SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.07.2016 – MANAUS

 

 

f2119494d02e65d915f6c369e3e43c67

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.07.2016 – MANAUS

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim, da molite veliko rožnih vencev za dobro sveta in za spreobrnjenje grešnikov.
Otroci, mir v svetu je v nevarnosti. Val nasilja in smrti hoče udariti vas in na vaše družine. Hudič hoče preganjati na krut način tiste, ki me ljubijo in mi sledijo.

Ne umaknite se s poti spreobrnjenja. Sem z vami,da vam pomagam ostati zvesti Bogu. Osvobodite se greha. Osvobodite se,  moji otroci, napačnih stvari s katerimi vas svet zasužnjuje.

Odločite se za kraljestvo, ki vam ga je moj Sin pripravil. Sprejmite sedaj moj klic v svoja srca sedaj, spremenite svoja srca sedaj in ne odlašajte na jutri, ampak danes, sedaj, poslušajte Božji klic in poskrbite, da popravite svoje  napačne drže,

Otroci, kdor ne moli in se ne spreobrne ne bo šel v nebesa. Molite in spreobrnite se. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NADANGELA MIHAELA – , 22. 1. 2003 – BRESCIA, Italija

SPOROČILO NADANGELA MIHAELA – , 22. 1. 2003 – lBRESCIA, Italija

Gospodov Sin, sem Sveti Nadangel Mihael. Presveta Devica me pošilja sem, da vam posredujem pomembno in nujno sporočilo: Svet potrebuje spreobrnjenje; Božja kazen se približuje svetu.

Ljudje ne vedo kaj jih čaka. Potrebno je vedno moliti rožni venec pobožno in predano.

Kako žalostna je Presveta Devica, kadar so ljudje gluhi za njene klice in ne poslušajo! Ubogi grešniki! Ona prosi, roti, ponižno prosi, joče a ljudje nadaljujejo in so gluhi, počenjajo velike grehe, ki žalijo Gospoda.

Ne živijo se Njena sporočila, ne verjame se v Njeno materinsko navzočnost, v Njena prikazovanja, zanika se Gospodovo ime in se počenjajo mnoge bogokletne stvari.

Duhovniki, duhovniki, bodite pozorni na glas iz Nebes! Bog bo zahteval veliko od vas ki pustite, da so nebeške milosti zavrnjene in zavirate, da bi tolike milosti prišle do vernikov. Zakaj tolika trdota srca? Zakaj velika nejevernost? Zakaj tolika  hladnost za klice iz Nebes? Devica je zelo v skrbeh za vaše odrešenje in vas želi rešiti pred veliko katastrofo.

Italija, Italija, zbudi se, vstani in moli, ker je čas zelo kratek. Nato bodo le jok, preganjanja in trpljenje.

Devica je preprečila večje zlo s svojimi prikazovanji v Ghiaie di Bonate leta 1944, a danes bo lahko veliko huje, če bodo ljudje gluhi še naprej in imeli zakrknjena srca.

Ti, ki bodo prvi preganjani bodo škofje in duhovniki, ker poznajo dejstva, poznajo sadove in milosti in se obnašajo kot da ne bi vedeli.

Pokora, pokora, pokora kajti to, kar je Devica naznanila v svojih prikazovanjih v Garabandalu prihaja.

Molite in Bog bo imel usmiljenje do vas in vaših družin. Jaz bom mnogo posredoval in prosil Gospoda za vas.

Jaz vas blagoslavljam : v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.09.2003 – PASSO VALLES, MALGA VALLAZZA (TN), ITALIJA,

SPOROČILO NAŠE GOSPE 29.09.2003 – PASSO VALLES, MALGA VALLAZZA (TN), ITALIJA,

Mir z vami!

Dragi otroci, jaz sem Kraljica nebes in Zemlje, Kraljica vseh nebeških angelov in svetnikov. Danes prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in vas sprejmem svoje Brezmadežno Srce. Danes prejemate številne milosti mojega Sina Jezusa, ki je živo prisoten s svojo božjo navzočnostjo v Evharistiji. Častite Ga in se boste lahko vsak dan odprli Božjim milostim in boste spremenjeni. Moj Sin Jezus me pošilja v ta kraj, da vam posredujem pomembno sporočilo za svet: spreobrnite se brez odlašanja, spremenite življenje, dovolj je z mnogimi grehi in številnimi žalitvami Gospodu. Svet je poln zla in hodi proti lastnem samouničenju. To je trenutek v katerem se morate odločiti za Boga, za nebeško kraljestvo ali za satana in njegovo kraljestvo teme. Komu želite služiti otroci moji? Odpovejte se vsakemu grehu, da hudič ne bo imel moči nad vami in vašimi družinami in bosta tako lahko vedno prevladovala Bog in njegova ljubezen. Otročiči, močno vas ljubim in vam želim pomagati. Spreobrnite se takoj. Spreobrnite se zdaj. Bojujte se za nebeško kraljestvo, malo manjka do vaše dokončne osvoboditve in osvoboditve sveta od vsega zla. Bog me pošilja, svojo Najsvetejšo Mater, da vas pripravi na veliko končno bitko proti vsakemu zlu. Kdor bo zvest in bo ostal trden na svoji poti spreobrnjenja, bo prejel nagrado mojega Sina Jezusa, krono slave, večno življenje. Bodite nosilci božje luči vsem vašim bratom. Pogum! Ne izgubite poguma! Tukaj sem s Svetim Mihaelom, Svetim Gabrielom in Svetim Rafaelom, da vas branijo proti vsemu zlu in nevarnostim. Mir, mir, mir. Molite za mir, molite za svet, molite za Cerkev in za družine. Bog želi vedno bolj blagoslavljati vse človeštvo. Če bo svet, če bodo vsi moji mali otroci poslušali moje materinske klice, bo zlo kmalu uničeno. Vi ste že v času velikih sprememb v svetu in Gospod Bog že označuje svoje izvoljene, te ki so poslušni glasu iz nebes. Ne izgubljajte časa. Pripravite se. Jaz bom posredovala pred svojim Sinom Jezusom za vas in za vaše družine. Hvala vam za vašo prisotnost, za vaše molitve in vašo sinovsko ljubezen. Vsem moj materinski blagoslov in moje današnje povabilo: molite vedno rožni venec in svet bo našel mir. Blagoslavljam vse: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NADANGELA MIHAELA 24.08.2003 PASSO VALLES – MALGA VALAZZA (TN) ITALIJA

 

SPOROČILO NADANGELA MIHAELA 24.08. 2003

 
 
PASSO VALLES, MALGA VALLAZZA (TN) Italija, 24. 8. 2003 Edsonu Glauber
Sveti Mihael
Božji Sin, Jezus in Presveta Devica me pošiljata sem, da ti posredujem pomembno sporočilo: to je kraj, kjer se bodo zgodili veliki dogodki. Tisti, ki bodo prihiteli v ta od Boga blagoslovljen kraj, kjer je On želel, da se prikažem, bodo prejeli velike duhovne in telesne milosti. Tukaj bodo vsi, ki so stiskani, preskušani in napadani od sovražnika, osvobojeni in potolaženi v svojih bridkostih, če bodo imeli vero in zaupanje v Gospoda, v njegovo Presveto Mater in tudi v mojo priprošnjo, preko katere mi Bog dovoli, da jim pomagam.
Jaz, Sveti Mihael, prihajam povedat svetu, da vsa Nebesa z grozo gledajo kako ljudje zelo močno žalijo Gospoda v teh poslednjih časih. To so časi velike bitke in velike zmede. Bog se pripravlja, da bo kaznoval (1) ljudi in njihove grozljive zločine.
Nebeški angeli so začeli strašno bitko proti duhovom zla. Vse angelske hierarhije, na poveljstvo Nje, Vzvišene Kraljice in Vladarice Angelov, ki je strašna v poveljevanju, prihajajo pomagat vsem ljudem, ki jih brez usmiljenja napadajo duhovi pekla, ki želijo uničiti njihove družine, njihova življenja, njihove duše in ves svet. Srečen tisti, ki je pozoren na glas iz Nebes in je čuječ v teh dneh velike duhovne teme: zlo ga ne bo premagalo.
(…) Želim te obvestiti, da se bo 29. septembra Najsvetejša Devica prikazala tu, v tem kraju, da ti posreduje pomembno sporočilo za svet. Gospod Jezus je, ki me prosi, da te obvestim o prihodu njegove Matere sem, v ta kraj. Jaz, Sveti Mihael Nadangel, vas blagoslavljam v Gospodovem imenu in vam posredujem vso njegovo ljubezen in ljubezen Njegove Najsvetejše Matere, ker sta mi onadva to naročila. Blagoslavljam vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!
(1) Kazen kot odrešenjsko sredstvo, ne kaznovalno

SKRIVNOSTI O BRAZILIJI IN AMAZONIJI, OBJAVLJENO 27.07.2016

SKRIVNOSTI

Virgem Coroada

PRVI IN ZADNJI DEL SKRIVNOSTI O BRAZILIJI IN AMAZONIJI, KI JIH JE SVETA DEVICA DALA EDSONU 26.04.1996 IN SO OBJAVLJENE 27.07.2016

PRVI DEL SKRIVNOSTI RAZODETO  O BRAZILIJI IN O AMAZONIJI

(Sporočilo 26.04.1996)

Dne 26. Aprila 1996 mi je Naša Gospa v sporočilu govorila o prvem delu skrivnosti, o majhnem delu, ki se nanaša na Brazilijo, vključno z Amazonijo.

Na dan 1. avgusta 1998, sobota, me je Naša Gospa prosila, da naslednji dan razkrijem ljudem, to je 02. avgusta, v nedeljo, tam na hribu s križem v Itapirangi, ker je bilo že zelo blizu dogajanja, ker ona kot Mati bo vedno obvestila vnaprej o stvareh, ki se bodo dogodile, da bi bili njeni otroci vedno pripravljeni in združeni z Bogom.

Naša Gospa mi je rekla, da če brazilsko ljudstvo ne bo poslušalo njenih sporočil in ne bo živelo njenih klicev, se bo v Braziliji zgodil velik potres, ki bo močno stresel celotno državo. Ta potres bo ubil veliko ljudi, ki ne bodo pripravljeni. Potres bo močno prizadel Rio de Janeiro, Sao Paulo, kot tudi druge države. Kot posledica tega potresa bo nastal velik cunami, ki se bo usmeril proti Rio de Janeiro.

Ko mi je Naša Gospa to pokazala sem videl, da so mnogi ljudje so tekli, bežali obupani, ker niso bili pripravljeni. Nanašajoč se na Amazonijo, je Naša Gospa rekla, da bo kot posledica vsega tega prišla nad našo državo velika poplava, mnogi ljudje bodo ostali brez strehe nad glavo. In kot posledica te poplave bo prišlo mnogo bolezni vseh vrst. Tako se bo ena bolezen razširjala vedno bolj. Mnoge bolezni se bodo pojavile druga za drugo, vsaka kot posledica  druge.

V sporočilu, ki mi ga je Naša Gospa dala 26. aprila 1966 se je obrnila na Amazonijo rekoč:

Amazonija, Amazonija, poslušaj! Ne zakrkni svojega srca za moja sporočila spreobrnjenja.

Moji otroci, želim vam pomagati, da bi preprečili tolika zla, ki lahko pridejo na vas in na svet. Zaradi tega sem prišla  iz nebes, ker vas želim usmerjati in voditi v vsem.

Ne zanikajte mojih sporočil, mojih Materinskih klicev, ker kadar mati govori je to v dobro njenih otrok. Poslušajte me sedaj, ker to je čas, ki vam ga Bog daje za vaše spreobrnjenje. To je čas, ko je pozoren na vaše molitve in prošnje ter vam daje posebne milosti po mojem posredovanju.

Kot Mati, hrepenim po vaši sreči in ne vaši nesreči in trpljenju. In kot Mati vas opozarjam. In kot Mati vas rotim. In kot Mati jokam!…

V tem trenutku mi je Naša Gospa pokazala poplavo, ki se bo dogodila v Amazoniji in bo zato veliko brezdomcev. Močna neurja in posledično bolezni, mnoge bolezni. Mnogi ljudje so trpeli in drugi jokali za svojimi uničenimi domovi. Devica mi je tedaj rekla:

Vsemu temu se lahko izogne ali ublaži. Odvisno je od vaših molitev in žrtev. Bog daje odločitev v vaše roke, ljubljeni otroci, da jo sprejmete.

Poslušajte me: kot Mati vam želim pomagati  sprejeti pravilno odločitev. Živite moja sporočila in  pomagajte mi s svojimi molitvami in obljubim, da bom posredovala pri svojem Sinu Jezusu za vsakega izmed vas.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Potres, ki bo dosegel Brazilijo bo proporcionalno mnogo večji od tistega v Kolumbiji v letu 1995 ali 1996 toda tisto, kar se bo zgodilo v svetu bo mnogo hujše kot v Braziliji.

Naša Gospa je tudi dejala da, ko se bo dogodila v Rio de Janeiro revolucija, bo konflikt vključil veliko ljudi, kot boj,  kot mala vojna, da bo zelo blizu se zgodil potres.

 

ZADNJI DEL SKRIVNOSTI RAZODETE O BRAZILIJI IN AMAZONIJI.

(Po sporočilu Svete Device, danem 26.04.1996)

Devica mi je razkrila da bo tu v Amazoniji, če ljudje ne spremenijo smeri svojega življenja s spreobrnjenjem, molitvijo, žrtvijo in pokoro, prišlo do velike krvave revolucije, ki bo razlog za veliko prelivanje krvi.

In razumite dobro moje besede: če ljudje ne spremenijo smeri svojega življenja, če bodo trdovratno vztrajali v svojih napakah, bili neposlušni Bogu.

Če se to zgodi, zaradi grehov, ki jih ljudstvo stori proti Bogu, bo morala Amazonija trpeti za določen čas. Mnoge družine in njihovi domovi bodo uničeni in izropani, njihovi otroci mrtvi, drugi bodo trpeli za posledicami  nasilja in zlorabe tistih, ki so pustili, da v njihovih srcih prevladuje duh zla.

Ta revolucija bo prišla zaradi pohlepa človeka po bogastvu in moči, ki želi vse imeti in pridobiti nepravično . To bo vključevalo pomembne  in mogočne, ki mislijo samo na lastne koristi, da bodo povzročili smrt v življenju mnogih nedolžnih ljudi.

To bo sredstvo, ki ga bo hudič uporabil, da pride vojna in pomanjkanje miru v Brazilijo, ki bo zajela tudi druge države.

Možje in žene bodo svoje dneve radosti spremenili v dneve solza, bolečine in žalovanja. Mnogi bodo imeli noč za resnično sovražnico, ker ne bodo želeli da pride. Dan se bo spremenil v noč in noč v dan, kar pomeni, da bodo mnogi svoje opravke in navade spremenili, kot posledico tega kar pride. Toda za to veliko zlo je Bog dal Amazoniji mnogo prej odlično sredstvo: posvetitev Srcu svetega Jožefa. Tisti, ki bodo zvesti posvetitvi temu Prečistemu Srcu, naj bodo prepričani, da bodo imeli Gospodov blagoslov in varstvo.

Sveti Jožef bo pomagal rešiti Amazonijo pred to nesrečo in nevarnostjo, kot tudi Cerkev, ko bi se to  zgodilo; mnoge Cerkve bodo uničene in mnogi duhovniki bodo preganjani, mučeni in umorjeni. To bo Bog dopustil, ker mnogi žalijo Boga s težkimi grehi, s tem da so nezvesti svoji poklicanosti Božjih služabnikov in Cerkve, ker dajejo slab vzgled življenja svojim ljudem, ki bi jih morali voditi in usmerjati z dostojanstvom ter biti zanje luč.

Ko se bo to zgodilo bodo mnogi žalovali in prepoznali izgubljeni čas, ki so ga imeli in niso poslušali klice Device iz Itapirange, kot bi morali. Ampak prosim, da se to ne bi zgodilo in da ljudje naredijo resničnen namen spreobrnjenja in spremenijo potek svojih življenj.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Primeira parte do segredo revelado sobre o Brasil e o Amazonas

(Mensagem em 26.04.1996)

No dia 26 de abril de 1996, Nossa Senhora me falou sobre a primeira parte do segredo, sobre uma pequena parte relacionada com o Brasil, inclusive o Amazonas, através de uma mensagem.

No dia 01 de agosto de 1998, um sábado, Nossa Senhora me pediu para que o revelasse às pessoas no dia seguinte, ou seja, 02 de agosto, um domingo, lá à cruz do monte em Itapiranga, porque já estava muito perto de acontecer, pois ela como Mãe, sempre avisará antes de as coisas acontecerem, para que seus filhos estejam sempre preparados e em união com Deus.

Nossa Senhora me disse que se o povo brasileiro não escutar suas mensagens e não viver os seus apelos, vai acontecer no Brasil um grande terremoto, que vai abalar muito o País inteiro. Esse terremoto vai matar muitas pessoas que não vão estar preparadas. O terremoto vai atingir muito o Rio de Janeiro, São Paulo, como também outros Estados. Em consequência desse terremoto, virá também um grande maremoto, que se dirigirá até o Rio de Janeiro.

Quando Nossa Senhora me mostrou isso, apareciam muitas pessoas correndo, fugindo desesperadas, por não estarem preparadas. Referindo-se ao Amazonas, Nossa Senhora disse que em consequência de tudo isso, virá para o nosso Estado uma grande enchente, deixando muitas pessoas desabrigadas. E, em consequência dessa enchente virão muitas pestes. Será assim uma peste que se espalhará sempre mais. Essas pestes virão uma após a outra, uma como consequência da outra.

Na mensagem que Nossa Senhora me transmitiu no dia 26 de abril de 1996, ela se dirige ao Amazonas, dizendo:

Amazonas, Amazonas, escute! Não endureça o seu coração para com os meus avisos de conversão.

                Meus filhos, quero ajudá-los a evitarem tantos males que podem abater-se sobre vocês e sobre o mundo. Foi por isso que eu desci do céu, porque desejo orientá-los e conduzi-los em tudo.

                Não reneguem as minhas mensagens, os meus apelos de Mãe, pois quando uma mãe fala é para o bem dos seus próprios filhos. Escutem-me agora, pois este é o tempo que Deus lhes concede para a sua conversão. Este é o tempo que ele está atento às suas súplicas e aos seus pedidos, concedendo-lhes graças especiais por meu intermédio.

                Como Mãe, anseio pela sua felicidade e não pela desgraça e sofrimento de vocês. É como Mãe que eu os alerto. É como Mãe que eu lhes imploro. É como Mãe que eu choro! …

                Neste momento, Nossa Senhora mostrou-me uma enchente, ocorrendo no Amazonas, que deixará muitos desabrigados. Fortes temporais ocorrendo e, em consequência disso, doenças e pestes. Muitas pessoas sofriam e outras choravam por seus lares destruídos. A Virgem, então, disse-me:

Tudo isto pode ser evitado ou amenizado. Depende das suas orações e sacrifícios. Deus coloca em suas mãos queridos filhos, a decisão a ser tomada.

                Escutem-me: como Mãe, quero ajudá-los a tomarem a decisão correta. Vivam as minhas mensagens e ajudem-me com suas orações, pois prometo interceder diante de meu Filho Jesus, por cada um de vocês.

                A todos abençoo: em nome do Pai, do Filho e do Espírito Santo. Amém~

                O terremoto que vai acontecer no Brasil será em proporções muito maiores do que aconteceu na Colômbia em 1995 ou 1996, mas o que vai acontecer no mundo, vai ser muito mais grave que no Brasil.

Nossa Senhora disse, também, que quando visse acontecer no Rio de Janeiro uma revolução, um conflito que envolveriam muitas pessoas, como uma briga, uma pequena guerra, que estava muito perto de acontecer o terremoto.

 

 

Última parte do Segredo revelado sobre o Brasil e o Amazonas

(Conforme mensagem da Santíssima Virgem transmitida no dia 26.04 1996)

A Virgem revelou-me que haverá aqui, no Amazonas, se os homens não mudarem o rumo de suas vidas por meio da conversão, da oração, do sacrifício e da penitência, uma grande revolução sangrenta que será motivo de um grande derramamento de sangue.

Entendam bem as minhas palavras: se os homens não mudarem o rumo de suas vidas, se continuarem obstinados nos seus erros, sendo desobedientes a Deus.

Se isto vier a ocorrer, devido aos pecados que o povo comete contra Deus, o Amazonas deverá sofrer por um certo período. Muitas famílias terão os seus lares destruídos e saqueados, seus filhos mortos, e outros sofrerão as consequências da violência e do abuso daqueles que deixaram o seu coração ser dominado pelo espírito do mal.

Esta revolução se dará devido à ganância do homem pela riqueza e pelo poder, querendo tudo possuir e obter injustamente. Isto envolverá pessoas importantes e os poderosos, pensando em seus próprios interesses, entregarão à morte a vida de muitas pessoas inocentes. Será o meio que o demônio se utilizará, para que a guerra e a falta de paz venham para o Brasil, pois envolverá outros países.

Os homens e as mulheres terão os seus dias de alegria transformados em dias de lágrimas, dor e luto. Muitos terão a noite como verdadeira inimiga, pois desejarão que ela não chegue. O dia será trocado pela noite e a noite pelo dia, isto é, muitos terão os seus afazeres e hábitos trocados em consequência do que deve vir. Mas, para tão grande mal, Deus concedeu muito antes ao Amazonas um grande remédio: a devoção ao Coração de São José. Aqueles que forem fieis a esta devoção, a este Coração Castíssimo, tenham a certeza da bênção e da proteção do Senhor.

São José ajudará e salvará o Amazonas desta desgraça e perigo, como a Igreja, pois se isto vier a acontecer, muitas Igrejas serão destruídas e muitos sacerdotes serão perseguidos, maltratados e mortos. Isto Deus permitirá, porque muitos o estão ofendendo com graves pecados, sendo infiéis à sua vocação de Ministros de Deus, à Igreja, dando um mau exemplo de vida ao seu povo, que deveriam conduzir e guiar dignamente, sendo uma luz para ele.

Quando isto acontecer, muitos se lamentarão e reconhecerão o tempo perdido que tiveram, por não terem escutado como deveriam, os apelos da Virgem de Itapiranga. Mas, rezo para que isto não ocorra e que o povo possa fazer verdadeiramente um propósito de conversão, mudando o rumo de suas vidas.

Postado há 9 hours ago por ARRPI-Associação Rainha do Rosário e da Paz de Itapiranga

Marcadores: Segredos 

http://itapiranga0205.blogspot.si/

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.07.2016

 

A066_Knock (1)

SPOROČILO NAŠE GOSPE  22.07.2016

Moj ljubljeni sin, mir tvojemu srcu!

Stopnjuj molitve za Brazilijo in svet. Pokliči vse, da upognejo kolena do tal proseč Božjega usmiljenja za nehvaležno človeštvo, ki se ne želi spreobrniti. Grehi sveta kličejo Božjo pravičnost.
Bog vas pusti svobodne da izberete med dobrim in zlim. Pravim vam: izberite pot dobrega, pot spreobrnjenja in svetosti, ki vam jo kažem.

Italija bo v velikih bolečinah in preganjanju zaradi tistih, ki imajo svoja srca polna sovraštva in nasilja. Molite za Italijo, kjer ima sedež Sveta Mati Cerkev, ker grehi Božjih služabnikov kličejo Božjo Pravičnost, da bo močna in težka Gospodova roka dosegla tiste, ki so nezvesti in uporni tako, da  iščejo samo poželenje, moč in denar. Reci Italijanom naj molijo, kot sem jih v preteklosti prosila, po 50 Magnifikatov. Naj molijo sedaj za Italijo.

In vsi naj prav tako molijo za ves svet in mnogo za Cerkev, da bo znala premagati napade in preizkušnje skozi katere bo šla v teh težkih časih, ko je Petrova barka v velikih nevarnostih. Hudič bo pokazal vso svojo neusmiljenost proti Gospodovim služabnikom, ki bodo preganjani in pobiti na način, ki ga svet še ni videl.

Moje materinsko Srce je tesnobno, ker govorim, a me ne poslušajo, se prikazujem v svetu, a ne verjamejo. Toda, ko pridejo velike bolečine kaj bodo storili? 

Reci vsem naj se vrnejo, se obrnejo k Bogu sedaj. Spreobrnite se!… Sem vaša Mati, ki vam govorim s trpečim in žalostnim srcem,  ki vas prosim, vas rotim

Govori mojim otrokom o moji materinski bolečini, ki jo povzročajo tisti, ki me ne poslušajo in niti ne verjamejo mojim materinskim besedam. Povej jim, da sem tu in jih kličem, ker je Bog pošilja na svet, da vas opozorim, da vam pokažem varno pot, ki da ji sledite. Govori vsem o mojem bolečem klicu, ki ga dajem še enkrat danes za dobro vseh, za srečo vsakega izmed vas. Hvala, da si me poslušal in odgovoril.

Blagoslavljam tebe in ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.07.2016 MANAUS

 

3574754360_9352d81f43

 
SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.07.2016 MANAUS

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in prihajam z nebes vas prosit, da živite združeni s Srcem mojega Sina Jezusa.

Njegovo Božje Srce je luč za vsakega izmed vas, otroci moji. Čas je, da odprete svoja srca Bogu in sprejmete njegove besede in ljubezen v svoja življenja.

Ne živite v grehu in daleč od Boga. Kličem vas in vse človeštvo k Bogu. Kadar vam dajem svoja sporočila se obračam na vse moje otroke širom sveta. Vrnite se, moji otroci, vrnite se h Gospodu predno veliki dogodki pridejo na ves svet.

Bog želi spreobrnjenja in rešitev vsega človeštva. Sprejmite moja sporočila otroci moji, živite jih in pričujte mojim otrokom, ki so brez vere, oddaljeni in v temi. Govorite moja sporočila svojim bratom, pomagajte jim pripadati Bogu in me boste osrečili. Molite, veliko molite, moji otroci. Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.07.2016 MANAUS

d4af9c5e62e36dc3b06d1a1e69fc9df4

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam z nebes vas prosit, da izprosite Božjega usmiljenja in odpuščanja za nehvaležne in neposlušne grešnike, ki dopustijo, da jih obsede duh sovraštva in nasilja.

Molite moji otroci, molite za spreobrnjenje grešnikov. Bog vas kliče k ljubezni, miru in svetosti. Ne imejte svojih src zaprtih za njegovo ljubezen.

Kličem ves svet naj prosi odpuščanja svojih grehov, naj se jih kesa, da bi bili vredni Božjega usmiljenja.

Srce mojega Sina je odprto za sprejem tistih, ki želijo resnično biti rešeni. Ne varajte se s strastmi in napakami tega sveta.

Moji otroci, če boste poslušali moj glas boste hodili po varni poti, ki vodi do nebes.

Ljubim vas, spremljam s svojo materinsko prisotnostjo in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.07.2016

 

33200D

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, ljubim vas in prihajam  iz nebes vas prosit, da molite za mir v svetu, za mir v družinam, ki so pozabile na Boga, ker grešijo in so zvezane z materialnimi stvarmi.

Ne oddaljite se od Boga, otroci moji. Ne zapustite Božje ljubezni, da bi sledili iluzijam, ki vam jih hudič ponuja. Otroci, svet, materialne stvari in moč so minljivi a Božja ljubezen in nebesa so večna.

Premagajte hudiča z molitvijo rožnega venca, s posvetitvijo Srcu mojega Sina, s posvetitvijo mojemu Brezmadežnemu Srcu in Prečistemu Srcu svetega Jožefa.

Ne delajte težkih grehov. Ne žalite mojega Božjega Sina. Živite kar vam pravim. Dala sem vam že toliko sporočil. Podelila sem vam mnoge milosti. Jokala sem, prosila in vam dala različna znamenja svoje ljubezni na raznih krajih sveta; toda resnično vi še niste odprli svojih src Bogu.

Hitro pozabite na našo ljubezen do vas in se pustite premagati zlu, ker se zares niste še naučili odpovedati se svoji volji.

Potem, ko ste oprali svoje duše v krvi mojega Sina pri spovedi, se v Evharistiji izročite v roke mojemu Sinu Jezusu, ki vas bo vodil k Očetu.

Veliko molite! Človeštvo je na robu velikih nesreč in mnogi so gluhi in slepi za dela Svete Trojice.

Zbudite se v tem času milosti prosite Boga usmiljenja zase in za svet. Ne izgubite priložnosti, ki vam jo Bog daje, da bi obnovili svoja srca v ljubezni in milosti mojega Božjega Sina.

Jaz vas ljubim in sem tu, ker želim vašo srečo in mir. Mir vaših src, moji otroci. Ljubezen za vse vas, da bi pripadali Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!