SPOROČILA 2009

SPOROČILO  02.10.2009 NA PRAZNIK SVETE TEREZIJE DETETA JEZUSA

Mir z vami!

Dragi otroci, sem Jezusova Mati in vaša Mati, ki vas toliko ljubi.

Molite, molite, molite in verujte vedno bolj v ljubezen in Božjo moč v vaših življenjih in vse v svetu se bo spremenilo na bolje.

Moji otroci, imeti morate vero in zaupati. Kadar vi verujete se mnoge žalostne stvari spremenijo v svetu, tudi najbolj zakrknjena srca vaših bratov.

Moji otroci, Bog hoče in more realizirati čudeže v vaših življenjih. Nikoli ne dvomite v Božjo pomoč in usmiljenje. Bodite otroci, ki pričujejo njegovo sveto prisotnost vsem drugim, ki se nahajajo v teminah.

Bog je z vami in vas v tej noči blagoslavlja. Vrnite se na svoje domove z Božjimi milostmi in blagoslovi:V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati, Don Andrea me je prosil naj vas vprašam, zakaj je bil 13. oktober bil izbran za posvetitev Evharistiji? 

Ker je tega dne bil v Fatimi realiziran velik čudež sonca, dan za vse ljudi: veliko znamenje, ki ga je Bog podelil, ki predstavlja Evharistijo, mojega Božjega Sina, Sonce pravičnosti in miru in Njegovo prihodnjo zmago v svetu po posredovanju naših treh Svetih Src: mojega Sina, mojega in Svetega Jožefa. Zaradi tega se je v soncu prikazala Sveta Družina, da blagoslovi svet in družine, znamenje zmagoslavja in zmage Cerkve nad vsem zlom.

Danes je Naša Gospa molila za nevernike in tiste, ki ne zaupajo v Boga in njegovo Cerkev. Med molitvijo je izraz Naše Gospe postal žalosten, ko je molila za te otroke. Bila je zaskrbljena nad usodo teh, ki se zares nočejo odločiti za Boga in za spreobrnjenje. Za mnoge bo lahko prepozno če ne bodo molili. Pomagajmo Naši Gospe moliti za te duše, ki povzročijo toliko trpljenja Njenemu Brezmadežnemu Srcu.

JEZUSOVO SPOROČILO 21.08.2009

Vi ste sol zemlje, vi ste luč sveta!

 

Inferno

Glej moj sin, kakšna žalost!

V tistem trenutku sem videl mnoge duhovnike, ki so trpeli goreč v peklenskem ognju. Pogled je bil strašen, žalosten in resničen. Mnogi so kričali obupani, preklinjali Boga in Cerkev. Jezus mi je pojasnil, da so tu zaradi grehov grešnih pogledov, zaradi njihovih dejanj nečistosti in norosti na zemlji. Drugi so trpeli zaradi neposlušnosti in upornosti proti Papežu in Cerkvi. Molimo, torej, mnogo za duhovnike in za Cerkev.

14 Vi ste luč sveta. Mesto, ki stoji na gori, se ne more skriti. 15 Svetilke tudi ne prižigajo in ne postavljajo pod mernik, temveč na podstavek, in sveti vsem, ki so v hiši. 16 Takó naj vaša luč sveti pred ljudmi, da bodo videli vaša dobra dela in slavili vašega Očeta, ki je v nebesih.« (Mt 5,14-16)

JEZUSOVO SPOROČILO 21.08.2009 – NADALJEVANJE 

Pusti, da te vodim skozi Getsemanski vrt. Da bi znal prenašati bičanje in trnovo kronanje, nošenje križa z ljubeznijo in da dovolič biti križan zaradi moje ljubezni, za rešitev duš vernikov in mnogih duhovnikov.

Vedno bom s teboj in te ne bom nikoli zapustil, čeprav mnogokrat bo zgledalo drugače. Ne boj se! Da bi mogle duše najti odrešenje je potrebno velika žrtev in zadoščevanje vsega tvojega bitja, darujoč z ljubeznijo Očetu po zaslugah mojega Križevega pota, združeno z mojim Božanskim Srcem, z Brezmadežnim Srcem moje Matere in Prečistim Srcem Svetega Jožefa.

Moli, moli, moli in mi pomagaj nositi luč mnogim dušam. Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

NAŠA GOSPA  22.08.2009

Ljubljeni otroci,

Uničujte satanovo temo s svojimi molitvami, opravljenimi z ljubeznijo. Bog želi rešiti mnoge svoje otroke tolikega hudega. Sprejmite Božje klice, položite jih globoko v svoja srca, da bi obrodili v vaših življenjih sadove svetosti. Danes se pridružujem vaši molitvi in prosim mojega Sina Jezusa za vaše družine in za vse človeštvo.

Otroci, molite za svet, molite za spreobrnjenje grešnikov. Svet je ranjen in slep zaradi grehov. Posredujte za svoje brate, ki so v satanovih rokah, ne da bi mislili na večno zveličanje, težko grešijo in žalijo Gospoda. Jaz sem tu, da vam pomagam pripadati Bogu.

Želim vas pripeljati k Bogu.