IZREDNO JEZUSOVO SPOROČILO 23.12.2018

 

IZREDNO SPOROČILO JEZUSA DNE 23.12.2018

Ob 05.20 je Gospod prišel se pogovarjat  z menoj in mi prenesel njegovo sveto sporočilo za vse človeštvo. Z menoj se je pogovarjal do 06.30.

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, s teboj sem ko me pokličeš naj bom s teboj, kadar želiš biti v mojem Svetem Srcu, združen z mojo voljo. Jaz te nikoli ne zapustim.

Bog išče duše pripravljene za delo v njegovem vinogradu, a jih najde malo, ki imajo odprto srce.

Mnogi tvoji bratje in sestre so slepi zaradi satana. V mnogih srcih ni več spoštovanja in ljubezni zame, ampak v mnogih vidim prevelike skrbi in  nebrzdano iskanje moči, poželenja in bogastva.

Človeštvo je padlo tako nizko in se ne more dvigniti brez Boga iz duhovne bede življenja, ker hudiči iz pekla lahko uničijo in povzročajo, da nenehno pada, zaradi tolikih razvad in grehov.

Ljudje so me pozabili!…Nič več ne poznajo moje ljubezni, zato sem te poklical in izbral, da jih vse spomniš, da jih Bog ljubi in jih želi rešiti.

Prenašaj preizkušnje in križe za mojo ljubezen. Samo jaz vem, kaj vse prenašaš in trpiš za to delo, toda ne obupaj, ne izgubi poguma niti takrat, kadar se pojavijo Judeži, ki jih pošlje satan.

Sledi tvoji poti, glej vedno v moje Božje Srce, ne glej nazaj, ne na levo in ne na desno.

Ničesar se ne boj. Vedno sem s teboj. Tisti, ki dovolijo, da jih uporablja satan, ki storijo vse, da ustvarjajo ovire, da bi uničili moje delo, so že prejeli nagrado s svojimi najbolj zlobnimi deli. Niti s prekletstvom in željo videti  tvoj padec in neuspeh, tega ne bodo dosegli, ker sem jaz tisti, ki ve ponižati nizke in dvigniti ponižne v času določenem po moji volji, da v celoti izpolnim moje delo ljubezni, ki bo izšlo močnejše in bleščeče za dobro in odrešenje mnogih duš.

Tega kar tvoj omejeni pogled ne vidi, lahko vidi moj neskončen in večen pogled in nič mu ne uide: vidi dober boj in zlo, ki ga izvajajo tisti, ki zavajajo sebe in mislijo, da lahko se bojujejo proti Bogu.

Kolikor bolj se boš posvetil služenju in pomoči svojim bratom, ki toliko potrebujejo tolažbe, vere, ljubezni in miru, noseč jim vsem moje besede in mojo luč, tisočkrat več te bom blagoslavljal in uničil vso zlobo proti tebi, z namenom da ti škodijo, se bo vrnilo in udarilo samo tiste, ki se niso hoteli pokesati in vztrajajo v njihovih grešnih in napačnih dejanjih.

Jaz sem Luč za tvoje omejene oči. Jaz sem Večno življenje za tvoje omejeno življenje, a tudi v tvojih omejenostih morem storiti, da izvira reka žive vode, reka milosti in blagoslovov, za dobro tvoje duše in vseh tvojih bratov.

Izroči mi vse tvoje omejenosti in deležen boš, da še bolj neskončnega bogastva mojega Usmiljenega Srca, ki sem te izbral, pripravil in poslal, da poveš človeštvu da ga BOG LJUBI.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.12.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.12.2018

Mir tvojemu srcu, ljubljeni moj sin!

Prihajam iz nebes, da ti podelim svojo ljubezen. Prihajam iz nebes, ker moje Brezmadežno Srce hrepeni po tvojem odrešenju in odrešenju vsega človeštva.

Mnogi moji otroci želijo mir, a ne iščejo in ne ljubijo mojega Sina Jezusa, njega, ki je resnična ljubezen in edini vam more dati resnični mir; nasprotno, iščejo laži in iluzije satana, tistega, ki želi pogubljenje in nesrečo vsega človeštva.

Ljubezen mojega Sina Jezusa je sveta, a malo jih je, ki jo spoštujejo in razumejo, ker so slepi zaradi grehov, zavračajo kar je najbolj dragoceno, kar bi jih moglo ozdravili, rešiti in narediti srečne, v svoja življenja pa sprejemajo prekletstva, žalosti in smrt.

Ne utrudi se pisati mojih besed Matere in govoriti mojim otrokom o vseh teh mojih usmeritvah, izrečenih s toliko ljubeznijo in skrbjo. Bog je svet in želi videti sij svetosti v vaših življenjih. On želi videti popolno podobo njegove ljubezni odsevati v vaših dušah.

Sprejmite ljubezen mojega Božjega Sina, odločite se, da sledite njegovi poti svetosti in nikoli se ne boste kesali.

Daruj vso tvojo utrujenost in trpljenja za spreobrnjenje in rešitev duš. Človeštvo je toliko propadlo in samo velika zadoščevanja in žrtve ga lahko dvignejo iz blata, v katero je potopljeno. Tebi in vsemu človeštvu dajem ljubezen in milosti mojega Materinskega Srca.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.12.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.12.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit za molitev, spreobrnjenje in zadoščevanje za strašne grehe, ki jih stori veliko mojih otrok, v mnogih krajih sveta.

Veliko molite, ljubljeni otročiči, da potolažite Sveto Srce mojega Sina Jezusa in moje Materinsko Srce. Neizmerno vas ljubim, a toliki moji otroci zavračajo mojo ljubezen in se pustijo preslepiti hudiču, ki želi večno pogubljenje za vsako dušo in vsako družino.

Varujte na svoje družine z vsakodnevno molitvijo k Bogu, naučite se reči grehu ne in Božji milosti recite da.

Moji otroci, ne izgubljajte časa. Vedno se trudite živeti v Božji milosti, ker časi so hudi. Mnogi moji otroci žalostijo moje Brezmadežno Srce tako, da delajo strašne grehe in se tako hitro prepustijo satanovim krempljem, ki jih hoče čim hitreje spraviti v peklenski ogenj. Bežite od greha in zbežali boste od satana.

Ljubite Boga. Bodite od Boga, ker vas je on ustvaril, da bi bili nekega dne ob njem v nebeškem kraljestvu. Molite, molite, molite, ker bodo v zelo kratkem velike žalosti dosegle Brazilijo in toliko mojih otrok bo trpelo. Spremenite življenje sedaj, moji otroci: sedaj je čas in ne jutri. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Presveta Mati je danes molila, da bi vedno ohranili vero, ostali vedno zvesti na poti svetosti k Bogu, naj se zgodi karkoli, da nas nič ne bi omajalo, da bi se oddaljili od Gospoda. Molila je za spreobrnjenje nevernikov in za tiste, ki preganjajo Božja dela in jih satan uporablja.

SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.05.2016 TO JE ČAS, DA POSTANETE APOSTOLI

 

https://www.facebook.com/eg.coutinho.1/videos/2088875261147129/UzpfSTEwMDAwMDc0MDI2NTA0MjoyMzg5MTQzMTUxMTIwMzM3/

SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.5.2016 Vigolo

Mir z vami

Moji otroci, jaz vaša mati vas ljubim in prihajam vas prosit, da darujete svoje molitve za dobro sveta. Kličem vas k spreobrnjenju. Kličem vas k miru. Kličem vas, da obnovite svoja srca z ljubeznijo do mojega Sina Jezusa. Veliko molite, da bi popolnoma pripadali Bogu.

Moj Božji Sin je tisti, ki vas vedno blagoslavlja in je s svojim usmiljenim pogledom vedno obrnjen k vam in vašim družinam.

Moji otroci, ali ljubite mojega Sina? Ali me ljubite? Obrnite se k Bogu, da naredite njegovo Božje Srce srečno, ko živite moja sporočila in jih širite svojim bratom.

To je čas, da ste moji apostoli, ki pričujejo prisotnost mojega Sina vsem tistim, ki so zaprli svojega srca zanj in zavračajo njegovo Božjo pomoč.

Molite za spreobrnjenje grešnikov. Molite za neposlušne in upornike. Jaz vas ljubim in vam povem, da danes prejemate posebne milosti.

Hvala za vašo prisotnost in za vaše molitve, ki ste mi jih dali z ljubeznijo. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes je Sveta Mati molila v tišini nad vsakim izmed nas in s svojim materinskim nasmehom nam je dajala svoj mir in svojo ljubezen. Lep pogled in nasmeh Matere je znamenje varstva, da nas brani pred vsemi nevarnostmi duše in telesa. Pogled Device je mogočen in oddalji vse tisto, kar nam more vzeti mir in nam škodovati, njen materinski pogled bdi nad nami za našo srečo

 

 

EVHARISTIJA -ŽIVI JEZUS – SRCE KRŠČANSTVA –

EVHARISTIJA

ODSLEJ SE ODLOČI, DA NE BOŠ NEVREDNO PREJEMAL JEZUSA V SVETI HOSTIJI, SEVEDA, ČE SI TO DO SEDAJ POČEL.

Največ je evharistija

V adventu se pripravljamo na prihod Jezusa v naša srca. Vsakič znova pa se za nas daruje tudi v evharistiji. Aljaž Kraševec bo spregovoril o tem, kako pomembno je, da evharistijo sprejmemo kot nekaj neprecenljivega.#deliJezusa

Objavil/a DeliJezusa dne Ponedeljek, 17. december 2018

UČIMO SE IZ BOŽJE BESEDE – O LAŽI

 

UČIMO SE IZ BOŽJE BESEDE, KI JE ZELO JASNA: KDOR LAŽE IN OSTANE V TEM GREHU, TA IMA VEDNO ŽALOSTEN KONEC. BOG VSE VIDI, PREISKUJE NAMENE SRC  IN OD NJEGA NE UBEŽIŠ NIKOLI.

17Razjasni svoj obraz nad svojim služabnikom, odreši me v svoji dobroti. 18Gospod, naj ne bom osramočen, ker sem te klical, osramočeni naj bodo krivičniki, molče naj gredo v podzemlje. 19Naj onemijo lažnive ustnice, ki drzno govorijo zoper pravičnega, z ošabnostjo in zaničevanjem. (Ps 31, 17-19)

4Gospod naj iztrebi vse laskave ustnice, jezik, ki govori prevzetno, (Ps 12,4)

13Zaradi greha svojih ust, zavoljo govorjenja ustnic, naj se ujamejo v svoj napuh, zaradi preklinjanja in laži, ki jih govorijo. (Ps 59,13)

8Toda strahopetci in neverniki, pokvarjenci in ubijalci, nečistniki in čarovniki, malikovalci in vsi lažnivci bodo dobili svoj delež v jezeru gorečega žvepla. To je druga smrt.« (Raz 21.8)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 9.12.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 9.12.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes, da vas prosim za spreobrnenje srca in življenja. Molite, da bi pripadali Bogu. Čas hitro mineva in Gospod bo kmalu prečistil vse človeštvo.

Tu sem, da vam rečem da vam že veliko časa dajem številne milosti in blagoslove, toda toliki jih prezirajo in pustijo ob strani zaradi svojih src, ki so otrdela od greha in življenja brez Boga. Na prvo mesto so postavili svet.

Odprite svoja srca, da vam Božja milost pride na pomoč in na pomoč vsem, ki se izgubljajo v grešnem življenju.

Mir, mir, mir. Brez Jezusa v vašem življenju ne bo nikoli mir kraljeval po vsem svetu.

Gledam človeštvo in vidim tolike moje otroke daleč od Božjega Srca mojega Sina Jezusa. Tu sem, ker želim vaše večno zveličanje in srečo v vaših družinah.

Ljubim vas in se vam zahvaljujem, da ste tu in za vašo odločitev, da boste sledili Gospodovi poti, navkljub vsem preizkušnjam in težavam, ki jih srečate v vaših življenjih in vas hočejo uničiti.

Pogum, moč! Pomagala vam bom in dala moj blagoslov in varstvo. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je molila za spreobrnjenje grešnikov in Božjih služabnikov:

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo!

Trikrat poljubi tla za spreobrnjenje nehvaležnih grešnikov, ki žalijo Boga s strašnimi grehi!

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo!

Ponovno poljubi tla za spreobrnjenje vseh mojih otrok, ki ne verujejo v Boga in, ki žalostijo Srce Mojega Božjega Sina Jezusa!

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo

Še enkrat poljubi tla v zadoščenje za grehe Božjih služabnikov, ki škandalizirajo zveste in podobo Svete Cerkve, Neveste mojega Sina Jezusa Kristusa!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEG VENCA IN MIRU 8.12.2018

 

KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 8.12.2018

Danes je blagoslovljena Mati prišla v spremstvu številnih Angelov. Bila je sijoča, znotraj v tej lepi luči nebeškega sijaja. Ni imela tančice, v beli obleki in nebeško modrem plašču. Njeni lepi lasje

so padali po njeni levi in desni rami pa tudi po hrbtu. Njene roke so bile razprostrte kot bi nam dajala milosti. Dala nam je sledeče sporočilo:

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in prihajam iz nebes, da vas prosim odpret svoja srca za sveti Gospodov klic. On vas kliče k spreobrnjenju. On vas kliče k spremembi življenja.

Ne bodite gluhi, trdih src in neposlušni. Odločite se sedaj za Božje kraljestvo, ker bodo veliki dogodki za vedno spremenili življenje človeštva in mnogi ne bodo pripravljeni, ker se pustijo preslepiti od satana.

Karkoli se zgodi ne opustite pot spreobrnjenja, ne bojte se preizkušenj in preganjanj. Vedno bom ob vas, da vas vodim in pomagam. Zaupajte v moje materinsko posredovanje in varstvo.

Mnoge žalostne stvari se bodo dogodile v Cerkvi in v svetu, ker bodo spremenjene večne resnice za laži, ki prihajajo iz pekla in bodo povzročili, da bodo mnogi izgubili vero.

Molite velikokrat Vero, kot sem vas naučila, da bi premagali napake in herezije, ki se bodo širile med mnogimi verniki in povzročile, da toliki bodo ostali brez Božje luči.

Molite, molite, molite Rožni venec v zadoščenje za strašne žalitve mojemu Sinu, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov.

Sem z vami, ker vas ljubim in vam želim dobro in večno srečo. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca in spomnite se, da vsaka beseda, ki sem vam jo povedala bo za vas moč in tolažba v težkih časih in velikih preizkušnjah.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

MOLITEV ZA SVETO KATOLIŠKO CERKEV

O Sveti Duh, Stvarnik, Ženin Marije, bodi prijazen do tvoje Katoliške Cerkev. Po tvoji nebeški mogočnosti, ji daj moči in jo zavaruj proti vsem napadom njenih sovražnikov, tako znotraj kot zunaj. Obnovi jo v ljubezni in milosti duha Vaših služabnikov, ki si jih mazilih, da bi Tebe mogli slaviti z Očetom in edinim Sinom Jezusom Kristusom, našem Gospodu..

Marija, Brezmadežna Devica, Mati Boga in naša Mati, glej kako je Katoliška vera napadena od satana in od sveta, tista vera v kateri hočemo z Božjo pomočjo živeti in umreti. Zaupamo ti naš trden namen, da se  v nikoli ne bomo povezali s skupnostmi heretikov ali s tajnimi družbami. Blažena Devica, Božja Mati, ponudite svojemu Božanskemu Sinu naše sklepe in pridobi nam pri Njem potrebne milosti, da bomo ostali zvesti do konca.  Amen.

Pomočnica Kristjanov, Sveta Marija, prosi za nas.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.12.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.12.2018

Moji otroci, Bog vas kliče preko mene k bolj svetemu življenju. Zapustite grešno življenje in se iskreno kesajte svojih napačnih dejanj. Greh vas ne osrečuje ampak uničuje vse kar je dobrega v vas.

Molite, da bi bili osvobojeni in ozdravljeni po milosti Svetega Duha od vsega tistega, kar vam preprečuje, da bi pripadali Bogu. Jaz vas ljubim in se neutrudno posvečam za vaše spreobrnjenje. Molite z večjo vero in ljubeznijo in velike milosti bodo bodo podeljene vsakemu izmed vas.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam z mojo Materinsko ljubeznijo ter sevam iz mojega Brezmadežnega Srca kreposti, milosti in blagoslove, ki vam pomagajo biti od Boga.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!