SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.11.2020

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.11.2020 EDSONU GLAUBER-Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit intenzivnih molitev za mir, ker je mir ogrožen zaradi ljudi, ki so polni napuha in koruptivnosti, sovraštva in Satanove teme in želijo povzročiti veliko bolečine, na grozen način, mnogim mojim otrokom.

Sprejmite dar molitve in Božje milosti v vaša življenja, ker vi ste lahko tisti, ki združeni z mojim Brezmadežnim Srcem, prosite Sveto Srce mojega Sina Jezusa za spreobrnjenje in rešitev sveta, darujoč se Gospodu za rešitev duš.

Veliko molite, otroci moji, molite, ker bolj težki časi bodo kmalu tu. Srečni bodo tisti, ki so poslušali moje prošnje in ubogali Božja povabila.

Gorje neposlušnim, ki ostajajo gluhi in se obračajo k prevaram sveta, izgubljajoč čas za spreobrnjenje: veliko bodo jokali in škripali z zobmi.

To je povabilo, ki ga danes dajem vsemu človeštvu: spreobrnite se, Bog je edini Gospod Nebes in zemlje in ni drugega. Ne obstaja druge resnice, niti drugega učenja, temveč samo tisto, ki vam ga je moj Sin Jezus zapustil v njegovi Sveti Cerkvi, ki je Katoliška Cerkev. Spreobrnite so, o ljudje zakrknjenih src, slepi in težavni. To je čas!
Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem mi je Naša Sveta Mati pokazala veliko eksplozijo, povzročeno od zlobnih ljudi, ki jih uporablja Satan. Molimo, molimo, molimo!…Velika trpljenja bodo kmalu prišla in moramo posredovati za dobro sveta in za mir.

 


SPOMINI NA POSVETITEV TREM SVETIM SRCEM V GROSUPLJU IN SLOV. BISTRICI 27. IN 29. 10 2013

 

SLOVENIJA 27. OKTOBER 2013

Slovenija

  1. oktober je  praznik rojstva svetega Jožefa. To je bil svečan dan za tiste, ki so vzeli zares in prejeli z gorečnostjo sporočila treh Svetih Src.

Skupina vernikov se je posvetila trem svetim Srcem in prejela škapulir svetega Jožefa. Ob tej priliki so mladi, ki sestavljajo skupnost vernih pripravili v čast svetemu Jožefu sliko, ki predstavlja prikazovanje Jezusa, Marije in svetega Jožefa Edsonu Glauber dne 25.12.1996 v Manausu. Verniki so prejeli škapulir in posvetili svoja življenja za Božje načrte, preko Svetih treh Src, na način, da bi Božja milost prišla kar najhitreje na cel svet, v družine in za spreobrnjenje mnogih.

Namen te posvetitve je tudi pospešiti dan v katerem bo Cerkev sprejela sporočilo Itapirange in posvetila svet Srcu svetega Jožefa …….

ZNAMENJA ČASOV

 

Izaija dejal na drugem mestu,39 Verovati niso mogli zato, ker je, kakor je tudi rekel:

oslepil njihove oči in zakrknil njihovo srce, da ne bi z očmi videli, da ne bi v srcu razumeli in se spreobrnili in da bi jih jaz ne ozdravil. (Jn 12, 39-40)

Kdor ne razume in ne vidi žalostne situacije sedanjih časov ne bo bil sposoben verovati in ne bo rešen, če ne spremeni svojega srca in svojih navad.

20 »Ko pa boste videli, da so vojske obkolile Jeruzalem, tedaj védite, da je blizu njegovo opustošenje. 21 Takrat naj bežijo v hribe tisti, ki so v Judeji; in tisti, ki so v mestu, naj gredo ven in tisti, ki so na polju, naj ne hodijo noter, 22 kajti to so dnevi maščevanja, da se izpolni vse, kar je pisano. 23 Gorje nosečim in doječim v tistih dneh, ker bo velika stiska v deželi in jeza nad tem ljudstvom. 24 Padalo bo pod ostrim mečem in v sužnost ga bodo vlačili med vse narode. Jeruzalem pa bodo teptali narodi, dokler se ne izpolnijo časi narodov.«

Prihod Sina človekovega

(Mt 24,29–31; Mr 13,24–27)

25 »Znamenja bodo na soncu, luni in zvezdah. Na zemlji bo stiska med narodi, v zmedi zaradi bučanja morja in valov. 26 Ljudje bodo hirali od strahu in pričakovanja tega, kar pride nad ves svet, kajti nebeške sile se bodo majale. 27 In tedaj bodo videli Sina človekovega priti na oblaku z močjo in veliko slavo. 28 Ko se bo to začelo dogajati, se vzravnajte in vzdignite glave, kajti vaša odkupitev se približuje.«

ZARADI IZPADA SPLETNE STRANI OBJAVLJAM SPOROČILA ZA ČAS OD 28.10-.- DO 28.11.2020

 

ZARADI IZPADA SPLETNE STRANI OBJAVLJAM SPOROČILA ZA ČAS OD 28.10-.- DO 28.11.2020

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 27.10. 2020 –  Manaus-AM.

NA PRAZNIK ROJSTNEGA DNE SVETEGA JOŽEFA:

SVETA CERKEV BO RANJENA NA KRUT NAČIN IN VELIK BO OBUP ZAPUŠČENE IN RANJENE UBOGE ČREDE.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, prihajam iz nebes z mojim Sinom Jezusom, da blagoslovim človeštvo, človeštvo, ki je pozabilo na Boga in ki ga več ne ljubi.

Bog vas kliče k spreobrnjenju, a mnogi ga ne želijo slišati. Mnogi zavračajo sprejetje Božje ljubezni in se prepustijo preslepiti Satanu, ki jih oddalji od svete poti, da sledijo prevaram in grehom sveta.

Sin moj, povej vsem, naj se čim hitreje približajo mojemu Prečistemu Srcu. Moje Srce bo zanje strelovod proti Božji pravičnosti, ki bo močno padla na nehvaležne grešnike. Moje Srce jih bo varovalo v najbolj težkih trenutkih, ki bodo prišli v Cerkev in svet v zelo kratkem.

Neposlušni ljudje bodo veliko trpeli zaradi njihove gluhote, ker niso poslušali, kar jim Bog govori. Bog ne ljubi neposlušnosti. Bog ne ljubi greha. Spremenite življenje, ker v zelo kratkem bo Sveta Cerkev ranjena na najbolj krut način in velik bo obup uboge zapuščene  in ranjene črede.

Molite, molite, veliko molite in Bog bo imel usmiljenje za vsakega od vas in do vsega sveta. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Molitev je naučila Naša Gospa Edsona Glauber, 29.10.2020 – Manaus/AM

KRALJICA BOŽJE VOLJE, TEBI ZAUPAM MOJO ČLOVEŠKO VOLJO: TVOJA JE IN NE MOJA!

ROŽNI VENEC BOŽJE VOLJE, KI  JE  NAŠA GOSPANAUČILA EDSONA 30.10.2020

Jezus in Naša Gospa sta Edsona Glauber naučila ta Rožni  Venec  30.10.2020

Začetek : Vera

Pridi, Gospod, pridi danes, deluj in moli v meni s tvojo Božjo Voljo. Naj se vsa moja dejanja pomnožijo za večnost, kot odkupnina za grehe sveta; od Adama do zadnjega bitja, ki bo ustvarjeno na zemlji, za zveličanje duš in za večje veselje Angelov in Svetnikov v Raju, ki bodo v meni, v mojem življenju in moji človeški volji, videli tvojo Božansko Voljo. FIAT VOLUNTAS TUA. Amen!

Pri vsaki desetki zaključimo:

Kraljica Božje Volje, tebi izročam svojo človeško voljo: tvoja je in ne moja. 

  1. Desetka

Pridi Gospod, pridi danes, deluj in moli v meni s tvojo Božjo Voljo.

Kraljica Božje Volje,..

  1. Desetka

Naj se vsa moja dejanja pomnožijo za večnost, kot odkupnina za grehe sveta.

Kraljica Božje Volje,…

  1. Desetka

Naj se vse zgodi v popolni Božji Volji.

Kraljica Božje Volje,…

  1. Desetka

Naj moj um vstopi v tvojo um, Gospod, naj razmišljam s teboj, naj delujem popolnoma skupaj s teboj.

Kraljica Božje Volje,…

  1. Desetka

Naj bo moje govorjenje, razmišljanje in delovanje v skladu z tvojo Sveto Božjo Voljo, ki je ustvarila vsa bitja in vse vesolje in nič ni močnejšega od nje.

Kraljica Božje Volje,…

Na koncu rečemo trikrat:

FIAT VOLUNTAS TUA! (ZGODI SE TVOJA VOLJA) 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.10.2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Brezmadežna Mati prihajam iz nebes, da vam prinesem mir, blagoslove in milosti nebes, ki vas osvobajajo, tolažijo vaše prizadete duše, ki potrebujejo ozdravljenja, osvoboditev in vero.

Verujte vedno bolj, otroci moli, tudi v strašnih preizkušnjah, ki so prišle na svet zaradi napak, pomanjkanja vere in Satanove teme, ki se močno manifestira in želi požreti vse.

Ne izgubite vere, verujte v večne resnice, ki jih je učil moj Božji Sin in izrujte vsak dvom iz svojih src.

Tu sem, da vas sprejmem v moje Brezmadežno Srce in vam dam vso mojo Materinsko ljubezen. Dnevno molite Rožni Venec. Rožni Venec je vaše orožje v tej veliki duhovni bitki, da premagate vse napade peklenskih duhov. Ne bojte se. Tu sem, da vas vedno varujem pred vsem zlom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

MOLITEV, KI JO JE JEZUS NAUČIL EDSONA GLAUBER 1. 11.2020

Sin moj, ponavljaj to molitev večkrat dnevno in združi se z mojim Srcem in z vsemi Svetniki v Nebesih.

»Z BOGOM JE VSE MIRNO, VSE JE SVETO!«

Posveti se v moji ljubezni in moji sveti prisotnosti daj svojo ljubezen. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.11.2020

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, pripadajte Bogu, ljubite Boga, izpolnjujte Božjo voljo in vse v vašem življenju se bo spremenilo.

Bolj, ko se boste z zaupanjem darovali v Božje roke, več čudežev vam bo podeljeno v vaših življenjih, kot milosti, ki vam jih bo On obilno podelil, ker vas ljubi s tako veliko ljubeznijo.

Vstopite v Srce mojega Božjega Sina, dnevno se Mu posvetite, kajti njegovo Srce je živa ognjena peč ljubezni.

Pustite se vneti od Božje ljubezni in pustite se voditi, bodite poslušni Njegovemu glasu, Njegovi milosti in otroci moji, vse se bo spremenilo in bo prenovljeno v vašem življenju in vaše življenje bo mirno.

Ljubim vas in blagoslavljam z mojo brezmadežno ljubeznijo, ki očiščuje vsega greha in vas naredi prijetne Bogu. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

 

JEZUSOVO SPOROČILO EDSONU GLAUBER 2.11.2020

Danes zgodaj zjutraj ob 1,30 sem slišal Jezusov glas, ki mi dal to molitev

»GOSPOD, NAJ BO MOJE DELOVANJE IN POGOVOR S TVOJIMI USTVARJENIMI BITJI SAMO V TVOJO SLAVO. NAJ MOJA ČLOVEŠKA VOLJA IZGINE IN NAJ SE MANIFESTIRA TVOJA BOŽJA VOLJA.«

Jezus je dober, ljubeč in potrpežljiv s svojimi bitji. Daje nam tolike dokaze njegove ljubezni, a njegova bitja ga prezirajo, ker so zaslepljeni od hudiča. Mnoge duše so bolj zavezane s svetom kot z Bogom. Polagajo svojo oporo na svet in ne v Božje roke. Iščejo lažno človeško in posvetno srečo bolj kot neizmerno Božjo ljubezen, ki nam more resnično dati mir in veselje duha.

MOLITEV, KI JO JE JEZUS NAUČIL EDSONA 2.11.2020

Verujem Gospod in molim za tiste, ki ti nočejo več služiti, ker so prevarani od Satana, iluzij sveta in njegovih strasti.

Molim za tiste, ki ne molijo in te ne kličejo.

Častim te za tiste, ki te več ne častijo s čistim in skesanim srcem in njihovimi dušami, ki niso svetle in čiste.

Ljubim te za tiste, ki te več ne ljubijo in, ki zavračajo tvojo Božjo ljubezen in tvojo Sveto Voljo.

Naj tvoja Božja Volja vse posvečuje, osvobodi in oddalji vse zlo z obličja zemlje, kraljuje v Sveti Cerkvi in po vsem svetu, v tvojih ustvarjenih delih in naj tvoja neizmerna in sveta ljubezen zasije na vse tvoje sinove in hčere.

Jezus, ljubim te. Jezus, častim te. Jezus, želim da živiš v mojem srcu.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 08.11.2020 – Itapiranga-AM

Sveta Mati je prišla še enkrat z Malim Jezusom v svojem naročju. Prišla je, da nas blagoslovi s svojo ljubeznijo in nam da svoj mir. Naša Sveta Mati je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji. Bog vas kliče k spreobrnjenju. Govorim vam s toliko ljubeznijo za dobro vaših duš. Odprite svoja srca Gospodu. Pripadajte mu, ljubite ga in častite kot edinega Gospoda vaših življenj.

Otroci moji, pripravite se. Bodite vedno v Milosti Božji. Veliki dogodki, ki bodo spremenili življenje vsega človeštva se približujejo. Blagoslovljeni bodo tisti, ki živijo njihovo življenje v vsakodnevnem spreobračanju in ki se trudijo izpolnjevati Božjo Voljo. Ne izgubljajte časa. Vrnite se k Bogu in on vas bo vedno blagoslavljal z Njegovo veliko ljubeznijo in vam dal vredno slavo v njegovem kraljestvu. Molite, molite, molite in velike milosti se bodo spustile na Sveto Cerkev in na ves svet.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.11.2020

Danes je še enkrat prišla Naša Gospa in nam dala to sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša mati se ne utrudim nikoli bojevati se za vašo srečo in tudi za zveličanje vsakega od vas. Pripadajte Bogu. Izpolnjujte Božjo Voljo. Sprejmite Božji klic v svojih življenjih.

Prihajam iz nebes, ker vas ljubim in želim, da se vsi moji otroci lahko zatečejo pod moj Varovalni Plašč, da bi bili zavarovani pred vsemi nesrečami in nevarnostmi, za dušo in telo, ki bodo kmalu padle na ves svet. Svet je neposlušen in uporen, ne posluša Boga in ga ne uboga. Otroci moji, vrnite se k Bogu. Vrnite se k njegovemu Usmiljenemu Srcu, ki je polno ljubezni za vas. Ne bodite neobčutljivi za moj materinski klic. Ne ostanite zakrknjenih src pred veliko in sveto Ljubeznijo, ki jo ima Bog do vas. Ker samo Njegova ljubezen, Njegova milost in Njegov blagoslov vas bo mogla rešiti v najbolj trdih in težkih časih. Molite, molite, veliko molite in jaz vam bom pomagala, da boste izpolnjevali Božjo voljo in ji bili poslušni.

Ljubim vas in vas vse blagoslavljam in vaše družine: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Edson: Marija je molila Slava Očetu za vse bolnike. Če potrebuješ milost zate ali tvojo družino ali znanca, veruj, da je Mati Božja danes blagoslovila vse bolnike. Dejala je, da nam želi dati veliko milosti. Prišla je v spremstvu Svetega Mihaela in Svetega Rafaela in okrog njiju je bilo veliko angelov. Moja soba je bila polna angelov, ki so letali…

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.11.2020

Mati Božja nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci!

Otroci moji, jaz, vaša Mati prihajam iz nebes s svojim Brezmadežnim Srcem, ki gori v ljubezni do vsakega izmed vas. Želim vas voditi v Srce Mojega Sina, da boste združeni z Njim in imeli resnično življenje.

Moj Sin je večno življenje, moj Sin je vse v vašem življenju. Združite se z ljubeznijo mojega Sina in boste večno živeli v ljubezni in nobeno zlo ne bo imelo moči nad vami in nad vašimi družinami, ker vas bo moj Sin obdal s svojo ljubeznijo in v njegovi Božji volji vas popeljal v nebesa.

Molite in imejte zaupanje. Molite in imejte zaupanje in milosti bodo velike za vse tiste, ki verujejo in zaupajo, , ne da bi kdaj dvomili.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

NADŠKOF VIGANO GOVORI NA KONFERENCI BREZ PRIMERE : 0 ANTIVATIKANSKI CERKVI. Škof, ki je razsvetljen , daje mnogim deset do nič, ki so zaslepljeni od Satana, Pachamame in Ekologije. (29.10.2020)

Mons. VIGANO, govor o novem svetovnem redu, prostozidarstvu, globoki državi in ​​globoki cerkvi. Ni več razlage kot to, ker nobena druga oseba v Cerkvi ne bo govorila tega, kar je pravkar povedal s pogumom in ljubeznijo do resnice. Odprimo oči in spremenimo življenje. Čas spreobrnjenja je tu. Velika preganjanja, trpljenja, bolečine in kriki bodo zelo kmalu prišli na svet in toliko jih bo izgubljenih v obupu, v pomanjkanju vere in molitve, ker sporočila, ki jih je prišla sporočiti Naša Gospa  s toliko ljubezni in skrbjo, se ne pripravijo in ostajajo gluhi. (28.10.2020)

Molimo, da se izpolni Božja volja. Jezus je rekel glede Cerkve, da je peklenska vrata ne bodo premagala.

(Katolištvo ne bodo popeljali na Kalvarijo sovražniki Cerkve, temveč mlačneži v Cerkvi.”Papež Pij XII.)

Upad katoliškega duha pri ljudeh je upadanje njegove gorečnosti v obrambo čistosti nauka.

 

MOLITEV, KI JO JE EDSONA NAUČIL JEZUS 24.11.2020

MOLITEV, KI JO JE EDSONA NAUČIL JEZUS 24.11.2020

Danes me je Jezus naučil to molitev. Postavljal je te njegove besede v moje srce, da molim in prosim za Božje ministre in za vse grešnike, proseč zanje spreobrnjenja.

Gospod, spreobrni lažne katolike, spreobrni lažne kristjane, spreobrni Božje služabnike, ki niso v tvojem Božjem Srcu, ga skrunijo in ti povzročajo veliko bolečino in veliko trpljenje! (3x)

MOLITEV, KI JO JE EDSONA NAUČIL JEZUS KRISTUS 02.11.2020

 

Verujem Gospod in molim za tiste, ki ti nočejo več
služiti, ker so prevarani od Satana, iluzij sveta in njegovih
strasti.
Molim za tiste, ki ne molijo in te ne kličejo. Častim
te za tiste, ki te več ne častijo s čistim in skesanim
srcem in njihovimi dušami, ki niso svetle in čiste. Ljubim
te za tiste, ki te več ne ljubijo in, ki zavračajo tvojo
Božjo ljubezen in tvojo Sveto Voljo. Naj tvoja Božja
Volja vse posvečuje, osvobodi in oddalji vse zlo z obličja
zemlje, kraljuje v Sveti Cerkvi in po vsem svetu,
v tvojih ustvarjenih delih in naj tvoja neizmerna in
sveta ljubezen zasije na vse tvoje sinove in hčere. Jezus,
ljubim te. Jezus, častim te. Jezus, želim da živiš v
mojem srcu. (02.11.2020Jezus)