PRIPRAVLJALNA SPOROČILA NA OČIŠČENJE ZA 27. NOVEMBER 1997

1.Pripravljalno sporočilo za 27. november 1997
Otroci moji, še vedno vam smem govoriti, toda prišel bo čas, ko to ne bo več mogoče. Poslušajte me, ne zapirajte svojih src. Bog ne prenaša toliko grehov in toliko zla na svetu. Kmalu bo človeštvo očiščeno svojih grehov. Ko bo prišel dan očiščenja, bo padla tančica z vaših oči in videli boste, kako strašni so grehi, in čutili boste gnus, ker ste jih storili in da ste prezirali Božje zakone in Moja sveta sporočila. (Devica Marija Edsonu Glauberju, 3. novembra 1997)
2.Pripravljalno sporočilo za 27. november 1997
Kmalu, zelo kmalu bodo na vsej zemlji nastopili težki in žalostni trenutki. Ljudje ne vedo, kaj se jim lahko zgodi. Kot vaša Mati, dragi otroci, vam prihajam ponudit svoje brezmadežno Srce kot varno zavetje zaščite. Zbudite se, otroci moji, zbudite se. Satan vam želi prinesti vse nesreče, vojne, nasilje v strašnih razsežnostih, da bi se prelilo veliko krvi, krvi nedolžnih žrtev, da bi zadovoljil svoje zle namene. (Devica Marija Edsonu Glauberju, 4. novembra 1997)
3. Pripravljalno sporočilo za 27. november 1997
Očiščenje bo prišlo kot dejanje usmiljenja našega vsemogočnega Boga, kajti brez tega očiščenja človeštvo nikoli ne bo moglo razumeti vrednosti češčenja in posvečevanja imena Gospoda, našega Boga. Če pa se človeštvo ne bo spremenilo in bo trmasto vztrajalo pri svojih prekrških, bo moralo prestati veliko kazen. Molite, molite, molite in še posebej za vse tiste, ki ostajajo neverni, saj bodo v tistih dneh velike stiske veliko trpeli, ker niso znali izkoristiti nebeških milosti zdaj. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu se vidimo!  (Devica Marija Edsonu Glauberju, 3. novembra 1997)
4.Pripravljalno sporočilo za 27. november 1997
Molite, otroci moji, vsak dan molite sveti rožni venec, kajti tisti, ki vsak dan molijo rožni venec, ne bodo nikoli obupali pred satanovimi pastmi in napadi. Osvoboditi se morate napuha in samozadovoljstva. Ne zanemarite molitve, kajti veliko bo tistih, ki bodo obupali in ne bodo niti vedeli, kako moliti v težkih časih, ki prihajajo. (Devica Marija Edsonu Glauberju, 4. novembra 1997)
5. Pripravljalno sporočilo za 27. november 1997
Dragi otroci, molite rožni venec v družini. Moliti morate bolj združeno s svojo družino. Očetje in matere prosim, naj svoje otroke učijo moliti in naj bodo vsem zgled svetosti v družinskem življenju. Očetje in matere, kako lahko želite, da Bog blagoslovi vaše domove in otroke, če mnogi od vas običajno živijo v grehu in imajo napačno držo? Potrudite se popraviti svoja dejanja in Gospod vas bo blagoslovil. Želim biti za vsaki družini pomoč, ki ji  primanjkuje. Otroci moji, vedno molite in delajte pokoro (Devica Marija Edsonu Glauberju 5. novembra 1997)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.01.1998 EDSONU

 

SPOROČILO 16.01.1998

Hvaljen bodi naš Gospod Jezus Kristus!

Piši, moj ljubljeni sin. Ta večer je moje sveto sporočilo naslovljeno na vse moje otroke po vsem svetu.

Časa je ostalo malo, ker se čas, ki ga je Bog določil za spreobrnjenje ljudi, izteka. Mnogi sploh še niso začeli svojega spreobrnjenja in se niti ne potrudijo, da bi želeli spremeniti smer svojega življenja, mnogi drugi pa ne vedo, kako odgovoriti na mnoge milosti, ki jih daje Nebo po mojih prikazovanjih. Začnejo svojo pot, a ko vidijo, da je veliko odrekanja, ugodnostim in predvsem pretirani naklonjenosti tega sveta, takoj opustijo pot, ki sem jo pokazal. Ne, otroci moji, ne opustite te poti spreobrnjenja, ker vas, otroci moji, vodi k Jezusu. Jezus je pot, resnica in življenje, toda koliko jih želi hoditi po tej poti, živeti resnico v povezanosti z Bogom in prejeti to življenje, ki je v izobilju? Zelo malo!

Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu, otroci, ljubljeni od nebeške matere in tako vas bo Gospod vedno blagoslavljal. Molite, molite, molite sveti rožni venec. To je najprimernejše orožje za uničenje ponosa in zvijačnosti hudobnega. Že dolgo sem z vami, a mnogi se še vedno niso naučili zaupati v Boga in vame.

Vere je še vedno zelo malo. Če bi zares verjeli, bi se veliki čudeži že zgodili z močjo molitve in žrtev, vendar veliko molitev in žrtev še vedno ni opravljenih z ljubeznijo in srcem. Ponovno iščite prenovo svojega življenja tako, da stopite na pot molitve srca. Ne pozabite, da se molitev srca dviga v nebesa. Če bi vse človeštvo molilo s srcem, bi se rešila množica duš in drugi bi našli pot, ki vodi k odrešenju, tako da bi opustili pot greha. Molite, molite, molite s svojim srcem, ker boste tako združeni z mojim Brezmadežnim Srcem in boste prejeli vse milosti in vso ljubezen iz Presvetega Srca mojega Sina Jezusa, ker me Jezus ljubi z vsem svojim Srcem in tudi tisti, ki je z menoj združen, sprejema to Njegovo ljubezen v globini.

Jaz sem Kraljica luči, Mati Božjega Sina, ki je bila po Očetovem odrešenjskem delu spočeta brez izvirnega greha, da bi se lahko po Svetem Duhu Božja beseda učlovečila v njenem materinem telesu, čista in deviška. . Otroci moji, vse bolj umevajte, da sem vaša Mati in da vas globoko ljubim. Molite, da bi si zaslužili nebeško kraljestvo. Pomagajte svojim bratom, da jim tudi Bog pomaga. Širite ljubezen, da boste lahko globoko sprejeli Božjo ljubezen.

Naj vam in vašim družinam Gospod Bog vedno podeli dar miru. Poskusite živeti vsak prvi petek, vsako prvo soboto in vsako prvo sredo v mesecu v resničnem duhu molitve, zadoščevanja in bližine z Jezusom, z menoj in s svetim Jožefom, da boste v izobilju prejeli naše milosti. V tem trenutku iztegujem svoje roke nad svet in delim svoje milosti na vsako družino, da boste znali živeti po naukih in zakonu Gospoda Boga, globoko živeti ljubezen, mir, edinost in spreobrnjenje.

Blagoslavljam vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ta večer mi je Gospa pokazala berilo iz Svetega pisma za branje in premišljevanje:

I Timoteju 6,1-7 1 Vsi, ki so pod jarmom suženjstva, naj imajo svoje gospodarje za vredne vse časti. Tako Božjega imena in nauka ne bodo preklinjali. 2 Tisti pa, ki imajo verne gospodarje, naj jih že zato, ker so bratje, ne prezirajo. Nasprotno, naj jim še bolj zavzeto služijo, saj so ti, ki so deležni njihove oskrbe, verni in ljubljeni.

Lažni nauk in resnično bogastvo

To úči in priporočaj. 3 Če kdo uči drugačen nauk in se ne približuje zdravim besedam, namreč besedam našega Gospoda Jezusa Kristusa, in res pobožnemu nauku, 4 je domišljav in ničesar ne razume. Še več, tak boleha za razpravljanji in pričkanji za besedo. Iz tega pa izvirajo nevoščljivost, prepir, kletve in zlobna sumničenja, 5 prerekanje ljudi, ki so v umu pokvarjeni in oropani resnice ter mislijo, da je pobožnost le vir dobička. 6 Res je prava pobožnost velik dobiček, a le za tistega, ki je zadovoljen z najnujnejšim. 7 Ničesar namreč nismo prinesli na svet, zato tudi ne moremo ničesar odnesti.

*A.R.R.P.I.*

Kraljica rožnega venca in združenje za mir Itapiranga

Delo treh svetih src

www.itapiranga.net

TOLAŽITE MOJE LJUDSTVO, TOLAŽITE

SPOROČILA KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU – ITAPIRANGA

Tolažite moje ljudstvo, tolažite matere in očete, ker so izgubili vero v večno življenje in obupujejo.  Ne verjamejo, da bodo svoje otroke nekoč videli v večni slavi. Pa tudi druge svoje drage. Učite jih živeti sveto, da bodo nekoč srečni z njimi. In učite jih odpuščati Bogu Očetu, ker jih je sprejel k sebi.


1.Želim, da tukaj zgradite začasno kapelo iz slame.    Tukaj, v državi Amazonija, sem izbrala mesto Itapiranga za končne čase. Na drugih mestih, kjer so moja prikazovanja in dajejo moja sporočila, se ta že končujejo. In tukaj, v Itapirangi se bo začelo. (Naša Gospa Mariji do Carmo 22. junija 1994)

2.Tolažilno sporočilo
Na ta dan je Gospa govorila moji materi o smrti mojega brata Quirina, ki se je zgodila leta 1989:
Ko je moj Sin Jezus Kristus umrl, sem imela srečo, da sem imel njegovo telo na kolenih. Njegova glava je bila na moji desni roki. Vidiš… Moja mama je videla Jezusa v naročju Naše Gospe, ko so ga sneli mrtvega s križa… ampak Jaz sem Jaz. In ko je tvoj sin Kvirinij umrl, nis imeli te sreče, da bi držali njegovo telo na svojih kolenih, toda jaz in moj Sin Jezus Kristus sva držala telo tvojega sina na naših. Glej… (Naša Gospa Mariji do Carmo 22. junija 1994)

3.Tolažilno sporočilo
Moja mama je videla mojega brata mrtvega, z glavo na levi roki Naše Gospe, preostali del telesa pa na kolenih Jezusa Kristusa. Roke našega Gospoda Jezusa Kristusa so bile pod Quirinovim telesom, odprte, da bi podpirale njegovo telo. Moja mama je veliko jokala in Gospa ji je rekla: Jokaj, hči moja, lahko jokaš. To je zadnjič, da boš jokala za svojim sinom« (Naša Gospa Mariji do Carmo 22. junija 1994).


4.Tolažilno sporočilo
Na dan sinove smrti, ko si prišla domov, si se usedla na kavč,  res umirala, vendar si prosili mojega Sina Jezusa Kristusa in mene za malo moči, da preneseš ta dogodek, tako da bi bil obup večji za tvojega moža in druge otroke in sorodnike; V tistem trenutku sva te z mojim Sinom Jezusom Kristusom tudi položila na kolena. Takrat si lahko zadihala in prosila za vodo. Bil si tako ponižna in majhen, a nisi preklinjal ne nas ne mene ne mojega Sina Jezusa Kristusa. (Naša Gospa Mariji do Carmo,
 22.6.1994)

5.Tolažilno sporočilo
To so  tvoje glavne lastnosti. Si pravkar rekla  zakaj je moj sin umrl? Zakaj? In jaz in moj Sin Jezus Kristus sem ti še enkrat odgovarjava: ker je hotel biti angel in Gospodov svetnik. Šele zdaj se počutiš srečna, ker smo tvojega sina pokazali kot je v nebesih in oblečen kot angel, a še bolj srečen boš, ko se boš nekega dne  z njim srečala v Gospodovi slavi. ( Božja Mati Mariji do Carmo 22. junija 1994)