ki pričujejo Njegovo prisotnost vsem tistim, ki so daleč od poti Resnice. Vrnite se k Bogu. Pripadajte Bogu in vse v vašem življenju se bo spremenilo, ker moj Božji Sin vas bo napolnil z milostmi in blagoslovi z Nebes. Veliko molite in pojte k Svetemu Duhu. Razveseljujte Srce vaše Nebeške Matere tako, da se darujete z zaupanjem v Božje roke, ne da bi se kdaj vrnili nazaj v življenje v grehu. Molite, molite, molite, da bi bi bili popolnoma od Boga. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Cerkev Svetega Duha v Celju
Molitveno srečanje z Edsonom Glauberjem 23.10.2015

file:///I:/CE%20Sveti%20Duh%20(23%2010%20%202015)%20-%20Sporocilo%20Audio.mp3

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.OKTOBER 2015

Naša Nebeška Mati se je danes v Bertoški cerkvi prikazala vidcu Edsonu Glauber že tretjič. Leta 2012, leta 2013 in 2015. To je za našo župnijo posebna milost.

 

12190794_487897948057843_2462177953296238634_n

SPOROČILO NEBEŠKE MATERE 22.10. 2015 – BERTOKI

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz, vaša Nebeška Mati sem vesela za vašo prisotnost tu. Povem vam, da moj Božji Sin vas blagoslavlja in sprejema v svoje Presveto Srce. Darujem vas vsakega posebej Jezusu. On vas ljubi in njegova ljubezen je večna. Božja družina, ljubite da bi pripadali Njemu. Nikoli ne izgubite Gospodove milosti. Milost spreobrnjenja in svetosti, ki vam ju Bog želi podariti. Bodite Gospodova Luč, da tistega ki hodi v temi. Naj se rožni venec bolj zavzeto moli v vaših domovih. Naj bo Evharistija vaša vsakodnevna hrana za večno življenje. Sprejmite jo s spoštovanjem, z ljubeznijo in z vero.
Otroci moji, zapustite greh. Živite v milosti Božji. Moja prisotnost tu je veliko znamenje Božje ljubezni za vas. Vrnite se k njemu in živite spreobrnjenje, ki ozdravlja, ki rešuje in spreminja vaša življenja v novo življenje v Bogu.
Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.
Amen!

2015-10-22 – Bertoki – Edson Glauber – 1. del – molitev
https://youtu.be/irMbHArbOMo2015-10-22 – Bertoki – Edson Glauber – 2. del – molitev
https://youtu.be/AWoy0DYcqvM

2015-10-22 – Bertoki – Edson Glauber – 3. del – molitev
https://youtu.be/mcgFYbX11-M

2015-10-22 – Bertoki – Edson Glauber – 4. del – molitev in govor
https://youtu.be/gIT6vTrDXOI

2015-10-22 – Bertoki – Edson Glauber – 5. del govor
https://youtu.be/D02xBC0a6UQ

2015-10-22 – Bertoki – Edson Glauber – 6. del govor
https://youtu.be/hFyNlKcL4F4

2015 -10-22 – Bertoki – Edson Glauber – 7. del molitev in videnje
https://youtu.be/ZBItBTF4914

2015-10-22 – Bertoki – Edson Glauber – 8. del sporočilo
https://youtu.be/EVRJCMngUw0

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.OKTOBER 2015 TRST – IT.

 

DSC_0252

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21. 10. 2015 TRST – IT

Mir, moji ljubljeni otroci, Jezusov mir vsem vam!

Moji otroci, jaz sem Kraljica Rožnega venca in Miru, vaša Brezmadežna Mati, ki vas toliko ljubi. To je čas za spreobrnjenje. Bog vas kliče, da sledite poti molitve, spreobrnjenja in svetosti.

Jaz vas ljubim in vam v tej noči pravim: naredite vse, da bi vaše družine bile od Boga.

 

Skrbite za svoje družine z ljubeznijo in molite ter izročajte jih vedno Bogu in prosite njegovega blagoslova.

Kdor ne moli naj začne moliti. Kdor je daleč od Boga naj se vrne k Njemu. Kdor živi v grehu naj se kesa in zapusti slabo pot.

Spreobrnite se. Kdor ima naj pomaga tistemu, ki nima. Bog ljubi vse in želi da srečo za vse svoje otroke.

Sprejmite z ljubeznijo moje materinske besede v svoja srca. Moja sporočila prihajajo od mojega Gospoda, Kralja nebes in zemlje.

Jaz vam dajem svoje materinske milosti, da bi imeli vedno moč slediti sveti Gospodovi poti.

Moji otroci, posvetite svoje družine mojemu Brezmadežnemu Srcu. Vsak dan sem ob vaši strani in prisotna na tem blagoslovljenem mestu po moji materinski prisotnosti.
Izbrala sem ta kraj za vas, da bi bile vaše družine ozdravljene in imele življenje. Izbrala sem ta majhni kraj, da vam povem da Bog ljubi družine in da vsak dom, oblikovan po svetem zakramentu je dragocen in svet v njegovih svetih očeh.

Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA 27. OKTOBER

DANES PRAZNUJE SVETI JOŽEF 2045 ROJSTNI DAN

DANES PRAZNUJE TUDI EDSON SVOJ 43 ROJSTNI DAN.

 

129

Danes 17.10.2014 praznuje sveti Jožer 2045 rojstni dan. Sv. Jožef je razodel Edsonu Glauber ob prikazovanjih datum svojega  rojstnega dne, ki je 27.oktober. Po Božjem načrtu tega dne praznuje rojstni dan tudi Edson Glauber, ki je pričeval v Sloveniji v letih 2012, 2013, 2015 (prejšnji teden) o Božji ljubezni in ljubezni Združenih svetih Src Svete Družine do človeštva. Čestitke sv. Jožefu  in Edsonu!

Naj bo sv. Jožef  Vaš in naš mogočen priprošjik in zav etnik v nebesih! To vam iz srca želimo. Klementina in Slovenci.

Ura sv. Jožefa je 21. ura, to je ura milosti in blagoslovov njegovega Prečistega Srca. Ura, ko se prenovijo mnoga srca, ura spreobrnjenja, v kateri Gospod po posredovanju njegove mogočne priprošnje podeli odrešenje mnogim umirajočim, tolaži bolnike, obriše naše solze, je ura velikih čudežev v korist človeštva. Naj postane 21.  ura tudi ura druženja s sv. Jožefom  pa tudiza nas in za naše družine.

120

LADJA, KI SE JE OBLIKOVALA IZ OBLAKOV NA NEBU NAD KUREŠČKOM PO KONČANEM SREČANJU Z EDSONOM, DNE 25.10.2015. (nekaj po 12. uri)

                                       ***********

Edson: 43 let: hvala ti Gospod za vse kar si storil do sedaj v mojem življenju. Naj bo Gospod vedno slavljen, čaščen in ljubljen>!
Jezus, Marija, Jožef, ljubim vas, rešite duše! ( povzeto po FB)