SPOROČILA 2004

Brescia, 19. MAREC 2004

V tej noči je Jezus posredoval njegovo sveto sporočilo:

Mir naj bo z vami!

Sin moj, glej to srce*: to srce je trpelo združeno z mojim Srcem in Brezmadežnim Srcem moje Svete Matere. Je srce Čisto in Sveto in po njem želim dati ljudem številne milosti.

Kdor bo klical mojega deviškega očeta Jožefa, ne bo videl sodbe v zadnjem trenutku njegovega življenja, ampak slavo v Nebesih, ker bo On dosegel pri Bogu, da tisti, ki ga bodo klicali, prejmejo milost dobre in svete smrti.

Jaz, Odrešenik sveta bom prišel skupaj z mojo ljubljeno Materjo in Svetim Jožefom vzeti te duše za slavo mojega Kraljestva. Želim, da svet razume veliko milost, ki mu jo dajem po posredovanju Svetega Jožefa. Pobožnost Njegovemu Prečistemu Srcu, združena z mojim Svetim Srcem in Brezmadežnim Srcem moje Matere je velika milost za odrešitev duš.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

  • Jezus se je približal Svetemu Jožefu in mi je pokazal njegovo Prečisto Srce.

 

24.12.2004 SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA

Jezusov mir z vami!

Sin moj, danes ponovno želim podeliti milosti mojega Srca vsem družinam, da se spreobrnejo in živijo v miru. Bog vam želi pomagati v vseh potrebah, toda vi morate verovati, vedno odpreti svoja srca in živeti življenje molitve. Molite, molite, molite in odprite svoja srca Gospodu. Danes vas sprejemam v svoje Srce in predstavim Gospodu. Ne bojte se ničesar. Bog je tisti, ki je Najmogočnejši in njemu  vse in vsi morajo dati slavo in se podrediti njegovi moči.

Ne bojte se tistega, ki vam hoče zlo, sovražnik odrešenja, ampak se še bolj izročite v Božje roke in on vas bo rešil vsakega zla in vodil po poti miru.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

JEZUSOVO SPOROČILO 19. MARCA 2004

Moj mir naj bo z vami!

Sin moj, glej to srce ( *), to srce je trpelo združeno z mojim Srcem in Srcem moje Brezmadežne Svete Matere. Je Čisto in Sveto Srce in po njegovem posredovanju želim podeliti človeštvu milosti brez števila.

Kdor bo klical mojega deviškega očeta Jožefa ne bo videl obsodbe v zadnjem trenutku svojega življenja, temveč slavo Nebes, ki jo bo On dosegel pri Bogu; za tiste, ki ga bodo klicali milost dobre in svete smrti.

Jaz, Odrešenik sveta bom prišel skupaj z mojo ljubljeno Materjo in Svetim Jožefom iskat te duše za slavo mojega Kraljestva. Želim, da svet razume kako veliko milost mu podarjam po posredovanju Svetega Jožefa.

Pobožnost njegovemu Prečistemu Srcu, združena s pobožnostjo mojemu Svetemu Srcu in Brezmadežnemu Srcu moje Matere je zelo velika milost za reševanje duš.

Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen«

(*Jezus se je približal svetemu Jožefu in mi je pokazal njegovo Prečisto Srce.)