SPOROČILA 1996

SPOROČILO NAŠE GOSPE 07.12.96

Od danes dalje se je začel *konec časov. Blagoslovil sem celotno regijo Amazonije in državo Amazonijo. Vse človeštvo je blagoslovljeno po meni, Jezusu Kristusu, po moji Materi, Brezmadežnem Spočetju in po angelih in svetnikih, ki so v nebesih.

*Jezus je želel povedati, da ta dan pomeni začetek velike preobrazbe sveta. Ne pomeni konec sveta, temveč velika preobrazba, ki bo potekala med človeštvom s prečiščevanjem, ki ga bo Bog poslal na svet.

V tej noči je Angel Gabrijel dejal moji mami:

Od dneva 27.11.1997 bo vse človeštvo prejemalo sporočila pisno, potem bodo sporočila v letu 1999 drugačna.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.12.96 – v noči, ob 20h

Bil sem v svoji sobi počivat, ko se je nepričakovano prikazala Naša Gospa in nam dala sledeče sporočilo:
 
Mir z vami!
Dragi otroci, stvarnik mi je dovolil, da pridem in vas spodbudim. Spreobrnite se. Pustite odvečne in neuporabne stvari ob strani. Molite, molite, molite, ker vi že živite v koncu časov. Vse vas blagoslavljam: v imenu
Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Se vidimo kmalu!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.12.1996 –

PRAZNIK BREZMADEŽNEGA SPOČETJA

Mir z vami!

Moji dragi otroci, sem Brezmadežno Spočetje, Božja Mati in vaša Mati. Molite, molite, molite moj rožni venec vsak dan za spreobrnjenje vaših bratov. Jaz vas ljubim z vsem svojim srcem.

Zahvaljujem se Gospodu, da mi je dovolil ostati nekaj časa z vami, da bi vam dajala njegova sveta sporočila. Tudi moj Sin vam daje svoja sporočila, ker vse kar vam govorim, prihaja po volji mojega Sina Jezusa. Želim vam reči, da so časi težki.

Družine se uničujejo zaradi pomanjkanja skupne molitve, v združeni starši in otroci. Želim vas povabiti, da se zatečete v moje Brezmadežno Srce, da bi mogli biti varovani pred vsem zlom in nevarnostmi, ki vam jih sovražnik pošilja v vsakem trenutku. Jaz sem Devica Čista. Ljubite mojega sina Jezusa. On je za vas vse. Povem  vam moji dragi otroci, da je vse moje življenje od začetka pripada mojemu Gospodu, ker sem mu rekla, da sem njegova služabnica, brez spraševanja. Vi morate tudi tudi reči da z zaupanjem v Gospoda, da on more spremeniti vaša srca v resnični luči, ker ta svet se nahaja v teminah. Nosite Jezusov mir vsemu človeštvu. Vi ste moji apostolo: apostoli drage Nebeške Matere. Otroci, zakaj me ne želite poslušati? Ljubim vas, ljubim vsakega iz vsega svojega srca. Pripravite se otroci, pripravite se:

Spovejte se, tešče in obhajajte se, tako, da ste brez greha, ki vodi v smrt.

Moji otroci, greh veliko žali mojega Gospoda. Povabite svoje brate, da se spravijo z Bogom v tem Božiču, ki se približuje. Njegova Mati ima načrt milosti za vsakega od vas. O, Itapiranga, zbudi se! Še ne moreš spoznati velike milosti, ki ti je dana po moji materinski prisotnosti. Spreobrni se. Spreobrni se. Spreobrni se!… Moji otroci, želim vas voditi po poti svetosti. Pustite svoje materi, da vas vodi k Jezusu. On vas ljubi. On je tako ljubeč. Otroci, Jezus razliva na vas in na vaše družine svojo ljubeten, mir in vam daje svoj blagoslov. Sem Kraljica Miru in želim vlagoslavljati vse vas.

Hvala za odgovor na moje klice. *Itapiranga, ostani združena v mojem Brezmadežnem Srcu, kot je združeno z vsemi drugimi mesti, kjer sem se prikazovala in kjer se prikazujem še danes. Itapiranga je drug izvor milosti, ki jih dajem vsemu svetu.

Tu v Itapirangi sem se prikazala kor Kraljica Miru, da vas opozorim, da svetu primanjkuje mnogo miru. Predstavila sem se kot Kraljica Rožnega Venca in miru, ker vam želim pokazati, da je Itapiranga združena kot moja prikazovanja, dana v Fatimi in kot tudi moja novejša prikazovanja, ki jih dajem v Medjugorje, kjer se prikazujem že dolgo časa.

Želim vam pokazati, da so moja sporočila, ki jih dajem tu ista, kot jih dajem tam. Hvala za vašo ljubezen. Hvala Gospodu, da je izbral tako lep način, da ste vi vsi oznanjevalci njegovega kraljestva miru. Vsem tu zbranim pravim: ljubim vas, ljubim vas, ljubim vas. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Nasvidenje kmalu!
* Vsako mesto, kjer se Naša Gospa prikazuje je kraj Boga. Potrebna je povezava med vsemi njimi, tako kot vsak oltar v vsaki Cerkvi, kjer se daruje Evharistija, okrog Očetovega pogleda, v njegovem svetem bistvu. Na krajih, kjer se prikazuje Naša Gospa Bog podeljuje posebne milosti. Mnogi ljudje tega ne razumejo. Mnogi mi pravijo, da bo kraj Itapiranga samo, kadar bo Cerkev priznala prikazovanja. Da ne stopijo tja če to ne potrebujejo. Uboge duše! Kolike milosti zato izgubljajo.
Vem, da bodo prikazovanja nekega dne potrjena, ker se Naša Gospa nikoli ne laže in vse kar ona dela, ima potrditev od Boga in Bog je Stvarnih vseh stvari in bo razsvetlil Sveto Cerkev, da bo to naredila.

PRIKAZANJE SVETE DRUŽINE, ZDRUŽENE V ENI LJUBEZNI 25.12.1996

Zvečer 25. decembra 1996 je bil Edson obdarjen z velikim prikazanjem svetega Jožefa.

Molil sem rožni venec in ko sem ga dokončal sem imel čudovito videnje Naše Gospe in svetega Jožefa, ki je v naročju držal dete Jezusa.Vsi trije so bili oblečeni v sijoča zlata oblačila. Bilo je prvič, da sem imel privilegij videti prečisto Srce svetega Jožefa. Roke  deteta Jezusa in Device Marije so bile usmerjene k Srcu svetega Jožefa. Njegovo Srce je bilo obdano z 12 belimi lilijami, na sredini se je nahajala črka M in nad njo križ (prav tako kot v čudodelni svetinji). Križ in črka M sta bila vtisnjena v Srce svetega Jožefa, kar pomeni, da je ljubil in posnemal Jezusa in Marijo iz globine svojega Srca. Po notranjem razsvetljenju sem razumel, da 12 lilij predstavlja čistost in svetost svetega Jožefa, ki je v svojem Srcu, telesu in duši živel najvišjo stopnjo svetosti. 12 lilij tudi simbolično predstavlja 12 Izraelovih rodov. V tem nebeškem videnju sem videl svetlobne žarke, ki so izhajali iz Srca deteta Jezusa in iz Marijinega Srca, usmerjeni pa so bili k Srcu svetega Jožefa. Iz njegovega Srca so izhajali žarki, ki so se razprostirali na svet.