SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20-06.2019 /MANAUS/AM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.06.2019 Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas vodim v Srce mojega Sina Jezusa, ki gori v ljubezni do vas. Molite, da bi pripadali Bogu in mu izročili brez pridržka vaša srca in življenja.

Otroci, ne oddaljite se od svete poti mojega Božjega Sina. Ostanite trdni in ne izgubite vere. Vse kar sem vam razkrila v preteklosti se izpolnjuje v današnjih časih, v vaših časih, otroci moji.

Berite in meditirajte Gospodovo Besedo, vse je v njej vsebovano: boj med dobrim in zlim, velike preizkušnje, ki jih boste morali prenašati iz ljubezni do Boga, velike preobrazbe, ki jih bo doživelo vse človeštvo.

Zapomnite si, otroci moji: Gospod ne realizira ničesar, ne da bi prej ne razodel po njegovih prerokih.  Bog vas je že opozoril, že pred veliko leti, da morate živeti sveto in najbolj čisto življenje, da morate svoja življenja spremeniti v njegovi ljubezni in odpreti vaša srca njegovim božjim klicem

Božji klici so sveti in mnogi jih prezirajo. Nekega dne, tisti ki so danes sramotilci in neverniki bodo jutri prizadeti in grenko jokali.

Otroci moji, skrbite za vaše odrešenje, skrbite za rešitev vaših duš, ker to je najbolj dragoceno za Gospoda, kajti mnogi se usmerjajo na pot pogubljenja, ki vodi v peklenski ogenj.

Ne pustite se premagati od satana, ne pustite se prevarati od njegovih zvijač, kajti on ve, kako vas oddaljiti od poti k Bogu.

Molite Rožni venec z zavzetostjo in vero in satan ne bo imel nobene moči nad vami in vašimi družinami.

Jaz sem tu, da vas varujem s svojim brezmadežnim plaščem. Moje Srce je pribežališče za vas in vaše družine. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja