SPOROČILA 2017

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.01.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas prosim: ljubite Gospoda, živite v ljubezni, bodite dobri, združeni in veliko molite, darujoč vaša srca in voljo Bogu, da vas On lahko uporabi v Njegovem delu ljubezni za odrešenje duš.

Bodite tisti, ki rešujejo Duše za Boga in ne tisti, ki jih odvračajo od svetega druženja z Njim. Bodite luč za tiste, ki so daleč od Boga in njegove Božje milosti.
Posvetite se za nebeško kraljestvo, ker mnogi moji otroci nočejo vedeti za Gospoda. To so časi, ko satan povzroča veliko škodo dušam in mnoge se pustijo preslepiti njegovim lažem.

Molite vsakodnevno rožni venec z vero in ljubeznijo, tako satan ne bo imel moči nad vami in Gospod, moj Božji Sin, bo vse kar bi vam škodovalo, odgnal daleč stran od vas in vaših domov.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.05.2017

Moj sin, danes je ves pekel zaskrbljen, ker so se mnogi moji otroci združili v molitvi in živeli moja sporočila. Kadar ogromne množice ljudi molijo se pekel trese.

Kako želim, da bi moji otroci razumeli kako pomembna je združena molitev, ne samo na spominski dan ampak vedno, vsak dan. Potrebno je prenesti moje sporočilo vsem mojim otrokom in jih vse to poučiti.

Mnogi duhovniki izgubijo veliko priložnosti, da bi razsvetlili številne duše, ker se ne pripravijo dobro in so njihove homilije brez luči in brez Božje milosti, ker se ne dotaknejo src in v mnogi verniki ne doživijo spremembe.

Te duše se vrnejo na svoj dom prazne in brez sijaja, ker so bili ti duhovniki oteženih src, polni posvetnih stvari namesto večnih resnic,  poznajo Besedo a jo sami ne živijo. Tega dne je bila tista ura brez sadu in z veliko izgubo.

Molite in prosite luč Svetega Duha za duhovnike, da bi bili močni v veri in zvesti mojemu Božjemu Sinu vedno bolj.

Duhovniki brez luči povzročajo dušam veliko škodo. Molite, darujte in zadoščujte zanje, da bi bili ozdravljeni duhovne slepote, ki jih obdaja. Sprejmi moj blagoslov in moj mir!Ž

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.05.2017

Moj sin, nikoli ne opusti dragoceni čas za molitev. Živi jo intenzivno, sveto in globoko, kot nebeško darilo dano od Boga, tebi in vsem tvojim bratom.

Molitev je sveta in dragocena. Razumi, da je prav Bog prisoten tam, kjer sta dva ali trije združeni v Njegovi intimni ljubezni. Naučite se posvečevati molitev vedno bolj, da bi vas Bog vedno bolj posvečeval. Jaz te ljubim in blagoslavljam. Prejmi moj mir.

SPOROČILO 06.05.2017

Moj sin, uči se stati zraven mojega Sina, da bi mogel vstopiti v intimnost njegovega Božjega Srca. Glej na križ in uči se z mojim Sinom Jezusom izpolnjevati Božjo voljo: brez zadržkov, brez egoizma, brez lastne želje po osebni volji, samo z željo, da vi bidel Očetovo voljo proslavljeno in čaščeno. Tako boš mogel mnoge duše privesti v slavo Božjega kraljestva, tako in samo tako bo njegova luč svetila vedno bolj v tvojem življenju in v življenju tistih, ki želijo slediti tej duhovni poti spreobrnjenja, po kateri vas vodim preko mojih sporočil.

Čutil sem v svojem srcu, da me je Ona blagoslavljala.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEG VENCA IN MIRU 25.12.2017

Danes se je prikazala Sveta Družina, sijoča bolj kot sonce. Tako svetla, tako polna milosti, blagoslovov in Božje ljubezni.
Presveta Mati je dala sledeče sporočilo:
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz Nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da podelim mir in blagoslov vašim družinam. Bojujte se za kraljestvo nebes, moji otroci in nikoli ne obupujte.
Moj Sin je prišel na svet, da bi vam prinesel svojo ljubezen in globoko željo po nebesih, da bi ljubili večnega Očeta, ga slavili na tem svetu in nekega dne večno v slavi njegovega kraljestva.
Odprite svoja srca, moji otroci, odprite svoja srca, kajti mnogokrat jih moj Sin Jezus najde zaprta zaradi vaših grehov in pomanjkanja ljubezni in odpuščanja v vaših družinah.
Svet se uničuje v grehu, ker je pozabil na Boga. Nesite Božjo ljubezen in luč vsem bratom, da bi bili ozdravljeni in videli varno pot, ki vodi v nebo.
Jaz sem tu, da vas vodim po tej poti. Zaupajte mi in mojemu Materinskem posredovanju in nikoli se ne boste oddaljili od te poti. Sprejemam vas pod moj Materinski plašč, tako kot sem mnogokrat sprejela mojega Božjega Sina. Pravim vam: z vašimi molitvami in vašo vztrajnostjo vam bo Bog dal moč in milost, da se borite proti vsemu zlu. Ne obupujte, Pogum. Bog je z vami in z vsemi mojimi otroci, ki sprejemajo in živijo z ljubeznijo moja sporočila.
Te otroke bom nekega dne postavila pred Njegov Prestol in predstavila vsakega posebej mojemu Božjemu Sinu.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Nesite ljubezen naših Najsvetejših Src vsem družinam, ki so žejne Božje ljubezni. Ozdravljajte družine s to ljubeznijo. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.09.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in goreče želim, da se vrnete k Bogu. Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu. On vas kliče že mnogo časa a mnogi se ne zmenijo.

Veliko molite, moji otroci, molite, da bi pripadali Bogu. Vse kar delate v vašem vsakdanu naj bo darovano mojemu Sinu kot živa molitev, v zadoščenje za grehe sveta. Brez molitve, žrtve in pokore se svet ne more spreobrniti. To je vaša ura, da se odločite za nebeško kraljestvo.

*Hitro, zelo hitro se bo zgodil velik napad in mnogi moji otroci bodo padli na tla, mokri v krvi. Veliko molite, veliko molite, veliko molite. Ljubim vas in ne želim, da ste nesrečni.

Moji otroci, poslušajte me. Poslušajte klic mojega razbolelega Srca. Dala sem vam že toliko sporočil. Prikazala sem se na mnogih krajih in vas klicala k Bogu, toda niste me slišali tako kot  Bog, moj Božji Sin želi, in to žalosti njegovo Božje Srce in kliče Pravičnost na vas in na ves svet.

Ne živite v grehu. Greh uničuje; uničuje vaše duše, vaša srca in z njim zaslužite pekel. Ne pustite se varati. Bog je resnica, hudič je oče laži. Mnoge laži bodo sprejete kot resnica, toda tisti, ki imajo Svetega Duha za vodnika, njihove duše ne bodo prevarane.

Bojujte se za kraljestvo nebes. Bojujte se v Gospodovem imenu, bojujte se proti vsemu zlu in grehu. Tisti, ki kličejo ime mojega Sina Jezusa, moje Sveto Ime in ime mojega Prečistega Ženina Jožefa ne bodo poraženi od satana in ne od sveta. Bog me je poslal iz nebes, da vam pomagam. Verujte, molite in vedno bom ob vaši strani, da vam pokažem varno pot, ki vodi k Bogu.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

*To sporočilo je dala Sveta Mati ko sem bil v New Yorku. Nekaj dni kasneje, 01. Oktobra, je prišlo do najhujšega napada s strelnim orožjem v ZDA, ki ga je povzročil upokojenec v Las Vegasu. In kmalu kasneje drugega atentata v New Yorku.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.05.2017

Moj ljubljeni sin, svetost pomeni ljubiti Boga in biti njegov z mislimi, besedami, s telesom, srcem in   dušo in ljubiti bližnjega, tudi tiste, ki te preganjajo in ti želijo zlo.

Ljubezen vse prenaša in vse odpusti. Vstopi v moje Brezmadežno Srce in se uči ljubiti.

Vidiš koliko slepih duš, začenši z duhovniškimi dušami?  Taki so, ker so postali lahek plen Satana, postali so njegova lutka za zabavo, ki jo vodi po lahki poti užitkov, strasti, denarja in moči.

Duhovniške duše, ki bi morale biti luč za mnoge vernike, ki bi morale moliti, zadoščevati, se žrtvovati za rešitev ovac, ki so jim bile zaupane.

Vsaj ti, moj sin, ki poslušaš moje besede, ki poznaš bolečino mojega Materinskega Srca, ki trpi zaradi mojih sinov, upornih in nehvaležnih, daruj se in zadoščuj za večje dobro, da se Božja pravičnost oddalji od vseh mojih otrok in prevlada usmiljenje.

Zato te prosim ljubezni, odpuščanja, zadoščevanja, da se vsak dan učiš po mojem Srcu biti vedno bolj prijeten in popoln za Boga.

Ne pusti se premagati preizkušnjam. Ne pusti se premagati svetu, niti skušnjavam. Bodi močan, trden v veri, išči moč v mojem Sinu v Evharistiji. On te ne bo nikoli zapustil, niti pustil samega. Veruj, veruj vedno bolj, kajti Gospod te uporablja za velike stvari. On želi narediti iz Amazonije skedenj (skladišče) velikih milosti za svet. On želi razsvetljevati Itapirango z žarki svojega usmiljenega Srca do človeštva.

Nikoli ne počuti se zapuščen. Vedno sem na tvoji strani, da te branim, kakor tudi tvojo družino. Blagoslavljam te in ti dajem svoj mir: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.04.2017

Moj sin, časi so težki. Koliki se oddaljujejo od poti resnice, ker nimajo korenin v veri in molitvi.

Koliki se obračajo k pokvarjenim dejanjem. Potrebno je ne izgubiti poguma in se ne pustiti premagati, temveč zaupati in nikdar ne dvomiti v posredovanje Boga. Bog je vedno ob vas, da vas blagoslovi.

Svet gre proti veliki nevarnosti, v strašno vojno. Neprestano molite za mir. Molite za srca, ki se pustijo voditi laži in sovraštvu.

Tisti, ki prezirajo moja sporočila grozno ranijo moje Brezmadežno Srce. Prišla sem z nebes, da vam pomagam, a mnogi moji otroci ne želijo zapustiti svoje napačne navade in se bojujejo proti svetim Božjim delom.

Ne moji otroci, ne bojujte se proti Gospodu, bojujte se proti moči pekla, ki vas hoče uničiti in vam povzroča trpljenje. Odprite svoja srca, da vidite resnico in da boste  ozdravljeni od duhovne slepote.
Dnevi bolečine bodo dosegli Amazonijo in svet in mnogi se bodo kesali in se spomnili mojih besed in mojih Materinskih sporočil, izrečenih s toliko ljubeznijo in zaskrbljenostjo.

Govorim za vaše dobro, otroci moji, govorim vam, ker vam želim pomagati, da bi imeli željo iti v nebesa, v vaš pravi dom. Ljubite in odpuščajte. Živite v poslušnosti Zapovedim in živite v praksi Svete Besede mojega Božjega Sina, da bi prejeli življenje v izobilju in obljubljeno večno življenje.

Bog vam govori in vas kliče po meni: poslušajte, torej njegov klic in spremenite življenje.

V času bolečin in trpljenja bodo mnogi želeli iti v Itapirango. Ne čakajte na čas bolečine, da bi se spreobrnili in spremenili življenje. To je čas, da bi dojeli, bili dobri in bili resnični pričevalci ljubezni in naukov mojega Božjega Sina.

Mlačne duše, brez vere in življenja niso ljube mojemu Sinu, ampak so mu odvratne.

Dovolite mi, da vas ogrejem s plamenom ljubezni mojega Brezmadežnega Srca, da bi bili vredno pripravljeni in prijetni Njegovim svetim očem.

Moji otroci jaz vas ljubim Ljubim vas in vas blagoslavljam ter vam dajem mir!

 SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.04.2017

Moj sin, ljubi Srce mojega Božjega Sina. To Srce bije z ljubeznijo za vaše odrešenje. Vstopi in ostani v Njem, da boš varovan pred duhovno slepoto, ki vodi človeštvo. So strašni grehi nad najbolj strašnimi grehi,  umazani grehi nad najbolj umazanimi  grehi. Grešno življenje, ki ne vodi v nebesa ampak v najbolj globok prepad v peklu.

Moli za tiste, ki ne verjamejo. Moj Sin je prelil swvojo kri za odrešenje mnogih mojih sinov, toda toliki izgubljajo sijaj in čistost svojih duš, ker se pustijo prevarati satanu z iluzijami sveta.

Moli, daruj se kot žrtev v odkupnino Večnemu Očetu. V tvoji tišini, daruj ponižnost, trpljenja za spreobrnjenje in rešitev duš, da bi vsaj mala čreda ostala zvesta na poti mojega Sina.

Moli za tiste, ki so v Gospodovi službi, da ne bi obupate in se prepustili premagati. Na Božji poti bodo ostali ponižni, poslušni in tisti, ki molijo vsak dan z vero moj Rožni venec. Brez molitve nihče ne bo ostal za veliko časa na nogah, ker po molitvi vam Bog daje moč in milost, da premagate preizkušnjo, oviro in zlo. Molite vedno več in Bog vam bo dal zmago nad zlom. Blagoslavljam te in ti dajem svoj mir.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.04.2017

Moj sin, pusti, da te vodim. Moli, zaupaj in upaj. Časi so težki in mnogi se pustijo preslepiti satanu, toda Bog bo zmagal.

Daruj vse Srcu mojega Božjega Sina po mojem Brezmadežnem Srcu in Srcu mojega Prečistega Ženina Jožefa. Mi te blagoslavljamo in vso tvojo družino. Mir tvojemu srcu.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.04.2017

Proti jutru sem imel sanje: bil sem v določenem lokalu v Manausu in videl mnogo mnogo ljudi v stiski. Vsi so bili bolni, kontaminirani in za njih ni bilo upanja. Te osebe so kličale od bolečin, obupane jokale; druge so bile slabotne in niso imele moči, da bi hodile. Bila je žalostna vizija, apokaliptična, boleča za videti, resnični kaos, kot se še ni zgodilo v Amazoniji.
Naenkrat sem videl, da se je nebo odprlo in videl sem Našo Gospo. Dala mi je njeno podobico, Naše Gospe Aparecide, z lepo krono iz zlata, zgledala je kot tista, ki jo imam doma, toda krona je bila drugačna in je močno svetila. Naša Gospa mi je dala razumeti, da vsi, ki bodo pogledali njeno podobo z vero in prosili z zaupanjem, se skesali svojih grehov, bodo ozdraveli.
Naenkrat sem se videl v določenem prostoru, izgledala je majhna Kapela, zelo preprosta, lesena, ki je spominjala na podnožje Amazonke in k tej Kapeli so hotele iti mnoge osebe in napotilo se jih je na tisoče. Vse te osebe so želele priti do Kapele, ker so želele gledati podobo Naše Gospe. Šel sem spredaj pred Kapelo in dvignil zelo visoko podobo Naše Gospe. Njena krona je močno sijala v tem trenutku in vsi ljudje so jo navdušeni gledali ter jokali. To je česar se spominjam. Sanje so se me zelo dotaknile in ostal sem zamišljen nad tem kar sem videl. Bilo je zelo resnično!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.04.2017
Mir moj ljubljeni sin, mir tvojemu srcu in tvoji družini!
Moj sin, še enkrat prihajam iz nebes. Tvoja Mati želi rešitev duš, toda toliki so slepi, gluhi in nemi.
Človeštvo nadaljuje strašno žaljenje Srca mojega Božjega Sina in ne more prejeti njegovega odpuščanja in usmiljenja, zaradi grehov nečistosti, nezvestobe in grehov splava, ki jih delajo.
Vstopi v moje Brezmadežno Srce in ga potolaži, moj sin. Moje Materinsko Srce je ogorčeno in žaljeno in to kliče Božjo Pravičnost mojega Sina Jezusa. Prosi skupaj z menoj odpuščanja za nehvaležne grešnike, da bi se Jezus pustil omehčati in jih ne bi kaznoval kot zaslužijo.
Daruj vse mojemu Sinu Jezusu po mojem Brezmadežnem Srcu. On je pozoren na glas tvojih prošenj in sprejema tvojo tišino kot nekaj dragocenega, za dobro mnogih duš.
Moli, moli, moli in bodi človek molitve, vere in svetosti. Jaz te ljubim in sprejemam pod svoj Materinski plašč. Sprejmi mojo ljubezen in moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sporočilo Jezusa 30.03.2017

Moj sin, Božji otroci ne smejo nikoli obupovati med preizkušnjami: vstopi v moje rane, vstopi globoko v moje Srce  in pusti se namočiti z mojo Predragoceno Krvjo.

Povedal sem ti že, da sem dosegel zmago, zmago za tiste, ki vedno zaupajo in nikoli ne dvomijo v moje božje delovanje.

Četudi se ti zdijo nemogoče še najbolj težke situacije, veruj,  prišel bo čudež od Boga. Od Boga bo prišla izredna prenova obličja zemlje, ki bo odprla še najbolj težka srca.

Mnogi se slepijo  s posvetnostjo ugotavljajoč, da imajo prestižno moč; hudič ve kako mnoge oslepiti, vendar se vsaka iluzija konča in pojavi se realnost stanja duš, ki so brez Boga.

Koliki se ujamejo na prevarah sveta in so v nevarnosti, da se nikoli ne prenovijo. Moli, da čim več duš spozna mojo ljubezen in se pusti ozdravljati po mojih svetih ranah.

Kolike duše so brez luči in brez življenja. Bodi moja luč dušam; bodi tisti, ki odraža mojo ljubezen, moje odpuščanje in moje usmiljenje. Svet te bo sovražil, toda jaz te ljubim.

Okrog tebe so taki, ki želijo videti tvoj padec in uničenje, toda ti sledi tvoji poti in dajaj vzor svetosti, ljubi, odpuščaj in tako boš premagal vse težave in  katerokoli preizkušnjo, kajti ljubezen dela čudeže, ljubezen zdravi, ljubezen odrešuje.

Vedno sem s teboj in te ne bom zapustil. Potolaži tvoje srce, moli in daruj tvojo ljubezen moji Sveti Materi in ona te ne bo pustila v bolečini in žalosti, ampak bo tvoje veselje in tolažba. Moja Mati te ljubi in prosi vsak dan pred mojim Prestolom zate in za tvojo družino.

Na tvojo družino razširjam svoj blagoslov in varstvo, kakor tudi na družine, ki sprejemajo in živijo moja sporočila ljubezni, ki vam jih dajem.

Nič se ne izgubi. Vse je uporabljeno za odrešenje duš. Božji glas bo donel vedno glasneje in se bo slišal za dobro in odrešenje mojega ljudstva. Zaupaj in jaz bom deloval!

Blagoslavljam te in ti dajem svoj mir!

SPOROČILO JEZUSA  26.03.2017

Danes sem slišal glas Jezusa, ki mi je dejal:

Me ne boš potolažil?

Vzemi mojo trnjevo krono. Nosi križ, ki ti dovoljuje biti križan zaradi moje ljubezni v spravo za rane mojih nehvaležnih in upornih služabnikov. Tisti, ki te preganjajo, ne preganjajo tebe ampak mene. Tisti, ki te kritizirajo in si izmišljajo laži proti tebi, so tisti, ki prav tako kritizirajo in žalijo mene.

Moj sin, delo je veliko in sveto in potrebuje velike bolečine in trpljenja. Brez tega delo ne more imeti Božjega pečata, znamenja, ki prihaja od zgoraj, izbrano od Boga.

Svet je ena ogromna norost, norost v prizadevanju za samo-zadovoljstvo in užitek. Ni nikogar več, ki hoče Boga? Ni nikogar več, ki si prizadeva za svetost? Kje je svetost in čistost v srcih tistih, ki trdijo, da služijo Gospodu? Kje ste torej, ne morem vas najti? Kar slišim so prazne besede iz mnogih ust,

besede, ki prinašajo smrt ne življenje, besede, ki ugašajo plamen, ki še ostaja prižgan, da premaga temo, besede, ki škodijo in poškodujejo tiste, ki me iščejo, a so ovirani, ker so utišani.

Ničesar ne bo ostalo skrito za veliko časa, nobena laž ne bo prevladala nad resnico. Osvetlil bom gnilobo napuhnjenih in storil, da bodo ponosni jokali v času praznovanja in veselja.

Tisti, ki je pripravil vse to bo videl dan praznovanja, toda ne bo ga mogel uživati. Z mojim dihom se bo vse končalo!

Glej moje Srce in nauči se biti eno z menoj. Pusti, da te vodim. Vstopi v moje Srce. Moli za svoje brate, da ne bodo v preizkušnji izgubili vero.

Opravil bom splošno očiščenje, za prečiščenje človeštva. Očistil bom najtežje kraje in dal življenje kjer je kraljevala tema in smrt. Glas malih bo postal močan in nemočnim dam moč in pogum, ki bo presenetil še največje sovražnike. Na prošnje moje Matere bom poslušal vpitje mojega ljudstva, mojega malega ostanka, ki ga ona pripravlja s toliko ljubeznijo in skrbjo.

Pogum! Bog nikoli ne zapusti. Jaz, Gospod sem s teboj ob tvoji strani in te blagoslavljam ter ti dajem svoj mir!

SPOROČILO NAŠE GOSPE  25. MARCA 2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, poslušajte z ljubeznijo moja sporočila,  živite jih praksi in spomnite se vsega kar sem vam že povedala.

Živite iz vere in ljubezni. To so težki časi, ki sem vam jih prerokovala v preteklosti. Ne zapustite vaše varne poti: mojega Sina Jezusa. V njem je vaša moč, vaša luč, da boste imeli življenja v polnosti in miru, ki spreminja. Molite z več ljubezni in vere moj rožni venec. Molitev bo pot po kateri boste pomagali mnogim nezvestim duhovnikom ponovno pridobiti luč in milost od Boga.

Molite za Služabnike Boga, da bi imeli moč vedno reči resnični da Bogu in da bodo zvesti vzvišenemu daru duhovništva, ker mnogi ljudje več ne verujejo v besede mojega Sina in ne dajejo oddiha svojim srcem, ker so prenapolnjeni s stvarmi sveta kot pa luči in Božjih besed.

Jaz vas vse ljubim in vam vsem želim pomagati najti moč in božjo milost, da bi bili resnični pričevalci življenja, ki je izročeno rokam mojega Sina.

Jaz vas ljubim moji otroci, nikoli tega ne pozabite. Nebesa čakajo na vas. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.03.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes, da vas sprejmem pod moj Varovalni plašč in vam dam svoj blagoslov in ljubezen.

Ljubite, ljubite, ljubite moji otroci. Z ljubeznijo vi spreminjate srca in vse druge stvari, ker nič se ne more upreti zmagi ljubezni. Napolnite se z ljubeznijo mojega Sina Jezusa, da bi imeli moč za premagovanje vseh preizkušenj in napadov peklenskega sovražnika, ki ne želi vaše sreče ampak večno pogubljenje.

Satan obstaja in on želi uničiti svet v katerem živite. Molite rožni venec, da ga premagate in odpodite daleč proč od vaših domov zlo, ki vam ga hoče povzročiti. Jaz vas ljubim in sem tu, da vam pomagam varno hoditi po Gospodovi poti.

Vrnite, vrnite se h Gospodu, odprite mu svoja srca, kesajte se svojih grehov. Ne grešite več! Kadar grešite žalostite Srce mojega Sina Jezusa. Delajte pokoro, molite in postite in boste premagali vse zlo. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.03.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da oprete svoja srca Božji ljubezni. Ne zapirajte svojih src za Gospodov klic! Nebeški Oče vas kliče s toliko ljubeznijo, a mnogi med vami nočejo biti poslušni njegovemu klicu in ga žalijo s svojimi grehi. Otroci, poslušajte moj materinski glas, ki vas prosi za molitev, spreobrnjenje, odpoved, da bi sledili sveti Gospodovi poti, ki vodi v večnost. Bodite potrpešljivi v preizkušnjah in zvesti Gospodu v vseh nasprotovanjih in težavah. Bog je z vami, nikoli vas ne zapusti! Moje Brezmadežno Srce bedi vedno nad vami in vašimi družinami. Sem tu, da vas branim s svojim Brezmadežnim plaščem in da vas z ljubeznijo vodim k Njemu, ki je naše vse in je večno življenje. Blagoslavljam vas mojim materinskim blagoslovom! Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vse v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.03.-2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz Nebes, da vas prosim spreobrnjenja vaših src in spremembo vaših življenj. Je čas, da se zavzamete bolj kot kdaj koli za svoje odrešenje tako, da sprejmete svete besede mojega Sina Jezusa v svoja srca in jih živite v svojih življenjih.

Moji otroci, Bog vas ljubi in me še enkrat pošilja zato, da bi sprejeli moje Brezmadežno Srce. Ne bodite neposlušni ampak poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu že veliko časa.
Naj bo Evharistija in molitev vaša vsakodnevna hrana, ki daje moč vašim dušam za večnost. Veliko molite, da vas Božja milost objame in blagoslovi bolj kot kdaj koli prej.

Hvala za vašo prisotnost. Gledam vas z ljubeznijo in predstavim vsakega posebej pred Božjim Prestolom, da prejmete njegov Božanski blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.03.2017 ITAPIRANGA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša mati vas kličem k Bogu. Želim vas voditi k Srcu mojega Sina Jezusa, toda mnogi med vami zapirate svoja srca za ljubezen mojega Sina in mojo materinsko ljubezen, grešijo in so neposlušni.

Spremenite življenje moji otroci, Bog ne želi videti greha v vaših dušah in pomanjkanje ljubezni v vaših srcih. On želi videti vaše duše sijoče v milosti in vaša življenja polna dobrih del in sadov spreobrnjenja.

Molite vsak dan. Naj v vaših družinah se moli rožni venec z več zavzetosti in vere. Časi bodo vedno bolj težki za tiste, ki se ne odločijo za Boga.

Posredujte za spreobrnjenje sveta, ker toliki moji otroci ne vedo razločiti desne roke od leve, ker se pustijo prevarati in preslepiti satanu. Vedno vas blagoslavljam, da bi se vaša srca in vaša življenja napolnila z Božjo ljubeznijo in lučjo.

Sprejmite moja sporočila v svoja srca. To je čas, da se posvetite za nebeško kraljestvo, toda prišel bo dan, da tega časa mnogi ne bodo imeli več, ker bo Bog deloval v vsem in vse stvari se bodo tresle pred njegovo Najsvetejšo Prisotnostjo. Moji otroci, zbudite se! Je čas, da se zbudite in naučite odpuščati in ljubiti. V ljubezni in odpuščanju je skrivnost svetosti. Ljubite in odpustite, da bi bili sveti za kraljestvo mojega Božjega Sina.

Ljubim vas in vas blagoslavljam z mojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 Predno je odšla je Sveta Mati gledala na razne kraje mesta kjer se prikazuje. Njeno svetlo obličje je poslalo žalostno in ko me je pogledala mi je z žalostnim a odločnim glasom dejala:

Tisti, ki prihajajo na ta kraj, posvečen s prisotnostjo mojega Božjega in mojo prisotnost Matere, da onečaščajo in zasramujejo mene in mojega Sina, če se ne bodo kesali in zadostili za njihove strašne grehe in zločine, ne pridejo v nebesa, temveč gredo peklenski ogenj delat družbo Luciferju in vsem hudičem.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju, še sedaj vas kliče. Čas je da se zbudite iz spanja v grehu in spremenite svoja življenja ter se kesate svojih napačnih dejanj.

Operite svoje duše v spovedi, da bi imeli moč slediti Božjemu klicu in živeti moja sporočila.

Moje Brezmadežno Srce se žalosti in joka, kadar vidim svoje otroke, ki se pustijo prevarati satanov in iluzijam sveta, da ne vedo ločiti dobrega od zla,

Kaj je prav in kaj narobe, resnico od laži.

Vsak dan prosite za luč Svetega Duha, da bi razumeli moje klice in bili resnični pričevalci Božje luči dušam

Ker mnogi so slepi, brez luči in brez vere. Veliko molite, kje je bil Gospod že preveč žaljen in želi začeti s Pravičnostjo.Samo z življenjem v molitvi, žrtvi in pokori, združena z zaslugamo mojega Božjega Sina še vedno lahko doseže Očetovo odpuščanje in usmiljenje.

Poslušajte in živite v praksi moja sporočila: kar sem vam že govorila v preteklosti vam sporočam še danes. Dnevno živite vaše spreobrnjenje, kot če bi bil zadnji dan vašega življenja na tem svetu: osvobodite se greha, s svojimi srci in svojimi dušami se izročitev v Božje roke. Molite, molite, molite.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, posvetite se za Nebeško kraljestvo, odločite se živeti združeni z Bogom. Sprejmite Gospodov klic v svoja srca in bodite priče Božje luči mojega Sina Jezusa vsem svojim bratom, ki so daleč od poti, ki vodi k Bogu.
Že dolgo časa vas vabim k molitvi in spreobrnjenju  a niso me poslušali in mi verjeti, ker so srca mnogih zaprta, polna nevere in dvomov.
Vse to zaradi grešnega življenja, ki ga mnogi imajo, ker poslušajo glas sveta namesto glas Boga.

Ne bodite lažni pred Bogom. Moj Sin Jezus vse vidi! Pokesajte se svojih grehov in spremenite svoja napačna ravnanja ter sledite poti spreobrnjenja in kesanja.

Ne izgubljajte čas! Molite z ljubeznijo in vero, ker samo tako boste mogli zaslužiti blagoslov mojega Sina in njegovo milost. Moj Sin ljubi tiste, ki so poslušni in ponižni pred njegovim svetim klicem.

Hvala za vašo prisotnost. Sem tu z vami vse dni, da vas vedno blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim mir in ljubezen mojega Božjega Sina.

Moj Božji Sin ceni molitve darovane-mu v čast in vam dane daje poseben blagoslov, da bi imeli moč in milost delati po Božji volji in nositi vsem svojim bratom luč in njegovo ljubezen.

Molite za spreobrnjenje grešnikov: vedno!

Mnoge duše so na poti v globok prepad, ki vodi v pekel, ker so slepe zaradi greha. Ne oddaljite se od mojega Materinskega Srca in ne oddaljite se od ljubezni mojega Sina.

Tu sem, da vsakega izmed vas in vaše družine predstavim Bogu. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša mati prihajam iz nebes, da podelim vašim srcem mojo materinsko Ljubezen, Ljubezen, ki premaga in uniči vsako zlo, ljubezen, ki vas varuje in osvobaja vsake duhovne slepote. Molite moji otroci, da pripadate vedno Božjemu Kraljestvu, Kraljestvo, ki vam ga je pripravil moj Božji Sin. Ne oddaljite od svete poti k Bogu. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu, živite v praksi njegovo sveto učenje in živite v ljubezni z vsemi vašimi brati. Ozdravite svoja ranjena in poškodovana srca v ljubezni mojega Sina, da se naučite ljubiti in odpuščati kot pravi Božji in moji sinovi. Ljubim vas in nočem razprtij ampak edinost, ljubezen in mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes po naročilu mojega Božjega Sina, da blagoslovim vaše družine in vam podelim velike duhovne in telesne milosti.

Zaupajte v ljubezen mojega Sina. Njegova ljubezen je mogočna in sveta in zdravi vaše duše tolikega zla. Molite, da pripadate Bogu. Molite, da bi razumeli Božjo voljo in jo izpolnili.

Mnogi ne želijo vedeti za nebeške stvari in ostajajo gluhi za Božje klice, ki vam jih daje po meni, toda jaz vam pravim, da bo prišla ura, ko bo Bog deloval in mnogo bo tistih, ki bodo prosili odpuščanje in usmiljenje, a čas je minil.

Ne zaničujte Sveti Božji klic. Spremenite danes življenje, ko vam Bog razkriva svojo ljubezen v globinah.

Naj vaše družine bodo sveti in blagoslovljen kraj, kjer je Bog prisoten in počaščen z molitvijo in slavljenjem, ki mu pripada.

Mnoge družine se ne zavedajo Svete Božje prisotnosti in to žalosti Gospoda.

Molite moji otroci, molite z ljubeznijo in vero, naj bodo vaši domovi sveto Božje prebivališče, kjer prihaja, da vas blagoslovi in obogati s svojimi milostmi.
Naredite vse kar morete, da bodo vaše družine od Boga in da ostanejo vedno v njegovem Božjem Srcu.

Skrbite za svoje družine. Družine, ki ne molijo ne morejo imeti luči in niti Božjih milosti. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11. FEBRUAR 2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, prihajam iz nebes, da vas prosim za vsakodnevno molitev, vse dni v vaših družinah:  oče, mati, otroci, da vsi skupaj molite in prosite Gospodov blagoslov. Bog vas po meni kliče k molitvi, k spreobrnjenju in svetosti. Ne oddaljite se od Gospodove poti. Pot, ki jo je pripravil za vsakega izmed vas je sveta pot, ki prinaša mir in življenje v vaše duše. Bodite poslušni Gospodu, spremenite svoja srca, očistite in osvobodite jih greha.   Delajte pokoro, pokoro, pokoro in vsak dan prosite za vaše spreobrnjenje in spreobrnjenje vsega človeštva. Ne ostanite gluhi in brezbrižni za moj klic.

Val nasilja, kot se nikoli še ni zgodilo bo udaril tolike moje otroke in moje srce Brezmadežno Srce trpi. Cerkev bo preganjana kot še ni bila nikoli prej in toliko krvi bo prelite na svetih krajih. Posredujte moji otroci, posredujte, da bi vsako zlo bilo izgnano čim dlje je mogoče, daleč proč od Cerkve in vsega sveta.  Prosite odpuščanja in usmiljenja mojega Božjega Sina, da bi On še imel sočutje do vas in do grešnega sveta.  Molite rožni venec vsak dan za mir v svetu. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Božja Mati je molila Slava Očetu, da bi bili v naših domovih napolnjeni z ljubeznijo, tako v naših srcih, v naših življenjih, v naših družinah, da bi ta mir in Božja ljubezen bila vedno z nami, da bi se mogli naučiti izpolnjevati Božjo voljo in biti poslušni Njegovemu klicu.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, prihajam iz nebes, da vas združujem v molitvi, ker svet nujno potrebuje mir.

Mnoga srca so ranjena zaradi greha in polna nasilja in sovraštva. Molite za spreobrnjenje svojih bratov, ki so slepi, zaprtih src in oddaljeni od Boga.

Molite za tiste, ki nočejo spoznati svojih napak, ker jih premaguje ponos in aroganca.

Bog, moj Sin Jezus, je mnogo žaljen in mnogi ne želijo sprejeti njegovega povabila k spreobrnjenju in se ne zanimajo.

Moji otroci, trpljenja, ki jih svet zasluži zaradi njegovega kriminala so grozna in če me ne bi bilo, da posredujem vsak dan s svojimi prikazovanji, bi zemlja že izginila iz Vesolja enkrat za vselej, toda jaz prosim za vse vas in za svet pred Božjim Prestolom in on vam resnično daje možnost za spreobrnjenje.

S svojimi solzami in bolečino Matere, ki ju predstavljam skupaj z molitvami mojih ljubljenih otrok, ki me poslušajo in ubogajo, dosežem milosti in blagoslove, da se nehvaležni grešniki spreobrnejo.

Moje Srce veliko trpi. Tolažite moje Srce, Srce vaše Brezmadežne Matere, ki vas toliko ljubi, moji otroci. Tu sem, da vam podelim svoj blagoslov, da ste srečni in varovani pred vsem zlom.
Vedno se spominjajte mojih besed Matere: ljubite Gospoda. Izročite svoja življenja v njegove roke in boste srečni.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO  KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  02.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, prihajam iz nebes, da vas povabim k miru, miru, ki se ga ne živi v mnogih krajih sveta, ker toliki moji otroci nočejo spoznati Boga.
Veliko molite, da bi vaše družine pripadale Bogu. Brez molitve mir ne bo ostal v vaših domovih in niti vaša življenja ne bodo pripadala Bogu. Vrnite se, moji otroci, vrnite se, na pot spreobrnjenja, molitve in odprite svoja srca za to kar vam kažem.

Čas beži in mnogi izgubljajo možnost za spremembo smeri svojega življenja, dokler je še čas. Molite rožni venec z večjo vero in ljubeznijo v svojih domovih in Bog vas bo blagoslovil in vam podelil velike milosti.

Ljubim vas in vas blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.01.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in prihajam iz nebes, da vas blagoslovim in napolnim vaša srca z Božjo ljubeznijo.

Ne bodite od sveta, ne živite za svet ampak odločite se za nebeško kraljestvo, kraljestvo o katerem vas je učil moj Božji Sin in vam pokazal pot kateri sledite.

Ne oddaljite se od Srca mojega Sina Jezusa, ne ranite njegovega Srca s svojimi grehi. Kadar padete se dvignite, iskreno se pokesajte, prosite odpuščanja za svoje grehe, spovejte se in obnovite svoje odločitve, da boste sledili Božjemu klicu.
Ne varajte se. Nič na tem svetu vam ne bo dalo večnega življenja, samo Bog. Približajte se zakramentom vedno bolj in hranite se s Telesom in Krvjo mojega Sina, sprejmite ga vredno s svojimi srci in dušami očiščenimi vsakega greha.

Greh, otroci moji je tisti, ki vam preprečuje pripadati mojemu Sinu in vam ne pusti delati njegovo Sveto Voljo. Osvobodite se greha, da bi zaslužili nebeške milosti in mojo Materinsko ljubezen ter jih sprejeli v svoja srca.

Jaz vas ljubim in vam pravim da sem združena z vami vsak dan, kadar molite moj Rožni venec. Molite, molite, molite in mir bo vladal vsemu svetu.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.01.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju in mnogi so gluhi za njegov glas. Vrnite se k Bogu, kesajte se in prosite odpuščanja za svoje grehe, ker kadar bo Gospod rekel »dovolj« se bo vse obličje zemlje spremenilo in mnogo bo tistih, ki bodo jokali in žalovali, da niso bili poslušni njegovemu klicu.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se, ker so časi resni in težki. Sprejmite moj klic k molitvi in živite moja sporočila z veliko vero, znotraj vaših domov in vaših družin.

Molite rožni venec vsak dan in izpolnite svoj dan z majhnimi molitvami, da bi vas Sveti Duh razsvetlil mnogo več in bi rasli vedno bolj v želji po molitvi in biti v Božji prisotnosti.

Brazilija se odeva v črno zaradi mnogih strašnih grehov, ki se delajo. Globoka gosta tema želi prekriti vas in državo, temen oblak nasilja, smrti in pomanjkanja vere.

Sprejmite moje Materinske besede v svoja srca in prosite za luč in Božjo milost, da bi se vse zlo oddaljilo daleč stran od vas in vaših družin.

Molite in Bog bo slišal.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes med prikazovanjem je Sveta Mati pokazala temen in težak oblak, ki je vključeval zemljevid Brazilije. Ta temen oblak, kot je ona rekla, pomeni nasilje, smrt in pomanjkanje vere, ki uničuje brazilsko ljudstvo, ki ne moli in ni poslušno Božjemu klicu. Če Brazilija ne bo poslušala Božjega klica k spreobrnjenju bo veliko trpela. Molimo naš Rožni venec in živimo sporočila Naše Gospe z veliko vero in tako, samo tako nas bo Bog slišal.

 

SPOROČILA NAŠE GOSPE 14.01.2015

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša mati prihajam vas prosit, da se odločite za nebeško kraljestvo in sledite korakom in učenju mojega Sina Jezusa, ki vam ga je zapustil.
Ne grešite nikoli. Bodite zvesti sinovi in hčere, poslušni Gospodovim Zapovedim. Bog je tako zelo užaljen. Ne žalite ga nikoli, temveč ga prosi za odpuščanje vaših grehov in živite življenje molitve in svetosti, sprejemajoč njegove klice, ki vam jih govorim s toliko ljubeznijo, ker želim samo dobro za vas in za vaše družine.

Pridite, moji otroci, prihajajte na molitev v večjem številu, ker molitev dela čudeže in prenavlja svet. Ne bodite gluhi in neposlušni za moj klic. Poslušajte vašo Brezmadežno Mater.

Mnoge satan uporablja, ker se pustijo premagati od njegovih skušnjav, zaradi napuha in zaradi greha in prizadevajo povzročati zmedo, zlobo in napake, ker se pustijo preslepiti od njega. Molite za te osebe, za njihovo spreobrnjenje, v nasprotnem primeru bodo ostali na poti, ki vodi v pekel, ker so lahek plen v rokah hudiča.

Želim vam pomagati, da pripadate Bogu, zato sem tu. Prihajam iz nebes vam razodevat veliko Božjo ljubezen do vas, zato govorim, dajem mnoga sporočila, da bi ta sporočila bila veliko znamenje njegove ljubezni, ki vas rešuje v težkih časih, ki bodo padli na svet v zelo kratkem času.

Vrnite se moji otroci, vrnite se h Gospodu. On vas kliče k spreobrnjenju. Vrnite se sedaj in prejeli boste milost in blagoslov, da boste ostali vedno na poti dobrega, ki vodi v nebesa. Jaz vas ljubim in blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.01.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, prihajam iz nebes vas prosit, da darujete svoje molitve za dobro človeštva.

Pustite se objeti Božji ljubezni, ker njegova ljubezen ozdravlja vaše duše, vas varuje pred vsem zlom, ki vam ga hoče hudič prizadeti.

Tu sem, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce. Tu sem, da vas tolažim in vam dam resničen mir. Sprejmite mojega Sina v svoja srca, sledite poti, ki vas jo je naučil hoditi naravnost v nebeško kraljestvo. Bodite zvesti Gospodu in se odpovejte vsemu zlu. Ljubite, ljubite, ljubite moji otroci. Ljubite Gospoda z vsem srcem in on vas blagoslovil in storil, da se bo njegova luč in njegova milost mogočno spustila iz nebes na vas in na vaše družine.
Ljubim vas in vam podeljujem moj materinski blagoslov. Hvala za vašo prisotnost in za vaše molitve, darovane mojemu materinskemu Srcu v tem dnevu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 07.01.2017 MANAUS

Danes je Sveta Devica prišla v spremstvu tolikih angelov. Dala je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam dam svoj blagoslov, varstvo in ljubezen. Satan hoče nasilje, smrt in kri,  toda jaz sem prišla, da vam pomagam najti ljubezen in mir Srca mojega Božjega Sina. Ne jokajte. Tu sem s svojimi Angeli, da vas sprejmem pod moj varovalni plašč.

Veliko molite in postite, da prejmete milost in Božjo luč in moč, da premagate vse zlo. Molitev in post sta močna. Bojujte se proti duhu teme, nesoč moja sporočila vsem, ki so daleč in na poti, ki vodi v pekel.

Živite moja sporočila. Ne dvomite. Kar vam govorim je pomembno za vaše dobro. Bog vas kliče k spreobrnjenju. Kesajte se svojih grehov in bodite dobri. Prosite Boga odpuščanja in dal vam bo mir. Vrnite se, vrnite se k Bogu. Odprite svoja srca in Božja milost bo napolnila vaša življenja, vas spreobrnila in storila, da boste pripadali Bogu. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem nas je Sveta Mati blagoslovila, prav tako tudi Manaus, večkrat je naredila znamenje križa v različne smeri, da oddalji vse zlo in nevarnost. Zaupajmo vse njenemu Brezmadežnemu materinskemu Srcu, ki je zatočišče in varstvo za vse njene otroke, ki potrebujejo njenega varstva.

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 0201.2016

Pozno, po molitvi rožnega venca sem videl Sveto Družino, ki se je prikazala znotraj velike lepe luči, da nam da blagoslov. Naša Gospa je bila oblečena v belo obleko in imela lep moder plašč, obrobljen z zvezdami, ki so sijale kot luči. Mali Jezus je bil v naročju Naše Gospe, tudi oblečen v svetlo modro tuniko, s prav tako sijočimi zvezdami. Sveti Jožef je bil v rjavi tuniki in svetlo rjavem plašču. Sveti Jožef mi je dal sporočilo:

 Jezusov mir vam in vašim družinam!

Moji otroci, sem tu z mojim Sinom Jezusom in mojo Brezmadežno Nevesto da vam dam svoj blagoslov. Želim varovati vaše družine s svojim Svetim Plaščem in vas sprejeti v moje čisto in nedolžno Srce. Naj vaše družine v tem svetu pripadajo Bogu, da bi mogle nekega dne pripadati za vedno nebeškemu Kraljestvu. Tu sem, da vam pomagam se odločiti za Boga in vam reči: ne izgubite priložnosti za vaše spreobrnjenje, ki vam jo Bog daje po Itapirangi.

Tu, na tem kraju je kraj uničenja satana, ki izgublja moč nad dušami najbolj oddaljenimi od Boga in, ki se izgubile v grešnem življenju. Pridite na to mesto, blagoslovljeno od naše Svete prisotnosti, da prejmete nebeških milosti, ki vam jih Bog ponuja po posredovanju naših Svetih Src. Ne izgubljajte časa. Naučite se pripadati Bogu sedaj, ker je on, ki vas on kliče k življenju v svetosti in miru.

Bodite pričevalci Jezusovega miru svojim bratom in Jezusova luč bo svetila na vse, kot izvir odrešenja in življenja. Blagoslavljam vas, skupaj z mojim Božjim Sinom in mojo Brezmadežno nevesto: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEG VENCA IN MIRU Itapiranga-AM 02.01.2017

Zjutraj mi je Sveta Mati dala sporočilo. Ko se je pogarjala z menoj se je zdelo, da njen glas prigaja s strani slike Svetega Jezusovega Srca, ki je v dnevni sobi v Itapirangi. To je sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, iznad vsega razumevanja in bolečine zaupajte vedno v ljubezen mojega Sina. Ne žalujte, vedno sem tukaj z vami. Blagoslov mojega Sina je mogočen. Prosite njegovega blagoslova. Njegova ljubezen zdravi in osvobaja vsega zla. Darujte vse z zaupanjem njegovemu Božjemu Srcu, da dobro zmaga in premaga vse zlo. Naučite se vse darovati mojemu Sinu, darujte se v celoti, da bi vaša življenja prejela odrešenje in zmago, ki vodi v večno življenje, skupaj z množico duš, ki bodo rešene po vaših prizadevanjih, molitvah, žrtvah, darovanih z ljubeznijo Večnemu Očetu.

Sem tu z vami in vas spremljam s svojo ljubeznijo in blagoslovom Matere. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE  1.01.2017 Itapiranga-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes noseč mojega Božjega Sina v svojem naročju, ki je resnični mir in luč vaših življenj.

Sprejmite z ljubeznijo v svoja srca sporočila, katere moj Sin dovoljuje, da vam jih povem. Ne oddaljite se od poti k nebesom, temveč se bojujte s srcem, z žrtvijo in s pokoro, da bi na tej poti mogli vztrajati in ostati za vedno.

Molite, molite moji otroci, da bi pripadali Boga in da bi se nikoli ne pustili prevarati od satanovih laži. Mnogi moji otroci so slepi zaradi greha in pustijo, da jih hudič premaga. Osvobodite se greha, da bi ostali vedno zvesti na sveti Gospodovi poti, notri v njegovem usmiljenem Srcu.

Jaz sem tu, da vas sprejmem v svoje materinsko Srce in da prosim za zadoščevanja za grehe, ki jih moji otroci storijo proti meni in mojemu Božjemu Sinu. Ti grehi in razžalitve kličejo Božjo Pravičnost Boga Očeta in velike katastrofe vise nad svetom, če se ne pokesate in spreobrnete.

Spremenite smer svojega življenja, zapustite pot greha in se obrnite k Bogu. Moj Sin Jezus vas sedaj kliče in kliče. On prosi vašega spreobrnjenja. Ne izgubite priložnosti, da bi bili nekega dne z njim v nebesih. Odločite se sedaj, ker je njegovo Srce odprto, da sprejme vas in vaše družine.

Odprite vrata svojih za ljubezen mojega Sina in odrešenje bo vstopilo v vaše domove in vse bo prenovljeno v njegovi ljubezni in njegovem miru. Veliko molite in Bog vas bo blagoslavljal. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen