SPOROČILO 2013

SPOROČILO JEZUSA 3.2.2013

Mir, ljubljeni otroci!
Prišel sem, da vam dam mir!  Vedno ste v mojem Srcu. Zapustiti morate greh in se iskreno pokesati za svoje napake.
Ne bodite kot Juda. Vsi tisti, ki delujejo kot Juda si ne zaslužijo slave mojega  Kraljestva, temveč  ogenj pekla.
Bodite iskreni, osvobodite se greha in naučite se, kako prepoznati svoje napake in tako zaslužiti moje odpuščanje.
Mnogi zabadajo trnje globoko v moje Srce, saj so neverni in dvomljivci mojih sporočil in sporočil  moje Mame, ker so se pustili prevarati in zaslepiti  od hudiča.
Bodite zelo previdni s tistimi, ki se predstavijo na videz dobro,  v svojih srcih in dušah  so gnili zaradi svojih zločinov in korupcije.
Moji otroci, če prosite za mojo Luč in mojo milost, vam bom dal. Tako boste vedeli razlikovati resnico od laži in dobro od zla.
Odprite svoja srca! Prosite za  luč Svetega Duha in  nikoli ne boste zašli  ali bili prevarani od hudiča.
Vi že veste kaj storiti!  Niste več otroci, ampak odrasli. Ne delujte in ne bodite kakor bedaki  v veri, ker poznate resnico po moji Besedi  in po sporočilih moje Matere.  Bedaki  ne bodo podedovali Kraljestva Ljubezni. Bodi preudarni  otroci in  prišli boste v Nebesa. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILA 2013

Manaus, nedelja 27.1. 2013

Mati Božja je prišla nocoj in nam je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci! Jaz, vaša nebeška Mati prihajam iz Nebes in vas prosim, da nadaljujete posredovanje za dobro in rešitev duš. Otroci, zelo je pomembno, da vi morete prositi za vaše brate. Mnogi so zaslepljeni od hudiča in nočejo slišati za Gospoda. Pomagajte vašim bratom, dokler se ne vrnejo na pravo pot, s tem, da darujete Gospodu pravično zadoščevanje, da bi se milosti z Nebes spustile nanje in jih vse spreobrnile.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se, otroci moji. Je potrebno da lahko darujete molitve, žrtve in pokoro za spreobrnjenje sveta. Ne umaknite se pred Gospodovim klicem, temveč pojdite vedno dalje po poti, ki vodi v Nebesa. Bog je z vami in tudi Jaz sem vedno ob vaši strani s blagoslavljanjem in darovanjem svoje ljubezni.
Hvala za vašo prisotnost tu ta večer. Vrnite se na vaše domove v Božjem miru.

Blagoslavljam vas :V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

Mati Božja je molila Oče naš in Slava Očetu, da bi lahko odprli naša srca Gospodovi ljubezni in da bi imeli vedno več korajže in posredovali za spreobrnjenje duš.

Mati Božja je danes blagoslovila  vse človeštvo na poseben način. Molila je tudi za duše v vicah.

SPOROČILA 2013

Manaus, nedelja 30. December 2013

 Mati Božja je prišla danes z Jezusom, malim Jezusom in sv. Jožefom; malo sem jokal; Mati Božja je dala sledeče sporočilo:

 Mir, moji ljubljeni otroci! Jaz, vaša Nebeška Mati vas ljubim in prihajam da vam podarim mir v vaših družinah. Otroci moji, posvetite vaše družine moji Družini, Sveti Družini, našim 3 Svetim Srcem, in videli boste sijati v vaših domovih luč, ljubezen, Božji mir. Molite združeni kot prava družina. Sprejmite moja sporočila z ljubeznijo v vaša srca in

Zmagali boste nad silami pekla in zmagali boste v vsaki bitki. Danes, Jaz, moj Sin Jezus in sv. Jožef blagoslavljamo vse človeštvo in podarjamo mir vsem mojim otrokom celega sveta.

Molite, molite rožni venec za mir. Molite za vaše brate, ki so oddaljeni od Boga in oni se bodo spreobrnili.

Vse vas blagoslavljam V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

 Mati Božja je molila Oče naš. Mati Božja in sveti Jožef sta molila Oče naš in Slava Očetu ter prosila za milost in Božji mir za vse družine sveta ter tudi za vaše družine v Italiji.

SPOROČILA 2013

SPOROČILO BOŽJE MATERE 26.1.2013

 

 
Mir, ljubljeni otroci!
Sem vaša nebeška Mati in vas prosim, da še naprej molite za dobro na svetu in mir. 
Brez molitve se  svet ne more spremeniti, tako da moji otroci: molite, molite, veliko.
Veliko duš je  v nevarnosti, da gredo v pekel. Pomagajte vaši Brezmadežni Materi spreobračati grešnike s svojimi molitvami z vero in ljubeznijo, kot sem vas prosila.  Ne dopuščajte, da molitev postane stranska stvar. Sprejmite moje materinske besede in  živite po mojih sporočilih.
Sovražnik prihaja le da bi škodoval, zato bojujte se  proti njemu. Ne pustite se zavesti. Ne bodite neposlušni Božjim klicem, ki jih Bog daje po meni.
Naj v vaših družinah ne ugasne plamen ljubezni, molitve in miru. Zaradi tega se morate odreči napačnih stvari in se morate naučiti sprejemati žrtve za spreobrnjenje duš. Vsaka duša je dragocena Bogu!.. Vsaka veliko stane: stala je kri mojega Sina Jezusa. Žrtvujte se  za dobro sveta in zveličanje svojih bratov. Dajte vse od sebe in Bog jih bo blagoslovil. Jaz sem na vaši strani in vas blagoslavljam: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILA 2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE  20.1. 2013

Mir vam bodi!

Moji ljubljeni otroci. Vaša nebeška Mati prihajam k vam nocoj da vam podarim svojo materinsko ljubezen. Bog vas po meni kliče k spreobrnjenju. On hoče vaše dobro in večno življenje, zato otroci moji, spreobrnite se! To je čas vrnitve k Njemu in samo tako boste imeli pravo ljubezen in pravi mir. Ne odlašajte s spreobrnjenjem ! Oglejte si kakšen je svet. Ljudje nimajo miru, ker so se oddaljili od svojega Stvarnika in ne želijo se pokesati svojih grehov.

Bodite vi sinovi moji prvi, ki dajo dober zgled. Molite rožni venec v vaši družini. Rožni venec je močna molitev, ki uniči moč peklenskega sovražnika. Kdor moli rožni venec bo dosegel številne milosti in blagoslove preko mojega Brezmadežnega Srca.

Molite, molite veliko rožni venec z vero in gore vašega življenja bodo prenesene in vaše poti se bodo izravnale. Blagoslavljam vas:V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILA 2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 19.1. 2013

Mir, moji ljubljeni otroci!

Danes prihajam iz Nebes s svojim Sinom Jezusom, da blagoslovi vaše družine in jim podeli mir. Moji otroci, delajte pokoro zase, za vaše družine in ves svet. Poslušajte, živite in bodite poslušni Božjim klicem. Moja sporočila so milosti in blagoslovi, ki prihajajo iz Srca mojega Sina Jezusa.

Ljubim vas in vam želim vse dobro in vašo rešitev. Molite, molite veliko in svet se bo spreminjal in veliko duš bo rešenih. Ne bojte se!Jaz sem tu, da vas blagoslavljam in vas ščitim, po naročilu mojega Sina Jezusa. Pozdravljam vas pod mojim plaščem in v svojem Brezmadežnem Srcu. Spreobrnite se , spreobrnite se takoj, kajti čas beži in kdor se ne spreobrne sedaj bo izgubil priložnost da bi šel v Nebesa.

Blagoslavljam vas: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Preden je odšla, je Sveta Devica rekla tistim, ki so priromali iz Manacapuru: Blagoslavljam vse moje otroke, ki so prišli sem, da bi me počastili. Pridite v večjem številu in prejeli boste velike milosti. Blagoslavljam vas s posebnim blagoslovom.